Бях брутално унизен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бях брутално унизен
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 13093 пъти
Здравейте. На 25 години съм, от 6 години работя като програмист в голяма софтуерна компания и от 1 година съм ръководител на проект. Завършил съм училище и университет с пълно отличие, като ученик съм ходил на олимпиади по информатика и физика и съм бил включван в националните отбори за международни олимпиади. Въпреки всичко, не съм стереотипния "зубър", който Холивуд е изградил като образ в умовете на хората. Висок съм 1. 90, атлетичен, тренирал съм два спорта, като продължавам да практикувам единия на високо аматьорско ниво, отделно ходя на фитнес три пъти седмично и винаги се старая да съм елегантен, чист и с изрядна прическа. Интересувам се от почти всички видове изкуство, почти всички науки, от почти всички спортове, от нови технологии, от автомобили, от политика.

Преди да си помислите "Този тук защо е пуснал тема, за да се похвали ли? ", искам да спомена че въпреки всичко, което изброих досега, аз имам един голям проблем: жените. Не ги привличам, въпреки че досега съм опитал късмета си с доста. Винаги се целя в момичета, които не са обвързани и които считам за интелигентни и културни. Уви, досега не се е получавало. Което боли още повече е, че по-късно някои от тези момичета са ставали гаджета с момчета, които изобщо не са на моя интелект, култура, поведение и външен вид.

Наскоро реших да променя стратегията си, мислейки че не съм достатъчно настоятелен и затова съм отхвърлян. Запознах се с момиче, което грабна интереса ми със своята интелигентност, красота, чувството си за хумор и умението да разговаря на всякакви теми. Разговорите ни вървяха добре, разсмивах я, държеше се учтиво, но когато предприех крачка и я поканих да излезем, тя отказа под предлог че била заета. Казах си ок, може наистина да е така, ще пробвам пак. След две седмици опитах пак, този път получих отказ без обяснение. Обикновено спирам дотук с опитите, но този път продължих, твърдо решен да разбера на какво се дължи това (момичето е необвързано). Писах и отново с учтив тон, но тя дори не ми отговори. Това ме вбеси, разбрах къде живее и я изчаках пред дома и, питайки я защо се държи по този гаден начин. Тя ми заяви, че не я интересувам като мъж и ми каза да я оставя на мира, при което си влезе във входа и ми затръшна вратата под носа.

Две седмици по-късно отново я видях случайно, този път под ръка с момче, което познавам - посредствен учител по математика, който се затруднява да върже две изречения, плешив и по-нисък от нея. Това беше най-унизителният момент в живота ми. Момиче да предпочете такъв индивид пред мен. Дори не мога да проумея с какво я е впечатлил.

Сега съм депресиран, тази седмица не съм ходил на работа и съм приключил почти всички контакти. Не знам какво да правя оттук нататък, ако тези неуспехи продължават, може би ще влезя в лудница.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 120

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1be4c89e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искам да ти помогна, но не се убиждай от това, което ще кажа. Според мен ти си вид нарцист. Да, умен си, образован, атлетичен, но ти цял живот си се занимавал само с едно нещо - СЕБЕ СИ. Не умееш да отстъпиш главната роля на някой друг...защото си по-по-най...за себе си.
Да, обаче за хората навън, за жените не е така.
Не знаеш какво е да си от губещата страна просто. Сигурно идваш от нормално семейство, имал си любящи родители, които са ти обръщали много внимание и са те поущрявали и си си повярвал, че навън също вниманието и обичта ти се изсипват на готово, просто защото си умен, образован и приличен на вид.
Е, жестоката истина е, че всеки човек навън търси внимание, любов ЗА СЕБЕ СИ. Ти си научен да получаваш, но не умееш да даваш.
Мислиш се най-вероятно за винаги прав, винаги по-умен от насрещната страна, по-прав по всички теми и не даваш думата на другите, може би просто винаги имаш с какво да ги затапиш, за да е на твоето.
Жените обичаме да бъдем ухажвани, ние да сме в центъра поне в началото и мъжът да ни затрупва с внимание, не обратното.
Затова и момичетата не те харесват.
Реално ти дават шанс, но като те видят що за човек си... се отказват
Може да ти звучи абсурдно, но на теб ти трябва някой да те свали от облаците, трябва ти да преживееш трудност в живота... за такива като теб действително липсва казармата - липсва изведнъж да трябва да се занимаваш с нещо съвсем чуждо и да слушаш хора, с 1/3 от акъла ти, да се сблъскаш с истински битови проблеми, с неудобството ако щеш.
Съветвам те съвсем сериозно да отидеш доброволно 3 месеца в казарма. Няма какво да губиш - ще се научиш да стреляш и тем подобни, ще се запознаеш обаче с истински мъже и може би ще научиш нещичко от тях
Жените няма никога директно да ти кажем какво мислим за мъже като теб, защото с теб човек не може да спори или да е прав - защо да си разваля човек спокойствието?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 494b97be98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, влюбването не е нещо, което може да се контролира.
Любовта не се получава, тя или се случва или не!!!
Всички хора са с абсолютно различни характери и вкусове, които не поднадлежат на логика!

Ти с това момиче не е трябвало да бъдеш настоятелен.
Настоятелен трябва да си с момиче, което търси вниманието ти, търси някакъв контакт с теб, но по някакви причини е срамежлива или нещо комплексирана - ей тогава трябва да си настоятелен, инициативен и. т. н. А тази ясно си те е отрязала. И няма за какво да й се сърдиш и да й се ядосваш. Не е длъжна да ти обръща внимание щом няма желание, дори и да не е обвързана. Аз не нейно място бих се стреснала дори, ако те сваря да ме пречакваш пред нас, при условие, че съм те отрязала! И не само аз предполагам, а всяка нормална жена!

Просто не приемай отказа й като твой някакъв провал. Нито пък недей да й се назлобваш на нея.
Нито ти си се провалил, нито пък тя е виновна или крива, че по някаква необяснима за науката и логиката причина е предпочела по -... как да го наречем.. нисш тип от теб.
Влюбването е ХИМИЧНИ РЕАКЦИИ В МОЗЪКА и все още не е разгадано от науката!!!

Опитай се да гледаш на жените като на човешки същества най - първо! А не като на ЖЕНИТЕ...
Хайде, дишай спокойно и се усмихвай повече.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7cd1155464
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Проблемът ти е, че имаш високо мнение за себе си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 058817a987
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вероятно си от добро семейство и ти е създадена илюзията, че добродетелите, в които си възпитаван - ученолюбие, образованост, вежливост, упоритост - се ценят повсеместно от хората. Очакваш сега да извлечеш дивиденти от инвестиранатото време в интелектуално, духовно и физическо развитие. За съжаление не се получава така.
Парадоксално, но 90% от жените биха се впечатлили много повече от някой квартален тарикат с невзрачна физика и обноски. Още по-голям е парадоксът, че това се отнася и за образовани жени. В момента сигурно четящите жени бързат да ме опровергаят, но практиката показва съвсем друго - на думи ценят едни качества, но подсъзнанието ги води към лоши и или наглед невзрачни момчета/мъже.
Въпреки това не приемай нещата лично. Всеки е бил пренебрегван заради "по-лош" конкурент.
Не случайно я има поговорката "И по-грозни сме е**ли, и по-красиви са ни отказвали. "

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e6d396fe55
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Да, вече ти го казаха по-горе и съм съгласен с всички писали. Просто ти живееш за себе си, винаги си похлупака на всяка тенджера, не приемаш чуждо мнение, не умееш да глезиш никой друг, освен себе си. Познавам такъв човек, работех дори с него и бяхме по цял ден заедно. Той все беше най-най-най, накрая започнах да избягвам да се включвам в каквито и да е "опасни" теми на разговор с него. Интересното е, че наистина е страшен професионалист, изкарва добри пари, но живее супер банален живот, никога не е доволен, все някой е крив, а той е НАЙ-НАЙ-НАЙ! Всички грешат, само той знае най-добре! Няма друго мнение! И ти си същия...

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 87e28fa15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Мога да ти вляза в положението. Аз бях влюбен в чужденка, момичето беше китайка и учехме заедно в Англия. Бяхме нещо като гажета, ходехме насам-натам, но нищо повече. Тя се върна в Китай, аз в България. Баща ми е заможен, не отричам, но работя в друга фирма и сам съм натрупал своето, а след време и неговото ще е мое. Китайката знаеше това, което аз пак го считам за свой плюс. Също изглеждам добре, поддържам се, тренирам, никога не съм парадирал с коли и т. н., нормален човек съм. Междувременно чатехме с нея, ходил съм и на гости в Китай. Казах й накрая, че я обичам и искам да сме заедно и тя ми каза, че има годеник. Видях снимки от сватбата й - ей Богу, умрях не веднъж, а 10 пъти! Аз й предлагам живот в Европа, лукс, всичко бих направил за нея, а тя да се ожени за някакъв пълен нещастнк - нисък и грозен китаец с очила и криви зъби!!! Пукам се, как е възможно? Е, не знам, явно като е писано е просто писано и толкоз.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6d7dafe187
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом се депресираш от това, че тя е с някакъв смотаняк, значи имаш някакъв проблем със самооценката си...

Жените го усещат и може би това ги отблъсква.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 635b11e004
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Разбирам как се чувстваш, но любовта просто не подлежи на контрол. Или обичаш или не и просто няма как да накараш някой да те обича на сила. Момичето просто не е изпитвала нищо към теб и нормално те е отриазала. И не няма значение колко си страхотен. Няма ли я любовта, забрави. Така, че няма какво да и се сърдиш. По-добре потърси момиче, което ще те обича.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 39b12cef56
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Секретът е - не се престаравай с жените. Не им показвай, че искаш нещо от тях, освен приятно общуване. Освен това, не показвай цялата си интелектуална мощ пред момичето, ами веди разтовор на нейното ниво. Да не я изплашиш. Това, че я разсмиваш, не е лошо, ама да не те помисли за шут - с мярка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8a86eed30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че просто е видяла тоталната липса на скромност в персоната ти и затова те е отрязала. Добре де, шегувам се, просто наистина звучиш доста инфантилно. Не можеш да губиш.
Пък и какво толкова е станало? Момичето е било искрено и не те е лъгало. Кое щеше да е по-добре? Да излезе с теб, въпреки че не те харесва ли? Или да ходите няколко месеца и после да си промени мнението и да ти каже "Сори, ама не се получава"?
Човек трябва да умее да губи в определени ситуации. А и номер 2 е прав. Човек наистина не избира в кого да се влюби, то ако ставаше така... ехееее....
Айде успех и по-полека с очакванията следващия път.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4bb79b8354
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз като мъж не съм нищо особено. Но да ти кажа, че проблеми с момичетата съм нямал. И също познавам пичове като мен, които нямат една стотинка, но си имат много красиви приятелки, или лягат с доста хубави момичета. Явно не е до пари.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b96c4636a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, правиш една грешка и тя е, че гледаш хората много от високо. Онзи наистина може да няма твоя интелект или телосложение, но със сигурност има други качества. Примерно, аз не харесвам слаби и гримирани жени. Пред някоя натокана мацка с бляскав тоалет предпочитам нормално облечено, красиво момиче. Пресен пример от преди няколко дена. Имам една не точно колежка, но за по-лесно да кажем, че е такава. Момичето се облича изключително семпло - дънки и обикновена жилетка. Не се гримира, няма прическа, но въпреки това е красива като цвете. Толкова красива жена досега не съм виждал. За капак на всичко е и изключително скромна. Единственият й "недостатък" е, че е омъжена. Винаги бих я предпочел обаче пред всяка лъскава манекенка в марков тоалет.
Другото, на което се научих от опит е, че поканата към момиче трябва да е изразена уверено и спокойно. Много често преди да се решим на подобна стъпка, ставаме нервни, започва едно червене, потене, чупене на пръсти, треперене на гласа и т. н. Човек трябва да е спокоен все едно кани приятел на по бира. А и според мен 1-2 пъти са достатъчни, от повече няма смисъл. Това да я чакаш пред тях е вече сякаш малко пресилено.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0c9fa3d456
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Не знам дали това ще ти помогне, но ще ти кажа един случаи. Харесах много мъж като теб - висок, интелигентен, културен, по принцип такива мъже харесвам. Случи се така, че започнахме да излизаме, и както каза номер 1 разбрах, че си пада малко нарцисист. Ами никога не ме попита аз как съм, никога не се поинтересува нещо за мен, беше някак дистанциран, изглежда знаейки, че изглежда добре и е реализиран като човек. Е да, ама на мен в един момент започна да ми писва, чакаше в повечето случаи аз да го търся, сякаш едва ли не смяташе, че е толкова прекрасен, че всички на него да му дават внимание, а той на никой. Казвам ти, въпреки че много го харесвах просто се изморих от този човек. Изморих се да търся вниманието му, да разгадавам чувствата му( защото нищо почти не споделяше за себе си, а седеше и се надуваше), усещах че дълбоко в себе си е добър и чувствителен човек, но такава броня беше изградил, която не можах да разбия. Когато се отдръпвах започваше да ме търси и да казва, че иска да сме заедно. Но после пак същата история, ами изморих се и го оставих. Казвам ти този случаи, защото ти започна историята си с описанието колко си добър културен, добре изглеждащ. Мислълта ми е да не би и ти да си прекалил с това, че се смяташ за идеален и по този начин да не отблъскваш хората с поведението си, като им показваш, че ти си повече от тях. Защото ти може да не се усещаш, но да се държиш една идея по-надменно или високомерно и това да отблъсква. Иначе за това, че това момиче се хванало с друг по-смотан от теб. Ами да ти кажа на теб може да ти се вижда по-смотан, ама да е много по-сърцат и наистина да го е грижа за това момиче и наистина тя да се чувства специална с него. И аз съм срещала момчета, които са нищо особено, но знаят как да те предразположат за да ти бъде добре с тях. Така че замисли се, нищо не става без причина.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 82ff2a21e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Може би трябва да chill-неш малко, не всички са длъжни да ти угаждат, би трябвало да си го научил на тази възраст. И е леко зловещо да причакваш някого пред дома му.
Убеден съм, че има момичета, които те харесват, но може би пък ти не им обръщаш внимание и не ги забелязваш. Никога досега ли момиче не е проявявало интерес към теб? Или просто ти си сметнал, че не ти е на нивото?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c6a88c8e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Общо взето звучиш така вижте какъв велик съм, пък не ме искат.

Докато не се отървеш от това си мнение или мислене, няма да имаш успехи с жените.
Момичето ти е казало правилно и искрено: не ме интересуваш като мъж и ме остави на мира. Това е факт. Научи се да приемаш нещата такива каквито са и да не се влияеш от неуспехите си било с жени, било други. Същото се отнася и да не се фукаш или изтъкваш с успехите си. Виж какво си писал тука: "Висок съм 1. 90, атлетичен, тренирал съм два спорта, като продължавам да практикувам единия на високо аматьорско ниво, отделно ходя на фитнес три пъти седмично и винаги се старая да съм елегантен, чист и с изрядна прическа. Интересувам се от почти всички видове изкуство, почти всички науки, от почти всички спортове, от нови технологии, от автомобили, от политика. "
И какво от това?

Та момичето е погледнало през тебе като през стъклена ваза и си е направила преценката. Имаш крехко его и неправилна самооценка, а жените това го надушват. С две думи, не си пич. Не им трябва такъв. Не си губил още достатъчно. Ако се издъниш 4-5 пъти в нещо си, ако те изгонят 2-3 пъти от работа, ще се оправиш и ще имаш успех с жените и авторитет.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 24472d7445
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Просто бъди пич и не се депресирай за такива неща. Не се и озлобявай - масова грешка на патриархалния мъж при отказ от жена. Не е и баш нормално да я причакваш пред дома й, ама могат да се намерят приемливи оправдания.

Иначе, ако очакваш някой да се влюби в теб заради личността ти си в огромна грешка. Играта не е такава, колкото и хората да се опитват да придават възвишеност на прости механизми и да се изкарват интелигентни същества, а не животни, когато става въпрос за природа. Или накратко, ако си умен - нея (примерна жена) не я грее, освен ако не можеш да се наречеш и перспективен, а това си зависи от нивото на жената. За една това е тарикатчето, което ще направи някоя измама и ще спечели малко джобни, за друга амбициозния пич с възможност за добра кариера. По описание си втория тип, но ако не покажеш желание да си споделиш короната, това пак няма да има значение за нея.

Същото е и със всички останали качества, които изброи. Ако ги демонстрираш по начин, който не предполага другия да се облагодетелства от тях - губят стойност. Ако ще и това да е безобидно /предвид големия страх на мъжете да не ги използват/ чувство за хумор, което я кара да се смее. Ако не го използваш, за да е весела, пука й, че на хартия го имаш и в компания (примерно) си веселяк. Сами по себе си качествата ти нямат стойност и не те издигат на по висока стълбица. И не защото жените са курви.

Впрочем арогантност като твоята може да е изключително противна плюс, че си забравил размер да дадеш сред подробното описание на добродетелите ти. Драматичността ти също е неприятна. Ярко червени флагчета.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 66ae096428
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Това е неадекватно, разбери, че като ти каже някой не, значи не, какви са причините е неин проблем, отивам пред дома й. Да ти кажа, това не е нормално. Поговори с психолог, може би ти сам не осъзнаваш, къде точно е проблемът, понякога разговорът с професионалист може да е ключът към всичко това, защото това, което описваш за себе си, е повече от страхотно, но "отговорът" на твоето положение, не е е положителен, т. е. хората виждат нещо, което ти не осъзнаваш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d924935fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

19.   От автора:

Явно е правилно твърдението, че в България успелите хора са мразени. Без изобщо да ме познавате, започнахте да ми приписвате квалификации, които не притежавам. Само защото съм си описал положителните качества (тези, които не подлежат на субективна оценка), вие решихте че ги навирам в лицата на хората. Да, имам самочувствие, вярно е, но никога не съм се приближил до момиче с думите: "Здравей, аз съм богат, интелигентен и красив, имаш ли интерес? ". В редките случаи, когато съм имал среща с момиче, винаги съм се старал да и е интересно и забавно, изслушвал съм я, не съм се хвалил.

Някои споменаха, че вероятно не съм се сблъсквал с трудности, че винаги съм бил на върха и не съм свикнал да бъда от "кривата" страна. Не съм бил просяк, но не съм бил и принц. Родителите ми са много интелигентни, но са със средни финансови възможности, въпреки че са работили много (просто тяхната професия не е сред доходните в България, дори в съседните балкански страни тя е значително по-високоплатена). Възпитали са мен и сестра ми по отличен начин, нито с агресия, нито са ни глезили. От 12-годишен съм взимал стипендии за изявени ученици, а последните две лета като ученик съм работил в завод за железни изделия (където са ме командвали по-прости от мен хора, това го казвам специално за дамата от първия коментар). В работата ми като програмист съм се издигнал до началник без никой да ме подпира, единствено със собствените си качества и умения. С подчинените си никога не съм бил груб, изслушвам мненията им винаги и се е случвало да ме убедят че техният вариант е по-добър. Колата ми е на 15 години, а телефонът на 8.

Често се е случвало момичета да ме заглеждат на улицата, дори се е случвало да ме заговарят "Става ли да се запознаем? ". Аз винаги съм бил резервиран към подобни момичета, особено когато се случи в бар (мисля си че ако момиче дойде и ме заговори първо, то тогава то е или проститутка, или златотърсачка). Като студент двама колеги са ми споменавали, че едно от момичетата в групата ме харесва. Аз самият съм забелязвал знаци от нейна страна, но тя беше женският вариант на този учител по математика. Може би е била добро момиче, сега малко съжалявам че никога не и дадох шанс. Тогава бях на 20 и все още външният вид на едно момиче играеше основната роля за предпочитанията ми.

Не мисля че този учител по математика е лош човек, нито го мразя. Просто ми е непонятно защо толкова често виждам посредствени момчета като него с интелигентни изтънчени красавици като момичето, което харесвах. Според мен много повече би му отивало да е с колежката, която вероятно ме е харесвала. Но както казаха няколко души от коментиращите - явно няма логично обяснение. Просто като човек, свикнал да разрешава задачи и проблеми, като човек свикнал да се усъвършенства, аз търся грешките си. Жалко че никое от многото момичета, които са ме отхвърлили, не ми е казало защо. Знам, че никоя не ми е задължена да ми дава обяснения, но това би ми помогнало много, въпреки че това което една не харесва, може друга да харесва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c85e43858b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Ти си някакъв психо. Жените усещат това и бягат от тебе. Каквато и причесчица да си сложиш, винаги ще си по-зле от дори някои чичак. Защото той е нормален човек. Какво да се прави? Такъв е живота.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5e50fbdf18
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   20, Боговете така ще те накажат за тези ти слова, теб и другите като теб, че стой та гледай. Пожелавам на теб и на другите това което авторът изпитва и което аз преживявам от 15 години да ви се струпа двойно, да видим тогава как ще издържите на това да живееш в ада. Сития на гладния не вярва, тука ревете само ако 1 седмица сте без гадже, да ви видим тогава. Но божествата гледат и не забравят, рано или късно такива като теб си плащат за обидите. То не се знае, нищо не се знае, та недей да съдиш хората толкова строго от истанцията на бог!

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fecd52f269
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Ахахах, номер 22 -
лудия 28 годишен девственик с божествата и хороскопите. Само от това, което пишеш из сайта, си личи защо си девствен и никой не иска да общува с теб.
Авторе,
много уважавам добрите програмисти и интелигентните хора като цяло. Забелязала съм обаче, че на доста от тези хора им липсват така наречените soft skills - на теб самия също. Има нещо отблъскващо в теб, съдейки по това, което пишеш. Както са ти казали всички - прекалено много се изтъкваш. Да, може да си добър в това, което правиш, да си интелигентен, атлетичен, възпитан и тн и тн, но това те е направило прекалено самовлюбен и арогантен. Може би се опитваш да не се покажеш като такъв на срещите си с жени, но това се усеща и ги отблъсква. Пишеш "БЯХ брутално унизен", но е по-правилно да се каже "унизих се сам", защото заслепен от огромната си увереност, че няма как някоя да ти откаже, си стигнал да я причакваш пред дома й, което е смешно. Докато самият ти не видиш в себе си проблема, за който всички нормални коментиращи са ти писали, ще е все така. Няма смисъл да ни отговаряш и да се опитваш да ни убеждаваш, че не сме прави. Ние ти пишем това, което виждаме отстрани, от теб зависи дали ще го възприемеш и промениш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d924935fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

25.   До 20: Жалка картинка си, обиждайки човек, когото дори не познаваш. Звучиш като типичната мижитурка, която в живота си мълчи като бит задник, но в интернет влиза и пише тъпи коментари по адрес на хората.

Автора

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 82ff2a21e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Номер 14 съм. Мхм, и се оказах прав. Наистина си сметнал, че въпросната колежка не ти е на нивото. :D Мисля, че имаш комплекси, самият факт, че продължаваш да ни изреждаш постиженията си го доказва.
Успех иначе, ама който много подбира...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3acaffaec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Авторе, аз самата бях сама почти 9 години. Лъжех се първо, че искам да завърша и да се установя някъде (за мен беше ясно, че нямаше да остана в града, в който следвах) и не искам връзка от разстояние. После беше, че имам много стрес на работа и не ми се занимава с допълнителни неща. После беше, че искам да пътувам. После си мислих, че искам връзка. Истината беше, че бях още наранена и не бях излекувана, затворила съм се към света и действах без да обясня на човека срещу мен, защо действам така. Моя много много близка приятелка ми го каза, не мъжте, с които съм се срещала. Сега съм обвързана щастливо. Работата му е такава, че пътува много и въпреки всичко постоянно е в мислите ми като го няма и ме кара да се усмихвам, а като е при мен съм ужасно щастлива. Като го погледнеш отстрани, ще решиш, че не си подхождаме (почти еднакво високи, аз спортувам между 4 и 5 дена в седмицата, той има леко коремче и не спортува), но Бога ми така не ми е приличал никога никой. Все едно гледам душата си, мисълта си в огледало. Защо ти разказвам това? Защото съм убедена, че ако вярваш, че ще бъдеш обичан, ако се наслаждаваш на това, което имаш, без да мислиш какво още можеш да получиш, ще си малко по-щастлив, а щастливия щовек привлича подобни нему хора, човек никога не знае, може пък твоята половинка да е след следващия ъгъл... Не се концентрирй над грешките, които (не-)допускаш. Човек никога не знае, може това, което не обича един, да подлудява друг от щастие.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 38a670bafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   Ще ти кажа, нещо от което ще те заболи, но смятам, че така е редно. Хората, често не се вслушват в думите и съветите и не правят опити да се променят, ако има някакъв проблем трябва да се търси решение за да не се получи отново. Ти си стигнал до един етап, в който си постигнал всичко, имаш материално благополучие и си успял материално и в професията си. Това, което ти липсва е семейство, ти си прекалено вглъбен в това да не си сам. Помисли над това, ти се запознаваш с дадено момиче, дори не се виждате, тя ти казва, че не те харесва и то културно без обиди а ти, намираш къде живее и я преследваш. Това е обсебване, ти не искаш да си с това момиче, просто не искаш да си сам, трябва да промениш нещо в себе си, на психолог ли ще ходиш поведението ли си ще промениш или нещо друго, но го направи.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1e65dd7771
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Чакай, чакай - мъж с твоето описание не ходи на работа след отказ? Цялата история звучи толкова налудничаво, че чак не ми се връзва с действителността. Ако все пак обаче е истина - човек, ти спешно се нуждаеш от сериозна психологическа намеса. Щом си на такава позиция, имаш и парите за това, така че действай своевременно!
Ж30

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 49be2c5374
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   До 26: Както казах, съжалявам че не опознах момичето тогава. Никъде не съм споменал, че ми е под нивото. Мнозина от коментиращите се опитват да ме изкарат самодоволен пуяк, само защото осъзнавам какво съм постигнал в живота на млади години. Каквото правя, го правя за да се чувствам добре. Не си снимам плочките за да събирам лайкове, не карам баварец седмица за да ми завиждат хората, а още по-малко пък да се държа арогантно спрямо някой защото не е постигнал това, което съм постигнал аз.

До 29: Не ме заболя изобщо. Грешка беше да и ходя пред дома, но "не бях върху себе си" :D Знам че нещо трябва да се промени, но не знам какво. Може би причината е, че нямам постоянна среда в която да има жени. В работата са или мъже, или жени със съпрузи/сериозни приятели, повечето имат и деца. Повечето ми приятели също са мъже, и жените които срещам са обикновено техни познати. Ако ми хареса някоя, обикновено я виждам рядко и нямам време да я опозная. Забелязал съм, че тези които се съгласяват да излезят с мен, почти винаги са тези, с които съм общувал по-продължително.

Неведнъж ми се е случвало момичета да ми правят комплименти за външен вид/качества. Когато започна да ги ухажвам, се дърпат. Ето още нещо, което ми се вижда странно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 39b12cef56
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Авторе, явно отключваш механизма на завистта и неприязънта у хората. Повечето не са с такива постижения като твоите и не обичат някой, който се самоизтъква и е горд от себе си. По-скоро трябва да изчакаш другите да те оценят, без да губиш, разбира се, самочувствието си. Имаш проблем, излагаш го честно, а получаваш заядливи анотации, язвителни нравоучения. Естествено, ще ти е обидно. Обаче хората са такива. Никой, с редки изключения, не ти дават доброжелателни съвети, някак си искат да те закопаят още провече - демек, така ти се пада. Това е положението, трябва да го приемеш и просто да не чакаш от никого нищо.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8f1bd15e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

34.   Авторе, съжалявам, но проблемът е у теб.
Жена съм, също достатъчно успяла, че и красива, и умна на всичкото отгоре. И, знаеш ли, ако не се бях осъзнала, щях да бъда като теб.
Няма да забравя една случка в гимназията. Имах съученичка - с ръст около 1. 55, доста пълничка, но сладурана. Аз пък съм с манекенски ръст - 176 см, фигура тип "пясъчен часовник", с много по-хубави и прави зъби от нейните, добре поддържана прическа, спортувам и т. н. Освен това бях отличничка, а тя едва връзваше 3-4. Бях изумена как може едно момче да хареса нея повече от мен. Почувствах се ужасно и няколко години не разбирах защо се получава така, а след това ми се случи не веднъж и два пъти. След това в живота ми се случиха няколко неща, които ме приземиха. Спрях да съм арогантна и започнах да вниквам в нещата отвъд тесния мироглед, който си бях изградила, подценявайки всички около мен. Това, че някой не е бил отличник или не е успял да постигне нещо в живота, не го прави по-малко човек от теб. Има и други неща извън училището и работата, които са много по-ценни. Спри да гледаш на себе си като на центъра на света. По-горе са ти го казали деликатно, но аз ще го кажа в прав текст. Не е нормално да причакваш някоя жена, защото ти е отказала среща. В по-развитите страни си има специален термин за това, нарича се stalking... и е наказуемо!!! Всеки има право на избор и това, че не е избрала теб, си е нейно право. И аз не бих те избрала, защото такъв характер трудно се изтърпява. Заради подобни на твои постъпки в миналото успях да загубя иначе нелоши хора, просто ги отблъснах от себе си, за да си начеша егото. Повярвай ми, била съм там, където си ти сега. Знам, че си мислиш, че нищо ти няма, но определено имаш сериозен проблем и трябва да го решиш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 865e42d9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Човек, депресирал си се от нищо. Не знам как мен може да наричаш мижитурка. Поне не съм ходил да причалвам жени. През нета те намирисва какъв си. Няма нужда да те познавам лично. Много печен се правиш, но това което пишеш показва съвсем друго.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 92f2bcec86
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Здравей авторе :)
Аз съм жена и моите наблюдения над жените сочат, че жените често се притесняват от хубавите мъже.
Съвсем сериозно - тя те вижда, висок, атлетичен, сравнително успял и си мисли - "Сигурно всички му се лепят, сигурно иска само да преспи с мен. ".
Съответно се захваща с мъж, който е по-малко от теб, но й дава повече сигурност - обяснения в любов, обещания за вярност, няма такава конкуренция около него, не е толкова общителен и я кара да се чувства специална.
Ако успееш да накараш една жена да се чувства специална, то това ти дава огромна преднина пред всеки успял, красив или богат мъж, който я сваля.
Пожелавам ти повече успех другия път авторе :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 08d46296e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

37.   Не знам дали си чувал за Елиът Роджър, но ако не си, съветвам те да се запознаеш със случая му. Преди 2 години той разтърсва Америка, като убива шестима души и се самоубива, само защото жените не го желали. След като прочетох мемоарите му и изгледах видеата, които той е качвал в Ютуб, ми стана ясно защо - звучи като тотален психопат и не съществува нещо на планетата Земя, което той да харесва. Изтъква се с материалното си положение (баща му е известен режисьор, Питър Роджър), с културата си, с интелекта си, нарича себе си "върховният джентълмен". Твърди, че жените са зли същества, защото го лишават от любовта си, и в същото време е бесен когато види момиче с някой друг. Създава впечатление на самовлюбен психопат и после се чуди защо жените бягат от него.

Защо ти казвам всичко това ли? По написаното от теб (въпреки че твърдиш, че не си самовлюбен, че не смяташ другите за отрепки по една или друга причина), създаваш впечатление на отчаян от живота хейтър с комплекса на Нарцис. Не казвам, че си такъв, просто ти казвам какво впечатление оставяш на някой, който не те познава. Може да си добър човек, нямам представа.

Та ако не си психопат (искрено се надявам да не си), ето как можеш да си решиш проблема. Не се обсебвай от това да имаш приятелка. Ти имаш интелект, пари, красота и младост (така казваш), 99% от нас нямаме тези неща накуп. Защо тогава си тук, плачейки като дете, на което са му взели играчката? Радвай се на това, което имаш! Излизай с приятели, ходи по барове, спортувай си, срещай се с нови хора, направи дарение на болно дете или на сиропиталище, организирай събития. Така ще срещнеш момичето на живота си, а не като плачеш пред непознати в интернет. Жените не обичат отчаяни ревльовци, още повече ако проблемите им са решими. 99% от хората намират партньор/ка. Проблемът ти е горе-долу толкова тежък, колкото на някой, който е хванал настинка след крос в парка.

И преди някой като умника от пост 22 да се изкаже, аз срещнах съпругата си (и единствената жена с която съм имал връзка през живота си) на 28. Във влака за София, съвсем неочаквано. Може и ти да имаш този късмет, пожелавам ти го.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7c2876ff22
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Ех, как търся някой като теб, авторе. Сериозно това е идеалът ми за мъж - програмист, висок, красив, почти на моята възраст и според мен не само аз ами и доста момичета харесват такъв тип мъже.

НО, явно има нещо странно в теб. Най-вероятно, ако се запознаем няма да бъда на твоето ниво и едва ли ще ме харесаш. Мога да кажа, че съм доста над средно интелигентните момичета за България. Завършила съм Софийска математическа гимназия с отличен. Повечето момчета от моето училище предпочетоха да се занимават с компютри и считат, че всички други професии са по-нисши от техните (като съдя по коментарите ти и ти си такъв). Не можеш да очакваш, че примерно на 20 и няколко годишна възраст всички имат по 6-7 годишен трудов стаж например. По-скромните момичета едва ли ще ти направят впечатление.
Иначе като външен вид съм висока, слаба много хора са ме питали дали не съм модел. Но аз имам много комплекси и далеч не се считам за перфектна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: eadfda1b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Пич, нищо ти няма. Прочети за пикъп.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 960081b085
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

41.   Бил съм на твоето място, и ще ти кажа че разбирането на женската психика си е отделна наука. Като всяка наука трябва да се изучава сериозно, и не можеш да очакваш масата да я разбира.

Първо, не им обръщай внимание на тия завеяните дето ти казват, че си бил нарцистичен, че любовта била магия и не може да се контролира и анализира. Това са глупости. Откога жените не си падат по нарцистични мъже, а пък такова нещо като форуми за НЛП сваляне просто не съществиват...

Това което повечето хора с опит ще ти кажат е, че свалянето е игра на бройка. Моят проблем, който и доста други по-интелигентни мъже го имат май е, че те тъърсят "специалната жена", някоя която да се откроява, да има някакви качества. Но... каквато и да е, тя си остава жена, и взаимоотношенията с нея, са все същите като с всяка друга жена. Може да ти каже "не", просто щото не е на кеф. Може да ти каже "не" защото си мисли че не я кефиш. След дузина "не"-та може да реши да каже "да". Трябва да знаеш, че жените имат много ухажори, и ако не се случи някакво първично влюбване, им трябва много време за да възприемат някой мъж от масата по-специално. Колкото и една жена да е интелигента, да може да си създаде положително отношение към стойностен човек, "любовта" както и викат, е преди всичко желание за секс, а желанието за секс е провокирано от съчетание на гени. На генетично ниво, няма значение колко си умен, образован, културем, пък и колко обичаш някого. Или ги имаш, или не. Ако генетично не си желан индивид (а такива са 80-90% от мъжете), то трябва да разчиташ тя да те допусне. Което е сложна игра да бъдеш настоятелен, но без да си агресивен или отчаян. Това което си направил е признак и на двете, така че си си провалил шансовете с това момиче. Аз лично от жени по интернет съм слушал как са връщали мъж 5-6 пъти докато кажа "да" накрая. Но те са го правили с определен такт - както писах - без агресия, и без признаци на отчаяние. А това значи, че и да ти пука за някое момиче, това не значи че трябва да си сляп за останалите, пък и да не ти харесва толкова. Какво е най-лошото което може да стане - да разстроиш тази която наистина харесваш? Че то по-хубаво от това няма, ще и покаже, че всъщност има влечение към теб. Ще и покаже че си желан, ще и покаже как се отнасяш към другата жена. Неслучайно за повечето жение е най-неустоим обвързаният мъж. Затова и ти казвам - проблемът е фиксацията върху някого. Човешката любов е егоизъм които като всяка друга форма на егоизъм не може да се налага на другите. Може да изглежда романтично да обичаш конкретно някой, но в реалният живот действат правилата на пазара - търсене и предлагане. Само когато двете се срещнат става сделката. И тя никога не е финална, всеки освен това търси постоянно по-добрата партия. Любов за продан, това е реалността...

И друго за конректното момиче. Някои си търсят наистина и по-прост мъж. Защото пак казвам, човешката любов е егоизъм, не знаеш какво точно проявление ще има той. Както може да е защото цениш някой високо поради нещо (външен вид, пари, власт, ум, чувство за хумор, отговорност, т. н. ), така може и да е желание да доминираш във връзка с по-невзрачен човек. Не се лъжи че само много мъже си търят по-тъпа жена, и жени има дето си търсят по-ограничен мъж по абсолютно същите причини - засилва егото им...

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 954616d1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

42.   От автора

До 31: Не съм ходил на работа, защото бях болен след тази случка. Засега не мисля да ходя на психолог. Той приятелка няма да ми намери. Нито пък някой от тук ще може. Споделих, за да ми олекне, а не защото очаквам някой да даде магически съвет как да направя момичетата, които си заслужава, да им омекват краката.

До 34: Никъде не съм казал, че ако някой не е отличник е по-малко човек. Повечето коментиращи тук се опитват да ме набедят, че го мисля. Това не е вярно. Просто искам да се обвържа с равностойна на мен жена. Какъв общ интерес бих имал с една сладкарка или шивачка, която едва може да чете? Аз пък бих предпочел теб пред твоята съученичка по хиляди причини. И не съм "сталквал" никого. Отидох пред дома и веднъж и толкоз. После съжалих и й се извиних. Тя прие извиненията ми. Това момиче е в миналото за мен, тя си има приятел, желая й всичко най-хубаво. Боли ме, че бях победен от посредствения тип, но ще го преглътна.

До 35: А на теб през нета ти личи как злорадстваш "Виж ти, богаташчето се е издънило с нещо". Пътувай си с метрото всеки ден и се сливай с тълпата. Мижитурките като теб това го умеят най-добре. Има ги с хиляди, и сред бедните, и сред богатите, и сред умните, и сред глупавите.

До 36: Благодаря ти :) Не си първата, която ми казва, че може и това да е причината. Възможно е да не давам достатъчно ясни знаци, че искам сериозна връзка. Пък и често интелигентните жени се плашат от сериозни връзки, защото осъзнават всичките проблеми, които могат да възникват. Пък и нерядко на 20-25-годишните момичета в София не им е до сериозни връзки, още им се граби от живота.

До 37: Не съм психопат и правя всичко което ме посъветва. Просто идва момент, в който на човек му писва. Знам, че съм по-добре от повечето хора. Но понякога, когато искаш нещо силно, жаждата те изгаря, независимо колко дребно се струва то на някой друг. Може би много от вас биха продали майка си и баща си за 100 бона, а за мен това са пари, които се изкарват, така че нечие такова желание на мен би ми се струвало нелепо.

До 38: Я виж ти, някой завършил моята гимназия :P Не мисля, че другите професии са по-нисши. Има низки хора, не низки професии. Защо мислиш, че няма да си ми на нивото? Аз не съм Брад Пит, мила. От написаното ми звучиш като красиво, интелигентно и възпитано момиче. Точно мой тип ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9efb4cb430
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Ами да ти кажа честното ми мнение, то няма смисъл, защото и аз мисля едно, пък правя друго, един от коментиращите го беше казал точно - не можеш да контролираш чувствата на хората, ти не можеш дори своите.
Давам ти скорошен пример в моя живот - винаги съм имала комплекс, че съм много висока, исках висок приятел, аз имам хубаво тяло, следователно исках и половинката ми да е с такова. Има един човек, бяхме близки известно време, но след това ме отврати с характера и излъчването си и край. Въпреки че визуално е това, което искам аз не харесвам същността му, не е за мен този човек. В момента съм с някого, имаме разлика в ръста от 3-4 сантиметра, не е пълен, но определено няма атлетично тяло, но аз много го харесах, имаше други положителни за мен качества(както външни, така и вътрешни), харесвам дългата му до кръста коса и пъстрите му очи, за характера все още нямам забележки :) Така че не винаги перфектното е това, което търсим и това, от което се нуждаем. Преди и аз съм изпадала в крайности като теб и неразбирах защо вместо да харесват атлетична, с коса до кръста жена, мъжете около мен избираха ниски и пищни моми, но спрях да избивам комплекси отдавна- всеки има индивидуални предпочитания.
Ще дойде и твойта любов някой ден, не бързай :)
Феникс

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 39b12cef56
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

44.   Паралелно с твоите постижения, си личи дефицит на житейски опит и неразбиране на женския характер и на женската психика. Жените като че имат заложена в кръвта си потребност да манипулират мъжкото съзнание. Жените винаги първоначално хвърлят стръвта, примамката, след това се отдръпват и почват, както се казва, да ти гледат сеира, да те водят за носа, и както по-горе една философка с вирнато носле се изрази, да си чешат егото, и хич не им дреме за твоите страдания. Могат и до умирачка да докарат някого, хич няма да се трогнат - нали са закърмени с бабината мъдрост: "Ако видиш, че и червата на мъжа се влачат по земята, ти си мислѝ, че коланът му се е развързал"... В себе си те си правят някаква преценка, някакво заключение, което първоначално не разкриват, и после няма как да го промениш, ако е неблагоприятно, дори да е напълно несправедливо и невярно. Та, тук е проблемът, да знаеш, "Как се мома лаже... ". Много често те предпочитат по-недостойния кандидат, именно защото той е по-голям практик и хитрец, и може да им влезе под кожата. Поголовно предпочитат по-равнодушните към тях, защото възприемат липсата на чувства за сила и за мъжки характер. Прекалено влюбените в тях ги имат за инфантилни. Затова най-добре е винаги да си криеш чувствата, ако ги имаш, де. Защото когато почувстват зависимостта ти от тях, мигом ти се качват на главата, и стой та гледай. След едно хубаво начесване на крастата и на егото, ти ставаш употребен, излишен и изхвърлен, като обелка от банан. Това е вечното единоборство на половете, и ти просто трябва да си поставиш за цел да спреш да губиш и да почнеш да печелиш сърдечните битки. Кой знае, ако още първата спечелена битка те задоволи, и не се подмамиш от мисълта за отмъщение на женския род, може тя да ти е достатъчна и да престанеш с търсенето, което ти го пожелавам! Но по мое мнение, жените днес в Б-я са поголовно зле и в главата им е пълна каша. Не че мъжете са много по-добре, но тоталната липса на ценности удря най-много жените, като по-себични и по-капризни.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 39b12cef56
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Паралелно с твоите постижения, си личи дефицит на житейски опит и неразбиране на женския характер и на женската психика. Жените като че имат заложена в кръвта си потребност да манипулират мъжкото съзнание. Жените винаги първоначално хвърлят стръвта, примамката, след това се отдръпват и почват, както се казва, да ти гледат сеира, да те водят за носа, и както по-горе една философка с вирнато носле се изрази, да си чешат егото, и хич не им дреме за твоите страдания. Могат и до умирачка да докарат някого, хич няма да се трогнат - нали са закърмени с бабината мъдрост: "Ако видиш, че и червата на мъжа се влачат по земята, ти си мислѝ, че коланът му се е развързал"... В себе си те си правят някаква преценка, някакво заключение, което първоначално не разкриват, и после няма как да го промениш, ако е неблагоприятно, дори да е напълно несправедливо и невярно. Та, тук е проблемът, да знаеш, "Как се мома лаже... ". Много често те предпочитат по-недостойния кандидат, именно защото той е по-голям практик и хитрец, и може да им влезе под кожата. Поголовно предпочитат по-равнодушните към тях, защото възприемат липсата на чувства за сила и за мъжки характер. Прекалено влюбените в тях ги имат за инфантилни. Затова най-добре е винаги да си криеш чувствата, ако ги имаш, де. Защото когато почувстват зависимостта ти от тях, мигом ти се качват на главата, и стой та гледай. След едно хубаво начесване на крастата и на егото, ти ставаш употребен, излишен и изхвърлен, като обелка от банан. Това е вечното единоборство на половете, и ти просто трябва да си поставиш за цел да спреш да губиш и да почнеш да печелиш сърдечните битки. Кой знае, ако още първата спечелена битка те задоволи, и не се подмамиш от мисълта за отмъщение на женския род, може тя да ти е достатъчна и да престанеш с търсенето, което ти го пожелавам! Но по мое мнение, жените днес в Б-я са поголовно зле и в главата им е пълна каша. Не че мъжете са много по-добре, но тоталната липса на ценности удря най-много жените, като по-себични и по-капризни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5162e7c0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Пич, май си го превърнал това търсене на гадже в някаква фикс идея? Спокойно. За всеки влак си има пътници. И хубавите ябълки в очите на другите винаги прасета ги ядат. Когато ти дойде времето, всичко ще се случи. ;)
Само имай търпение. Успех!
АКАТИМ

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 09f2e42b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

47.   30 човека му казаха, че е самовлюбен и самозабравил се, той пък ги изкара хейтъри и пак си знае своето... няма какво да се занимаваме с непоправим случай!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ead9c59a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

48.   До 47: Не вярвам да са повече от трима, които просто са коментирали няколко пъти. Непоправими са тези, които влизат само и само да напишат негативи по нечий адрес, и по този начин да повдигнат собственото си его. Даже и да съм самовлюбен - да наречем така факта, че имам високо самочувствие с покритие - това не е причина за постоянни откази от страна на девойчета, които се имат за много велики, само защото не са ми обърнали внимание.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9977dc68ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Аз съм с нормален ръст, плешив, но не съм имал трудности с жени. Явно се впечатляват от издутината в левият ми крачол...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7c2876ff22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   от номер 38:

Eеее как си знаех, че си от тази гимназия и ти, вече ставам все по-добра с предположенията си. (познавам ги от километри) :D Това в кръга на шегата.
Продължавай да си имаш самочувствие, поне при теб то е с покритие. Много малко хора от тук пишещите знаят какъв труд седи зад такива постижения. Нормално е да не търсиш някоя продавачка например перфектно те разбирам, не само заради професията.
Аз имах една такава ситуация, в която едно момче ме харесваше и беше с хубаво лице и тяло. Беше доста настоятелен и самоуверен, сигурно никоя досега не му е отказвала, но как да тръгна с него като основните неща, за които говореше бяха свързани с това колко са големи мускулите му и как тренирал. Веднъж като споменах думата "магистратура" и той изобщо не знаеше какво означава това. Просто няма как да говоря и да си пасвам с такъв човек и затова разбирам и автора. Писнало ми е от такива и от такива като номер 49. Как може да си мислите, че всички се впечатляват цитирам "от издутината в левият ми крачол... "? !

Убедена съм, че не преувеличаваш това, което си написал за себе си, защото обикновено хора като теб имат реална преценка. Надявам се наистина това да си го написал, за да ни дадеш представа що за човек си, а не да го изтъкваш на всеки, защото ако е така това наистина е отблъскващо.

Много ми е интересно какъв тип жени харесваш(като изключим външния вид) и с какво точно това момиче толкова те е впечатлила?
Също и да разкажеш повече за това какъв си като характер...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e3deb785bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

51.   Авторе, да ти кажа и аз : Браво на теб- за успехите, за самочувствието, за стандарта! Не обръщай внимание на злобата тук, зад анонимност се крият всякакви упадъчни индивиди. Бъди себе си и продължавай в същия дух! Щом тези момичета не те ценят, значи още не е дошло твоето. Не се подценявай и не сменяй гледната си точка в никакъв случай! Хора като теб заслужават най-доброто. Когато получаваш шамари, знай, че вината не е у теб- тя е в комплексите на жената отсреща. Нищо ти няма, не се променяй! И не се чуди - има си бг народна мъдрост-за хубавите ябълки и прасетата. Не се превръщай обаче и ти в храна за прасетата. Успех от мен! Заслужаваш го!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a8f448e05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

52.   От автора

До 38/50: Изброих тези качества, защото според повечето хора, основните неща, които карат жена да се влюби в мъж са материалното състояние, външният вид и интелектът. Характерът също, но той най-много варира, защото различните хора имат различни ценности. Така и така ме питаш за характер, нека да кажа две думи по тази част. Противно на това, което мнозинството коментиращи тук си мислят, аз изобщо не изтъквам постиженията си в лицата на хората, които познавам. Вие тук не ме познавате (въпреки че с теб накрая може и да се окаже, че се познаваме :D), затова не се поколебах да използвам такова описание, още по-малко защото е нужно, за да изкажа недоумението си от много откази, които получавам. Иначе си права, че осъзнавам качествата си. Според мен и самочувствието, и скромността са ценности - "Знай кой си, но не се хвали. Ако се наложи да се хвалиш, направи го с дела, не с думи. " Не съм агресивен, никога не съм се бил, не ми се е и налагало. Ако имам проблем с някой, го решавам с думи, не с юмруци. Избягвам да ходя по места, където се срещат такива хора, с които да е невъзможно да разрешиш спор по цивилизования начин (обикновено чалготеки, градския транспорт, женския пазар и Люлин). Иначе съм много темпераментен и емоционален. Единият ми род е отделен през 19 век от клан на цигани ковачи, когато едно семейство се отцепва и заживява сред българи, така че горещата ми кръв я дължа на циганската жилка :D (сега давам повод на коментиращите да ме нарекат и мангал). Когато се смея, се смея високо, говоря високо, и много обичам да се шегувам. Говоря много, но изслушвам и другите, толерантен съм към чуждото мнение, обичам да ме съветват, но не да ме поучават. Имам склонност да съм ревнив, като малък много мразех другите деца да играят с играчките ми.

Какви жени харесвам... обичам една жена да си е на мястото, независимо къде отиде и какво прави. Ако е на работа, отстрани да изглежда като професионалист, на спортното игрище като спортистка, а на официално събитие като аристократка. Да е равностойна на мъжете, но не 1 към 1 с тях. Да е силна където и когато трябва и слаба където и когато трябва. Да се интересува от много неща, да има дар слово и чувство за хумор. Смятам, че за семейството мъжът и жената трябва да имат равен принос, като и двамата взимат участие в изкарването на прехраната и в домакинската работа (между другото, обожавам жени, които готвят добре - най-еротичното нещо, което си представям е момиче по голо сочно дупе с престилка на цветенца как готви мусака :D). Доколкото общувах с въпросното момиче, стигнах до заключението, че тя притежава тези качества. Тя е втората, която срещам, и която ги притежава. Първата беше единственото момиче, с което съм имал нещо като връзка досега. Изключително се радвам, че тя придоби слава от един от най-гледаните български сериали в момента и много съжалявам, че именно кариерата и беше причината връзката ни да не продължи.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 82ff2a21e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

53.   Добре, братле, колкото и пъти да ти го кажат (че си малко по-нарцистичен от обикновеното), ти пак няма да го приемеш, като кон с капаци си, но пък, от друга страна, повечето хора са такива, за съжаление.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bbb3c3bdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   Авторче, здравей, май сме набори :Д
Аз май съм като теб само че в женски вариант.
Може би хората харесват обикновените, по - различните ги олашат, аз за това с съобразявам как се държа и говоря с повечето.
Психологията помага доста при общуването, особено ако умееш да разчиташ знаците на човека отсреща.
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c52c992fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

55.   От автора

До 51 и 54: Благодаря ви за подкрепата. Радвам се, че има такива като вас, като момичето от моето училище и още няколко други, които се придържат към правилата на сайта :)

В петък излизахме с приятели на бар и единият от тях видя свои познати, запозна ни с тях. Сред тях имаше момиче на 24, което беше точно мой тип - високо, стройно, със зелени очи, с красива рокля. Разговаряхме и разбрах че работи в банка. Говорихме за литература, оказа се, че и двамата харесваме Оруел и Селинджър, обича и да ходи на театър, дори се разбрахме да гледаме постановка заедно. Дори се интересува от футбол :D Много ми допадна, дано се получат нещата с нея.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b2b972ad61
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

56.   Ако попадне на тази тема, пиши момичето избягало...

 
  ...

1-50 от 120
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker