Да споделим най-мръсните си фантазии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121532)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да споделим най-мръсните си фантазии
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 1190853 пъти
Моля администраторите за червена точка!

Отправям едно предизвикателство на всички готини и разкрепостени хора тук! Нека си разкажем най-мръсните, тъмни и тайни фантазии. Кое ни се иска, но никога няма да посмеем да поискаме от партньора си, кое тайничко се надяваме да ни се случи, но знаем, че няма и какво в крайна сметка ще си позволим да пробваме наяве.
Знам, че сексуалната разкрепостеност е на различни нива и ако за мен някоя мърсотийка е нещо нормално, за друг същата ще е едва ли не табу. Затова смело!

Но наистина мръсни фантазии, от онези, които те карат да се подмокряш (или надървяш). Фантазии, излиащи от границите на... ми мечтая си за вечеря със свещи и продължителен секс, еротичен масаж. Сметана, ягоди и т.н. Не казвам, че са лоши, даже напротив - много е красиво и естествено да си мечтаем да се почувстваме като Холивудски звезди. НО в тази тема нека става дума за нещо по-така: фистинг, анален фистинг, свършвания, писинг, тройки, оргии, играчки, сценарии, грубости... ВСИЧКО!!!

Моля за детайлни описания!
Анонимно поне можем да се отпуснем и да бъдем себе си, нали?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1051-1100 от 1643

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 91a0099075
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1181.   Момиче, *тик-так*
Представям си как аз(Цвети) и още четири момичета отиваме на купон при наш приятел(Иво) с който аз съм се чукала веднъж. Когато отиваме там има около 6-7. Веселим се, пием, пушим, слушаме музика, когато изведнъж Иво ме вика в другата стая. Аз съм малко учудена, защото през цялата вечер не сме си казали и дума. Когато отиваме в другата стая той ме притиска здраво към себе си и започва да ме целува първо по устните после по врата и надолу. Аз не се дърпам защото ми харесва и съм много възбудена. Иво започва да съблича роклята ми със зъби. Когато оставам само по бельо той го разкъсва много бързо. Толкова е близо до мен, че усещам надървеният му член. Изведнъж едно от другите момчета(Алекс) влиза в стаята. Не казва нито дума и той започва да ме притиска отзад и да ме целува по гърба. Аз бях чисто гола между две много секси възбудени момчета. Усещам как Алекс ме маже със сметана навсякъде дори и по вагината имам сметана. Иво започва да облизва сметаната, докато Алекс нежно вкарва члена си в задния ми двор. Аз започвам да пъшкам, но Иво запушва устата ми с езика си. Алекс свършва в мен, завързва ръцете ми с въже и излиза от стаята. Иво ме тръшка на леглото и бавно вкарва огромния си надървен член в вагината ми. Започва много нежно и бавно да ме чука, след което изведнъж усилва и аз охкам много силно. Той ми вика "Много си тясна, бебчо. " след което продължава в същия, уморителен и за двамата, бърз секс. Той свършва на корема ми, но аз нямам здраво бельо и обувам неговите боксерки и той е принуден да стои само по дънки цялата вечер, което много ме възбужда.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: daab350ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1182.   Лили, не знам прякор ли е това или истинското ти име, но страшно много ти подхожда. Ти си направо ЛИЛИТ.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b9a6582794
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1183.   Аз съм мъж и коментар 1170 ми хареса много като идея. Даже някой ден бих пробвал 3-ка с още 1 момче и 1 момиче.
Много ми харесва да ми го лапат. Надявам се следващата ми приятелка да й харесва също.
Мечтая си да съм на дискотека или на някакво заведение и готина мацка от другата маса (2-3 г. по-малка от мен) да не спира да ми хвърля погледи. По средата на вечерта да се приближи към мен и просто да ми прошепне „Много си сладък. ” и да ме обара демонстративно. Аз да я хвана за ръката и да я дръпна към себе си. Да я целуна и след това да й задам директно въпроса „В тоалетната, в колата или у дома? ”, тя да направи учудена физиономия и да пита „Какво!!!??? ”, а аз да и запуша устата с език. След няколко минути на целуване и обарване да я хвана отново за ръка и да я поведа към тоалетните, а тя изобщо да не се дърпа. Да влезем вътре и да заключим вратата. След като и сваля дрехите и открия малката й влажна путчица докато си играя с нея да си го извадя, а тя да се дръпне леко назад и да каже „На първа среща няма да ти дам да ми го вкараш в катеричката. ”, съответно леко учуден, но с усмивка и очакване питам „Къде даваш? ”. Тя не ми отговаря, а направо кляка и ме хваща за члена. Почва да го ближе като близалка. „Ммм! Хубав вкус. ” казва и ми го лапва целия. Духа невероятно бързо и с от време на време ближе топките ми. Харесва ми да е в устата й и я хващам за главата. „А това хубаво ли е? ” питам я. „Кое!? ” и още преди да успее да си затвори хубавата уста и го вкарвам целия до гърлото и задържам така няколко секунди. Тя започва да се дърпа и аз леко отпускам, но не го вадя, а слюнките в който се дава започват да излизат от устата й. Продължавам да я чукам в устата бързо и от време на време го вкарвам целия и задържам. При поредното отпускане да си поеме въздух тя се дърпа на зад и ме пита „А не искаш ли другаде? ”, „Нали не даваш в катеричката? ”, „Но може да ти дам другаде. ” и се усмихва леко, а от устата й продължават да излизат от онези хубавите лигички който се проточват много готино. Обира си ги от устата и ги слага на дупенцето си докато се завърта и се надупва. Пъхва си пръстче в дупето и започва да си играе за да и се отвори. После пъхва второ и продължава. „Сигурна ли си защото искам да свърша на хубавото ти личице? ” казвам й аз докато си го приближавам до дупето й. „Не го мисли. ” отговаря тя и се надупва още повече. Вкарвам го бавно в тясното й дупенце, а тя започва да пъшка толкова силно, че само от това и се възбуждам още повече. Вкарвам го целия и започвам да я чукам, а ръцете ми само започват да си играят ту със стегнатите й бузки ту с гърдите й. Побърква се от кеф и получава оргазъм след оргазъм, а аз вече съм на косъм да свърша. Вадя го рязко, а тя леко сърдита се обръща, кляка и започва да го лапа. След секунди направо изригвам в устата й, а тя чак не може да глътне всичко и потича малко на вън от устата й, но след малко се облизва лакомо и отново ми го лапва за да изсмуче всичко до последната капка. „Ще трябва да продължим след 20-30 мин защото тогава ще е след 12 и ще е 2-ра среща. ” казва тя и се усмихва широко.
Ох как се надървих! Добре, че от бюрото не ме виждат колегите.
TNT

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 10b0171b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1184.   Снощи играх покер с приятели и загубих от един много красив мъж. Малка част от разказаното е истина, останалото е плод на фантазията ми след като се прибрах. На вас оставям да решите.
Уговорката ми за покер беше за 10 часа вечерта. Винаги ми е трудно да се обличам подходящо като отивам да играя. Трябва да е хем официално, хем секси. Трудно нали? Дълго се двоумих и накрая отново избрах класическото черно. Дълга рокля или къса, чорапи или боса. Странно нещо е когато не знаеш какво да облечеш. Все пак чорапи и къса рокля. Може би това ще ги разсейва.
Вече бях в уреченото казино и двамата ми колеги ме чакаха. Не знаех кой ще е четвъртия играч, казаха ми само, че никога не съм го виждала.
-Да влизаме вътре. И тази вечер си неотразима. -винаги ми правеше един и същ комплимент
--А ти и тази вечер си със същия репертоар.
И двамата се засмяха и се насочихме към масата за покер.
-Какво ще пиеш, Лена?
-Стига де, знаеш, че мразя това съкращение.
-Знам и затова го използвам-при тези думи Игор се усмихна. Дразнеше ме нарочно. -А, ето го и четвъртия играч.
Мъжът дойде поздрави и се усмихна. Боже, усмивката му беше лишена от емоции. Обърна очи към мен и подаде ръка. Дори погледа на черните му като нощта очи не трепна. Нищо. Сякаш беше надянал маска.
Седна точно срещу мен. Наистина ме притесняваше. Крупието донесе чисто нови карти, седна и раздаването започна. Първия час само поддържахме вял разговор от рода на как е времето вън. Нищо особено. Вече минаваше полунош и мислях да ставам. На следващия ден имах важна среща. Обявих намерението и непознатия пак се усмихна
-Моля те, красавице, само още една игра. Последно раздаване.
Съгласих се и раздадоха отново по пет карти. Погледна моите-10, 2, 3, вале и поп. Уфффф нищо отново. Само 10, валето и попа бяха от една боя-пика. Попадох две карти за смяна. Вдигнах ги и не можах да повярвам. По ирония на съдбата държах асо и дама пика. Господи, роял флъш. Единия колега се отказа, Непознатия вдигна залога, аз отговорих. Вдигна пак и заложих всичките си чипове. И другия колега се отказа. Сложи още една купчинка чипове, вече нямах какво да заложа. Вдигна едната си вежда иронично
-Кукло? Отказваш ли се.?
-Приемате ли чек?
-Не. Само в брой. -замълча за малко -но мога да приема теб, ако спечеля. А, ако загубя-направи пауза и сложи на масата ключовете от колата си-твоя е. БМВ 2011, модел 625. Приемаш ли?
С такава ръка не можех да се откажа. Свалих картите на масата и се облегнах.
-Силна ти е ръката, кукло. Но не е по силна от това-1, 2, 3, 4 седмици.
Не можах да повярвам. Глупаво каре от седмици. Стана и ме хвана за ръката.
-Ще тръгваме ли?
-Да-станах и аз-Облога си е облог. Държа на дадената дума.
Заведе ме в тях. Апартамента му беше обзаведен семпло и с вкус. Едновременно луксозно и просто. Спалнята му беше в червено и черно. Постланите сатенени чаршафи и оставеното шампанско ме озадачи. Знаел ли е по дяволите? Честно ли спечели?
Ръцете му бързо се справиха с роклята и след миг тя беше в краката ми. Наведе се на колене и ръцете му замилваха краката ми. Пръстите му бяха нежни и топли. На ръце ме постави на леглото и студената течност от шампанското се събра в пъпчето ми. Бавно я изпи от там и устните му продължиха надолу по краката ми. Езика му докосваше ръба на чорапите, на прашките оставяше влажни следи по корема ми. Захапа черната дантела и смъкна със зъби гащите ми. Разтвори краката ми се намести между тях. Бавно докосна с език туптящата плът. После пак и пак и пак. Леко засмукваше, после пак облизваше и така докато бях вече на ръба. Съблече се отново легна между краката ми. Сякаш мина цяла вечност. Сладкото му мъчение продължаваше още и още и още. Езика му не се умори да бъде на онова нежно, влажно и пулсиращо място. Не можех да се контролирам повече. Извих гръб и тялото ми затрепери. Легна върху мен и вдигна краката ми на раменете си. Потъна до края. Горещ и твърд. Целуваше ме, галеше ме
-Ти не искаш ли същото-едва изрекох въпроса си, гърлото ми беше пресъхнало
-Кукло, ако исках свирка, щях да се пазаря за свирка. Аз поисках теб, твоята топлина и страст искам.
Движеше се бавно и бързо, грубо и нежно. Този мъж умееше да съчетава всичко в едно. Ръцете ми обвиха врата му и се спуснаха надолу, ноктите ми оставяха следи, сигурно до кръв. Виках, не ми пукаше дали ще ме чуе някой. Изпъшка леко в ухото ми и разбрах се края му е близо. Едновременно виковете ни се сляха, телата ни трепереха. Целуна ме отново и се отпусна върху мен. След 1, 2 минути стана и ми наля шампанско. Подаде ми чашата и седна до мен.
-Пожелах те от първия миг, Но-той замълча за малко-не спечелих честно. Парите са си твои, просто трябваше да имам.
Спокойна нощ на всички.
Маги

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8abce6a223
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1185.   Странен покер сте играли (гръцки? италиански? ), май си искала да паднеш, Маги :) D?j? vu…

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2a2eb22eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1186.   Жените са курви. Самият факт, че постоянно мислят за косите си, за маникюрите си, за педикюрите си, за грима си, за червилото си, за обеците си, за роклята си, за обувките си, за чантата си, за бикините от Victoria’s Secret… показва, че единственото, за което мислят е… СЕКС. Заговарял съм момиче, което учи българска филология в СУ, момиче, което може до утре сутринта да ви говори за Вазов, Ботев и Вапцаров и след само две бири със сълзи на очи ме помоли да вляза с нея в тоалетната на „Червило“ и да я наблюдавам върху тоалетната чиния. Едно единствено условие – да не пипам и да ме мастурбирам. Казах ?, че не мога да гарантирам, на което тя ми постави следното условие: ако посегна на нея или на себе си ще получа шамар. Казах ?, че нямам нищо против, като се надявах, че шамарите ? ще са „женски“. Но не, от първия неин шамар очите ми се насълзиха, а от втория – долната устна ми се разкървави. Така че представете си следната сцена в женската тоалетна на „Червило“: изключително красиво момиче с феноменален коефициент на интелигентност напъва над тоалетната чиния, аз изключително безотговорно съм впил език дълбоко във влагалището ?, а тя бавно и методично ме налага с шамари. Признавам си, че винаги, когато съм гледал подобни порнографски филми със spanking или abuse съм виждал нещата в много „романтична” светлина, но сега единственото, което изпитвах беше озвереност. Затова и направих това, което в последствие промени изцяло хода на спектакъла, а именно – внимателно се съсредоточих и много, ама много силно захапах клитора ?. Захапах го толкова силно, че писъкът, който последва, почти ме оглуши. Да, писък, но писък на разтоварване, на отделяне на ядрена енергия, на нирвана. И когато аз самият се изплаших и реших, че (за бога) преминал съм границата, тя ми каза: „Захапи го отново, но този път задръж! “. Ефектът беше поразителен. Виждали ли сте някога момиче, което престава да се съобразява с действителността. (Искам да кажа, даже и в най-лудия оргазъм все пак си даваме, макар и бегла, сметка за действителността). Не, сега над мен усещах същество, което се държеше като животно – грухтеше, хриптеше и риташе с копита по начин, по който в мен човешкото изчезна и аз се превърнах в животно. Моля за извинение (и по-специално от жените читателки), но в същия този момент в мен токът изгасна. И както само допреди няколко минути аз бях един обикновен студент по пиано в Държавната Музикална Академия, в следващия момент аз нaтъпках дълбоко в гърлото на моята съвсем нова позната нейните поизцапани бикини, прихванах ръцете ? отзад и започнах, отначало бавно и рязко, но после все по-бързо и по-бързо да лъскам над вече доста поомазаното ? лице. Наречете ме старомоден, но аз лично се възбуждам от размазан грим. Много малко са нещата, които могат да се сравнят със смесица от черен грим и мъжка мъзга. Изхвърлих се мощно и като казвам мощно имам пред вид девет или десет реактивни изхвърляния на сперма, които тя не се посвени да поеме дълбоко в гърлото си. Смука ме много дълго след като свърщих. Смука ме, докато хуят ми омекна. Изправи се и дискретно избърса устни с тоалетна хартия. После се усмихна приветливо и каза: „Приятно ми е, Веси. “

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b9a6582794
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1187.   Вчера вечерта докато се прибирах от работа и си пътувах най спокойно с градския, срещу мен седна адски готина мацка. Дълга, катранено черна права коса, вързана на конска опашка, супер сладкото личице, стройно тяло, стегнато дупе и средно големи стегнати цици които беше загатнала с небрежно разтвореното тънко яке и блузка с дълбоко деколте. Наближи моята спирка, но не ми се ставаше. Исках да гледам още красавицата. Изведнъж тя ми се усмихна леко и стана. Застана до врата с гръб към мен и сякаш нарочно опря дупе в металната тръба за която се държеше. Дупето й се очертаваше страхотно. Станах и отидох зад нея. Доближих се максимално. Усетих парфюма й. Ухаеше страхотно. Прииска ми се да я хвана, да я заведа до дома си и там да се насладя на тялото й. Представих си как е застанала на 4 крака като кученце, а аз я опъвам за хубавата дълга косата докато й го вкарвам грубо и разцепвам катеричката й.
Понякога ми се иска да съм по-смел и да правя поне част от нещата които си мисля. Е сега е време да се работи така, че хубав ден на всички.
TNT

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 276957d807
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1188.   1186, просто се наводних от поста ти... Страхотно пишеш и страхотно ти... "гасне токът". Цялата треперя от възбуда. Следващата ми "игра" ще е с теб, в главната роля!

М.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 66d84e16d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1189.   Главата не ми го побира как жени се възбуждат от идеята да ги "изнасилят"? ! Заради такива изпращели мозъци като вас изнасилвачите си мислят, че "жените сами си го търсят".
И не ми говорете, че това са просто фантазии - консултирайте се с психотерапевт, защото съм сигурна, че ако ви се "сбъдне фантазията" и изпитате кеф, както явно си мислите, със сигурност сте за терапия и лекарства.
Ж

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b9f7354d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1190.   аз сбъднах почти всички мои фантазии правила съм го на почти всички сънувани или мечтани места ако тръгна да изброявам ще е много дълъг списъка но все пак ще ви споделя ходя със едно момче от почти от година и двамата сме маняци на тема да изпробваме нови неща правили сме го в даскало в нас на язовир в съблекалните на стадион на самия стадион също и на много други места секса със него е невероятен и просто много обичам да го правим даже напоследък си мисля че съм се превърнала в нимфоманка единственото нещо което съм сънувала и още не съм направила от всички възможни пози и номера в секса е стриптийз

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9b13475e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1191.   здр на всички читатели тук нз какво да кажа направо ми е потиснато някак си не че нямам фантазия те са много и за да не ги изписвам в 2-3 тома просто съм момче на 26 с повредена психика която като видя една жена до 55 години си я виждам всякак гола на задна на улицата или в рейса предполагам ще си кажете ебати якото е това постоянно си ходя възбуден и тн да така е постоянно мисля как да хвана някоя да я трескам като терзан но така и не става така лесно все пак имам приятелка но тя е много пряма нито има някакви фантазии поне така ми разправя нито нищо когато поискам от зад се дърпа когато го поискам дълбоко гърло пак се дърпа абе общо взето като пенсионер се чувствам а толко мръсно ми се ебе с някоя която да я направя най щастливата и много пъти съм си мислил дали да не намеря някоя за нещо не ангажиращо колко то да си направя нещата с кеф а не да съм прям и ограничен радвам се за женските коментари които прочетох тук евала но никой няма смелостта да ви посегне защото може да го вътрите за 1/2 годинки. моля дайте съвет

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 21e44f6c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1193.   Не съм лесбийка, дори не мога да кажа, че съм би, но ми се е случвало да се възбудя от момиче. Но не харесвам момичета.
Освен, че ми е фантазия това също ми е и някаква мечта, която едва ли ще имам смелостта, а и сигурно възможността, някой ден да я осъществя.
Много искам да изпробвам ножичната поза при лесбийките, позната още като трибадия или трибадизъм. Това е когато вагината на едното момиче се трие в тялото на друго момиче. Или може и двата полови органа да се трият един в друг ( гено-генитално триене ). Рядко гледам порно, било то по телевизията или компа, но като го видя това и цялата се подмокрям...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fc38209f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1194.   Здравейте, аз съм момиче на 17 години! :)
Може да съм малка за темата, но все пак имам желание да споделя нещичко, и аз! :) В осми клас бях в ново училище ( в момента 11 ) в класа ми има едно момиче, с което в началото се мразехме хипер много, обаче в момента сме като най-добри приятелки, тъй като съм боксьорка от 6 клас, винаги съм изпитвала нужда да съм сигурна, че е добре... въпроса е там че имам абсолютно сериозен приятел, но тя не! Още от миналата година, започнах да изпитвам странни чувства и желания, преди като ч виждах гола у тях, или у нас не ми правеше впечатление, къпали сме се заедно и продължаваме да го правим, но просто последнич път исках да я сваля на земята и да я лижа, докато не остане без глас, просо изпитвам неутолим желание да й доставя такова удоволствие, или като сме в подлеза на даскало да пушим, винаги съм искала да я задоволявам в тълпата и никой да не разбере... просто е най-уникалния човек, хипер красива е, принципно не съм лесбо, но за нея... :D :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3c757b4377
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1195.   До №1193
Това се случва с много жени и изобщо не означава че са лесбийки. Така е защото нежния пол са по-красивата част от човечеството.
Мъжът беше само груб модел, преди майсторското произведение - жената.
Все пак, нека не забравяме, кой е с х-я!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bdac5047ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1196.   Моята фантазия е да завържа някое момиче за някой стълб на улицата. Да и сложа нещо на очите така че да не може да вижда и да и го тикам в устата докато не повърне.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 21e44f6c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1197.   До номер 1195 от 1193:
прав/а си, но понякога се притеснявам, че мога да съм такава макар, че аз нямам нищо против обратните. Пък и аз съм в особената възраст, което също е от някакво значение, дори съм малко малка за темата, но реших да споделя, просто :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b9a6582794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1198.   Секс, секс и пак секс. В последните няколко месеца на всякъде ми се привижда секс във всякакви пози. Имам чувството, че всяко 2-ро момиче или жена която погледна искам да съблека и да правим див, необуздан секс във възможно най-нестандартни места и пози.
Аз всъщност от толкова време и четох и постовете, и ги прочетох всичките. Сигурно за това се чувствам така. Има страхотни хора дето са писали тук и то такива неща, че имам чувството, че съм на светлинни години назад в секса и фантазиите свързани със секса.
Много от фантазиите ми са свързани с това как някоя страхотна жена ми лапа на нестандартно място. Примерно в обществена библиотека или във влак, или в междуградски автобус, или в обществена сграда (някой мол примерно). Само мисълта за нещо такова ме възбужда, а съм сигурен, че има хора които го правят в това е интересното. Искам и аз да пробвам. :)
Може ли хората които са пробвали вече нещо такова да споделят. Ще ми е интересно.
TNT

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 612d868134
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1199.   Момче на 19 фантазирам си как вуйна ми идва в стаята ми и започваме да си говорим след това я питам дали може да я пипна по циците искам яко сеск от вуйна си много ме възбужа тая жена има страшни цици и задник.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: aa3eeeef62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1200.   До 1197
Ако сексуално те привличат мъже, значи че не си "обратна". Както ти казах преди, това че се подмокряш като гледаш порно с жени е нормално. Ако не всички, повечето представителки на нежния пол се възбуждат когато гледат секс между жени, така че не се притеснявай.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 34a06120a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1201.   1185, не мислех, че се нуждае от разясняване, защото написах по 5 карти, но ти явно се нуждаеш :Д. Няма проблем, ще обясня на бързо :Р. В истинския покер няма най -силна ръка. Винаги има някоя по силна. Стрейт флъш е силна ръка, от нея по силна е роял флъш и единствена по силна от роял флъш е каре седмици, от нея пък примерно каре 10 е по силна. Объркващо, но така е в покера. И нямам предвид разбира се Тексак Холд'ем.
Маги

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9b5c84d4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1202.   Нищо лично, ама "истински" покер.... то стандартен трудно има, че истински :D Това дето го опиваш е италианската система, la minima batte la massima. Готина фантазия, бая яко ме надърви :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2a2eb22eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1204.   До 1188!

Скъпа М., или ако предпочиташ – Скъпа 1188. Приятно ми е да знам, че там някъде отвъд хоризонта диша и живее сродна душа, която също като мен си има тая мъничка мечта от време на време да екслоадира. Истината е, че бях забеавил за теб, докато предишната нощ не те сънувах. Това, което най-ясно си спомням от съня ми е номерът ти – 1188, и перверзната ти усмивка. (Понятието „перверзна усмивка“ за мен е изключително комплексно и многоаспектно, но ако трябва да го обобщя и представя съвсем накратко, женската перверзна усмивка е тази, която показва три неща – (1) коефициента на овлажненост на влагалището, (2) коефициента на незадоволеност (моментна и обща), и (3) коефициента на желание за мърсуване. Мисля, че в съня си те видях като момиче, което след дълга и нарастваща превъзбуда бе подгизнало дънките си до коленете във вагинални секрети. На лицето ти бе изписано силно стеснение, но едновременно с това и много по-силно желание. Стеснение от ясно осезаемата хормонална миризма, която идваше на топли талази от долу, и желание да бъдеш не просто оправена, а грубо употребена. Възможно е сънят ми да ме е заблудил. Възможно е дори да не съществуваш или още по-лошо – въобще да не си от женски пол. Но така или иначе причината да се събудя бе силната полюция, каквато не бях имал от годините на ранния ми пубертет. Така или иначе ерекцията бе налице и нещо трябваше да се направи. И така, набързо обрисувах чертите на лицето ти и извивките на тялото ти и се отдадох на фантазиите си. В съзнанието ми се бе загнездило това впечатление за теб като за момиче, което се срамува. Аз, както вече казах, съм старомоден и за мен изключително силен афродизиак е да съзерцавам от близо лицето на момиче, което се изчервява, когато го карат да прави неща, които всички смятат за „срамни“, но които на нея толкова силно и толкова отдавна й се иска да направи – (1) сандвич с двама мъже, които се редуват на всичките й отверстия; (2) от дупето в устата, като дупето не е задължително да е нейното; (3) демонстрации в тоалетната; (4) заснемането и гледането на собствени изпълнения… И пак, във всичките твои превъплъщения за мен бе важно да виждам зачервеното ти от срам лице, да чувам тихите ти „Моля те, недей! “ и „Не искам! “, зад които се криеше явното: „Моля те, проникни толкова навътре в мен, че да докоснеш с главата на пулсиращия си пенис собственото ми съзнанието. И когато го достигнеш – изпразни се в него! “ 1188, моля те кажи ми, била ли си някога в състояние, когато си на един милиметър от оргазма, но не можеш и не можеш да го достигнеш. Това продължава с часове и въпреки, че този милиметър става все по-къс, фитилът не достига и не достига до бомбата. Тогава със много тих и срамежлив глас питаш момчето над теб: „Мили, можеш ли да направиш нещо за мен? “, на което той естествено отговаря (също много близко, но все още не там) „Да, мила! “. Ти преглъщаш с неудобство и казваш: „Моля те, защипи ме за двете зърна и ги извий много силно! “. Той го прави и така електрическата болка от стисването и рязкото извиване на и без това силно набъбналите ти зърна взривява барутния погреб дълбоко в агонизиращото ти влагалище. Ето това вчера сутринта си мечтаех да ти причиня, скъпи мой номер 1188. С много обич, 1186

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8d8970ec67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1208.   Сигурно ще ми се смеете.... Вчера най-накрая се престраших да го оставя да свърши в устата ми. Е няма втори такъв вкус :))) — като крем Маскарпоне с много захар и далечна нотка Амарето. И той много се постара, приготви вечеря, свещи, музичка... успя да ме настрои на такава вълна. Сигурно е пил сокчета поне една седмица, макар че нищо не съм му казвала :))) Накрая коленете му трепереха :)))

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9884aaa0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1209.   Здр ! Пак съм аз , но вече на 18.
Да ви се похваля , и аз опитах сперма. Мислех, че няма да ми хареса , но не е така.
Приятелят ми редовно ми свършва в устата. Това са най-добрите свирки , които съм правила, в колата му.

Нека ви споделя една брутално садистична фантазия с много финез и истънченост , сигурно предизвикана отново от филмите , които гледам и бошуващите хормони в 18 годишното ми тяло.

Нали се сещате за онова момиченце , за което бях писала преди ?
Е , иска ми се пак да я поизмъчя. но този път ще бъда лоша , много лоша.

O ,само да ви споделя още нещо. Правих секс с момиче ! Аз я лизах, тя ме лиза и си вкарвахме пръстчета ,но това беше преди около 2 месеца.

Такаммм, а сега фантазията.

Представям си я гола , закопчана за леглото ми с белезници , но от онези , дето направо се впиват в кожата , и вериги на краката.
Не може да помръдне , устата й е запушена с едно от онези топчета и има лепенка. Гримът й е размазан от сълзи , зърната й са настръхнали от страх и студ , а котенцето й е гладко избръснато , готово за мъчения.

Приближавам се до нея , облечена в розова пижама на сърчица , а на нощното шкафче са оставени инструментите , с които ще си играя с нея.
Първо обаче съм решила да обърна внимание на котенцето й.

Краката й са разстворени , така че нямам никакъв проблем. Намествам се между тях и целувам гладкото й путе , което пулсира от смесени възбуда , страх и унижение , което предстои.
Минавам го бавничко с език , за да я накарам да потрепери и разстварям срамните й устни. Розовото й топче само мен чака ,целувам него и започвам бавно и мъчително да го ближа.
Тя тихо скимти със запушена уста и се опитва да прикрие, че все пак й харесва.
Започвам да ближа клитора й все по-бързо .Засмуквам го и опитвам от интимните й сокове.
После започвам да лижа дупката и стените й .
След това пак засмуквам клитора й и вкарвам едно пръстче , а тя изскимтява.Започвам да го вкарвам и изкарвам , докато тормозя клитора й , а след изваждам пръста си и почвам да масажирам клитора й , а езичето си вкарвам в нея.

На малката кучка й харесва , макар да знае ,че скоро я чака нещо брутално. Или не толкова скоро....

След като вече съм възбудила котето й, отивам до шкафчето и вземам един изкуствен член. Не е прекалено голям за тясното й коте, така че ще й хареса.
Потърквам го в клитора й , за да я накарам да настръхне и започвам бавничко и мъчително да го вкарвам в нея. Гледам да не я боли много , белезниците й причиняват достатъчно физическа болка. Не може да помръдне заради тях, което олеснява задачата ми да я побъркам.
Членът започва да влиза целият в нея и да изпълва тялото й с мръснишко удоволствие на мазохист.
С другата си ръка галя клитора й и наблюдавам с усмивка как трепери при всеки лек тласък.
Спирам за малко и оставям члена в нея.
Отивам пак до нощното шкафче да взема разтопените свещи, подготвяни специално за нея. Тя веднага разбира какво ще й се случи.

Вземам чашката ,в която е восъкът и съвсем леко я надвесвам над нея. Восъкът започва да капе малко по малко върху нея и да засъхва по гърдите й , докато изкуственият член е още във влажното й коте.
Накланям чашата още малко и восъкът започва да се разлива по перфектното й тяло.
Възможно най-бавно изпразвам съдържанието на чашата , а тялото й поема цялата сладка болка и болезнено удоволствие , което мога да й причиня.
След това оставям чашата и й се усмихвам.
В очите й се чете гняв , желание да избяга или да си отмъсти , но няма как.
Навеждам се и я целувам както една майка целува детето си.
После лягам до нея и минавам с езиче едното й зърто.
След това го засмуквам, докато търкам другото.
После още по-бавно ги разменям .

Восъкът вече е засъхнал по нея, а членът е вътре в нея.
Посягам към клитора й, който още малко и ще се пръсне.
После започвам пак да вкарвам и изкарвам члена , но този път по-бързо.
После го оставям пак в нея и махам лепенката от устата й. В момента в който изваждам топчето , изкарвам члена и го вкарвам в устата й , за да опита от вагиналните си сокчета. Трябва да го оближе целия , все едно прави свирка на гаджето си.

Вече няма сили. Но дотук беше сладката част, идва ред на бруталната.

Точно тя си мисли ,че всичко е свършило и в стаята влиза приятелят ми.

Аз ставам я целувам по челото , след това ставам от леглото , да целуна и него и отивам в края на стаята , като прехвърлям штафетата на него.

Той сваля панталона си , вече е адски въздуден.
Отива на леглото , а тя вече се напикава от страх. Той вкарва цялата си мъжественост в нея докрай, без изобщо да е нежен както към мен и започва да я клати като побъркан.
да , доста е добър. тласъците са ужасно резки и големи , добре че е влажна , за да не я боли прекалено много.
Докато я чука , смуче зърната й , а аз наблюдавам без изобщо да ревнувам и търкам котето си през дрехите.
Скоро вади члена си и свършва на страхотните й цици.
А като за финал започва да уринира върху нея . Топлата течност се стича по тялото й , толкова е изтущена , че изобщо не разбира какво се случва.
Унижението е пълно , а аз съм възбудена докрай.
След като свършва с нея , отива с мен в другата стая , където цялото грубост изкарана върху нея , се превръща в истинско правене на любов , нежност и красота......


Момиче на 18

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b9a6582794
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1211.   Момиче на 18, това с другото момиче което правиш звучи доста възбуждащо, но на мен ми е интересно друго. Когато го правиш с приятеля си не му ли духаше? Разкажи как му духаш в колата и не му ли се иска после да те изчука? А това, че скоро си опитала сперма е интересно. Няма ли да разкажеш теб как те чука някой?
Аз примерно си представям някое маце на около 20 с дълги крака и стегнато дупе. Чукам я в хубавата малка путчица на задна. Редувам много бързо и брутално с бавно и нежно, а тя е супер влажна. Направо соковете и се изливат на вън като река овлажнявайки супер много члена ми и правейки влизането много леко и приятно. Правя го така докато получи много оргазми и вече едва се държи на колене докато и го вкарвам на задна. Докато правя това си играя с дупенцето й, а тя от време на време се извива когато си вкарам леко пръста в дупето й, сякаш за да ми покаже, че й е странно, но и приятно. После вадя члена си от малката тясна путчица и слагам главичката на члена си на дупето й. Тя завърта леко глава назад и казва с леко учуден поглед „Какво правиш? Не искам”, но всъщност го прави за да изглежда като малка скромна ученичка която сякаш никога не е правила секс. Започвам да натискам леко и главичката ми влиза в стегнатото й дупе, а тя се обръща на пред и захапва възглавницата от болка и удоволствие. Продължавам бавно и полека да натискам за да го вкарам целия. След няколко секунди топките ми опират в срамните й устни и тя изпъшква от облекчение, извива глава на зад за да ме гледа и сама започва да се движи леко. Члена ми излиза почти до край и влиза отново целия докато топките ми опрат отново в срамните й устни. След няколко минути така започвам изведнъж да се движа бързо и грубо, а още с първото първото грубо вкарване тя не издържа, обръща се на пред и свършва. Охка и цялото и тяло се треси и гърчи от оргазма и движенията ми. Не спирам, а продължавам така още и още. При поредния оргазъм тя рухва и се свлича на леглото. Пенисът ми излиза от дупето й надървен и пулсиращ. Обръщам я по гръб, слагам краката й на раменете си и този път вкарвам бързо и грубо члена си в дупето й. Тя отново започва да се гърчи в поредния оргазъм. След малко когато това е преминало без да спирам да вкарвам и изкарвам целия си член, започвам да с ръка да стимулирам клитурчето й което е толкова набъбнало, че имам чувството, че ще се пръсне. След поредния клитурно-анален оргазъм който и доставям съм на косъм да свърша. Вадя го от дупенцето й след което я надкрачвам и докато го търкам между циците й, а тя ближе главичката на пениса ми, изригвам брутално в устата, а когато и напълвам устата със сперма и тя се отпуска леко назад опръсквам и лицето й. Тя гълта количеството в устата си и облизва всичко което е по лицето й, старателно до последната капка вкусна сперма. После облизва и осмуква пениса ми за да погълне всичко. Отпуска се на леглото дишайки учестено. След няколко минути на спокойствие и отпускане, вече малко по-спокойно дишаща казва „Искам пак! Беше страхотен. За първи път позволявам на някой да ми го вкара в дупето, но беше невероятно. Искам пак! Хайде! Нямам търпение да ми го вкараш пак в дупето. ”
TNT

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7082a661ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1213.   Охх 1209, много ме възбуди. А ще ми опишеш ли какво би направила с някой мъж (например с мен), ако е също така вързан и безпомощен върху леглото ти :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 71b601c0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1214.   Мили 1186,
бях приятно изненадана, прочитайки поста ти под номер 1204!

За непознат, ме обрисува твърде достоверно. Защото, иначе мръсното ми съзнание, е добре маскирано зад свенлива, добродетелна усмивка. Защото, отговорът на всичко, което си написал, със сигурност би бил "не" (не искам, недей, срам ме е.. ), докато същевременно съзнанието ми би крещяло "давай! ", със силно изчервяване за гарнитура. Много точно попадение! Точно това съм искала винаги - да достигнеш до съзнанието ми и да изригнеш в него. Друг е въпросът, че моите попадения не са сполучливи и най-често оставам там, на милиметри от взрива... (отговарям на въпроса ти :))
Днес ще те помоля за нещо повече, за нещо, което да катализира експлозията..

Благодаря ти!

М. (или 1188)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9884aaa0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1215.   Ами истината е, че когато съм с момче, не обичам той да е жертва, искам аз да съм.
Аз съм относително голям садо-мазохист. Бих искала да пробвам секс с белезници и вериги, но не съм фен на камшиците и въобще физическото насилие и боят. Виж по-груб секс, може.
Истината е, че съм правила секс точно три пъти в живота си, повече внимание съм отдала на оралната любов и сега с това момче, с което ходим, само му духам. Все няма как да правим секс, защото или у нас или у тях има някого, а в колата няма да стане, защото аз съм супер тясна, а членът му е доста голям. Едно, че ще боли, друго, че едва ли ще ни е удобно да го правим в колата. Трудно ще влезе.

Колкото за това какво бих правила с един мъж, ами до преди около 3 години, когато още бях девствена, се възбуждах главно от идеята аз да съм жертвата, да бъда невинна и точно така привличах момчетата, които са ме харесвали.
Сега обаче съм се превърнала във фурия и обичам да си го прося.
Харесва ми момчето да е нежно, харесва ми и да бъде грубо, но всичко умерено.
Харесва ми да ми викат бебче, котенце, слънце и пр и отделно обожавам мръснишки сексуални закани, понякога дори и да са просташки. Например `Бейби, ще скъсам малкото ти коте от секс! ` или `Сладурано, ще те чукам до припадък! `

Харесва ми играта, някои момчета се възбуждат много, когато момичето се дърпа, но е ясно, че иска да си го получи.

И естествено като всяко момиче, съм си представяла изнасилване или игра на изнасилване.
Например да съм с някой по-силен батко, да се натискаме и в един момент просто без да ме пита, да запчне да ме съблича, но не внимателно, нито пък да ми разкъсва разкъсва като звяр (макар че и това е много секси), а просто все едно няма търпение да разопакова коледния си подарък.
Искам да усетя как изведнъж желанието му е станало страшно голямо и постепено се проявява с всяка секунда. Искам да се търка в мен, да не мога да се откопча от прегръдките му.

Оооо! Сега се сетих заедна фантазия, която всъщност е по-скоро идея. И не е толкова мръсна, романтична е.
Има едно момче, в което бях лудо влюбена. Бяхме деца, само на 15, но аз наистина бях щура по него и чувството беше по-чисто от всичко друго.
С него какви ли проблеми не сме имали, просто не можехме да сме заедно, дълга история.
Обаче той отлично споделяше сексуалния ми вкус, говорили сме си много за фантазиите си, само че не сме го правили.
Представям си как след време съдбата отново нисреща, наживо и чувствата пламват пак.
Тъй като много ме нарани, искам да се откопча от него, понеже знам, че пак ще хлътна до лудост, ако въобще съм спирала да го обичам.
Но все пак искам двамата да се награбим и да започне да ме целува ревниво. Искам хем да му отвръщам, хем да му се дърпам.
Да му крещя да ме пусне на глас, а вътрешно да се моля да не спира.
Искам наистина да разкъса дрехите ми и да проникне в мен. Да бъде едновременно груб и нежен, да ми покаже с цялото си същество, че още има нужда от мен и знае, че и аз имам нужда от него, и постепено да ме накара да се предам на чувството.... и най-после да изживеем момента, който така и не можахме...
Малко се развълнувах, това е една от романтичните ми фантазии, всъщност е най-романтичната за последната година.
както и да е, спирам за това момче, защото пак ми става много мъчно.
Колко съм плакала за него... така ми се иска точно като съм разстроена и разплакана, някой да ме вземе в прегръдките си и да ме утеши с целувки и дива и бурна любов....
Както и да е!

На мен ми е по-интересно вие какво бихте правили с мен, ако съм в леглото ви и наблизо има белезници и черна превръзка да очи.

Момиче на 18

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a3f2928346
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1219.   Мечтая си с още един или двама мъже да направим тройка или четворка с жена ми. Първоначално да я целуваме навсякъде, да я оближем, да се възбуди много силно. После да я чукаме, да й направим сандвич. Искам да мина зад нея и да й го мушна в дупето докато тя е яхнала друг мъж. Само при мисълта се надървям.
М41

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2a2eb22eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1222.   До 1188

Мила М,

Сядам да ти пиша след като мастурбирах в продължение на час със затворени очи и с твоя разгонен лик пред мен, така че това, което ще последва по-долу ще бъде написано под въздействие на напиращото вътре в мен семе. На няколко пъти бях пред масирано изхвърляне, но спирах и изчаквах, докато вълната отмине, за да съхраня момента за по-късно и да събера колкото се може повече сперма за след последните ми думи. Единственото ми желание е когато четеш по-долните редове и ти да си положила същото усилие, така че в момента клиторът ти да е болезнено набъбнал, зърната ти да са се увеличили, влагалището ти да е потънало в ароматен женски сок, а в съзнанието ти да пулсира една единствена мисъл за това как в самия край на писмото ми последното ти докосване на клитора ще разтресе тялото ти в силна и неконтролируема конвулсия, която страничен наблюдател би определил като епилептичен припадък, а аз силно задъхан и със забелени очи ще направя 10 масирани изтласквания на сперма, която би била достатъчна, за да препълни вагината ти, ануса ти и румените ти бузи.
Преди всичко бих искал да ти кажа (и се надявам, че ще ме разбереш правилно), че за мен би било изключително приятно да се докосна до теб след като си била на фитнес в продължение на часове. Миризмата и секрециите (всякакви – потни, вагинални, анални) имат магическо въздействие върху мен и най-вече върху животинския ми нагон. Идеалното състояние на тялото ти би било следното: (1) изпотена си до степен, до която тениската ти е подгизнала, (2) мастурбирала си цял ден и не си отмила слузта от бедрата си, (3) току що си се изпишкала права и не си отмила урината от бедрата си. Това именно е състоянието, в което те искам, за да усетя животинското у теб в най-осезаемия му вид. Тогава бих прекарал цял час върху теб само с език.
1 тур - Няма да пропусна нито едно кътче, колкото и то да е закътано – пръстите на краката, глезените, прасците, коленете, където вече се усеща сладко-соления вкус на смесените секрети, идващи от влагалището ти, пикочния ти мехур и потните ти жлези, нагоре през крехките ти бедра, от които вече бих започнал едновременно да лижа, целувам, смуча и леко да хапя. Когато достигна до плувналите ти в лепкава слуз срамни устни, ще разтворя краката ти силно в шпагат, за да мога да обхвана входа на влагалището ти с устни и като го вакуумирам да изсмуча до капка насъбралата се в него влага и секреции. После ще те накарам да се обърнеш и да застанеш на четири крака, като издадеш дупето си силно нагоре като самотен връх, за да мога, след като разтвориш сама бузи, да проникна максимално навътре в тесния ти анус. Тук ще ми доставиш специално удоволствие ако стискаш силно с аналната си халка езика ми. После нагоре по потното ти тяло като пак те слагам по гръб, за да излижа пъпа ти и сладкото ти коремче. На потните ти цици ще прекарам малко повече време като първо ги масажирам с ръце. Приятно е да се хлъзгат и изплъзват между пръстите ми. После ще засмуча едното зърно както суче пеленаче – жадно и болезнено. После ще стисна със зъби, за да видя тялото ти да се извие назад на обърнато С. После нагоре по шията зад ушите, а самите уши ще олигавя и ще прониквам навътре в тях с лигав език. За край ще оставя сочните ти и потънали в топла слюнка устни. Искам да споделиш с мен вкуса на тялото ти с всичките му примеси – език в език с обилна слюнка, стеснени устни във формата на анус, в които те чукам с език, силно вакуумиране и задържане, докато се задъхаш без въздух. Би ми харесало да си събрала огромна топла слюнка и сега да ми я изсипеш в устата и така да си я предадем няколко пъти.
2 тур – искам да се настаним седнали един срещу друг с разкрачени крака и всеки един от нас бавно да започне да мастурбира. Всеки да каже на другия как точно да го направи. Аз искам ти първо да хванеш срамните си устни и да ги опънеш настрани, за да се насладя на забелената ти путка (нали мога да наричам нещата с истинските им имена, моля те? ). После искам да разтвориш влагалището си, за да се насладя на зеещата ти лъскава дупка. После искам бавно да зажулиш клитора си, като с другата ръка започнеш един по един да мушкаш във влагалището – първо 1, после 2, после 3, после 4, после 5 пръста. Не искам да чувам „Не може повече“, докато не видя ръката ти да хлътне навътре и да изохкаш от сладка болка. После премести другата ръка от клитора на ануса и започни там да увеличаваш пръстчета – 1, 2, 3… ще изчакам достатъчно дълго, докато разтегнеш халката…, 4, 5 пръста и, о чудо, и тя хлътне навътре. Не се притеснявай ако освободиш шумно газове – точно тогава искам да ме гледаш в очите, докато се изчервяваш от неудобство.
Аз от своя страна ще се радвам да забелвам члена си като силно и рязко опъвам кожата му надолу. Просто ми харесва болката.
3 тур – ела сега към мен и силно изплези езика си. Наведи се надолу и започни с треперлив език да шариш по главата на забеления ми пенис, който не спира да отделя слуз и който вече е потънал във влага. После обхвани главата ми с устни и силно засмучи, така че да ме заболи. Засмучи и с една ръка опъни кожата ми силно и рязко надолу. Започни да забързваш – едновременно засмукване със рязко забелване. После легни по гръб и ми позволи да се настаня върху теб на 69. Сега вече идва един от любимите ми, а надявам се и на теб, моменти. На 69 бавно започвам да го вкарвам между устните ти – навътре, навътре, дълбоооооко в гърлото. И задържам. 20 секунди, докато усетя, че започваш да се задушаващ. После изваждам. После пак навътре, но този път по-задълго, докато се насълзят очите ти и гримът ти се размаже. Докато те насилвам в устата, долу не спирам да смуча клитора ти и да се гавря с ануса ти. Така едновременно насилвам гърлото ти, смуча силно клитора ти и разтягам грубо халката на дупето ти. Харесват ми конвулсиите, когато напъна малко по-силно в ануса.
4 тур – Обърни се сега по корем и си разтвори задните бузи. Отначало бавно, но постепенно с по-силен натиск прониквам с пениса си в дупето ти – топло и пулсиращо. Моля те, стискай ми члена с халката. Точно така! Постепенно започвам да мушкам все по бързо, все по-силно и все по-надълбоко. И така, докато започнеш да квичиш от сладка болка. Изваждам кура си и се наслаждавам как халката ти стои широко отворена. И когато тъкмо се прибира отново – отново потъвам навътре. Но посредата на мушкането в ануса, без предупреждение внезапно и неочаквано блъсвам малко по-надолу в путката ти. Изквичаваш, тъй като без подготовка те удрям в самото дъно и задържам, докато ти се опитваш да си поемеш дъх. След което и тук постепенно забързване с все по-силни удари. Сега се обърни по гръб и, моля те, гледай ме в очите, защото искам да еба съзнанието ти. Разтвори си срамните устни с ръце! Правя нещо, което ме побърква от удоволствие – прониквам рязко и отново те удрям в дъното, така че сладостно-остра болка те разтърсва. И за почвам да работя над теб – силно и методично. В началото само пъшкаш и стенеш тихо, но постепенно не усещаш как започваш да грухтиш и после да викаш със всяко мое все по-твърдо проникване. Това продължава до момента, в който започваш неконтролируемо да викаш: „Да! Сега! Ето! “ Тогава се надвесвам над теб и докато блъскам матката ти варварски впивам език дълбоко в устата ти, защипвам набъбналите зърна на втвърдените ти и олигавени от мен цици и мощно ги извивам и издърпвам нагоре. Не вик, а зверски плач се разнася от гърлото ти. Плач на разтоварване и изригване. Влагалището ти се свива като юмрук и докато се тресеш от вулканичен оргазъм аз продължавам да блъскам и само след няколко секунди е време за моя рев, по време на който започват да се изливат талази от сперма дълбоко във влагалището ти – топла сперма, която пълни утробата ти и която курът ми изтласква навън. Не мога да се сдържа и последните два тласъка ги насочвам в ануса ти. Така оставам да лежа, с кур в дупето ти, докато се успокои дишането и на двама ни. После ти бавно се извърташ и поемаш кура ми в устата си – омазан с всичките ти секрети и го засмукваш сииииилно за последен път. После ми доставяш последното върховно изживяване да клекнеш върху масата и да ми покажеш как спермата ми се процежда от путката и ануса ти. Моля те, гледай ме в очите, 1188! Точно така! Благодаря ти!

Твой 1186

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 64a0388b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1223.   И като се събуди, какво сана?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9a6f9e8b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1224.   Моята фантазия е да лежа на едно легло, да ми свалят блузката, да ме целуват по врата и по корема и да ми сложат сметана на корема и бавно да я оближат от коремчето ми. Може би не е даже извратено, но аз искам точно това :Д

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 64a0388b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1225.   Моята фантазия е да съм невидим и да влизам в домовете на момичетата и да ги наблюдавам как мастурбират.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 321b9959f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1227.   Винаги съм си представяла инженерите, мъже на средна възраст, с очила и плешиви и аз не знам защо, но това описание ми изплуваше в главата като чуех думата инженер. Докато при едно служебно пътуване до Англия не Го видях. Името му беше Джаак и беше от смесен брак. Баща му беше тайнландец а майка му англичанка. Джаак Тесаган, не само че не отговаряше на представата ми, но и беше взел най-доброто от двата народа. Оттогава измина много време, от тази наша първа среща, но си останахме приятели, не само работехме заедно.
Този път отпуските ни съвпаднаха и той ме покани на гости в Тайланд. Майка му отдавна я нямаше и той ходеше веднъж годишно да посети баща си. Приех поканата. Цяла седмица в коренно различна страна. Исках да видя с очите си дали Банкок е наистина това, което се говори. Вечерта преди полета говорихме може би над 20 пъти. И всеки път едно и също-Добре, бебче, до утре.
Полетът беше дълъг и изморителен, а и часовата разлика си казваше думата. Чувствах се наистина изтощена, когато самолета кацна. Както беше обещал Джаак ме чакаше на летището. Целуваше ме и ме прегръщаше толкова силно, сякаш не беше ме виждал цяла вечност.
-И без никакви възражения, Оставаш в дома ми.
Гледах го стъписана.
-Джаак полудя ли? Какво ще кажат съседите?
-Майната им на съседите, бебче. Оставаш при мен.
Не беше мъж, който приема отказ. Съгласих се да отида в дома му за една седмица. Апартамента му беше на последния етаж в луксозна кооперация. Обзаведен семпло, но с вкус. Моята спалня беше съседна на неговата. Беше очевидно, че на мен оставя да реша дали да споделя леглото му. До момента бяхме само приятели и колеги, не бяхме спали заедно. Вечерта спах като пребита. толкова бях уморена. Събуди ме тихо почукване на вратата. -Бебче, будна ли си? -Без да чака отговор, отвори и влезе, носеше ми закуска в леглото. -Хайде, яж и да излизаме. Искаш да видиш Банкок, нали? -разбира се, че исках. След половин час бях готова. Цял ден се разхождахме, и не разбрах, кога беше станало тъмно. Щяхме да ядем навън, но той успя да ме убеди какъв добър готвач е и че ще бъда приятно изненадана, Оставаше само една тъмна малка уличка докато стигнем до тях, когато зад гърба си чух щракване на пистолет. И двамата спряхме и се погледнахме. Разбирахме се само с очи-нямаше смисъл, куршумът винаги е по бърз. Обърнахме се бавно и Джаак заговори на родния си език. Не разбирах и дума и чаках да ми преведе. Четирима мъже, говореха бързо и само пистолета леко мръдна към мен. Реших, че искат да ни оберат и бавно протегнах ръка към синджира на врата си.
-Бебче, те не искат бижутата ти. Не знам как да ти го кажа, но те искат друго. -последва кратка пауза. Чаках го да каже какво искат. -Искат секс, любима. Между мен и теб.
-Каквоооооо?
-Искат да ни гледат. Тук и сега.
-Боже. не. Не мога.
Тогава един от мъжете се приближи и ми върза очите-Ето, вече можеш, кучко. -думите бяха произнесени на чист английски.
Нежна целувка затвори устата ми. Топла, завладяваща, искаща, целувка, която ме накара да омекна. Поддадох се, отворих устни и езика му се заигра с моя, пращайки огън по цялото ми тяло. Ръцете му галеха тялото ми, шареха навсякъде и се пъхана под блузата ми а после и под сутиена ми, Нежно галеше връхчетата на гърдите ми и възбудата заплаши да ме превземе да ме опустуши. Устните му се откъснаха от моите за да докоснат настръхналите връхчета и да продължат пътя си надолу. Изохках когато усетих езика му там където вече пламтеше от желание. Горещината на устата му прати ток по цялото ми тяло. Засмукваше, близваше, захапваше Пъхаше език вътре, подлудяваше ме. И спря така внезапно както и беше започнал. Вдигна единия ми крак и усетих възбудения му член в себе си. Дръпна лентата от очите ми и в неговите видях цялото желание и цялата нежност на която е способен. Устните му отново ме завладяха-искащо, търсещо, властно. Не говорихме, а и нямаше нужда. Очите ни казваха всичко-твой съм, твоя съм. Последен тласък и усетих топлината му в себе си. Одръпна се от мен и се обърна към мъжете. Нарочно проговори на английски. -Ако шоуто ви е харесало достатъчно, ние си тръгваме. -Хвана ме за ръка и продължихме. Не говорихме по пътя, всеки беше зает с мислите си. Пристигнахме за по малко от 5 минути.
-Ще споделиш ли леглото ми довечера, бебче? Не защото някой иска така, а защото ти го искаш?
Исках го. Той го знаеше. Беше го усетил в онези моменти, когато се извивах в ръцете му.
Вместо отговор просто клекнах пред него и го поех в устата си. Рязко си пое дъх.
-Оххххх, бебче. Искам, те, желая те. Искам да викаш докато съм теб, да охкаш докато те лижа.
Думите му отприщиха нов прилив на желание. Бутнах го да легне на земята и продължих да го обработвам орално, Беше толкова твърд и горещ. Невероятно. Исках го в себе си. Не можех да чакам повече. С плавно движение се спуснах върху него. Обичах да съм отгоре, а явно и той. Движех с цялата страст, която усещах. Изгаряше ме отвътре, толкова беше горещ и твърд. Завъртя ме под себе си и сега той беше върху мен. Устните му целуваха лицето ми, врата ми, гърдите ми. Целуваше ме навсякъде. Извивах се под него и стенех. Желаех го. Нямаше как да го скрия. Желанието ни беше отвъд границите на разума. усетих го как се напрегна. Знаех, че краят му е близо и усетих топлата му течност в себе си. Отпусна се върху мен. И двамата дишахме тежко.
-Съжалявам, бебче, Дължа ти един оргазъм
Без да чака отговор, разтвори краката ми и езика му се зае да изпълни обещаното.
Споделено за вас с любов.
Маги

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 595be5dd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1228.   № 399, поне леля Сиска не ли показа "пилето си", клитора. Не тили даде да и го посмучиш, да и разрошиш космите между краката, да си поиграеш с циците и`, да и го вкараш да го потъркаш в сладката и` путка! Винаги съм си мечтал за секс с по-възрастна жена от мен. Сега съм на 47 и с кеф бих наебал някоя 55-65 годишна кака! Само да е сочна, добре напращяла и закръглена и неепилирана, естествено окосмена!
Най-мръсната ми фантазия когато бях тийнейджър, беше да правя секс с майка си!

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2d50c8ee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1229.   така-а-а от колко време не съм писала тук. Имам време, имам и фантазия - малко е изчанчена, но пък обещаха да ми я сбъднат.

Сутринта на коледа е, аз се събуждам и гледам някакъв човек в червен костюм да се тътри около елхата.
- Дядо Коледа! - възкликвам аз
- Да и имам подарък за теб!
Под палтото е гол... само с едно червени боксерки на снежинки. (Подарих му ги по случай първия сняг)
Бързам да ги сваля - сиреч да си отворя подаръка. Ах - има си панделка!!!
Развързвам я със зъби и започвам да си облизвам коледната близалка. Докато не чувам дрезгав глас над мен:
- Ще поседиш ли в скута на Дядо Коледа?
- Да.

Настанявам се много удобно, като влудяващо бавно го вкарвам в себе си и после спирам, за да го нацелувам. Изкусвената брада е много мекичка.
- Кажи сега на дядо, какво искаш?
И аз започвам да обяснявам какво искам да направи с мен в най-малки подробности, без да пестя мръснишките думички. По някое време не издържа, повдига ме и ме спуска рязко въху члена си:
- Ти си много, много непослушно момиченце и сега ще трябва да се наказваме.

Плам

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5776909867
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1230.   Bа си темата! То няма как да се изчетат толкоз коментари, но някои успях. Кеф! Браво за идеята на авторката!
Бях загърбил семейния сексуален живот напълно. 15 г. скука! Не исках да съм неблагодарен на съпругата си за всичко изживяно заедно, но стигнах до активно търсене на секс навън. И бързо успях (а може би ТЯ успя? ). Така или иначе, явно намерихме и двамата липсващото звено, което и двамата търсехме. Какво изживяване е било, няма да се опитвам да опиша, защото зная, че не мога. Имаше възможност всичко да става без да става достояние на никой. Нито от семейството ми, нито от приятелите ми (не го правех за да се фукам с престиж в мъжественост). И се възползвахме от възможностите на неизвестността максимално често. Много интересна история, нали?
Поредна среща в лятната вила на сестра й (имаше свой ключ и винаги уреждаше да няма нежелано посещение или изненади. Не зная дали сестра й беше в течение). Теренът е неин и познат, а аз го познавам само от няколкото посещаения там. Обстановката е влудяваща с възможностите, които предостава. Приятната обстановка, чисто, свежо, лъхащо на аромати бельо, прохладата, проникваща през тюлените завеси и предвкусването на това което предстои да се случи са умопомрачителни. Нейните ласки биха отказали и най целомъдрения апостол да подиве и се отрече завинаги от обетите си. Няма как да бъда въздържан, и потопен дълбоко в тялото й, изстрелвам със стон секретите си право в пулсиращото й гнездо... Много интересно, нали?
Докато аз изнемощял лежа на порочното ложе, тя се отправя към банята. За да не размивам разказа си, няма да описвам разположението на помещенията във вилата, а само описвам продължението: От банята влиза при мен, водейки за ръка... малко момиченце, което при вида ми започва да се дърпа и опъва, но тя не му разрешава нито да се покрие зад нея, нито да се отскубне. В бурните предишни дни, бях споделял с нея, че перверзните ми фантазии са откровено педофилски, но знаех, че ще си останат само и единствено фантазии. Бях категоричен, че реалността няма шанс да бъде подменена от фантазията. И въпреки това...
-Реших, че е време да ти поднеса изненада. Това е моето момиче, което много пъти ми е задавало неудобни въпроси, на които хем искам, хем не искам да й дам отговорите. Както виждаш не е пораснала достатъчно за да си отговаря сама на тях, но и без отговор не искам да остане.
Неудобното състояние, в което ме свари тази случка ме накара инстинктивно да набера бельото около себе си, за да прикрия срамотите си от детето, но без особен успех. Мръсното ми подмолно съзнание превръщаше фарса на фантазията в реални реакции, които тялото ми не искаше да отхвърли, а мисълта ми проклинаше.
-- Сигурна ли си, че с разума си водиш дъщеря си в такъв момент на това развратно място? -думите ми бяха плахи и неуверени, пресичани от борещите се вътре в мен зли и похотливи сили, с логиката на здравия разум. Да, тук се бяхме отказали от разума, но... всичко надхвърляше всякакви норми.
-Да! Сигурна съм. А освен това съм напълно спокойна с човека, който толкова добре опознах, какъвто си ти. Детето ми споделя много пъти какво разказват приятелките й в училище, много пъти ме пита вярно ли е, не лъжат ли и не се ли надуват преструвайки се на много големи. Доколкото можах обясних й всичко, което мога да й обясня. Тя, според мен знае вече доста. Особено за женските ласки. -момичето се изчерви и макар, че вече не се опъваше в ръката на майка си, все пак успя да се скрие зад гърба й. -Девствена е. И знае какво означава тази дума. Това, което искам да направиш за мен и за нея (а аз знам, че и за теб самия) е, като за начало, просто да продължим това, което сме започнали без нея, в нейно присъствие. Искам да знае за какво става дума, доколко е истинско, когато чува да се говори за него и точно какво се очаква в бъдеще от нея...
Беше адски подтискащо и неловко. Ако можеше някой да ме попита сега, дали бих направил това отново, бих го зашлевил. Заради самия въпрос, в който се промъква обвинение в педофилия. Но отговорът е, че никога не бих го повторил и заради самото изживяване. Чувствах се безчувствен като пън. Като черна дъска в училище. Не, като стенд в лаборатория, на който се показват схеми и процеси, след което се прилага и експериментът. Дори докато го пиша, се чувствам отвратително. Момичето наистина научи наведнъж огромен обем неща. Докосна се, пипна и опита от всички забранени за него анатомични органи и течности. Какви бяха за него последствията от това познание, мога само да гадая. Вероятно се е отвратило за дълго от "опиянението" на интимния живот. Не зная дали майката не е целяла именно това. Не зная какво би било продължението на моя разказ, тъй като след тази случка, за дълго останах изцяло верен на семейството си. Разбира се, възможно е и друго развитие. Дали не избягах страхливо?
Поздрав за фантазьорите!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d33f724845
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1231.   Много ме изкефи фантазията на дамата на плажа, която я лижат и двамата и и правят двойното проникване. Вече няколко пъти се възбуждам само при мисълта за два члена във вагината ми.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c0c8da413b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1232.   Моята фантазия, е че отивам да работя като слугиня.. Господаря на къщата е на 17-18 години.. Представям си, че той ме изнасилва 3-4 години.. Това е ;) ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7082a661ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1233.   1107, адски ме възбудиха фантазийките ти. Сексуално идеално бихме си паснали. Представям си как ми връзваш ръцете отзад и ме караш да коленича пред теб. След това сваляш дрешките си и ме караш да целувам краката ти. Ще бъда твой покорен роб, а докато ти целувам белите крачета ще умирам от възбуда и ще имам нужда да се пипам, но естествено с вързани ръце няма как. Искам да те целувам навсякъде и да излижа путенцето ти, а също така да мастурбираш пред мен, а аз да се побърквам от възбуда. С удоволствие бих лизал и ароматните ти мишнички. Охх само мисълта за това ме възбужда мноого!

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: dff4e1cbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1234.   Весела и Честита Коледа на всички в този сайт! Специални комплименти на Авторката и Лили.
Мъж на 45, семеен от 24. С натрупаните години секса с жена ми позавяхна и от доста време насам аз започнах да се задържам по често пред телевизора на порно каналите. Говорил съм с нея доста пъти да разкрапостим секса ида вкараме нови елементи но така й не се стигна до нещо по съществено. Преди месец й нещо, една вечер тя си бе легнала а аз се осамотих отново пред порно канала. Бях само по халат-преди това бях взел душ-излегнах се на дивани и се загледах в оргията която вървеше, хуя ми се надърви и се подаде и надигна между хатата. Започнах да си бия лека чекия и да си представям че съм участник в оргията. Явно съм се унесъл защото не съм усетил кога жена ми е влязла и колко време ме е гледала:
-Това ли е фантазията ти?
Не отговорих нищо.
-Това ли ти харесва? Да гледаш порно или си мечтаеш да участваш?
-И двете. Харесва ми да гледам но мечтая и да участвам с теб в групов секс.
Жена ми седна до мен, постави ръка на надървения ми хуй и каза.
-Разкажи ми.
Започнах да й разказвам фантазията си в подробности а тя запояна да ми бие чекия. Разказах й че мечтая за оргия с още една или две двойки като секса да е ракрепостен във всичките си разновидности:както хетеро така й би, лесбо гейско и така на татък. Тя малко се шокира но нищо не каза а започна да си движи ръката по бързо и след малко аз се изпразних. Първата струя сперма опръска лицето й а следващите попаднаха по шията и деколтето й.
-Найстина си бил доста възбуден! Виж как ме посипа със сперма. -каза тя
Протегнах ръка и я хванах за вратъ, наведох я към себе си и започнах да я целувам по лицето както бе със спермата ми.
Тя откликна на целувките ми след малко се отдръпна и каза:
-Хайде да спим.
На следващата сутрин по нищо не личеше че има някаква разлика в отношенията ни по повод снощния разговор. Така до преди няколко дни повод да ви разкажа тази случка:
Прибирам се от работа въпросната вечер и още от коридора чувам от хола да се носи приятна музика и говор на висок глас, купона е в разгара си-помислих си аз а в същото време и дали не съм забравил за някакъв важен повод, в този момент вратата се отвори и пред мен застана жена ми.
-Какво става? Забравил съм някоя важна дата за отпразнуване ли?
-Не, просто парти.
-Гледам, наточила си се с това рокле.... прическа, грим, ... харесва ми.
-Благодаря, Отивай в банята, оставила сум ти дрехи там... чакам те в хола да те представя.
Нищо не казах а се отправих към банята, взех душ и се избръснах старателно-нали все пак жена ми е организирала парти, нама да я излагам я. Огледах се за дрехите за който ми каза те но освен един копринен халат при това нов който не бях вигдал до сега нощо друго не видях. Сигурно е забравила да ги донесе облякох халата и го заметнах - определено всичко ми се виждаше под него.
-Е какво пък, щом така е решила-казах си аз и смело се отправих към хола. Отворих вратата и влязох вътре. Освен жена ми имаше още две жени и двама мъже, всички освен жена ми бяха голи.
-Този е гей, тази е лезбийка, тези двамата са хетеро. -представи ми ги жена ми-задоволявам ли фантазията ти?
-Нямам думи. -казах само аз


продължението по късно!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 01591d2252
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1238.   на 15.
искам в романтична обстановка да ме отвори момчето което харесвам и да правим секс 2 пъти дневно. мастурбирам всеки ден и невероятно. възбуждам се от онлайн секс игри

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4ac5ae41b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1240.   историйте ви са страхотни, продължавайте все така

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 16358c13fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1241.   аз съм на 16 мъж веднъж на приятелката си и направих някакво раскъсване ли там какво е имам пенис 20-22 мисля че не е толкова голям за моята възраст но все пак стигна се до там тя не искаше да го правим вече и от тогава искам да хвана някоя по възрастна може би от мен ии да и го вкарвам така че да реве от болка без да и става нищо това е от мен :Д ако има желаещи :D

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4ac5ae41b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1242.   до 1234 какво стана с продължението:)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 84c47c56a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1244.   Мм страхотна тема! Най- мръсната ми фантазия винаги е била за нудистки плаж. Но да има много хора. Да отида и да сваля всичко от себе си и всички да гледат само мен. Да се взират във всяка една моя интимна част, да ме гледат. Това ме влудява. Да се мажа с лосион с отворени крака и всички там да гледат.. обичам да ме виждат чисто гола... притеснението не е за мен.. ахх (:
Ж 24. ;)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f305744679
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1245.   Фантазирам си как някоя хубава жена обладавам животински как и показвам кой е шефа чукам я по всяко време когато пожелая без да питам

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9280aa4c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1246.   Мъж (на 50).
Моят фантазия е спомен. Бях в командировка в чужбина и от един нощен клуб се прибрах с една филипинка. Правихме секс цяла нощ. После аз излязох по-рано а тя остана да спи. Като се прибрах тя беше на тоалетната чиния, а вратата на банята не беше затворена. Пъхнах и го в устата и тя му го смука с език. Свърших вътре. потече и циците. После тя се разкрачи както седеше, хвана ме отзад и аз и се изпиках в полуразтвореното путе.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f3b0cfe2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1247.   Патая остава зад гърба ми. Наближава четири сутринта и дори по Уокинг стрийт лампите са угасени. Няма нито такси, нито кьорав тук-тук, животът понякога замира даже и в тайландските курорти.
Зад гърба ми нараства шум от мотоциклетен двигател. Не се обръщам. Дори мотористът да е сам, това не е такси, а мен път ме чака. Пък и съм доста замаян, а моторите са си неустойчиви... Но звукът замира точно до мен и звънлив момичешки глас пита: „Where do you go, mister? ” “Към Джомтиен” – отговарям и вдигам поглед.
Боже, къде се въдят такива красавици? Стройна, фина, дългите черни коси струят изпод каската. Усмивката е ослепителна. Нима това небесно видение може да обръща внимание на – няма какво да се лъжем – подпийнали и напушени плешиви туристи с видимо наднормено тегло?
Тя се усмихва още по-чаровно и потупва седалката зад себе си. Малко се притеснявам, но възможността да прегърна през кръста такова божествено създание си струва риска. Пък и, откровено казано, пеш ще има да трамбовам още поне час, а така ще стигна за пет минути. Жалко, че няма да са десет...
Момичето кара спокойно, бързо овладявам равновесието и след някоя-друга минута отпускам ръцете си, сключени на кръста ?. Грешка! Точно в този миг моторът преодолява един „легнал полицай”, тялото ми подскача върху седалката, панически се пресягам напред и в шепите ми се озовават двете ? гърди.
Sorry – промърморвам сконфузен, наистина не мислех да опипвам мацката. Тя се залива от смях и на пресекулки отвръща: No problem, you welcome!
Е, щом съм добре дошъл… Дали уважаемата госпожица ще има нещо против един коктейл? Точно срещу хотела ми има чудесен бар...
Половин час по-късно вече сме в стаята ми. Очарован съм от моята нощна спасителка. Не само е хубава, но и весела, и остроумна, и с чудесно чувство за хумор. Работи в някакъв нощен бар. Тарифата ли? Ами за мен щяла да бъде само стотарка.
... и ето че пръстите ми вече заравят в нейната коса, тя отмята глава назад, облягайки я на рамото ми. Имам достъп до нежната ? гушка, до меките изваяни гърди. До плоския стегнат корем. До колана, крепящ впитите джинси. Откопчавам ги и ги смъквам надолу. Краката ? също сякаш са правени на струг... Май никога преди не съм държал в прегръдките си толкова красива жена.
Реакциите ? на моите докосвания са школувани, но не грубо подчертани. Лекичко я завъртам с лице към себе си и бавно коленича, прекарвайки език по вълшебните ? гърди, по корема, до ръба на бикините. После целувките ми преминават към тънките глезени, към прекрасните колене, нагоре по прибраните бедра... Тихите ? въздишки ме надървят окончателно. Последното късче тъкан пада от божественото тяло, интимната прическа е късичка и оформена в думите kiss me. Засмивам се и леко побутвам лявото ? бедро настрани.
И се втрещявам.
Там... виси... ХУЙ!!!
...
Вдигам невярващ поглед нагоре. Мъжът изчезва. Над мен е навело глава чудесното момиче. Правите черни коси сякаш затварят в едно райско пространство красивото лице, топлите бадемови очи, меките, но стегнати гърди. Усмивката ? е нежна, погледът пълен с обещание. Отново премествам поглед надолу. Хуят не се е дянал никъде. Все така виси, вече леко набъбнал... И крещи в лицето ми: целуни ме!
Топла ръка със съвършено изпипан маникюр ме хваща под брадичката и я придърпва нагоре. Срещам пак този поглед, какъвто имат само азиатките. Чувствените ? устни се разтеглят в приятелска усмивка, другата ? ръка повдига висящия кур и го демонстрира пред очите ми. Средно голям, но с добре оформени вени. После, все така държейки ме за брадичката, го прекарва по лицето ми.
Езикът ми, буквално против собствената ми воля, се плъзга между стиснатите ми устни и проследява движението на топлия ствол. Отгоре се донася въздишка и тя, заедно със съчетаното въздействие на алкохола и тревата, сякаш отключва и рязко разтваря някаква порта.
Устните ми залепват за главичката, очите ми се склопват и някакъв атавистичен рефлекс създава в устата ми вакуум. Нейният хуй плавно се плъзга между устните и зъбите и изпълва устата ми. Замирам. Тя също не помръдва.
След няколко секунди го притискам с език към небцето. Усещам насрещното трепване и парчето месо в устата ми набъбва още малко. Повтарям упражнението. Отново. Отново. Тя покорно реагира на всяко дразнение. Курът ? вече ме е изпълнил изцяло. Горещ и твърд, той бавно започва да се движи.
Отварям очи. Гледам я отблизо, отдолу нагоре. Колко странно, всяко от движенията на моята гостенка е напълно женско. Женствено до съвършенство. Не мога да се отърва от чувството, че чукам една неземно хубава жена. Доказват го и нейните тихи стонове. Но хуят, който притиска езика и опъва бузите ми, показва, че всъщност чукат мен. В устата, като последния духач!
Момичето прави крачка встрани, без да пуска главата ми от ръцете си и се изтяга по гръб на широкото легло. Сега той гордо стърчи нагоре и ми дава възможност да се наведа над него и да се съсредоточа.
Отлитам някъде в безкрайността. Връхлита ме пристъп на шизофрения. Мъжката ми същност не е изчезнала, надървил съм се до болка. Ръцете ми се плъзгат по разкошните цици, опипват стегнатия задник, гъделичкат сфинктера ?, наслаждават се на всяка извивка на добре гледаното женско тяло, обаче в главата ми се е настанила някаква вманиачена минетчийка. Устата ми стръвно се надява на хуя ?, повръщателният рефлекс отдавна е преодолян, втвърденият парещ грездей потъва дълбоко в гърлото ми и по целия му ствол се стича разпенена слюнка.
Спирам за малко, за да си поема дъх. Лижа топките ?, от време на време ги засмуквам. Гладки са до невъзможност. Двете ми ръце обгръщат хуя, добре смазан от гърления ми секрет, леко се плъзгат по него, дразнят главичката, притискат перинеума. Моята гостенка се гърчи неконтролируемо.
После с неподозирана за крехкото ? тяло сила ме издърпва в леглото и ме просва по гръб. Сега тя е налапала моя, косите ? се стелят по корема и бедрата ми, божествените ? цици се клатят над мен. Мъжът в главата ми блаженства. Но след малко неговата съседка минетчийката надава обиден писък. Тя си иска своето!
Притеглям момичето лекичко. Без да пуска хуя ми от устата си, тя извърта тялото си около оста му и почервенелият ? член отново провисва над устата ми. Налапвам го със стон и той се плъзга право в гърлото ми. Оставям го да се настани там и правя гълтателни движения.
На другия край на леглото се случва същото. Налапали сме се до дъно, гърлата ни са запушени, не дишаме, тишината е пълна и странните звуци, наподобяващи гмуркане на тюлен във вана с олио, само я подчертават.
Задушавам се, трябва да глътна това, което ми е заседнало в трахеята! Изпъвам език и се опитвам за завлека и топките ? в хранопровода си...
Не знам колко време продължава всичко това. Накрая усещам само един последен удар, пулсиращият хуй се изтръгва от гърлото, главичката му се хлъзга по езика, по устните и капки гореща сперма оплискват гърдите и корема ми. Тялото ми като че ли е чакало само този момент. Експлодирам. Тя го задържа в устата си и го изсмуква до сухо.
Няколко минути лежа така, курът ми бавно спада в нейната уста. Дишането ? е леко, но бавно и дълбоко. Изтеглям се от нежните ? устни. Тя не помръдва. Заспала е.
Е, нищо чудно, такива сме мъжете... :)
След десетина минути тя отваря очи, надига се, целува ме лекичко по устните и започва да се облича. Изпращам я до вратата и ? подавам две стотарки. Тя ме поглежда леко изненадана, бяхме се разбрали за една! Прегръщам я през рамо и целувам вдлъбнатинката между ключиците ?, а след това едва забележимата адамова ябълка.
- Втората е за благодарност – изкашлям с леко прежулени от нейния член гласни струни. – За това, че пробуди жената у мен.
За сетен път съм озарен от топлата ? усмивка, банкнотите потъват в задния джоб на джинсите, на устните ми каца последна лека целувка и вратата се затваря зад гърба ?.
Хлътвам в банята, изкъпвам се хубаво и се отпускам в широкото легло. Мислите ми блуждаят далеч, далеч, в някакъв свят, където съм намерил достатъчно пари за хормонална терапия. За всевъзможните лекарства и хапчета, които ще изтънят краката и гласа ми. За обувките с токче, на които ще крача. За буйната дълга грива, която ще развявам. За циците, които ще се поклащат от походката ми и ще карат и двата пола да се обръщат след мен със завист и желание...

J. Silver

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 21c1323c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1248.   Здравейте отново. 1234-продължението

-Заповадай, седни. -покани ме жена ми, след като се запознах с всички гости. Седнах до нея на дивана а хуя ми вече се надигаше и правеше палатка под тънката материя на халата. -Вечерта и оргията са изцяло твой. -каза ми жена ми. - с какво предлагаш да започнем?
Окопитих се бързо от първоначалното стресване и й казах.
-Като за начало да започнем с минети. -разтворих халата и хванах жена си за главата навеждайки я към хуя си. Тя отвори устни и ми пое хуя до половината, притиснах я още но тя се задави и се отдръпна от мен. Кън мас се приближи този който жена ми представи като гей и клекна срещу нея, налапа ми хуя до корена и задържа доста време, после го подаде отново на жена ми. Тя се опита да го поеме целия но и след този неуспешен опит се отказа и коленичи в краката на семейния мъж и пое неговия който бе видимо доста малък. Жена му клена до нас с моя авер който ми въртеше страхотен минет и се включи с него, лезбийката легна под жена ми и започна да я лиже от клитора до ануса а семейния започна да й трие клитора с пръсти. Усетих че ми идва да се празня и притиснах главите на двамата ми партньори по плътно и тогава си пуснах спермата омазвайки ги по лицата...

-отправям предложение, следващата сцена да се продължи в този дух от някой от саита тук.
пример -подължение на 1234 Лили.... и така нататък

 
  ...

1051-1100 от 1643
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker