Пълните жени - трън в очите на мъжа. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пълните жени - трън в очите на мъжа.
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 7491 пъти
Здравейте,
Пише Ви една пълна, но не дебела жена, висока съм 157 см и тежа 64 кг, но съм с доста едър бюст (чашка F). Бях 80 кг, но смъкнах до 64, сега се чувствам добре. Постоянно получавам комплименти колко съм красива, колко добре изглеждам и т. н., но няма един мъж, който да иска да е с мен. Имам много приятели мъже, с които излизаме на по бира, интересувам се и от мъжки неща, така че темите за разговор направо си валят от небето. Имам чувството, обаче, че това, че съм пълна ми пречи да си намеря приятел. Излезнах на среща с мъж, всичко беше прекрасно, много си говорихме, срещата продължи много дълго, той едва ли не каза, че съм жената мечта. В края на срещата, обаче, аз не бях готова за целувка и само го прегърнах. От тогава, 2 седмици, ни вест, ни кост. Наскоро приключих много тежка връзка, и мъжът го знаеше, просто имам нужда от малко време. Имам чувството, че просто като ме видя, че съм пълна на живо (не е като да не съм го предупердила, и по снимките минвъв фб си личи, никога не съм го крила) и се е уплашил. Ама никакъв го няма. Повечето ми приятели също си падат по клечави (буквално) или атлетични жени. Може би, затова имам такова здраво приятелство с тях. Наистина ли мъжете са толкова повърхностни, че могат да не дадат шанс на жена, само защото е пълна? Аз защо съм готова да преглътна някой друг недостатък, за сметка на положителна черта? Пълните жени, трън в очите ли сме на мъжете и защо това е чак такъв проблем? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 72

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3a34e3bb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си с 20 кг повече от нормалното за твоят ръст. Ти си прецени дали не е много.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2dfb280bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Аз пък харесвам и се заглеждам само по пълни жени. Имам сериозна връзка от 5 години с жена която е пълна, с голям бюст и ханш. На 26 години съм и просто винаги съм се заглеждал по жени с едър кокал.
За съжаление наистина доста мъже не харесват пълни жени, съдейки по приятелите ми. Много пъти са ме бъзикали- оппа, виж тая колко е пълна, тамън за тебе, виж какъв голям задник има и тн.
Но на мен честно казано не ми пука. Пука ми само за приятелката ми, която на моменти изпитва неудобство, че е по пълна, но всеки път й казвам, че за мен това няма значение.
Всъщност има и доста мъже които харесват пълни жени, но заради тъпите стереотипи не си го признават и не смеят да излизат с такива жени.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bb529b7806
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Доста зависи как е разпределена тази "пълнота". Има жени, които са по-пищни, но изглеждат страхотно, защото са съразмерни. При теб, може би, ръстът е доста важен - за тази височина тези килограми са много. Просто няма къде да отидат, скупчват се на малко пространство и това не работи добре.
Любовта изисква И физическо привличане, няма какво да се направи. Оставете ги тези глупости за нравствената и душевна красота - да, без тях не може, но само с тях също не става. Нормално е всеки от нас да иска половинката му да изглежда добре. Сигурна съм, че и ти не би приела някои физически недостатъци на човек от противоположния пол, докато той би си казал "какво пък толкова ми има?". В този смисъл не е редно да наричаш мъжете повърхностни. Няма нищо лошо в това да имаш критерии, всички ги имаме. Ето, аз имам малки цици. Комплекс ми е и някои мъже са ми правили (груби) подмятания по този въпрос. Кофти е, но не мога да им се сърдя и да ги юркам да ме харесват на сила. Имаме си вкус и предпочитания, толкова.
Затова, ако толкова ти тежи и искаш да увеличиш шансовете си, свали и тези излишни килограми. Успяла си веднъж, можеш пак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b5d19d083f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като те чета, имам чувството, че си от онази категория хора, които си намират или си измислят някакъв недостатък, и решават че той им е виновен за всичките неблагополучия в живота. Казват си "Ех, ако бях 15 см по-висок/а...", или "ако тежах 10 кг по-малко" или "ако получавах 1000 лв. повече", или "гърдите ми ако бяха еднакви" или "ако бяха малко по-големи", или, или... Та "Ако беше (или не беше) това нещо, то всичко в живота ми щеше да е цветя и рози!" и по този начин "замитат под килимчето" и оправдават много по-сериозни свои недостатъци, като например неприятен или обсебващ характер, проблеми в комуникацията и т.н. като тези недостатъци отказват да ги видят и с години не работят по тях.
Все пак се надявам случаят при теб да не е такъв, защото ако е такъв вече "си имаш оправдание" да не промениш нищо в себе си и така ще си и останеш...
Аз също съм "дебел", даже много повече от тебе - 130 кг. съм (180 см), което вече удря много сериозно и здравето ми. При това полагам героични усилия да не съм 150. Просто ген! Но това никога не ми е пречило да имам жена, деца, че и любовница. И през годините даже съм имал няколко такива... Още се запознавам с жени, още флиртувам, макар че вече навлизам в третата възраст. Но ако на този фронт търпях сериозни неуспехи, може би щях да обвиня я килограмите си, я белега на носа, който имам от дете, я това, че левият ми тестис е по-голям и отпуснат от десния... Не съм и някакъв богаташ или извънземен симпатяга, да речеш, че с това ги привличам... Просто добро отношение, много майтапи, хубаво е..не и това е :) Надявам се, че разбираш какво искам да ти кажа.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d47a309749
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Пълните жени, ако не са с форма на пясъчен часовник не ме привличат сексуално а единствената причина да искам женска компания е еротичното привличане между нас. Съответно тук се губи първопричината за интереса ми. Относно оня мъж от срещата - недей да очакваш, че всеки ще е готов да те чака и да се съобразява с теб да се наканиш. Щом ходиш на срещи трябва да си готова, иначе не ходи. Ми и аз съм като него - голям кавалер, правя комплименти, карам жената да се чувства добре, но не получа ли нещо насреща повече не я търся. Недей да мислиш, че като ти прави комплименти е вече лудо влюбен в теб и едва ли не готов на всичко, просто е кавалер. Мъжете обичаме да караме жените с нас да се чувстват добре затова им правим комплименти, но това не трябва в никакъв случай да те успокоява и да си мислиш, че ти е в кърпа вързан, изобщо не е така. След като получиш такова добро отношение трябва да си мръднеш и ти четирибуквието и да се постараеш да направиш така, че и той да се чувства добре, дали ще го ласкаеш, дали ще му се усмихваш по-особен начин, дали ще го докосваш интимно, дали ще го целуваш или правиш нещо друго е въпрос на твоята същност и чувствено себеизразяване, въпроса е да направиш нещо извън любимото на много жени "чакане", защото ще има да си чакаш после да ти се обади.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d646540594
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   А жените никак не са повърхностни, айде стига обвинява само мъжете. Защо и ти не си намериш някой пълен мъж?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1fd44d83ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че въпросния мъж просто си е мислел, че като си пълна и ще пуснеш да всеки, с когото си излязла. Очаквал е бърз секс, но като е видял, че не даваш толкова лесно и му е станало ясно, че не си заслужава инвестицията.

Иначе да - малко или много и жените, и мъжете сме повърхностни. Просто защото сме хора. Ако някой ти каже, че външния вид няма абсолютно никакво значение, лъже. Да, външния вид не е всичко и не е най-важното, но има значение. Дали е от моделите, които ни натрапват по рекламите, не знам, но вече никой не цени само вътрешната красота, почти всички искат и нещо външно. Сигурно сега ще ме нападнат, но е така.

Но има жени, които въпреки че са пълни, пак са привлекателни. Има и мъже, които си харесват пълни.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3bf5f02f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Аз съм мъж, който предпочита по-сочните жени. Ти обаче ме дразниш. Не защото имаш няколко килограма в повече, а защото излизаш на среща, без да си готова. Откъде на къде ще губиш времето на човека? Като се стегнеш и превъзмогнеш душевните страдания, тогава тръгвай по срещи. Човекът се е приготвил за гадже, а ти си търсиш душеприказчик.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 125db328cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

9.   Ами като пълно момиче (на 21 съм), мога откровено да ти споделя, че срещам същото отношение. Приятели мъже - да, секс - да, но стане ли въпрос за нещо по сериозно...няма никой. Не, че съвсем никой не ме иска за гадже - имам ухажори, но винаги са мъже с нисък статус - или с лош външен вид, или с неясна перспектива, или с нестабилно финансово състояние, или някаква комбинация от тези фактори...все неща, които отблъскват жените, та и тези мъже стоят сами и решават да се насочат към мен. Кофти е, но какво да се прави.
Разбира се не всички готини мъже не харесват пълните жени, но мнозинството предпочита елегантни, стегнати мацки. Не можеш да ги виниш. За всеки влак си има пътници.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1fd44d83ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   4, говориш за авторката, че се оправдавала, а ти правиш същото с гена за килограмите си. Човек, вземи прочети книгата "зоната" да разбереш какво аджеба е това животно правилно хранене и си оправи храненето, не е толкова трудно. Ако се храниш правилно, какъвто и ген да имаш, няма да си чак 130 кила.

Мога да предположа от сега, че ядеш твърде много въглехидрати или обратното - твърде много протеини. Не прави така - ще направиш някой инфаркт.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1fd44d83ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   9, моето момиче, като ти чета поста, килограмите са ти последния проблем.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c158ad4d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Секса и порнографията в нашето съвремие накараха мъжете да идеализират за жени, които излгеждат като модели и порно звезди.
За съжаление това е реалността. След като не си изтеглила добите гени от ДНК лотарията се опитваш с труд и постояннство да станеш 50-55 кг.
Мъжете обичат жени, който имат цел. А каква по хубава цел, когато спорутваш. Не бъди като принцеса от филм на Дисни. Ако искаш да си намериш добър, готин и отговорен мъж пречупи ИГРАТА. А именно бъди логическа и директна в отношенията си с мъжете. Женският императив казва, че трябва да се дърпаш, да чакаш, да се правиш на принцеса - че мъжете се страхуват от директни и отворени жени. Това са пълни глупости. Подходиш ли към един мъж с твоята женственост следвайки ЛОГИКАТА, а не играта на криеница, дебнене и чакане - ще пожънеш успехи. Много важно е да осъзнаеш, че подсъзнателното тестване на мъжката увереност с хапливи реплики засягащи егото му ( shit tests), като част от ИГРАТА - ще отсее голяма част , неуверени но иначе качествени мъже.
Успех.

Ж.35

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c158ad4d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   До коментар 9.
Колко често виждаш жени със висок социален статус. Изпълнителни директорки, топ лекари , адвокатки и т.н. да имат за мъж складажия или общ работник? Колко често имаш по високи прятелки ( над 180см), които ти казват, че не биха излизали с по нисък от тях мъж. Това моето момиче се нарича хипергамия. И тя е общо взето женска характеристика. Осъзнаеш ли си нивото, работиш ли върху себе си да си повишаваш нивото -ще привличаш и мъже с по висок социален статус.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 944703bdfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Много зле. Естествено, че любовта иска физическо привличане. И да наистина са трън в очите на мъжете. Ти си на 21 и си плюс 20 кг, ами на 40? Просто масовият случай жените не полагат ама никакви усилия да ослабнат, в най-добрия случай някоя глупава диета и това е. Почнете да спортувате вместо да разпрявате ген, едър кокал и тем подобни глупости. И тъй като явно бюста ти е голяма гордост след десетина година няма да ти е.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d47a309749
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Алоууу номер 9, осъзнай се! Хем си пълна, хем си "пълна" с претенции хахаха :-) Боже мой! "Мъже с нисък статус" - теб не ти е работа да оценяваш статуса им а да си им благодарна, че изобщо си правят труда да проявяват внимание и интерес към теб. OMG - как изобщо може да мислиш по-такъв начин - висок статус, нисък статус? !? Това не е любов, това са... някакви кифленски, незрели отношения на ученици. Кой кого харесва в гимназията, училището и кой е популярен, това е някаква пълна пародия хахахаха. Какъв е тоя "статус", лелее нямам думи! Значи ти ако напълнееш още "статуса" ти ще падне и тия които сега те търсят ще те забравят, ти такива отношения ли търсиш? Базирани на статус? Не забравяй, както се отнасяш с другите, така ще се отнасят и с теб!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bb098d3062
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   При ръст 157 и 64 кила си си откровено дебела, не просто пълна. Да не се заблуждаваме.

След като не си готова за срещи, защо изобщо излизаш и даваш надежди на друг човек? Първо приключи с миналото си.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3566db2c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   От авторката: Не съм обсебваща, напротив. Бившият ми имаше пълна свободия, разделихме се защото малко ме задушаваше и беше ревнив. Готова съм за връзка, но не веднага да се хвърля в обятията на непознат, Мръднах си четирибуквието, писах на мъжа да го питам как е, що е, пописахме си общи приказки и до там. Имам метаболитен синдром, постоянно съм на диета, защото има опасност да развия диабет ако се подхлъзна, но след тия 15 килограма ми е много трудно да отслабна, а явно само тичане не помага. Ходя на лекари и съм била на специално измерване, казват ми, че трябва да съм макс 60 кг с моя бюст и тежестта на костите. Опитвам поне 60 да стана, но ми е много трудно. В никакъв случай не съм разливаща се, даже коремът ми е плосък, странна съм, но виждам, че съм пълна и че може би това е голяма пречка. Не желая да съм 45 кг, с този бюст ще съм като карикатура, мечтата ми е 55. Извинявам се, че съм разгневила толкова много хора. Имала съм пълно гадже, имала съм гадже с обратна захапка, имала съм плешив и всичко това в едно в продължение на 10 години. Мисля, че съм достатъчно широкоскроена. Благодаря за честността.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5902dfad56
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   До номер 9: Защо не си намериш мъж от своя калибър? Защо не се опиташ да приемаш отсрещния човек с недостатъците му, при условие че ти самата далеч не си съвършена?

Наистина е тъжно, когато жена с наднормено тегло и самочувствие без покритие има по-висока стойност на сексуалния пазар от един средностатистически, поддържан мъж с реална самооценка (визирам себе си и хората, с които се обкръжавам - никой от нас не може да се похвали с нормален романтичен и полов живот). За съжаление, днес средностатистическата жена не може да се задоволи със средностатистически мъж (вж. хипергамия).

The sense of entitlement is strong with this one.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 13460ed72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Не искам да обидя никоя мацка-и жена ми е с наднормено тегло, макар разпределено хармонично, но по-пълната жена, клоняща към вече почти дебела не е оферта. Не става дума само за привличане и т.н., където е ясно, че пълните жени не са по-предпочитани. Аз лично и прекалено слаби не харесвам, даже предпочитам килата да са една идея над средното-Бионсе, Дженифър Лопес в по-пълните й години и т.н., а не като Анджелина Джоли-давам го ксамо като пример.
Та с по-пълна жена и секса не е ок - ами то ако искам странично да я опъна, макар да съм с нормални размери, това дебело дупе ми пречи да станат нещата както ми е кеф. За поза 69, дето да сме прави и да трябва дая държа във въздуха-абсурд.......или пък да ме яхне прав.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a10994b047
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Може пък да не са килограмите причината, поради която не те желаят така, както ти се иска (все пак получаваш комплименти и покани за срещи), а нещо в поведението ти. Казваш, че имаш доста мъже приятели и че говорите по мъжки теми. Замисли се дали не е това. Ти ги предразполагаш да те приемат като една от тях, а не като потенциална партньорка. Може би ако се опиташ да промениш това и бъдеш просто нежна, секси, малко загадъчна и не толкова добър приятел с мъжете, ще има други резултати.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 36b9a90217
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Пречи да. Жена съм била съм и пълна и дебела сега съм слаба. Аз като се гледам не се харесвам дебела. Нормално е и те да не нв харесват. Привличане е нужно за да има по нататъшен интерес. Както аз не бих се привлякла никога от кльощав или нисък мъж. Мога да съм с мъж с малък размер но не с малко тегло или нисък ръст. Всеки си има вкус. Много е просто. Аз на никого не се сърдих. Просто отслабнах. Трудно и бавно но си струваше. И всеки ден се боря за да задържа килограмите. Мъжът ми ме обича- да, обаче ако надебелея? Ще ме обича пак но знам как неусетно ще станем братче и сестриче. Да не възбуждам мъжа за които умирам е недопустимо!
Чак ми е чудно как не ти е ясно авторке? !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9509c6a689
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Каквото повикало - такова се обадило.
Всички госпожици търсят хубави мъжаги, финансово осигурени, по възможност якички, внимателни, да не гледат други жени, да угаждат за всичко, за "знаят какво искат" (каквото и да значи това) и прочее, и прочее. Ами и ние искаме финни, нежни и слаби момичета, нда.

bile

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4cb62b932f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Подкрепям номер 6, ти търсиш ли дебел, преглъщаш ли този недостатък у мъжете? "Да дадат шанс на жената" в случая всъщност е - да дадат шанс на килограмите. Аз също се освиних последната година, но не мога да виня, ако не ме харесват заради сланините ми, защото са прави. Излишните килограми са не само естетичен проблем, а и предпоставка за здравословни проблеми. Показателни са за отношението на собственика им към себе си и за част от психиката му. Кой обича проблемите? Това не е повърхостност, а обективност.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e8e249ebfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Не че нещо, но не си пълна, закръглена и т. н., а си просто дебела.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4af8ef41fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

27.   Авторке, не е от това, че си пълна, а от това, че мъжете, които имат избор, гледат да докопат най-доброто, разбирай-цененото в обществото - може да е фигура, недостъпност, надменност, положение... Ким Кардашян не е най-финото гадже, нали... По същата логика разни лейки правят на две стотинки нормални мъже, но тези нормални мъже са се влюбили именно в идеята за недостъпност на въпросните им жени. Има и случая от съседната тема, където един 35 годишен се чуди дали да се раздели с приятелката си, защото го било страх дали ще намери друга, която да пожелае да е с него, било го страх и че времето му летяло, а хич не се е даже замислил, че на приятелката му (36 годишна) времето също върви. В същото време мъжете в сайта се съдират да критикуват жените като номер 9, които си казват точно и ясно - не ми трябва боклук вкъщи - безперспективен готованец лентяй (за жената мъжката красота е субективна, и най-грозният мъж може да бъде Аполон в очите на една жена, ако е мъж). За какво й е притрябвало на една жена някакъв мухльо, който се чуди дали, ако я остави, ще си намери друга или ще се обрече на безполов живот? !? Защо би й било на една жена да се обремени с някакъв лузър, който едва свързва двата края, за да го спасява ли, да му приседне майка ли? И този въпросен лузър, той само в работен план ли е лузър? Или след време ще напише история тук - дали ако я сменя, ще ме огрее друга? Защото това е манталитетът на лузъра. Той не е израстнал достатъчно, за да е наясно с по-дълбоките отношения, повърхностно си гледа на нещата - дебела-ще ми пусне, ще се старае в лелото, няма да има претенции, опа-загледа ме млада фина девойка в трамвая, дали бих могъл да ъпгрейдна. Това е нивото, но злостта мъжка ни се изсипа в този сайт, как трябвало да ги харесваме заради добрата им (уж) душа, нищо че са некадърници. Но теб, не, няма да те харесат, защото си пълна. И още, ще събереш негативи, защото си казала истината - жените не искаме неоправни мъже, макар да си го формулирала неопитно. И все пак, ти си жена, един опитен мъж няма да се спре пред подобно съждение от жена, защото може да се оправи с това, ако е преценил, че това иска.
Примерно номер 11 ясно показва, че не е истински мъж. Истински мъж, ако въобще влиза в такъв женски сайт, би ти дал насока, би се опитал да не те нагруби, а да те ориентира, камо ли да те унижава. Подобно мнение е по-типично за комплексирана жена, отколкото за... хм... който и да е мъж.
И, да, права си, че мъжете си искат най-вече стегнато женско тяло (и усмивка, ако са интелигентни една ока), жените-оправност (и чувство за хумор, ако... ).
Авторке, вече съм на средна възраст и сред моите приятели килограмите не са толкова важни, недей да бъдеш с някой, за да не си сама, търси Човека, с когото да ви е хубаво, да се чувствате живи, да се допълвате, да градите и да се радвате.
На мен не ми трябва нормален мъж, а обигран и приземил се вече такъв.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8f6177d8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   От авторката: От всички отзовали се, разбрах, че никой не е разбрал точно какво искам да кажа. Бюстът ми не е гордост, а истинско мъчение и комплекс още от детска възраст. Дебела съм, разбрах. По-голям хранеж през целия си живот не съм получавала. Ясно е, че реална преценка по сайт няма как човек да си създаде. Имах нужда просто да споделя, може би това ми беше грешката, сега съм още по-неуверена в себе си. Мъжът ме покани пак на среща, оказа се, че бил в Германия през последните две седмици от работата си. Явно не съм толкова зле, колкото ме описвате. Човекът, за който ме мислите е наистина невероятно ужасен, радвам се, че дори не сте близко до реалността, защото със сигурност щях да съм един самотен, "дебел", депресиран човек, тъпчещ се с всякакви въглехидрати, и само мрънкащ, че няма свестни мъже. Прочетох и нещо за материалното състояние на мъжа. Не съм и меркантилна, за ваше съжаление, от 15 годишна си работя и си се гледам сама, не ми трябва мъж да ме издържа. Като съм дебела, как всички дрехи са ми размер М, просто не знам, а преди пазарувах от магазини XXXL. Имам странна структура, нямам корем, имам слаби крака, освен в горната част и повече мазнини в горната част на ръцете. Спортувам, на диета съм от 5 години без да спирам, освен, че се глезя със сладолед 2 пъти месечно и козунак по Великден. Съжалявам, че съм оставила такова лошо впечатление и толкова грешно. Благодаря на всички и продължавайте да сте все така перфектни и позитивни!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 17dab40808
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   Здравей, мило момиче.

Аз пък ще ти напиша нещо, което никой от предишните потребители не ти е писал.
И то е, че си изключително силен характер, волева и амбициозна. Жалко, че няма как да се запознаем. Бившето ти гадже се е опитало да те контролира. Грешка! Груба грешка. Човек като теб, който е способен от 80 кг да отслабне до 64, не се води за ръчичка, не се храни с биберон.

Струва ми се, че не тялото ти отблъсква мъжете, а това, че си силна и решителна. Струва ми се, че ако от време на време показваше, че имаш нужда от рицаря на бял кон, който да те спаси, щеше да се намираш всред тълпа ухажори.
Една моя позната полицайка отиде в чужбина на обмен с други нейни колеги и юристи. В групата жени са тя и някакво чуждестранно момиче. Моята позната прави всичко сама по задачите, които им поставят. Чужденката за всичко иска помощ, включително и от моята позната. Българката по мое мнение е с по-стегната и по-привлекателна фигурка. Ха познай от раз на кого се умилкват всички мъже в групата и кой се чуди как при толкова кавалери никой не ѝ отваря вратата! Мъж съм и би трябвало да мога да го обясня, но нямам ни най-малка идея защо изобщо става така.

Иначе наднормено тегло, разбира се, имаш. Да им имам обаче дипломата на лекарите, които са ти казали да отслабнеш още четири килограма. Та ти вече си отслабнала с шестнайсет! Тия хора са взели калкулатора за индекс на телесната маса, въвели са ти ръста и са "открили", че със 61 си над нормата, а със 60 не си. Това го направих и аз току що (на сайта на американския национален институт по здравеопазване). Някой изобщо заинтересува ли се дали, докато си отслабвала, не си загубила и мускулна маса.

Толкова от мен. Дано не съм ти досадил.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a2b1ed63ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

31.   Номер 27 - Ненавиждам такива скапани, фиминистки, злобни постове. Най-противните жени във вселената за мен са тези които си позволяват нагло да хулят някой мъж, да го наричат лузър, неоправен и подобни. Направо ми става толкова противно и гадно и се изпълвам с такова презрение и гняв към подобни същества, че ми е трудно да го опиша напълно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 125db328cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   От 9.
Далеч не се смятам за перфектна. Може би съм прозвучала високомерно, но...
Това, което исках да кажа, е именно, че колкото можеш да предложиш, толкова можеш и да получиш.
Аз не мога да бъда на един мъж приятелка, за която да му завиждат, визуална стимулация с перфектно тяло, лек и приятен характер и други качества, които мъжете (повечето) търсят. Аз съм влюбчива, емоционално нестабилна, имам комплекси, които се отразяват в поведението...всичко това в комбинация с дебело тяло не ме прави желана партия. Мисля, че няма какво да спорим по този въпрос.
Но не съм длъжна по никакъв начин да бъда с някого, когото не харесвам, само за да не съм сама. Да приемеш недостатъците на човек е едно, да направиш компромис с избора на самия човек е съвсем друго. Нека не се чувстват засегнати споменатите мъже, които откриват себе си в посочената от мен категория "нисък статус". Това е мое определение, което е съвсем субективно.
Исках да кажа на авторката, че щом мъжете не я искат, значи има причина. Това е.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2fa7864355
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   32, "имам комплекси, които се отразяват в поведението"

Съдейки по коментарите ти, точно това ти е проблема, не килограмите. Килограмите някои хора ще ги преглътнат, ама комплексите трудно се преглъщат, защото връзка с такъв човек в един момент става ад.

Мисълта ми е да си наясно, че не килограмите ти са най-големия проблем. Вече ти си решаваш дали искаш да работиш върху комплексите си. НО не очаквай стойностен мъж с твоите комплекси, просто защото не е лесно да си с такъв човек.

Между другото килограмите са проблем, който лесно се решава с малко знания относно правилно хранене (дори не е необходимо да гладуваш), но виж комплексите са голям капан и трябва доста осъзнатост, а такава не се постига от днес за утре.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 029c9542e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

34.   Авторке, ако не желаеш да прочетеш самите факти, недей да продължаваш с четенето на моето мнение надолу. Ако все пак желаеш да прочетеш едно непредубедено мнение и си готова да посрещнеш фактите в очите, продължи.

От себеописанието ти в темата ти даваш знак, че също спадаш към жените, които са с очевидно наднормено тегло, но услужливо предпочитат да наричат себе си не с правилната дума "дебели", а "пухкави", "закръглени" или "леко над нормата". Пример за леко над нормата или закръглена е певицата Шакира. Мъжете ясно разграничават "приятно закръглена" от "неприятно напълняла". Ако ти беше от първата група, нямаше да можеш да се отървеш от ухажори. А ако си от втората група, мнозина не биха те пожелали дори и сама да им се натискаш да си легнете за една нощ. Ти прецени от коя група си, изхождайки от мъжкия интерес към теб в момента.

При ръст 157 см и 64 кг сега си около 25% или 15-17 кг над здравословната норма, а когато си била 80 кг, си била направо разплуто дебела. Ще повторя, че не се заяждам с теб и нямам за цел да обиждам напълнелите жени като цяло, а изказвам мнението си от гледната точка на непредубеден човек. Аз също съм бил дебел доскоро, но никога не съм оставял сляп за проблема си с килограмите и не съм се самозалъгвал какъв съм и какъв не съм. Просто съм действал с подходящите за целта хранителен режим и спортуване, които дадоха сериозен принос в това вече да започна да имам значително по-стегната фигура. Пожелавам ти и ти да вложиш упоритост и усилия, за да си със стегнато тяло възможно по-скоро! :)
В момента, като си с 16 кг по-малко дебела спрямо тогавашните 80 кг, това се изразява в неминуемо по-отпусната кожа, която ще продължи да си личи като отпусната още повече при изцяло свалени килограми - например като си вече 50 кг (разлика от 30 кг спрямо преди).

Също така, не прави грешката да се самозалъгваш, че голяма част от теглото ти се дължи на гърдите ти, които ти наричаш "доста едри" с чашка F. Подкожната мастна тъкан (сланината) в гърдите не е толкова плътна и тежка като тази в другите части на тялото, а е по-мека и лека. Гърдите ти със сигурност не са едри, а увиснали. Няма как да е другояче, тъй като точно гърдите са първото място в женското тяло, където напълняването и отслабването се отразяват най-видимо. При сериозно напълняване гърдите се изпълват с голямо количество мастна тъкан, зърната и ореолът около тях се разширяват дори двойно, а при силно отслабване гърдите увисват, кожата се отпуска, зърната стават меки, но с все така разширени ореоли. Почти всички мъже харесват едри гърди, но почти никой мъж не харесва увиснали гърди с разширени ореоли (има и редки изключения сред мъжете, които пък не харесват стегнати поддържани гърди среден размер с нормални зърна, а предпочитат нещо с големината, мекотата и формата на твоите гърди).

Сега, да кажа няколко думи и за най-трудната за отслабване част - чатала около влагалището. Там действително сланинките се застояват най-упорито и е трудно за една напълняла жена отново да има стегнати големи срамни устни. А мнозина от мъжете веднага ще усетят, ако има някакво ненормално струпване на мастна тъкан там и областта се усеща набъбнала и мека като захарен памук. За стягане на областта около чатала ти препоръчвам да правиш упражнения в легнала поза (по гръб и странично) с вдигане на краката поединично, с поредица от поне 10-20 вдигания на единия крак, след което повтаряш с другия. Аз правя такива упражнения всеки ден по 5 пъти и има видим хубав резултат. При мъжете също тази област е най-трудна за стягане, след като веднъж се е стигнало до напълняване.

Пожелавам ти успех и мисли положително за времето, когато ще си отново стегната, а не задълбавай в мисли колко си била преди! :) Важното е да следваш някои простички правила, за да свалиш излишните килограми, като е задължително повече да спортуваш, а не само да чакаш на диетите да решат проблема. Ще прозвучи грубо, но много от напълнелите хора са мързеливи и само си намират всевъзможни оправдания от рода на "Не ям нищо, но напълнявам". Те хем не спортуват (или го правят неподходящо и кратко, колкото да отбият номера), хем и не се усещат, че законите на физиката са такива, че няма как да акаш по 2 кг изпражнения дневно, ако не поглъщаш също 2 кг храна дневно. Познавам няколко такива жени, които се кълнят как нищичко не хапват, а си стоят все същите дебелани като преди няколко години. А някои дори се угояват още повече. В същото време в профилите им във FB редовно ги виждам как се снимат по заведения с чинии с пържоли, гофрети и пасти на масата, както и разни калорични сокове. Иначе на думи са най-големите многострадалки, които не смеят дори вода да пият от страх да не им се лепне някоя излишна калория. За толкова години нито една не видях дори да направи наченки на спортуване. С мързел и търсене на оправдания не се отслабва. Това показва и доколко човек уважава себе си. А подобни хора няма как и останалите да ги уважават, камо ли да ги желаят. Мъжете усещат влечение към жени, които имат целеустременост и показват нагледно, че уважават себе си и своето здраве, защото добре поддържаното женско тяло подсъзнателно говори на мъжа, че тази жена притежава добри детеродни качества и няма да предаде опасен за здравето на детето влошен ген. Забележи, че не казвам стройна и висока, слаба жена, а жена с поддържано тяло. Една жена може да бъде притегателна сила независимо дали е 150 см или 180 см, но важното е да се поддържа със спортуване и подходящ хранителен режим.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4a372b998d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   Номер 34, написал си чудовищна глупост. А именно, че при ръст 157, нормалното тегло е под 49 килограма. Това е тегло, на болезнено слаб индивид. Ето един калкулатор за съотношението тегло-ръст.

https://www.rush.edu/health-wellness/quick-guides/what-is-a-healthy-weight

Не се връзвайте на простотии, че при ръст 157, трябва да тежите под 50 кг. Разбира се, това по-горе е прост онлайн калкулатор. За прецизно изчисление на теглото и мазнините, трябва дапосетите специалист - диетолог.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 15cfd2b936
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Защо ли ми се струва, че не точно пълнотата, а нещо друго, е причина за неуспехите ти? Това съотношение, което си постигнала сега, е почти приемливо: 157 см/64 кг. Но начинът, по който разсъждаваш, те прави една посредствена ментално жена. С това: "Ах, сега още не съм готова... " - му даваш директен сигнал, че имаш намерение да го разиграваш. И, който не е трева пасъл, естествено, ще ти духне под опашката. Не е въпросът само да изкопчи секс от теб - това също не е приемливо, ако намеренията ти са за сериозна връзка. Но трябва да отразяваш човека да има взаимно пасване, реакции на съзнателно и на подсъзнателно ниво, да му създаваш душевен комфорт, за да поиска отново да е с теб. Добере са ти го казали, нещо и ти трябва да правиш, за да закачиш мъжа. Естествено, ако ти допада и на теб. Но пък високомерното ти отношение към мъже и момчета "с нисък статус" обясняват много неща и издават еснафската ти плитка същност. Първо, тая ти преценка може да е повърхностна и елементарна. Много от тези момчета могат да са съвсем свестни, ама ти от един поглед си им лепнала етикета "неперспективни". Ми, такива като теб, точно това си и заслужават, каквото получават. Хем не е нищо особено, да не кажа нещо по-остро, хем иска за себе си най-доброто. Много си нагла.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 125db328cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   От 9)32.
33, наясно съм с това, което казваш. Знам, че мъжете не ме отбягват само заради килограмите - психологически проблеми и комплекси много бързо се надушват, особено от хора, които са уверени и в мир със себе си. Никого не виня, че не иска да е с мен, макар да не отричам, че е болезнено.
Много хора ме нападнаха, че не се хващам с мъже от моята лига - именно същите комплексирани, зле изглеждащи и т. н., и казаха, че едва ли не трябва да съм поласкана, че ми обръщат внимание. Но разберете, че нито аз имам какво да им предложа, нито те - на мен, освен (може би лош) секс и взаимно задълбочаване на проблемите и комплексите, от които произтичат само драми и нещастие. Какъв е смисълът?
Не казвам, че с мъж "над моята лига" има смисъл. Наскоро имах кратка сексуална връзка с красив, чаровен, финансово стабилен, интересен мъж. Сваляше ме известно време, изчука ме няколко пъти, влюбих се и ме заряза. Дори да приемем хипотетично, че е имал сериозни намерения, бързо го отблъснах с емоционална зависимост и обсесивност. Та така. Който няма какво да предложи, си стои сам. Case closed.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a08302b567
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   От авторката: Смятам темата за приключена! Явно е време да си сменя отново хранителния режим, защото съм привикнала. Ще отслабна още заради себе си, не заради мъж. С мъжа, за който се притеснявах всичко върви прекрасно и мисля, че ще се получи нещо много красиво! Благодаря на всички груби и адекватни коментари. Нямам нужда от повече съвети, разбрах и първите 30 човека, смятам, че нямам нужда от повече мнения "дебела си" от хора, които не са ме виждали. Явно не сте прочели, че бях на измерване на костна плътност, мускулна маса и вода, имам голям процент мускулна маса и костна плътност. Нямам проблем с чатала си, но ако проимам, с удоволствие ще правя това упражнение. Отново съжалявам, че Ви разгневих толкова. БЛАГОДАРЯ, темата е приключена! Приятно лято на всички! :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 48c6ae1885
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   Авторке - имаш моето съчувствие. Наистина не мога да повярвам какви злостни коментари се изсипаха тук. Но повярвай ми - хора, които са добронамерени и в мир със себе си не биха писали подобни глупости. Това показва, че с комплекси са те.

На този ръст с тези килограми изобщо не си дебела! Аз съм 160 с 63 кг и си изглеждам супер - никога не ми е липсвало мъжко внимание и никога не съм била сама. Не харесвам мъже или жени, които прекалено се грижат за тялото и външния си вид - съвършенството е скучно, пък и такива хора ще ти набият сума ти комплекси.

Това, върху което трябва да поработиш е самочувствието си. Изобщо не би трябвало да те интересува кой какво мисли за теб. Ти трябва да се харесваш и обичаш. Повярвай ми, нищо не привлича отсрещния пол така, както положително отношение към живота и жизнерадостност.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c56fe3ca9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   Авторке, да знаеш, че нищо ти няма, ами си и една много красива жена по всяка вероятност, убедена съм. И ако някога се съмняваш, прочети този коментар отново. Много ще ми наскачат, но един човек или го харесваш, или не го харесваш. Човек се обича в неговата цялост и когато обичаш това не се усеща като компромис, защото просто си се обичате и не виждате нещата по този начин. Мъжете имат навика да смятат, че ако жената до тях не им отговаря на космическите изисквания (към всички, но не и към тях самите), то те са направили някакъв велик компромис, за който жената трябва да им е вечно признателна и да целува земята под краката им. Твоят човек по всяка вероятност не е бил особено сериозен така или иначе. Не мисля, че проблемът се корени в това, че не си го целунала. Никога не прави нещо, което не искаш. Ако имаш свестен човек насреща, винаги ще ти влезе в положението и ще те разбере.

Потресена съм от количеството глупости, които чета под всяка тема, засягаща по някакъв начин външния вид на жените. Много изисквания, много претенции, много нещо. Как пък веднъж не видях тема/коментар от мъж, притеснен, че е грозен, дебел, плешив, с пъпки или с флешове колкото гевгира на баба ми, които биха отблъснали всяка нормална жена. Масово гледам толкова отвратителни мъже, че не знам коя жена ще се прежали с тях. Сега ще ми наскачат дежурните коментиращи с коментари от сорта на “не знам за другите мъже, но аз еди-какво си”, да, знам, че тук сте цвета на нацията, най-красивите, най-атлетичните, всичко най. Вярно, че има и много гротескни жени, но пък мъжете с вашите претенции направо се оливате. Вижте се в огледалото, моля ви. От години не излизам с българи и съм много щастлива от избора си. Ако се намери някой нормален или пак ще има някакъв dealbreaker в характера, или ще е някакво фрапиращо изключение. И най-лошото е липсата им на желание за промяна. Еволюцията ще ви изхвърли, българи. Никоя нормална жена вече не иска да се обвързва сериозно с болшинството от вас и вината е ВЪВ ВАС. Не се чудете защо се топим като нация с такива мъже. Отклоних се от темата, но се начетох в последно време на женомразки глупости от импотенти, мразещи целия свят.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5a17da8609
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

41.   Таака, здравей мила! Искам да кажа като за начало, че съм потресена от коментара в който пише, че си с 20 кг над нормата, мръъ.. :D Начи виж, за да ти обясня как стоят нещата първо ще трябва да ти разкажа част от моята история и се надявам наистина да ти послужи, защото ще бъде най-истинското мнение, което ще прочетеш. Аз съм момиче на 20 години, живея в Испания от 13 годишна. Преди да дойда тук бях на 12-13 години и също имах типичното "българско мислене". Аз съм си била пълничка от малка и, когато бях в 7ми клас ми се беше превърнало във фикс идея, че трябва да изглеждам като анорексичка, за да бъда прието в българското общество. Ти пак поне си надарена с гърди, аз пък не, чашка Б съм, а сигурно ако отслабна мога да стигна до чашка А, но дреме ли ми? За сметка на това пък имам една много яка дупара, за която така се мразех, когато живеех в България. Знаеш, някои момичета се развиват по-бързо от други, а на мен точно заради това ми ся подиграваха всички. Представи си от каква възраст в нашата красива държава децата започват да имат стереотипи и то не какви ами точно от тея "балканските", щото само в България и наоколо можеш да срещнеш такива затворени умове, които само харесват тяло тип поп-фолк певица! Нали знаеш кокал да се личи, силикон до дупка и разбира се, колкото по-малко дупе, толкова по-добре...
Та да си дойда аз на думата. След 7, почти 8 години живот в Испания разбрах колко затворено мислят българите и как пренабрегват жени като нас. Душице, ти наистина ли мислиш, че си дебела? Сериозно ли? Аз съм 1, 60 и тежа 67кг и съм толкова доволна и уверена в себе си, никога не съм дръзнала да си помислям дори такова нещо и ще ти кажа защо. Защото хората тук нямат такова мислене, жена с извивки е типичното тяло, което ще срещнеш на всяка крачка по улиците ( сега да уточня за тия дето не правят разлика между латино американки и испанки- има разлика от Земята до небето, така че не се опитвайте дори да ми обяснявате, че уж испанките са с такива тела и затова е нормално да имат извивки) Испанките не се стремят да са кокал, хората живеят, както си поискат и хорското мнение хич не им пука. В началото гледам и се мая, няма пълни, няма слаби, всички момичета с къси дънкови панталонки ходят по улицата и хич не им дреме, а аз в нащата държавица се страхувах да не би ако излязя така пак да започнат да ме обиждат, защото имам извивки по тялото. Много ме е яд, че няма как да сложа снимса тука, за да им натрия носовете ето на тия дето си мислят, че сме над нормата с 20кг, щото тежим по 60кг и нещо. Слушай, не напразно ти пиша всичко това, за да сравниш и да си направиш сметка дали си заслужава първо да се подценяваш така, второ да са мислиш, че си пълна (щото не си) и трето, баш заради такива мъже ли? Имала съм толкова много момчета, които буквално са ми се влачили зад задника, тоест огромния ми секси задник, и никой никога не ме беше наричал дебела. Тая тема пряко ме засегна и особено ОНЯ ГАДНИЯ КОМЕНТАР, ЧЕ УЖ СИ С 20КГ ИЗВЪН НОРМАТА, смях в залата. Въобще недей да си помисляш, че си пълна, не си давай зор за мъж, аз оставам с надеждата, че има мъже там, които са с по-отворено мислене спрямо този аспект и някой щастливец ще попадне на теб. Не търси, тия неща се случват неочаквано. С моя приятел, който е испанец се запознахме преди година и половина и през цялото това време, което е прекарал с мен не е имало и ден в който да не ми направи комлимент за това колко секси изглеждам. Сега.. , разбира се, че е имало и други, които са ме намирали за не толкова атрактивна, щото си падат по слабички момичета, но разликата е там, че тук хората са широко скроени и не всеки харесва само един тип жени, както се случва в България. Та след всичко, което ти казах целта ми беше да разбереш, че не си дебела, а просто живееш в България, където това е нормално, но със сигурност ако проявиш търпение ще попаднеш на някои, който ще те приеме такава, каквато си - красива и секси.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 14f0e9e5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   От авторката: Не разбрам 36. Къде и кога съм говорила за мъже с нисък статус??? НИКОГА човек не може да ме чуе дори да го споменавам, съдейки по моя статус дори. БЛГОДАРЯ ТИ номер 39, и аз изглеждам добре, просто съм наистина пълничка и не дебела, гледах се след всички лоши коментари, гледах се, подскачах дори гола пред огледалото - няма целуит, стегнати цицки, няма ненормално друсащи се части от тялото ми. Просто не знам, хората ли са с промити мозъци или не излизат от тях и не виждат хора с различни структури и фигури, а само пишат по форуми да си изливат комплексите. Имам доста ухажори и аз, просто повече компромиси със себе си не искам да правя, искам наистина да си се разбирам със следващия мъж и да гледаме в една посока. Тези, с които нямаме общи интереси просто не ги броя. Добри момчета, добре си изглеждат, просто не гледаме в една посока и няма смисъл да си губим времето взаимно и накрая да се разделим и да страдаме. С този мъж всичко е перфектно (засега, взаимно ще си покажем рогата по-натам) всичко ми харесва в него, както и той в мен, поне така каза. Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a1988d6fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Напротив трън в очите им са слабите жени, дето не им връзват. Дебелите просто не ги забелязват.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8f6177d8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

44.   От авторката: До номер 41: Благодаря ти! Имам приятели в чужбина, знам как е. Като им казах как са ме нахранили в тоя форум, лошо им стана. Едната ми приятелка в Англия е 1, 75 и тежи 85 кг, мъжете се влачат след нея, не я оставят. Тя ми вика "Ти, ако дойдеш, ще им скриеш шапката, щом след мене ходят, тези хора от България си нямат и представа какво говорят. ". Получих голяма караница от всичките ми 3 приятелки в чужбина, как може да пиша във форум за това, при условие, че съм си супер. А се бях депресирала и отчаяла, че наистина може да съм дебела. Благодаря на тези с по-разкрепостено мислене, намиращи красотата и в малкия недостатък, това ви прави много добри и чисти души! Страхотни сте и не позволявайте на комплексирани типове да ви сринат, както аз се бях сринала почти! Всички жени сме красиви, пълни или слаби, с цици или без цици, само трябва правилният мъж да го забележи! Наистина сте страхотни! Тъжно е, че България е толкова назад, ДОРИ в това. Тази тема беше едно социално проучване от моя страна, лично си, за да видя какво мислят нъжете за по-различните жени, особено тези, които пишат по форуми. Очаквах всичко, но такава гняв и отвръщение, честно казано, не. Никой не ме е обиждал така, освен като бях не 80, а 83 дори килограма и бях ученичка още. Но това бяха деца. Вие сте зрели хора. Не съм си позволявала НИКОГА да обидя човек, когото не познавам и да му слагам етикети, пък камо ли човек, когото дори познавам. Мисля, че долната класа, за която говореше една от девойките имаше точно това предвид - повърхносните мъже, неоценяващи жената като такава, защото след 40 години, жена ви ще изглежда не толкова добре, а на вас онази работа няма да ви става, какво ще правите тогава? Страшно невъзпитание, начинът, по който говорите на непознат човек, и то жена - нямам думи. И на майките си ли така говорите? Разочарована съм. Радвам се, че не познавам такъв тип хора. Благодаря отново на страхотните момичета, които ми показаха, че макар и пълна, жената не е по-малко жена! Уникални сте!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7e06d67b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

45.   Авторке, ти си правиш проучване, а ние разбрахме, че си просто трол. Би ли посочила, къде и кой те е "хранил"? Аз видях три мнения с по-твърд тон, но никъде не се съдържаха обиди за външния ти вид. Няколко души отбелязахме, че виждаме проблем с характера ти, а не с външния вид. Единствено ке ти е от полза, ако се научиш да приемаш критика и да се възползваш от съветите. Вместо това се фръцкаш и разиграваш драми, нищо чудно, че мъжете те отбягват.

За Англия знаем, като им видиш жените и разбираш, защо англичаните са педерасти. И хипопотам да заведеш там, и него ще ухажват.

И не, не всички жени сте красиви. Има грозни, красиви, невзрачни. Самозаблудата няма да ви направи красиви, само ще ви изгради нереалистични представи.

Сега ще решиш, че те обиждам. Не те обиждам, констатирам обективно, на базата на прочетеното в темата.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 89d332d779
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   И аз се чудя защо се мислиш за пълна, като си в горната граница на нормалното. Сочните форми са винаги на почит. Аз например съм 75 кила, висока съм 173 см, споргувам храня се здравословно доста съм стегната и се гордея с тялото си. Имам голям бюст сочно и стегнато дупе и дълги крака и мога да ти кажа че не ми липсва никак мъжко внимание. Даже като видя кльощави мадами с вид на недохранени сирачета направо ги съжалявам.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 029c9542e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

47.   От номер 34 до авторката. Няколко противоречия в мнението ти под номер 44 правят грозно впечатление:

1. Наричаш "комплексари" всички хора горе, чиито мнения не съвпадат с твоите идеалистични представи за теб самата. Защо ги обиждаш така открито, а в същото време разправяш наляво-надясно колко си била обидена? От кое си обидена? Аз, например, горе споменах как при такова сериозно напълняване с повече от 30 кг с последвало сериозно отслабване (от 83 кг, за които ти самата твърдиш, до сегашните ти 64 кг) гърдите увисват, а ореолите около зърната си остават разширени? Ти лично отричаш да имаш увиснали гърди, след като си качила едни 30 кг над здравословната норма за ръста ти, и то още като ученичка (най-уязвимата възраст за пораждане на болести на сърдечно-съдовата система, дори и да не ги усещаш в момента), но това звучи като невиждано до момента медицинско чудо, защото по принцип живеем в Свят, в който физичните закони важат за всички хора на планетата. Питай ако щеш и 100 специалиста, като и 100-те ще ти кажат и докажат при преглед при тях, че след сериозно напълняване и отслабване кожата става отпусната, с явни стрии, а гърдите увисват. Ничии слепи твърдения не са по-силни от физичните закони и земното притегляне.

2. Научи се да правиш разлика между "наричане на фактите с истинските им имена" и "обиждане"!

3. Грешиш и за това, че "Всички жени сте красиви". През няколко дни чета из тукашните теми как поредната жена, останала без мъжко внимание, се самоуспокоява, повтаряйки тези думи като изтъркана грамофонна плоча. Да, не е хубаво, че не можем да избираме гена си и кои да са родителите ни, но затова пък имаме свободата да се поддържаме като здраве и фигура с подходящите хранителен режим и спортуване; също и да доразвиваме външния си вид, избягвайки вредните храни и пороци като цигари и алкохол, щадейки кожата си и прочее. Обаче още по-малко хубаво е, когато се правим на слепи за фактите и напук ги отричаме като инатливи магарета на мост.

4. Приятелката ти от Англия е горда с това, че някакви мъже, искащи да я изчукат, се "влачат" след нея? Аз мисля, че всяка себеуважаваща се жена би сторила две основни неща:
а) Тя би се грижила за своите здраве и фигура, а те са неразделни - отпуснатото тяло, ядящо повече, отколкото се изхожда, и без поддръжка (упражнения, спорт) говори много за нрава на приносителя си;
б) Тя би се гордяла да има около себе си стойностни мъже-кавалери, а не влачещи се мъже, които чувстват себе си като съответстващи на някаква 85-килограмова жена, която очевидно дори и сама не цени здравето и фигурата си в детеродна възраст.

5. Права си, че в някои други страни мъжете си падат по надебелели от преяждане неспортуващи жени. Например, в много африкански народи се ценят дебеланките със задник като на хипопотам, а ако е над 120-130 кг, за тях си е направо мацка от класа. :)


Не прави отново грешката да приемаш думите ми като обиди или заяждане, а гледай на тях като на безпристрастно и лежащо на физични и медицински факти изразено мнение.



А съветът ми към номер 41 е да се опита да не изопачава така нагло по женски думите ми! Упорито твърдиш, че уж съм бил споменал как в момента авторката е някакви си "20 кг над нормата". Ти или си много сляпа, или действително си чудесен пример за типичната изопачителка. Пределно ясно бях написал следното: "При ръст 157 см и 64 кг сега си около 25% или 15-17 кг над здравословната норма". Това, че авторката е била и цели 83 кг, означава, че по някое време в миналото е била дори още повече над нормата от споменатите 15-17 кг, но ти, номер 41, някак услужливо пропускаш този факт, както и факта, че съм написал 3-5 кг по-малко от твоите заветни 20 кг. И да те просветля, че самата авторка твърди как при ръст от 157 см е била 83 кг, а не аз! Тя самата не казва на каква ученическа възраст е била 83 кг, но има вариант и тогава да е била по-ниска от 157 см, тъй като жените обикновено растат на височина до 20-тата си година, а мъжете до 17-тата. В учебниците от 90-те години пишеше, че растежът продължава до 24 години и при двата пола, но аз съдя по това, което се случва на практика в обществото ни.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a4ee5d51c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Авторке, ще ти кажа мнение като пълен мъж на 32. Имал съм периоди, когато съм бил във форма, както и такива, в които съм бил доста над нормата.
Първо, дали може да привлечеш мъжете, имайки наднормено тегло? Да, можеш. Има значение това, но не е определящо. Случвало се е пълни жени да ме привличат и то не само като характер, а чисто сексуално. Имат други качества - енергия, усмивка, позитивно излъчване. Казваш, че имаш ухажори. Преодолей комплексите си и нещата ще потръгнат в това отношение.
Обаче има друго - остави какво мислят мъжете или жените, остави това дали някой те харесва - винаги ще има хора, които те харесват и които не те. Но теглото оказва голямо влияние на здравето. Още си малка, не го усещаш, но в един моент, след 30, почва да се отразява на кръвно налягане, сърдечен ритъм, мисловна дейност.
Искаш да те харесват - едно от най-важните неща е да обичаш себе си. Любовта към себе си се изразява в грижа за себе си, включително и за здравето, А теглото е много важен елемент от здравето на човек.
Много хора се оправдаваме с тежък кокъл, генетика, метаболизъм. Но истината е, че това влия не повече от 10%. Останалото е хранене и спорт. Много често развиваме вредни хранителни навици, най-вече в детството си. И после много трудно се отказваме от тях и пак понякога се връщаме. Казваш, че не можеш да свалиш още килограми. Явно нещо не е както трябва в хранителния или спортния ти режим. Не те познавам, а и не съм експерт. Но най-добре се обърни към диетолог или фитнес иснтруктор. Хора със знания в материята могат да ти помогнат, от теб зависи вече да следваш предписанията им. Ако един режим не ти пасне - било то на тялото или ти е прекалено труден, опитай друг. Но се пребори с тези килограми трайно, за себе си, не за другите.
Успех, момиче! Вярвам, че си добър човек и заслужаваш да бъдеш здрава и щастлива!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 58f8a6b725
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

49.   Авторке, заминавай за Англия щом там харесвали дебели българки, защо се занимаваш с нас? Ние ще си останем със стройните мацки в изостаналата България.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f249cb1e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

50.   ОТ НОМЕР 41
НОМЕР 47, моето беше написан за коментар номер 1!
А пък спрямо твоето, че сега и ти ми се наби малко на оченце, я ми кажи за какви измислени процени пък си седнал ти да ми говориш? ПОТРЕС! Над нормата това, над нормата онова, пък според ръста, пък това и онова! О БОЖЕ, КАКВИ ПЕРФЕКЦИОНИСТИ СТЕ! От време на време започвам да разбирам, защо има феминистки! Как може да искате да имате перфектна жена, пък вие какви сте? Да седна ли и аз да ви избирам вас според тия фактори с колко сте над нормамата и под нормата? Това е много тъпо и жалко. Много ме дразнят хора със стереотипи. Не може ли просто да ви харесва някой, защото е такъв какъвто е без да бъдете перфекционисти? Това ми напомня за един, дето беше написал някъде, че не харесвал жени с голямо дупе, щото пенисът му се губел между огромния им задник и предпочитал малък, за да може да го вкара. Ами ще ме извиниш ама ако заради това ви харесва на повечето българи жената да има малко дупе, то значи какво остава да мисля аз, ами че имате малък пенис.
Ох, много съм благодарна на родителите си, че ме махнаха от там още докато е било време, че иначе и аз щях да израстна с такова малоумно мислене, щях да бъде някаква анорексичка и щях да рева всеки ден, че още не съм достатъчно перфектна, за да се харесам на вас, БЪЛГАРИТЕ, ПЕРФЕКТНИТЕ МЪЖЕ, О, КАКВИ ГАЛАНИ, КАВАЛЕРИ, О БОЖЕ, НАСЛАДА ЗА ОКОТО! Смях в залата, хахаха....

До авторката
Разбира се, че има хора като мен не само по чужбина, но и в България, но там ако кажеш какво мислиш, ще ти изкарат очите, щото все пак трябва да спазват правилата и да са на мода само телата от типа поп-фолк певица! Има една Гери Никол, това момиче съм го виждала и има хубаво тяло, не е много слаба, но според мноооого българи тя била супер дебела, какъв гъз, какво чудо, да отслабва... Ти да виждаш това момиче да е дебело? Ми много ясно, че не е, но наще сънародници обичат кокаляци, щото нали все пак трябва да им изпъкне " гордостта " при полово сношение.... :D


Винаги обаче съм се чудила защо ако видят едно момиче, което страда от анорексия не го критикуват и започват с типичните фрази от типа " О, горката, колко е слаба, дано успее да се пребори срещу анорексията, милата.. колко е сладка, въпреки, че е толкова слабичка", а когато видят пълно момиче за което не знаят нищо, започват да я критикуват и да и слагат етикети, питам ЗАЩО? Аз имам приятелки, които страдат от хормонални проблеми, други които имат бавен метаболизъм, а се борят със зъби и нокти, за да отслабнат и после идва някой и им слага етикети и добавят " дебелана, отслабни". Бива ли ми кажете? Дори аз самата се боря срещу проблеми с хормонален дисбаланс и заради това ми е било винаги трудно да сваля някое или друго килце, но аз си се харесвам и така, даже за да видите, че наистина не съм зле ще оставя снимка на тялото ми и се надявам да бъде публикувана, за да видите, че човек с такова тяло не е дебел! Разбира се, вие на инат ще казвате, че съм но... дреме ми на шапката! :D
Моля модераторите да публикуват снимката, защото лицето ми няма да бъде публикувано. :) http://prikachi. com/images. php? images/826/9381826X. jpg
Очаквам критиките ви към огледалото ми, щото към мен дето тежа почти 70кг на 1, 60 и НЕ СЪМ В НОРМАТА, няма кво да кажете!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2ac02fdbb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   До номер 46:
Какво спортуваш?
Някак си тези 75кг на 173см ръст според мен са ок... даже да си с "голям бюст, сочно дупе и дълги крака".
Освен ако не тренираш някое бойно изкуство и да имаш повече мускулна маса.
Иначе определено си над нормата.

ж, 27

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 029c9542e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

52.   Аз съм мъж, 171 см на 83 кг. Фигурата ми, понеже е мъжка и с повече мускулатура благодарение на редовното спортуване, на широчина е такава, каквато е на жените с моя ръст, тежащи около 60-65 кг и бидейки леко над нормата. Номер 46, твърдяща, че е 173 см на 75 кг, определено е с поне 10-15 кг над нормата и със сигурност ще едрее, ако сме поставени един до друг. Имал съм приятелка с ръст 175 см, тежаща също 75 кг, имаща също огромни гърди, със стегнати крака, но въпреки всичко повече от ясно си ѝ личеше, че доста трябва да отслабва, за да стане стройна.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c8e6bc0d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

53.   Само да ви кажа, че преди години ходих на лекар диетлог. Той ме измери и каза, че за моя ръст -166 см, ми каза, че оптималното ми тегло е 62 кг. Каза още, че най-ниското ми здравословно тегло е 58 кг. Така че не знам как определихте, че авторката е с 20 кг отгоре, като не сте я виждали.

 
  ...

1-50 от 72
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker