Има ли жена, която би се захванала с такъв като мен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121327)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли жена, която би се захванала с такъв като мен.
преди: 9 месеца, 3 дни, прочетена 3381 пъти
Здравейте, мислех цял роман да напиша, но ще го карам по-кратко. Аз съм мъж на почти 30 години. Интелигентен съм, работещ, не пия. Нямам големи финансови възможности, но гледам непрекъснато да се развивам и да подобрявам това. На външен вид съм просто нормален човек - не съм нацепен, не понасям брада, общо взето не се вписвам в общоприетите "ценности". По характер съм дълбок интроверт. Успех с жените нямам никакъв, опитвал съм десетки пъти, но никога с никой не се получава, доскоро и девствен, но вече не, благодарение на една проститутка, Дълго време търсех къде е проблема, но вече просто искам да си намеря жена. Без значение дали за сериозна връзка, или просто да бодна, каквото дойде. Къде да я търся? Да разпратя десетки покани във Фейсбук и да тръгна с първата, която върже, да излизам по завдения (мразя го това), да пробвам с агенция за запознанства? Каква жена би тръгнала с такъв като мен? Грозничка дебелана, отчаяна като мен, самотна майка с деца от която всеки бяга, по-възрастна, която си търси забавления, или пък може би неориентирана ученичка? Очаквам съвети, само без 'промени си характера и външния вид, тръгни на фитнес, направи тяло" и т. н. Пробвал съм, само загуба на врем. Вече нямам намерение да се правя на такъв, какъвто не съм и да се вписвам в изкривени идеали. Нормалните мъже също си намират жени. Освен аз де... Просто ми дайте идея към какъв тип жени да се насоча, и къде да ги търся. Пак се получи дългичко, ама...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 065d66419d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Във въпроса ти се съдържа много ниско самочувствие. Обясняваш какъв не си, познавам много хора като теб. Те се осъждат, затварят в себе си, критикуват себе си, докато други некадърници се спукват да се хвалят. Заобичай себе си и друг ще те заобича.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 991ea02c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Здравейте. Аз съм жена на 30. Набори сме. Ами има всякакви хора, има и интеоверти, нормално е. Не ти е това проблема. Има и такива жени, значи трябва да се ориентираш към такива, но къде да я търсиш в въпроса, след като и тя като теб но била вкъщи, щом е интеоверт. Нещо като йобинимаш ли? Хората се намират по хобита, по групи за хоби и т. н.
Нацепените си намират кифли, не е казано, че всеки трябва да е нацепен. За всеки тип и категория мъж си има съответната категория жена. Не е казано, че трябва да си фитнесджия, НО е абсолютно желателно да не си дебелак. Няма кой да ти върже, ако си ужасно дебел, например. Нормално телосложение е ОК.
Най най-важното за мен е, какво ти излъчваш. Ако си супвр отчаян, депресиран, самосъжашяваш се... Няма как да привлечеш дори и грозна жена. Никой човек, нито никоя жена, не желая отчаян тип.
Не знам, поработи върху себе си като усещане, като нагласа към света, не толкова като характер, ясно е, че човек не се променя.
Желая ти успех, ако не ти е фикс идея, ще си намериш жена. Ако ти е фикс идея и само това то е фокуса, може и да не стане скоро.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 6af2701c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Според мен има жена, която би се захванала с такъв като теб. Трябва обаче ти да направиш първата крачка в 99 процента от случаите и да я заговориш. Ако имаш някой приятел който не се срамува и му се отдава да общува с хората го помоли като излезете да ти помогне като заговаряш някоя жена.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: c27f05d244
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Щом си интроверт, трудна работа. Трябва да си забавен.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: f37eaa7d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Очаквам съвети, само без 'промени си характера и външния вид, тръгни на фитнес, направи тяло" и т. н. Пробвал съм, само загуба на врем.


За какво изобщо си писал, като всяка промяна е загуба на време?

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 180d893b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не си дълбок интроверт, както си написал в поста, щом си ходил на проститутка и то първия ти път.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 985428a11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Така както се описа никоя уважаваща себе си няма да ти върже. Като искаш да боднеш вземи си плати пак на проститутка. Тя те приема такъв, какъвто си, не и пука, щом си плащаш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 359876ca73
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Търси си жена от чужбина. Тукашните Ганьовици си харесват ония с макетните ножчета и си придават фалшива стойност току виж някой не разбере, че всъщност за нищо не стават като жени.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 92dc979e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Карай си с проститутките като ти е толкова потенциалът.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 9933c08b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   в квартала да се запознай с някоя съседка в твоето положение и да ти е компания за питие, ваканция и приятни неща, бъди смел, това е ключът към успеха в отношенията със женския пол.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 368843c5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

12.   E, извинявай, но доста грубо прозвуча - аз съм си такъв, какъвто съм, нормален мъж, за мен няма смисъл от фитнес, излишно губене на време...

НО.. за жените "грозничка дебелана, самотна майка, от която всеки бяга".. Защо, какво им е на такива жени? И те може би искат да ги приемат точно такива, каквито са си и имат достатъчно качества.

Т. е., мъжете може да сте си всякакви, но жената трябва да блести? За нея фитнесът си е задължителен, няма "не искам". И деца от друг не трябва да има. Но ако е над 30 и пак няма деца, пак не е желана партия.

И като мразиш заведенията (по-скоро не ти се дават пари, нали? ), къде ще излизате с жените по срещи? Защото все пак, освен да си легнете заедно (както с проститутката), трябва и някакви срещи да има, да се отиде тук и там, да се трупат спомени, впечатления.

И това "Нямам големи възможности", написано така декларативно също боде очите. Това не е присъда доживот, може да се промени.

Въобще, звучиш ми като един особен тип мъже, от които жените бягат, защото усещат, че щастие там няма. Нищо им няма на външен вид, не са глупави, нито некадърни. Обаче цял живот ще те карат да се чувстваш виновна за нещо, да се чувстваш длъжна, да се снижаваш и да имаш ниски стандарти за връзка и отношения. С мен е, защото (той счита), че друга няма да го иска; няма да ходим никъде (защото той не иска), няма да промени нищо в себе си (защото си е такъв и толкова...

Помисли си и поработи над това.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: cc576be14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До 2 - че имам някакво хоби е силно казано, По-скоро сфери, в които имам интерес, но те са тесни и не са за всеки. За дебелак - не, не съм. Не съм много висок, имам коремче, но не е нещо фатално. Начинът ми на живот и работата просто ме заставят постоянно да се храня набързо и на крак. Това се отразява, няма начин. Преди ходех на фитнес, сега живея по друг начин и нямам време.
До 4 - повярвай ми, когато се чувствам в свои води и сред свои хора, мога да бъда най-забавния човек на света. Проблемът е, че трудно се запознавам и трудно се отпускам с нови хора.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 8ebcf722f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Около теб няма ли жени, които знаеш, че са свободни.
Какво значение има, че си интроверт, аз също съм такава, не умея да говоря много, но изглеждам добре.
Мъжа ми също не е много разговорлив.
Огледай се.
Ако ти хареса някоя онлайн, може да се пробваш.
В работата има ли жени?
Аз моят мъж го намерих близо до нас, през няколко къщи живеем.
За мъжете е по- трудно.
Няма смисъл да се правиш на някакъв дето не си.
Успех, имаш още време.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 21811eb04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   За да си популярен не е нужно да си нацепен - много рок певци са кльощави, но жените си късат фанелките на техни концерти. Стани певец, модел (не е нужно да се нацепеняк, има и слаби, само си пооправи кожата на лицето и прическата), актьор и те сами ще започнат да идват като започнат да те виждат по ТВ предавания, списания или по реклами. Ако работиш в офис съвсем ще се сдухаш, изпитано на мой гръб! Успех!

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 2c0a1904da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Велик ум като Никола Тесла, той също не е имал успех с жените, дори се казва, че е умрял девствен, а многото сексуални контакти с жени водят до разврат на душата. Също е факт, като си задоволяваш нагона, ставаш приятен човек усмихнат позитивен част от природата на физическо ниво, добър секс с красиви жени, прави мъжете уверени в себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: e8d69ec67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Да не те отчайвам, но и "закъсалите" няма да те погледнат. Дебелана, по-голяма или такава с дете от която всеки бяга по-голям шанс има. Слагаш етикети на жените, а ревеш за жена. Сигурно и на теб слагат.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: dd9f584b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ходи повече на екскурзии там е пълно със свободни жени.
Има и много красиви. Трябва да да пускаш по някой забавни лаф чат чат на всеослушание и може да привлечеш интерес.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 76e5fe0067
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не е изключено. Въпроса е до кокло ще те хареса отсрещния човек. Кофти е на 30 години човек да е сам. Опциите стават много малко ако човек не е развит с пари, добра кола и апартамент. Жените, дори младите искат това, за да започнат по-сериозни отношения с даден мъж.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: bbcc796c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   По-добре я намери онлайн, но не в сайтове за запознаства, а чрез общи интереси. Видео игри, музика, т. н. Така като интроверт ще намериш жена която не ти се дразни на това че си интроверт.

 
  ...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 5a93245d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Авторе,

Природата е безмилостна. С твоя манталитет, с твоите оправдания си обречен. Такива като тебе не се възпроизвеждат. НО, погледни го от хубавата страна - от тебе става страхотна "кукувица". Ще издържаш чужди потомци, ще се грижиш за тях, ще правиш всичко "правилно" и накрая ще си умреш в само-съжаления.

Светът е такъв какъвто Е, а не такъв какъвто си мислиш че е в твоята глава. И сам виждаш - ТИ си този който трябва да се промени, не другите хора/Природата.

Ако не, бъди "си такъв" каквото и да означава - за нас е ясно:
смотан, мрънкащ, беден, несигурен, мързелив. Много възвишено, браво!


Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 0ea4ed1676
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Авторе,
"Интелигентен съм, работещ, не пия. Нямам големи финансови възможности,..."
Тези неща не ти помагат при отношенията с жените.
Едно проучване показва че хода с множество сексуални паркньори в по напреднала възраст страдат в пъти повече от рак, инсулт и други заболяваия. Причината е че се пушели, пиели и са водели като цяло нездравословен живот.
Мъже с вредни навици са по- привлекателни за жените. Жените се хедониски, те първи започват та пушат (някои и да пият) и доста момчета на времето пропушиха заради тях. По лесно се социализираш, ще излезнеш да пушиш, някоя мацка ще ти поиска огънче или цигара, може да се заприказвате, и така полека лека може и до леглото да стигнете. Също ако киснеш по барове и дискотеки нощем, вероятноста да ти падне някоя пияна девойка е по- висока отколкото ако не ходиш там.
Мъжете са отгледани и възпитани с големи заблуди. На момчетата им е внушавано че трябва да са добри, скромни, ученолюбиви, трудолюбиви, да спазват правилата и т.н. Но това е с цел да са полезни и безопасни за обществото. Само че жените харесват противоположното на това. Тези които не вярваха в това и не спазваха правилата първи изчукаха девойките. После някои жени се ориентираха и към другите пичове, но след като минаха през множество легла.
Сега, ... ти не щеш да се променяш, но досега да речем 10 или повече години си се мъчил да се обвържеш и не си успял дори и секс да направиш. Проститутката не се брои понеже тя дава на всеки който и плати. Каква гаранция има че в следващите 10 ще успееш?
Така че действай- тръгвай на спорт, развивай се професионално, подобрявай си финансовото положение. И без това няма какво друго да правиш. Прави го за себе си, не за жените. Тях си ги изкарай от акъла- ако ти е писано ще намериш, ако не гледай си живота.
Не ги слушай тези дето ти викат да ходиш на танци или туризъм. Това че там има жени не ти помага, дори повече ще те дразни понеже те няма да искат да са с теб. Ще гледаш как се чукат с други и ще те е яд. Аз съм ходил на латино танци няколко пъти а и разни други неща и файдата беше никакава.
Най- добре ходи на спорт- на бойни спортове или фитнес. Трябва ти за самочувствие, да се почувстваш мъж и като се погледнеш в огледалото да ти е кеф.
Тоя Никола Тесла и разни други учени не знам дали не са били педераси и затова да не са чукали жени. Много от тях са имали и пари и слава, съмнявам се да е било невъзможно да си намерят съпруга. По онова време на жените не са им давали да се чукат с който им падне- женитба и след това секс. Затова и почти всеки мъж си е имал жена. И мъж с добра професия е бил разглеждан като добра партия- подходящ за глава на семейство.
От 15
"Стани певец, модел, актьор и те сами ще започнат да идват ..."
- голям майтап. То това фасулака работа, пък и пълно с работни места за такива.
Оше несъстоятелни съвети (18)
"Ходи повече на екскурзии там е пълно със свободни жени. Има и много красиви."
- ами не е вярно. Пък и да има, едва ли ще успееш да свалиш някоя ако не знаеш как става. Най- вероятни някой друг пич ще докопа свободната мацка (ако има такава). Загуба на време.
Може да пробваш с разведени и със самотни майки. Но не ти го препоръчвам. Аз на времето взех самотна майка, но после така гадно се държа с мен че цял живот съжалявам. Платих си за гяволъка. Но това беше преди 25 години. Сега казват че и те са с необосновани претенции.
Един познат се опари от разведена. Купи и кола, гледаше и децата докато тя се чукаше с други. Накрая я хвана и и би шута.
Виждаш че рецепта няма. Действай, квото- такова. Жените не са за всеки. Понякога без тях е по- добре.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 98e3c6e55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Аз съм същата работа като теб авторе, поне четейки това, което си написал.

Преди няколко години вече ми бе писнало и започнах да ходя по проститутки. За две години бях минал над 70. Тогава вече ми се уби желанието за семейство, но поне ми се махна комплекса, че сексуалният ми живот е нула. Лоша работа, като цяло, не се хваля.

Малко след това започнах да виждам нещата по-ясно, само че след дъжд качулка... Имал съм възможности, но съм ги изпуснал.

Това което жените забелязват първо се нарича УВЕРЕНОСТ. Това е като при животните, по-силният, по-увереният печели женската. Ето защо има мъже, които обират "хубавите ябълки", даже въртят по няколко едновременно. Други цял живот не успяват и или умират девствени или продават душите си на пороци (като моя милост).

Има много самотни майки на по 35-40 години, които се нуждаят от мъж, какъвто и да е, стига да има жилище и някакъв доход. Тук за любов не може да се говори. За мен това е лоша идея, колкото и да не може да си намериш жена. Много мъже в нашето положение се задоволяват с това.

 
  ...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: c4462cee5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторе, то и всички жени не са като Анджелина Джоли, със сигурност има и невзрачни, и дебели, и всякакви. Проблемът ти е, че щом си дълбок интроверт, няма как да се запознаеш и да завържеш връзка с такава жена, защото нямаш увереност и качествата да го направиш. Номер 23 е прав, най-вероятно си имал възможности, но си ги пропуснал. Щом не искаш съвети за спорт и промяна на външността, освен да ходиш по планини и екскурзии, там хората са сърдечни и открити, та белким се престрашиш. Или народни танци, там се играе групово, та може и ти да се включиш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 4d326fa334
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   23,
Къде намираш читави проститутки? Аз съм бил с 5-6 и секса с тях въобще не струваше. Дори със загубената ми жена излиза малко по-добър когато ми бутне (доста рядко). Това със самотните майки го избягвайте. Изчукайте ги ако ви паднат но на се хващайте за семейство. Мойта е такава и винаги се е държала много грубо. И секс рядко има. Не са читави щом са станали такива. Имат си психотравми, мъжът който ги вземе яде калая. Пък и путките им са широки и хлабави от раждането и множеството паркньори- секса с тъх не прави кеф.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 4d326fa334
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   23,
Къде намираш читави проститутки? Аз съм бил с 5-6 и секса с тях въобще не струваше. Дори със загубената ми жена излиза малко по-добър когато ми бутне (доста рядко). Това със самотните майки го избягвайте. Изчукайте ги ако ви паднат но на се хващайте за семейство. Мойта е такава и винаги се е държала много грубо. И секс рядко има. Не са читави щом са станали такива. Имат си психотравми, мъжът който ги вземе яде калая. Пък и путките им са широки и хлабави от раждането и множеството паркньори- секса с тъх не прави кеф.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 1176972110
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Една жена, която е в търсене на мъж.. не гледа нещата, които ти. Трябва да разбереш разликите между половете.
Мъжете гледате фактите. Даже се “рекламирате” чрез тях. Като все едно продаваш кола: на толкова години е, външният вид е такъв и такъв, моторът е добър.
Ние гледаме емоцията. Той разсмива ли ме, той отделя ли ми внимание, мечтател ли е, можем ли да си говорим, открит ли е с мен, ще ме нарани ли?
Не мисли къде и какви жени? Това е гадно и отчаяно.
Научи се да разбираш жените и ще си бижу за всяка.

И не се рекламирай. Мухльовците ни предизвикват с нахапаното си държане и лъжи, влюбваме се в тях, НО раждаме деца и сме верни и лоялни на свестните мъже. Този който може да събуди в една жена И трите ѝ основни енергии, ще е щастлив. А те са мръсницата, приятелят и майката.

Огледай се, попромени някои неща (вкъщи никоя няма да ти дойде, разбираш го). И когато някоя ти хареса, просто я покани на среща. И забрави глупостите, които мъжете дрънкате в такива моменти от типа на “много си красива, ще е нахално ли да те питам” това ни плаши.
Супер спокойно, усмихнато и приятелски казваш: “Хайде, да пием по кафе утре? ”

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 часа
hash: 9dee8be7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Или го имаш или не, това е... И това е че не се тренира, просто се раждаш с това умение... И пари да имаш, и най големият красавец да си и тем подобни, ако го няма това в теб да можеш да омайваш жените само с думи или там както става, няма бате не става... Имам един познат, който не е нищо особено, даже не работи, но всеки ден е със мацки, дали ще е на по кафе или други работи ще прави е факт, че мацките му скачат... А аз едно момиче не мога да заговаря, но иначе имам работа и хобита и не, не става... Това е, той го има, аз не... Тъй че няма ли я в теб тая "супер сила" и звездите да й сваляш няма да стане...

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 20 часа
hash: 71f2f4e8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Брей, в много лоша категория постави майките с деца, отчаяни ни били, ами самотните бащи... хайде да не се хващаме за думата... се по конкретно, да, шансове имаш, но да не ти е самоцел... търси, разговаряй, има много самотни жени на твоята възраст, успех

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 часа
hash: 8ebcf722f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Вземи си куче, мъже с куче имали по- голям шанс с жените.

 
  ...
преди: 9 месеца, 15 часа
hash: 4832b4bcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Интересно как коментарите с най-висок рейтинг са по-скоро самопризнания от комплексирани льохмани (особено този, който изписа почти цял научен труд как Тесла бил п*дерас оправдава съществуването на атомната бомба), които сами се вкарват в матрицата и са абсолютно несвързани с молбата на автора за конкретен съвет.
Авторе, ако избереш да слушаш такива лумпеняци, най-много да станеш същия като тях.
Не отивай на латино или каквито и да е танци, ако не смяташ да се занимаваш сериозно с това. Същото важи и за бойни спортове (фитнеса е за смешници). И те са "пробвали", колкото да отчетат присъствие и разбираш ли, другите са по-прости и никоя не им вързала (много ясно), именно защото излъчването си им остава на загубени мърши. Колкото повече се фокусираш върху това, толкова повече отчаяние излъчваш и ще отблъскваш дори най-големите утайки. Оправи си комплексите на първо време, другите работи си ги отметнал (после пробвай да си подобриш и финансите). Както ти става ясно от коментарите, комплексарите си остават такива и след 100 проститутки. Един друг "п*дерас", ако мога да се изразя като льохмана по-горе, е казал, "Лудост е да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат. "

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 15 часа
hash: 21811eb04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   "Начинът ми на живот и работата просто ме заставят постоянно да се храня набързо и на крак"
ами смени си работата

 
  ...
преди: 9 месеца, 15 часа
hash: 0f5b54bb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Написаното от номер 22 трябва да се разпечата в един милион екземпляра и да се окачи на видно място на всякакви обществени места.

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 часа
hash: 95878a9d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   31- не обиждай, комплексарско звучи,
"цял научен труд как Тесла бил п*дерас"
- може да е бил такъв понеже казват че не е спал с жена а не му е било проблем да си намери съпруга. Тогава е било срамно да си такъв и предполагам мнозина са го криели. Макар че инженер педераст досега не съм виждал. Някак си е мъжка професия, не е като музикант или танцьор.
"... оправдава съществуването на атомната бомба"
Ъъъ, кой тва, Тесла ли?
"Същото важи и за бойни спортове... "
- ами не важи. Добре е за здравето на практикиващия и зле за същото на някой дето иска да му направи нещо лошо.
"Оправи си комплексите на първо време... "
- я ни обясни как се оправят комплекси та да видим какво можем да направим по въпроса.
"... комплексарите си остават такива и след 100 проститутки... "
- след 100 се чувстваш по- добре отколкото с 0.
Кажи мъж ли си или жена?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 12 часа
hash: 846071be77
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   23
Първо, самотната майка с дете си има семейство и тя взима теб в семейството си, не ти нея. :)
Второ. Жена до 30 без семейство - не става. Жена с дете без мъж - не става. Жена на 22- на акъл не е като на 30 и няма какво да си кажеш с еня- не става. Или по - точно става, но на нея приоритета не й е да има сериозна връзка.
Трето - изключително грозно изказване по адрес на жените. Ами ражда ти бе, като си толкова отворен, за да не се разшири жената. И да те светна, че един ден и твоята жена ще роди. И най-вероятно и тя ще е "хлабава" ". Но човек като теб вместо да предложи решение и да извади кеша за пластика акто му е шабаво, той ще знае само да говори.
Не ти прави чест да говориш така за жената, с която си. Дано те зареже и намери по-достоен.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 часа
hash: acd3ae1a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   16, не ми го хвали тоя "велик ум" Тесла. Аз ако трябваше да избирам дали да съм велик ум, ама да си умра девствен и небарал жена през живота си, или тъп, невеж, неграмотен простак, ама наебал поне 10-ина мацки и усетил гола женска путка, щях да избера второто, без да се замисля.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 9 часа
hash: 95878a9d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   35,
"един ден и твоята жена ще роди. И най-вероятно и тя ще е "хлабава"
- да но ще роди от мен а не от някой друг. Тук визирам самотните майки към които се стремят пичовете неебали още жена.
"... извади кеша за пластика като му е лабаво... "
- трабва да плащам аз задето друг си е направил кефа? Ама не това е най лошото. Има си и други по- лоши неща при тези жени. Аз си платих с 20 години от живота ми. Затова не го препоръчвам. Самотните майки- под лупа. Евентуално само секс с тях и никога обвързване.
Другите неща не ги разбирам:
"Жена до 30 без семейство - не става"
- че защо да не става? Според мен става.
"Жена на 22- на акъл не е като на 30... "
- че не виждам проблем. Да ебеш 22 годишна сигурно е по- добре от 30 годишна. Поне е минала през много по- малко курове.
"Или по - точно става, но на нея приоритета не й е да има сериозна връзка. "
- че на кой му е притрябвала сериозна вризка като може и несериозна?
Ама ти съвсем съ си объркала.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 часа
hash: 2c0a1904da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   номер 36. Няма да стигнеш до никъде с това мислене, някои от тези учени бяха вярващи (не бяха педали) как се опита да обясниш състоянието им, личен опит? Ще спомена още един "Исак Нютон", той беше доста срамежлив и отдаден изцяло на науката, почина също девствен като Никола Тесла.

Защо го споменавам, тези учени (за вас педали) са дали целия си живот за човечеството, въпреки че не са имали успех с жените, а за мъжете в днешно време те биха били загубеняци. За съжаление, глупаците винаги са повече от умните и гения.

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 95878a9d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Абсолютната свобода облагодетелства малцина. Има интересен автор по темата (Мишел Уелбек):
https://chitanka. info/person/michel-houellebecq
Правилото е валидно на всякъде- в икономиката, политиката, междуполовите отношения. По слабия бива смачкан и изчезва. В икономиката държавите се опитват да въведат някакви регулации. Междуполовите отношения сега не са регулирани, но в миналото не е било така. Не знам дали жените ги устройва тази свобода, но на голяма част от мъжете им е трудно.
Авторе, много са като теб и с времето се увеличават.
Разгледай нещата от Manosphere и MGTOW. Има много неща и в ютуб. Доколкото разбирам, много мъже на запад се отказват да се срещат с жени понеже не виждат смисъл. Отнема им огромни ресурси и често получават нищо за това.

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 95878a9d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   36,
Има и доста хора дето ще предпочетат да са на мястото на Тесла (ако не е бил гей разбира се).
То и най- простия и неграмотен циганин може да е опраскал 10- тина. А тези като Тесла се броят на пръсти.
Въпрос на ценности и приоритети.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 95878a9d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Гледам че Мишел Уелбек са го забранили в читанка-та до 2027-ма. Жалко. Може да го има в някои други платформи. Или да се вземе от някой който е изтеглил книгите.
Иначе е интересен за такива (и не само) като автора. Показва доста неща от съвременната действителност.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 95878a9d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   38,
Мъж ли си или жена?
Ако си жена би ли се изчукала с някой дето не е бил с жени?
Пък бил той и откривател на някакви неща от електрияеството.

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 7ade494034
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   че на кой му е притрябвала сериозна вризка като може и не сериозна?

Ето след това изказване, драги ми дами и господа, не се чуете защо жените не искали да раждат и "къде да намеря свястна жена",
Ганчо не иска ангажименти и директно си го заявява. То да беше само той добре.

Иначе, пич то дали от теб или друг ще родипа ще е хлабава. Ако е от теб, ти си вдигаш чукалата и я зарязваш защото не ти трябва да си сериозен и после тя била виновна, както и всички останали жени с деца. А неможковците, ни лук яли, ни лук мирисали. Двойни стандарти отвсякъде. Ясно сте ми такива.
За жената до теб, като не те кефи защо си с нея?
20 годишнитр в момента правят повече бройки, отколкото можеш да си представиш. Но ок. Бъди с такава, ако си над 30 едва ли ще й изтърпи начина на мислене, но можеш да пробваш, разбира се.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 4e5d0a5ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Авторе на въпроса - дали можеш да си намериш приятелка и евентуално жена за създаване на семейство? - естествено, че можеш!

И то без да се вманиачаваш да си коригираш недостатъците - всеки има недостатъци! Единствено, ако си много дебел - може да се опиташ да поотслабнеш, за друго няма смисъл да се мъчиш да го оправяш! А и недостатъците в характера - е почти невъзможно да се променят!

Но по мое мнение - търси жена с близки(или еднакви) до твоите интереси, цели и приоритети - с която да имате какво да си кажете и "да вървите в една посока"!

И не бързай, нещата много рядко се получават от раз.
Така, че - имай търпение!

-------------------------------------------

Сега, да ти обясня: има два основни варианта при търсенето - първия е да търсиш какъвто и да е тип жени:

При него - използваш всяка възможност за запознаване с жени, включително да ги заговориш на улицата, в метрото, в парка, на някоя опашка за нещо, на заведение... и т. н. т.
И недей слуша тези, които ти казват, че така няма да стане!

Аз примерно с жена си се запознах като я заговорих на улицата, тя си минаваше покрай мен...

Хващал съм си гадже като съм сядал на пейка в центъра до две девойки...

Така, че начини много, но важното е да бъдеш търпелив и да не се отказваш!


Вторият вариант е да си търсиш подходяща жена за теб по общи интереси, възгледи, хобита, приоритети. Значи трябва да влезеш в такива среди. Тоест по този вариант трябва да търсиш подходящата жена - на подходящото място!

Имам мой близък, въцърковен православен християнин, който искаше да си намери също такава вярваща жена и след дълги години търсене я откри в църквата...

Става също и варианта - да те запознаят с подходяща жена - твои близки или приятели, познати...

Но още веднъж ти казвам - не бързай, имаш достатъчно време! Не се отчайвай и не се отказвай!

Имам друг близък - повече от 10г. си търси подходяща жена, а беше вече над 40г, и всички му казваха, че нищо няма да излезе... Но човекът беше упорит и търпелив, и най-накрая я срещна, и вече от няколко години е женен и има прекрасно семейство!

Който търси - намира! - казва Господ Иисус Христос и това си е самата истина!

Желая ти успех!

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 95878a9d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   43,
"... пич то дали от теб или друг ще родипа ще е хлабава. "
- ако ще е хлабва да е от мен. И тогава няма да изоставя нея и детето. Мойта обаче беше хлабва от друг. Но си нося кръста. Отгледах детето заедно с още 2 от мен. Но не го препоръчвам. Тези жени освен хлабавата путка имат и много по- големи кусури.
"... като не те кефи защо си с нея? "
- да не мислиш че мъжете имат голям избор? Взимат квот могат, не квот искат. Мъжете се раждат с 5-6% повече. Сложи 5% проститутки, 5% дето търсят само богати, 5% дето търсят чужденци, 5% дето търсят само принцове и ето ти поне 25% мъже за които няма жени. Ето автора досега на 30 нищо не е намерил. А на мен това ми беше най голямата грешка в живота.
На автора засега му трябват няколко несериозни връзки. Ти да не се омъжи за първия с който се изчука?
Трябва му опит с жените преди сериозно обвързване. Трябва му и опит за да може да хване тази която иска когато се появи. Не знам дали ще успее понеже за такива като него не е лесно.
Аз избързах и затова си патя цял живот. Опитвам се да съветвам на базата на моите преживявания.

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 8448d92c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   36 до 40 Ако ще да е открил Тесла не знам си какво, щом си е отмрял девствен, неудовлетворен и неусетил топла женска ласка нито веднъж през целия си нещастен живот, значи нищо не е живял, и всичките му открития не струват нищо. Кел файда, като е открил еди какво си? Така е улеснил живота на другите, но не и своя си. Аз предпочитам да съм тъп и прост и да не съм открил нищо, ама да съм се наживял като мъж и да си умра щастлив.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 2c0a1904da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Номер 42. Не съм жена и няма да мога да отговоря на въпроса, които ми зададохте. Ако трябва да погледна обкръжението си и да се замисля с какви мъже излизат жените, бих казал, че авторът няма шанс с тях, но и аз също.

Така или иначе всички ще умрат. В крайна сметка нищо няма значение. Всичко ще спре в крайна сметка. Ако наистина искате другар, просто вземете котка или куче. Те ще ви обичат безусловно. Хората тук ви дават фалшиво чувство на надежда. Живеем в много повърхностен свят. И да.. ВСИЧКИ хора ще ви съдят по външността ви. Но нищо няма значение... защото всичко се връща към нищото. Техният опит в този живот ще изчезне точно както вашият и моят.. след като умрем, няма да има нито памет, нито съзнание, нито емоции. И както казва Джон Ръскин
"Даже най-големият несретник измежду нас има някаква дарба. И макар тя да ни се струва обикновена, стига да бъде приложена правомерно, може да се превърне в дар за всички хора".

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 95878a9d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   44,
Има ли много вярвящи жени които търсят подобни мъже? Ако човек стане набожен дали има по- голяма вероятност да си намери жена? Да си девствен може и да е предимство в такъв случай. Макар че при мъжете това няма как да се разбере. А при жените е супер. Ако телегонията един ден се окаже вярна, няма да си преебан като останалите.
Сещам се и за веганите. При тях само 24% били мъже. Повечето веганки не са съгласни да си имат работа с мъж ядящ месо. Та при тези конкуренцията за жените може да е по- малка. Но не знам колко жени са такива. Все пак мъжете имат нужда от животинска мазнина за да имат тестостерон. Тия дето са решили да се правят на вегани за да докопат жена ще трябва тайно да си хапват сланинка, масълце, мазна мръвка. Или пък да взимат някакви заместители ако има.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 1d819b1dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   1. Казали са ти - работи върху себе си. Да си с нормално телосложение (ако не си), за да си здрав и да привличаш повече. И да имаш нормално себеусещане.
2. Не искаш да ходиш на фитнес и по заведения. Добре. Но все някъде трябва да я срещнеш тази жена. Не може да стоиш вкъщи и да чакаш тя да ти почука на вратата, нали? Не излизаш ли все пак с хора извън работа, за да имаш шанс да срещнеш някоя жена в компания? Приемливо е дори да споделиш с някои хора, че си търсиш жена и да те "сватосат" с някоя подходяща. Краен вариант е да срещнеш жена и на работа, но темата е дискусионна, а има толкова други възможности. Интернет? Клубове по интереси? Танци (латино, народни, танго и т. н. ), йога, катерене, плуване, планинарски групи, кратки екскурзии, литературни четения (да, има такива, има и представяне на книги и автори), откривания на изложби, концерти, разходки в парка, кучешки площадки (ако имаш куче или намерение да си вземеш), плажове (лято е) и т. н., и т. н. Все нещо ще ти харесва. Без никакви контакти с хора няма как да стане.
3. Говориш за групите жени не като за личности. Има жени, които няма да обърнат внимание на това. Но има и други, които точно заради това ще те избягват. Така че както за работата върху себе си и контактите с хора, така и тук ще те посъветвам - работи върху себе си и възприятията си за себе си и света. Да, може да си интроверт, но е необходимо поне минимално правилно взаимодействие със самия себе си и с обществото.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: d8a27ff3e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Описанието ти отговоря на 90% на средностатистическия български мъж, който вечно преследва чуждите жени.
Е, ако ще бъдеш верен на жена си, за много жени ще си идеалният съпруг.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 4e5d0a5ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   до 48 от 44

(Предполагам, че си автора). Ти ми задаваш два въпроса:
"Има ли много вярващи жени които търсят подобни мъже? Ако човек стане набожен дали има по- голяма вероятност да си намери жена? "

Мога да отговоря следното:

На първия ти въпрос:
Не знам дали има много вярвящи жени които търсят подобни мъже! Но по принцип всяка благочестива и вярваща жена си търси "по-чист и неомърсен толкова мъж" и за нея е много по-добре да бъде с мъж който е девствен или е имал възможно най-малък брой връзки.
Но, виж сега, вярващите жени все пак също са жени като всички останали. (И имат същите плюсове и минуси) Разликата е, че обичат Бога и водят въцърковен начин на живот.
Но имай предвид, че ако ти самия не си такъв, ще ти е трудно да водиш такъв начин на живот...


На втория ти въпрос: човек "става набожен", когато повярва в Бога от цялата си душа и сърце. Тоест тогава той обиква Бога и се стреми към Него, и се въцърковява заради Бога, а не за да си търси жена. Вече намирането на жена в църквата си е Божия работа, може и да се получи, може и да не се получи...

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker