Лошо ли постъпих с нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лошо ли постъпих с нея?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 8187 пъти
Хора здравейте. Не съм и вярвал, че ще опра дотук но ето че никога човек не трябва да се зарича. Имам вътрешното усещане, че натрупах немалко грехове към едно момиче. Не сме малки, на по 20 и кусур години. Кефеше ме много на външен вид, имаше нещо по-различно в нея, но винаги съм я възприемал само като сексуален обект. Никога не съм имал сериозни намерения към нея, за връзка и тн. Тя обаче с времето взе че се влюби- така поне ми сподели едно друго момиче от обкръжението й, а и не беше нужно- тя непрекъснато се издаваше. После почна да ми се прави на недостъпна, а аз не можех да повярвам, че тя дори е повярвала, че бих предприел нещо повече за нея след като ме резна веднъж. Даже една нейна фр след тва ми наду главата с разни хуленици от рода ''Знаеш ли кво й причини, до депресия я докара'' и разни такива. Сега съм с момиче, за което бая се борих, но към нея имах сериозни намерения, не само за секс, защото тя е много по-земна, а онази имаше супер много проблеми и не ми се щеше да си огорчавам излишно живота с натоварващи хора. Въпреки това все още понякога се сещам и си мисля дали нямам грях към нея и че допуснах да се влюби, а й имайте предвид пак повтарям- никога не съм й давал и надежда дори че може да има нещо повече от секс. Ще съм задължен за мнението ви, въпреки че вече съм поел по пътя си с друг човек, но все пак.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 64

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 291cf5651d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, не си постъпил лошо с нея, освен ако ? си обещавал повече от секса и не си ? доставял удоволствие, а си гледал само своето. Една ГОЛЯМА жена би следвало да може да прецени такива неща. Остави я на мира - явно се е поувлякла, не се занимавай. Аз никога не бих ходила с мъж само заради секса, но ако се съглася, после не бих се сърдила. Не вярвам и, че една жена може да бъде използвана за секс повече от веднъж - това значи, че мъжът е взел в секса повече и която жена се съгласява да прави многократно секс с такъв мъж, сама си е виновна. Има и жени, които излизат с мъже заради секса - лошо няма
Авторе, остави я на мира. Ще ? мине.
Имаш грях към нея, само ако си я лъгъл и си ? обещавал нещо, което не си искал да правиш си гледал само себе си в леглото.
И все пак, друг път бъди по-ясен в намеренията си.
Не се занимавай с това момиче - може би е вярно, че е емоционално нестабилна и натоварваща -кой знае какъв багаж има от семейството си още.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, ние дори и до секс не стигнахме, макар че в последствие нейни ''доброжелатели'' ме информираха колко й се е искало. Като че ли това още повече я депресира. Наистина и грам не съм искал да я докарвам до такива състояния. Като казах, че ме ''отряза'' имах предвид, че аз поех инициативата, но намеренията ми бяха само за временно забавление, а после разбрах, че тя се е надявала да не се отказвам и да продължа да й се моля едва ли не. Аз дори и по телефона не я потърсих след това, а тя ми го даде без изобщо да съм й го искал. Честно понякога ме гризе съвестта. Жената, която споделя леглото ми в момета също знае за нея ( мразя задкулисните игрички и бях откровен с нея още в началото, че до скоро доста често сменях жените но винаги всичко е било само секс, както и тази , за която написах историята си) и като се сети все ме подканя поне да й се извиня, че съм я подвел по този начин. Не знам. Вече си научих урока да не давам погрешни сигнали. Н1, казваш, за ''багаж от семейството''. Не мога да отговоря. Аз дори не съм си правил труда да я опознавам. Исках я само за леглото и толкова. Даже сегашната ми приятелка като чува какво чудовище съм едва ли не и постоянно се смее, защото тя ме Познава и знае що за човек съм. Мерси пак, писах отново само за да доизясня, че дори и до секс не сме стигали и то по нейно желание - на първата. Иначе искрено се радвам за нея, защото разбрах, че тя също е срещнала любовта и дано е открила всичко онова, което е търсила. :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 41dd387c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Много лошо си постъпил..Ако си я лъгал и си говорил неща,с които си целял само и единствено секс.Ако си знаел,че е влюбена и си продължил да и даваш надежди с лъжи много лошо.Знаеш ли Бог е проброил сълзите и..Никоя пролята сълза от жена не е напразна.Не те съдя в момента.Всяка любов заслужава да е спеделена.Хубаво е ако нямаше толкова нещастни хора и страдащи от любов.Но след време ще и мине и тя ще разбере че може би така е било писано.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f795fe220c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Влюбила се в теб, но те отрязала. Много и здраве тогава. Нали знаеш - при истинските жени няма втори шанс, а истинските мъже не пробват втори път.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6a057810ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторе, не казваш нищо по- конкретно за историята си за първото момиче - ако сте излизали заедно, запознавал си я с твои приятели, с някой от семейството си и си й казвал мили думи и си и давал обещания, за да влезне в леглото ти - да имаш много натрупани грехове към момичето. Не уточняваш в историята си дали изобщо сте излизали някъде като двойка, изобщо до какво се е свеждал контакта ти с въпросното момиче? Затова и няма как ние отстрани да направим преценка дали си сгрешил или не.
Интересно ми стана, че си я зарязал само защото ти е отказала да спи с теб веднъж, така ли? Това ли имаш под предвид, че те е "резнала"? Явно момичето е свястно, освен че е хубава. Не й е присъщо да си ляга с всеки, който срещне. Щом се питаш дали имаш натрупани грехове дали съвестта ти все пак не проговаря, защото си видял в нея нещо чисто и различно от типа момичета, с които излизаш и дали все пак не те е докоснала по някакъв начин? Също не ни казваш и нищо за новата ти приятелка - защо за нея си се борил за сериозна връзка, а за първата не си? Какво си намирал в едната и какво в другата?

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e192191bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен недей да ровиш в миналото. Каквото било - било. Вие и двамата вече сте намерили половинките си, щастливи сте, така че кому е нужно да се връщате назад? Да, била е наранена, но едно "извинявай" няма да промени нещата. Поне аз така мисля. Пък и е възможно да е забравила, превъзмогнала случилото се и ти с твоето извинение само да я разстроиш допълнително, припомняйки цялата тази история.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер 5- в първото момиче намирах това, което всеки мъж харесва. Исках да спя с нея ужасно много, само като я видех и си представях разни работи, но дотам. Както споменах, за сериозна връзка не съм и помислял дори, а и това, че не я потърсих повече беше достатъчно красноречиво от моя страна. Известно време комуникирахме с нея, но предполагам на доста мъже и жени се е случвало- искате някой страшно силно, но само за секс и довиждане. Аз по принцип съм доста прям и много ценя това качество у хората. А тя взе че си помисли, че ще се вържа на номерата й и ще участвам в сапунки. Признавам си, че съм човек страдащ от някои комплекси, но се стремя да ги преодолявам с времето, а и сегашната жена до мен ми помага доста, защото тя знае много добре що за човек съм, че не съм чудовището, което се опитва да ме изкара първата и то само защото не я възприемах насериозно. Аз не мога да повярвам дори, че съм създал подобно впечатление за себе си. Винаги ме е интересувало единствено образованието и напоследък инвестирам доста в себеусъвършенстването си. Наистина се чувствам гузен до известна степен, защото според нейни познати поведението ми й е нанесло доста страдание, но трябваше ли да се боря за някой, който не искам в живота си само и само той да не се обиди. ОК, отказа ми, отряза ме, аз продължих напред, установих сериозни отношения с жена, която съм преценил, че е това, което търся- а то е най-вече-искреността и честността и дотам. За втората обаче се борих и то немалко. Накрая бях възнаграден. Написах темата да чуя мнения на страчни хора дали вие бихте се чувствали виновни, ако сте искали от някой само секс, а той иска връзка, и вие прекратите всякакви контакти за да търсите щастието си там, където искате. С няколко думи- длъжни ли сме да обичаме някой само защото той ни обича?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9ee6c03237
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нищо не разбрах. Не си искал да я опознаеш, но си разбрал че била влюбена. И как си разбрал, някой ти бил казал. Нищо сериозно ама нещо ме гризе. Питай я направо. Тук никой не може да каже дали си я подвел или не. Пък може и да не са такива нещата каквито изглеждат. Ако сега е щастлива, остави момичето на мира.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 16b796e81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Честно, казано и аз нищо не схванах от цялата история. Ако си знаел, че момичето е имала чувства към теб, защо си й давал напразни надежди? Нищо не оправдава постъпката ти.... Не вярвам да има стойностна жена, която не би се обидила, че е възприемана само и единствено като сексуален обект... Лично аз не допускам да се поддам на подобен тип хора-в случая като теб. Нищо лично, просто изразявам мнение
:). И както са те посъветвали, остави момичето намира.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f1ce7ca48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Скъпи Авторе,
Щом нещо не ти дава мира с цялата тази история, значи нещо наистина не е било ОК с поведението ти. Не успях да разбера дали сте седнали да поговорите и да се изясните кой какви намерения има към другия. Позволи едно предположение:
Тя те е харесвала, искала е да те опознае. Ти си забелязал интереса й след което е започнала "играта". Дал си сигнали тя е хлътнала и после "Олеле". Разбрала е накъде отива работата и затова е е "отрязала", а ти си се усетил, че си прекалил и сега ти е гузно..?
Сега живота Ви е разделил и ти знаеш, че не сте си "изчистили сметките".
Сега и тя сигурно си знае да не се предоверява и да си тушира малко емоциите, а ти да се изясняваш с хората, понеже никой не знае какво си мислиш и отстрани изглеждаме различно. За съжаление няма как да се видим отстрани.
Успех авторе :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Автор

Седнахме, поговорихме. Имах усещането, че ще отвърне положително и дори бях взел със себе си ключовете от апартамента, който използвам за този тип „срещи‘‘. За съжаление ме отряза, от което естествено не ми стана приятно, но го преглътнах и съвсем културно спрях повече да я безпокоя и занимавам със себе си. Малко след това обаче започнах да разбирам, че тя никак не е добре от моя непукизъм към случилото се. Един вид- това, че ме отблъсна е било само да тества дали ще се откажа веднага. Е много съжалявам, но както вече споменах- не се отказвам само ако намеренията ми са сериозни, както се борих за сегашната си приятелка. Иначе момичето изглежда добре, умно е, но не бих я допуснал трайно в живота си. Нейни приятелки ми казаха, че не се влюбвала така лесно и, че е трябвало да не се отказвам от нея.
Оказа се, че състоянието, до което е стигнала, се е отключило от последвалото безразличие от моя страна. Жалко за мен, че се разминах с един размазващ секс, защото си я бива, няма какво да се лъжеме. Но то е и излишно повече да обсъждаме, защото и аз и тя вече сме с други хора и всичко е загърбено. Топлината и разбирането, които съм търсил ги срещам от сегашната жена до мен и това ми е достатъчно. Иначе още си мисля понякога за секса, който изпуснах, но сигурно и момичето, което ме шкартира е така, щом твърди, че е имала чувства към мен. Нищо, големи и интелегентни хора сме. Разбираме добре, че човек се учи от грешките си.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e67214733e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз наистина се изумявам от подобен тип хора..искал секс..че това да не ти е компаньонка бе,момче??
Наистина се замисли,къде би трябвало да пробваш ....личи си,че момичето е свястно и не би се поддало на подобни предложения..със сигурност ще бъде щастлива...защото цени себе си и се самоуважава......а ти..ти се замисли..каквото и да си пропуснал,загубил си едно стойнотно момиче...не само плътското удоволствие...та така,замисли ,малко;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4562f67a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Ами естествено, че ще откаже...
Тя явно е имала чувства - както ти сам каза, че мъжете се борите само когато имате сериозни намерения, така и жените отказваме само тогава, защото се боим, че ако бързо се дадем за секс, ще загубите интерес. Тя явно е помислила, че може и да я харесваш за нещо повече (помисли си защо, все си дал някакви надежди) и ти е отказала, бидейки почти сигурна, че ти няма да спреш да я търсиш. Изведнъж ти спираш и какво разбира тя - ето поредния, който искаше просто секс.
Аз от опит ти казвам, че ми се случи почти същото и чувството за момичето след това е ужасно, особено като видиш момчето с друга, защото в теб изниква въпроса "С какво аз не заслужавам да бъда въприета сериозно? Само за секс ли ставам? ", повярвай ми - не си постъпил добре. Най - малкото сринал си самочувствието й. Поне още веднъж да беше я потърсил и да си бяхте легнали поне, може би щеше да е по - добре. Сега у нея остава впечатление, че не само, че не я възприемаш с качествата й (които тя явно има, не знам какъв ти е бил проблема), но и че едва ли не дори и секса с нея според теб ще е смотан и затова си се отказал толкова бързо.
Жюли, (много много опитна в такава ситуация)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 38dd76c4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Съжалявам, ще разбереш истинските измерения на това, което си направил и си й причинил, едва когато се озовеш на нейно място и в нейната ситуация. Дотогава можеш и да имаш някакви предположения, но никога няма да разбереш истинското усещане, докато не ти се случи и на тебе. А това неминуемо ще стане, повярвай ми.
Това е Кармата... Тя не е наказание, а е обучение, и ще ти даде точните отговори на въпросите, които задаваш тук.

"и че допуснах да се влюби" - явно се имаш за всемогъщ и че можеш да определяш кой и как да се влюбва или да не се влюбва... Ще поживееш - ще видиш как е.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9ee6c03237
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Никога няма да разбереш какво си изпуснал. Според мен това те гризе. И да се повтори свалката, няма да е същото. Както казваш, всеки е поел по пътя си. Птичето веднъж кацало. А ти защо мислиш още за нея? Подозирам, че не само тя се е влюбила, но някои го осъзнават когато влака замине. :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ebd5e267f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Грехът ти е, че след като си разбрал макар не от нея лично, че са се зародили чувства от нейна страна пак си я потърсил за секс. Жена съм в положението на момичето, което си заразял като предмет. Донякъде и се възхищавам, че ти е казала "Не" след като си научил за чувствата и и си я потърсил отново за да се изгавриш с тях, но като в жена в същото положение и се чудя защо не се е изправила пред теб и да заяви какви са и чувствата и да си решите терзанията. Така постъпих аз - моят човек направи такава възмутена физиономия, че ме накара да се чувствам като най-долно и недостойно същество. Идеше ми да се разрева от скръб, но не исках да го карам да се чувства виновен, защото не е. Не ме е залъгвал, не ми е говорил мили неща, нежност като за нещо повече към мен не е проявявал. Всичко стана от само себе си, изобщо даже не бяхме се разбирали какви ще са отношенията ни. Нещата вървяха така - той ме търсеше, когато му е удобно аз откликвах понеже го харесвах. Но с течението на времето неговото мило отношение и грижовност, която даже и родителите ми не са проявявали към мен ме завладяха и харесването премина във влюбване, споделих чувствата си както казах лично на него и това беше мислих и бях се подготвила психически, че това ще е за последно, но след няколко дни пак ме потърси за секс. Е не се държах достойно като твоята приятелка за секс и не го отразях. За свое оправдание мога да кажа, че радостта която ме завладя в онзи момент ме заблуди много жестоко. Това беше последният път, от 6 месеца не ме е търсил повече. Просто така, без дума да каже, като ненужен предмет прибран в кашон. Може да си има приятелка не знам - щастлив да е дано. А аз си ближа раните сега, гледам да не го засичам избягвам местата, където може да е той, но понякога животът е много лош и ни среща случайно в тези моменти аз треперя отвътре и сълзите напират. Гледам го как се държи все едно нищо не е станало, все едно нищо не се е случило важно и още по-незначителна и жалка се чувствам в неговите очи. Но не го обвинявам просто аз се подведох забравих че той просто си е мил, отзивчив, добронамерен и отнасящ се с уважение човек към всеки и няма нищо по-специално към мен. Понякога се опитвам да се настроя че той е използвач, че не е постъпил като мъж на място - Едно е вече като знаеш, че някой има чувства към теб, а ти не можеш да отвърнеш да го потърсиш още веднъж да се изгавриш, а друго е като не знаеш. Сегашната ти приятелка не е права, не и се извинявай - това е все едно да и се изплюеш в лицето. Най-добре нищо не предприемай. Просто запомни, че както ти имаш чувства и достойнство и искаш да бъдат уважавани, така и другите хора присъстващи в живота ти. Късмет в любовта

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Номер 12, момичето нека си е свястно колкото иска. Аз за себе си съм преценил, че не би седяла добре до мен като партнъор и поради тази причина съм я възприемал като момиче, с което мога да си задоволя нагона и толкова. Понеже усетих, че нейните желания не са много по-различни и реших, че няма да е зле взаимно да се удовлетворим. В момента, в който ме отряза, за мен беше вече свършило. Смятам, че липсата на каквато и да е реакция от моя страна оттам нататък й ''проясни'' какви са ми били намеренията към нея. По- нагоре в коментарите споменах, че не бих я допуснал в живота си. Да кажем, че за да разсъждавам така, съм имал известни предубеждения, с които не бих направил компромис. Предпочитам да ги запазя за себе си. А и няма как да ''загубиш'' някого, защото за това е нужно първо да си го имал. Както вече споменах, аз никога не съм и имал желание за подобно нещо.

Номер 13, това, което казваш, го сглобих като логика известно време след срещата, защото аз наистина с ръка на сърце, въобще не съм си и помислял, че тя може да си прави планове за нещо сериозно с мен. Никога не би могло да се случи. Не съм съгласн с теб само за едно нещо. Че е трябвало още да я търся и поне да преспим. Нищо не ми костваше да бях продължил и да кажем, че бяхме стигнали дотам. Във всички случаи аз повече нямаше да я потърся и тогава ми се струва, че щеше да я боли повече, защото наистина щеше да излезе, че е компанъонка. По-добре стана така за нея.

Номер 14, може и да ги разбера само че никога не съм бил емоционално зависим от другите и не съм от хората, които биха били нещастни и отчаяни дори и да са сами. Самотата понякога извисява човешкия дух. Ще поживеем и ще видим, както казваш. И не, не съм ''всемогъщ'' нито някога съм се мислел за такъв. Под ''допуснах'' имах предвид, че в процес на общуване може би е видяла мои черти, които са я подтикнали към тези чувства, не знам. Другият вариант беше да спра всякакви контакти без причина, но това е адски просто. Написах историята, защото наистина притежавам съвест и след като научих в какви състояния е изпадала, ме жегна. Заедно с това чувах по свой адрес какви ли не обиди и клетви, което разбира се ме афектира, защото, като знам на мое място някои колко по-долно биха постъпили, и не ми става приятно. Най-малкото щяха да я подлъжат, да тръгнат, да я минат 2-3 пъти и после шута отзад, което вече е доста жестоко. Аз предпочетох да й го спестя и да не я безпокоя повече, а тя сама да се досети, че намеренията ми са били само за секс. А вече, че се е отчаяла от моята незаинтересованост, не бих го причислил към своите проблеми. Но тя и не ме познаваше толкова добре де. В противен случай щеше да знае, че никога не тичам след някого, нито пък се моля. Разбрах, че сегашният й е правил точно това и може би заради това е с него. Това е само едно от хилядите нещица, които ни разделят и правят сериозните ни отношения невъзможни. Но ще послушам съвета да не се извинявам, защото наистина е безсмислено. Предполагам, че повече няма и да се видим, така че всичко е приключило.

Автор

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 49e721fc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Да се забавляваш с някой като сексуален обект?? Интересно понятие! Всъщност на практика е невъзможно, защото говорим за човешко същество, което има усещания и чувства! Няма хора автомати, които да разграничават секс и чуства! Или поне тези хора са затъпяли неистово. Не мога да си представя забава без емоции? Все едно някой да ми каже, "ще ти направя купон изненада, ама не ти обещавам нищо! Не се въодушевлявай! "Или "ще ходим в Дисниланд, но не се радвай прекалено, правиме го само като двама непознати, няма нищо сериозно! "
Не мога да разбера, какво толкова е харесала в теб? Не ми звучи привлекателно да съм със някой сухар!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 65d87293e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   В тази история все едно виждам себе си. Дали си постъпил правилно, ще поживеем, ще видим. Дали си длъжен да обичаш някого само защото и той те обича? Не, не си длъжен. Обич по милост-не, мерси. Обичаш някого просто защото го обичаш. Въпреки хилядите стени и прегради. Въпреки студените му и методични разсъждения мислейки кое е правилно и кое не е за него. Въпреки всичко. Не можеш да заповядваш на сърцето.
Героят от моите сънища постъпи по същия начин. Просто игричка. От любимите му. А аз исках моите 5 мин слава. Дори и това не можа да ми даде. Просто не ми даде причина да го направя. Сексът е важен за всеки човек, но чувствата са тези които ни различават от животните. Без чувства всичко е само нагон, всичко губи смисъл.
Приятелката ти не е права, не се извинявай.
Понякога когато губиш нещо, не знаеш какво печелиш и когато печелиш нещо, не знаеш какво губиш. Може и да е за добро щом сега си щастлив. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6a057810ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Не, не си постъпил правилно и няма и да постъпваш за напред, защото същността ти е такава. Подиграл си се с момичето и сега се надяваш да ти кажем как не грешиш. Да, ама не.... Няма нито едно човешко същество, което да приеме да го използват като предмет и компаньонка, затова и толкова тежко го е изживяло момичето. Колкото до сегашната ти приятелка - чудно ми е как се съгласява да бъде с човек като теб, да й разказваш всички тези неща - как се подиграваш с жените и ги използваш. Вярвам, че мъжете постъпват с една жена, така както са се държали и с другите. Рано или късно и на новата си приятелка ще забиеш нож в гърба, а колкото до причините - винаги ще се намерят в изобилие, важното е да се бяга от отговорност и да прецакваш всеки по пътя си. На мястото на новата ти приятелка бих избягала от теб, защото си човек, който е готов да си задоволи само животинския нагон независимо какво ще струва това на някое момиче.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Хора, прави бяхте. Умирам. Знаете ли какво стана. Заменила ме е с най-големия красавец в цяла София. А на всичкото отгоре фрашкан с мангизи, много умен и никога през живота си не е слушал чалга дори. Май ще се обърна към специалист. Как можах да възприема този скъпоценен камък за момиче на повикване. Получих си заслуженото. Открадна ми я мъжът мечта, а сега да знаете как ближа рани. Не съм и вярвал дори, че толкова стойностен мъж би я оценил. Не знам. Тежко е. Кармата наистина се намеси.

Автора

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4562f67a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ама ти наистина си много зле.
Първо, оценяваш я сега не защото я искаш, а защото егото ти е накърнено - видиш ли как така някой друг я е забърсал. Мъжете сте склонни да сваляте една жена,за да се докажете пред себе си колко сте яки - не заради самата нея.
Второ - мислиш ли, че момиче на повикване би ти отказало секс?
Трето - каза, че имала качества като интелигентност и т.н - пак питам мислиш ли че това е момиче на повикване?
четвърто - ужасно се радвам за нея и ужасно се кефя, че си се почуваствал така ;)
Пето - След като новия е най - големия красавец и паралия и т.н, ти с какво мислиш, че си по - добър, че да бъдеш с нея?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9cbc9884ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Браво на момичето, че си е намерило стойностен мъж, който ще я уважава и цени, а не да е играчка в нечии ръце. За теб мога да кажа, че си един долен използвач, който гледа само как да задоволи нагона си. Радвам се, че тя го е осъзнала и не се е превърнала в поредната ти бройка. Ти си долно същество и не заслужаваш да имаш нито една жена. Не знам как момичето, с което си сега щом казваш, че е свястно, умно и порядъчно се е хванало с жалък човек като теб!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Еее, малко ми е солта в раните, а сега и вие ме хокате. Тя нямаше да е играчка. Щях да си начешам крастата и довиждане. Нямаше да я разигравам. Само не ми казвайте, че всеки, с който ви се прави секс, го искате за сериозна връзка, защото няма да ви повярвам. А иначе съм долно същество, но само с долните хора. Пак се върнете там, където казах, че съм имал предубеждения и никога не бих я допуснал в живота си. Та понеже първи осъзнах колко е ''стойностна'', заради това я исках само за леглото щото що-годе на външен вид не е за изхвърляне. И заради това милата така се разстрои. Обърнаха ни се ролите- точно, когато мислеше че е спечила игричката, я зашлеви студеният парцал. Последващото й поведение беше напълно нормално- защитно. А новата се хвана с мен първо, защото се познаваме от години, второ - към нея никога не съм се отнасял с такова пренебрежение и трето- тя не смята, че съм жалък, защото знае нивото на тази, която игнорирах. Никога не съм се сърдил на другото момиче, че ме намрази. Но, хора, разберете ме, предпочетох да продължа живота си със свестна жена, дори и цената, кото трябваше да платя, бе да прекъсна контакти с жената, която ми трябваше временно. А новият й наистина е МЕГА стойностен. Аз заради това й се чудя, вместо да е спокойна и доволна, че взе такъв екзотичен и труднодостъпен младеж, тя се тюхка за минали работи. Ако бях на негово място и изглеждах като него, , ехеее... мечти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cd4f8e952b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторе спокойно! Нищо не си виновен. Сам написа, че нейни приятели ти казват някакви неща ( налагат ти проблеми ), при условие, че момичето си е знаело, че работата не е сериозна. При нея е проблема, че се е влюбила, в неподходящият момък и е очаквала да е някакъв принц.

Добре си направил, че си се измъкнал. Нйкой не харесва проблеми хора от всякакво естество.
Не си мисли за миналото. Ползвай опита си като лош пример.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 65d87293e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Оле пич ама ти яко си хлътнал по мацката. Ама още не си го разбрал. Вземи се в ръце и кажи всичко на момичето и да си решите терзанията.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 65d87293e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Според мен случката е такава. Тя те обича, ако не те обичаше щеше да приеме.
Ти си и казал, че искаш само секс. Тя отказва. Ти гориш всички мостове към нея, отрязвайки всеки път по който можеш да се върнеш. Тя също спира да се занимава с теб. И ти сега се чудиш аджеба аз дали не сгреших. Каквото е трябвало да се случи се е случило. Не го мисли. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8b7cda3952
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Късно се осъзнаваш че яко си хлътнал по нея. От личен опит ти казвам че не си е легнала с теб защото те е обичала. Ще ти кажа още и че никога повече няма да имаш шанс с нея защото ти си я наранил жестоко и тя дори още да те харесва не би те допуснала отново до себе си. Тя ще остане с момчето което е сега защото тя го обича защото той знае как да уважава и да цени. Дори да и се извиниш не очаквай прошка от нея защото няма да ти я даде. Аз на нейно място не бих ти я дала, а бих продължила напред. И ако някога си изпитвал ако не друго поне уважение към нея я остави да бъде щастлива.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a759254ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Леллеле, някои от коментиращите са много непоправимо заблудени овце... Верно ли не схващате как ви бъзика с коментар 21? :)
Към Автора : Ми даже не си я ползвал за секс, какви угризения и какви извинения... - ще си играем игрички да видим дали ни искат достатъчно, после на гонещия му писне и се пробва при следващата, а първата почне да рони крокодилски сълзи, че не са я видели и оценили като най - най - най за да й тичат подир задника колкото на нея й харесва... Ай бегай оттука, пускай ги да пасат и така!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f25f031e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Не виждам каква ти е дилемата - имаш си жена, на която държиш и си си подредил живота. Приел си друга жена за биологична единица- т. е само като сексуален обект и си съвсем наясно с това. Не виждам за какво са ти нашите мнения.
И двамата с въпросното момиче вече сте си тръгнали всеки по своя път, не разбирам защо се зацикляш на това. Гузната съвест ми се вижда правдоподобно обяснение. Също това, че се опитваш да убедиш всички колко малко стойност има тя показва колко много те гризат съмнения в правотата ти.
Това, че за теб тя няма стойност изобщо не означава, че по принцип е така. Ти не си я оценил и си й лепнал етикет "само за секс". Не те е вълнувало какъв човек е или какво чувства. Това само показва кой и какъв си бил ти във вашите отношения.
Унижил си друг човек и си се подиграл с чувствата му - трябва да се научиш да живееш с това. Тя може да е всякаква, но каквато и да е …. никой не заслужава такова отношение. Не теб как ще ти се отрази ако новата стойностна според теб жена има някакви конкретни идеи за употребата ти и не я интересува как се чувстваш?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 78c1fb5fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   еее, сега говори егото ти. не стига че е намерила готин приятел, че и умен, че и богат, тц, тц, тц, как не я е срам!
нали не я искаше, какво ти пука кого си е намерила. ти си имаш приятелка, с която казваш, че си щастлив, гледай си връзката и остави хората да живеят живота си.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 594eedc0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Ти си просто една мъжка кифла! Интересуваш се само от плътското и си готов да изч*каш някакво объркано момиче, порогавайки чувствата му, а после се вайкаш по форумите дали било лошо, и едва ли не очакваш да те оправдаем? Да, лошо е. Жените не са вещи. Ако искаш просто секс си купи надуваема кукла. Призлява ми от понятието "просто секс". Вие да не сте добитък? Отврат.

М25

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5fca8925d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Браво номер33, едно момче да се изкаже точно на място.
Радвам се, че са останали и хора като теб :)
Ж, 24

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Номер 29, недей че ще ме откажеш от живота. Аз пък от личен опит ти казвам, че ако наистина бях хлътнал по нея, нямаше никога да постъпя по този начин. Второ този стил на мислене и говорене наистина е безумно нелеп и смешен : ''никога повече няма да имаш шанс''. Човек би си помислил, че става въпрос за някаква неземна красавица, изобилстваща от качества, а не за най-простонародно и обикновено девойче.

"Дори да и се извиниш не очаквай прошка от нея защото няма да ти я даде". Наистина ли? О, не. Уби ми всички надежди. Имайте милост малко бе.

''Тя ще остане с момчето което е сега защото тя го обича защото той знае как да уважава и да цени'' Естествено, че го обича. Не съм се съмнявал и грам в това. Както споменах, момче с такава визия, възможности и потенциал изпуска ли се. А и съм 100 процента сигурен, че я цени. То има толкова много за ценене, че лошо да ти стане.

Но понеже не съм чак толкова лош, съм запланувал страхотна изненада за нея. Обзалагам се, че много ще се зарадва, доколкото я познавам. Стискайте ми палци само влиятелният й приятел да не надуши, че ще ми дърпа ушите. Ако имах неговите контакти и възможности, леле мале, щях да коля и беся на поразия. След време пак ще пиша да ви разкажа как е минало.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6840ecc1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Самият ти въпрос и начин на мислене те издават, че съжаляваш. Щом си го помислил, значи знаеш, че си постъпил лошо и те гонят угризения ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9ee6c03237
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Ти май не четеш какво ти се пише. И двамата сте поели по пътя си. Пишеш, че си щастлив-тя също. Остави момичето на мира.
Хлътнал си до уши ми се струва, както писах по горе но не си признаваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Неее, подаръкът си го заслужила напълно. След като й го поднеса, повече никога няма да се занимавам. Но естеството му е такова, че тя пък после ще ми се моли да й обърна внимание. Много пъстри времена ни очакват. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9cbc9884ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Авторе ,повдига ми се от теб !

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   OУУУ, нима? Няма проблем. И на мене ми се е случвало да ми се повдига от някои хора, но съм се примирявал. Сега е друго, изненадата ще бъде грандиозна, защото това все пак е човек, който ме е обичал и не бива да позволявам да ме забрави толкова лесно. Тъпото е, че после аз пък няма да мога да се отскубна от молбите й да я чуя какво ме моли и казва, но май наистина ще излезе, че сме кармични партнъори. Въпреки че не знам доколко ще ми се получи, защото съм без никакви контакти и положение. Но съм длъжен да пробвам. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9cbc9884ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Остави момичето намира, намерило си е мъж, който я обича наистина нали ти казваш, че си намерил сродната си душа. Ако направиш това няма да е честно спрямо твоята приятелка, която уж каза, че обичаш!

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ей, почвате вече да ме дразните. Четете внимателно и, ако умеете, малко по-задълбочено. Аз съм я оставил на мира, само ще й поднеса една дълго замисляна изненада и ще се отдръпна. Но понеже я познавам сравнително добре, съм сигурен, че веднага след това ще започне отново да ме търси, както преди. А и шестото ми чувство ми казва, че аз тогава пък ще бъда глух за молбите й. Много лошо е така. И имайте предвид колко ми е високо самочувствието, щом ще се впусна в тези преживявания, без да имам грам покритие или сигурен гръб зад себе си. Представете си да бях на мястото на приятеля й- тогава щеше да ми е сто пъти по-лесно и спокойно, но не може всички да сме еднакви, ще впрегна малкото възможности, които имам, пък каквото ще да става.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d5050c5af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Каква е тази изненада? Какво въобще целиш с нея? !
Не те разбирам....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 32cfc3139c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Абе ти нормален ли си? Първо имаш угризения, за голям грях говориш. После се впускаш да отмъщаваш, че те срязала на времето.
Май проблема е в теб и съвсем основателно те е отрязала. Видяла е в теб лабилен мъж, който се перчи в един момент с някакъв си ключ за апартамент - естествено, че така ще реагира.
За какво самочувствие говориш, бе?
Самите ти постове крещят, че си едно комплексарче.
Избий си от главата, че това момиче ще ти се върже на изненадата. Най-много да те изненада сегашният й с нещо по физиономията ти.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 9d2e47f088
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Авторе, какво стана с изненадата?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Не знам защо, но ми се струва, че оставате с убеждението, че ще отмъщавам с физически саморазправи, заплахи и пр. Нищо подобно. Аз дори няма да отмъщавам, защото няма за какво. Просто ще я срещна с един много важен човек в живота й, за което винаги ще ми бъде много благодарна. Изнанада 2- свързана е с бъдеща работа или по-скоро мечта за такава. Смятам, че й дължа ''поддаването на ръка'' от моя страна след всичките страдания и унижения, на които я подложих и то не умишлено. Списъкът ми съдържа още точки, но засега не искам да ги споделям.

''Най-много да те изненада сегашният й с нещо по физиономията ти. '' О, не се бях сетил. Все забравям, че само да вдигне един телефон на правилния човек и съм дотам. Само че той не е толкова мутренски повърхностен. Предвид връзките, които има, по-скоро ще сътвори нещо по-интелигентно, което изисква време, но пък след това държи влага години напред. Казвам ви, ако бях на негово място, щях да си свиркам и само да гледам отстрани как враговете ми си отнасят заслуженото, ноо за съжаление не съм. Заради това изненадката ми ще е скромна, но пък от сърце. И знам, че ще я стопли много.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d5050c5af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Авторе, в какво се изразяват съмненията ти относно стойността на първото момиче? Имам усещането, че леко си противоречиш. Първо спомена, че тя е умна и красива, но не я усещаш, после залитна в съвсем различна посока и каза, че не е стойностна.
Кое беше това, което най-много те отблъсна?
Спомена също, че си преценил, че няма да седи добре до теб като партньор. Кое е ценното за теб, което в нея липсва?
И последно - разговори за връзка с нея имало ли е? Ако е нямало абсолютно никакви, засягащи тази тема.. То тогава проблем няма.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 380280ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Относно стойността не са съмнения, а факти. Момичето очевидно има висока себеоценка, но действителността за съжаление е коренно различна. Никъде не съм казвал, че е „красива‘‘, а, че изглежда добре, което е много по-различно. Под „умна“ имах предвид академични знания. Качества като стил, интелект, поведение- за съжаление са й прекалено чужди. Не би седяла добре до мен, защото никога не съм искал до себе си жена-малко детенце, която има нужда от непрестанни грижи, дундуркане, да и повтарят как е велика, неповторима, абе изобщо да си я осиновят. Съвсем друго е, когато партнъорът ти те допълва и помага да напредваш, а не те тегли назад с непрестанните си проблеми. Прави бяхте, че ако имах сериозни намерения никога нямаше да се откажа толкова лесно. Оттук произлезе и цялата й драма- ясно беше, че тя е имала такива към мен и държанието ми я срина психически. С няколко думи, момичето не е стока, която един нормален мъж би приел. Разбира се, за всеки влак си има пътници, но не смятам, че съм за чак такъв тип жена. Сега продължава да боледува, защото в новата й връзка само момчето има чувства. Принуди се да се примири, че й е писано да е с някой от благодарност и това много й тежи. Ако беше нещо по-незначително, със сигурност щях да направя компромис и да се съглася, но поправете ме ако греша- когато стане въпрос за сериозно обвързване, трябва да има пълна споделеност. Знам много добре, че е страшно унизително и потискащо за жена да се окаже в тази ситуация, но понякога се случват и такива неща. Отговарям и на въпроса кое е ценно за мен. Може би най-ценното са човечността и откровеността- за мое огромно съжаление, тя не ги притежава. Е, естествено, че там няколкото приятелки, които гравитират около нея, постоянно я величаят колко е неповторима, но само я заблуждават и така й правят лоша услуга. Повярвайте ми, че избрах възможно най-културния и деликатен начин преди време, за да й покажа индиректно, че за мен тя не струва. Направих го, просто като спрях да я търся и общувам с нея. Нито съм виновен, че сега живее в лъжа, защото няма мърдане вече- обвърза се с човек, който много „обича“. И то отново, водена от пресметливия си нрав- за да не се изнася на квартира, се настани при първото момче, което й предостави покрив. Това обаче са си нейни проблеми и тя да си му бере гайлето. Уж била много щастлива, но нали знаете как винаги си личи кога хората се преструват. За голяма жалост момченцето е адски наивно и манипулируемо и няма да закъснее времето, в което и той ще пропищи от нея. Наистина, ако не ни се бяха пресекли пътищата по независещи от мен обстоятелства, едва ли някога бих се и запознал с подобна жена. Нямаше да й се налага да преживее цялото това унижение и болка от отхвърлянето и изобщо съжалявам, че животът ни срещна, защото за първи път ми се случи да нараня някого толкова силно и то неволно.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 9d2e47f088
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Аз напълно те разбирам,щом си преценил че не го искаш това момиче,но щом ти си причината тя да се срине направи нещо все пак,защо не поговориш със нея,хич не мога да ви разбера,каквото толкова сложно има да проведете един разговор-откровен и край.Пробвай с добро а вече ако не стане обръщаш другата страна,казваш че си разумен човек ами направи го!Не виждаш ли колко отрицателни коментари се изписаха против теб,поне малко не ти ли говори че нещо бъркаш,аз съм сигурен че ако се разберете само ти и тя всичко ще отмине по най добрия начин и ще остане в миналото,ама защо да си тровите живота взаимно!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: d5050c5af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Знаеш ли, звучиш ми твърде много като един човек, който се отнесе с мен по абсолютно същия начин, както ти с това момиче. Преди година.
Няма да те съдя, няма виновни в случая. Тя няма вина, че се е привързала, ти също, че я е заболяло, защото не вярвам да си действал целенасочено с желанието да я боли. Смятам, че в ситуация като нейната една зряла и мъдра жена ще страда известно време, но ще събере сили и ще продължи напред, опитвайки се да изтръгне негативните емоции като омраза и яд, защото те не носят мир. Така поне постъпих аз. Дълго, дълго време мислих за него. Правя го дори сега, въпреки че той също като теб е във връзка и си давам сметка, че е нелепо. Но това, което е в сърцето трудно се премахва. Кофти е, но такъв е живота хаха радост и тъга. Убедена съм, че хората не се срещат по случайност и тези, които не си паснат по една или друга причина трябва да извлекат най-добрата си поука и да продължат да се борят, защото само тези, които се борят успяват да срещнат човека за себе си. Като жена наслушала се на фрази като "Аз искам ТИ да си моето момиче", "Защо не се получи между нас? " "Нека опитаме пак! ", "Искам сериозна връзка! " ти казвам, че да ги слушаш от човек, когото обичаш и да знаеш, че ги изрича, защото много му се иска ГЛАВНО да те има в леглото си, ти казвам, че е жестоко и че ако ти си се държал така, да, трябва да имаш угризения, но ще си носиш кръста вечно, защото с нищо не можеш да върнеш времето назад и да си изкупиш вината, дори с изненади. Просто си изкарай изводите и моят личен съвет е към жените занапред да се държиш така, че те да успеят да те разберат какви са ти намеренията. Защото ако са готини момичета и на теб, и на тях ще им е лесно. Няма да живеят с лъжи. Няма да има напразни надежди и кахъри.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 03a8ea6386
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Абе хора какво му пишете на този, то си личи от километри, че се е пробвал тя не му е пуснала, и той се е задоволил с някаква по-грозновата, ама свястна. Човек ако не се интересува от бройките си за секс, няма да пуска тема за тях, да отговаря и да коментира. Това е поредния 'мъж" който е видял малко по-красиво момиче, сметнал е, че тя е лесна, пробвал се е, тя не му е пуснала и накрая цели теми се нищят за нея как не му е пуснала. Ако е толкова щастлив с новата си невзрачна но свястна приятелка, нямаше да пуска тема тук изобщо. Така че няма нужда да му отговаряте, той самия иска да си докаже, че е над момичето, като уж предизвикал чувства и тя страдала за него - демек тя е готина ама не я отразявам, боже колко съм велик. Цялата тази тема е родена от един комплексар, дето мисли, че като някоя страда за него, това ще го направи много готин, и че като се хване с обикновената но уж стойностна е много вървежен. Да знам че гроздето е кисело и човек трябва да се самозалъгва, но това е живота авторе.

 
  ...

1-50 от 64
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker