Бягайте от женени мъже, краят никога не е щастлив като в приказките! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бягайте от женени мъже, краят никога не е щастлив като в приказките!
преди: 4 години, 14 дни, прочетена 6039 пъти
Ето я и моята история. Момиче съм на 19 години. Запознах се с мъж, 15 години по-голям от мен. Красив, добре изглеждащ, чаровна усмивка, смразяващ поглед, снажен, винаги весел. Хваленето обаче до тук.
От шега на майтап, се оказахме навън, уж по приятелски. Та вече година и половина имаме тайна връзка. Бяхме се разбрали само секс, нищо повече, но след секса имат и чувствата..
В началото бяха типичните мъжки изповеди. Женен съм, но нещо ми липсва. Любовта я няма, ти ме караш да се чувствам жив. Сексът с нея е мираж, не е същото като с теб. Обичам теб,ти ме научи на любов. Ала бала
Да, знам, че това е природата на един мъж. Да търси, да иска, да има нещо младо до него. Винаги съм била против такива неща. Против изневерите. Аз съм била тази, която винаги е чела лекции на приятелките да не се задяват с женени, защото ще разбият семейство, животи. Да, обаче животът си прави шегички с нас и точно аз, най-моралната, в момента живея неморален живот.
Не съм типичната любовница, да ме вижда един път на седмица, да не ми звъни, да излизаме вечер само по хотелите, напротив, не го е страх да го видят с мен.
Но и това не ме успокоява, защото аз оставам втората. Не питам какви са им отношенията, не се интересувам, защото нямам право.
Боли ме много, защото го обичам, а той ми е казвал че никога няма да се раздели с нея, просто защото му е удобна. Защото търси сигурност, зрялост може би. Жената е олегнала, а той явно от това има нужда. Аз не мога да му предложа същото, защото нямам и 20 дори. Знам че сега ми е времето за купони, забавления, но толкова се привъзах към него, че не мога да приключа нещата. Опитвала съм се толкова много пъти, плакали сме и двамата, има чувства, но играе на сигурно. А аз не мога цял живот да съм втората цигулка. Не ме оставя, пише , звъни, идва до нас, накрая винаги се оправят нещата. Не знам какво да правя. Знам, че няма никакво бъдеще в цялата тази история, но и ми е много трудно да приключа всичко това. Моля за съвети!
И един съвет от мен към хора, които ще попаднат в тази ситуация! Колкото по-рано приключите всичко това, толкова по-малко нерви и главоболия!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 67

преди: 4 години, 14 дни
hash: 44c68dd92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Те в приказките не са женени.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: a74a0d7f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле, номер 1 точно това щях да пиша. А относно авторката, няма бъдеще твоята история. И да се разведе, което убедена съм няма да направи, вие сте в различни етапи от живота си.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: cfc53a9760
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ххах...

И коя е приказката, в която краят с женен мъж е щастлив?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 46b2a20c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените така или иначе не се научиха,че уговорката с цел само секс не включва други екстри.
Темата не е по-различна от останалите стотин в сайта свързани с женени!
Всеки от нас е човек с емоции,но това да позволиш да влезнеш във филм,в който всичко за теб ще завърши с хубав край... :x

Защо всички мъже ги слагаш под общ знаменател?
"Да, знам, че това е природата на един мъж. Да търси, да иска, да има нещо младо до него." - Не всички мъже търсят нещо младо,и не всички мъже търсят само да ебнат нещо различно от приятелката/жена си.
Да,всеки мъж в съзнанието си си е мислил за друга/други,важното е да не се поддаде на първичния истинкт. :)

Сега си млада,нищо няма да изгубиш ако го продължиш отношения с него,е ще изгубиш само достойнството и себеуважението си,не че вече не са се изпарили.
Като му омръзнеш сам ще те замени с друга,която да му възвръща живеца в брака.
Женените никога не остават само с една любовница зад гърба си! :)





~darkgirl~

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 760e11d072
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Мило момиче, ти самата знаеш отговора. Обичай се малко повече, затвори я тази страница! Излиза, че твоята младост ще бъде пропиляна в нещо, което няма бъдеще, не те ли е жал?! Започни нещо ново, иди някъде да работиш лятото, бъди по-твърда и му обясни че нямаш време за губене. Пак казвам, не е ли егоистично от негова страна да те мотае така? А уж е по-зрелият.. Не бъди втора цигулка. Никоя жена не го заслужава!

 
  ...


...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 366d6b1517
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Чудя се какво толкова му обичаш на този ? Как те използва, лъже и те третира като емоционално кошче за боклук ли ? Сериозно питам.
Иначе си се хванала на въдицата на евтин манипулатор. Не си първата, нито си последната. Човек който изневерява, трябва да разберете че всяка негова дума трябва да се третира като лъжа. Може би тогава ще ви стане ясно със що за хора се събирате.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: e604fd11f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какви съвети очакваш, авторке? Как се блокира номер на телефон, как се блокира месинджър, как се казва "край, повече не искам да те виждам" на български? Ами изпълни си твоя съвет, който даваш в края на темата си! Ако не можеш, както се разбира от написаното, продължавай докато онази "удобната" се усети и му постави ултиматум "или аз или тя" и той гузно ти съобщи, че приказката свърши. Всъщност и също си му много удобна, осигуряваш му безплатен секс когато поиска.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 9df72cde8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Познавам 2 семейства, където имаше хепиенд за любовницата. Но при вас авторке, възрастовата разлика е голяма, а този тип яко те мотае. Възползва се от младостта ти, не се и крие с теб, иска да го видят "вижте ме къв съм велик, с младо гадже". На мен ще ми бъде унизително да излизам като двойка с женен мъж, като някакъв негов трофей, ти как се чувстваш, не знам. Пълен идиот, имащ доста свободно време, очевидно. Ти гледаш романтично на връзката ви, но за него е по-скоро практично. Ето погледни: жена му-удобна; любовницата-младо маце. Хич не го слушай какви сладки приказки ти приказва.Той е лъжец, не се занимавай с него.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 8dd5b5821d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми той си търси секс човека, друго не предлага, или си доволна или не, а най - вероятно го прави с двете. Нормален мъж, не би се занимавал с 19 годишна...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 3967a1a86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Кажи на жена му, да му се зарадва. Ама с чатове, снимки, че да няма съмнения. Такива скучаищи и нещастни съпрузи само това ги оправя.

 
  ...

...
преди: 4 години, 14 дни
hash: abee4b3cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А аз се моля за Вас, макар историята да е тривиална и изглежда написана ей така, за мнения, та моля се за всички, които по някаква причина са станали "втората", да имат късмета да станат първите!

Съпругата да поиска развод, да се остави с красавеца и любовницата да стане важната!
Красавецът да плаща за децата си, да ходи да ги взема всяка неделя или събота, мащехата да им слугува поне един ден и тогава елате вижте кой ще цъфти наистина, първата съпруга или втория боклук!

Ох как ми се иска тоя театър да Ви се случи!
На всички пикли, млади или стари, които като си разтварят краката си въобразяват че гледката е особено неповторима!

Не, не го пише безгрешен човек това мнение, но когато целенасочено търсиш удобния за емоциите си човек, какво си се заоплаквал!

Няма как да има мъже курвари, без жени курви!

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: ef7b9919ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Явно малката авторка не може да смята хубаво и мисли с цепнатината между бедрата. 15 години разлика той може да ти е почти баща. Другото - Ако си мислиш, че ще се втурне да те обича си влязла в голям филм, щото си уред да си те ебе кога си иска и няма да остави жена му заради 19 годишна пикла, която не знае ебе ли й се с*ре ли й се. Гледай си твоите работи и не разваляй бракове щото ше патиш рано или късно.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 29be79521d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От авторката: Исках да кажа, че в приказките краят винаги е щастлив. Но историите с женени мъже никога нямат щастлив край. Направих съпоставка, не сте ме разбрали.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 79355698a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей, можехда потърсиш психолог и да ти помогне да оцениш реално ситуацията, какво точно ти дава връзката и след като го осъзнаеш ще може да продължеш напред. Не е срамно да потърсиш проф. помощ има и доста варянти за онлайн часове.

Стискам полци

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 8aa78e09ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Когато единия е обвързан, очаквай секс на макс, но нищо повече - стара истина!
Мъжът чука яко и се кефи, ако той е обвързания, а жалката жертва е използвана за пълнеж...
Случва се и обратния вариант - необвързаният да е мъж и яко да залитне по обвързана... Тези женички яко въртят задници обаче и омайват със секс, след което също се получават доста сърцераздирателни трагедии... за необвързания!

В общи линии, от обвързани се бяга с двеста!
А иначе в приказката няма обвързан принц...
Взимат ни хептен за будали :-)

Просто си хвани младо гадже, “голямата любов”, ако изобщо беше такава, щеше да ви изгори и да се съберете...
Не сте го сторили, ти наистина ли ревеш за един гол секс? !
Защото той, де факто, ебе младо агне на аванта, лъже и маже и можеш да си представиш колко яко се кефи, нали? !
Няма да те пусне...
Затова, мацка, ти го заеби!

Като бях на 20, ме гонеше един подобен... , с жена и дете!
Рус, синеок, готин...
Обаче само като се сетех за него, ми изникваше следната асоциация - използвач!
Не исках някакъв си там да ми се дърви и празни с приказки колко съм неповторима докато си чеше егото (и оная работа) за моя сметка!
И хич не ми се струваше готин след това!
Той много ме гонѝ обаче, а на мен ми беше смешно и даже не ми беше галене на егото... По-скоро ме беше яд, че ме харесва някакъв развратник...
И не, мила, не е голяма любов, а яко ебане... хич не е същото!
Защо не си кажеш просто, че секса ще е в пъти по-готин ако е с ТВОЯ човек, който просто няма как да е обвързан? !

Успех!
Не си давай нито пичето, нито дупето, нито нищо на един прост ебач!
Вдигни летвата, търси си мъж дето да е само твой!
Много е яко да си единствената и да си с единствения!
Получават се велики оргазми, скуиртове и т. н.
Успех от една жена, която така и никога не поддаде на обвързан :-)

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 4007910c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Жал ме е и за момичета като теб, и за жените набутали се да станат съпруги на такива мъже.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: b5167def33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Е здрасти, ти сега ли откри топлата вода?

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 7a0d3d9082
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторке, ти заслужаваш да си номер 1 за някой мъж, не номер 2. Зарежи го и си устрой живота с истинска и пълноценна връзка, не със скрита и винаги бидейки жената на втори план.

Ако искаш съвет как да го оставиш - кажи на вашите. Баща ти най-вероятно ще му каже 2-3 приказки на твоя дон Жуан и повече няма да те търси и притеснява.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 13 дни
hash: a56373930e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз прекратих преди 3 месеца връзка с женен мъж, само дето нашата разлика беше 20 години. И при нас беше същото, то не бяха приказки, колко ме обича, как през 10 годишния му брак не е поглеждал друга, а го били искали, беше обсебен от мен. Докато не разбра жена му и докато не му поставих ултиматум. Е, познай кого избра. Разбира се, че нея. Познавах го от няколко години и виждах, че е свестен мъж, да ама не. Направи всичко възможно, за да се влюбя до кости и накрая докато плаках пред него как ще се изкарам от тази дупка той ми заяви : "извинявай, не знаех че ще се влюбиш така, ама аз имам деца, за които да се грижа". Продължавам да плача и да го сънувам, и то не защото искам да е с мен, а защото ме е яд докъде се докарах заради един застаряващ мухльо. Жена му разправя все още наляво и надясно каква курва съм, а истината е, че молих мъжа ѝ, този който се е клел на нея в църквата, с месеци да спре да се занимава с мен! Молих го, разбираш ли? И той не се отказа докато не хлътнах, аз също съм против такива връзки. Имаше една фраза, която завършваше много добре и гласеше :....но не разбрах защо от такава ситуация лесно излиза един мъж, а лесна излиза само една жена."

Сега прекратявай всичко, ближи си раните и да ти е обица на ухото, както е и при мен. И другия път - умната! Знам, че ти е тежко, знам. Времето лекува, бъди силна, имай достойнство и чест, аз имах в големи количества и снижих всичките си стандарти и ценности от любов, но вече осъзнах, че повече няма да го направя.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: c0910f3815
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Разбирам болката ти, момиче.
Аз самата имам връзка от една година с жене мъж, по-голям от мен с 21 години.
Много го обичам, няма как да се разделим, а и не желая.
Не знам какво ще става в бъдеще.
Нашата връзка е тайна, знаят малница (1-2 близки приятели от моя и негова страна).
От един и същ човек получавам най-голямото щастие и най-голямата болка.

 
  ...

...
преди: 4 години, 13 дни
hash: c99deefd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Човек целувах се с женен мъж веднъж и много съжалявам. Всичко беше защото исках да нараня приятеля ми, исках и аз да съм сгрешила към него с нещо и много съжалявам. Това никога няма да си го простя. Поставям се на мястото на онази жена и много страдам. Ти как спиш спокойно, една дума не каза относно съвестта ти. Говориш само за твоите чувства. Ти би ли искала да си на нейното място? То е ясно, че онзи боклук играча не обича нито теб, нито пък нея.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 13 дни
hash: 7a181ca5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ти си прекалено млада за да даваш наклон на жените. :)
Иначе си права, не е сполучливо да се занимават с женени.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: ebf297b4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Още един пример, че жените, в дъното на душичките си са курви.

Била най-моралната, чела лекции, защитавала устоите на моногамията... и след малко се дупи на женения да ѝ се празни на задника. А нашия отива после и целува жена си за лека нощ.

Гнили сте всичките курви... и ти, и тоя дето се "въобразява" на мъж.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: b60bd48d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Кажи на жена му

 
  ... горе^
преди: 4 години, 13 дни
hash: 78f431d563
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

26.   Преди години, когато бях на 33, се хванах с едно ангелче на 17. Бях и женен тогава, жена ми беше на 28. С малкото ангелче се срещахме 2 месеца. В началото тя не знаеше, че съм женен, казах ѝ по-късно, но ѝ казах също, че ако ме иска до себе си, ще се разведа. Бях лудо влюбен в това момиче, а към жена си отдавна не изпитвах абсолютно нищо. Разведох се. Сега още съм със същото момиче, обичаме се до безумие, направо се обожаваме. Ревнувам я много, но няма как иначе. Постоянно я зяпат, а като ме няма не ми се мисли. Всеки нормален мъж харесва млади и свежи агънца в най-хубавите им години.

И, не, не сме си изневерявали. Аз други въобще не забелязвам, тя казва, че съм единствен за нея откакто сме се запознали. Доказвала ми се е много пъти и продължава. Аз на нея също.

М37

 
  ...

...
преди: 4 години, 13 дни
hash: dc0172b633
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Няма да те съдя, не съм съдник на никого. Но отговора, който сама търсиш за продължението на тази връзка за теб се крие в последното изречение на темата ти. Има едни жени, които като манталитет, отношение са вечната любовница. Дали за пари, дали за екстри, не знам. Но явно това не е твоето нещо и ти търсиш сериозна връзка. Мен навремето един така ме излъга и разбрах малко след това, че е женен, не от него. Поговорих с него, че няма да участвам в тази игра, явно негова си игра. Той вместо да ми се извини, да се почувства неудобно, тръгна да мънка да не казвам на жена му. Това и на акъла не ми беше дошло, защото не съм отмъстителен човек по природа, но друга ако беше, 100 на 100. И щеше да е права за себе си, някакъв смотаняк крие и маже и се опитва да я направи на маймуна.... Скъсай тези отношения, намери си човека, няма да съжаляваш. Ще съжаляваш ако седиш в подобни отношения с години и те ти съсипят младостта и шанса за семейство, детенце. Много случаи такива има.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: fb61d453a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Много едностранни разсъждения.
Ето ви една различна гледна точка:
Сексът е удоволствие , прави се по взаимно съгласие дали женен , дали ерген , мома и т.н все тази , необходими са поне двама, очакванията за времето извън секса, за развитието на взаимоотношенията на тези ,които правят секс и разминаването с представите на единия или двамата от правещите секс, водят до недоразуменията , които е описала авторката и няколко други коментиращи.
Който не може да се забавлява на чисто физическо ниво, да не се занимава с женени , разведени , а да си търси някой/я директно и за емоционална връзка. Когато се научите да различавате секса от взаимоотношенията , тогава ще можете да се забавлявате без рев и самосъжаление.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: e604fd11f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

29.   "Не съм типичната любовница..." Напротив, типичното малко курве си, дето обслужва женен чичко. И историята ти не е любовна приказка, а е банална, долна и пошла като всяка изневяра. Честно казано, не ти съчувствам колкото и да ревеш и страдаш, дано един ден да си в ролята на измамената съпруга и тогава да разбереш какво е страдание. Казвам го от личен опит.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: f030455554
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   БРАВО НОМЕР 20, много истини казваш. В същата ситуация бях.
Всичко възможно направи да се влюба в него, явно за да получи по як секс и ако ме усети, че съм хлътнала, дава отбой. После пак, точно е дал отбой и аз престана да се занимавам с него, и се появява с нов репертоар и стратегия за подмамване. То не са сваляне на звезди, то не са чудесии... Направо не ме оставяше на мира. Ама усети ли, че ножа опира до кокала и съм яко хлътнала, пак бяга и се оправдава. Ми то детето, ми то не знам си какво....
В един момент му казах БАСТА и колкото и да ме болеше прекратих всичко. Това се случи преди половин година. Все още се сещам за него всеки божи ден, но се усещам как раните започнаха да заздравяват и отново се чувствам човек. Да, когато сложих край бях безкрайно нещастна и наранена, но сега съм в пъти по-щастлива и НЕ съжалявам. Благодаря на Господ, че имах сили да сложа край на цялата тази подигравка към самата мен, което подкопаваше собственото ми самоуважение. Сега се лекувам от травмата и работя върху себе си и това да изградя един нормален живот, да възродя самоуважението си. Започнах да гледам на случилото се като полезен опит, нещо през което трябва да минеш, за да оцениш истинското и да ти дойде акъла, щото жените сме яко патки и лесно се лъжем. Не се ли осъзнаеш на време и не минеш ли през това, няма и да ти дойде акъла, а все някой ден, когато вече си семейна и с деца, ще се появи някой келеш, който да ти завърти главата и да ти разбие живота, а тогава ще е в пъти по-зле и болезнено. И гаранция, че такъв омайник в даден момент ще се появи и гаранция, че ти, бидейки неопитна в това, ще хлътнеш и ще почнеш с женските глупости, да си напускаш семейството заради един прост ебач (който не би направил същото за теб), да си разбиваш живота на теб, на съпруга ти, на децата ти... За това, най-добре сега да ти уври главата за тези неща, че после да не поддаваш и да няма душевни терзания, ако случайно не поддадеш - защото ако не му пуснеш, ще се терзаеш душевно. А ако си наясно с тези истории, нито ще пускаш, нито терзания ще имаш, ако не пуснеш - ще си гледаш живота и ще се наслаждаваш на истинското.
Послушайте ме момичета, жени... говоря истината. Не мислете с оная си работа и не си въобразявайте, че някои неща са любов, не се вкарвайте във филми. Имайте самоуважение, вие заслужавате повече, ебете се с този, който поема отговорност за вас и се анагажира с вас и няма да ревете после, че и да разбиете живота на N на брой хора. Не ставайте повод за подигравки зад гърба ви. На бас, че в много от случайте тъпкача ви се хвали пред приятели колко сте лесна, как правите всичко за него без дори да се налага да полага усилия... как достатъчни са само 1-2 приказки и вие правите всичко! Почнете да гледате какво прави той за вас, влага ли изобщо нещо или само ви приказва и ебе. Не ви ли боли като докато ви убеждава в неизмерната си любов, но с нищо не я показва, гледате профила на жена му как тя получава всичко, как е глезена, обгрижвана, как ходи на почивки с нея, как получава цветя. Отговорете си на последното

От една наеб_а

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 09a41622be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Я пак провери жена му Олегнала ли е или е ПОлегнала...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 8dd5b5821d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Истината е че никой не е наш и всеки почти си има извънбрачни тръпки , повечето само това , но си седят до жените . Истината е , че брака не е тръпка , а трудност, трудно се пази и лесно руши ...

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: cfc53a9760
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   29 - Бахти гадната ...

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: fb61d453a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Без да се счита за обида, но не разбирам жените. Когато сте млади правите секс с всякакви набори, с гаджета или женени, като се задомите... олеее ужас, някаква пикла се натиска на моя и сигурно са правели секс
Животът е кръговрат, просто се сменят ролите.
Големи моралисти се извъдиха всички.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: fb61d453a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   до номер 16
не бъди толкова сигурна , че твоя е само твой , просто статистиката показва , че половинките не знаят дали им изневеряват :)

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: abff05ab65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   28, хабиш се. Комплексарчетата, за които връзката е единственият начин да получат секс, няма да те разберат. Даже ще се крият зад разни смехотворни твърдения, че защитават морала, докато всъщност изгарят от завист и заканително стискат зъби, че "ще видите вие накрая!". Да, накрая ще видим, ама до края ще си прекараме толкова хубаво, колкото вие няма да видите за 20 живота!

 
  ...

...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 366d6b1517
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   То да лъжеш и манипулираш с цел да получиш секс не е комплексарщина определено. Сигурно е най-извисеното деяние.
Неангажиращия секс е едно, изневярата и използването на чуждите чувства е съвсем друго. Не ги смесвайте като евтини психолози.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: 29be79521d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   От авторката до всички моралисти
Честно казано, не спя никак спокойно. Вярвам в кармата и вярвам, че всичко се връща. Сега съм на мястото на любовницата, утре ще съм на мястото на излъганата съпруга.
Всеки съди и чете морал, но ви пожелавам да не ви настига това. Не съм ходила по улицата да си търся женен чичко, просто се случи. Вярвам, че всичко в този живот се случва с цел. Дали за урок, дали за нещо друго.
В тези години не може да си дадем сметка как стоят всъщност нещата. Може би на 30 ще имам друг поглед, друго мнение.
И не, не става въпрос за пари, коли, издръжка, или каквато и да е била материална помощ. Никога няма да бъда зависима в това отношение.
Но вие, моралистите, не бъдете сигурни, че хората до вас не кръшкат. Винаги ще има съмнение. Нищо не е на 100% сигурно. Вашия мъж не изневерява, защото не сте го хванали. Според мен всеки мъж е способен да го направи. Вариантите са два. Или ще съжалява и никога няма да го направи, или ще му хареса и ще продължи. Такава е природата на мъжа. Това е лично мое мнение, не го налагам.
А относно това до приключването. Опитвала съм се безброй пъти. Той е плакал пред мен дори. Казвала съм му го и на него, че е манипулативен, егоистичен. Мисли той да бъде добре, да бъдат удоволетворени собствените му нужди. Не му пука за това, че наранява жената до него. Говорила съм му безброй пъти. Защото сега мен, утре някоя друга. Не се знае на какъв човек ще попадне, пожелавам му следващата да го съсипе. Да покаже чат, снимки, за да разбере жена му какъв човек е. А аз, аз нямам смелост, не мога да разбия семейство. Достатъчно ме гризе съвестта от това което правя.
Никога не съдете хората, защото не знаете какво ще ви поднесе живота! На никого не пожелавам това, през което минавам.
п.с. Благодаря за всички критики и съвети! Има светлинка в тунела! Ще замина за неопределен период от време в Германия. Ще поработя и ще си събера мислите. Нищо не ме спира тук. Разстоянието е последния ми вариант, въпреки че той казва, че ще ме чака и никога няма да ме пусне. Дано всичко свърши!

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 3528387b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   А искаш ли да чуеш как се чувства другата страна? Моят имаше любовница на 19 преди 3 години. Той на 30 беше тогава. Естествено аз бях виновна и бях провокирала да ходи да я... В колата. И не знам какво и е обещавал и залъгвал, но тя явно беше в твоето положение, защото тя ми изпрати разговорите им и от нея разбрах. И секс правим и много други неща, които ви казват, че не се случват се случват. Аз нея не я намразих. Тя никаква не ми е и нищо не ми дължи. Но поне ми отвори очите. Отвори си и ти твоите. Той я заряза без да му мигне окото. Брутално пред мен. Като ги хванеш на тясно мъжете ще направят всичко да задържат жена си. Само ти страдаш. На 19 си, момиче! В прекрасна възраст. Не си съсипвай живота. Не съсипвай и някоя като мен.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 9c875598a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   С една дума ти търсиш сигурност, защото си млада, а той е в кризата на средната възраст, бяга от нещо (някое бебе сигурно) и търси забавление. Ако го искаш за забавление, забавлявай се. Ако търсиш сигурност, няма да ти я даде. От опит очи, които не се виждат се забравят. По-добре си вземи куче и вибрат*р.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 366d6b1517
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Авторке само се оплакваш, но всичко което преживяваш си е чисто твоя заслуга. Можеш да сложиш край, но не искаш, защото си се лепнала за някаква надежда че ще се променят нещата. Няма такъв филм обаче.
Решението е едно, и да, ще ти е много кофти отначало и в продължение на месец-два че и повече, но с времето ще добиеш възможност да погледнеш отстрани на ситуацията и да видиш къде си сбъркала. Сега под влиянието на манипулираните ти емоции вземаш грешното решение, въпреки че знаеш какво е правилното. Затова не срещаш много съчувствие, пък дали си мазохистка сама прецени.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 6fd7ef0d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Авторке, ето това оправдание най-много го мразя-просто се случи. Просто се случва нелечима болест, внезапна смърт, но за нещо, което си решила сама да се случи да казваш-просто се случи-си е чист цинизъм. Нищо, което зависи от нас не се случва"просто така"А №41 описва моята история. Само че нашата курва беше зряла жена, с две деца, което я прави още по-отвратителна от теб. Защото тебе поне малко бих те оправдала-младо, глупаво, мисли че всичко дето хвърчи се яде, но за нея не намирам оправдание. Когато си създала две деца най-напред трябва да мислиш за тях, не за оная си работа. Знаеш ли какво каза тя-просто се случи. Твоите думи. Защо поне нямате малко достойнство и си признаете какви сте всъщност. И чуй и от мен какво се случва в 99% от такива случаи-каквото и да те лъже той спи със жена си-разбирай прави секс, обича я-колкото да не ти се вярва-е, малко му е поомръзнала, но си я обича, и в мига в който тя научи ще бъдеш изритана и подложена на всевъзможни унижения, заклеймена като най-долния парцал-да, всякак ще те нарече за да си запази тази, дето сам си я е избрал. И при нас така стана. А на №41 веднага слагам пет звездички, защото много точно ти е казала нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 8dd5b5821d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   41 Сега как се чувстваш , аз си мисля че един истински мъж не би се занимавал с деца , просто си попаднала на кофти мъж ...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 8dd5b5821d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   41И защо ъи си била виновната да има друга, след като той я искал, никой не му е бутал на сила? Човек без храна не може, без секс се живее..

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 1b6617c7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Авторке, номер 30 съм. Нито съм "моралистка", нито е нужно да се оправдаваш. Та нали аз бях в същото положение, вярно не на 19, а доста по-късно, а и ние с моя нямахме 15 години разлика, а бяхме почти връстници. Както и да е.
Едно ще ти кажа, това с плакането.... Чиста манипулация. Мъж на 35 да плаче за такова нещо е просто несериозно и само говори какъв хлъзгав тип е. Да, разплакал се е за да докосне струните ти на съжаление и да не пращаш чатовете ви на жена му, абсолютно и единствено с тази цел, за нищо друго. това трябва да ти е ясно

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 58a90ac00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   От Авторката, до 41
Почти същата ситуация, която описваш! Толкова е сладкодумен, обичал ме, но опре ли ножът до кокала съм сигурна, че ще е готов да ме изрита като кученце само и само да запази брака си. До секса с нея, казвал ми е, че го правят, но рядко, веднъж в месеца. Не се бъркам в отношенията им, дори не питам за нея.
Имам въпрос към теб. Как разбра за всичко това? Познат? Съобщения? Самия той от гузна съвест? С него ли си все още? Как приемаш нещата?
Не искам да разбивам семейство, въпреки че знам, малко или много това което правя е точно това. Няма оттърване, колко пъти съм говорила, колко пъти съм спирала всичко, но не престава. Твърди че ме обича, по-лошото от това е че аз наистина го обичам, но знам че нищо хубаво няма да излезне,_ а по-лошо ще става..Последното, което ми остава е да изчезна.. Дано разстоянието наистина свърши работа

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 0ed68c4b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Била съм 4 години в същата ситуация. Няма да се променат нещата. Бягай далечеи не се занимавай. А другото което искам да ти кажа и при мен в момента мъжа ми е с 12 год лини по голям. Бях на 21 когато се събрахме сега съм на 31 годините си оказват влияние с времето. В началото не усещашно след време се усеща много. Понярвай ми. С времето разбираш че розите имат бодли.мрада си намери си накой на по малко години с по малка разлика. Той няма да остави жена си а мога да ти кажа че тя може и да знае за теб.ти си временно явление.не си съсипвай живота.знам че ще боли но го разкарай защото колкото по дълго продължи торкова е по мъчително.аз бях много малка. Все едно прочетох моята истопия пазказана от друг човек. Любов цветя обещатия почивки ресторантино винаги на финала е при жена си.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 5abed3c4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Всеки нормален, психично-здрав, адекватен и себеуважаващ се мъж се старае да се сдобие с по-младо гадже - колкото по-младо, толкова по-добре.

Аз също обожавам агнешко. Приятелката ми скоро навърши 18, а аз съм на 30. Никой досега не ме обичал толкова много, никой не се е грижил за мен така, както тя. Аз също много си я обичкам, пазя си я като очите, глезя я. Скоро мисля и брак да ѝ предложа. :) От агнешкото по-добро НЯМА (във всеки един смисъл)!

 
  ...
преди: 4 години, 10 дни
hash: d7a5e824c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   Имам една познатата с история като твоята. Ще ти я разкажа, за да си дадеш сметка на къде си се запътила.
Моят позната била много млада когато срещнала страхотен мъж. За съжаление, женен. И точно като теб било любов, било романтика, били обещания... "Само да мине Коледа ще поискам развод!" , "Само синът да порасне малко ще поискам развод!", Само това, само онова... И разбира се, това никога не се случило. Накрая и се наситил и я зарязал, но тя вече била над 40 и шансът и за семейството и деца бил пропилян. Сега е към 60, съвсем сама, гледа котка и я е страх, че като се пенсионира няма да има смисъл в живота си, защото има приятелки, но всички си имат мъже, деца, че някои и внуци.
Та това ли искаш? Да свършиш така? Без семейство, без деца и без никой, защото си пропиляла младостта си по човек, който просто те използва за забавление и като трофей. "Вижте ме какво младо гадже си имам!" Хвали се с теб както би се хвалил със скъпа кола. Не е ли малко унизително?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 дни
hash: fb61d453a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   до Авторката
прави ли ти се секс правиш, без да се съобразяваш с никой - женен или не това не е твоя работа , ти си търсиш удоволствието. След време като улегнеш , ще се омъжиш и евентуално ще държиш на него . Той ако иска ще се забавлява навън , ако не иска ще си стои на дупето. Така е било вчера , така е днес , така ще бъде и утре.

 
  ...
преди: 4 години, 10 дни
hash: 5d0e5d125d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Четейки историята ти благодаря на Вселената, че ме отдалечи от подобен тип човек и не стигнахме до подобен тип взаимоотношения. Действително и аз не предполагах, че мога да залитна по такъв мъж, понеже и аз съм държала на моралните ценности, на взаимността и добротата, но постоянните погледи, усмивките са много главозамайващи. Съветът ми е: БЯГАЙ колкото се може по-бързо от този мъж, който просто се възполва от младостта ти и намери някой, който ще държи на теб и ще възвърне себеуважението ти.
Успех!

 
  ...

1-50 от 67
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker