Телегонията - загадка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Телегонията - загадка
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 13714 пъти
Майчиният организъм е способен да възпроизведе у децата черти на предходен партньор на жената, който не е биологичен родител на поколението й, но е биологически по-силен от истинския баща, твърдят експерти по генетика.

Сред учените отдавна се водят спорове дали това необичайно явление, наречено телегония, съществува при хората или е характерно само за определени животински видове с вътрешно оплождане.

Според експерти решаващо влияние върху потомството на жената може да окаже неин предходен партньор и по този начин той, а не бъдещият баща на децата, да определи генофонда на потомството. Научното обяснение е, че семенната течност носи генетична информация и част от нея, попадайки в половите пътища на женския организъм, достига до яйчниците и зародишния епител, от който се създават яйцеклетките.

Върху него сперматозоидите се разпадат до гени и някои вериги от тях могат да проникнат в клетките на зародишния епител. По този начин съзряващите клетки, готови за оплождане, стават носители на гените на предходни представители, които се проявяват чрез признаци в следващото потомство.

Телегонията е доказана с редица експерименти и наблюдения при някои животни. Регистрирани са множество случаи, при които гени на предходен мъжки индивид са оказали влияние именно върху наследствените белези на чуждо поколение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 181

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5ffde33ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Загадка е къде си бил в часовете по биология...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e7d6a2ea5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Абсолютно вярно! В женския организъм (в кръвта) се откриват У хромозоми. Единственото обяснение е, че някой мъжки се е пр*знил в нея. При животните е 100% доказуемо и ВИДНО!

През всичките времена на съществуване на човека (откакто има религии и знания) от първостепенна важност е именно девствеността на булката. Защото тя ще ражда. Защото сперматозоидите инфектират женската. С най-голяма важност за жената е първият й мъж. Той има предопределяща роля. Нали не мислиш, че милионите мъже в историята, които са водили битки кой ще е първият на някоя, са просто празно хабене на сили, на човешки животи? Защото много мъже са умирали в дуели, за да се доказват пред булката и да елиминират конкуренцията. Но това няма как да се разбере от "модерните" жени. Тях ги влече лекият живот.

П. П. Замисли се, защо царските фамилии и хората с потекло са обсебени от идеите за девствената булка и първородния син!? Защо за тях тези неща са от такова значения? Защо е издигната на пиедестал чистотата на кръвната линия? Защо е предопределено първородният син да получи властта и да управлява? Защо Уилям, а не Хари? Защо трябва да са родени от непорочна майка?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9dc8e26fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Мисля, че тая теория е категорично отречена... поне що се касае до хората

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6865c9b99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Псевдотеория отхвърлена от науката.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 62ffdf7140
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   ЗАПИТВАНЕ:::""Загадка е къде си бил в часовете по биология.. "" /Отговор::: Бил съм в час, по съответният предмет, в една много елитна софийска гимназия. По биология както и по всички останали без българският език, руският, английският съм бил отличник. По мое време телегонията не се обсъждаше, а само се изучаваха така наречените закони на Мендел. Все пак съм ги изучавал по време на "тъмният "социализъм. И на последно място, но не по значение, когато се обръщате към непознат, даже елементарното възпитание изисква, да използувате обръщението Вие. Все пак не съм пил с Вас брудершафт.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 96f2242263
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Как вярвате на такива глупости за мен е загатка....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f49d8a9625
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Склонен съм да се съглася с автора и с номер 2. Има нещо вярно във всичко това, не съм запознат в детайли с материята, не съм учен, НО определено човешката нагласа през вековете мъжът да си вземе девствена жена има своето природно обосновано значение. Може би става дума точно за телегонията? Все пак всеки иска да предаде своите гени, да остави свое потомство и ако знае, че има риск това да не се получи при жена, която е имала предишни партньори, то логично е да цели сериозна връзка с девствена жена.
Наясно съм, че това е научна теория с привърженици и от двете страни, но омаловажаването на телегонията не я кара просто да изчезне, защото има немалко конкретни случаи, които доказват съществуването й.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Древните гърци са изпращали девиците да преспят с героите. После са ги давали на по- обикновенните мъже за създаване на семейство. Вярвали са че първия мъж оказва голямо влияние на поколението дори да не е той бащата. През 19ти век се опитват да кръстосат арабски кобили със зебри. Кобилите не забременяват, но после ги заплождат с чистокръвни жребци и някои раждат кончета на ивици. Генетиците обаче обясняват ефекта отхвърляйки телегонията- с регресия. По- новите експерименти с коне не потвърждават тези от 19ти век. Злите езици казват че резултатите от съвременните опити не се публикуват. Казват още че няколко години след олимпиадата в Москва през 1980г. в няколо семейства се родили черни деца а майките се кълнели че не са изневерявали (поне не с черни, б. а. ). Но са имали краткотрайни връзки с черни спортисти. Ако е вярна може да се окаже много неудобна теория. Аз лично съм склонен да мисля че може и да е вярна, но се проявява в редки случаи.
Аз съм 175см а жена ми 169см. Единия ми син е на 16 и вече е 185см а има още доста да расте. Сигурно на 25 ще е около 195см. Другия е на 14 и е почти колкото мен. И той със сигурност ще стане към 190- 195см. Генетиката обяснява до около 6см разлика. Любопитен съм но ми е неудобно да попитам жена ми колко са били високи предишните и паркньори и най- вече първия. Неприятна работа е тази телегония, но за моите момчета така е по- добре. Няма да страдат от липса на жени. Високия вече отсвири 2-3 девойчете които му се натягаха.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Ако телегонията съществува при хората ще я крият до дупка.
Представяте ли си какво ще стане ако се потвърди?
Цяло поколение ще даде минимална репродукциа- считайте го за изгубено. Всички стойностни мъже ще почнат да търсят 15- 16 годишни девойки при които вероятноста да са девсвени е по- голяма. Ще отказват брак на тези дето са спали вече с друг. Неотворените мацки ще станат безценни. Голяма част от смотаните мъже без достъп до жени ще получат такъв понеже интереса към шаврантиите рязко ще спадне. Много от мъжете ще се откажат от поколение. За следващите поколения ще стане както е било в близкото минало- пъви секс след венчавката.
Да речем че сексуалната свобода ще е възможна, но след раждането на децата.
Има ли такива които са за телегонията?
Ако искате споделете. Споделете също пола и вьзраста си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   До 2,
Мисля че в този случай става дума за микро- химеризъм. В Канада при 63% от жените са открили мъжки гени в малки количества. Открили че се дължат на аборти.
Всяка жена като зачене получава клетки от зародиша които преминават през плацентата и остават в нея десетки години. Това са стволови клетки и имат мощни регенериращи функции при травма, забояване, така да се каже зародиша се грижи майката да е жива и здрава за да може да се роди и той. Някои считат че жените живеят по- дълго от мъжете благодарение на тези клетки.
Но се оказва се че някои деца имат генетичен материал и от други мъже (не само бащата) с които жената е зачевала независимо дали е раждала или правила аборти. Тези гени са в малки количества и не оказват влияние, но се онкогенни. Тъй че ако си търсите жена за създаване на семейство и деца- проверявайте ако можете какви ги е вършила. Познавам семейство чието дете умря от рядък вид рак на 4 години и лекарите нямаха никаква идея от какво се е получил. Не е невъзможно да е и от микрохимеризъм.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1bcad7d650
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Като у вица:"Жена, детето не е от тебе!!! """""

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 25261d002f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Генетичната информация не си плува просто ей така, а се носи от сперматозоид. Би ли ни обяснил как оцелават сперматозоиди от предишен партньор с дни?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 202061e6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Скъпи номер 5, явно и по немски сте липсвали.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 442963e9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   "Псевдотеория, отхвърлена от науката"?? По-скоро теория, отхвърлена от псевдонауката. Същата онази псевдонаука, която "доказва", каквото ѝ се поръча от онези с парите.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2eb2eea528
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Пълни глупости. Язък, че си учил в елитна гимназия. Напразно си пръскал парите на вашите, ако смяташ, че има нещо вярно в това.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 72e58702f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Загадка- ако жената е била със 100 партньори, на кого ще прилича детето?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 825e7a4c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Загатвам, не загадвам. Гадаенето е друго, различно от гадаенето след употреба на развалена храна.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: acfd465987
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   По принцип мъжки сперматозоид може да оцелее няколко дни в женски организъм да "изчака" да срещне яйцеклетка. Има описани случаи да сераждат близнаци от двама различни бащи, но това не е телегония.
Това с телегонията са глупости. Хората са измислили телегония през 18 век с идеята да откажат младите мъже да се женят за вдовици (недевствени). Заради войните вдовици бол, а мъжете малко, следователно борбата за мъжко гояма, телегонията е измислена с цел възрастните да накарат синовете си да вземат девствени булки. А единственото което гарантира девствеността е че бебето не е чуждо, защото след като я обезчестиш свекървата става нейна сянка и евентуалното бебе със сигурност е на сина й, не девствената не можеш я хвана кога за последно е била с мъж преди да се събере с теб. А и мъжете винаги имат едно вътрешно съмнение дали правят добре секс, и много ги гложди дали предишния не се е справял по добре. Като няма предишен няма с кого да го сравнят и съответно ще може да казва че е най векикия любовник.
Днес има ДНК тестове които доказват, дали детето е с твоя генофонд, нарочно ги вписват с 99% истинност за да избегнат съдебни битки.
До 2 Защото е много тъпо в държавата някой да каже че първо той спал с царицата, а царя бил някой от бройките й. Все пак цяря е бил първи във всичко, по власт, по богатство, по образование никой не можел да го изпревари. Първородния син какво общо има, това с първородния син е стара западноевропейска традиция, цялото население е правело така. Дори бедняците оставяли къщурката и нивицата си на първородния. пък другите да се оправят, примерно да ходят на кръстоносни походи срещу пари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 65f07ccfa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   2 - Войните са се водили по икономически, геополитически, религиозни причини, а не заради сливата на някоя си.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 20aa9bd4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

21.   Жените масово отричат това съвсем реално и възможно биологическо явление, защото сами са го научили и много добре го знаят от личен опит, че това е истина. Яд ги е, че сами са се прекарали да се наебат с някой мъж, когото не са харесали визуално и от когото не искат дете, а после детето, което следващият им мъж им е направил, е наследило неговите (на предишния мъж, който те НЕ харесват) гени, а не на настоящия мъж, с който са сега, когото харесват и от когото са искали детето да наследи своите гени. Накратко казано - искали са детето им да се метне на еди кой си мъж, да има сини очи, руса коса, бяла кожа и да е високо като красивия жребец, с който са сега, но нещата са взели неочакван обрат и вместо детето да се метне на него, то е унаследило гените на ниския, черен, грозен, космат, дебел, глупав и прост Бай Ганьо, с който са се въргаляли без презерватив под чаршафите. Впоследствие жените, претърпели това върховно за тях, а и за настоящия им мъж разочарование, стават много ядосани и озлобени в живота от тази тяхна грешка и с течение на времето, когато детето порасне и започне да разбира, те започват да му вменяват вина и да му набиват комплекси за ръста му, телосложението му, външния му вид, формата на лицето му, формата на носа му, цвета на кожата/косата/очите, характера му и дори гласа му, все едно, че то само ги е накарало да се наебат точно с този мъж, да поемат точно неговата семенна течност във влагалището си и то без презерватив, контрацептивни хапчета или каквато и да било защита, и да забременеят точно от него, да го износят съвсем умишлено всичките 9 месеца докрай, и да го родят и през целия му живот прехвърлят върху него вината за собствената си грешка, която съвсем умишлено и сами са допуснали.

Познавам един точно такъв пример лично, за който мога да разкажа от първо лице. Една моя позната бяла жена на 25 години си хванала бял мъж от тук (България) на 26 години, когото много си харесала, не след дълго се събрали да живеят заедно под един покрив и да споделят идеи и планове за общо бъдеще и изграждане на семейно гнездо. Жената забременяла от раз без проблем, бременността ѝ минала необичайно леко без неразположение, сутрешно гадене и повръщане, загуба на апетит, коремни болки и спазми и т. н., а болката от раждането ѝ можела да се сравни по усещане едва с тази от изхождане при лек запек от 5-6 дни (тя самата ми го каза) и въобще всичко вървяло (поне привидно), като мед и масло. Дотук добре, ама като дошъл ред да ражда и акушерката ѝ поднесла внимателно новороденото бебе върху гърдите, тя изпаднала в такъв неописуем потрес, шок и ужас от тъмнокафеникавото същество с цвят на натурален шоколад "Своге", лежащо на гръдния ѝ кош и намиращо се само на сантиметри от нейните ококорени от изненада очи, че от гърлото ѝ веднага се изтръгнал остър, мощен, пронизителен крясък, който се чул от първия, та чак до последния етаж на сградата. :)

След като този шокиращ случай стана известен сред обкръжението им, родителите и на двамата започнаха да се чудят и да се вайкат и да връщат родословното си дърво колкото се може по-назад, за да проверят, от кой аджеба техен прародител детето е наследило необичайния за техните като цяло бели родове черен цвят на кожата. Оказало се впоследствие, че нашата "невинничка, миличка и добричка" нашенка се оказала палавница, обичаща да се търкаля с разни "едри, мускулести, свръхнадарени" (или поне така гласят легендите, масово разпространявани от порното, което днешните млади жени тайничко си гледат, макар и упорито да отричат) чернокожи мъже и през времето, докато била на студентска бригада в САЩ заедно с 10-20 свои приятелки поупражнила на воля устния, предния и задния си потенциал с най-малко поне 100-ина подобни екземпляри, немалко от които били нигерийци, етиопи и сомалийци, и то не мускулести, красиви и надарени като порноактьорите от порното, което тя гледала, а съвсем обикновени, неугледни и дори грозни на външен вид такива; неподдържани, некъпани, с една специфична остра, задушлива, набиваща се в носа миризма на амоняк, типична за всички хора от черната раса, без значение от пола и с жълти, изпопадали зъби. След цялото това безразсъдно въргаляне в креватите на разни черни човекоподобни маймуняци и ЦЕЛЕНАСОЧЕНО позволяване на тях, да се празнят право вътре в нейното влагалище, и то без презерватив е съвсем нормално и логично, да се е запазил най-малко поне 1% черна генетична информация от всички тях върху зародишния епител, която после да бъде предадена на гените на развиващия се плод, нищо, че механичният донор за оплождане е бял. Естествено, след като бащата разбрал за тези междурасови, задокеански "приключения" на жена си, моментално поискал развод и я зарязал да си гледа черното бебе сама, а нашата хубавица го тупнала набързо на родителите си да се грижат за него, за да може тя да е свободна да продължи да странства и пътешества в Щатите, в търсене на нови "приключения" с мъжки представители от чернокожата раса, защото много добре и сама знаела, че никой от типа мъже, които тя харесва и търси, не иска и да погледне жена с дете на ръцете, камо ли да се съвкуплява с нея. Можете да си представите какви бяха израженията на лицата на нейните бели родители, когато видяха за пръв на живо своето шоколадовокафеникаво на цвят внуче. :)

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

23.   Ако телегонията се окаже вярна, стойноста на много от жените ще се окаже силно отрицателна. Ще си умрат сами с котките.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 62ffdf7140
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   Ама защо ми трябваше да го пиша, сега пак аз съм виновен. Между другото не съм учил немски, а английски, а майка ми е учила в "Дойче шуле. Последното е за №14 ""ЦИТАТ::"""Целта на брака е създаване на здраво потомство и почти всички хора встъпили в брак искат да имат деца. Обаче не всички знаят, как влияе на здравето на потомство им девствената чистота, че именно от нея зависи, какви ще бъдат децата ни. Нашите предци са знаели това

Те забелязали, че от„лесна” жена не може да излезе добро потомство. Затова нравствено падналата девойка e била смятана за развратна, недостойна за омъжване. Опазване на девствеността до брака все още се спазва в множество мюсюлмански държави и цигански племена. Само до преди няколко десетилетия и у нас се е държало на запазване на девствеността до брака.

Сега връзката между девствеността и качеството на потомството е обяснена, защото генетиците открили през миналия век явлението телегония. То се заключава в това, че решаващото влияние върху потомството на жената оказва първият мъж в живота й. Именно той, а не бъдещият баща на детето, залага генофонда на потомството на всяка жена, независимо кога и от кого тя ще роди децата си.

Този, който е отнел девствеността й, става нещо като генен баща на бъдещите деца на жената. В действителност не само първият мъж, но и всички други преди бащата на детето оставят свои следи в бъдещата майка, но първият мъж заема най-значимо пространство в свободната девствена област на жената.

Биологичният баща също оставя следа, но тя не винаги е доминираща. Може да се предположи, че всеки полов акт оставя генетична следа в тялото на жената и тази информация се запазва и натрупва до момента на бременност и раждане на детето.

Преди около 150 години коневъдите, които развъждали новите породи коне, искали да кръстосат кон и зебра с цел повишаване на издръжливостта. Но експериментите се оказали несполучливи – не се получило нито едно зачеване. Опитите били прекратени. Обаче след няколко години кобилите, използвани в експериментите, започнали да раждат жребчета с ивици, въпреки че били заплодени от породисти жребци. Зашеметеният научен свят нарекъл явлението телегония. """" Не съм генетик, а Ст. н. с. к. т. н. инж. по електроника. И аз се, чудя как кенетичните маркери са на съпругът /а нещо друго променя потомството|/. Десантчик--Навсякъде, по всяко време

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7924a37179
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

25.   Кифльо, ти генетика учил ли си? Имам предвид в университет - лекции, семинарни упражнения? По-специално, генетика на човека?
То и Дарвин някои хора упорито се скъсват да отричат, но уви, и те имат общи предшественици с маймуните, бозайниците и коацерватната капка. :)))
Чети научна литература, Кифльо, че си много недоучен!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   Кифльо, историята ти е трепач но прилича на художествена измислица. Но не казвам че не може да е вярна. Просто си я разказал много емоционално.
Аз съм чувал за други подобни истории. Генетиците го обясняват че може в рода да е имало някой черен, дори и много поколения назад. Ама кога е имало черни в България? Пък и рядкост са българките които искат да се чукат с тях.
За мен телегонията не е невъзможна, дори науката засега да я отхвърля.
Предполагам че при човека се проявява радко и затова засега не може да се докаже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d54dbab418
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Номер 21, напоследък ти стана навик да ползваш моя подпис. :) Одобряващите мненията в Сподели лесно могат да установят това, понеже моите мнения са с познат за тях IP адрес от Пловдив.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e7d6a2ea5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   до 10

Прочети внимателно изследванията! Категорично пише, че У хромозоми се срещат И в жени, които са НЯМАЛИ АБОРТИ и са НЯМАЛИ мъжка рожба! Следователно, абортите и химеризма не са единственото нещо, което обясняват явлението. Т. е. има нещо друго.

Някои жени ще кажат, че са го правили само с презерватив и никой не се е пр*знил в тях. ОК, но на енергийно ниво информацията се запечатва. Сега, не очаквам дамите да са учили нещо за квантова механика, някои неща на Айнщайн и др.. Но не е и нужно. Човечеството си има религии, които отразяват космическото знание, което ни е дадено на нас човеците. Просто трябва да го спазват.

Да не говорим, че назад в историята целувката е била свещен акт. Може да го видите и при индианците в Америка. Целунеш ли по устата някой, завинаги оставаш свързан с него. Това е разпространено и по нашите земи и в западна Европа. Булките за пръв път са целувани СЛЕД ВЕНЧАВКАТА, СЛЕД КАТО МЪЖЪТ ОТДРЪПНЕ БУЛОТО НА ГЛАВАТА Ѝ. Нашите войводи, възрожденци и борци за свободата ни от турско робство са се целували по устата В ЗНАК НА БРАТСТВО ПО ДУХ, ДУША И ВОЛЯ.

За да се обвържат в една завера завинаги до гроб.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

29.   19, не е въпрос за оцеляване на живи сперматозоиди а за абсорбция на генетичен материал от маточния епител и включване на чужди гени (или части от гени) в яйцеклетката.
В този случай кондом би спрял телегонията.
Има и друга хипотеза че обмяната на информацията става с електромагнитни полета. Дори усилено се изучава излъжването на сперматозоидите. Оказва се че излъчват. В този случай зависи на какво разтояние действа обмяната. Ако е микрони докъм 1-2 милиметра, презерватова отново би предпазил от телегония (ако я има).
За мъжете обаче неизвестноста си остава понеже всяка ще твърди че с другите се е чукала само с презервативи, дори и да не е истина.
Като гледам, жените масово скачат срещу тази хипотеза.
Иска им се да се плющят 10тина години с който им падне и после да хванат някой будала (добро момче) за съпруг.
Ми навярно дори да е истина пак става, но само с презерватив. Пък презерватива предпазва и от други неща.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 72e58702f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

30.   Направо съм втрещена, какви глупости могат да измислят мъжете по време на безебие и яд по жените, които не им пускат.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3cf85a662d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

31.   Н 28 "Сега, не очаквам дамите да са учили нещо за квантова механика, някои неща на Айнщайн и др"
Дама съм, тук съм и със сигурност знам повече от теб за квантова механика "някои неща" на Айнщайн. Пробвай да си покажеш знанията на мен, да видим дали знаеш поне 10 % от знанията на една дама.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4436ff2a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

32.   Авторе, ти за да си толкова тъп, по твоята теория майка ти трябва да е спала с поне 100 неандерталеца и да е взела от всичките само тъпите гени...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   До 30,
Аристотел страдал от безебие, затова измислил телегонията. Всъщност то още преди него неебящите са я измислили, той само я описал.
Дарвин също бил закъсал с жените, затова и той вярва в нея. Разни други закъсали също. Не сме я измислили ния- сегашните. Пък аз лично не съм много закъсал за секс понеже жена ми ми дава чат пат, а чат пат ходя и при проститутки.
На вас жените какво ви бърка?
Вашите гени са си същите. Нашите може да са се поомешили с баджанаците (ако е вярна хипотезата де).

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   До 28,
Аз не съм се задълбавал толкова дълбоко в генетиката. Понякога чета някои неща просто от любопитсво.
Колко са надеждни тези изследвания? Сигурно ли е че жените не лъжат за абортите?
Ако са вярни могат да дадат едно рамо на телегонията.
Квантовите взаимодействия са на много къси разтояния- някъде съизмерими с размера на атомите или молекулите.
Електромагнитните могат да достигнат дълги разтояния. Но при предполагаемия интензитет на полето, не очаквам да са на повече от микрони или милиметри. Навярно презерватив би предпазил от предаване на генетичната информация от предишните мъже. Само че как да вярваш на жена че с предишните се е чукала само с презерватив? Винаги ще те излъже ако те иска за съпруг.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 62ffdf7140
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   Не очаквах, че като пусна тази бележка "Телегонията -загадка", която не е моя, а само я цитирам, че ще предизвика толкова разнопосочни мнения. В коментарите "пуснах още едно допълнение, а сега второ второ продължение и моля да не ми "скачате". Достатъчно са ми "скачали" преди много години когато бях джудист, е както и в казармата при тренировките по бойно самбо. Обсъждайте цитираните материали, а не мен-не се заяждайте-досадно е.. Дали съм направил грешка, дали съм бил женомразец, което е дълбоко невярно, защото винаги, ама винаги съм бил в обществото и обкръжението на умни, високо образовани културни и възпитани жени, които много съм харесвал, до толкова, че за малко да се разведем с обичната ми съпруга. ЦИТАТ"""Думата телегония произлиза от теле - далеко и гони – раждане и представлява наука, която утвърждава, че на потомството на женския индивид влияят всичките и`предишни полови партньори. Девойките обезателно трябва да знаят всичко това, за да избегнат в бъдеще непоправими грешки. В училищното образование трябва да се изучава телегония и нейните последици за обществото.

Навремето в Съветския съюз, четири-пет години след Олимпиадата в Москва през 1980 г. много русокоси омъжени след Олимпиадата жени, родили цветнокожи бебета, от иначе също така светлокожи мъже. Оказало се, всички те са имали сексуална връзка по време на Олимпиадата със цветнокожи спортисти. Още по-странно е, че една от въпросните девици родила бяло момиченце, което след време от бял мъж, дало живот на мулатче.

Подобни събития се случват в дните на VІ Световен фестивал на младежта и студентите в Москва през 1985 г. Не е много ясно как делегациите от Воронежка област и от една африканска страна са се срещнали и какво е станало.

Ясно е обаче, че млади девици от Воронежко са правили секс с африкански младежи. Минало време и момичетата от Воронежка област се омъжили за местни момчета. И всичко щяло да е както трябва, ако не се родили след време от бели бащи няколко мулатчета. Известно е, че дори няколко години след извънбрачните връзки с пътуващи гастрольори на международни фестивали и спортни олимпиади, руски девойки започнали да раждат от белите си, генетично здрави съпрузи, деца, които не приличали нито на майката, нито на бащата, а на предходния си, понякога цветнокож „генетичен баща”.

Причините за появата на такъв тип „юнаци” била генетическата мутация на хромозомната верига от извършената преди много години извънбрачна връзка, която впоследствие станала причина за семейните трагедии. Защо да крием, че неомъжените девойки и проститутките, (обслужващи предимно чужденци), днес често даряват на законните си съпрузи скритите плодове на предбрачните си полови връзки – наркомани, токсикомани, хомосексуалисти или психически непълноценни и душевноболни деца.

Телегонията може да се нарече още наука за девственоста. Оказва се, че не е толкова важно кога едно момиче губи девственоста си, а от кого.
Случайно ли е, че природата е създала химена? Нищо в природата не е случайно в този смисъл.

Според специалистите, които почнали изучаването и изследването на явлението телегония през миналия век, за жената има огромно значение кога, как и с кого започва своя полов живот и дали това ще бъде единствения й сексуален партньор. Оказва се, че родният баща на детето всъщност не е действителния генетичен баща. Детето носи генетичната информация на всички мъже, с които жената е имала полови контакти, като най-силно влияние оказва винаги първият мъж в живота и. Човекът отнел девствеността на жената е в най-голяма степен генетичен баща, независимо от това кога и от кого ражда после жената децата си.

Телегонията е част от науката Енерго-информационна генетика, с която се занимават и правят изследвания в тази област учени и генетици от редица страни. А причината да не се разгласяват резултатите от тези изследвания е съвсем ясна. Представете си целия шум и шок сред сексуално разкрепостеното западно общество в резултат от опитите за въвеждане на Новия световен ред. Не случайно на запад се проведе сексуална революция, с цел разлагане и деградация на обществото, което с всеки изминал ден непоправимо се изражда. За съжаление, прави се много малко в науката, а повече средства се хвърлят не в научни лаборатории и научни центрове, а в... Холивуд. Възпрепятстването на финансиране за изследвания в телегонията се съпровожда с продуциране на гигантски бълвоч от филми и видео, проповядващи безогледен промискуитет (безразборни сексуални контакти).

Некои германки, задушени от нуждите и лишенията на световната криза от 1929 г., не издържали тежките страдания, ставали наложници на богатите евреи преди началото на Втора световна война. И това не са били единични случаи, което дало в ръцете на германските учени богат материал за генетико-психологически изследвания. Доста внушителни сведения за последствията от връзките на германски жени с евреи събрал и обобщил известният редактор и издател на популярния германски вестник Дер Щюрмер Юлиус Щайнер. В събраните от него заключения неоспоримо се доказва, че даже еднократно сношение с евреин, води до загуба у германката на психологическите особености на германския характер. Децата на такава германка губят расовата си чистота, а с нея и арийския си Дух. И самата тази жена се превръща в изгубена за своя народ, практически безвъзвратно. Особено пагубно се отразява това на арийската жена, ако евреинът е бил първият и мъж. Да се обвини Юлиус Щайнер в "зоологически антисемитизъм", както обикновено се прави, няма шанс да се получи, защото на бесилката на която той бил обесен 1947 г. висела табелка с истинското му еврейско име "Адам Голдберг".

Механизмът на телегонията за сега е неизвестен за науката. Има няколко хипотези. Докторът на медицинските науки С. Казаринов счита, че генетичният материал от първия мъж, се абсорбира в родовите пътища на жената, променя наследствения и апарат, а тази промяна се запазва за цял живот и неизбежно се предава на потомците. Според друга хипотеза сперматозоидите се запазват жизнеспособни няколко месеца в тялото на жената. Според трета хипотеза, ДНК на спермата има свойства да формира в репродуктивните органи на жената неизвестни до сега видове памет – солитонна, холографска и поляризационна. Теоретичните закони на генетиката, както и генетически контролируеми експерименти напълно отхвърлят телегонията. На първо място пренасянето на генната информация се приема като механично действие на органично ниво. На второ място определени сили на мрака от много години хвърлят големи средства, за да убедят обществото в „ненаучността” на телегонията. """КРАЙ/ Десантчик --"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

36.   28, нека не навлизаме на енергийно а аурално ниво понеже отиваме в зоната на фантазиите и недоказаните поверия.
Нека видим какво сегашната наука може да каже. С молекулярната биология сигурно може да се разберат някои неща, но аз не съм срещал строго научно опровержение. Не съм виждал детайлни генетични изследвания на яйцеклетки от жени с множество сексуални паркньори доказващи отсъствие на чужди гени (или части от гени) в тях. Всичко е от типа: това са глупости, това няма как да стане.
Навярно по- задълбочени изследвание изследвания се избагват предвид социалния шок ако нещо излезне наяве. Изследователите на са сигурни какво ще открият.
Както споменах моите 2 момчета ще са с около 20см по- високи от мен. Освен това са по- красиви и от мен, и от жена ми. Изглежда жена ми е направила добър избор с предишните. Всеки знае че жените в началото се чукат с най- високите и красиви мъже пък после се омъжват за който могат. За мен е неприятен факт, но за моите пичове- далавера. Аз пък приличам на баща ми, а като гледам сестра ми- все едно виждам майка ми на младини. Баща ми е бил втория на майка ми. При нея телегонията не се е проявила.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 65f07ccfa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

37.   Ами като ги вярвате тези приказки, ходете да си търсите булки в арабския свят и в циганските племена.
Само има малка подробност - семейството на младоженеца плаща за арабската булка зестра, която може да достигне няколко стотин хиляди долара. И вместо цветя, там се подарява злато.
Циганките ще ви излязат по-евтино.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 62ffdf7140
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

38.   Малка забележка от моя страна. Моля никой / никоя / да не ми "скача". Скачали са ми достатъчно и на татамито, и в казармата при тренировките при бойното самбо, но ще кажа нещо, което ще бъде разбрано нееднозначно. Всички дами са жени, но не всички жени са дами, така, че по-внимателно при определенията. Не знам какво толкова Ви дразни, това, което съм пуснал. Колкото до квантовата механика, силното взаимодействие, слабото взаимодействие, електромагнитното взаимодействие, квантовият скок, хоризонт на събитията, тъмната материя, тъмната енергия, хайде карайте го кротко. Като някой /някоя/ имат желание, нека да коментират уравненията Максуел, операторите на Хамилтън и на Лаплас -връзката между тях. Някога бях приет астрофизика, но предпочетох електрониката, иначе щях да се размина със съпругата ми. Никой не обиждам и не наричам, че има когнитивните възможности на чехълче. Така, че очаквам аналогично отношение. //Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"Хайде, че отивам да послушам Пинк Флойд и Дорс

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 65f07ccfa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

39.   36 - Ти вземи пусни по един ДНК тест на синовете, то ще си покаже дали изобщо си участвал в направата.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ef76912259
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

40.   Има решение, женете се за девственици, и няма да имате подобни терзания!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4436ff2a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

42.   То мъжете в темата е добре първо да намерят въобще някаква жена, която да се съгласи да е с тях и да им роди дете, пък после да си предявяват абсурдните претенции за неопетнени девици, предвид че те самите са нежелани от никого дърти ергени в предпенсионна възраст.
На 45 някой да си мисли, че тепърва си гради живота е абсурдно - на 45 хората вече внуци гледат, в тая тема сънуват как 20 годишни девойки пристават на чича си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e7d6a2ea5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

43.   До 40 - Няма девственици! Девственици има по на макс 13-14 годишна възраст. Само да посегнем да говорим с такова момиче и вече сме заклеймени педофили, какво остава да им предлагаме да се обвързваме, дори и с уговорките, че до секс ще се стигне на по-късна, зряла възраст!? Звучи ми абсурдно от гледна точка на българския манталитет, но е практика в доста мюсюлмански страни.

До 42 - 20-годишните девойки викаш! Те 16-18-годишните скачат на чича си. Само че на определени чича - въшливите с пари. Това и сега се случва, миличка. Назад си с материала. Така че, ако КП стане милионер на 48 г. примерно, то докато може да го вдига, все ще праска млади пловдивски агънца. А ти дотогава ще си се сбръчкала многократно и ще гледаш к-р на снимка.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ef76912259
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

44.   До 43
Ако всички мъже се откажат да правят секс преди брака, то тогава и жените ще са принудени да се омъжват девствени, просто защото няма да има с кого да правят секс. Обаче това няма да стане, Ганьо иска да челастри колкото може повече жени, но неговата булка да е девствена, та да не му се затрие гена. Това, разбира се, също няма как да стане, защото докато той челастри жени, с които няма намерение да сключва брак, други пък челастрят бъдещата му съпруга.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4436ff2a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

45.   43, мечтай си. И ние сме били на 16 и о, каква изненада, последното дето сме искали и търсили е било дърти мазни чичаци.
Така че шансът аз да гледам к-р на живо, колкото и да се сбръчкам, е значително по-голям, отколкото ти, КП и себеподобните ти някога да пипнете младото агнешко, по което точите лиги нон стоп.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0e39a4566b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

46.   Като ви е страх от простотията, наречена телегония, търсете си мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

47.   До 42,
Все пак какво ти пречим "дъртите ергени" разказващи за телегонията? Да не би внучките ти да са по- палави отколкото трябва и телегонията да налива още масло в огъня?
Аз със внуците съм закъсал (засега)- най- големия все още не ще да съдейства.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d54dbab418
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

48.   Номер 43, част от ученичките още от 10-годишна възраст започват да въртят свирки на своите съученици или на батковците от горните класове по пейките в парковете и междублоковите пространства привечер. Моята племенница заради това вече не е приятелка с предишната си най-добра приятелка, защото онази и още няколко други момичета тръгнаха по този път... В момента дори първолаците разполагат с достъп до порно - само вадят телефона от джоба си и се почва. Майките на тези хлапетии не подозират как малките хитреци са на "ти" с това как да заобикалят програмите за "родителски надзор" и редовно зяпат порно в междучасията и след училище на групички, играят си на "чичо доктор" със зяпане и пипане на живо, започват със свирки и след време бързо се стига до "отпушване" на оная работа при момичетата, които вземат дейно участие и с желание експериментират. А и така си заслужват по някоя и друга почерпка. Дори и когато в началото на 90-те бяхме ученици, при нас половината момичета вече не бяха девствени в 7 клас, а сега положението е още по-изтървано, защото малките имат твърде лесен достъп до гледането на всякакви неща. Отделно, че и част от родителите на тези калпазани и калпазанки хич не са стока, дават лош пример на децата си (речников запас, нервни караници, пушене, пиене) и самите те, преди да станат родители, също са се праскали на твърде ранна възраст с кого ли не.

Понеже си ме споменал горе, следва да уточня, че парите не са ми самоцел, а се явяват естествено развитие на хобито ми, което съм превърнал в свое поприще и затова го върша с желание и старание. Аз самият до средата на 2017 година не подозирах какви големи пари се въртят в тази област, докато не събрах повече опит в чужбина и не видях с очите си как идваха милионери и дори един милиардер, които поръчваха и с лека ръка решаваха да се разделят с баснословни суми. В годините преди това (преди 2014) съм подценявал труда си и съм работил в България за средни заплати, които са били нищожни като за този вид дейност. А що се касае до жените, винаги съм бил радетел на сериозните отношения, в които цари взаимност и нещата са истински. Поддържащите здравето си и естествено хубави жени над 30-те също са удачен избор, така че всичко зависи от това двама души да бъдат привлечени взаимно и да съумеят да намерят сходство в ценностите, в които вярват. Останалото е въпрос на открито общуване, опознаване под един покрив (само то е истинско), всеки да допринася за другия и способност за разумни отстъпки, за да се разбират и да им е добре заедно.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   43, не вярвм че всички се изчукват на 13- 14. Предполагам че по- голямата част почват към 16- 17. Дават средно 17. Може би момчетата почват с 1-2 години по късно от девойките.
Като спомена за чичаците- напоследък наблюдавам нещо странно.
Аз съм чичак на 50 години и често млади девойки ми мятат погледи- по улиците, в трамваите, на всякъде. От извсетно време се захванах със старата си любов- бойните спортове. Една пичка постоянно се навърташе около мен, гледаше да се хваща в двойка с мен. Каза ми че е на 17 години. Уж е начинаеща но е тренирала 5 години таекуондо и има разтяжка и техника с крака за която чичаците можем само да мечтаем. Веднъж бяхме само аз и още един чичак. Другите не дойдоха понеже даваха мач. Тогава се разлигави, мяташе къчове и се фукаше докато ние дъртите хуйове се плакнехме очите.
Когато си бухам на чувал, гледам че си избира такава позиция от която може да ме наблюдава. Мъчих да я шътна на сина ми който също е на 17 той не я ще.
Добре че я обидих на теме феминизъм и вече не говори с мен. Разлюти се че съм ундъргрейдвал жените.
Преполагам че много от сегашните девойки са израстнали без бащи или бащите им са били натирени в ъгъла от феминизираните им майки. Като че ли е възникнало някакво психологическо отклонение- някои изпитват привличане към мъже на възраста на бащите им. Но нека психолозите да коментират. Не живея в България, затова не знам дали се случва и там нещо подобно.
Тук все пак морала е висок- едва ли чичак ще посегне на такова момиче.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Ако Кифлю случайно забогатее на дърти години ме съмнява да се възползва от под-20 годишните. Прекалено праволинеен идеалист ми се вижда. Предполагам че ще се натяга на 40- 45 годишните шаврантии които ще са с големи претенции и ще му пускат много по трудно от 20 годишните.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3f3e72d7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

51.   До 22 - еми покажи се "Дамо" колко знаеш, след като пък чак толкова много знаеш, де! Айде де, остроумната "Дама", тебе слушаме! Ама нещо не виждам в коментара ти да си написала какъвто и да било логичен аргумент срещу телегонията, а само някакви празни твърдения, колко много си била "знаела", че чак и повече от Айнщайн едва ли не. Айде стига сте се изхвърляли жените вече, че се излагате. Всички жени се правите на големите знаячки по всичко, ама всъщност и 1 книга не сте прочели през живота си. Като нямате какво да кажете, просто си замълчете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c99943f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

52.   39, няма нужда да пускам тестове. Засега не хващат телегонията.
Не се съмнявам в лоялноста на жена си. Пък спомням си че за тях се трудих и сутрин, и вечер, а понякога и на обяд.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e713944597
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Този ефект с телегонията само на жените ли повлиява или на мъжете също?
Може ли да съм правил секс с жена и после дъщеря ми от друга жена да прилича на първата?

 
  ...

1-50 от 181
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker