Масажистьт ми прави страхотни неща с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Масажистьт ми прави страхотни неща с мен
преди: 11 месеца, 7 часа, прочетена 13803 пъти
Здравейте,
Аз сьм жена на 45, в много добра форма, сексапил и самочувствие, семейна, с 2 деца. Не страдам от липса на мьжко внимание и постоянно сьм в някакьв лежерен филм, за да не скучая, но и без много да се увличам. Мьжьт ми е среда вьв всяко едно отношение и там нещата са стабилни, но и леко скучни, без да се оплаквам.
Отскоро зарязах всички авантюри, защото май си намерих Майстора, както се казва... Трьгнах на една серия масажи, уж за 10 пьти платих, а продьлжавам вече сигурно става 5 месеца и не мога да се спра. Масажиста, на около 35, стегнато и жилаво момче, започна доста професионално серията, но постепенно като че ли му стана интересно тялото ми и започна доста да се задьржа на интимните ми зони. Когато усети, че не се дьрпам и даже се нагаждам и си трая, на трето-четвьрто посещение направо започна кьм средата на часа да работи сьс затоплени и нежни рьце само по това как да ме побьрква с пипане и бьркане с прьсти пьрво в дупето и постепенно и вьв вагината ми. Без да си говорим нищо за това всеки пьт, започнах да се отпускам в рьцете му и да го оставям да прави с мен каквото поиска с опитните си рьце. Всеки масаж приключва поне с 2-3 сладки мои свьршвания и си трьгвам като преродена. Отскоро започна да ми прилага и едни притискания на пубиса, както сьм по грьбче, докато с прьстите на другата рька ме триеше отдолу и вьтре и така успя да ме накара да свьрша мощно, с фонтан на няколко тласька. Боже, хора, СКУИРТВАХ за пьрви пьт в живота си и бях на седмото небе... Стисках зьби да не крещя, защото има и други хора в другите кабинети и впих нокти в рьката, която ми донесе такава наслада. Всеки пьт става все по-яко, пристрастих се кьм тези масажи и този мьж. Не си говорим нищо, само с поглед му показвам, че сьм много, много, много доволна. Той явно е от тези мьже, които харесват да дьржат жените в рьцете си, а може и така да си задьржа клиентки, защото за него почти няма часове и са само хубави зрели жени като мен, засичам ги като ходя. Както и да е, но знае как да пипа пича и не мога се спра... Вече не се пипам сама, почти не правя секс с моя мьж, а на масажи ходя мин. по 3 пьти на седмица вече 5 месеца и давам луди пари в този салон. Като омагьосана сьм, започвам да си мисля дали да не му покажа, че го искам да ми влезе и той, усещам го, че понякога се вьзбужда здраво, все пак хубава жена сьм, но се страхувам да не прекьсна магията, а и не искам нещата да стават сериозни... Много хора ми се чудят какви са тия масажи, на които ходя вече толкова редовно толкова време, мьжа ми и той, но не мисля да спирам...
Мацки, препорьчвам ви, не се задоволявайте само с това, което получавате от скучните си мьже в кьщи, тьрсете си го и навьн. А и това, което правя не е изневяра, просто си глезя тялото и малко душата :-))). Обичам ви всички...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 90

преди: 11 месеца, 1 час
hash: fcc86a7697
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ми намирисва ми темата... Стилът напомня на един/една дето с цялата си рода си се ръга... в ума си де (дето го няма;) :)) ).

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 час
hash: e582ef548b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ха-ха, само не казвай името на студиото, че няма да можеш да се уредиш за час. Пълно е с непоглеждани жени.
Това си е мъжка проститутка.

 
  ...
преди: 11 месеца, 51 мин.
hash: 90b20f858e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много не се обяснявай на този и на онзи нещата бързо стигат до мъжът ти. Просто се наслаждавай.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: fcca66db62
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Дано това да е измислица, защото:
- само доказва мнението ми, че мъжете имат вграден афинитет към леки жени;
- тази история има повече червени флагове и от комунистически парад.

Не знам как мъжете се натискат да се женят за въртиопашки, честно. Не знаят ли, че рано или късно ще се стигне до нещо подобно? За мен няма нищо привлекателно в това една жена да е лесна и вечно в някакви филми с други мъже, но това е мое мнение като на момиче.
Иначе, мен масажист пипне ли ме "по- така", директно ще му набия един шут в зъбите и ще си тръгна с гордо вдигната глава.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: e141b74001
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Поспри малко порното. Много здраво се филмираш.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 6951ffb119
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   ахаха Блеки споко теб никой не иска да те пипа никъде. Затова и си нон стоп тук и злобееш. Ех тия гадни жени дето мъжете все тях искат а не теб нали. Измислена или не може да я пробваш - ходи и ти в някое студио може да ти излезе късмета и да не си вече толкова злобна.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 9d93c223c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Мила Госпожо Авторке,
Аз съм младо момче на 23, 210 см. високо, със стегната, мускулеста фигура и бицепси и обичам точно такива запазени, стегнати, младолики, сексапилни зрели дами на 40-45, като Вас. Голям ми е 30 см., и мога да свършвам по 4 пъти наведнъж, и да Ви доставя най-страхотния, божествен оргазъм през целия Ви живот, веднъж след като опитате няма да ми се наситите, и ще искате още, и още... Моля модераторите да разрешат да си разменим имейли, за да можем да се свържем, после може да ги изтрият, много искам да се срещнем...

Едно момче на 23

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 6951ffb119
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   До 7

хаха след като си толкова надарен и невероятен как я докара до там че да молиш някоя лелка да ти обърне внимание в анонимен сайт?
Ако беше такъв какъвто се описваш те лелките сами щяха да са те надушили и да няма отърване. Пък и много скромно 30санта дай поне едно 50-60 нещо по нормално...

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: fcca66db62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   6, говориш за злоба, а ти самият я силно изпитваш. Явно теб никой не те пипа, та затова ме дебнеш из коментарите да се заяждаш с мен. Да, де, ама това няма да ти донесе пипане от никъде, в случай че не можеш да разбереш. Отиди ти в някое такова студио, белким се успокоиш малко. Аз нямам място по такива бардаци. Все пак не съм някоя от тези "гадни" жени като авторката, чиито мъже после цял живот страдат, заради тях.
Постоянно вися тук, при условие, че от доста време влизам веднъж- два пъти в седмицата? Не можа ли да измислиш нещо по оригинално или май те надценявам.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 73df6581e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   BS ко стана с "Аз имам прекрасен мъж до себе си и не ми пука за други. " и преди това че не искаш любов? А сега мина на чужденци? И от 5 години минимум обясняваш как не висиш тук постоянно пък си на всяка втора тема. А това да се обиждаш и засягаш колко си била изстрадала понеже някакви хора в някакъв анонимен сайт те обиждали е не детинско а направо бебешко.
Вземи порасни.

Викаш метал сбирките където си била не са "бардаци"? Там са елитарни клубове не като тия бардаци - масажните салони? :) То понеже не си от тия жени "прекрасния мъж" до теб вече не е до теб - що така? А може би понеже е българин нали? После и чужденците като те видят що за стока си и ти набият шутовете какво ще измислиш? Че планетяните не си заслужават трябват ти извънземни и астрални създания = само те могат да те оценят.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 9d93c223c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От н 7 до н 8: защото аз само по такива си падам, по стегнати, запазени зрели дами на 40-45 със сочни, пищни форми, но не намирам такива в социалния ми кръг. Вместо това ми се лепят само млади момичета, което на мен не ми харесва, искам си зрелите мацки, затова съм тук. И наистина ми е голям 30 см., даже бих ти изпратил снимка да се увериш, но няма да повярваш, че това съм аз, няма смисъл.

Едно момче на 23

 
  ...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 7436c94e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Блеки, теб човек няма нужда да те дебне изобщо тук. Ти си навсякъде. И досега се въздържах да те коментирам, но наистина има нещо в отблъскващо в теб. Незнам, прецени се сама. Прочети си коментарите
-----
До авторката, аз съм масажист и работя в Лондон. Тук такива неща не се случват. Просто заради закона. Работил съм с чисто голи жени разкрачени все едно ще раждат. Това нищо не значи. По тия ширини за една прегръдка или втренчен поглед от 5сек може да те осъдят. Пипна ли, отивам в затвора. Нямате си на идея в какъв ад живея :)
Предполагам в България все още е разградвн двор и допускам, че темата е истинска. Но ми става много любопитно, как така се е решил да ти докосва ануса и да премине границата? Какво си го карала да ти прави бре жена, че изобщо ръцете му припарят до там?
Колкото до умението... то и аз ги правя тези неща. Не познавам жена, която да не може да скуиртва. Но отново, тези работи ги правя само с приятелките ми, не и с клиентките.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: fffd5b999c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Кой е салон? Жена на 40

 
  ...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 5a7d9fea61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Това е онзи с темите за "зрелите" жени. Не се връзвайте!

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 9cd9846005
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Боса ли сте по време на масажа и с какъв лак на краката? Аз, наред с всичко друго, бих ви целувал и облизвал краката, заедно с масажа. Още по-възбуждащо е.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: cdc8c427e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 12 от авторката:
Не сьм му правила никакви намеци или друго, за да го провокирам, той сам започна да доближава деликатните ми зони постепенно и като усети, че се отпускам и се нагаждам, продьлжи нататьк. Както казах, сьм доста секси и поддьржана жена, така че не сьм очудена, че той прояви специален интерес кьм тялото ми. Даже сьм свикнала постоянно различни мьже да проявяват засилен интерес кьм мен, в сексуален смисьл, и това ми е приятно, без разбира се да ги допускам твьрде близо до себе си. Просто тук имам чувството, че премина някакьв ток или химия, ако ме разбираш, но нещата са чисто физически, нищо повече. Подарявам си един добьр и малко по-специален масаж, нещо, което ми дойде добре и на време, нещо от което имах нужда и което не получавам в кьщи, и не мисля да го прекратявам засега :-)) А и след тези оргазми се чувствам толкова обновена, пречистена и пьлна с енергия, като преродена... А де факто и не изневерявам на мьжа си- нито допускам друг мьж да прави секс с мен, нито раздавам чувства някому... Готино е, харесва ми... :-))

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 3cff3d3a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   До Black Sabbath, както и за двата коментара №№4 и 9. Симпатични са ми Вашите коментари, малко по-остри, но няма как да отрека, че сте винаги провокирана. Не е нужно да ги приемате тези дребни човечета, за сериозен опоненти, те от безсилие така вербално ги нападате. Мола Ви не го приемайте като ирония или сараказам, но ще Ви цитирам един откъс от "Мойте песни на Иван Вазов". Този цитат донякъде илюстрира Вашите опоненти като дребнави и, елементарни същества.
""Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат. """
Има такива хора, които когато не могат някой да го разберат като личност, като човек, както и неговото емоционално състояние, неговите културни интереси, то остава най-лесното, да бъде обиждан и обругаван, особено, ако е момиче, което не вписва в техният любим типаж. Ако за Вас това има значение, аз Ви смятам за високостойнстно момиче или млада жена, с чувство за собствено достойнство и собствено мнение по въпросите, които се коментират. Хубаво е да има повече такива момичета като Вас, поне аз така смятам. Радвам се, че не сте "оборотна", че нещо много станаха такива. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 73df6581e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   До 17 Fallschirmspringer

Ти понеже си падаш по млади ги пишеш тия с надеждата да стане нещо или просто не четеш с разбиране?

"Има такива хора, които когато не могат някой да го разберат като личност, като човек, както и неговото емоционално състояние, неговите културни интереси, то остава най-лесното, да бъде обиждан и обругаван" да де я кажи пост където тя да не обижда и нарежда хората?
"с чувство за собствено достойнство и собствено мнение по въпросите, които се коментират. " защо не потърсиш стари нейни постове да видиш как всичко е едно и също - смотаните мъже дето не стават, гадните кифли дето мъжете ги харесват, скапаните блондинки със силикони и джуки които всички харесват но нищо аз съм най добрата ама се пазя за някой си, и вие ме направихте такава като ме обиждате :) Едно и също от минимум петилетка и развитие никакво и ти на това му казваш мнение и достойнство? Какво достойно има в това да хейтиш всеки и всичко понеже не си получил одобрение в някакъв измислен анонимен сайт? Голямо натягане - ей това някой хора като минат определена възраст и като видят младо и... сам си показа :)

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 78cef30d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Какво пък всички се възмущавате толкова. Аз съм мъж и също ходя при една масажистка, която върши чудеса с мен (не е от онези, а си е съвсем нормална и не ме таксува допълнително за релакса).

Някъде на трети - четвърти път започна по настойчиво да гали дупето ми, леко прокара пръст по ануса ми, а после като ме обърна по гръб.. наистина ме взриви!

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 3cff3d3a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   До №18 първоначално помислих, , че сте обикновено, мизерно селско-провокаторче, но се оказва, че Вие сте надхвърлили тази оценка, Вие сте природно тъп и по селски елементарен. Държа да Ви кажа, че когато се обръщате персонално към мен, както е в конкретният случай, задължително обръщението да е Вие. Не съм ритал с Вас мачле в прахуляка на родното Ви село, а още по-малка е вероятността да съм пил с Вас брудершафт. Не говоря, че по образование, произход, социум, произхождаме от различни кръгове. Винаги съм бил в обществото на умни, високо образовани, културни и възпитани жени с добър произход. Същото се отнася и до роднинските ни контакти. Контактите, които съм имал с жени винаги са били във възрастовият диапазон /- 5-7 години около моята възраст. Само в редки изключения е имало жени по -възрастни от мен с около 10 години, но тогава бях на двадесет години. Когота е необходимо съм отдавал заслужено почитание на нежният пол. Никаго не съм си позволявал, независимо от ситуацията да се държа просташко с жени, а и те не са го заслужавали. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 6951ffb119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До Fallschirmspringer - няма как да знаеш кой съм, че да си толкова сигурен срещал ли си се с мен и кво точно сме правили. Толкоз писане а нищо не отговори освен двайсетина реда глупости. Викаш няма проблем жената в случая BS да се държи неуважително и да обижда, но ако с нея се държат атака ау голяма драма. Или може би такова поведение от жена ти допада и възбужда след като толкова четки и удари?
Та прочете ли и предишните коментари? Видя ли и предишни теми от преди години че е едно и също? Или просто е много важно да се правиш на интересен с празни приказки какво си пил и къде си ходил?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 0ebacc141e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   10, когато чужденецът види "що за стока съм", не само няма да ми бие шутовете, ами и ще ме предпочете, просто трябва да си намерят своя човек. Сега, наясно съм, че за българските мъже такъв тип жени не сме стока за вас и от това страдате вие, но аз вече съм се отказала да ви обяснявам, затова и не съществувате за мен. В края на деня, разочарованието от болката, лъжата, често и изневярата от жените, които са "качествена стока" според вашите разбирания, са за ваша сметка. Но нали знаеш - подробното привлича подобно.
Бившият не е българин, а полуруснак и наистина беше доста по- разбран от доста от вас, българските мъже. Интересно е че така се ровиш в личният ми живот и питаш за бившия ми, изобщо защо така те интересува любовният ми живот? Подозрително е. :D Понякога една връзка се изчерпва, различията надделяват и тогава е по- добре и за двамата души да се разделят.

12, по противно нещо от мен е това мъж да ти измисля някакви неща. Би следвало като мъж да си директен е логичен. Да си измисляш неща е противно за жена, пък камо ли за мъж. Това, че съм "навсякъде" е измислица на няколко човека тук. Това означава да има мой коментар в поне 40 от 50 теми, колкото са на страница, а аз не знам дали надвишавам 7 от 50, още повече че последно бях тук в събота. Много е гнусно мъж да си измисля някакви неща, за да се изкара прав.

18, да не си 10? Недей така с Десантчика. Той е културен човек, доста по- обран от мен. Знаеш ли кое не е достойно? Да лъжеш. Никъде, ама никъде и никога не съм написала тук, че съм най- добрата, защото никога не съм си го мислила. Това, че съм наясно с добрите си черти, не означава че се мисля за най- добрата. Това е твоя лъжа, а да лъжеш е много по- недостойно от това да изкажеш вулгарно мнение за нещо. Че Десанчик си пада по мен, също е недостойна твоя измислица. Това, че някой харесва коментарите на някого, не значи че си пада по него, но явно този факт е прекалено сложен за определени "специални" мозъци. А и човек, за да си падне по някого, трябва да го види, дори на снимка, а той вероятно не знае как изглеждам, да не говорим, че си има жена и деца.
И да адресирам другата твоя лъжа - не "хейтя", защото не съм получила одобрение в анонимен сайт. Да мислиш, че такава омраза може да тръгне от неодобрение в анонимен сайт е повече от тъпо, пич. Омразата ми тръгва от подигравките в реалния живот, а сайтът е просто един отдушник за мен, което не е правилно. Иначе, към днешна дата да не ти казвам през кое отверстие ми е за нечие одобрение, освен ако не е на близък или работодател. Пък, че масата БГ мъже у нас си падат по тъпи кифли, които не винаги са руси или силиконови, е така. Ако не беше така, нямаше да се размножават като тумори.
18, с тези измислици и лъжи ти пожелавам късмет да имаш трезвото мислене на Десантчик на неговите години. От сърце ти пожелавам да не ти се задълбочат делюзиите или, ако се случи, да имаш достатъчно пари за добър и търпелив болногледач!

Десанчик! Със здраве! И благодаря за добрите думи!


Black Sabbath

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 2a5711fd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Добре де , Блеки , пак разми темата. Мен не ме интересуваш ти. Мен ме интересува дамата , която е пуснала темата. На мен ми харесва какво е написала , но ти пак се включваш като отговаряш на всеки по отделно..
Реактивна си. Изобщо не ти прави чест.
Като не ти харесва темата не пиши тук. Като ти се нахвърлят пък - не ги чети..Елементарно е. Света ли искаш да оправиш ?
Хора които отговарят на всички , коментират всичко, искат да се харесат на всички и винаги си казват мнението имат психични проблеми. Проблеми с обществото най вече.
-------
Така , сега на темата . Продължавам с въпросите..
Авторке , ти продължаваш ли да му плащаш за сесиите , след като вече стана ясно че ще ти бърка по дупките? :)

Но.12.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 17b6bd9306
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   И други могат да ти правят така, при това без да трябва да си плащаш :)

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: f9249f935a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   До №22 "Black Sabbath"Относно цитат "Че Десанчик си пада по мен, също е недостойна твоя измислица. Това, че някой харесва коментарите на някого, не значи че си пада по него, но явно този факт е прекалено сложен за определени "специални" мозъци. "" Да не Ви познавам, да не съм Ви виждал, но ми допадат Вашите коментари, остри, понякога от тях може и да заболи, но сте с ясна и последователна позиция. Да права сте, имам дъщеря, която може да е и по-възрастна от Вас. Тя също прави опити да ми променя вижданията, но изглежда съм твърде консервативен или "голям инат" както ме определяше една колежка. Да дъщеря ни е също Ph. D. Като доктората е направен "далеч на запад" и е в областта на енергийната плътност при различно честотно натоварване и вид на модулациите при мобилните, и локални мрежи. Съпругата ми е технически директор, също в иновативна фирма. При Вашите диспути с противниците Ви / те не са опоненти/, вие ми приличате на кошута, заобиколена от пършиви, проскубани псета. Благодаря за защита, но свикнал съм аз да защитавам жени, а не те мен. Държа да подчертая, че не съм феминист, но смятам всякакъв вид насилие над жени за отвратително, никога не съм посягал на жена, но обратното се е случвало. В случая не визирам шамарите от майка ми за всякакви мои пакости или постъпки, когато бях малък. Вече като женен мъж, имаше такива посегателства от страна на съпругата ми, само защото съм се прибирал след полунощ и дрехите ми миришели на дамски парфюми. Ами на дамски парфюми ще миришат, няма как да миришат на мъжки.. Тя като като горда жена, смяташе, че егото и наранено и не прощаваше, а гледаше да се разправи с този, който я е обидил като жена, тоест с мен. Посягаше към всякакви средства, предимно кухненски ножове и предпочита нещо като фул контакт или близка дистанция. То не е проблем да го И взема ножа, все пак девет години джудо, две години бойно самбо в парашутно-десантен батальон, не бяха напразни, но важното беше тя да не се нарани, а не аз. Имам белег от такива посрещания. Също така няма как да отрека, че имаше пълно основание в някои от случаите. Ами бяхме на по 30-32 години, а колежките умни, културни и привлекателни. За онзи, който пише, че се увличам по млади жени, мога да кажа, че в института имаше нещо като неписано правило. Инженер "движи" с инженерка или с научна сътрудничка, която е или на неговите години или на малко по-млада, или малко по-възрастна. Имахме и фрапантни случаи когато жените бяха с 12 или 19 години по-възрастни от мъжете си / по сведения на колежките/. Чертожничките бяха мили и добри момичета, но те бяха на 19-21 години, а ние на към 30. Огромна разлика, не е красиво. Желая Ви лек успешен ден. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: cdc8c427e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   От авторката:
Да Номер 12, разбира се, че продьлжавам да му плащам, той ми прави на мен хубави неща, а не на себе си, аз свьршвам божествено, а не той, а и не мисля, че всеки мьж има дарбата да пипа така. Мьжьт ми например, не може, а и никой мьж от другите ми авантюри не ми е правил такива вьлшебства. Само искат да използват момента в леглото с мен, за да си доставят на себе си максимално удоволствие.
А и мислите ли, че трябва да мисля за тези 50 лв. за сеанс (които и без това дава, де факто, мьжа ми), след като за тях получавам нещо уникално като усещане и сексуалността ми е задоволена както никога, без да имам угризения за изневяра кьм моя???

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 81d9408d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Аз съм 12..
Е, може би не всеки ги може тия неща да. Аз ги мога обаче ;)
Питама за парите, защото тук, в Англия автоматично влизам в графата "сексуален работник".
Т. е. можеш да дойдеш в студиото ми, да ти направя вълшебното и да си тръгнеш. Никой нищо не може ми каже, ако си съгласна. Взема ли ти пари обаче и разчуе ли се какво правя, то даже и да си ок, те могат да ме осъдят.
Кофти е тук наистина..
Има няколко нелегални сайта, където мога да си промотирам услугите. Веднъж се пробвах с единия и се оказа че има стабилно търсене. От разни кукумявки, ама има. Случи ми се обаче да ме поръча първия път една дебела индийка, на 45, с бастун. Като тюлен. Задника й миришеше на фекалии и носеше едни скъсани килоти. Щях да повърна..
Беше учтива и възпитана иначе и беше резервирала хотел за 80 паунда.. Стана ми кофти че така се беше подготвила, направих й един масаж без пари, Казах й че съжалявам че не ми става и си тръгнах. Тя реално секс очакваше, а не масажи. От тогава не се занимавам с тия сайтове.
Имам обаче клиентки, тупалки, всекидневно, които очевидно им се иска, но риска е много голям за мен.
Нямам търпение да се прибера в България, в разградения двор.. Там си имам студио вече и се прибирам другата година.

Пиши тук как върви. На мен ми е супер интересно и ще следя темата с ВЪЗБУДЕН интерес :)

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 8acd06653d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Десантчикът обаче разсъждава точно като някой буумър.

Десантчик! Това не ти едно време, когато жените са били очукани от живота, примерни и докато деда ти е ходил да се бие на бойното поле, бабедката го е чакала дома и се е молила за него!

Ако не знаеш как става в днешно време, са ще ти кажа - С ПАРИ! А нещата, които не стават с пари, СТАВАТ С МНОГО ПАРИ! Няма съчувствие у жените. Любов - нъцки! Ако за тебе едно време е имало, ние сме поколения, които сме израснали без тея неща. И огромната част от нас няма и да ги видят през живота си. Жените симулират някакви чувства и се нагаждат спрямо случая и си търсят своята "ниша" как да пробият, ако ме разбираш, какво ти казвам. Парите определят любовните им отношения. Щастието им, настроенията им. Теб като личност те газят и въобще не ги еб-е как си, добре ли си, какво искаш, на кеф ли си. Ако нямаш кинтите, любовта им към теб веднагически се изчерпва и плочата започва да издава страшни звуци.

Прочел два коментара на тази, където се подписва като Черната Събота и я определи, колко добра била! Пхаххааа. Десантчик, виждал ли си я на живо? Щото аз да. И е същата, каквато се показва тук. Злобна, нетолерантна, вечно недоволна, даже досадно недоволна и намръщена, кавгаджийка, леко изпростяла, невъзпитана, склонна да ти къса нервите до дупка, въобще не можеш да се разбереш с нея, знае си своето и си го гони до дупка и те плюе и обижда като зла, дърта циганка, която се занимава с вещерство. На това мяза твоята "дама". И Кифлоприземителят и той я видял един път и какво да види в нея? Формите й! Били й женствени извивките. Е па то оставаше и да не са! Те тогава пък хората щеха да бягат на отсрещния тротоар. А, впрочем, това "момиче" на 24 години се скита сама по улиците нощем и снима някакви изоставени къщи, ходи по кьошетата сама, в някакви задънени улици щрака треволяци на открита луна, ходи по ж. п. релсите - ей това можеш да видиш от фейсбука й. Ти такава дъщеря искаш ли? Щото аз не бих я взел за никаква дома, даже за чистачка. На всичкото отгоре се занимава в сферата на красотата, а самата тя не може да си вземе правилно веждите! И се носи като някаква наркоманка-металистка. Гот, а? Са още ли ти харесва това достойно момиченце, летецо? Летиш в облаците. Заобиколил си се с някакви канцеларски лелки, които, верно, са много по-достойни от сегашните жени, но поколенията са различни и няма голяма връзка между тях. Впрочем, точно твоето поколение е виновно за положението ДНЕС. Това, което твоето поколение завеща на моето е един ужас. Само че, чичка, ти все още си живееш в старото време и не носиш бремето на новото време! Кофти тръпка за такива като мене, а? Ама тези като вас заслужават да си сърбат попарата, но уви.

Затова жените днес са такива. Тази БС е типичната българка. Вечно недоволна, намусена, дръпната, все някой й е виновен, кинт и двайсет от земята, ама иначе плямпа като императрица, на която трябва да й се принася всичко, да й изпълняваш желанията и да си мълчиш, че всяка твоя дума за нея е обида! Общо взето такова да не ти е дома.

И на всичкото отгоре е тотална комплексарка. Ти не си виждал бившето й гадже, но аз да. Значително по-голям от нея мъж, който ще я сдъвче и изплюе, и то така е станало. И той металист с някакви татуси и дълга коса. Сега се оказа, че е на половина руснак, иначе заради него обижда всички българи подред и се готви да к*рвее зад граница. Както казах типична българка! Какво друго да очакваш от нашенката, освен КАВГИ И ПРЕДАТЕЛСТВО?

**************

Авторке и ти си изпаднала ужасно много. Мъжът ти плаща ти да ходиш в масажен салон, някой си да те обарва и да ти прави еротични масажи и ти се кефиш на това!

Десантчик, пожелавам ти в следващия живот жени като БС и авторката. Да не се отървеш от такива жени. Все пак вашето поколение ги създаде такива и някой ден ще трябва да си изпиете горчивата чаша.

Впрочем, ти запитали се защо БС те поздрави за ласкавия ти коментар към нея? Ти си точно типажът, който БС плюе - лъгал си жена си, хойкаш, на всичкото отгоре харчиш нейните пари, иначе си с голямо самочувствие? Са ще ти кажа защо - защото освен всичко друго е и лицемерка.

Българката е абсолютно безпринципна жена. Нея ще я запомня с това, че се влачи след келепира. Там, където има келепир, там ще я намериш и нея. БС и авторката да се припознаят!

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 73df6581e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   До 49

Ама и ти не си прав. Никой не ти е виновен за вярванията ти. От опит мога да ти кажа че жените пари не искат. Искат отношение. Даже и въпросната авторка е получила специално отношение и затова продължава.

Аз да те питам като твърдиш че всички искали пари защо не пробваш да свалиш блекито с пари или с много пари (само не ми казвай щото не ти харесва - нищо пробвай нали всички пари искали), Почти съм сигурен че ще удариш на камък. Проблема е че ти такива харесваш или привличаш. А една жена която иска пари си личи от километри. Не знам на вас как не са ви ясни - или просто такива харесвате всички дето обяснявате как жените искали пари само. Ми не не искат. Или сте почнали да ходите по платени и от там си харесвате такива както и сте прекалили с порното или не знам. Пълно е с нормални хубави жени които не са им най-важното парите. Да не говорим че има и доста жени изкарващи достатъчно пари - та ми е интересно вие къде се врете че само на такива които парите са им най-важното попадате?

Харесвате си такива и после те като авторката си го слагат с някой друг който - о чудо няма пари. Е как така нали само пари уж искали?

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: f9249f935a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   До №49. Прочетох епистоларното Ви излияние и съм силно изненадан и учуден. Ако имате някакви вътрешни противоречия, ами имайте си ги, но не ми ги вменявайте на мен. Между другото имам две баби с разлика годините от порядъка на 13 години. По-младата ми баба остава полу-сираче на 13 годишна възраст защото нейният баща и мой прадядо е убит на Чаталджа. Спират я от училище, въпреки, че е искала да стане учителка, за да помага в къщи, за да се изучат братята И, така, че беше учила до седми клас, природно много умна с математически начин на мислене. На шестнадесет години носи снаряди, заедно с майка си и по-малкият си брат, на българска батарея, защото в калта и мокрият сняг, раклите не могат да отидат до ж. п. гарата. Тя е от Цариброд прародителите ми са били сравнително заможни имали са кошара извът града, ходила до там заедно с братовчедка си, като всяка била с револвер под дрехите си, и това са били момичета на 16 години. Имало разпръснато много оръжие из поляните и горите около имотите им. Можела е, да стреля и с карабина, предполагам, че е била много по-добре запозната с оръжията от днешните безказарменици-Омъжва се за дядо ми през 1919 година. Този мой дядо се е сражавал е един от конните полкове в Добруджа. След като се женят идват от Цариброд в София.. Другата ми баба / по-възрастната/ е от троянският край. Нейният съпруг и мой дядо, по бащина линия е убит на Дойран. Сражавал се е като старши подофицер в 34-ти Троянски полк, 9-та Плевенска дивизия. Била заможна и инициативна, успявала да управлява значително стопанство, някъде над 200 дка, ниви, ливади, градини, гори, отделно животни, както и дялово участие в една колективна парна вършачка. Бала е нещо като кулак, наемала работници за сезонна работа. Сега една трета от от земите са мои.. Продавала е земя, за да следва баща ми. Жените едно време да не мислите, че са били рептилии, ами не са. Бяха топли, гъвкави, мили с копринена кожа и ухаеха зашеметяващо. Да харесвам жените, смятам ги за по -съвършени от мъжете. Има един израз изписан НАД една врата не далеч от Ваймар-гласи "Всеки му своето". Така, че жените, които Вие познавате не са моят тип. Условно наречените "моят" тип: са умни, възпитани, високообразовани, културни жени с добър произход. Вие отивате при тези жени, които Вие харесвате, а аз в обществото на тези жени, които аз харесвам и които ме разбират. Вие, като еврогейски неолибералист при парите, а аз като нещо старо и излишно -при чувствата, може да са нещо излишно, но са си моите чувства. Колкото до Black Sabbath, нека да кажа, че съм прочел доста повече от един-два коментара. Изказвала се е критично и за мен, в което не виждам нищо лошо. Момичето има такива виждания, това е нейно право, да има собствено мнение, което И прави чест. Не я познавам, не съм я виждал, по години с лекота мога да И бъда баща. А след вашите коментари и нападки, тя ми стана още по -симпатична, и като, че ли я разбирам още повече, защото това е момиче с чест и достойнство, собствено виждане, с твърд характер. Браво на нея, казвам го с най -топли чувства. Винаги, когато съм имал възможност съм помагал и защитавал жени, дали е било на улицата от редови простак, дали при някакъв проблем с автомобилът И, дали защо се е стреснала от бездомни кучета или от някакъв пиян лумпен, дали на битово ниво да и помогна нещо в дома И. Има един израз изписан НАД една врата не далеч от Ваймар-гласи "Всеки му своето". Така, че жените, които Вие познавате, не са моят тип. Условно наречените "моят" тип: са умни, възпитани, високообразовани, културни жени с добър произход. Вие отивате при тези жени, които Вие харесвате, а аз в обществото на тези жени, които аз харесвам и които ме разбират. Вие, като еврогейски, неолибералист при парите, а аз като нещо старо и излишно -при чувствата, може да са нещо излишно, но са си моите чувства. Колкото до Black Sabbath, нека да кажа, че съм прочел доста повече от един-два коментара. Изказвала се е критично и за мен, в което не виждам нищо лошо. Момичето има такива виждания, това е нейно право, да има собствено мнение, което И прави чест. Не я познавам, не съм я виждал, по години с лекота мога да И бъда баща. А след вашите коментари и нападки, тя ми стана още по -симпатична, и като, че ли я разбирам още повече, защото това е момиче с чест и достойнство, собствено виждане, с твърд характер. Вие знаете ли какво е чест и достойнство. Браво на нея, казвам го с най -топли чувства. Винаги, когато съм имал възможност съм помагал и защитавал жени. Дали е било на улицата от редови простак, дали при някакъв проблем с автомобилът И, дали защо се е стреснала от бездомни кучета или от някакъв пиян лумпен, дали на битово ниво да и помогна нещо в дома И. № 49 до определен момент бяхте само смешен, а сега сте на друго квантово ниво, вече сте и жалък, при това с лекота мога да Ви причисля към лумпен дегенератите, на които все някой друг им е виновен. Не се занимавайте с неща и проблеми, за който нямате когнитивните възможности да ги разберете. И още нещо, когато персонално се обръщате към мен във вашата епистоларика, използувайте обръщението Вие, все пак не съм ритал с Вас мачле в прахуляка на родното Ви село, а още по-малка е вероятността да сме пили брудершафт. Произлизаме от различни кръгове, с различни интереси, култура и ценности. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 1478fec2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

52.   Честно казано, започва да ми омръзва тоя не особено грамотен, но твърде претенциозен десантен графоман. В неговия институт сигурно са го научили къде е разликата между пълен и празен член, но малко я е забравил, май... И не е само това. Понякога човек трябва да замълчи, за да не натрапва недостатъците си на околните.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 1620d032f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Дали има възможност да не се опорочава забавната и нестандартна твм с лични нападки и обяснения, моля!

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: f72e1cc566
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Авторке, казваш - мъжът ти плаща и нямаш угризения, че изневеряваш. А той знае ли реално на какви масажи ходиш? Не те заяждам - не изключвам това да е факт. Аз самият не бих бил против, с единственото условие, това занимание да не пречи на количеството секс с мен. Ти след такъв сеанс правиш ли секс с мъжа си (ако ти поиска)? Дори и само за негово удоволствие (ти за себе си получила достатъчна доза, да речем).
Как ти звучи алтернативата и той да посещава подобни масажи (с "хепи енд")?
Бих попитал и други дами (може би не особено сексуални) - бихте ли приели варианта мъжът ви да ходи на такива масажи, вместо да ви "тормози"? Някоя склонна ли е да каже, че всъщност това не е изневяра?
То и за мъжете е актуален въпросът, но съвсем не вярвам, че някой ще си каже...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: f9249f935a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   До моето хейтърченце №49, ""Десантчик, пожелавам ти в следващия живот жени като БС и авторката. Да не се отървеш от такива жени. Все пак вашето поколение ги създаде такива и някой ден ще трябва да си изпиете горчивата чаша. """ Благодаря за предложението, но като авторката ще пропусна, но като Блак Сабат бих харесал, но има един проблем, този акт на харесване е двупосочен. ""Това, което твоето поколение завеща на моето е един ужас. Само че, чичка, ти все още си живееш в старото време и не носиш бремето на новото време! Кофти тръпка за такива като мене, а? Ама тези като вас заслужават да си сърбат попарата, но уви. ""Към тази територия наречена България, нямам никакви ангажименти. Клел съм пред знамето на народната република, а аз на клетвата си държа. Моето поколение остави това, което вече 30 години го крадат и разрушават, но още има за крадене и разрушаване. Тъй като 17 години бях хоноруван преподавател, извън основната ми работа, мога да кажа, че опростачването на настоящото поколение, достига вселенски измерения. Говоря за студентите в областта на електрониката от ТУ, Транспортният, Колежа по съобщенията. В мъничката фирма, в която съм технически директор бяхме взели няколко, при това с препоръки от техните преподаватели, но когато проведох нещо като събеседване с тях по предмети, които са основополагащи за тях като, малко въпроси от областта на теория на сигналите, малко от ТОЕ, малко от диференциални уравнения, малко от разпространение на вълните, бях потресен. Тези кандидат инженери даже нямат аналитични възможности. Щракането с пръсти и активното тазовъртенета под неистовият вой на чалгарките, сигурно води до унищожаване на мозъчните клетки, ако изобщо ги е имало. Бяхме на техните години, въпреки, че всички имахме и две години военна служба като:граничари, танкисти, мотострелковаци, десантчици, морпехи, артилеристи и т. н., и т. н. Освен учене, спортувахме, лятно и есенно време на бригади в селското стопанство, а там също продължава купона. Нямаше чалга, а имаше рок, блус парчета Ако искате, да видите едно от неща, които сме правили като студенти, отидете към Бакьово, , минете през Батулия, а на 1км преди Бакьово, над един голям завой, беше нашият палатков лагер. Имаше момичета от Москва, от Полша, от Латвия, от Унгария. Бяхме първи за втори курс. Там се запознах с едно латвийско момиче и вечерно време гледахме звездното небе, полулегнали на една купа сено. Всичките околни хълмове, ние сме ги залесили, а сега ги секат, пак ще има купон с наводненията. Участвали сме в симпозиуми и конференции. Имал сме статии преведени в Съветският съюз, изобретения. Бяхме куподжии, а колежките купонджийки. Ако намеквате за някои отклонения, това се е случвало, вследствие на създадените обстоятелства, или други емоционални фактори. Да били са грешки, но приятни и незабравими. Няма как да забравиш милите руски или със смесен произход млади жени. В момента, един приятел ми е пуснал един американогейси и неолиберален шарж. Млада двойка на пътешествие в Африка и двамата русичики, сред черни като кюмюр негри, следващата е същото младо семейство, а жената държи черно като въглен негърче. Нарича се демократичен, неолиберализъм. Красота. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 1afbdc3a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   Аз съм пак 12.
Авторке, това в София ли се случва? Ще ни дадеш ли някакъв ориентир?

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: cdc8c427e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   От авторката до 12
Да, в София се случват нещата. Ти май най-адекватно прие моите преживявания и темата, която се получи от тях, но двама участника ни развалиха идеята да си поговорим за тези неща... То не бяха писаници и взаимни нападки, ужас... Ами да си отворят тяхна тема и да си пишат денонощно, направо не знам дали да пиша вече тук, при толкова злобни хора в сайта...
Какьв ориентир ти трябва, не разбирам-за салона или за мен нещо? Аз сьм ОК да се видим, допадна ми, харесват ми такива освободени хора, а и имам много свободно и лично време, но ти нали си в чужбина?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: cdc8c427e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

61.   Пак от авторката кьм 12:
По-добре е(по разбираеми причини), ти ми дай ориентир за теб, често си правим малки разходки из Европа с по някоя приятелка, така, по женски, може да намина за един уикенд кьм GB? Ако каниш, де :-)))?

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: d027cec65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

62.   Авторке, 54 съм и не те нападам. Задавам ти, мисля, актуални въпроси.
Малко странно стана масажистът от Англия да иска координати...
Интересно би било да споделиш малко подробности по този вълшебен масаж. Само с пръсти ли го прави?
Защо не стигате до реален секс - ти май не би отказала? Едва ли не си забелязала дали се дърви? Ти не го докосваш? Защо? Нищо ли не си говорите?

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: d9b75a29a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

63.   На 62 бързам да отговоря, вместо авторката, защото ми се струва че и ти се включи в темата и стана най -после интересно.
Не, нямам нищо общо с авторката. Но нямам против да имам :)
Разпалих се защото това е моята дилема ЕЖЕДНЕВНО.
Днес например правих антицелулитен на една украинка. Тя е живяла дълги години в Ю. Африка, говори си коренен английски, даже с ирландски акцент. Да де, ама си харесва българи масажисти.
Като дойдох тук, работих за един Иван, който имаше клиника тук и работих за него. С нея се познаваме от другаде, не през него. Оказа се, че и той я е "пипал". Как я е пипал наш Ваньо, незнам. Ама сега е разведен.
Аз обаче, съм ерген и това не ме бърка. Като я гледам тя също. Богата е. Не изглежда да има гадже. За красотата и тялото няма до започвам изобщо... тя е от тия дето имат 3 млн в инстаграм с лекота.
Да де, ама хубавите ябълки, нали знаете... Ваньо ги яде :)
Та се чудя сега какво да я правя. За сега само лекичко минавам през отверстията, докато не я оставя зачервена като домат и да ми заеква накрая.
Отиде сега в Испания да си пече готината дупара. После като се върне, ако имате интерс ще разказвам.

Утре пък имам масаж с една еврейка, дето я мачкам вече 1 година. Придумах я и нея за антицелулитен. Този го прилагам на тия които си падат по малко по-грубия секс. Да се чува шляпане и дупето да се тресе :)
Сменя си бельото преди масаж, слага си едни тънки, тънки прашки, като корда за риба и най демонстративно си оставя килотите на леглото, за да видя че си ги сменя заради мен... какво да ви кажа...
Проблема с еврейката е, че не просто е омъжена, ами е и омъжена за един от най влиятелните адвокати в града.
Ако сте чели в библията за Йосиф... дето бил хвърлен в тъмницата. Да не се наложи да му последвам съдбата.
Ако искате и тази история мога да разкажа.

Аз трудно се дървя. Вече съм свикнал на всяка голота. Ама понякога има жени, просто такова излъчане имат. Те и това гледат. Дали се дървиш. Досега не ми се е случвало да ме хванат в крачка, но имах пък една полякиня дето ми мастурбираше на масата, скришом. Двупосочно е, неиминуемо.
Аз да ви кажа. Това между другото е скрития коз на всички дами, които се чудят как да подоходят. Масажиста НИЩО не може да им каже. Не може да ги изгони, не може и да повдигне въпроса. Може освен да каже "да помогна, ако трябва". То на английски звучи по-добре "do you need a hand? "

Имам една бразилка пък. Руса, сини очи. Нея я цъкам през седмица. Почти ми е гола постоянно и тя ми ляга по камилско копитце. Годеника й е долу на първия етаж и гледа телевизия. Или може би гледа някоя скрита камера, дето е сложил и лъска. Аз понеже ходя по домовете и се оглеждам като лалугер всеки път. То и това го има.
Оставяли са ми мръсно бельо нарочно, да ме тестват. Абе изобщо тука е такъв разврат, че ако почна да разказвам... темата ще стане моя, хаха

Иначе Авторке, скоро ще пусна едно видео с една страхотна терапия, на които коментарите са доста интересни. Само да изчакам украинката да се прибере.
Иначе както вече казах имам студио в България, което в момента ремонтирам, защото мисля да се прибирам за постоянно от другата година. Но ако имате път насам, може да наема студио почасово тук. Става супер лесно с апп, час за час. И може и да ви оправя и двете ;) Ако имате проблеми с кръста например имам предвид...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 2ba13617dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   До 54 от авторката:
Да, само с ръце работи, но не правим секс. Да, не си говорим, не е нужно, няма да ставаме гаджета все пак. Няколко пъти го усетих, че е много възбуден, да. Един път го докоснах и аз по пакета и усетих колко е твърд и голям члена му, но той леко ми отстрани ръката и продължи да работи по мен. Май му харесва възбуда без свършване, може да е тантрист :-). Това си е негова работа, в тези моменти мисля само за себе си и моето удоволствие.
До номер 15:
Извинявай, че не ти отговорих, но тук нали разни писаха хиляда глупости... Да, с хубав педикюр съм винаги, поддържам се доста, лятно време обичам светъл-розово или френски, а зимата нюанси на тъмно червеното. Обожавам масажа на стъпала, там също има уникални точки за релаксиране и отпускане.
Както виждаш, умея да се глезя ;-)))

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 3d8effc8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

65.   Семеина жена на 48г. извинявам се, да те попитам. След тези масажи спря ли да мастурбираш. Аз на последък често го правя. И ми се иска да се облекчавам всеки ден. Благодаря предварително за отговора ти.

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: cdc8c427e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

67.   До 65 от авторката:
Да, не се пипам сама вече, а преди и аз всеки ден го правех. Това на масажите ми стига, дьржи ми по два дни поне, до другия сеанс :-)) Аз дори и секс не тьрся вече, преди с мьжа ми по 1-2 пьти в седмицата, а и по някоя от дежурните бройчици от време навреме... сега не ми трябва никой... Иначе преди и с прьсти и с вибратор си правех готино, но сега изцяло сьм се оставила в рьцете на този вьлшебник... Вчера пак ме изцеди два пьти, пьрвия пьт с такьв фонтан, че май го напрьсках и него по бялата тениска. После се тресох в конвулсии поне пет минути, докато се успокоя... :-0
Знаеш, че колкото и да се пипаш сама, не е сьщото както, когато те пипне някой друг. По принцип, не сьм спряла сьвсем секса с мьжа ми, но го правя заради него, за мен вече не е достатьчно силно като сексуално усещане, след това, което ми се случва отскоро в масажното студио, разбираш ме, нали ;-)))
Ако пробваш нещо подобно с някой и ти се получи, пиши, ще се радвам, ако сьм помогнала, явно и ти си жена за нещо повече от това, което по принцип получаваш в кьщи :-)

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 1a6805cd88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

69.   До авторката коя зодия си, че ми стана любопитно ;););) Аз съм зодия Риби младо момче на 22 нежен, романтичен, чувствителен, емоционален и страстен в секса, можем да си разменим данни някъде, ако искаш ;)

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 0d72534ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

70.   До авторката. Аз съм н65. Тези множествени оргазми не ми се получават. Много рядко когато масторбирам и около мен няма никои в къщи съм правила по два без прекъсване. Иначе след 5-8 минути и с моя мога пак. И сама ми се получава. Но бес изтичане. Благодаря ти за отговора.

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 52b8721207
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

71.   15 съм.
Много се възбуждам от красиви крака с хубав тъмен лак. Фетиш имам. Блазе му на масажиста.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: a586a09d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

72.   До 69
Защо ти е какичка като мен, хвани си гадже на твоята възраст по-добре. Аз не си търся любовник, не обичам сложни неща, интересува ме само моето лично удоволствие без да ангажирам друг с това. Енджой :-)))

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: cdc8c427e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

73.   До 15 от авторката:
Да, познато ми е, имах преди време едно гадже за отвреме навреме:-)), той беше луд по краката ми, облизваше ги целите, смучеше ми прьстчетата едно по едно в екстаз, даже сьм му правила с крачета чекия и така сваршваше даже и то много мощно.... Той ми плащаше педикюра всеки месец в един скьп салон, аз ходех само да ме правят. Не искам да те дразня, но краката ми наистина са хубави, с тьнки глезени и тясно стьпало, много си ги харесвам и аз. Обичам високи токове, аксесоари за глезена лятно време, зимата висок велурен или латексов ботуш почти до средата на бедрото... и т. н. и т. н. Май ти уцелих вкуса, а? ;-)))))

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: cdc8c427e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

74.   До 65 от авт. :
За скуирта няма да ти се получи сама, трябва да те пипне опитна рька, и аз не мога да се изцедя сама, пробвала сьм... Харесва ми, че и ти като мен се занимаваш сьс себе си и тьрсиш хубави усещания, в някои отношения човек трябва да бьде и малко егоист, не е ли така? ;-)))

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 5edffabd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

76.   До автор. Аз съм65. Да така е права си. След раждането на сина си на 32г станах страшно много активна. Слагам си и спирала за по безопасно. Но вече на 48 и в дните на овулация е нещо страшно. Направо и сутрин и вечер. Ако не с моя сама. Дано след мено паузата по затихне това секс желание. Но като споделяме с колешки. Явно жените в моита възрас са доста активни. Но не всички си презнават, че масторбират. Макар и не редовно. Всичко добро. Желая ти сбъднати сексуални мечти, и много здраве.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: ccd9560f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

77.   Авторке, в пост N54 ти бях задал едни въпроси. Не си ги прочела или не искаш да отговориш? Разбира се не си длъжна, но ти благодаря предварително ако го направиш!
N63 (масажистът), благодаря и на теб за обширния отговор! Определено ми беше любопитно и интересно. Какъв процент от жените се възбуждат от масажите ти и най-вероятно идват целенасочено? Имам предвид не "специалните" такива. Или обратния въпрос: дали изобщо някои дами не получават сексуално удоволствие? Все ми се струва, че колкото и да не си го признават, почти всички изпитват и нещо "по-специално" от освежаване, възстановяване... при масаж? Ясно е, че няма как да знаеш за всички (почти не им личи на дамите), но с практиката си вероятно си започнал да го усещаш?
Интересен е обратния казус - жена масажира мъж. Действията й не са "провокиращи", но на него му щръква. Как ли се възприема това в тези среди?
И покажи обещаните клипчета, моля!

 
  ...

1-50 от 90
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker