Какво мислите за кифладжията? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите за кифладжията?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 18653 пъти
Само на мен ли ми стана досадно вече?

Не ви ли идва леко досаден и натоварващ, на всяка манджа мерудия и повтарящ едно и също до втръсване? Където и да вляза, която и тема да отворя, е там с компетентото си мнение по всичко. Болната му тема е колко не стават жените. Лъха чувство на реваншизъм. Не знам, ама да лягаш и ставаш с "жените това, жените онова", за мен не е много нормално. Да не кажа, че граничи с психично отклонение. Това са седмици и месеци наред да ставаш и лягаш с една и съща мисъл и да висиш денонощно по форумите и да говориш едно и също като развалена плоча из всичките теми. То само потребителското му име като погледнеш, ти мирише на психодиспансер. Мен честно казано започна да ме дразни където и да вляза, все да виждам "Кифлоприземител, Чингис Хан, Кифлоприземител, Кифлоприземител, Братан, Кифлоприземител, Чингис Хан, Кифлоприземител". Това Кифлоприземител вече ми поникна на пъпа и поражда асоциация за досада, отачаяние и нездрава психика в мен. Нормално е никоя жена да не иска да е с такова обобщаващо мрънкало.

Има и един друг хахо, на който редовния му коментар е цитат на друг коментар и отдолу някакво инфантилно заядливо изказване. Или ако му кажеш нещо, което не му харесва, започва да ти иска статистически доклад, научни трудове и не знам си какво в подкрепа на мнението ти.

Преди имаше един дядо Торбалан, той пък имаше мания за величие колко велик любовник е и как ако не ебеш денонощно, за нищо не ставаш. Той пък хептен лудичък. Добре, че поне той се разкара, че съвсем не се траеше.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 170

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9ae94093a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (111 гласа)

1.   Ми кво искаш дърти тролове и орки без друга работа, и на мен са досадни и не ги чета, определено имат яки психични проблеми и съм сигурен че не си пият хапчетата редовно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b2776fb4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (113 гласа)

2.   Просто поредния, посредствен и типичен български комплексар, който жените гледат с презрение и досада... и подминават.
Повтарят няколко заучени, дебилни и необосновани фрази и толкова. Хубавият сайт стана свърталище на зарязания смръдлив ганьо и се повтаря само едно и също. Да сте чели скоро нещо различно? Просто спрете да коментирате плитките им женомразки теми, да отговаряте на коментари и да обсъждате тях самите. Само тук могат да се изтипосат и някой да им чете баналните плюнки дори и да не иска, само тук не се виждат какви прошляци са на външен вид. На живо няма как да хванат някой и да го натиснат да ги слуша, нали? За това просто не ги отразявайте и тук. Да ходят да се лекуват, не да досаждат на хората.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c9c12b5642
гласове:
1 2 3 4 5
  (82 гласа)

4.   Аз съм мъж и харесвам Братан и Чингиз Хан. Техните мнения могат да бъдат много полезни на мъжете, които имат проблеми с жените.
Спрямо Кифладжията съм със смесени чувства - понякога му се получава, понякога не. Често се отдава псевдонаука и се връзва да спори излишно, което не винаги е ОК. Естествено е тези хора да не се харесат основно на женската аудитория тук, защото мненията им често не са ласкави за нежния пол.
Жените пък си имат разни Нини, Black Sabbath и други неназоваващи се героини, които са не по-малко дразнещи с постоянното си опяване за женското съвършенство и за мъжката малоценност. Общо взето форум като форум - войната на половете е вечна и е навсякъде около нас.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b5fd6a0a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100 гласа)

5.   Остави това, ама и ги реди едни километрични фермани, някой чете ли ги изобщо?! Обаче хубаво, че се подписват — кифльото, Нинчето, Братаня, Блекито, чингиса-правописа, дс-то, чорбаджията на курникЪТи оня нещастен женомразец с двете женски деца (той не се подписва, ама от първото изречение се познава кой куку е), та вече не ги чета, а направо им бамкам единичката и толкова.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a7bbe2046d
гласове:
1 2 3 4 5
  (96 гласа)

6.   4, точно пък Чингиса какъв съвет може да даде за жени, след като той самия е сам и си търси не бяха калайджийка, не бяха виетнамки, филипинки? На някаква порноактриса на 50-60 платил, за да я такова. На някаква и натискал главата зорлям да му духа в колата, друга изгонил на улицата с децата и, защото не му духала. Някакви жени ги лъгал, че колите им са счупени и им вземал парите и ги таковал после. Това ако е пример за мъж, който да дава съвети, то аз трябва да съм гуруто на женознанието. Е, да, ако е някой селтак, чукащ евтинджоси еднократно, може и да му даде някой ганьовски съвет. Дребен тарикат да лъже и да не си връща борчовете на приятелите си, но по форумите да твърди, че пуши скъпи пури и имал не знам си какво обзавеждане от Наполеон ли там, кой беше, също може да научи. Ама уважаващ себе си мъж няма на какво да се научи от него.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ec42141c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (84 гласа)

7.   Въобще не им чета писанията на кифладжията , Чингиса , оня, дето всеки път пише за феминизма, Нина и Братан. Не ме интересува мнението им.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cae0195847
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

8.   Чигис Ханс и Братан не са ли един и същи човек?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f77ef069c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

9.   Съгласна съм с авторката. Обаче все пак трябва да можеш да защитиш мнението си. Аз не казвам да се впускаш в някакви абсурдни спорове, но все пак. Не може да твърдиш нещо без каквато и да е информация да имаш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8bc3dc9417
гласове:
1 2 3 4 5
  (82 гласа)

10.   Много ми е противен. Мразя мъже, които се обясняват и говорят много - освен когато говорят нещо по специалността си. А той се обяснява яко като жена. И разсъжденията му са много зле. Отговаря в теми с въпроси, отправени към жените и отговаря от тяхно име абсолютни небивалици. Самият факт, че отделя толкова време да пише цели чаршафи (които сигурно никой не чете) и се подписва в анонимен сайт, говори за големи дефицити в реалния живот.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a7bbe2046d
гласове:
1 2 3 4 5
  (75 гласа)

11.   9, в смисъл? Каква информация имаш предвид? Тя информацията е пред лицето на всеки тук. Достатъчно е да влезеш в няколко теми и задължително ще се натъкнеш на "информация" за него. Даже цели фермани и томове "литература" има от него. Само не знам кой ги чете, защото трябва да си пуснеш годишната отпуска, ако тръгнеш да четеш.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0b132ca315
гласове:
1 2 3 4 5
  (72 гласа)

12.   Просто е комплексиран ако сам не си помогне няма кой да го направи .
На такива хора аз лично смятам, че не бива да си обръща особено внимание.
ж23

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e3453baab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (80 гласа)

13.   Кифльо е като типичните свекървещици за които четем тук.
В началото тръгна с някакви опити да влияе като даскал от старите, остатъците от комунизма, после леко премина през тиха към по-шумна отчаяна злоба и накрая остана само злобата въпреки че, се опитва да я завоалира като се скрие зад пасивня агресия. Определено дава на късо в главния.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 926d9ebcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (76 гласа)

14.   Смея се с глас на неговите мнения, самотен онанист е, не се впрягайте толкова.
Ж22

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 926d9ebcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (83 гласа)

15.   Иначе забравих да допълня към горния си коментар - аз пък всеки път чета целите мнения на изброените в коментарите на приятели от мъжки и женски пол, любим ни е онзи с давещия го феминизъм в устата, който обаче (уж) има две дъщери. Явно са ги отрязали на кастинга в Комиците.
Ж22

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e06e5b7be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (80 гласа)

16.   Мъжката кифла е човек с много свободно време и още повече психични проблеми. Подозирам, че е девствен и люто мразещ жените, освен Мама, при която живее и която му пере нааканите гащи /и която носи немалка вина за женомразството му/. Пише ги такива едни дълги и завъртяни, подозирам, че има докторат на тема "Философия на популацията на градинските червеи в първа четвърт на лунната фаза във времевия рефлекс на североюжния антилски ареал.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e9877a053e
гласове:
1 2 3 4 5
  (75 гласа)

17.   Луди има навсякъде. Лошото е, че модовете ги подстрекават, пускайки дебилните им теми/коментари. Не знам дали тролят или наистина вярват на всичките си глупости, ама липсата на хигиена в тоя сайт, е потресаваща понякога. А пък е много хубав и полезен, за мен е удоволствие да чета и пиша, когато има какво... Ама за без пари - толкоз. Темите на изброените са едни от най-посещаваните и коментираните, така че може и това да е причината. Става леко смешно, имайки предвид, че с червени букви е написано как хейтъри не с толерират, обидните квалификации не са аргумент и т.н., но четем само колко са тъпи женорята и колко са миризливи ганьовците, а отдолу всички се хранят на ниво начално училище. Невероятно просто...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6c650c39b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70 гласа)

18.   Мисля, че се излага като кифладжия.
И за да не ми станат много звездичките, ще кажа, че и някои женички тук така се излагат. Иначе много над нещата, другите били злобни и миризливи ганьовци и т.н. простотии, а те самите съскат яко, даже им чувам съскането през монитора.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c8c5a9b54d
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

19.   Ааа, кроасановдъхновителя е готин, фен съм му!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7b0a0a2fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (75 гласа)

20.   На който не му харесват жените, може да премине към мъже, безплатно е.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7c9d6f00d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (90 гласа)

22.   На мен работата ми е 16 часа на ден да пътувам ,в който реално 1 час съм зает, през другите 15 седя да ми плащат и се возя имам си и шофьор. Пуша си Тринадата и все пак трябва и да разнообразявам.







Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 796f72e6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

23.   "Не ви ли идва леко досаден и натоварващ, на всяка манджа мерудия и повтарящ едно и също до втръсване?"
Виж коментар номер44 и отговора му в темата: Има ли тук хора във връзка /брак с партньор ,които имат възрастова разлика над 10 г?
и ще разбереш защо е такъв ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ceb0006eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (77 гласа)

24.   23, ако толкова много жени все са му скроявали номер, значи или е тотален карък, или такива привлича. Не може пък от толкова жени една да не става.

ЧХ, ти първо си намери работа, за да си върнеш борчовете на приятелите си, пък после лъжи какви пури пушиш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0346b641bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (79 гласа)

25.   Ами станахте всичките големи куротрошачки и баси и силните жени, ама се редите на опашка при двама трима, пък на другите фасони ,мутри муцуни и извращения предлагате.
И по коли ви качват да карате и хора трепите ама и от това не ви пука. Майки уж.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 241cb6cd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (77 гласа)

26.   Хич не го чета, че чак и тема да пускам за него да му надигам въшките… Ай сиктир!
Ж46

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4e63d1b514
гласове:
1 2 3 4 5
  (88 гласа)

27.   Прякорчето издава всичко: инсел. Жена не го поглежда без насмешка или погнуса, тук си отмъщава. Това изчерпва темата.

№5, те всичките подписвачи са на едно дередже: невежи и неграмотни. Дали е Кифльото, Чернилката, Шарана, Джангър Хана, няма значение.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 78066247fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (82 гласа)

28.   Мхм, после модератора взе страната на ЖЕнгисчо и ми каза, че щом имам IP на теленор, значи по неговата логика не мога да ползвам компютъра си и да работя дистанционно за чужда страна. И след като му казах, че набързо мога да му изтропосам IP адреса, ми изтри коментара. Лично аз нямам лоши чувства към Ханчо и модераторите. Сложени са тук, за да одобряват и да трият мнения. Обаче повечето четящи тук не са толкова прости и със ограничено мислене и все пак има хора, които вярват на “манджите” на Дженгис, че имал братовчеди милионери и още куп глупости. Явно някой го познава, за да напише тук, че има борчове и е безработен, а на мен казва, че съм бай Ганьо. А до модератора: Друже, извини ме ако съм те засегнал с нещо. Не ми дреме дали ще ме баннете, аз винаги мога да си сменя IP адреса от компютъра и да вляза винаги. Казвам го, защото съм човечен и като помисля, че може да съм обидил някого, му го казвам. Със здраве. :)

Гаро

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 93e0722200
гласове:
1 2 3 4 5
  (87 гласа)

29.   24, значи не некачественият женски материал е виновен, а "каръкът", който "привличал" такива? Страшна логика!

Моето мнение относно жените напълно се препрокрива с неговото. Само си погледнете коментарите по-горе! Всичките влизате в графите на кифлоприземителя за лошия биологичен женски код на територията България. Това не е хейт, това е факт, който вие затвърждавате прекрасно с излагането на вашата душевност.

Да виждате кифлоп... да се е изказва в тази тема? Не. Защото има достатъчно качества, за разлика от вас!

Иначе тука не спира да гъмжи от някакви кифли...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b484a5accf
гласове:
1 2 3 4 5
  (97 гласа)

30.   24 Шматьо, аз бачкам от 19 годишен, в момента вадя по 4000 евро, а ти съм сигурен, че ядеш кремвирши и лютеници и се препитаваш от наема на панелката на вашите, колкото да съществуваш. Удари си една чикия, изпий една двулитровка Каменица и се успокой. Знам живота е гаден и нечестен, силните оцеляват, умните успяват.







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a7bbe2046d
гласове:
1 2 3 4 5
  (81 гласа)

32.   29, не може 100% от жените да не стават. Дори да има 5% свестни жени, ако кифладжията е толкова свестен, колкото се изкарва, ще ги привлече. На калпавия хуй вълната му пречи.

ЧХ, като "вадиш" 4000 евро, защо пускаш теми, че си завлякъл с пари приятеля си, защото в момента нямаш работа и не можеш да му ги върнеш? Още и за купуване на калайджийка трябва да събираш, че друга не ти връзва. Като лъжеш, поне лъжи във всички теми, че иначе става смешно и противоречиво.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0fba2a9172
гласове:
1 2 3 4 5
  (77 гласа)

33.   "Има и един друг хахо, на който редовния му коментар е цитат на друг коментар и отдолу някакво инфантилно заядливо изказване. Или ако му кажеш нещо, което не му харесва, започва да ти иска статистически доклад, научни трудове и не знам си какво в подкрепа на мнението ти."

Аз се припознавам с въпросния хахо, защото почти винаги започвам отговорите си с цитат на това, което искам да коментирам, но от друга страна не си спомням да съм искал доклади, трудове и "не знам си какво" (наричат се източници на информация... дано това не ти се струва заядливо) наскоро. Дори да не съм, съгласен съм с пича, особено ако се опитваш да представиш мнението си като неоспорим факт.

Все едно да ти заявя: "95% от хората, които коментират други в негативна светлина и казват, че се дразнят от тях, всъщност го правят от комплекс за малоценност и нежелание да адресират когнитивния дисонанс в главата си." Първо, гарантирам че няма да ти хареса такова изказване и второ, особено ако отпред започна с "Научни изследвания са доказали, че 95%..." и така изкарам, че пиша ФАКТ, ще поискаш да знаеш откъде си черпя информацията.

Според мен този хахо иска да води дискусия и аз съм съгласен. Ще взема да се подписвам като "Хахото" в негова чест.

Досега не съм виждал Кифлоприземителя да е бил груб или снизходителен спрямо когото и да е било тук. Това че ви дразни неговия по-академичен изказ е ваш проблем. А че бил на всяка манджа мерудия, еми сайтът се казва СПОДЕЛИ.

Чингис Хан и Братан са по-прями в изказите си, Чингис-а е малко по-груб и понякога не съм съгласен с него, но не мога да кажа че се "дразня", по-скоро ще го коментирам в опит да го поправя.

Поздрави и аре без хейт,
Хахото

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a7bbe2046d
гласове:
1 2 3 4 5
  (66 гласа)

34.   33, не си ти, щом не искаш на всеки коментар научни трудове и статистически доклади. Онзи е много тежък случай. Не можеш да си кажеш мнението и веднага се почва. Например ако кажеш, че повечето хора са егоисти (примерно) и се почва "ама колко процента са егоисти, ама ти от къде знаеш, без да си правил статистически проучвания, ама има ли учен, който да го е доказал, дай линк към научни доказателства". Естествено ако му кажеш, че е супер готин пич, няма да ти иска доказателства. Обаче ако му кажеш, че е лайно, ще иска да му постнеш линк на научни доказателства на учени от Харвард, които са взели проба от него, изследвали са я и са констатирали висока концентрация на фекални бактерии. Иначе не може да го наречеш просто лайно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4c4a2428d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

35.   32, я дай тука тая тема всички да я видим и да се посмеем :)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b2776fb4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (63 гласа)

36.   "...да му надигам въшките" Хахахахахахахахахахаха :д:д:д:д:д:д:д:д:д:д:д Трябва да се преровят теми и коментари и да се направи тема за изказвания, да има и нещо разведряващо и позитивно в тоя сайт. :д

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6dfb33632a
гласове:
1 2 3 4 5
  (96 гласа)

37.   Подборчето на думичките в темата е ясен знак за емоционална неадекватност и тя не е присъща на мъжете. Няма дим без огън! Всеки критикар тук е наблюдател и съответно реагиращ на видяното. Това, че си търсите мухлятчета, които нямат мнение за нищо и влизат в стереотипче, не означава, че тия дето коментирате тук са отблъсквани, грозни и пр. Е, всъщност не е така, вие сте жени и нямате логично мислене. Ако един пише еди какво си - еди какъв си... Няма го изключването, дълбоката мисъл. И това "натоварващ" може да ти даде ясна представа, колко тъпо парче е пуснало темата. Добрата новина е, че това парче не е само едно и няма да е само с тъпотията си. Всъщност, кифлоприземител, Братан, Чингиз, онзи дето коментира феминистките са най-адекватнитени аргументирани потребители тук. Ако има повече такива хора, малоумните женски изцепки и брътвежи ще бледенят до смисленото и съответно интелигентните хора ще им отсортират глупните. Темата иска да покаже с контекст ---> Тия мъже ни вадят кирливите ризи, дано се махнат от сайта! Не, те ще стават повече, защото вие го правите да е така. Всички нормални хора знаят, че сте филмирани и девиантни келешки, чиито бащи са провал! Всички казващи истината са натоварващи. Да живеят мухълите.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a7bbe2046d
гласове:
1 2 3 4 5
  (84 гласа)

38.   37, изобщо не си пролича, че си кифладжията и изобщо нямаш същия изказ като него, не. Да си беше променил поне малко думите и начина на изразяване, щом ще се правиш на друг.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f13715f9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (83 гласа)

39.   Н 38 хаххаа да, той е! Той и още един са които после сами си пишат подкрепящи себе си коментари, но все едно друг е който ги тупа по рамото. Имаше нужда сам да си "оближе топките" :)))))
Другият е "ще бием, ще трепем жените ако не си наупат мястото"
и веднага следва другото му "аз" с хвалба и подкрепа към психопатските му бълвочи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b4539f341e
гласове:
1 2 3 4 5
  (74 гласа)

40.   38, е кой мислиш е единственият, който набива единички на плюещите кифладжията коментари? Става все по-забавен този сайт. :Д
Ж22

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f13715f9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (82 гласа)

41.   Чингиса, точно ти каза в една тема, че си залъгвал жени да им ремонтират колите в определен сервиз и си им "качвал" ремонта с по над 300 евро!
Сори, ама си скапан измамник, низък!
По-зле е твоето от обикновените Ганьовци!
Радвай се все пак, че не ти се е случило да изработиш някоя като мен, солено щеше да ти излезе...
Аз съм много коректна, но такива като теб им пренастройвам чипа без жал!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a3721b1ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (69 гласа)

43.   К'во сте се захванали толкова на сериозно в тоя сайт? Не чета много от темите, за да дам мнение за другите, но трябва да кажа, че чингис хан е един от забавните тролове и ако не бяхте толкова смачкани от живота, за да приемате всичко в тоя сайт толкова сериозно, щяхте да намирате хумора в писанията му. Жалките сте вие, заради едва ли не обсебеността си от анонимни тролове

19-годишен ерген

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a7bbe2046d
гласове:
1 2 3 4 5
  (57 гласа)

44.   Неговото не е хумор, а наистина си вярва.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 30336c48ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (91 гласа)

45.   В коментарите се е превърнало в уникален змиярник, тези подписи
Ж 22, 23 и подобни недостигащи 25, бързо дават представа за индивидуалното положение на всяка една, което пък от своя страна е обща картинка и всички я наблюдаваме къде със съжаление, къде с присмиване. Момичета с нереализирани цели от сексуален, материален, козметичен(вероятно) и всякакъв смисъл. Или девствени на 20 , или обвързани с някой путьо, дето не е намерил как да подходи към тях и това ги прави нещастни. После тичат до аптеките за лубрикант, за да може тоя прословут полов акт да се осъществи, ама той пък сигурно е малко, , Хуй у студена вода" партньорът, та се налага да си влачат връзката с мъка. Други пък се чудят, ама къде са тия дето имат по пет къщи, коли и какво беше, , специалността''. Да си коментират по специалността, ало ако тази специалност носи добра кинта. Защото ние познаваме много дето си коментират по специалността, екстра са на вид, ама нещо им е къса кинтата и съответно интерес към тях липсва. Категоричното заключение под тази малоумна тема е, че младите момичета сте пълни батали и нямате никакво бъдеще. Без абсолютно никакви умения, освен учене на езици, секретарки, административки и толкоз. А сега такива ги взимат по една-единствена причина, но тя не е свързана с професионализъм. Дали изобщо сред вас има някоя, с която можеш да кажеш някоя смислена тема. Преди една седмица със зъболекарката си говорихме, че ако не е имала двама сина нямаше как да разбере, че младата българка е тотална развалина. Това го знаят много жени на и над средна възраст, пътни са ми казвали никога женомразец или хахо. Тъпи мръвки сте, ала не от годните за ядене. От този тип пържоли дето стават за ядене, но не се знае с какви боклуци са пълни. Общо взето жалка картинка. Много се качи процента на gold digger филмарките в това западащо, дайте. Направо се учудвам на администраторите. Ще допускат тука някакви студентки първи курс да обясняват на мъже и жени с опит. Или пък 20-годишна ще казва на 27-годишен чичка. Най-добре трите тая тъпа тема господин администратор, защото се излагате на нивото на земята. То се вижда колко злост има. Трябва да се промени нещо в животът на всички вас. То бива да си нещастен от сексуална неудовлетвореност, ама пък такива измерения да избива и да ни правите съпричастни към нещастието ви...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b4539f341e
гласове:
1 2 3 4 5
  (96 гласа)

46.   Здравей, драги ми неподписващ се кифладжия, под номер 45! Въпреки че съм на 22 и жена (не, че има значение пола, но сексист като теб още повече го дразни този факт) съм сигурна, че съм много по-напред от теб във всяко отношение, както и от повечето ми връстници всъщност. Не мисля да се хваля защо и как. Просто за пореден път ми доказваш, че хора като теб са абсолютно заслужено в тинята и там ще си останеш, защото там ти е мястото. :)) На горкия все жените му виновни, циганите, черните, зелените и марсианците (което впрочем и мъже ти го пишат, но деликатно пропускаш този факт). Темата не е писана от мен, както и не всички подиграващи се коментари са от мен, втръснал си на всички с ферманите си, не само на 20-годишните. Имам много теми за разговор, които обаче не бих разисквала и общувала като цяло с негативен човек, на който все другите му виновни и никога не търси причината в себе си. Бих ти препоръчала консултация с психолог, вместо да си губиш времето в писане на романи в сайта.
Слава Богу не живея в България и се изумявам на подобно мислене, далечно ми е, но същевременно доста токсично, ти самият не се ли натоварваш от толкова жлъч?
Ж22

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 177c8cf445
гласове:
1 2 3 4 5
  (91 гласа)

47.   Не, не съм кифлопогромител, ама съм впечатлен от два негови коментара в този сайт. Не му беше лоша аргументацията, доволно препълни паничките с факти за размери, вкусове, комплекси, потребности, поведение.. Абе всяка стрела му беше в десетката, нормално да му пускате тема. Не трябва да плюете по вентилатора, връща се към вас. Вярвате, че тук сме се събрали чичаци, загореляци и аутсайдери, хубаво, но тогава защо някои от нас предизвикват такова неспокойство в балъците ви? Не съм имал случай, при който някой кекавел да не се е забил в мен от съседната маса, пейка или тротоар, защото мацката му ме желае в негово присъствие. Нека сме отхвърляни мухахаха. Пък и съм бил в това филмче с рогопоставянето. Само до комплексари седят, а тук за комплексари пишат. Няма такъв брутален парадокс. Преценявали кой какъв бил :D Ще се насера от смях. Природата е ограничила мозъчните ви функции, свикнете с това и просто си вършете работата на играчки, инкубатори и държанки. Ако нещо прочетете или развиете критично мислене, може и да се стигне до някаква еволюция. Това е много оптимистично да вярвам, вие сте си създадени по определена концепция.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b092d9364c
гласове:
1 2 3 4 5
  (77 гласа)

49.   "Ще се насера от смях." - ами насери се.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3cf33ba861
гласове:
1 2 3 4 5
  (81 гласа)

50.   Е, то във всеки сайт си има по някой скучаещ, който има толкова отчайващ личен живот, че си вдига самочуствието ръсейки акъл из форумите и опитвайки се да обеди останалите колко страхотен и успешен е. Друг е въпросът, че никой не му вярва и това буквално го побърква и озлобява и започва да драска "мъдрости" още по-активно.
Да знаеш и по новинарските сайтове колко такива има... като Сиднито, например, който упорито твърди, че е преуспял и живее в Австралия, а хората страшно се забавляват с него.
Е, тук си имаме Чингиз, Кифлоприземител и Братан, но типът е същият, застаряващ ерген, без шанс за връзка, който лъже та се къса или обвинява жените за собствения си нещастен живот.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a7bbe2046d
гласове:
1 2 3 4 5
  (57 гласа)

51.   О, Сидней Ав$$$тралия и Минко 47 год. ерген са любимите ми. Аз от години не бях влизал в днес.бг, те още тогава се подвизаваха в сайта и вчера влязох случайно там, та гледам чак рубрика са им направили да си качват снимките. Направо се попиках от смях. Ама и на журналята явно толкоз им е акъла да им дават ползе за изява. Може би идеята е да трупат евтин трафик, като ги хранят хората. Този Сидней Ав$$$тралия е направо култов. Той еманацията на подобен типаж българи, каквито има доста. Между другото въпрсния Минко оещ преди доста години си беше на 47, вчера пак си беше на 47. Може би живее на планета със силна гравитация, където времето е спряло.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3cf33ba861
гласове:
1 2 3 4 5
  (65 гласа)

52.   Да, номер 51, точно тия двамата герои имах предвид. Много разнообразяват днес. бг с изцепките и лично аз доста се забавлявам с тях, точно както тук се забавлявам с Братан, Чингиз и Кифладжуята. :) Обаче те сериозно си вярват, че говорят мъдрости и не схващат как останалите лекичко се бъзикат с тях.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6409596b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

53.   Самите журналисти в днес.бг не са наред. Поръчкови статии, пропаганда, масова паника и т.н. Не знам кой е собственикът на сайта, но ми звучат като бтв, домусчиев и прасчо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1d3834e8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (87 гласа)

55.   Доста години недоумявам - БГ.мама, тук и на още няколко места е пълно с многознайки дето кривят душите за всичко засягащо междуполови въпроси. И от всички малоумни спорове през годините, осъзнах какво е женска солидарност - всички дружно да се подкрепят в глупостта. Любопитното е, че на живо никоя не се спуска да дудне и убеждава в тези безумия, абе ежедневие със сивота и скука. На лайв, няма звездички и още 15 гъски, които да ти пригласят

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 36f13449a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (106 гласа)

56.   28 Към Гаро: Не мислил лошото, ама ми се заканвал да ми ,,направи зъбите дискотека,, Пич първо се научи да бъди мъж, после имай претенции за такъв, че си пълен смях. Като кажеш нещо дръж на него до край, а недей се извърта като жена, за да излезеш сух от водата. Лъжите ги съчиняваш ти в тоя сайт, и доста се посмях с тази за млад меринджей за 3200 паунда на месец, шеф на отдел финанси в Англия, ама дистанционно от България от панелката на тати разираш ли. Никъде не съм твърдял, че братовчед ми е милионер, а казах, че има няколко бизнеса в България. И това е факт. А да ли някой ми вярва или не ме боли фара. Е от такива измислици по мой адрес излиза, че някой ме познавал, понеже твърди, че имам борчове към приятели и бля бля бля. Нека ми каже името тогава и от къде съм. Ама ще мълчи като путка въпросния. Няма по завислива и дребна душа от класическия български неудачник.







Чингис Хан

 
  ...

1-50 от 170
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker