Намерих си майстора! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Намерих си майстора!
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 7407 пъти
Здравейте! Мъж съм на 31г. Вероятно няма да намеря, решение тук в сайта, но поне ще ми олекне.
Женен съм от 10г. с две деца, работя, справям се с всички разходи на семейството, вписваме се горе-долу в средния стандарт на живот.Живеем в чужбина. Ходим по ресторанти и почивки, нямаме дългове и кредити, жена ми е добра домакиня и майка, не ходи на работа по нейно желание. Уважава ме се и сме заедно и в добро и в лошо, но държа на нея по скоро като на сестра или на приятелка. Секса с времето почти изчезна ако го има, става с дълго уговаряне, молене и подготовка. Правим го почти като по сценарий, скучен и едноонразен, аз обичам да правя на жена си орална, а тя не иска и да чуе за свирка или анален. Спим разделени, тя спи при децата,не идва нито да ми каже лека нощ, нито да я гушна, нищо. Това ме кара да се чувствам нежелан и остарял, имам нужда от внимание и нежност.
Прекарвах времето си в соц.мрежи и в гледане на порно, не се оправдам и не виня съпругата си, но се впуснах да изневерявам. Бил съм с доста след брака, с ясното съзнание, че търся само секс, не влагам чувства и обяснения. Отначало, изяснявам имам семейство и не искам проблеми, не съм лъгал и не съм давал напразни надежди на никоя. Имал съм някой по настоятелни и емоционални, истерични дори, но съм съумявал да прекратя нещата на време. Докато не се опарих, намерих си майстора, както се казва.Не бях изневерявал с омъжени. Сближих се в соц.мрежи с една наша обща позната от нашето градче в Бг за която се носеха слухове, че има проблеми с съпруга й бяха разделени и пред развод, реших просто да се възползвам, че е в труден момент. Исках да имам и омъжена в списъка си. Подходих с разбиране и внимание с шеги намеци тя отначало не искаше и да чуе да си ляга с друг след мъжа й. В продължение на година съм я убеждавал, че я желая, трудно но все пак се съгласи да се срещнем. Прибрах се в Бг тя не беше виждала мъж от половин година видяхме се, не съм я насилвал, исках да съм сигурен, че и тя иска да го направим. Е правих ме секс веднъж, после се видях ме отново и отново и докато се усетя аз бях този, който я търсеше. Незнам какво стана, преди не изневерявах с една по вече от два пъти в рамките на месец бях с нея 6-7 пъти и с всеки път ми харесваше все повече и повече. Прибрах си се пак на работа и трябваше да излезе от главата ми, като поредната ми авантюра, но не стана. Не спирах да мисля за нея от сутрин до вечер и пишех, говорих сме си за какво ли не. За сравнение моята жена все изморена и спи а на любовницата си съм писал в пет сутринта и съм я събуждал ей така да ми прави компания и нито е мрънкала нито недоволствала пращала ми е снимки сънлива и исмихната.
Незнам влюбен ли съм объркан ли съм, какво стана с мен? Такава жена не съм срещал, раждала е, на 30г. е, а тялото й е като на 20 годишно девойче, подържана е, винаги с перфектни нокти и дълга до кръста коса, не ходи по фитнеси, фризьори и маникюристи, не носи натрапчив грим а е винаги хубава и симпатична. Жена е до мозъка на костите си, има и характер силна е и се справя с всичко сама, има чувство за хумор и ме разсмива като малко дете. Взе ми акъла в пълния смисъл на думата. За чувства сме се разбрали още в началото да не говорим и то по мое желание, ако реша да й споделя нещо го приема на шега, сероизен мъж съм бил не ми отивало да говоря за любовни глупости. Толкова е наранена и отчаяна от мъжете, загубила е вяра в всички. Не иска нищо от мен, само да се грижа за жена си и децата си. А какво да правя аз с желанието ми да съм с нея, как да го убия? Някой бил ли е в това положение?Искам да я забравя, но ще мога ли? Как да си я избия от главата? Влюбен ли съм? Или просто объркан?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1d517a93a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е за нова секси партньорка. Споко - ще ти мине ;)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 49ee377cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много е смешно колко много време губите вие мъжете за да залъгвате хората до вас и самите себе си-така ви минава животеца

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 05a25c298e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Дай си ясна сметка, че ако не ти беше любовница, а съпруга, щеше да е мрънкаща, намусена и с главоболие. В момента получавате един от друг само хубавото, без битовизмите.
Впрочем, поведението на съпругата ти винаги ли е било такова или е нещо ново?

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2e52c9e145
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Мъж на 31 години си и ни питаш нас за собствените си чувства?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2496d920f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Браточка, ако ебеш така както пишеш, ми става ясно защо жена ти не иска повече да си ляга с тебе...

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b3d7be897c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Първо си вземи един правописен речник...после ги мисли другите неща....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b96101bfba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, това е любовница, истинска българка, да не желае нищо от любовникът си, освен секс, а той да се грижи за жената и децата си. Браво, ашколсун, а после българките били меркантилни. Де да бяхме всички такива късметлии...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 52487336a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей, братко, и поздравления за саморекламата! Ти си стигнал до един щастлив предвестник на края на твоя брак, което е супер шанс, защото може да бъде и обратното - да си наврян в ъгъла и вечно мрънкащата и уморена съпруга да се оправя с някой зад гърба ти.

Дилемата ти е по-скоро радостна, отколкото нещо друго. Ако и любовницата вече се е е развела, то най-логичното и нормалното е да вземеш да се разведеш и ти, цивилизовано, по взаимно съгласие, и да правиш с любовницата каквото намериш за добре. Защо не и да се съберете заедно, ако и 2та го искате.

С това хлътване по любовницата и предишните изневери, очевидно бракът ти е мъртъв и няма смисъл да се лъжете с жена ти в него. Може да страдат само децата. Не позволявай на чисто имуществени въпроси или навика да те спрат да бъдеш по-свободен и щастлив, а децата ви да виждат едни по-усмихнати и радостни родители, макар и разделени.

Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 55629be063
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   2, Като мъж съм съгласен, само уточни, че има и изключения.

Дядо Торбалане, нещо не разбирам. От поста ти не личи да го подкрепяш, a в други теми си заявявал, че ако единия съпруг не пуска, другия е свободен да си търси любовник/ца.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1d517a93a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   <7> Ми така я. Любовника бачка в чужбина , жинЪта го пере и храни, а тя тук си развява байряка ;)

А освен да я пляка сигур и парици праща ... що да го кара да се развежда ?

Да и кукне на главата и да и развали рахатеца ;))

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 05a25c298e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Номер 9, абсолютно! Ако някой лишава половинката си от секс, си заслужава изневярата. Не знам, какво имаш пред вид, "да го подкрепям", няма да му крепя макарите, докато рендосва любовницата си, я! В идеалния случай би било етично да уведоми жена си, че секс ще има, въпросът е, дали тя ще участва. От така поднесената информация не става ясно, дали по начало поведението на съпругата му е било такова или се е изменило, след някакво събитие.

Аз по-скоро долових опасност, да си изгради някакъв идеализиран образ и да се, както е модерно да се казва, "филмира".

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 196ad1e0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 7

Има и доста такива, ако не вярваш...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b308e8e884
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   После жените ме питат как така няма да се жениш. На 25 съм, еми е така, аз няма да се женя. Аз щастлив брак досега не съм видял, а ти си потвърждение на това нещо. Ще си пропилея 15 години от живота да гледам как жена ми, ми прави физиономии, спи в другата стая не иска и да чува за секс и една дума няма да си кажем, докато сме вкъщи. Еми сори, ама или аз се изнасям или тя, няма да търпя такава обстановка.
Искам деца, но няма да жертвам и собственото си щастие и да търпя човек, който 5 пари не дава за мен. Децата винаги могат да се гледат и без да се правим на щастливо семейство, а като си легнат да не можем да се погледнем.
А ти иначе си влюбен, не знам какво толкова се чудиш. Голям човек си, а още не си разбрал, че тея неща не са играчка. Нормално е и след 100, жени накрая да попаднеш на поне 1, която да ти завърти главата. Привличането не е избор, особено когато това става и на емоционално ниво.
Единия вариант е да и предложиш общо бъдеще, така и така твоя брак е ясен вече, другият вариант е просто да я забравиш и това е.
Преследвай щастието си каквото и да означава това за теб, жена ти да се оправя, а за децата вие ще се грижите и двамата.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 912b8bcb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Наистина си си намерил майстора. Така те е омотала. Я вземи я послушай, та се погрижи за жена си, подари й нещо, заведи я някъде, направи я щастлива, пък после й кажи на тази, че си послушал съвета й и подробно й разкажи. Да видиш колко ще се зарадва за вас. Ама няколко пъти го прави, че е достатъчно хитра в началото да се овладее.
А може и да греша за нея, разбира се. Може действително да си срещнал самото съвършенство.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 55629be063
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   13, то като се ожениш беля, като не се ожениш друга беля. И така, и така...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6e137cc897
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Влюбен си!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 02f4e64d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторе, верно си си намерил майстора. Ама така е, който търси - намира! Ти напълно умишлено си търсил отношения извън вкъщи, нормално е в един момент да хлътнеш по някоя. Давай, разведи се, и бързо ще се ориентираш влюбен ли си, загубен ли си, объркан ли си и т.н. Съпругата ти не заслужава да я лъжеш и унижаваш така.
От това, което пишеш става ясно,че с брака ти е свършено. Задаваш ли си въпроса защо жена ти е така отчуждена? Възможно ли е тя да е наясно с авантюрите ти и да и е неприятно да прави секс с теб, защото знае че те дели с още няколко мадами?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 195d94ade4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   №2

Нервче ти ощипа историята, а? Знаем всички как минава твоят животец - с изсъхнала матчица и рев по форуми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 578a67405e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Автора
1 дано да ми мине ще радвам да си подредя мислите!
2 то пък щото жените сте си много наясно в всеки един момент какво правите и не се самозалъгвате.
3 тука няма спор Дядо Торбалане възможно е ако ми беше съпруга да беше мрънкаща и недоволна. Работата е там, че винаги съм бил наясно какво правя а сега съм съвсем объркан.И да съпругата ми си е такава от самото начало, като се оженихме правихме секс по често но съвсем обикновен и нормален , старал съм се да променя нещата, говорил сме много по въпроса но без резултат. Казва, че едва ли не щом имаме деца трябва да забравим за палавите изживявания.
4 какво лошо има човек да се чувства объркан може и на 40 и на 50 да изгубиш ясна представа за това какво искаш и какво трябва да правиш.
5 добре допуснал съм някоя друга правописна грешка, но за ебането трябва да питаш любовницата ми, тя да ти обясни подробно.
7 това самата истина иска само секс от мен нищо друго.
8 благодаря за адекватния съвет накара ме да се замисля, в крайна сметка излиза, че брака ми е наистина мъртав. Ще се вслушам внимателно в думите ти!
10 ами не пари не и пращам на любовницата, работи и си има, до сега едно левче не съм изхарчил за нея, не че не съм имал желание да й купя нещо просто ми е забранила.
11 какво да ви кажа тя жена ми хич не е глупава от край време е възможно да се е усетила, че й кръшкам, но не казва нищо, не я вълнува интересува я само дали съм платил сметките и да сме заедно пред хората.
13 благодаря за съвета и теб ще те послушам, ще се замисля за по сериозни действия.
14 вече съм го правил това, пробвал съм я говорил съм й неща за жена ми къде сме били и какво сме правили колко добре сме си изкарали и нищо, получавах само отговор "радвам се"

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bafabd9aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Всичко при теб е идеално. :) От една страна, за 10 години жена ти много добре е осъзнала що за стока си, и че кръшкаш, затова и няма мерак да лапа това, което е влизало в чужди членки. :) От друга страна си хлътнал по себеподобна. Като се има предвид това, което описваш за нея, нищо чудно нейно "свободно" поведение да е причината за развода ѝ. Решението е да си промениш мирогледа, но това едва ли ще се случи с теб, защото не показваш признаци за личностно развитие.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7bedbfdae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Я зарежи тия глупости! Стига си мислил за т. нар. перфектна жена, така ти се струва. Ако ти стане жена, пак ще пишеш тя не ми дава, не ми обръща внимание, само че вече ще си с един разбит брак. Ти за децата мислиш ли или само за оная си работа? ! Тръпката ще мине и ще замине. Послушай номер 14. И въобще ти си устроен в чужбина, като как виждаш да биеш шута на жена си, при условие, че е безработна, и да я оставиш с децата да се оправят сами, докато ти оправяш поредната. Да, защото тя е просто поредната за еднократна употреба. Помисли, не си малък!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ed49283c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Човек, който не е в твоето положение, няма как да те разбере, нито ще ти даде адекватен съвет.

Според мен в момента имаш най-доброто, което може да ти се случи. Много пъти сме коментирали каква е разликата между любов и обич. Любовта е първично чувство, има огромна тръпка и емоция. Но не продължава вечно. Когато продължи достатъчно дълго, тя се превръща в обич - доста по-осъзнато и спокойно чувство, но но не е същото. С човек, който обичаш, можеш да създадеш стабилно и хармонично семейство.

Но като мине време, се усещаш в една монотонна въртележка. Ставаш сутрин, целуваш жената, приготвяш децата и ги водиш на училище. После цял ден на работа, взимаш децата, прибираш се в къщи и жена ти те чака там. Вършиш си домашните задлъжения, ако ти останат сили и има желание - правиш секс (който става все по-рядък и еднообразен с годините). И така ден след ден, всеки ден. Превръщаш се в затлъстял чичка, на който нищо ново и интересно не може да му се случи. За разнообразие, някои ходят на мач, лов или на риба. Но това не ти оправя положението.

Така при някои щастливци се появяват любовниците. С тях отново можеш да изпиташ онази тръпка и емоция, които не си имал с години. Можеш да правиш хубав, качествен и разнообразен секс. Карат те да се чувстваш млад и енергичен. Но и любовниците са много и различни видове. Най-добрите са тези, които не те искат за себе си и не искат да ти развалят семейството. Ти имаш точно такава.

Според мен не трябва да си разваляш семейството. Ако го направиш - ще страдат не само жена ти и децата ти. Ще страдаш и ти, ще страдат всичките ви роднини, ще изгубиш много приятели. И ако заживееш за постоянно с любовницата, след няколко години пак ще се озовеш в същото положение, но описаното по-горе ще ти тежи.

Щом любовницата е с такова мислене, продължавайте да се виждате и пазете тайната колкото може по-дълго. Дори и да те хванат - седни и се разбери с жена ти. Кажи и, че искаш да си запазите семейството. Ако разбереш, че съпругата ти си има някой - прояви разбиране, така ще сте квит. Ако любовницата пожелае да има сериозна връзка с друг - позволи и и се разберете дали продължавате или не.

Рано или късно поне едната връзка ще приключи, а може и двете. Моли се да е тази с любовницата. При всички случаи ще има наранени, но ще ти остане един прекрасен спомен.

Казва ти го човек, който е бил в същата ситуация и е запазил семейството си. С любовницата всичко приключи, но много цивилизовано. М 37

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 04dfae0a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

24.   Ей заради такива като теб, авторе, жените вече се притесняват да раждат. Всичко прекрасно, романтика, жените се, раждаш му две деца и оппа - ебава ти се майката на тялото, не си доспиваш с години, прецакваш си кариерата, едва сварваш да въртиш домакинството, да търчиш след децата и в масовия случай да ходиш и на работа... не се чувстваш нито секси, нито жена, нямаш вече време за грим, прически, дрешки, излизания, защото отвсякъде чуваш мамо, бършеш дупета, търчиш по училища и градини - а любимия, дето по цял ден го няма и хал хабер си няма с какво се разправяш ти ежедневно се чуди, защо не му обръщаш и на него внимание и къде изчезна романтиката. На теб ти е до гуша ти е от битовизми и грижи, последната ти мисъл е за секс, a нашичкия... в главата му свирки, почва да се дразни, що се занимаваш само с децата, а не с него и да ти държи сметка, защо не се разхождаш по секси бельо и да го обслужваш. И почва да се чуди на коя и къде да си го тури.
И като се появи последната голяма любов, решава да ти тупне децата и да следва сърцето си.

На 21 години си се оженил и си и направил деца, авторе - защо бърза толкова? Не можа ли да се наживееш първо преди да бързаш да се жениш и размножаваш, че сега се налага да лъжеш и да се правиш на маймуна, за да си наваксваш?

Ами, пада ви се, че все по-малко и по-малко жени се съгласяват да раждат - а и защо да си го причиняват всичко това, къде по-лесно е да си живеете само двамата без грижи и в романтика, да си се занимавате с интересни неща и да пътувате насам натам, а тя да се чувства жена и желанa. После трудно били намирали сериозни жени, дето да искат деца и семейство - че защо да рискува да си омръзнете, досадите, да затънете в битовизми и грижи за деца, да вижда че мъжът и и изневерява редовно и да се чуди, кога ли ще я зареже с общите деца и ще се хукне да си гледа живота. Стойте си сами по-добре или поне не връзвайте жената до себе си с деца, като не сте се наживяли и ви е толкоз важна тръпката!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 162883d72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   До коментар 24.
Не мислех да пиша, но просто не се сдържах. Гледаш нещата само от своята гледна точка. Това е и голям проблем, че хората си гледат само от своята гледна точка. Всички неща, с които се сблъсква една майка са точно така. Особено в началото и особено с първото дете, надали самата жена знае какво ѝ се случва, че да ѝ е до секс изобщо. Това всеки нормален човек ще го разбере. Всеки нормален човек би разбрал и това, че вече няма да е на първо място, съвсем разбираемо. Би го и приел, би и стоял без секс, без време за двамата и т. н. Битовизмите са най-нормалното нещо, но хората трябва да правят опити да се оттърсят от тях. Ще дам пример с моята жена, която напоследък се опитва, но иначе все нямаше време за мен. Значи, детето поотрасна, на 4 е вече, трудно е, грижи са, но не е като да имаш бебе и да не доспиваш и т. н. Работи от вкъщи, а аз от офис, който е сравнителни близо. Първо, започна да ми отказва секс след раждането, защото беше цепната долу. Разбираемо, не съм я пришпорвал. После, недоспивания и дете, окей. След това сме правили секс я веднъж за няколко месеца, я не. Падна ни се тегаво дете, да е живо и здраво, но трудно се гледа. Пак я разбирам. Оптегнаха ни се отношенията, защото тя все недоспала, все с детето, все работи имала. Окей, пак я разбирам. Само че аз по цял ден си имам някакви работи да върша, а накрая като се прибера, ми сервират дете, което да гледам, да се занимавам и ми се търси сметка защо съм си сложил някоя дрешка някъде? ! И това при условие, че и съм помагал с готвене и др. неща вкъщи. После една година без секс, защото имала някаква бактерия, която уж лекувахме нз си колко време. И сега накрая вече, оправдание няма, но и секс много няма. 7-10 дни е цикъла със зацапванията. После детето болно, после не знам си какво. И накрая, беше ми забавно този месец, че ми каза "ами ти 3 дена си излизаш с приятели вечерта", това при условие, че сме имали сума ти други дни, в които да.... Та, както авторът каза, имам нужда от нежност. Тук не опират нещата да ходя да си го слагам с всяка срещната, макар да не ми липсва желание и за това, но заради жена ми, а и защото не е редно, няма да го правя. Не става дума и дори за самия секс толкова, а за това, че теб те отебават един вид. Точно това е думата. Просто, за теб ако остане време. И ако преди, в началото, разбирах жена ми, не на 100%, но се опитвах да я разбера и да съм до нея, сега вече не я разбирам. Защото сега има по-интересни занимания, които обаче не са свързани с детето, дори с готвенето, манджите и т. н. Иска да си гледа сериали, иска да си се занимава с някакви други неща, а аз, аз не съм важен. Това е и подтикващото човек като мен да изневери, да търси не само секс, а и отношение. Аз не съм го правил, 12 години съм с нея вече, но от няколко месеца поне няколко пъти ѝ споменах, че ще си намеря любовница. Не знам как го приема, нищо не каза като цяло. Спомням си преди години, като дете, че и след това какъв моралист бях, как изневеряващите презирах едва ли не. Такива хора и тук има, понеже доста теми изчетох. Та, като не ти дойде до главата, не го разбираш. Много е лесно да дойде Пенчо и да ти каже "ама напусни я като не ти харесва", но всичко, което си градил, а децата? И аз честно казано бих напуснал моята заради много аспекти от нейното държание конкретно към мен, обаче в момента, в който погледна детето си, просто нещо се случва с мен. Аз не отговарям само за себе си, а и за тях, най-вече за детето.
Та така, има и друга гледна точка. Не става дума за някой, който цял ден е някъде, идва и иска да жена му да е сложила ракията, да е нарязала салатата, да е приспала детето и да е по прашки и да иска да ти налапа некъпания.... Тук става дума като си дойдеш от работа, да има разбиране. Окей, ще ѝ помогнеш с детето, с яденето. И после все може някак да се настроиш за едни 10-15 минути секс, не за маратони. Нещо, което ще достави удоволствие и на двама ви. И какво значи да сме се наживели? Аз никога не съм ходил да хойкам по курвенца, че това ми е и втората жена в живота. Аз съм на 29, тя на 34. От 17 годишен съм с нея. Значи според 24-ти коментар, трябвало да се наживея, а после да няма ни тръпка, ни секс? Само да ми готви и гледа детето, аз да ѝ плащам сметките вкъщи и всички доволни, а? Това ми звучи мега нелепо. За себе си знам, че още много така не смятам да издържам. Ако любов не, секс ще си намеря от някъде, дано е от жена ми. Защото има и друга страна, да заспиваш всяка вечер до някой, а да се чувстваш сам. Да те отблъскват, да се чувстваш нежелан, необичан. Да се криеш на дърти години да гледаш порно. Да има тук-там някоя мадама, а ти да не можеш на нищо да откликнеш, като някой евнух, за да си верен на някой, който? Който няма 5 минути за теб в доста от дните. Авторът поне си е взел секса, на мен никой няма да ми върне изгубеното време. Пропуснах да кажа, че иначе жена ми е добър човек, с мен понякога не, но като цяло не е лоша. Опитва се да поддържа всичко в ред, къщата и т. н. Оценявам го, но когато всички неща са поставени преди мен, ми е доста кофти и ще ме изгуби. Ще се усети, но ще е късно.
Авторе, ако изобщо си стигнал до тук. И аз смятам, че не е лошо да опиташ с жена, да говориш с нея и т. н, пък ако не стане, окей, любовница, но не си разваляй семейството. Децата имат нужда от грижи и любов, от теб, както и от майка им. Иначе, за отношението отсреща, аз те разбирам, не си сам. Съчувствам ти и разбирам защо го търсиш другаде, макар още да не съм го правил, както споменах. Само хора, които са в нашето положение и го преживяват, ще разберат на 100%.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a4afd2bfa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   До 24 - хубаво си го написал, за мен е вярно. Разбира се, създаването на здраво и стабилно поколение и на семейство е въпрос за 2-мата, а не само за жената или мъжа.

Либералното и сексуалната революция след Световните войни донесоха много свободи и много права и наистина изглеждат привлекателни и сладки, но това, което се доказва в живота и на практика, е, че този модел не е устойчив в дългосрочен план.

Целият ''Запад'', където властват модерните и пост-модерните разбирания за равенство между половете и работещата жена, на практика страдат от застаряващо население и нисък или отрицателен прираст на населението, а над 60% от браковете завършват с развод.

Обратно, "Югоизтокът'', който е по-малко индустриализиран, по принцип е по-беденм с по-малко справедливст, но с ясно определени роли на мъжа и жената, успява да задържи повече успешни семейства и по-важното - да създаде повече деца... Тези общества са пълни с млади хора, притежаващи огромна енергия и желание за живот...

Изневерите, особено многобройните или продължителните, и от двата пола, а още повече от жените (които от природата са призвани да носят плода и раждат децата) идват само да покажат липсата на комуникация и уважение с и към основния партньор в семейството.

Това за шетането на жените вкъщи - по-умни хора са го казали, че този, който ги задоволява добре и е обещаващо добър баща на децата им, за него те са готови и да излижат пода вкъщи и шетат като се въртят на пета... Това си е чисто природна особеност - те обслужват самеца, който им дава сигурност, предвидимост, оножда и оплодява добре.

Така се получават парадоксални и комично-трагични случаи, в които една съпруга се подчинява на някой самец, само че извън семейството, прави всичко по силите си, за да угоди и удовлетвори (добриия си) любовника си, а вкъщи съсипва официалния си съпруг.

Как да се промотира семейството и децата? ... Трудна работа.... След няколко десетилетия нещата изглежда ще се променят... "Югоизтокът'' мощно настъпва...

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 78249889cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Пише ти една любовница. Държа се по същия начин и винаги казвам "радвам се". Отказвам грижи от него и не желая да му разбивам семейството. Не спя с други и само аз знам какво ми е и какви чувства изпитвам в действителност. Ако искаш истината говори директно с нея, но първо трябва да си наясно със себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 82c5bf3de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   На 31 морето ти е до колене. Току що си излязъл от пубертета!!! Не го приемай като обида, а като констатация. Жалко е, че тази чаровна възраст си я изкарал семеен... то и резултата е ясен. На 21 секса ти е бил по-скоро форма на себедоказване, но не и на разбиране и усещане... лошия секс със съпругата е следствие от това твое заблуждение.
Съпругата ти е на ясно от първият момент на твоята изневяра. Домакиня с дете потенциално разведена... пък ти искаш секс от нея НИКОГА НЯМА ДА ГО ПОЛУЧИШ!!! Не се е развела с теб, защото е зависима от теб и развода ще я разбие психически (разведена) и финансово.
Та за любовницата.... Жена, която се подготвя специално за сексуалната среща. Измамна реалност!!! ... щото утре като си я вземеш и тя стане домакиня след 1 година... ще имаш нова любовница. Напълно е възможно да си загубиш акъла по такъв тип жена, но внимавай да не си загубиш идиличния живот в момента!
Явно, от споделено, секса е определящ фактор в твоя живот с всичките следствия и зависимости от това. Намери си друга форма на себедоказване ( което за такъв тип хора като теб е доста трудно) и емоционалните ти проблеми ще се решат. Успех
Мъж на 52 години, оженил се на 31 и получаващ достатъчен секс като количество и качество от съпругата си- Щастливец!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 404ba933c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Не, още не си. Ще си го намериш като се разведеш и се ожениш за тая, идеалната. И като ти се насити и започне да ти върти номера с поредния си любовник, а ти ще си в ролята на измамената камила. Защото в живота всичко се връща. Каквото правиш, това ще получиш. Няма щастие, изградено на чуждо нещастие. И да има не трае дълго.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 02f4e64d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   До 25
Браво на теб, ти си мъж на място, мъж с топки, както се казва. Рядко са такива стойностни хора.
Аз се разведох заради изневяра на мъжа ми и го разбрах по трудния начин. Той се беше влюбил безпаметно в другата жена. За съжаление, покрай историята с нея се разбра, че доста години човекът си е хойкал зад гърба ми по мадами, но не се е усетило вкъщи, защото не е залитал толкова, колкото с последното момиче. И всичко това се случи въпреки хубавия сексуален живот, който сме имали двамата. Случвало се е на периоди да го правим понякога не много често, поради различни причини, и за мой ужас се разбра, че той си е запълвал времето с други жени, за разнообразие. Така че направо завиждам на жена ти, че има истински мъж до себе си, с нормална ценностна система и разбирания... Пожелавам ви да бъдете много щастливи, въпреки трудностите!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 89da293a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   25, респект за теб! Жалко, че жена ти не те оценява, много даже. Доста ми стана тъжно за теб, наистина. Дано все пак си оправите отношенията - пожелавам ви го! Ако ли не, може пък да намериш някоя по-добра, която да те оцени и която да те направи щастлив. Заслужаваш го на 100000000%
Още от малка си за мъж като теб, кълна се! Такива като теб са изключителна рядкост. Дано все пак ви потръгнат нещата с твоята, желая ви го от сърце!
Ж21

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f4e0c91a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Номер 25 здравей млад умен мъж си... добре, но не разбирам? ! Няма да си оставиш семейството... Детето ясно, но тая съквартирантка? И аз съм любовница на мъж като теб. Жена си не може да остави. Не я обича, ни от нея обич и нежност получава. От 10 години сме заедно. Но аз не му станах семейство а уж ме обича. Що за логика имате? ! . Когато моят съпруг ме предаде 100 пъти за 20 години на 101 стана бивш. Когато един човек те предава тои вече не е мое семейство. А за теб номер 25?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6c18ab27fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   От 31 до 25
*Още от малка си мечтая за мъж като теб, кълна се! *
Съжалявам за грешката, писах бързо и затова така се получи

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 47d62bfeb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Номер 25 съм.
Благодаря за милите думи, но тук в крайна сметка коментираме дадена тема или теми, не се разпростираме върху целия живот! Така че, надали съм мъжа мечта за когото и да било, особено като се познавам.
А и така представям аз нещата, така ги чувствам, жена ми може да има съвсем други възприятия(което и подозирам) и да си мисли, че всичко е наред и в реда на нещата, че например не сме правили секс 2-3 седмици. Или дори, че не сме си поговорили като нормални хора. Особено приятно е като цял ден си пред компютъра и няма много хора около теб, се прибереш и нямаш с кой да си кажеш една думичка. Цял ден мълчание. Но, това явно е нормално, да не продължавам :)

Що се отнася до коментар 30, че съм мъж с топки. Да, така е, но само ми красят долната част на тялото, ако ме разбираш. По-скоро си мисля, че ако бях мъж с топки, отдавна да съм теглил една майна или учтиво да кажа "заминавай при майка си" и да си гледам работата, да си издържам детето и да съм си спокоен, както правят хората обикновено. Та така, май не ми стиска, тъй че май не съм "мъж с топки".

Както и да е, засега се държа. Поставям си нещата на кантар, искам и още деца, например 4, което трудно ще постигна с жена ми, но кой знае. И така, ако имам 3 или 4 здрави и добри дечица, нека съм нещастен в личния си и сексуалния си живот. Премислил съм ги тези неща и до този извод съм си стигнал.
Лек ден!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7705bb19ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   До 25, 31, 32 - поздравления за коментарите. Звучат автентично, от реалния живот.

Да добавя и моите 5 стотинки в интересната дискусия. 25, братко, евала за начина ти на мислене, но виж какви мисли ми идват в главата. Ти си по-млад от жена си и по естествен начин се предполага, че тя доминира във вашаат двойка, т. е. тя взема решенията, тя определя насоката, а ти по-скоро се съобразяваш. Дотук - ОК, няма лошо, немалко хора са така. Обаче, не е изключено, след появата на детето, когато тя се е поизморила и вече е изпълнила майчинския си дълг да роди дете, вече да й е омръзнало да бъде водещата, ''силната'' фигура в двойката и да и е станало тягостно, скучно, да има нужда от нешо ново и различно.

Ако наистина тя доминира, това ще означава, че тя е с ясното съзнание, че именно тя определя нещата и тя решава кое, кога и как. С добра дозировка и по фин начин това може и да работи, но много зависи наистина от дозировката.

Това, което аз с моите години мога да те посъветвам, е да поговориш с нея открито и честно и да помислиш за нещо нестандартно за двама ви - интересна екскурзия, някакво приключение от рода на екстремен спорт - предимно за нея, гмуркане, парашут, бънджи... да й вдигне малко адреналина по начин, доставен/ организиран от теб. С основание може да се каже, че ако ти не го направиш, със сигурност ще се намери кой друг да го направи, т. е. да те замести.

Ако и това не проработо, сори, че трябва да ти кажа, но може да се наложи да се разделите/ не се плаши от развода. Остави тези клишета за граденото и за детето - децата живеят по-дбре с радостни и щастливи родители, макар и да са разделени. Градентото ще разделите по разумен и цивилизован начин или чрез съда. Ти си още млад, животът е пред теб, ще намериш нова партньорка, която, ако имаш късмет, може да те прави по-щастлив.

В никакъв случай не те съветвам да затъваш в блатото на изневерите и криенето, маменето и т. н. Това ще размъти още повече мозъка ти и ще се отрази не само на жена ти, но индиректно и на детето ви. Бг е страна с унищожен морал и достойнство и много хора предпочитат да лъжат и лицемерят, заради страха от неизвестното или заради чисто материален интерес. Не следвай тази насока, погубваща е.

С пожелание да си все така умен, честен и старателен и всичко най-добро - в брака или след него!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d0ebb000ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   До 23.
Ама наистина ли това го мислиш за любовта, че е само секс и следствие от похотливостта с нов непознат обект (т. нар. тръпка)? И за това проститутките се наричат жрици на любовта? Не знаех, че има толкова дълбоко заблудени хора, които не могат да различат влюбеността, като тийнейджърско състояние, похотливостта, като състояние на миналият 20 години мъж/жена, търсещ секс и тръпка с някоя друг/а и любовта, която е желание да бъдеш с този човек завинаги, да се жертваш за него, да се отказваш от неща в негово име, да бъдеш непрекъснато до него, да живееш с него и за него, а не да го делиш с някой друг. Много, много жалко, че не се различават тези неща.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d0ebb000ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   25.
Какво излиза сега, че жената за която се жените е стойностна само докато роди. И раждането на детето променя напълно отношението и към вас, и вие не сте вече първа цигулка. Съвременния мъж е много разглезен и калпав. Бил проявявал разбиране, но понеже не е той раждал, не е той безсънствал при гледане на децата, какво му е да се огледа навън, да си потърси "обич", нали няма такава тясна връзка с децата като жената. Само секса ли е вашата представа за обич и любов, бе мъже? Ами не се женете, ходете със сексуално разкрепостени, със жрици на "любовта", които ще ви изпълняват всички фантазии и ще бъдете щастливи, ще живеете празника на живота. За едната мръсотия плюете на всичко чисто и свято в живота си. Ами защо не се опиташ да си романтичен със жена си, не със чуждата. Защо не попиташ тя няма ли нужда от нежност, от внимание, от обич! Какво ти ѝ даваш! Защото каквото и да си говорим любовта е нещо много по-голямо от всякакъв секс. А мъжът се съсредоточава във нагона си и принизява жената до някаква секс машина. Ако искаш да направиш жена си щастлива, трябва да си изобретателен и настойчив. Ако искаш обаче да си правиш кефа, да следваш егоизма си и да не проявяваш разбиране към нея, най-добре се разведи, защото това означава, че си незрял човек.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 578a67405e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Автора
Бих искал да отговоря на всички коментари, но би отнело много време и на мен и на вас, ще отговоря само на някой.
20 и да е осъзнала жена ми що за стока съм, не говори и не прави нищо по въпроса, изглежда ми да й е все едно с какви "членки" се занимавам. И не любовницата не ми е "себеподобна" била е вярна на мъжа си докато беше с него. Освен това, ако има "свободно" поведение до сега да ме е сменила не с друг а с други.
21 знам, че трябва да зарежа тея глупости, все пак съм свикнал с жените за еднократна употреба, просто в случая ми е доста трудно, не казвам невъзможно, с сигурност ще я забравя, въпроса е "как и кога? ".
23 Благодаря за рабирането, но имам въпрос "след като си приключил с любовницата, забравил ли си я, превъзмогнал ли си я? Мислиш ли си тайно за нея и за емоциите, който ти е дала?
24 ей заради такива като теб съм се оженил на 21г и съм създал деца. Почвате с едни разсъждения и предразсъдъци.
Забележите ли, че даден мъж ви харесва не му давате шанс докато не сте сигурни в намеренията му, трябва да са сериозни. Станат ли нещата сериозни почвате с сладките приказки за брак. Срамота е да ви оставим поради някъкво маловажно несъответствие в характерите. След брака веднага ви се обажда биологичния часовник, деца трябва. После почва мрънкането, недоволството ако искаме от вас внимание лоши сме, ако го търсим на вън пак сме лоши. Трябва да мислим как да посрещаме всички разходи и сметки на дома, пък и децките дупета излиза, че трябва да трием. Е като не ви се ражда, не раждайте, аз на жена ми не съм я насилвал. От деца се знаем, имахме връзка, бях и първия, после забременя за аборт не е ставало на въпрос за това се оженихме. Като се натоварвате толкова, не търсете мъже вземете си котки!
25 поне не съм само аз в това положение, все едно описваш някой неща от моя живот. Опитвал съм не веднъж не само с говорене а и с действия, купувам и по нещо ей така без повод, намирам кой да се грижи за децата излизаме само двамата, на ресторант или с приятели, лятото ходим по почивки пак сами. Не става и не става говоря й и за секс, държи се сякаш не разбира, казва че ще се постарае да оправим нещата, че не можем да живеем като брат и сестра и после пак същото си прави. Възхищавам ти се, че не си изневерил и аз стисаках зъби дълго, но не издържах. Много е трудно уж да си имаш жена а да заспиваш сам. Дано удържиш и не се поддадеш като мен на изкушенията на вън.
26 ако човек е в моето положение му е малко трудно да мисли за каквито и да било революции, равноправие и промотиране.
27 ти си доказателство, че такива любовници съществуват. Не мога да знам как се чувства като говоря за жена си, тя любовницата чувства не ми споделя.
28 може и да съм млад, но се чувствам остарял и изморен. Защо всички смятате, че ако заживея с любовницата си ще се стане същата като жена ми? Нима всички съпруги са такива, нима няма и добре излеждащи и подържаши се майки на две-три, че и повече деца? Нима няма жени, който дават разбиране и топлина освен на децата си и на мъжете си, нима всички жени са толкова уморени и заети да не могат да кажат едно лека нощ и да легнат до мъжа си макар и с гръб към него? Няма ли съпруги събуждаши се преди мъжа си да му направят кафе и да кажат едно добро утро. Знам не може всички да са еднакви и перфектни, но знам че има жени, който поне малко се стараят и мъжа да се почувства мъж.
29 аз не съм и бил поредният любовник, тя беше разведена. Омъжила се е девствена аз и бях втория, и може да не е идеална, но поне не се преструва на такава.
Другите коментари са към 25.
Само на 37 ще кажа, не жената за която се женим не е стойностна само докато роди. По скоро ние мъжете за, който се омъжвате сме важни докато родите. Разбирам жената има по голяма връзка с детето, но не го е съадала сама все пак това дете. И през цялото време се коментира, че не само секса е важен а малките знаци на уважение и топлина, нали това обяснявам стига ми жена ми да легне до мен, да гледаме филм или просто да заспим заедно, не помня от кога не сме го правили. Излиза, че вие жените сте един вид богомолки, използвате ни да се оженим за вас, давате ни секс и внимание и като дойдат децата вече сте устроени сериозни, семейни жени, който всъщност нямат съпрузи а съквартиранти.
Благодаря на всички за отделеното време!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fb02b724e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   "Нима всички съпруги са такива, нима няма и добре излеждащи и подържаши се майки на две-три, че и повече деца? Нима няма жени, който дават разбиране и топлина освен на децата си и на мъжете си, нима всички жени са толкова уморени и заети да не могат да кажат едно лека нощ и да легнат до мъжа си макар и с гръб към него? Няма ли съпруги събуждаши се преди мъжа си да му направят кафе и да кажат едно добро утро. "

За месец, два - може. После всичко минава в графа "рутина" ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1a7b7991b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Авторе, ако жена ти си намери любовник, пак ли ще си такъв непукист? Ако си намери някой романтичен, внимателен? Пак ли ще ти е все тая, ако те остави?
Тази другата ти е интересна, защото пак ужахваш, сваляш, ловуваш. Твоята жена вече е спечелена и ти е станала скучна. Сигурно вече не изглежда така както в началото, а пък другата се старае да ти се хареса. Издокарай се за твоята жена, заведи я на ресторант, купи и рози. Поглези я, както глезиш чуждата жена. Пък и коя съпруга ще изгаря от желание да спи с теб, ако знае къде ходиш? Чудя се как не те е изгонила, при другата да си те гледа. Пък и как изощо спи до теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a79a1853ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   23 до автора:

Нашата история с любовницата е малко странна. Тя ми е колежка, която познавам от 6 години. Разведена с дете.

Историята ни продължи малко повече от година. Няма да изпадам в подробности, но при нас чувствата бяха адски силни, искрени и взаимни. Секс сме правили едва десетина пъти за това време. И винаги сме били наясно, че това между нас е временно и рано или късно ще приключи.

Е, вече приключи, по нейно желание. Разделихме се. И колкото и да ни беше трудно, се разбрахме да останем в нормални отношения, като колеги. Ясно е, че "просто приятели" не можем да бъдем. Общо взето в момента сме на едно Здравей - Здрасти и толкова.

Дали съм я забравил и превъзмогнал? НЕ! Нямам и намерение. Не е минал и ден, без да си мисля за нея. Опитвам се да я помня като нещо хубаво, което ми се е случило. Само ще кажа, че ми е адски трудно. За 2 месеца съм отслабнал от 95 на 82 килограма. Просто загубих апетит и не се храня достатъчно.

Странното беше, че докато нещата с любовницата бяха наред, в къщи бях спокоен усмихнат и вършех всичко с лекота. Включително и секса със жна ми. От както нещата се скапаха съм мълчалив, избухлив, не ме свърта на едно място. Гледам да излезна някъде и да остана сам.

Нещата се нормализират постепенно. Само знам, че падне ли ми, отново ще завъртя такава връзка. Лошото е, че труно ще намеря подходяща жена.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 44c69927fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   37, жена съм и ме е срам от жени като теб. Никой не е длъжен да те прави щастлива, партньорите в една връзка са равни. Освен това мъжете също са хора с чувства, желания и нужди, на които не е лошо да обръщаш внимание. Защото някакси не е честно да очакваш да се държат с теб като с принцеса, а ти да не даваш нищо насреща. Жена на 39, омъжена, без странични връзки и с едно дете, чието раждане и отглеждане НЕ ме прави героиня и мъченица.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 578a67405e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Автора
39 познавам семейства с много по-дълги бракове зад гърба си, за секс не гарантирам дали правят, но всичко друго го има или почти всичко. Явно мъжете трябва да се примирим да живеем с безразличието и студенината, жалко е просто.
40 ако жена ми си намери любовник, поне ще знам, че аз не и давам това от което има нужда. Дори и да ми изневери за да ми отмъсти, поне ще знам че в нея има сърце и чувства. Тя като ли се отказала напълно от мислите за нежност и близост. Да ще ми бъде гадно с сигурност, ще се ядосвам, ще си поговорим, ще се скараме, но е възможно и да променим нещо, или ще сложим ново начало или край, поне няма да й е все едно. Щом при мен не е намерила щастие може да го намери другаде, знае ли човек?
Външния вид не е чак от такова значение за мен, важно е отношението, в любовницата точно това ме спечели. Споменах вече, че съм опитвал какво ли не за да спечеля жена си отново. Издокарвал съм се взимал съм и рози и бижута, водил съм я по ресторанти, на романтични почивки и всичко без резултат.
Колкото до любовницата не съм я глезил, не съм и купувал нищо, не съм и свалял звезди нищо. Срещаме се говорим си малко, правим секс, после пак си говорим малко, ставам и си тръгвам. За краткото време с нея усещам, че съм с жена, тя ме кара да се чувствам мъж, с жестовете и с вниманието си.
41 и аз от както съм с любовницата си съм спокоен и усмихнат, иначе се чувствам стар и като, че ли живота ми е свършен. Незнам как ще свърши всичко, мосля че тя вече иска да приключим дори и да спрем да си пишем усещам просто. Вероятно и аз няма да я забравя а и не искам, тя постоянно ми казва, че ще си намеря друга по добра и ще забравя дори, че я познавам. Мен пък ме е страх да й призная точно какво мисля и чувствам, защото така е правилно, трябва да го играя сериозен мъж, който иска да си запази семейството. Замислям се вече сериозно да спра да я търся.
Благодаря на всички!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ed49283c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Ако е решила да слага край, ти не можеш да я спреш.

Важно е как ти самият ще го приемеш. Можеш да си наранен, изоставен, прецакан, обиден. Да я мразиш и ненавиждаш. Но можете да седнете и поговорите. Да се разберете, че случилото се е било хубаво и ви е донесло удоволствие и наслада и на двамата. Просто е дошло време да приключи. Факт е, че винаги първо прикилючва за единия. А на другия му е трудно да го приеме.

Няма смисъл от отмъщаване, преследване, унижаване забрана във фейсбука и т. н. Но си трябват топки за тая работа

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1a7b7991b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   От номер 40 към 44, автора
Исках да кажа, че е много лесно любовницата ти да ти се хареса. Виждате се, говорите, секс, и си тръгваш. Не е като да живееш с нея седмица, месец, година. Няма я тази рутина, и затова те кефи толкова. Ако трябваше да живеете заедно, да домакинства, плащате сметки и прочие битовизми, май няма да е толкова розово. След време щеше да е станало всичко скучно, както в брака ти. Няма вече да сте като двама тийнеджъри, а хора с отговорности. В случаят любовницата ти няма отговорности спрямо теб, както и ти към нея. Не делите пари, дом, грижи. Едва ли те пере, готви. Просто сте като волни птички, и това ти харесва.
Докато жена ти явно от доста дълго време страда от тази рутина. Просто се върти в омагьосан кръг- работа-къща-деца. Има отговорности, която твоята любовница няма. Може и това да я уморява, пък и след като знае, че имаш друга, би било безсмислено да спи с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 578a67405e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Автора към номер 40
Много си прав, не опознаваш даден човек докато не заживееш с него, няма спор. Както любовницата ми не ме пере и не ми готви, така и аз нямам отговорност към нея. Въпроса е, че живота на жена ми е поне малко осигурен, спокойна е, че аз работя и плащам сметки, децата са на градина и училище, единствените и задължения са да поддържа дома. Разбирам, че вероятно и е доскучало да живее така, проявявам разбиране винаги. Опитвам се да разнообразя ежедневието й с излизания, подаръци и и в замяна искам само малко внимание, пак казвам не секс а внимание, не може все да си мисли, че е център на вселената и все аз да й угаждам, изморих се просто.
А любовницата ми има много повече отговорности от жена ми, няма база за сравнение. Развдена с три деца, работи, мисли за всичко сама едва ли й е лесно. Моята жена не би оцеляла без мен и седмица.
Боли ме, че и да е разбрала жена ми, че имам друга не говори и не прави нищо по въпроса, това безразличие и мълчание ме убиват.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1a7b7991b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   От номер 40 и 47 към автора
Разбирам те като казваш, че мълчанието и безразличието те убиват. Кофти е като на другия човек му е все тая какво се случва с вас. Може би просто е охладняла към теб, а сега пък още повече. Пък и понякога думите са излишни в такава ситуация- ще си викате, обиждате, и децата ви ще слушат това. Ще научат, че баща им иска да напусне майка им заради друга, и е много вероятно да те намразят. Може би и затова си мълчи.
Любовницата ти е просто сама майка с деца, и е нормално да е по-отговорна и натоварена. И аз уважавам такива жени, защото са наистина борбени. Говорили ли сте си с нея какво може да се получи между вас, примерно ти да се разведеш и да живеете заедно? Да се грижиш за нейните деца? Или всичко да си остане все така?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 578a67405e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Автора
Благодаря на всички за отделеното време!!! Чета внимателно всички коментари и се замислям подробно над всеки един. Стана ми ясно, че и без изневерите и сегашната любовница, брака ми си и изгубен. Ще сложа край на извънбрачната си връзка и ще се опитам да оправя нещата с жена си, за пореден път. Дано се получи!!!
В момента съм афектиран от чувствата ми към любовницата и съм много объркан, но си давам сметка, че реша ли да се разведа изневярата ми ще е само повода а не основната причина. Проблемите в къщи са си мой и на жена ми, не е нужно да забърквам и обвинявам трети човек.
Дано жена ми ме разбере и да си запазим семейството!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 912b8bcb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Авторе, поздравявам те за решението ти и от сърце ти пожелавам успех!
Помогни на жена си, освен майка и домакиня, да се почувства отново жена. Осигури й свободно време, за да може да се случи това.
Ако ходи на работа или изобщо се събира някъде с хора, ще има повече теми за разговор и ще подобрите комуникацията си, ще затоплите общуването.
Същите съвети мога да дам и на номер 25.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4e0613be74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Към автора и номер 25:

за безразличието и мълчанието няма оправдание. Колкото и проблеми да има, колкото и да е натоварен човек с деца и задължения, ако не за секс, то за топлина и добра дума ще намери време. Ако обича. Иначе няма смисъл да се поддържа статукво, защото децата страдат най-много от него. Колкото и да не личи на пръв поглед. А какъв пример им се дава... Искате ли да израстнат, мислейки че това е всичко, което може да очакват от едно партньорство? Самите те ще бъдат обречени един ден на същите бракове. А партньорствата могат да са толкова шарени, топли и бликащи от креативност и взаимност!
Вие, разбира се, си знаете най-добре. Но за мен е очевадно, че щастието ви, както и щастието на децата ви!! , е на друго място. За едно дете е важно само дали мама и тати го обичат повече от всичко. Една раздяла ще приеме почти безболезнено, ако чувства това.
Пожелавам ви и на двамата щастие. :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 404ba933c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   № 29 съм - Авторе, за любовницата си знаеш това, което ти е казала тя. А ти е казала толкова, колкото иска да знаеш. За жена си мислиш, че знаеш (почти) всичко. И в двата случая не можеш да си сигурен. Но ти си фокусиран само върху себе си и твоите чувства и проблемите, които си създал сам. Твоето временно внимание към жена ти и епизодичните жестове на галантност не са кой знае какво на фона на предателството ти- защото изневярата е лъжа и предателство. Това, че плащаш сметки и т. н. - да не мислиш пък, че трудът в къщи и по децата е много лесен? Там и почивен ден няма. Справка - платена прислуга и гледачки на деца. А съпругата е безразлична и студена към теб, защото това заслужаваш. За многобройните си кръшкания. Вероятно не спи с теб, защото я е гнус, като знае, че си го завирал къде ли не. Може и от зарази да се страхува, тя си знае. Щом любовницата ти е настоявала да си гледаш семейството, трябвало е да сетиш колко държи на теб и да я отпишеш. Тя вече го е направила.
До тук с "голямата" любов. Ще поболи и ще ти мине- до следващата изневяра. Защото е казано "едно куче научи ли се яде лаѝ-а, не спира". Наѝ-вероятно е жена ти да не ти повярва(ти си загубил доверието и ) на добрите намерения- не я подценявай, тихите води са наѝ-дълбоки. Ясен си и. Според мен, нещата са безвъзвратни, но ви пожелавам успех, макар че чудеса в този живот мнооого рядко стават.

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker