Човек е роден да бъде щастлив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Човек е роден да бъде щастлив
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 5781 пъти
Дойдох на тази планета преди 24 години. От някокло години насам осъзнах, че смисълът на живота е човек да бъде щастлив, да развива уменията си и да се учи. Човешките тела и умове са много повече от колкото предполагаме. Ще ви разкажа за способностите които придобих и изводите до които стигнах. Знам, че много хора не са достатъчно пораснали за да разберат написаното, но аз го правя за онзи малък процент от хора, на които ще им бъде интересно.

И така, винаги съм се стремяла към щастие, докато не осъзнах че щастието е състояние на ума. Щастието не зависи от външните обстоятелства, а от умението на човека да се справя с трудностите които са си неразделна част от живота на всеки един от нас. Това беше първата крачка...

Тогава реших да моделирам живота си и да го оформя според нуждите и желанията ми. Дадох си сметка какви хора искам да срещна, каква професия искам да имам, какъв партньор искам до себе си и т. н. Най-изумителното е, че нищо не правя, не си помръдвам и пръста за нещата, хората и обстоятелствата които искам в живота си а те ми се поднасят като на поднос от съдбата. Всичко това постигнах с тренировки. Започнах с дребни неща, като например, мисля за въпросното нещо което желая така, сякаш вече го имам и в 50% от случаите го получавам, в другите 50 получавам възможност да го имам. И в тази връзка искам да кажа, че всеки един от вас го може това, волно или не волно, за това не мислете лоши неща, защото те ви се случват. Вие си казвате, "знаех си че пак ще стане така" и всичко това е защото вие отдавате много внимание на тези лоши неща и така затъвате все повече и повече в помията от страхове, депресии и проблеми на които не виждате решение.

Другото нещо което приемам като постижение над останалите хора е умението ми да пътувам изън планетата ни. Чрез медитация напускам тялото си, отивам на други места, имам преживявания. В подробности не искам да навлизам, защото не е това целта на моята изповед а и знам, че хората не са дорасли достатъчно за да асимилират такъв вид информация.

Хората трябва да знаят, че имат душа. Ние не сме просто био маса. Ние пребиваваме временно на тази планета и всичко което имаме или нямаме тук зависи от самите нас или по точно от нашето мислене. Нашето мислене определя и какво място ще заема нашият разум когато един ден приключи земното ни съществуване и аватара в който се намираме спре да работи или иначе казано-умрем. От срещите ми с духове на починали хора знам, че след смъртта ни тук, духа ни се мести в друг свят, където живее живот подобен на живота ни тук, но с някои промени. И колкото човек е по мъдър и духовен тук, толкова по хубаво място ще заема когато душата му отпътува на там. За това хора, моля ви, старайте се да се избавите от злобата, завистта, всички зли и гадни чувства, депресии, защото те понижават вибрациите на душата ви и вие заемате по ниско място в йерархията. Нека да вървим към еволюция я не обратното. Защото еволюцията не е само физическа, има и еволюция на съзнанието а тя е най-визшата еволюция в историята на нашата планета. По време на пътуванията ми извън планетата ни съм виждала и съм разговаряла със хуманоиди от други цивилизации. Но не с тези, които често виждаме като нло да преминават. А с други, които са на много по високо ниво. Изумителни същества, които не водят войни помежду си. Същества с толкова мощен ум, че биха могли да създават реалност само с мислите си. Това са хора от друга раса в много по напреднал етап от еволюцията си. И те продължават да се самоусъвършенстват.

За всички хора, които ще кажат, че не съм добре, ще ви кажа, две неща. Първо - физически и емоционално съм перфектно и второ, ако не разбирате това което сте прочели, това не ви дава основание да го отхвърляте, но за да достигнеш и до това трябва малко акъл. Ще го кажа на прост език - хора, бъдете по мили, усмихнати и добри един към друг и ще видите че живота ви ще стане по-добър. Мислете позитивно, защото живота е такъв, какъвто го виждате през вашите очи. Всеки човек има трудности, важното е да се научим да се справяме с тях. Защото по пътя на еволюцията много от нас ще останат назад.

Застанете над битовизмите поне за 1 час на ден и ще видите неща, които преди са били пред погледа ви, но не сте ги забелязвали. Ще добиете прозрения и умения, които ще са ви много полезни в отношенията в семейството и обществото и най вече в отношенията със самите вас. Първата стъпка е да бъдете щастливи. От там нататък, всеки е това, до което е израсъл а пред нас е най-хубавото нещо - възможността сами да избираме пътя си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 82ee3cbed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли колко е мъчно за тези, които разбират всичко, но не могат да го достигнат, като мен. Чувствам се жалък, че не мямам (не всеки има! ) толкова силна воля, или съзнание, с които да променям реалността, или с които да черпя информацията, която искам.

Имам един въпрос към теб, понеже имаш достъп до такава информация. Надявам се да ми отговориш, защото е важно за мен: Ще се случи ли нещо важно декември 2012 или не, и ако да - какво ще бъде то?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0440ffa105
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, аз съм абсолютно съгласна с теб. Доста от тези неща също сама съм ги изпробвала, макар да не съм пътувала извън планетата, но се убеждавам все повече и повече, че човек сам моделира живота си според мислите си. Нещо повече - мисля, че не човек твори реалността, а просто мозъкът има тази способност да се ориентира и да намира обстоятелства, информация и хора, според това, което му подаваме. Например, ако си срещнала подходящият партньор, това не защото ти си го сътворила, а защото мозъкът ти е разбрал къде ще го срещнеш и те е отвел там. :) Искам да споделя нещо интересно. От шест месеца утвърждавам едно нещо и има ефект, но от няколко дни прибавих към това утвърждение изречението "Имам пари". Буквално в рамките на една седмица, след като го добавих получих 100 лв., които въобще не очаквах. Дали е съвпадение? :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f8922e71f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мда... така е! ... :) Ама което си осъзнала, не е чак преобразително ново! ... Мисълта че човек е роден за бъде щастлив, е в основата на древните учения, още от стотици години. Ха, често, което преоткриваме като голяма истина, е минала такава! :D Казваш, че е до състояние на ума, хммм... ума е нещо много по-ограничено до времето, предполагам се сещаш, че съзнанието ни отчита само сегашното в което сме! Бих казал, че промяната за която говориш, е преди всичко състояние на духа, на подсъзнателно съзнание, което е по-широко и неограничено от моментните състояние на времето в което сме! ... :)

Според мен, умът ни, е главната ни пречка за пред щастието! Само погледнете как живее днес един средностатистически човек. Умът му постоянно е пълен с грижи, притеснения, проблеми, страхове!!! Е, как да бъде щастлив?!... Ние сами си стройм преградите и разделенията. Пълним си главите с много безсмислена информация :)) И какво се случва? ! На место да сме в една пълна хармония със себе си, в ума ни настава хаус, и трудно вземаме решения. Не знам дали ви хрумва, ама щастието е и в умението да вземаш решения, за които да си напълно уверен/а. Колкото по-леко вземаш решение, толкова по-обнадежден/а ще си ;)

Ммм... от друга страна, какво можем да кажем за щастието? Какво представялва то? Не ли аморфно? :) Чиято форма придаваме ние, чрез свойте действия, в опита си да реализираме желанията си! ... Да, да, знам, за израза, "ума над материата", над които са мислели стотици мислители :D Ама в него "ум", не е ума които сме свикнали да ползваме, не е предствата но ежедневното разсъждаване, а в това се има в предвид, друг израз, "вселенски разум", това което стой втъкано в реалността, и е като нейна душа! ... А хармонията вътрешната - представаля сливане на мислите, действията, до едно ниво с това което чувстваме че е втъкано в реалността! :) Всяка мисъл, поражда действие, или има някакво еквивалентно такова ;) Та... действията са важна част от живота. Не можеш само да мислиш, какъв път ще изминеш, а да не направиш и една стъпка напред. Само който рискува, вярва в каквото прави! :)) Страхът е предвестник на бъдещ неуспех.

А какво да кажем, за изборите ни? ... Къде сме, какво правим? Никой не открива "щастието" веднага. Щастието може да е място, може да е човек, може да е нещо което харесваме да правим :) Но също така, може да е защото не искаме нищо друго, освен да бъдем радостни, и така да бъдем щастливи. Ако е до място, един ден стигаме там където трябва да сме :) Ако е до човек, един ден го срещаме, и живота ни се променя! ... Разбира се, то е и любов! ... :)

Менталните и трансцедентни състояния на съзнанието, също ги има от край време :) Ама което ще виждаш, ще е преправено, през филтъра на твоя опит. И както в съня, ще носи определени значения. Висшите сили, нямат форма. Ние хората в опита си да ги разбираме им придаваме човешки черти! ... Защото нашето е, като "Прикования Прометей" :) Силите ни, и каквото сме, е затворено в телата ни. И ние се оприличаме с образа който сме възприели чрез очите си.

Прекрасно е, че си написала нещо положително :) За съжaлание, едва ли, ще довeде до промяна! ... Хората които са решили да се променят в положителна насока, са го направили сами, както ти :) А другите, те и да прочетат, това няма да измени мисълта им! ... Защото всеки ден живеят в своя "малък и тесен свят", които им носи само негативни мисли! ... :)) Затова и "работата е дебела", как ако ти се яде торта, ще и се насладиш, ако не пресечeш улицата и не влезнаш в сладкарницата в която никога не си бил/a. Как? Ако улицата ти се струва опасна, и те е страх да я пресечеш? :D A сладкарницата твърде чудесна за да е реална ;)) Същото и с щастието, повечето са свикнали да не бъдат щастливи, и ги е страх да са в друго състояние, страх ги е от новите неща!!! Страх ги е да повярват, че могат да бъдат щастливи ;) A има и друго щастие, щастието да правиш другите щастливи :)


П.С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6664f0257c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много си права. Накара ме да се усмихна! :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c2ef6a046c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   здравей, може ли да попитам за медитацията която споменаваш?
Моля за повече инфо по въпроса или някой линк.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 82ee3cbed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Искам и аз да се присъединя - според мен човек НЕ е роден, за да е щастлив. Според мен човек е роден, за да си развива духа. В древните учения се среща идеята, че страданието е път към мъдростта (усъвършенстването на духа), така че оттук следва, че човек е роден, за да пострада. След като пострада, минава на по-високо ниво, където е по-щастлив. Но пак има проблеми. Пак ги преодолява и минава нагоре и така, докато не стигне толкова високо равнище, което му позволява да се слее с т.н. Господ или Висшия разум на Вселената и така да постигне пълното щастие. Но от друга страна пък какъв е смисълът да съществува, щом достигне целта?... Някой ако има отговор, моля да поясни нещата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4faf7c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   хахахаха коментара на номер 1 ме развесели ужасно много. Авторчето просто говори за сила на волята и мислите, и номер едно вече го мисли за бог :Д Практически каза " О пресвети боже, тъй всезнаен и могъщ, кажи каква ми е съдвата ".. прав си, найстина е жалко.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 71b3997650
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има ли го още института на Кубрат Томов? Сега при този недостиг на пари може и да са го затворили. Преди години този човек ръководеше институт за изследване на паранормални явление. Този институт беше във връзка с много хора с паранормални умение. Изключително интересно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 705af6459a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Как да намеря сродната си душа? Откъде трябва да започна? :(

Viki

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   oт Авторката

До 1 - докато мислиш, че нямаш воля и не можеш наистина ще е така.
На 12. 21. 2012г. свършва календара на маите, който е за период от около 5000 години и започва следващия период от също толкова години. Всеки период се характеризира с нещо. Сега завършва периода на материализъм и откъсване от природния начин на живот и започва новия период който се характеризира с коренна промяна на съзнанието. Става въпрос за събуждане на човешкия дух след периода на упадък.
Никакви апокалипсиси няма, не вярвай на такива глупости и не се плаши. Ако нещо все пак се случи, то ще е изкуствено причинено.

До 2 - Не мисля, че е съвпадение, ти сама знаеш. Пробвай с конкретна сума следващия път.

До 4 - Благодаря ти за дългото мнение.
Не претендирам за нобелова награда, знам че е древно учение, което само по себе си не означава, че съвременния човек е наясно.
Разбира се не очаквам и промяна у някой и не целя това. Споделям информацията която е резултат от една година ежедневно четене и проучване, както и на лични преживявания.
Да предположим обаче, че даден човек има болен близък, той няма как да бъде щастлив. Абсолютно съм сигурна, че всичките тия кризи, безпаричие, малоумни закони, малоумни лекарства, които лекуват едно а от друго ни разболяват са умишлено създадени, за да правят хората нещастни, да ги затрупват с проблеми и човек да не може да разгърне своя потенциал тъй като човешкия организъм има 2 състояния. Състояние на оцеляване и състояние на развитие. Няма как да се развива индивида докато се бори за оцеляване. 8-12 часа на ден стрес в работата, да кажем 1 час път до там, 1-2 часа на ден за приготване на храна, пазаруване и ядене, 7-9 часа сън... каква е равносметката - около 22-23 часа в денонощието сме заети с дейности касаещи оцеляването ни и 2 часа пред компютъра или телевизова за "релакс". Това си е матрицата, в която всеки е влязъл и не остава време за развитие на съзнанието.
Напълно разбирам, знам че хората имат да плащат сметки, заеми, няма как да си щастлив, ако си се разболял, загубил си работата а имаш ипотекиран апартамент, които всеки момент ще загубиш. И колкото и да си позитивен, вноските и сметките си седят и няма кой да ги плати. Това е просто картината на съвременния и модерен живот.
Не съм съгласна с много неща, които не мога да променя в глобален мащаб, но съм ги променила за себе си. Мога само да ви кажа на вас - няколкото човека които четете, че част от политиците наистина са обсебени от същества, които им осигуряват ухолен живот в замяна на бездействие и измисляне на малоумни закони, за да тормозят с това населението на земята. Хората да изпитват най-вече страх от икономическата си зависимост. Направиха всичко възможно да привлекът така добре живеещоте си хора от селата в градовете, да може всеки да се изкушава от луксозния живот който се демонстрира по медиите, да бачка като маймуна за нов телефон, които ще изплаща 1 година, а след 1 година като излезе новия модел, ще си вземе и него, за него ще бачка и така в робство минават дните на хората. ТОВА Е ПЪЛНА ЛУДОСТ!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4faf7c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Само да кажа едно нещо. Сега се зачетох малко повече в авторката. Сори ама по-голямо вживяване от това не съм виждал от много дълго време. Самият факт че се виждаш над хората заради такива прости неща е направо комично, а и начина по който виждаш себе си е още по-смешен. Верно си е че хората са неспособни пр*стаци, ама твойте "постижения" са нищо.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От Авторката
До 7 - Има различни техники за медитация. Тази чрез която достигам до други измерения постигам по следния начин - пускам си на мп3-то музика за медитация и задължително със слушалки за да не ме разсейват в началото звуци от съседите през първите етапи, които са описани навсякъде (напиши в Гугъл), а по късно вече нищо не чувам дори и музиката. Мозъка преминава от бета в алфа вълни. Много е важно да не се мисли за нищо и да не се анализира видяното, защото по този начин пак се връщаме към бета вълни а идеята е да изключим мозъка си. Когато изпадна вече в по дълбока медитация сама решавам къде да отида.

От разговорите ми с духове на починали, знаех за една планета, която се намира извън Слънчевата система и е толкова далеч, че до там не може да се стигне с летателни апарати. Пожелах си да отида там и пътуването започна. Първо пътувах из космоса с невероятно висока скорост, но не усещах движението какво се усеща с физическото тяло. Виждах го по скоро като на слайдове. В това време бях забравила за всичко свързано с живота ми на земята. Пристигнах там, срещнах се с въпросните хора, за които знаех от духовете. Не ги видях добре, защото светлината беше заслепителна, видях само образите им и до някъде материята която ги покрива, както нас ни покрива кожата.

По късно разбрах от духовете, че на тази планета имат 3 слънца. И така, когато се върнах обратно в тялото си, не го усещах, то беше студено цялото, бях като труп, само очите си бях отворила. Раздвихих се малко и бързо ми се възстанови кръвообръщението. Сигурна съм, че жизнените ми показатели са били много занижени, защото тялото ми беше като вкочанен труп. Предупредила съм родителите си, ако ме намерят мъртва, да не ме погребват защото не съм мъртва, кой знае, може някой път да ме няма за по дълго и да се изплашат. Те разбира се ми казват да не говоря глупости, не съм им разказвала случката, защото не са дорасли да я чуят, само им казах да не ме погребват защото не съм мъртва, да си знаят.

А с духовете, разговарям с тях телепатично в нормално състояние. Те ми говорят направо в главата (хаха давам си сметка как звучи това). Има различни духове с които разговарям, говоря с тях само когато аз искам, но разбира се и те трябва да се включат, което е по тяхно желание. Говорила съм с известни духове, но това е все едно да се обадиш на непознат по телефона и да му задаваш въпроси. Повечето не проявяват интерес да говорят с мен. Говоря си най-често с починали роднини, по някой път с Ванга. Ванга ме посъветва да прочета една книга, каза ми на кой автор е и да я потърся в интернет. Намерих я имаше такава книга. Отидох в мола в книжарницата и от всички книги, които бяха до тавана от пръв поглед видях книгата, все едно си я бях оставила там. За другата цивилизация питах и Ванга. Приживе тя е казвала, че има 30 и няколко, мисля че 33 цивилизации и човечеството е на 3то място по развитие. Питах я тези при които съм била на кое място са и тя ми каза, че са на едно от най-високите нива, много са развити и са равни с това, което ние разбираме като богове. Даде ми и друга информация за тях. Водя си записки за всичките ми преживявания и разговори, защото са много и ги забравям.

Правила съм си експерименти за достоверността на информацията. Например веднъж без да съм го викала дойде един пра пра пра дядо,каза си името, говорихме, после питах баба ми дали сме имали такъв роднина и тя каза, че сме имали. Казвали са ми за роднини и близки, които са болни и те после като си направят изследвания са болни наистина. По някой път казват бабини рецепти от които да се излекуваш, по някой път казват да се ходи на доктор. Това с духовете не е за всеки. Идват духове, които не съм викала. Подтикват към самоубийство или те карат да си сваляш дрехите. Аз не съм имала неудобства от такива подтиквания, защото ги смятам за глупости, това за мен са идиоти, каквито са били и приживе, не ме е страх от тях и ги гоня. Случвало се е и физически проявления от страна на по ниските духове.

Например, веднъж един досаден дух ми изпи млякото само за 1 секунда докато се обърна да изхвърля кутията и половината мляко го нямаше. После ми каза че бил жаден. Тропал ми е, въртял ми е стола на компа и веднъж както си ходих в нас и по средата на стаята си ритнах крака в една гира. Сигурно тоя я е сложил да ми отмъсти, че му паля тамян. Но както и да е, това го казвам само защото съм сигурна че ще има любопитни въпроси за физическите проявления. Много често лъжат и се представят за други, в началото се връзвах, но вече ги познавам и като си поговоря малко с тях се сещам кой кой е, защото всеки говори и се изразява по различен начин.

Духовете могат да отидат много бързо от една държава в друга и да ми кажат на определено място какво се случва. Имам познати в чужбина и те потвърждават, че са правили точно това, което са ми казали духовете. Скоро не съм си говорила с никой, защото по визшите духове с които контактувам са много заети, а с по ниските не искам да говоря, те са си свободни винаги.

Не се смятам за никакъв феномен или нещо от сорта. Смятам, че всеки човек, който е достигнал дадено ниво на съзнателност може да си развие такива способности. Имам огромен късмет, понеже имам работа, която ми позволява да имам свободно време за такива неща (а и за каквито си други искам).

Това, което споделям, го пазя в тайна, понеже аз съм едно образовано и умно момиче, не искам да си разваля авторитета в обществото. Знаят го само 2 близки приятели, в малка част знаят родителите ми и гаджето ми знае всичко, както и брат ми.

Абсолютно съм наясно колко скандално и налудничево е, за това си го пазя в тайна и никога няма да си забъркам името в обществото с това, защото има много малко хора с късмет като моя, да имат най-голямото богатство-времето си, те нямат физическата възможност да четат и да се образоват по тема, която не се учи в училище и е неприложима в модерния и прагматичен свят.
Ще отговоря и на другите коментари утре.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0440ffa105
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От номер 2: Всичко това е наистина много итнересно, аз съм впечатлена. Би ли могла да споделиш малко повече, за това какво си успяла да привлечеш в живота ти чрез подходящите мисли? Аз се сетих още нещо - преди две години имах един здравословен проблем, съвсем лек, но упорит и започнах да утвърждавам, че съм напълно здрава. Само след един месец майка ми ми каза, че е намерила начин и успях да го отстраня след година и половина безуспешни опити! Искам да споделя, че съм забелязала, че в повечето случаи ми се осъществяват желания, които не са ми толкова важни и силни и мисля, че това е така, защото гледам на тях като на нещо осъществимо, докато големите ми мечти все още не успявам да се оттърва от мисълта за тях "Твърде хубаво е, за да стане" и съответно е по-трудно с тях.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 82ee3cbed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Я ми кажи, възможно ли е низши духове да влияят на хора, които не умеят да общуват/контактуват с тях. И как един човек, който не умее да общува с тях, може да разбере дали подобни същества му влияят отрицателно на развитието и как да ги изгони? И защо им е по дяволите да те карат да се събличаш, след като са духове, нямат тела, и не би следвало да изпитват сексуални желания?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 82ee3cbed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 9, къде съм споменал думата "бог"?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 21d68f3823
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз това нещо много добре го знам като теза. Ама въпроса ми е : Как заповядваш на мозъка ти да мисли това дето искаш ти?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4faf7c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Към 17- Метафорично, така се изявяваше. Жалко е и че не можеш да разбереш какво ти се казва всъщност, кой знае какво всъщност виждаш.

Към 18-... с малко воля, как мислиш? Егати въпроса. Вие се изкарахте по-неспособни и от един галош.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 82ee3cbed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Death_Blade ^ Неадекватен си! Спри да си избиваш комплексите тук пред всички и по адрес на всички!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторката
До 16 - Възможно е, духовете влияят на хората. Починалите близки при желание закрилят живите си роднини до колкото могат. Низшите същества, духове на хора или други създания могат да се залепят за човек със слаба психика, дупки в аурата и др. и да смучат енергията на човека. Гледала съм клипове на обсебени, но не съм срещала такива. Чувала съм, че разни обсебени извършват убийства, самоубийства и т. н. Не знам как да ги изгони. Знам как да изгоня натрапниците у дома - с тамян. Обаче ако духа се е вселил в тялото трябва да не извърши екзорсизъм. Не знам къде може в бг да се намери екзорсист. Трябва и да се установи дали човека не страда от психични заболявания, което са си химични процеси в мозъка и няма общо с демони и духове.
Гледала съм, че обсебеният става много силен, говори на древни езици, псува и говори мърсотии, обаче не съм била свидетел.
Низшите духове изпитват същите чувства, които са изпитвали и приживе, обаче по силни. Те са деградирали и не са надживяли плътските удоволствия. Най-досадния дух, които идва е по неговите думи умрял от рак. Може би е бил алкохолик. Иска да се съблека да ме погледа. Един друг ми е искал текила, казах му че нямам да си ходи. Иска им се, не са се откъснали от земния живот, живее им се и търсят на някой да му източват енергията.
Един починал близък ми каза, че когато излизам от тялото си, може да ми се настани друго същесво в тялото, само ако съм пияна или дрогирана (което никога не сее случвало). Когато сме под някакъв опият, такива същества влизат много лесно.
Този досадния дух си при призна, че е мафлок. Това е деградирал човешки дух. http://www. xnetbg. com/new/40/115/219--? start=3

до 18- не заповядваш, става с желание и практика. Нищо не става от първия път.

15 - аз привличам всеки ден дребни събития, които не са от значение, но пък са показател че закона действа. По големите неща са свързани с образование, партньор, професия, физическо състояние, разни материални придобивки, срещи с хора... това става най-лесно, само да си помисля за някой човек, да си спомня как съм се чувствала в неговата компания, да си го представя и да изпитам чувствата, които съм изпитвала когато съм била с него (не говоря за някоя голяма любов или изобщо за любов, може да бъде всеки човек, имал или нямал значение за мен, но когото съм срещнала някога през живота си). Този човек или ми се обажда или го срещам някъде или ми пише в скайпа. Тоя номер ми работи винаги.
Привличала съм и хора, които съм гледала по телевизията или по списанията. Това ми се е случвало няколко пъти, но най-силно си спомням последните 2 човека. Единия го гледах на корицата на едно списание. Не знам след колко врме, може би след година го срещнах, живееше в съседния блок, станахме приятели, обаче този човек не ме удоволетворяваше за нещо повече и след време загубих и приятелски интерес към него. Това беше преди... 7 години, тогава не съм знаела за този закон. Забелязвам, че се сбъдват неща за които не съм купняла, а само съм си ги визуализирала в мозъка и съм си представила какво е чувството да го имаш това нещо. Ако преди 7 години, когато гледах списанието се бях запитала дали наистина ще го познавам, той ще е влюбен в мен и аз ще го разкарам, просто щях да си кажа абсурд. Обаче тогава не се замислих за това, само си го представих.
Другото което е много важно, за да ни работи тоя закон като един добре смазан механизъм е да сме щастливи, не говоря за някаква еуфория, просто да се чувстваме добре и да не сме под стрес. Да нямаме мафлоци залепнали по аурата, които да ни източват силите и много важно да внимаваме с кой дружим, защото ако колежките по цял ден ни облъчват със семейните си проблеми, след това се срещнем с най-добрата си приятелка, която с подробности разкаже за скандалите с гаджето си и като ни облъчат още двама трима така, после като гледаме новините с убийствата и катастрофите и за десерт си пуснем Слави, да ни опява колко беден народ сме благодарение на правителството няма просто как да ни се случват розови неща, тъй като ние насочваме вниманието си върху тези негативни неща, мозъка ни се програмира да очаква и на нас да ни се случи нещо такова и то се случва рано или късно. Това са си мои наблюдения, нека никой не се ангажира с тях.

До 8 - това, че нещо някъде го пише не означава, че е истина. Написал го е някой, който е искал да вярваме в това. Едно време хората много са вярвали и са се кланяли на демони, като те за тях са били богове. Аз си имам глава на раменете и това, че пише че трябва да се страда го подлагам веднага на съмнение и се запитвам кой има интерес от страданието и се сещам кои сили се хранят с негативната енергия, кои причиняват стрес на хората и страдания, за да се хранят с отделената енергия. Така, че да го духат всички древни писания, ама няма да страдам и да съм нещастна а и не мисля, че човек в състояние на оцеляване може да бъде и едновременно в състояние на развитие. А и по тази логика, всички хора които са претърпели тормоз, побои, жестока смърт на близък.. да не изброявам са много помъдряли и са се извисили.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0440ffa105
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Death_Blade ^, с малко воля, но не е точно така. Всъщност тук въпросът с волята е второстепенен. Едно е да имаш воля да си повтаряш някакво изречение или да си представяш дадена картина, съвсем друго е да вярваш в тези неща, да вярваш, че ще ти се случат, че заслужаваш да ти се случат. Наистина е важно да имаш воля да продължиш да опитваш, но ако просто го правиш без вяра, може и да имаш воля, но няма да постигнеш нищо.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 705af6459a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторке, това твои думи ли са или на гурутата от ню ейдж?
Вчера гледах един филм, в който говореха за същите неща. На твое място не бих посмяла да се увличам толкова по ню ейдж-а. А темата ти ми звучи като агитация.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4faf7c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Kъм 22- Е очевидно е че само с воля не става, то е въпрос и до каква степен можеш да се контролираш себе си и тялото, и както ти каза вярата че ще се случат. Но това да се чудиш дали заслужаваш или не ми изглежда по-скоро като на вторестепенно самосъжаление. Па да не говорим че при всеки човек е различен този процес.

А и само да кажа... аз съм си го правил и без вяра много пъти и пак се е случвало ;)

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8f20631137
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Браво, поздравявам те за това, което си постигнала. :)
И аз медитирам, но не съм напускала тялото си съзнателно. :) Може би не съм си го поставяла за цел?

За духовете на починали, там си имам едно наум - мисля, че не е добре да се занимаваме с тях... живия си е жив, умрелия си е умрял.

Изниква въпроса ако сме тук за да сме щастливи, защо не сме? Чак такива затрити глупаци ли сме, че сме способни единствено да създаваме за себе си и за другите ад? Огледай се около себе си, дори и тук, в "сподели" - виждаш ли някой щастлив?

А ако сме тук да се учим, защо не се научаваме? Защо от хиляди години, откогато свят светува, все си циклим в същия затворен кръг...? И не се научаваме, и не сме щастливи? ... Въпросите ми не са към теб, задавам ги по-скоро на себе си. Иначе съм изцяло за позитивното мислене, контрол на ума и медитация.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4faf7c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Към 26- Не съм съгласен с теб към починалите, и не че има значение, но изглежда те е страх от промяна, за това и според мен се оплакваш че липсват уроци и опит при теб. Аз примерно през последните 3-4 години съм научил ужасно много, и знание и опит в всякакви неща, които някого на моята възраст не би трябвало да знае ;)

Иначе защо? Ами защото хората са идиоти, и са напълно погълнати от техните глупости, и от там станаха верижни реакции, довеждайки до сегашната простотия на човечеството ;) Забравили са повечето какво е то разум.

Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   26, аз виждам щастливи хора, ти явно не си от тях за това мислеш така. Глупаци са повечето хора. И как ще си циклим от хиляди години в същия затворен кръг????
Живия си е жив, умрелия явно не е умрял, след като авторката и толко много хора по света говорят с умрели. Очевино умира само тялото.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8f20631137
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   28, грешно ме разбираш, естествено че само тялото умира.
Исках да кажа след като човека е напуснал физическия план, или там както се нарича... и е отишъл в другия свят, в другото измерение... не е добре да контактуват и да се месят с живите, това исках да кажа /лично мое мнение/.

Има рискове, човек може да се обърка и заблуди, това имах предвид. Но всеки си отговаря, който иска да контактува, да си контактува.
А как от хиляди години не сме мръднали много в развитието си? Технологично да, но духовно, като хора, не.

Death_Blade, да, има го тоя момент със страха.
Тебе съм те виждала в "индиго".
Не ми липсва опит и уроци, но моите са негативни, липсва положителния опит при мен и около мен...а негативния опит не може да роди нещо добро.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4faf7c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Към 29- Ми не е верно, нямаш си и на представа колко много неща съм научил и вече мога заради безброй негативни случки и чувства и тн. За духовното си права, много малко са израстнали, а повечето, които са, са успели да направат нещо и вече си слагат етикет "велик", което е супер отблъскващо, ако се случи да знаеш и можеш много повече от човечето.

Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 771633d8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   От номер 22: Death_Blade ^, стана ми интересно, какво си постигнал? Никъде в темата не видях някакво възгордяване от страна на авторката, да се прави на велика или нещо подобно, но за сметка на това от твоите постове лъха злоба. Защо така? Колкото до това да се чудиш дали заслужаваш, може да ти се струва странно, но наистина има хора, които са възпитани по такъв начин, че не вярват, че заслужават щастие. Естествено, че не го осъзнават, не се "чудят", то е на подсъзнателно ниво и те не го формулират по този начин, но просто го чувстват. Нали си научил много неща, би трябвало това да ти е ясно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4faf7c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Към 31- Първо не виждам никаква причина защо трябва да ти се обяснявам какво съм постигнал, а ако не си видяла никъде в темата авторката да се възгордява, тогава ти си изключително сляпа. А за хладните постове, мисля че достатъчно очевидно съм показал че смятам повечето хора за идиоти поради хиляди причини, а ти си човек, надявам се можеш да направиш връзката ;)

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 771633d8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Естествено, че няма да виждаш причина да ми се обясняваш, то е лесно да сипеш обиди и злоба по адрес на хората, които дори не познаваш, но е трудно да кажеш или направиш нещо положително, което да помогне, на останалите и на теб. Това говори единствено, че имаш проблеми със самия себе си. Най-искрено ти пожелавам да ги разрешиш. Наистина те съжалявам. Злобни могат да бъдат единствено нещастните хора. Опитах да се да бъда мила, но ти явно си държиш на злобата и омразата към хората. Недоумявам щом мислиш повечето хора за идиоти защо изобщо общуваш с тях, но ти разбира се, не виждаш причина да ми се обясняваш. А сетих се - за да им покажеш ти колко си велик, очевидно защото ти липсва самочувствие. Пожелавам ти здраве и да постигнеш хармония със себе си. От една идиотка до Death_Blade ^

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 771633d8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   От номер 31/22: Сетих се още нещо. Извинявам се на авторката за спама в предишния пост. Направо съм изумена как една такава тема с положителен замисъл успя да се изроди в поредната безсмислена атака и то именно заради такъв нещастен човек, към когото е насочена и на когото иска да помогне...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4faf7c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   То не е нужно да ги познавам, те проявяват глупост след глупост, следователно им липсва интелект. И всъщност съм помагал на повече хора, от колкото мога да си спомня и далеч не е трудно. Говоря с хората защото отчаяно търся някого, който да има интелект по-висш от повечето хора, а това е нещо изключително рядко в тези времена. И не е нужно да показвам нищо, камо ли па защото ми е ниско самочувствието. Добър опит да ме характеризираш, но далеч не си права.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4940f4ee50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Авторке, а как да прогоним страховете?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   33, Този Death_Blade, само по негативния му прякор може да се съди що за низша душа е. Нищо не е постигнал, прочел е няколко езотерични книги но и от тях нищо не е научил, защото това за което претендира, че много се е "развил" ни учи да не сме положителни, а не злобни хора, какъвто е той. Целта на постовете му е провокация, а не да сподели някаква полезна информация. И като гледам колко време прекарва в тоя сайт, има постове в почти всички теми, спори в 20 теми едновременно, не ми се връзва да се занимава с нещо по визше от останалите хора.
Да се справи първо с егото му, което му е стъпило с двата крака на главата и да не пише повече в тази тема, която е с положителен заряд.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 771633d8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Простичко е - когато някой не обича достатъчно себе си, обижда другите, за да се почувства, че той е красив, умен и т. н. , а другите не са. На това хората му викат "избиване на комплекси". Death_Blade, не съм очаквала да си признаеш каквото и да било, но едно нещо не отричаш - това, че не си щастлив. Смяташ хората за идиоти, отчаяно търсиш някой "по-висш", естествено нямаш приятели и гадже... Каквото и да си постигнал, то се обезсмисля при положение, че не си щастлив. Преди да почнеш да философстваш отново, просто се замисли за това. Повечето хора има за какво да бъдат ценени, искам да ти кажа, въпреки че ти се смяташ за всезнаещ. Между другото не е зле да постигнеш и по-добър правопис.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4faf7c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   37 незнам за какво говориш, но рядко поствам в сайта от много време, нито някога съм чел езотерични книги :Д Но продължавай с жалките опити да ме "прочетеш", поне ще се посмея малко :)))

Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4faf7c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Към 36- Като се изправиш срещу тях.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   39 - явно щом не си чел книги ти се дава от космоса... То се вижда че знанията са ти нула. Постигнал си нещо, ама е тайна какво. Каза ти се да спреш да спамиш! И да и аз съм попадал на доста твои постове тука.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   цитат на Death_Blade ^ "нямаш си и на представа колко много неща съм научил и вече мога заради безброй негативни случки и чувства и тн. " Спокойно, всички имат представа, че си нещ*стник и вместо да се поучиш малко от авторката, ти я обвиняваш във възгордяване. Даваш пример точно какво да не се прави и как да не се мисли и говори. Не случайно са ти се случили толкова негативни случки и чувства и ако не се промениш ще продължават да ти се случват и това не те прави никак по интелигентен от останалите, не се самозаблуждавай. Защото никой от тук не ти се възхищава, а напротив, никой не желае да ти чете коментарите. Просто престани да спамиш, за да могат хората да си обменят спокойно опит и информация.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   36 - Какви страхове имаш?

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Авторке, много полезна информация даваш. Дано повечето хора я разберат. Браво за това, че мислиш как да помогнеш и даваш информация на готово.
Имам въпрос към теб. Защо според теб, хилядолетия на ред, човечеството е учено да страда и това се приема за добродетел? Аз също смятам, че човек трябва да бъде щастлив и това може дори да се приема като награда за индивида, че си е свършил добре житейската работа, но защо продължаваме и продължаваме да приемаме страдалците и мъчениците за светци? Мисля, че всеки си е заслужил съдбата - и мъченика и щастливеца. (Не говоря за хората дали живота си в името на освобождението и др., говоря за житейските случки).

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 82ee3cbed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Хайде спрете да се карате, защото развалихте темата на авторката. Никой не го интересува кой какви негативни случки бил преживял, колко много знаел или колко е постигнал. С обидни думи от типа "галош", "идиоти" и т.н. нищо не се постига. Който изпитва нужда да освобождава негативната си енергия, нека разбере, че не е тук мястото. Като има човек мнение, да го изрази прилично в един коментар, защото колкото и да се опитва да го наложи под всеки чужд коментар, няма да успее. Нали това е идеята - всеки да драсне по нещо, да прочетем различни мнения, подкрепени с АРГУМЕНТИ И ПРИМЕРИ, а не глупости от рода "колко си жалък, че не знаеш колкото мен, а какъв си галош, щом не си на моето мнение"...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9930d003c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Блейд,ти си същия като Кубрат..Само се дразните и заяждате с жените..нито ти,нито той не ми е отговорил на някои въпроси! ;)
Избягвате ме,защо!? :) Направете добро да не пишете с вашите глупави коментари които са нападащи,дразнещи и мучащи! :)

Темата е интересна..надявам се чичо Рей да драсне по-нея.. :))


Мирослав

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 82ee3cbed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Авторке, имаш ли достъп до някаква информация за произхода на човешката раса и би ли я споделила с нас?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4faf7c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   41- Хайде като си толкова велик/а, докажи ми (и покажи) как така разбра че знанията ми са нула, и че съм постигнал само едно нещо? И google-ни дефиницията "спам".

42- Нямам какво да уча от авторката, единствено виждам поредното доказателство че хората са възгордяли с манията си за власт. "(От авторката- Знам, че много хора не са достатъчно пораснали за да разберат написаното, но аз го правя за онзи малък процент от хора, на които ще им бъде интересно. " – Веднага се хвърля към -малък- процент хора, все едно че другите са неспособни ( то е така защото са идиоти, но това е друг въпрос ).. " Другото нещо което приемам като постижение над останалите хора е умението ми да пътувам изън планетата ни. " - Още едно доказателство за манията й за величие ( тъй добре познато в почти всички хора ) и обърнете че казва ДРУГОТО нещо, тоест смята се за по-велика от хората нема само в една сфера.

А и въобще не ме интересува дали се възхищаваш на мен или не, не знам защо тъй настоятелно мислите че хората трябва да са придвижвани от мнението на другите.

46- Не съм нищо като онзи неандерт*л "Кубрат", нито се заяждам с "мой цели". Какви въпроси имаш? Един въпрос не съм видял под твой подпис насочен към мен.

Death_Blade ^

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 771633d8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Е, човекът не се отказва! Защо му е на някой да се хвали с постиженията си анонимно в някакъв сайт, в който не знаят нито името му, нито лицето му, тоест евентуалното възхищение, което цели няма към кого да бъде насочено! Безсмислено е просто! Това може да има значение само за един комплексар, а всички видяхме за кого има значение, така че можем да направим връзката. :) Целта на темата далеч не е кой какви постижения има или "Нека да смачакме самочувстието на другите, за да повдигнем нашето собствено. " Целта на темата е да обменяме полезна информация, която да ни помогне да сме щастливи. Death_Blade, аз те помолих ако имаш такава да я споделиш, обаче ние сме прекалено низши за тебе, че да го правиш, така че, ако обичаш, не се меси повече.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Death_Blade ^ - разкарай се, не разбра ли че досаждаш?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Имам въпрос към Death_Blade ^. Защо не си направиш една тема в която да си се заяждаш на воля с други себеподобни, ами се натрапи тук? Не си интересен и не си полезен с нищо на никой, паразитирай на друго място.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 343cf00ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   от Автора

Ще се абстрахирам от някои коментари и коментатори, тъй като не заслужават внимание и ще отговоря само на нормално зададените въпроси. Аз съм за изразяването на различни мнения, но против натрапването им.

47 - съществуват различни хипотези, но моите починали близки са ми казвали, че човечеството никога няма да научи за произхода си. Ще научим може би след като умрем. Аз съм привърженик на някои хипотези, но няма как просто да съм сигурна и в тях. Със сигурност не сме произлязли от Адам и Ева буквално. Допускам да има метафора обаче. Теорията на Дарвин - за мен чиста глупост, злучи логично обаче това не я прави истина.

44 - Вярвам, че всеки си е заслужил съдбата, ако не в този, то в миналия живот. Всяко препятствие в жизнения ни път за мен е причина за нещо. Приемам ги като възможност да се науча да се справям и с този проблем. Помагам на хора изпаднали в трудност, но гледам да не злоупотребявам и с помощта си, защото това все пак си е техния филм и ако не се научат сами да си решават проблема, той ще им се повтаря докато не го решат сами. Това е все едно да пиша чуждо домашно.
Отговарям ти директно - има нисши създания, които се зареждат с енергията, която отделят хората, когато страдат, дразнят се и т. н. негативни чувства. Така както някои хора се кефят да предизвикват безмислени спорове, да провокират умишлено с глупост и да дразнят другите. Не смятам, че трябва да се поддаваме на такива неща. Те не са пречка в живота от която може да се поучим. Крадат ни от енергията и не бива да влагаме сили и енергия да се справим с тях, защото после няма да имаме сили и енергия да се справим с истински важните неща. Съветвам всички готини хора, които се поддадоха на провокациите в коментарите, да избягват да си хабят моментите от живота с непприятни хора и събития.
Абсолютно съм сигурна, че тези низши духове и същества са в контакт с някои хора от хилядолетия и цялата тая история със страдалчеството е една пропаганда, от която имат интерес въппосните същества. А хората, които са им дясната ръка са облагодетелствани. Съвременен пример - политиците.

Чувствайте се поканени за диалог, в който всеки да сподели мнения и преживявания.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 82ee3cbed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Ще споделиш ли коя е книгата, която Ванга ти е препоръчала? И след като си общувала с нея, знаеш ли нещо за случая Царичина, в който тя е замесена? А откъде си сигурна, че като общуваш с някой, който ти се представя за еди кой си, това е той!?

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker