Да споделим най-мръсните си фантазии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да споделим най-мръсните си фантазии
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 1190810 пъти
Моля администраторите за червена точка!

Отправям едно предизвикателство на всички готини и разкрепостени хора тук! Нека си разкажем най-мръсните, тъмни и тайни фантазии. Кое ни се иска, но никога няма да посмеем да поискаме от партньора си, кое тайничко се надяваме да ни се случи, но знаем, че няма и какво в крайна сметка ще си позволим да пробваме наяве.
Знам, че сексуалната разкрепостеност е на различни нива и ако за мен някоя мърсотийка е нещо нормално, за друг същата ще е едва ли не табу. Затова смело!

Но наистина мръсни фантазии, от онези, които те карат да се подмокряш (или надървяш). Фантазии, излиащи от границите на... ми мечтая си за вечеря със свещи и продължителен секс, еротичен масаж. Сметана, ягоди и т.н. Не казвам, че са лоши, даже напротив - много е красиво и естествено да си мечтаем да се почувстваме като Холивудски звезди. НО в тази тема нека става дума за нещо по-така: фистинг, анален фистинг, свършвания, писинг, тройки, оргии, играчки, сценарии, грубости... ВСИЧКО!!!

Моля за детайлни описания!
Анонимно поне можем да се отпуснем и да бъдем себе си, нали?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1101-1150 от 1643

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2ec64af0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1249.   Седя си на пейка в парка лятно време и съм се зачел в някаква книга, в която се мъча да намеря нещо интересно и да мине времето, докато стане време да се качвам на влака. По едно време покрай мен минава мъж, който ме заговаря за нещо и от дума на дума става дума за това какво чета, какво пише тая книга, няма ли нещо за ебане в нея.... аз в първият момент се втрещявам, как така някакъв напълно непознат след 2 минути неангажиращ разговор почва да ми говори за секс. Мъжът обаче е много разговорлив и почва да обяснява, как си пада по мъже, как бу доставя удоволствие да ги ебе и после тия цял живот с хубаво го помнят как ги е открехнал за това как да си правят кефа с ебането.... Неусетно почвам неудържимо да се дървя докато го слушам, панталоните ми са издути и усещам все едно всеки момент ще изригна дори и без някой да ме докосва. Отиваме с него в ЖП-гарата и заедно влизаме в една малка стаичка, която служи за спално на работниците. Без да чакам някакъв знак коленича пред моя познат, свалям му анцуга и му налапвам надървения хуй до дъно, като с две ръце обхващам гъза му и сам се чукам в устата докато свърши. След като гълтам цялата сперма се омазвам отзад, изправям се и му давам да ме оправи хубаво отзад с неговия дълъг и крив хуй... Клати ме около 10 минути, след което изригва в мен.... После пак отново му налапвам хуя и после аз го еба до припадък...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1251.   От Лили до 1234 :)
Радвам се, че с фантазиите и историйките си съм те надървила, зрелите женени мъже са ми фетиш от край време ;) Адски се възбуждам всеки път когато някой мъж сподели, че е бил провокиран от написаното от мен, и в момента нежно се галя между бедрата :)
Между другото вече 3 дни съм на описания от мен режим със свирките без секс и цялото ми тяло вибрира от възбуда, а гърлото ми е направо прежулено. Толкова пъти духах и гълтах на приятеля си, че.... вече съм загубила представа за броя и нямам търпение довечера да ме изчука най-накрая. Всъщност може и да не е довечера, защото за сега се чувства достатъчно задоволен от устата ми. Опитай това с жена си... уникално изживяване е - няколко дни на сексуално напрежение за жената и пълно орално обслужване за мъжа.
Ако още някой се е възбудил и/или е мастурбирал на споделеното от мен, нека и той сподели, за да мога и аз да мастурбирам с ново вдъхновение. Подмокрям се максимално...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a616837e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1252.   представям си как няколко загорели младежа обладават жена ми, рацете им са навсякаде по тялото и, езиците им рисуват по нея, а тя стене тихичко и масажира с едната си ръка клиторчето. аз ги наблюдавам без тя да ме вижда и мастробирам. накрая като я изчукат и трагнат, докато леи още се приближавам и свършвам върху нея
дани м30

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 53882ec490
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1253.   Момче на 27

С мойта предишна приятелка бяхме начинаещи в пишкането. Примерно аз докато пикаех на една полянка тя дойде да ми го държи:) което веднага ме понадърви. И така ми го държеше докато се изпиках. Или когато пишкаше в тоалетната аз отивах при нея и я целувах седнала на тоалетната. Един път я изпишках в мивката както се изпишкват малки деца.

Моята фантазия напоследък е как и го вкарвам бавно и нежно мисионерската а тя се изаква през дупето. На леглото сме и тя както винаги тръпне от нетърпение да правим "муш". Само че този път й се ака и това много я възбужда. Дупето й е на ръба на леглото за да не цапаме хубавите чаршави. Устата й е отворена а тя пъшка от сладко двойно удоволствие от това че й го вкарвам нежно и от това че в същото време е мръсно акащо момиче :)
От факта че и през дупето й минава нещо тя много се възбужда и усещам как се овлажнява още повече. Направо й потича към дупето. Не може да разбере кое от двете е по хубаво но те взаимно се допълват. Накрая аз се изпразвам в нея и тя получава оргазъм още акайки.
После дълго лежим така един върху друг и се наслаждаваме.

Общо взето така сме го правили без акането и без изпразването вътре.

Жалко че точно заради тези мои фантазии аз я нараних и отблъснах и тя е с друг от 1 година вече. Защото тя ми е първата и исках да се "наживея". А дори и до момента не съм го правил с друга след това. Чудя се дали да се боря за нея, но тя не иска и да чуе за мен. Много ще е трудно.
Аз съм като от коментара на 61.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 53882ec490
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1254.   Това с акането е една от доста мръсните, но най мръсната ми е секс с роднини. Няма да казвам с какви но се сещате... близки... и то със забременяване
Това за мен е най голямата мръсотия която човек може да направи сексуално. И последиците са от най фаталните.
Но понякога много ме възбужда.

А тази фантазия донякъде съм я изпълнил. Като малък се натискахме и опипвахме с братовчедка ми под одеалото и под леглото. А преди няколко години се целунахме с една втора братовчедка, после се разхождахме, седнахме на една пейка без облегалка настрани, аз зад нея я гушнах и я опипвах между краката. Но само това, после тя не искаше.
После по нататък пак с нея се заигравахме и се стигна до там че тя дойде до нас на гости лятото беше. Още от началото се усещаше страшно вибриране във въздуха. Тя се изкъпа в и после и аз след нея и посе по хавлии се сушахме на слънце на голямата тераса в къщата в горна баня, аз се опитах да й сваля хавлията но тя не искаше, а и на мен не ми достиска да си сваля мойта. После седнахме на един диван още по хавлии и аз поисках да я погаля под хавлията но тя не ми даде. Аз я помолих тя да се погали и да ми даде пръстче да помириша и тя го направи! Даже бръкна вътре и ми даде. Не можах да повярвам че се съгласи но миришеше много сладко. Възбудих се което си личеше ясно през хавлията но после не продължихме. Тя каза че сме братовчеди и не може. И на двамата много ни се искаше но тя беше малко притеснена от това че сме братовчеди а аз бях малко обезкуражен от това че ми отказва. после тя седна на люлката на терасата а аз пред нея клекнах я хванах за бедрата отстрни почти до дупето под хавлията и така постояхме малко но толкова.
Тогава аз бях на 26 а тя на 29, но реално аз изглеждах на 24 а тя на 23. Тя е много дребна но красива. Това беше преди една година.
Искам само да кажа че аз съм човек страдащ от много силна депресия вече с години. Тя също е имала проблеми, с депресия, от малка баща й е починал.
И така от тогава много често си представям как правим секс с нея и мастурбирам. представям си как тя един ден идва отърсена от всички задръжки че сме братовчеди и просто правим сладък мръсен секс.
Но реално и аз усещах че това ще доведе само до лоши неща и нямаше да мога да го направя дори и да се беше съгласила.
но тогава и на двамата ни се правеше да 2 не виждахме така че не знам

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1255.   От Лили :)))

Поздрави на всички и палаво намигване към онези, които са се възбудили от фантазиите ми.... вие ме възбуждате също ;)

Напоследък има нова палава фантазия, свързана отново със свирките, на които знаете, че съм голям фен. Фантазията ми е да устроя на приятеля си елегантно еротично лесбо шоу, което да премине в т. нар. cock tease от две жени. Ето как си го представям:
Избирам мацка с откровено перверзно излъчване - големи силиконови цици и палави силиконови устни, но все пак да е красива, просто да има онзи извратен леко проститутски чар. Настаняваме се с нея (и двете облечени в невероятно бельо - сутиени, колани за жартиери, дантелени прашки и мрежести чорапи) върху леглото или на голям диван и започваме лекичко да се докосваме една друга, да се оглеждаме, нежно да се целуваме. През цялото това време приятелям ми е в ъгъла на стаята седнал в меко кресло и ни наблюдава. Това е цялата идея на начинанието. Гледа ни как се галим както себе си, така и една друга, как се целуваме по устните от време на време, по ушенцата, по шиите. Той е облечен в един от прекрасните си официални костюми и ни наблюдава, а ние старателно без никак да бързаме му изнасяме тази еротична програма, като го поглеждаме палаво. Курът му обаче започва да се надървя в панталона му и той, гледайки, започва леко да го пипа. (Казвала съм ви, че гледането на това как мъж мастурбира също адски ме възбужда). Не ме възбужда готината кучка, с която се натискам, възбужда ме това, че го правя пред него и го надървям адски с това ;) След известно време виждаме, че той бавно сваля ципа си и от там изважда невероятния си голям кур, чиято главичка вече е леко розова. Започва бавно да го лъска докато ние с нея се целуваме и опипваме.
Тогава аз хващам мацето за ръката и заедно с нея слизаме на пода. Започваме да пълзим на колене към него и той оставя кура си в наши ръце.... в пряк и в преносен смисъл. Аз започвам да целувам главичката му и юздичката с устни, а тя целува нежно топките му. Той изохква от удоволствие и отмята главата си назад, като леко се свлича напред към нас. После пак ни поглежда, хваща главите ни, гали ни по косите и ни приближава една към друга - ние започваме да се целуваме този път с език.... пред него, в краката му. Той си бие чекия и гледа. След което казва на мацето:
- Сега искам курвенската ти уста на топките си през цялото време, ясно ли е?
Тя кимва и той насочва главата й към ташаците си, а аз поемам главичката на кура му и започвам да й духам както аз си знам. Той ме гали нежно по косата през цялото време, а с другата си ръка здраво държи главата на курвата на топките си, за да са целите в устата й. Вади кура си от устата ми и започва да ми бие шамарчета по лицето с него, после целия го набутва в гърлото ми и започва да го чука. После пак ни кара да се целуваме с нея... После ни разменя - нея чука в гърлото, а аз обслужвам старателно топките му. После ни казва:
-Оооххх, забавете темпото малко, защото всеки момент ще ви опръскам устичките... - и отдръпва кура си.
Ние с нея започваме съвсем леко да го целуваме целия, като внимаваме да не го изпразним. Целуваме ствола, главичката, топките, себе си... Аз минавам към корема му, после към гърдите му и накрая започвам да го целувам с език, което леко го пришпорва, както и мен, защото знам, че през това време в краката му има перверзна кучка, която му лапа. После пак слизам надолу и с нея подновяваме свиркаджийския дует - целият му кур е в устите ни. Накрая той се изправя, хваща грубо курвичката за главата, слага й го в гърлото и започва да я ебе, а мен ме гледа право в очите и гали устата ми с ръка... слага средния си пръст в устата ми и аз започвам да му духам. Гледайки ме и чукайки другата в гърлото ми казва:
-Близо съм, малката, ела!
Рязко отблъсква другата, слага целия си кур до топките в устата ми и се изпразва на мощни тласъци. С две ръце притиска главата ми, за да изгълтам и последната капка. После го вади, сяда отново в креслото изтощен и двете с нея облизваме и целуваме кура му докато напълно умекне.

Какво ще кажете, а?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1256.   Отново от Лили :)

И да не забравяме едновременното целуване на курът му и от двете ни от двете страни.... Езиците ни облизват целия кур, той го взима и го вкарва в устата на едната, после го вади и го подава в устата на другата.... После с нея се редуваме като си го подаваме една на друга....

Подмокрих се страшно, отивам да изпусна парата, че и без това дълго описвах фантазията си възбудена през цялото време ;)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1257.   От Лили ;)

А къде се изгуби Милен на 24 г.? ... Милене, мили, липсват ми възбуждащите ти истории и палавите ти отговори на споделеното от мен...
Представям си онези от вас, които ме четат - готини мъже на различни възрасти... Представям си ви, че сте на публични места, когато четете споделеното от всички тук, и съвсем естествено започвате да се надървяте. Слабините ви започват да пулсират, но има хора около вас и не можете да се докосвате. Накрая намирате усамотено място, където набързо да се изпразните, за да свалите напрежението, представяйки си, че участвате в някоя от описаните фантазии. Не знам за вас, но това ме подмокря всеки път и е една от най-съкровените ми фантазии. Спомням си, че някой тук беше споделил, че е отишъл до банята в офиса си, за да си набие чекия (на моя историйка)... Приканвам ви да споделите, ако ви се е случвало същото, и да опоменете номера на фантазията, която ви е надървила. Същото се отнася и за дамите, разбира се - споделете с господата какво сте направили, ако някоя от историйте им ви е подмокрила ;) Сигурна съм, че на всеки би му било приятно да чуе, че е възбудил непознат до степен, че непознатият да не издържи и да мастурбира.

Целувам ви... там ;)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e7adfc3d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1258.   М на 18г

Първо, до Авторката. Видях доста от коментарите, като по-точно тия с бащата и речта за освобождаването на душата, което по някакъв начин го свързвам с секта (не знам защо)... Психологическия термин на тфа с бащата се нарича Комплекс на Електра. Отностно това с търсенето на Душата чрез страхове от сексуални прояви с които ти свърза повечето от споделените фантазии тук, ми напомня за секта с лек нудитски характер. Иначе и аз съм съгласен, че всеки си има право на фантазия и т. н.

Иначе ми бе много приятно да гледам коментарите тук. Много пъти го надървих и се смях. Началото на Номер 843 ме изкефи най-много : "Емир Шейтан ибн Хасан ибн Халил беше много красив мъж в средата на 30те. "

Аз погледнах доста от фантазиите и да съм честен съм много изненадан... Разбира се, и аз имам много фантазии, както и приятелката ми... Много от моите фантазии са сходни с на останалите като например перверзията на един от мъжете които писаха тук... Неговата бе, че иска да се прибере (при приятелката си) и да и го вкара в устата, да я чука на всякъде... Пълна програма и то без предупреждение, без думи... Без значение дали и харесва или не...

Моята фантазия е по-проста като да го правя с много жени. Някъде около 5-6. Искам да ги изчукам всичките, да ми го лапат, да им свършвам в устата и в путките... Знам че не е реално и ако са някакви майсторки, ще си умра там ама все пак :)

Другата ми фантазия (е вече не е фантазия ама все пак ще я споделя) е да съм роб. Да й целувам краката, да изпълнявам абсолютно всичко което ми каже, дори и да й скимне да си вкарам разни играчки или да пикае върху мен... Просто мисълта, че съм подчинен ме възбужда супер много!

Следващата ми фантазия е да го правя с напълно непозната... Сещате се (към мъжете), отивате си в някакво барче, лафите си с приятелите, удряте по няколко бири и срещате супер яката мацка на бара... Запознавате се, решавате да излезете и отивате към вас... Следва бурен секс след което заспивате, а на сутринта тя ви събужда със свирка, тръгва си и до там. Или пък втория вариант е да се разхождате из улицата вечерта, като е тъмно. Да видите секси момичета след което да го надървите, а те като видят размера му да се редят на опашка да го лапат.

Приятелката ми, ми е споделяла някои от нейните фантазии... Тя страшно много иска да правим тройка с нейна приятелка и даже един път се опита да я навие и то пред мен, след като знае че аз не съм съгласен...

Другата й фантазия е да си сложа нещо като шипове на хуя и да й разпоря путката.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1259.   От Лили ;)

Преди около седмица надълго и нашироко описах последната си фантазия - аз и още една жена (красива и със силно перверзно излъчване) как заедно правим дълготраен и старателен орален сеанс на приятеля ми .... Жалко, че явно не е одобрен от модераторите на сайта, защото на мен лично ми хареса ;)

/Модератор7 - Ще се обсъди между модераторите за причините за отказването на последните няколко коментара. Явно има разминаване в мнението на различните модератори.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1262.   От Лили - Благодаря много за отговора :) Лека работа и хубав ден!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e8f3e56e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1264.   Интересно дали Лили е същата и в личният си живот, или си позволява да бъде такава само тук, защото е анонимно.
Известно е, че сексуалното желание, възбудата на другите хора влияе много силно и на нас самите. Не случайно много хора обичат да гледат, възбуждат се от това, както и когато виждат или усещат възбудата на другите. Заразно е като прозявката, но определено е по-силно от нея. :)

K-Man

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1266.   От Лили ;)

Аз.... си падам воайорка, признавам си, възбужда ме да гледам как мъж се докосва. Също си падам и ексхибиционистка - възбужда ме да се докосвам докато мъж гледа. В една или друга степен всеки носи това у себе си според мен.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 666ec4f2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1267.   Здравейте, момиче на 23 години съм, реших и аз да се включа в тези перверзни историйки. Та моята неосъществима мечта е следната: Фантазията ми е следната: Аз съм жена полицай от МВР изпратена в циганския квартал да арестувам двама цигани заподозряни в кражба на ценни вещи, те виждайки орган на реда панически хукват да бягат от местопрестъплението, а аз ги догонвам и им слагам белезници на ръцете след което ги вкарвам в полицейската кола. През това време двамата цигани които са млади, стройни и със стегнати тела ме гледат похотливо, черните им тела са яки и мускулести, а двамата цигани не са чукали женско от месеци ми предлагат да спрем някъде из гората за пуснат по една вода. Аз полицайката им разрешавам да се изпикаят но да не хабят урината си им предлагам да се изпикаят в устата ми, те се съгасяват и златистата им урина ме облива по устните и езика, след това без капка свян им захапвам напращелите черни курове и почвам да им духам. В разгара на сексуалните удоволствия им предлагам да ме чукат в ануса като преди това им се моля най - любезно да им направя по една федерка (лизане на ануса) и те се съгласяват, след което се надупват срещу мен, а аз перверзницата с полицейската униформа си навирам малкото, палаво, сладко езиче в черните им дупета и почвам да ги ближа и да го вкарвам все по навътре в сфинктерите им, представям си как циганите реват от удоволствие, че са попаднали на изключително перверзна бяла курва и без да ми пука им давам да ми бъркат с черните си пръсти в путката и ануса, а след това ме чукат изключително здраво на капака на полицейската кола. След това ги пускам да си ходят отново в гетото, а аз много доволна от това, че съм им лизала задниците, правила съм и свирки, след което съм им дала да ме чукат запалвам полицейската кола и се отправям към града все едно нищо не е станало. Не знам дали съм изключителна мръсница или не. Но моята малка женска перверзна тайна изключително много ме възбужда, добре, че гаджето ми не знае какви болни мисли се лутат из главата ми, че сигурно би припаднал горкичкият от ужас. :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f3823492fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1272.   Имам две учителки-едната ми е по матеметика, а другата-по английски (като уточним, че са поне 3 пъти по-възрастни от мене), но и двете са истински секс-бомби. Едната ходи на работа всеки ден с изключително къса пола, секси черни, лъскави обувки със страшно високи токчета и фина тъмнокафява мрежа, а другата-със буйна, рошава коса и голямо бюстие и жартиери. Моята най-съкровена и мръсна фантазия е следната: Едната ми е затиснала цялото тяло с краката си и ми е набутала сочната си, вкусна путка в устата ми, като в същото време ми опикава цялото лице и ми хвърля големи, сочни плюнки в косата и цялото тяло, а другата ми се празни в пишката и също ми опикава цялото тяло... Искрено се надявам някой ден това наистина да се случи!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1276.   От Лили ;)

Имам още една фантазия - представям си, че работя в медицински център за незадоволени женени мъже... красиво място с басейни, СПА-център с парни бани, сауни и джакузита множество стаи за масаж. На територията на целия център обаче не се прави никакъв секс с проникване ;) Според устава на центъра право да го посещават имат само женени мъже на възраст от 35 до 60 години, които са се подложили на детектор на лъжата, че не са правили секс с жена не по-малко от 6 месеца, като през това време само са мастурбирали, за да не изневеряват на жените си. Единствените услуги, които могат да получават в центъра са:
- масаж на цяло чисто голо тяло;
- масаж на пениса и тестисите до пълно задоволяване;
- посещение на сауна/парна баня/джакузи в компанията на квалифицирана служителка
- посещение на вана пълна с пяна в компанията на квалифицирата служителка
- пълен орален сеанс от квалифицирана служителка, включващ: deepthroat, засмукване и облизване на тестиси, еякулация върху част част на тялото по избор, еякулация в устата на служителката;

Целта на центъра е незадоволеният женен мъж да бъде обслужван изцяло от момента на постъпването си до момента на напускането си. Това включва:
- да бъде внимателно съблечен от чисто гола жена
- да бъде първоначално грижливо и нежно изкъпан под душ от чисто гола жена (независимо коя от услугите е дошъл да получи)
- има право да комбинира услугите в каквато пожелае поредност
- в края на престоя си той отново бива изкъпан от чисто гола жена, а след това облечен от нея (без той да извършва каквото и да е усилие ;) )

За да се намали нивото на изневеряване ;) мъжете НЯМАТ право да:
- проникват с куровете или с пръстите си в пичетата/анусите на служителките
- целуват служителките по устните, по пичетата или по анусите
- еякулират вътре в анусите/пичетата на служителките

Клиентите на центъра имат право:
- да целуват служителките навсякъде по тялото с изключение на забранените зони
- да изискат да бъдат целувани с/без език от служителките навсякъде по тялото без ануса и устните
- по време на масаж (със или без т. нар. щастлив край) или по време на орален сеанс да докосват обслужващата ги чисто гола жена само с длани (без да проникват в ануса/пичето й)
- по време на посещение на сауна/парна баня/джакузи с чисто гола служителка да търкат кура си в тялото на служителката
- да изискват от служителката да държи/гали/целува/облизва пениса и/или тестисите им

Целта на този център е пълноценно разтоварване на женените мъже от натрупалото се психическо, физическо и сексуално напрежение у тях, цялостното им релаксиране, както и пълно семеизпразване.
При клиенти, които не са правили секс повече от 1 година, има специална програма, при която задължително се започва първо с масаж на тестисите, после се преминава към максимално бързо орално задоволяване и след това вече се изпълняват останалите пожелани услуги, за да бъде ударно намалено напрежението у тях още в началото.
Клиентите имат право да посещават центъра не повече от 3 пъти седмично...

Оооооххх, представяте ли си наистина да съществува такова място - супер луксозно, красиво, удобно, създадено за задоволяване на загорели и напрегнати мъже ;) Пълно със "служителки", които се разхождат или чисто голи, или по сатенени къси халатчета. Представям си как работя в такова място и трябва да облекчават орално или с ръце готини женени мъже, или как им правя дъъъъъълги масажи на цялото тяло, а накрая ги изпразвам. Облужвам ги - къпя ги, масажирам ги, давам им да търкат надървените си курове по тялото ми. Търкам влажното си путе по куровете им без да могат да ми го начукат и накрая ги свършвам с уста.... Много са вариантите :) И всичките ме възбуждат адски. Аз просто обичам да съм секси робиня, да се покорявам, да изпълнявам задачи и желания....
Въпрос към женените господа тук - бихте ли посетили такъв център, харесва ли ви идеята, възбужда ли ви, какви услуги бихте си избрали за сваляне на стреса? ;)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f3823492fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1277.   (15 години) Дълъг отегчителен ден в училище. Двете ми учителки настояват да остана след часовете точно, когато съм на крачка от прага на вратата. След като се убеждават, че не е останал никой друг, директно ме гътат на един чин и започват да ме ебат - едната ми е приклещила главата с дългите си, секси крака, обвити във фина, тъмнокафява, възбуждаща сетивата мрежа и ми се изпикава както по лицето, така и в устата, пита ме дали искам още. Аз казвам "да", след което тя ме хваща за гушата със всички сили и ми свършва в устата.
Другата отзад ми прави чекии с мръсните си крака, докато не свърша, после ми го налапва и облизва цялата сперма по него, но оставя малко и за мен; харесва ми как си играят с моето тяло както им падне, без каквито и да е угризения.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4595d8e411
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1278.   *За Лили

Минаваше осем. Вечерта беше тъмна и валеше сняг. Звънеца звънна съвсем тихо. Стара бракма...
Тя стоеше на входа без шапка, косата покрита със сняг и леко потреперваше. Той й се усмихна леко и я покани да влезе. Стара сграда, тя си помисли, че е апартамент. Лампите светеха слабо, но по оскъдното обзавеждане, предположи, че е някакъв офис. И беше топло.
- Дай си якето.
Той изглеждаше съвсем нормално. На ниската маса пред дивана имаше две чаши и формичка с лед.
- Уиски? Ще те стопли.
Ами ако имаше нещо вътре? Ако ми посегне? Че аз нали за това дойдох...
Отпи. Сама се учуди с каква лекота приемаше всичко, най-вече неговото странно излъчване. Ако до два часа не се обади, приятелката й щеше да звъни в полицията. Голямо успокоение, няма що...
- Студено ми е... - Тресеше се не само от студ, но и от възбуда.
- Ела, сложи си ръцете на радиатора. - Със сигурност е офис, имат си и голяма маса и календари на всяка стена. Сложи ръце на горещия метал и леко изстена от удоволствие. Той застана зад нея и сякаш се загледа през прозореца в падащия сняг. Леко се надвеси над нея и тя вече усещаше дъха му. Ръцете му се плъзнаха по тялото й и ловко намериха път под дебелия й пуловер.
За това и беше самата среща. Секс. Чукане с напълно непознат, а той си играеше с нея. Искаше да го спре и просто да му хване члена, но топлите му реце й доставяха страхотно удоволствие. Свали й пуловера, разкопча и сутиена, но все така я натискаше с гръб към него. Вече ставаше по-груб. Ръцете му меко но силно стискаха гърдите й и си играеше със зърната й. Дишането му се очестяваше и целувките по врата се превърнаха в хапене. Лявата му ръка се плъзна към шия та й и пръстите му я стиснаха докато с дясната ръка натискаше дупето й в радиатора. За секунда дъха й излезе, но той я пусна. Изви й ръцете и докато ги стискаше зад гърба й леко й прошепна:
- Сега си моя!
Тя усети как нещо се увива около китките й но не протестира, не смееше дори да помръдне. След като я върза той пак я стисна за гърдите и впи устни във врата й. С леко движение я махна от стената и я просна по очи на масата с вирнато дупе. Зърната й се търкаха в студената маса което още повече я възбуждаше. Усещаше ръцете му върху гърба си, върху дупето си и върху ципа на дънките. Бавно й свали дънките като й мачкаше дупето и я притискаше в масата.
Тази игра я подлудяваше. Бедрата й трепераха, а путката й капеше от желание. Не издържа сподавения си стон когато усети езика му. Стискаше я силно, езика му я гъделичкаше и тя стенеше от удоволствие. Тялото й се извиваше и връвта на ръцете й я прежулваше. За момент той спря, тя си пое дъх и тогава усети как той проникна в нея. Стана изведнъж и макар, че не я заболя толкова, тя извика. Той веднага я хвана за устата
- Не викай! Да не събудим съседите.
Извади си члена, развърза я и я обърна по гръб върху масата. Вдигна й краката на раменете си и пак й го вкара. Тя пак изстена силно. Той пак го извади и като мина отстрани на масата й го вкара в устата. Беше покрит със сок от путката й топъл и тя го лапаше с удоволствие. С една ръка я държеше за главата й и го буташе навътре в гърлото, а с друга й галеше клитора. Харесваше й да я чукат в устата, остави се напълно в неговите ръце и сама си мачкаше гърдите. Той се спря за малко, извади си члена от устата й и я погали леко по бузата. Тя продължаваше да се гали, по бузите й се стичаше слюнка и устните й бяха зачервени. Той отиде до ниската масичка и взе чашите. Подаде й едната и докато тя отпиваше и го гледаше се съблече. Беше висок, имаше татуировка и надървен кур. Повече не я интересуваше.
Хвана я за бедрата и със силни тласъци проникваше в нея. Тя стенеше, стискаше масата с изтръпнали пръсти и молеше за още и още. В момента в който той си забави темпото тя си уви краката около кръста му и го натисна в гърба. Кура му я прониза и тя изкрещя от болка и чист кеф. той я хвана през кръста, дигна я от масата и както му стоеше на члена я залепи на стената. Тя уви ръце около врата му и докато я чукаше му стенеше в ухото. Това го възбуждаше още повече и след няколко силни тласъка я свали от себе си, натисна я да клекне и си навря набъбналия член в устата й. Тя усещаше как пулсира върху езика й и жадно го засмука докато масажираше ствола и топките. С един силен тласък спермата й бликна дълбоко в гърлото и почти я задави. Тя гълта и продължи да му лапа члена като го държеше за бедрата и го пристискаше към себе си. С трепереши ръце той я повдигна и отведе до дивана където двамата се громолясаха потни и дишащи тежко.
- Знаеш ли кое е хубавото на този стар офис? - я попита
- Какво?
- Има душ...

Феникс

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2f917fe586
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1281.   М 16.
Понеже съм в тийн годините си имам доста фантазии, но тук ще напиша някои от тях и неща, които при мен действат по-възбуждащо.
-Не мога да си представя да правя секс с непозната, за разлика от мои приятели, които са ми споделяли. Секса с момичето, което е до мен вече година ми доставя достатъчно удоволствие, но не знам как да си поискам по - други неща, като например footjob, "дълбоко гърло" и анален. Знам, че съм малък, но да бъдем реалисти, всеки има своите фетиши независимо от възрастта :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7082a661ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1283.   Лили, последната ти фантазия е страхотна. Но за да сме малко по-лоши, бих предложил да добавим някои новости. Мъжете ще постъпват в този дом и ще са там денонощно за по 5-6 дни без право да напускат. Ще се отопли добре и ще бъдат задължени да стоят чисто голи постоянно. При влизането си в центъра, ще предават дрехите си и ще си ги получават при излизането. Ако някои сгафи, служителките ще го връзват за леглото за наказание и ще мастурбират пред него 1 час. Може да се измислят и други наказания за всеки непослушен - напр. да го епилират или да го накарат да лиже някоя космата служителка. Най-много ми допадна масажът на тестесите, обожавам подобно нещо. Но определено трябва да се въведат и малко по хард действия. Поздравления Лили, страхотни са ви фантазиите и страшно ме възбуждате!

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1285.   Ммммм, това с наказанията със сигурност ми харесва! Ако някой от клиентите на Центъра не се стърпи и начука кура си в пичето на някое от момичетата или извърши друго нарушение... наказанието ще бъде т. нар. tease and denial - дъъъълга интензивна чекия без изпразване. Аз съм страшен фен на това и ми е една от най-силните фантазии и реалности едновременно, по-горе съм го описала подробно ;) Освен това, когато мастурбирам, обичам да го правя на клипове с точно такива чекии и винаги свършвам уникално - ръцете на мъжа се завързват, намазва се с подходящ лубрикант и се започва едно дървене, лъскане, целуване и лапане на кура от време на време, че накрая те моли най-акрая да го изпразниш. И хубавото е, че това може да продължи с часове, накрая мъжът буквално плаче и се моли да бъде изпразнен. А след това... идва дразненето след изпразване с ръце или вибратор например (по юздичката и топките), което е допълнително наказание. При тези наказателни чекии жената ще е чисто гола, няма да има празнене в устата и гълтане, но може да има няколко облизвания и лапания на кура за допълнителна стимулация. Сгафилият мъж ще бъде държан надървен и курът му ще бъде пипан и лъскан не по-малко от 5 часа. Повярвайте ми - възможно е ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 366223371c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1286.   Искам с гаджето ми (което не познавам засега :Д) да отидем в тях и там да няма никой освен нас. Искам от вратата да ме почне. Искам още в асансьора да ме притисне и да ме целува. Както ме целува искам да ми издърпа прашките нагоре, така че да ми резнат дупето и котето. И да почне да ме гали там. Като влезем и той като затвори вратата да ми свали дънките и блузата и да остана по прашки и сутиен. О, и по чорапи.. стъпалата ме погнусяват. Да ми дърпа прашките и аз да пъшкам. Той да се възбужда много и да се вдърви и да го усещам как се търка в мен. Да отидем в банята. Аз да се разкрача под силна струя вода от чешмата, а той да е над мен и да му духам. След това да ме хване за косата и да ме заведе на леглото му. Да ме бутне там и да почне да ме целува и да ми гали котето и да си играе с циците ми. След това да ми целува бедрата и да ме дразни, а аз да се гърча от възбудата да ми лиже клитора. След малко време да ми лизне котето леко.. да ме дразни и да почне да ме лиже наистина. След това да ме изчука в котето и дупето. Като си тръгвам докато сме в асансьора да му духам и той да соре асансьора посредата и аз да се надупя и той да се изпразни в дупето ми.


Имам и версия с момиче.
Значи да сме 5 момичета. Аз да съм първата мишена и всички да ме налазят и да ме бутнат на леглото. Да ме излижат цялата и една да си вкарва пръст в дупето ми. Друга да ми лиже циците. Другите да ми лижат котето. Да ме бият. Една да седне на лицето ми и да я лижа. После да ме завържат разкрачена и да ме лижат и изчукат в котето и дупето с пръсти. Искам да ми сложат прашки и да ми ги дърпат и да ме боли. Искам да ме излижат през тях. Искам да изчукам някоя от тях с дистанционното. Искам да ме накарат да сенагъзя и да ми бият задника и да ми го излижат целия и да ми лижат ануса и котето. След това пак да ме изчукат.

Надявам се, че съм накарала някой да свърши с моите фантазии:))))
Ж16

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8ac9b4bbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1288.   Винаги съм си представял как класната, която е много млада и много секси ми пуска. Примерно си вървя в коридора тя ме фашта и ме вкарва в класната стая. Там тя заключва вратата и се съблича пред мен. Аз се възбуждам и почвам да и лижа правим 69. По едно време аз заставам в легнала позиция и тя сяда на ку*а ми. И в това време от задните чинове излиза замесничката, която е многоо секси. Както казах класната ми е седнала на к*ра в легнала позиция и замесничката сяда върху лицето ми. После си сменят ролите и на края, когато свършвам свършвам вътре във задн*ка на класната и продалжавам да лижа на замесничката. Двете жени се насочват почват да ми лапат и аз им бъркам в задниците лапам им оште и се оговаряме всеки Вторник да го правим и така.
---------------------------------------------------------------
Ето и друга; Момичето, което харесвам вика 3 нейни приятелки и аз. И правим вскички пози редуваме се лижа на вскичките докато ч*кам едната в задн*ка. Когато свършвам свършвам в гърлото на момичето, което харесвам и след свършването се наслаждавам на задниците и ги лижаа ооо колко е яко да им ги лижа и така.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 64a0388b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1290.   Винаги съм си представял как съм скрит някъде и наблюдавам момичетата (жените) как мастурбират,как пулсът им се учестява и се разстърсват от конвулсий,и после пак повтарят,защото е известно,че те могат след първият оргазъм да озпитат втори,трети и така до десетина,това е което ме възбужда адски много и развинтва фантазията ми,предполагам че и други са си мислили за това.Радвам се че я споделих с вас!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3dbb7e203e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1291.   С една приятелка обожавахме да се връзваме. Усещането за безсилие беше много сладко. Понякога цялата изтръпвах и даже се подмокрях. Имаме вътрешен двор на кооперацията. Връзвали сме се навсякъде, винаги вечер - с ръце над главата на лоста на двора, на стеблото на едно дърво, на стола в тях, за краката на бюрото. През това време тя ме опипваше и ме щипеше и хапеще. Понякога ме шибаше с колан. Това беше докато още бяхме деца. После се разделихме.
Сега се срещам с едно момче. Да си призная той ми е първият. Има страхотно тяло, много внимателен и нежен е, адски го харесвам. Правили сме го 3 пъти. Но, когато го правим не мога да се отпусна напълно – да съм дива. Обикновено той ми дава дирекции. Страх ме е, че ще му доскучая, а много ми се иска да пробвам детските си игри с него. Много ми се иска Да ме върже за леглото, да ми завърже и очите. Да ме дразни с лед и целувки, особено в областта около пъпа и да слиза надолу. После да ми завре ледчето в вагината и да го изсмучи от там. После да вкара ерекцията си бързо, да е груб, да ме хапе по зърната, да ме пляска, да прави с мен всичко, което си поиска и аз да не мога да го спра. Страх ме е как ще реагира.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9884aaa0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1292.   Ето една нова фантазия.
Представям си , че се събуждам от силна упойка и съм завързана с вериги за легло със завивки от черен сатен.
Полу гола съм , без бикини , само по своето черно трико.
Стаята е готическа като леговищата на вампирите , навсякъде със запалени свещи , диамантен полилей , а леглото е оградено с черен балдахин.
Не ми е позната , стените и пода са от черен мрамор , срещу леглото има голямо огледало и само един прозорец с решетка, около която се увиват червени рози.
Оглеждам се и не виждам никого , нито знам какво става.
Не мога да помръдна , тъй като веригите са много стегнати.
Тогава вратата се отваря и вътре влиза Мила кунис ,актрисата. Тя е толкова секси.
Носи черен халат и високи токчета , които тракат толкова съблазнително.
Застава пред мен и ми се усмихва. Аз също и усещам как зърната ми се втвърдяват.
Развързва бавно халата си и той пада на земята , а пред мен се разкрива невероятна гледка- тя носи черно трико , изрязато така че да й се виждат целите гърди и гладкото й котенце. Розовите зърна са толкова настръхнали , сякаш срещу мен не са насочени те , а пистолет, а два сребристи жартиера подържат трикото й. Има и дълги черни чорапи от онези прозрачните. Само като виждам това , усещам как клитора ми дапочва да пулсира.
Черната й коса е вързана на конска опашка , с открито лице е , две дълги сребърни обеци висят съблазнително от оголените й уши , а една червена папионка окрасява шията й.
Идва към мен и започва да ме целува по устата с език. Бавно и мъчително. Усещам колко съм влажна.
Тя започва да ме целува но врата и разголва гърдите ми. Гали ги и започва да ми смуче зърната , докато голите й гърди се търкат в мен.
После слиза надолу и започва да ми смуче клитора. Също както във филма Черен лебед.
Лиже ме цял час, само и само за да ме побърка от възбуда.
След това взема един изкуствен член и започва бавно и мъчително да го търка в клитора ми , а после още по-бавно и мъчително да го вкарва в мен.
Това приятно мъчение продължава около два часа , в които аз едва не изригвам от оргазми. Докато тормози котето ми , ми смуче бавно зърната и с другата си ръка търка клитора си.
После започва да вкарва и изкарва члена много по-бързо , докато аз викам от удоволствие , а накрая го вади от мен и ми го пъха в устата.
След това търкаме путките си една в друга , а после просто вкарва члена в мен , ляга до мен и започваме да си говорим по женски , докато заспим.:):):):):):):)

Момиче на 18

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: daec19c47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1294.   Аз съм момиче на 14 от град Пловдив. Много искам да го направя с момиче. Мисля че ще много приятно двете да се натискаме. Представям си го така: Тя идва вкъщи и бавно започва да се съблича както и аз. Започваме да се обарваме на дивана, докосваме се навсякъде. Изпитваме удоволствие. Тя решава да бръкне между краката ми и аз ги разтварям. Тя бърка с пръст и аз също я задоволявам.. Това е моята еротична фантазия, не е много интересна но когато си го представям наистина се възбуждам. Много искам да се случи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 88d9c19a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1296.   17г.
Винаги съм измъчвала приятеля си и съм искала да полудее, за да ми покаже на какво е способен, когато е адски възбуден. Връзвала съм го, само с поглед сум го измъчвала и винаги оличам предизвикателно бельо.

Но искам той да ме измъчва. Искам да ме завърже на леглото и д ами причини каквото иска. Искам да бъде груб, искам да ме изкара от релси, искам да излиже цялото ми тяло... Да ме накара да поема огромния му член в устата му и да свърши в нея. Искам да видя изкривенито му от удоволствие лице!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9a62a0589e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1297.   Мацко (1291), виж какво. Ако кажеш на приятеля си какво искаш смятам, че определено ще му хареса и няма да го правите само веднъж. Бившата ми приятелка правеше много луди и готини неща. Искаше ми се да направим едни неща… но стигахме само до там, че няколко пъти съм я връзвал и после се чукахме доста хубаво. Това за което си мечтаех обаче и не направихме (вероятно защото нямахме възможност, а не желание) беше следното. Да я съблека чисто гола и да и вържа ръцете зад гърба, да сложа маска на очите й и после да започна с бавно и нежно дразнене с език на клиторчето й. После да я завъртя рязко по корем и да й бия шамари по задника, да го галя и после пак да и бия шамари докато не се зачерви. Тя да почне да се опъва и да й го вкарам грубо в устата. Да я карам да лапа, а в същото време да я стискам за врата. Да й го вкарвам толкова на дълбоко, че да се дави и целия ми кур да е в онази готина лигава слюнка. Да й дам малко време да си поеме дъх и да вкарам 2 пръста в путчицата й. Докато пръстите ми са в путката й да си играя с клиторчето й докато я побъркам. Без да спирам да започна да й целувам и смуча зърната което ще я подлуди. После да спра изведнъж и да започна да й бия шамарчета с хуя си по лицето й. Знам, че тя няма да издържи и ще отвори уста за да го лапне. Тогава да й го вкарам целия до гърлото за да започне да се дави и да го извадя. Да започна да й лижа отново клиторчето и да си играя с дупето като ту й удрям шамачета, ту й пъхвам леко пръст в дупенцето. След като си поиграя малко така да я хвана за главата и да почна да я чукам в устата. Когато усетя, че се дави много да спра и да й го вкарам бавно и нежно в путчицата няколко пъти. После изведнъж да започна грубо. Да спра точно когато видя, че е на косъм да изригне и да го извадя. Пак да почна да си играя с клитора й. После да я обърна на задна и да я опъвам за косата, а хуя ми само да се търка по клитора й без да го вкарвам. Това да я подлудява и тя да се побърква защото не знае кога ще и го вкарам. После когато го вкарам изведнъж брутално да започна да редувам да я чукам много бързо и много бавно като го вкарвам целия и почти го вадя. През това време да си играя с анусчето й като леко вкарвам пръст там. После да я обърна пак по гръб и да кача краката й на раменете си, а хуя ми да е опрян в клитора й и да се търка бавно. Така да я дразня малко и пак да го вкарам изведнъж и да го изкарам. Бавно да започна да го вкарвам в дупенцето й, а с пръст да си играя с клитора й, но да не си вкарвам целия хуй. Да го извадя и пак да й лижа путката. После да й го вкарам пак бавно в дупенцето, а играта ми с пръст на клиторчето й да не спира. Като го вкарам и почна да я чукам в дупето да й вкарам и 2 пръста в путчицата, а с палец да си играя с клитора й. Това ще я побърка. Така да я мъча поне половин час като редувам бързо и бавно чукане, и после да я обърна отново на задна и пак да й го вкарам в дупето, но брутално, рязко и грубо. Да я накарам да крещи от удоволствие и болка. Да я опъвам за косата и да го вадя и вкарвам в дупето й. На края да го вкарам и да чукам бързо, разцепващо, направо да и пръсна задника и да свърша там. А когато свърша и я пусна тя да се сгромоляса едва поемайки си въздух и още в екстаз от множеството оргазми които е получила. Направо да съм я побъркал от секс.
Е това е моето желание и мечта, но вероятно няма да се случи никога.
TNT

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1299.   От Лили ;)

Предлагам нова моя фантазия, която сънувах снощи, а на сутринта се събудих подмокрена.

Сънувах как отивам в огромно нощно заведение претъпкано с хора, гърми силна музика, хората се бутат един в друг. С приятеля си съм, но той в един момент се изгубва някъде и оставам сама и си танцувам права. Облечена бях с ултракъса черна рокля през врата с гол гръб и високи дантелени чорапи. Отдолу имам миниатюрни прашчици. Зад мен застава непознат, който също танцува като мен на място. Минава друг, който се блъска в мен и аз леко залитам. Непознатият зад мен ме прихващя съвсем леко през кръста и ме спасява от падане. След това обаче не сваля ръцете си от кръста ми и оставаме така - аз съм пред него и леко си тактувам и танцувам. След малко той се проближава съвсем близо до мен, долепяйки напълно тялото си до моето. Аз продължавам да не се обръщам и да не знам кой е ... как изглежда, усещам само силни нежни ръце на мъж по-висок от мен. В един момент аз започвам леко да търкам дупето си в слабините му, започвам да чувствам как се надървя. Около нас тече бесен купон и танци, толкова е пренаселено с правостоящи, че никой не забелязва какво се случва. Това търкане продължава повече от половин час.... Ръката на непознатия слиза надолу и леко погалва голото разстрояние между края на роклята ми и дантеления колан на чорапа ми. Пак се качва на кръста ми. Аз продължавам с дупето си да стимулирам кура му през панталона, а между краката ми е толкова мокро, че влагата се усеща и по-надолу между бедрата ми. След още известно време обаче усещам, че непознатият сваля ципа си ... Едната му ръка е отпред на корема ми, а другата намества надървения му кур между бедрата ми. Никой не забелязва нищо, защото всичко изглежда като търкане при танц, пък и никой не ни гледа. Започвам с бедрата си бавно да бия чекия на непознатия, курът му се плъзка по моята собствена влага. Навеждам се лееко напред, притискам дупето си в него и си играя, слизайки надолу-нагоре. Само след малко обаче едната ръка на непознатия влиза под роклята ми, усеща мокротата ми и отмества лентичката на прашката ми настрани..... После усетих 4 или 5 вкарвания само на главичката на кура. Непознатият държеше курът си в ръка и ми подаваше вътре само главичката .... Аз се побърках. След петото вкарване той ме притисна силно към себе си и наголо се изпразни в пичето ми. Отдръпна се рязко.

След секунди се обърнах назад ... и видях, че беше изчезнал.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 90d1561d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1300.   Писах вече няколко пъти, и не знам защо не ми излизат коментарите, може би преди 2 или 3 седмици пуснах една моя фантазия, която много ми хареса, но явно има някакъв проблем..

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 45410a612a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1301.   13 г. Значи, представям си как един ден докато гледам телевизия, някой внезапно звъни на вратата. Аз първоначално не отварям, ама той/тя настоятелно продължава да звъни и аз отварям. Оказва се съседката от 1-вия етаж по която страшно си падам. Тя ме моли да я пусна вътре под мотива, че "краката я болят" и няма кой друг да й направи масаж. Аз се съгласявам да й правя. Сядаме аз на един нисък стол, а тя-на канапето и започвам: бавно и нежно й масажирам краката, а тя ми прави комплименти какъв съм джентълмен задето не съм й отказал и с каква страст и отдаденост й разтривам краката. Тя изплюва една едра, сочна плюнка по краката си и ме кара да й ги оближа целите както са така, омазани с мръсна плюнка. Харесва ми. Скоро масажът прераства в секс-оргия. Тя ме връзва и започва да

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d33f724845
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1304.   На последък фантазирам за една стара приятелка от гимназията, с която се целувахме на абитуриентския бал. Това ми беше първата и единствена за сега случка с момиче. Мечтая да я поканя на гости, а на масичката в дневната тематично да съм сложила купа с банани, да пием по кафе и да си взема един, да го обеля и да му отхапа връхчето, като му оставям следи от яркочервеното си червило, а тя да ми се нахвърли като зажадняла разгонена кучка и да се целуваме и опипваме, докато си сваляме дрешките. Аз да и лижа котенцето, което е гладко обръснато специално за мен, а от горе има гъсто топче с черни косми колкото монета от един лев. Аз я лижа, а тя тече, пия и соковете и си вкарвам целия език в путчицата и, толкова ни е хубаво и на двете, вкарвам и пръстче, а тя се гъне, ощ едно и забързвам темпото, огъва ми се, а не получава оргазъм, три пръстчета и триене на клиторая побъркват, вадя ги и пъхам големия банан, тя се тресе ще свършва всеки момент, обърнала е очичките, изпънала се е цялата и тъкмо започва да се тресе, а аз и вадя бнана и я лижа и трия клитора, тя се празни, пръска ми течност в лицето, отварям си устата и я пълня с течността и, пробвам я, но оставям и за нея, да може да си пробва скуъртчето, дели ме си остатъка по равно и тя ми признава, че това и е първия в живота, целуваме се и тя започва да ми слиза на долу, засмуква ми гърдите, а аз имам мокро петно от овлажняването по сатенените бикини. Тя много му се зарадва и започна да мелиже през бикините докато не ги наводнихме и от двете страни, тогава ги отмести на едната страна и засмука клитора ми силно и перверзно в същото време ми вкара два пръста в путараната, както я наричаше и започна да ми говори мърсотии, каза, че ми е приготвила специален подарък, на гости не се ходело с празни ръце. Остави ме разкрачена и извади от чантата си релефен вибратор, но от тези двупосочните, беше вързан на средата с червена панделка и ми каза, че само половината е за мен. Облиза го и ми го мушкаше бавно, дато ми го набута до панделката включи го и аз се разтресох в див оргазъм до сега не бях ползвала вибратор, че то е по яко и от истински кур, тя се надяна на другата страна, бяхме фейс ту фейс и се опипвахме и гледахме как си го вкарваме взаимно и двете се тресяхме в мощни неописуеми безбройни оргазми с много викове и крясъци.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f697ff54e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1307.   момиче на 19 г-аз си представям как аз и Мерик Ищар от югио се разхождаме в една гора-после влизаме в една къщичка-вътре има легло, маса и тн-къщичката е като тази от Снежанка и седемте джуджета-само че не чак толкова малка но с малка тераса -вътре на масата си слагаме свещ и две чаши и пием червено вино- Мерик ми казва че е победил тъпата Маи Валантайн в дуел и че това е повод да празнуваме. Ние се напиваме и си лягаме в леглото-и двамата се събличаме и правим страхотен секс ;d -после ставаме прави и той ме обръща с лице към стената и започва да ме е*e отзад ;d -първо много бавно но после засилва темпото и аз едвам не падам ;d -той ме повдига и пак започва -този път още по- силно-така че и двамата подскачаме -и така цяла вечер до сутринта-а като се сетя че приятеля ми направо си прилича на Мерик Ищар -все едно гледам брата на Ишизо на яве! това е от мен-Черната Лейди

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: be18137515
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1309.   Фантазия за Лилито

Представям си, че Лилито е шефка и ме кани на интервю за работа на позиция общ работник в склад. Отивам в кабинета й и се поздравяваме. Тя е страшно секси и провокативна. Тялото й е божествено, а късата пола и прилепналата блузка го правят да изглежда още по-съблазнително. Лилито забелязва, че я оглеждам и се усмихва миличко. След интервюто, Лилито казва, че трябва да се съблека. Смутен съм и питам защо, а тя казва, че трябва да огледа тялото ми, за да види дали съм достатъчно як за работата. Въпреки че ми е доста неловко, изпълнявам желанието на шефката. Започвам да се събличам, а тя казва, че иска всичко да си сваля. Изчервен от срам, заставам чисто гол пред нея, а тя ме оглежда и иска за малко да се обърна с гръб към нея. След минутка ми казва да се обърна пак към нея и с притеснение забелязвам, че дрехите и обувките ми са изчезнали. Питам я какво означава това, а тя ми казва, че всичко ще е наред ако изпълня указанията й. Съгласявам се, защото няма как да си тръгна гол оттам. Тогава Лилито заключва вратата и казва, че единственото й указание е да седна на стола й и да стоя мирен. Трябва да се подчиня и сядам, а палавата шефка вади тиксо от шкафа и ме завързва с него за стола. Чудя се какво е намислила, но не смея да мръдна, за да не я ядосам. Лилото ми връзва ръцете и краката и после сяда срещу мен. Започва да си гали краката, а аз се възбуждам. Тя бавно сваля полата и чорапогащника си и иска да целувам краката й. Започвам да го правя, но съм толкова възбуден, че искам тя да ме изпразни. Лилото казва, че още е рано и понеже пъшкам от възбуда, тя ми запушва устата. После ме докосва навсякъде по тялото, мастурбира пред мен, а аз се треса от възбуда. Искам да свърша и скимтя жално, а тя сваля и блузата и сутиена си и започва да се отърква в мен. После ми смуче врата и ми натиска леко топките. Изпразва ме след едночасово мъчение, отпушва ми устата, а аз въздъхвам облекчено. Лилото се облича и излиза, а мен ме оставя изцеден и все още здраво завързан за стола. След минутка се връща заедно със служителката си от Човешки ресурси и казва, че съм назначен. Едва след това ме освобождават, разрязвайки тиксото с ножица и ми дават да подпиша договора си. След това ме отвеждат в стаята на служителката от Човешки ресурси, за да разбера реда във фирмата. Оказва се, че в склада е много топличко и всички работници ежедневно стоят чисто голи на работното си място. Сутрин предават дрехите си на служителката, а привечер си ги вземат на тръгване. Оставам в склада и виждам за какво става въпрос. По цял ден Лилито или служителката й стоят там и наблюдават работещите чисто голи мъже. Ако работниците си вършат съвестно работата, Лилито ги привиква поединично в кабинета си, а оттам те излизат ощастливени и още по-мотивирани. Докато преместват тежки предмети, понякога Лилито или служителката й ги опипват отдолу, а мъжете добиват нови сили. В обедната почивка мъжете коленичат около Лилито и трябва всички да я целуват по краката и между тях. Тази работа започва да ми харесва и нямам търпение да започна.
Следва продължение...

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1310.   От Лили ;)

Към 1309 - Ммммм, поздравления, фантазията страшно ми хареса и ме възбуди :) Аз си представам как кандидатът за работата идва много притеснен, а когато остава чисто гол пред мен става още по-неспокоен, неловко му е, притеснява се... може би дори е сериозно обвързан и му е неудобно да стои гол пред друга жена. Но се налага.. Облечена съм в черен хубав дамски костюм от сако и не много къса пола, но под сакото нямам нищо освен дантелено бюстие, което повдига и поставя на фокус едрите ми гърди. Мъжът стои прав, а аз съм седнала на офисния си стол пред него. Започвам да целувам долната част на корема му, после слизам по-надолу и прокарвам език по кура му. Кандидатът потреперва и ми казва:
- Какво правите... какво става? !? !?
- Искаш ли работата или не, а? - отговарям аз.
- Искам я, но... не мисля, че това, което правите, е редно..
-Хмммм.... курът ти не мисли като теб, започва да набъбва от езика ми...

Кандидатът се засрамва, няма какво да ми отговори, защото езикът на тялото му говори друго - курът му започва да се изпълва с кръв, което е напълно нормално. Аз продължавам да го стимулирам, а мъжът дори не поглежда надолу. Вдигнал е глава към тавана и е затворил очи, а в главата му клокочи чувство за вина, премесено със силна възбуда от опитната женска уста, което го обслужва в момента. Опитва се да се противопостави, но не стига за никъде, защото му е прекалено хубаво, все пак.... за първи път жена успява да поеме целия му кур до топките в гърлото си. Цялата конфузност на ситуацията го възбужда още повече, сеща се за приятелката си и какво би казала, ако разбере, че друга му е лапала и още по-лошо... ако разбере колко му е харесало това. Всичко това го измъчва, но женските устни са неуморни, облизвам и засмукват топките му, това не му се е случвало отдавна.
- Моля ви, спрете, имам приятелка... Ооох, моля ви, спрете, защото ще свърша скоро...
-... И според теб няма да бъде изневяра, ако не си се изпразнил? А само съм ти лапала? .... Ххахаха.... - затапвам го аз и продължавам.

Той започва да охка и стене, усеща, че точката на необратимост скоро ще бъде премината и ако не направи нещо ще се изпразни в устата на чужда жена. И то заради работно място. Започва да се чувства като онези евтини млади секретарки, които за да не си изгубят работата лапат на шефа си в обедната почивка и се чукат с него по мотели след работа. Това го кара да се чувства омерзен, омърсен, но и още по-надървен. Опитва се да си извади кура от устата ми и да се изпразни на пода.. поне.. Но не става. Аз съм го поела в гърлото си и не отстъпвам. питва се да махне главата ми, но пак не става.
- Ако не спрете ще свърша.. ако не спрете ще свърша... Ще свърша! ...

Е, аз не спирам. И той свършва в гърлото ми. Преглъщам.

- Звънни на приятелката си и й кажи, че имаш нова работа....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7e9a6a2fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1311.   Фантазия за Лилито 2 (продължение)

И така време е за първия ми работен ден. Отивам във фирмата и естествено първо при Лилито и служителката й, където трябва да си оставя дрехите. Лилито ме посреща с усмивка и казва, че преди работа малко ще трябва да поостана в кабинета й. Събличам се, а тя започва да ме опипва между краката
-Шефке, неловко ми е! - казвам аз.
А Лилито казва, че иска да съм тихичък и да не говоря. След това завързва очите ми и започва с меко перце да ме докосва на различни места по тялото. Адски е възбуждащо - перцето ту ме докосва по пениса, ту по шията, ту по ръцете. Ненадейно усещам езичето на Лилито върху пениса си. Страшно съм възбуден и искам това да продължи по-дълго. Лилито ми го лапа целия, а аз тихичко пъшкам. Когато възбудата ми се усилва още повече, Лилито казва да отивам да работя и сваля превръзката от очите ми. Започваме работата - пренасяме кашони, кутии, опаковаме, разопаковаме и т. н., а Лилито и служителката й от Човешки ресурси идват при нас и най-невъзмутимо на висок глас започват да обсъждат телата ни. Лицето ми направо пламва от срам - двете жени поименно ни обсъждат - кой е най-надарен, кой има най-мускулесто тяло и т. н. Страшно съм възбуден още от сутринта и ми се иска да свърша. Ръцете ми треперят, а аз съм като отнесен. От време на време Лилито идва и лекичко ни гали по топките. Имам усещането, че ще експодирам, когато намествам една кутия, леко съм разкрачен и усещам нежните, бели ръце на Лилито върху топките си. Започвам да я желая силно. С колегите, когато за малко оставаме сами, даже си фантазираме как ще хванем Лилито и групово ще я изчукаме. Но не смеем, за да не ни уволни. В ранния следобед Лилито ме извиква в кабинета си. Казва ми, че следобеда ще продавам във фирмения магазин, разположен до склада. Оказва се, че ще трябва да продавам женски дрехи, гримове и други подобни - точно това има в кашоните и кутиите, които пренасяме.
-Шефке, неловко ми е да продавам женски принадлежности.
-Ще се наложи да го направиш, миличък, ако не искаш да разпространя това.
И Лилито ми показва видеозапис - в кабитета й има камера и е снимала "подвизите" ни. Лилито подчертава, че обича мъжете да й се подчиняват и че за послушните ще има бонуси - финансови и други :)
Трябва да се примиря, а Лилито ми дава черен клин и една полупрозрачна прилепнала блуза.
-Облечи това, само с тези дрехи ще продаваш.
-А бельото ми?
-Никакво бельо - само на голо ще носиш клинчето и блузката.
Принуден съм да се подчиня и обличам посочените дрехи. Отиваме в магазина и Лилито сяда на един стол. Охх възбудата ми се усилва като гледам страхотните й дълги, стегнати крака. Поличката й се е повдигнала и открива доста от тях. Лилито вижда как я гледам.
-Миличък, клинчето ти доста се е издуло. - палаво ми казва Лилито.
Наистина съм толкова възбуден, че имам усещането, че клинът ще се пръсне. Идват клиентки, които явно са свикнали с практиките на Лилито. Оглеждат ме с интерес, но не изглеждат изненадани от облеклото ми. Изпитвам смесица от срам и възбуда като виждам женските погледи, които оглеждат всеки детайл от тялото ми. Гласът ми трепери от натрупаната в мен възбуда. Лилито си говори с клиентките и обсъждат новия продавач :) Изпитвам истинска ярост, че не мога да се изпразня, а вече го искам адски силно. Иска ми се да тръшна Лилито на масата и да я изчукам. Тя разкопчава най-горното копче на ризката си, а погледа ми шари по едрите й гърди. Така минават 2-3 мъчителни часа, в които изгарям от сексуално желание. В един момент в магазина влиза момиче на около 17-18 години и започва да си говори нещо с Лилито, като преди това любопитно ме оглежда. След разговора им Лилито идва при мен и ме кара да я придружа. Отиваме в една стая във фирмата - добре обзаведена и с легло.
-Събличай се! - казва ми шефката
-Защо, какво ще правим?
-Не питай, а изпълнявай!
Събличам се, а Лилито ме кара да легна. Отпускам се и очаквам, че най-накрая ще даде да я изчукам и да освободя натрупалото се напрежение. Лилито вади от шкафа чифт белезници и ме оковава за леглото с тях. После с каиши връзва краката ми широко разкрачени. Въздишам от сексуално желание. Ненадейно Лилито отваря вратата и при нас влиза момичето, което преди малко видях в магазина.
-Не ти казах, че ще имаш и още едно задължение. - казва Лилито и се усмихва дяволито.
-Какво задължение?
-Ще ощастливяваш не само мен, но и някои от най-щедрите ми клиентки.
-Това откъде го измислихте? Отказвам, това е прекалено. (започвам да се дърпам и извивам)
-Малко ще ти е трудно да откажеш като се има предвид положението ти.
Разбирам, че е безсмислено да се противя, защото все пак съм вързан, а и имам нужда от работа и пари. Лилито казва на момичето, че ще ни остави насаме, а на мен, че ще ме възнагради подобаващо и че ме чакат още много приятни емоции. След това излиза от стаята и оставаме само аз и момичето, което до този момент ме наблюдава мълчаливо. Палавото девойче ме гледа и се усмихва миличко, а аз от една страна се чувствам неловко, че съм гол и вързан пред толкова младо момиче, но съм и възбуден като виждам как малката палавница направо ме изпива с поглед.
Следва продължение...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 9884aaa0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1312.   Айде някой да напише една фантазийка спецално за мен. Знам, че не е много хубаво да си я прося така, но не мога да се стърпя.
Може да е от K-man или J Silver, който иска.
Може да е и от жена и да е нещо като продължение на последната ми (1292)
Много ми се иска да обменя идеи с други потребители на темата.
Мерси предварително!

Момиче на 18

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 361ca87652
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1313.   Момиче на 18, да наистина е малко като просене на внимание предния ти пост. Ако от 1312 коментара не успя да обмениш идеи..егати!!!

До TNT
С човек, с който истински се обичате, тази ти фантазия би била удоволствие и за двамата. Не зная причините, поради които не ти е стигнал шанс да я изпробваш с онова момиче, но...потърси нея или друга, човек със сходна сексуалност. Преследвай си щастието и свободата.

До Лили

Миличка Лили будиш низките долни страсти и палиш сетивата с разкрепостените си фантазии. Но защо имам чувството, че тука е станало някакво представяне на това "Колко мръсна фантазия мога да си измисля, за да възбудя другите в темата"

Нека споделим най-мръсните си сексуални фантазии, онези, които ми отвращават, плашат, които предизвикват истинска буря от емоции в нас. Не да седнем и да си измисляме, а да споделим нещо наистина...защото иначе се гаврим с идеята на темата, а и на сайта.

Плам
(авторката)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 9884aaa0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1314.   Не бе Плам, имах превдив лично до мен, както с Лили с примерно. Какво, забранено ли е?
Но добре, темата си е твоя, като ще се ядосваш...
Момиче на 18

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ae4380a373
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1315.   Омръзна ми от приятелката ми... не ми изпълнява никога сексуалните желания и фетиши, сякаш трябва да и се моля. Аз съм фен на качеството, не на количеството. Тя иска да ми определя как да свъшрвам кога и какво. Моят фетиш е от време на време да има доминация, да стои на колене, да носи женски силиконово чорапи, но тия работи се случват 1 на милион. Не е да кажеш, че аз я използвам, със сигурност много повече пъти съм и пускал аз език долу, отколкото тя на мен и винаги първи аз го правя, но ще престана вече и аз, да си вземе поука, егоист е голям.

Моите сексуални фантазии са да има доминация. Възможно е от време на време да бъда щастлив и тя да ме скубе докато и пускам език, да ме връзва и да се върти около мен по прашки и чорапи, да ме тормози (но това е 90/10), това е мой фетиш, но по-големият ми фетиш е аз да я вържа, да правя с нея каквото си поискам, да ме слуша, да бъде изцяло под мой контрол, но уви, не ми дава, иска само тя да командва и просто вече предпочитам да си гледам порно, защото не съм по изневерите, та да си вземе поука, че аз съм мъжа, а не тя

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1316.   От Лили

Всичко, което съм споделила, представлява мои лични реални фантазии, мисли и неща, които наистина ме възбуждат. Нямам за цел да се конкурирам с никого, нито да се състезавам за написването на най-мръсна фантазия. Впрочем, в тази насока има далеч по-силни кандидати.
Ако авторката или някой друг не желае мои фантазии да присъстват, мога да кажа 2 неща - първо, те се одобряват от администратори и второ, аз лично нямам нищо против да си спестя дългото писане и изработване на текстове. Старая се самите разказчета достоверно пълно и стилистично да отговарят на това, което се случва в главата ми. Макар и еротични, тези текстове са все пак някакъв вид изкуство и въображение и не се пишат за 3 минути.
Благодаря и се радвам, че има хора, които ги харесват и за които не не са плашещи или отвратителни.
Желая успех на абсолютно всички. Продължавайте да се вглеждате в съзнанието си и да изследвате фантазиите си. И продължавайте да представяте издържани приятни за четене текстове, които доставят поне 2 вида удоволствие. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 689ac5a581
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1317.   Лили, а да си се замисляла, че може авторката да е един от администраторите, които ти одобряват историите.

Защо разчетохте думите й като заяждане с твоята "колежка на 18"

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1318.   От Лили

При мен няма никакво заяждане. Нямам представа кои са модераторите и не мисля за това, защото не ми е това работата. Само казвам, че ако фантазиите ми пречат на някого, не съм аз човекът, към когото да се обърне. Пише се един коментар тука "моля писанията на Лили да не бъдат повече публикувани, защото са отвратителни, гнусни и ме плашат", модераторите се съгласяват или не се съгласяват и въпросът е решен.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9884aaa0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1319.   Не съм казала, че авторката се заяжда. Май и в сайта и в живота всеки тълкува всичко както му харесва.
Просто съм обяснила какво съм имала предвид, макар че знаех, че Плам ще се издразни.
Но реших да си пробвам късмета.


Момиче на 18

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7e9a6a2fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1320.   Фантазия за Лилито 3 (продължение от 1311)

Понеже 1312, момичето на 18, иска фантазийка, ще изпълня желанието й и ще я включа във фантазията за Лилито. Вие 1312 ще бъдете ученичката, която е с мен :) И така аз съм вързан за леглото, а палавата девойка не откъсва очи от мен.
-Госпожице, разбирам, че сте си платили на шефката ми, за да сте с мен, но се чувствам неловко. Ще ме развържете ли?
-И защо да го правя? Така ми харесвате повече - вързан и напълно безпомощен.
Ученичката започва да ме опипва по корема и гърдите, а аз въздишам от възбуда.
-М-м-м толкова е приятно да ви опипвам, а вие да сте вързан и да кротувате.
-Госпожице, ще направя всичко, което поискате, но ви моля да ме освободите. Срам ме е да съм гол и вързан пред момиче.
-Няма да ви освободя, отдавна жадувах да имам пред себе си чисто гол и обездвижен мъж, за да правя с него всичко, което пожелая.
-Вие сте мръсница, няма да ви се дам, още сега си тръгвам.
И започвам опити да се развържа. Пенисът ми обаче издава възбудата ми - щръкнал е нагоре и се е издул максимално.
-Безполезно е да се дърпате, няма къде да ми избягате. А и се вижда, че ви харесва да сте с мен.
И девойката започва да си играе с пениса ми. Възбудата надделява над срама и почвам да пъшкам от удоволствие. Девойката предлага една игра. Ще забели максимално кожицата на пениса ми, а после аз ще трябва да опитам да си я върна в обратно положение, но така както съм вързан. Въздишам тежко, а девойката изпълнява замисъла си. Забелва ми кожичката, и аз започвам опити с мускулите си да се стегна и да я върна обратно. Момичето наблюдава усилията ми и се пипа по гърдите. От напрягането на мускулите, се възбуждам още повече. А гледката на тази секси ученичка, която ме наблюдава, просто ме изкарва от релси.
-Хайде моля ви, върнете ми кожичката в изходно положение и ме изпразнетеее!
-Нее, ще се насладя максимално на момента.
За да ме възбуди, момичето сваля карираната си къса поличка и започва с изящното си дълго стегнато краче, обуто в чорапогащник, да ме търка точно над пениса и лекичко да му докосва връхчето. Аз вече крещя от възбуда. Ученичката сваля чорапогащника и бельото си и започва да ме язди. Изпразвам се с дивашки викове и въздъхвам облекчен. Но малката мръсница още не е свършила. Слага пред устата ми путенцето си и иска да я лижа.
-Хайде, извадете си езичето!
Отказвам, защото съм изтощен, но тя започва да ме гъделичка първо по ходилата, а после и под мишниците и за да спре съм принуден да си извадя езика. Започвам да я лижа, а малката иска да пия от сокчето й. Внимателно следи да глътна всичко. Тотално забравям за какъвто и да било срам и жадно смуча путката й, по която има остатъци и от моята сперма. Ученичката се облича и излиза от стаята. След малко се връща с Лилито и ме подлагат на истинско унижение. Девойчето сяда на леглото до мен, а Лилито ни прави няколко снимки за спомен.
-Шефке, умолявам ви, не ме снимайте така гол и изцапан с телесни течности.
-Хайде, нищо ти няма. Нека момичето да си има един хубав спомен.
После ученичката сяда на стол до мен и най-невъзмутимо си слага краката върху корема ми. Охх усещам високите й токчета върху себе си и това адски ми харесва. Лилито ни прави още една снимка и предлага тази снимка да бъде озаглавена: "Укротителката на мъже". Страшно ми харесва това, че девойчето доминираше толкова време и се играеше с мен като с играчка. На излизане малката мръсница ми намига за чао и ни оставя насаме с Лилито.
-А сега шефке, ще ме освободите ли?
-О не, ще потърпиш още.
-Но това е прекалено, искам да се раздвижа.
-Успокой се и не оказвай съпротива. Така или иначе си в ръцете ми. Мирувай, за да се позабавлявам и аз с теб.
Лилито разкопчава ризката си и сваля сутиена. Гърдите й са сравнително едри и стегнати. Пак започвам да въздишам. Шефката намазва със сметана зърната си и ми дава да ближа. Охх усещането е страхотно. Смуча гърдите й сладко, а след това тя намазва и областта под мшниците си.
-Оттам няма да ближа! - сопвам се аз.
-Така лии? - яростно отвръща Лилито - Ти май още не си разбрал, че тук аз определям какво ще се прави!
Лилито буквално насила отваря устата ми и ме принуждава да си извадя езика. Противя се и тя ме заплашва, че ще разпространи снимките ми, направени преди малко. Явно нямам друг избор. Излизвам я под мишниците и това унижение ме възбужда. Разбирам колко е приятно жената да доминира над мен. Лилито намазва пениса ми със сметаната, смуче я и с това ме побърква. Започвам да се мятам като обезумял на леглото и да моля Лилито за секс. Тя застава до мен, съблича се чисто гола и намазва демонстративно путката си със сметана. Започва да мастурбира, а аз се мъча да се развържа, за да задоволя тази дива страст, която ме е обвзела. След дълго мъчение излизвам путката на Лилито и гълтам сметана и вагинални сокове, а шефката ме изпразва божествено със сръчните си ръце. След всичко това съм изцеден като лимон. Лилито ме развързва, но аз нямам сили да стана от леглото. Краката ми се огъват и трябва да полежа малко, за да събера сили. Лилито ми връща дрехите и казва, че работният ден е приключил. А аз се чудя как ще се оправдавам пред годеницата си, за това, че съм толкова изцеден и че тази вечер секс няма да има :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e1d217d15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1321.   1320.. а една фантазийка за мен? Толкова се моля! 1 :)

Да направя ли една тема, в която да си поръчваме фантазии.. много сериозно обмислям този въпрос вече.

Ще ви замоля да не изопачавате първоначалната идея на темата ми и да не я превръщате в глупаво поръчване на фантазии и съревноваване кой може да опише по-мръснишки фантазии.

Ако имате нужда от това някой да се дърви от вас, мили млади дами, моля ви - тук едва ли е мястото за търсене на подобно внимание.

Плам

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9884aaa0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1322.   1320 , страхотна фантазийка! Благодаря, че откликна на молбата ми и между другото фантазията ти доста се доближава до сексуалните ми вкусове напоследък.
Само дето предпочитам аз да бъда унижаваната жертва, а не съответният мъж.
А и междудругото крачетата ми не са толоква дълги и стегнати, колкото ти се иска и не съм девойка в буквалния смисъл.
Но все пак добра работа!
И ми харесва идеята за ученическата униформа, доста е възбуждащо и секси.

Момиче на 18

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e1d217d15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1323.   Лили,

малко офф-топик, но ти само в тази тема ли пишеш или само тук се подписваш като "Лили"???

Плам

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9d2aee419a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1324.   момиче сьм на 15г. представям си как приятеля ми ми напъхва батерия от дългите и после си слага един магнит на х*я и ме е*е и така ми ги изкарва...

 
  ...

1101-1150 от 1643
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker