Да споделим най-мръсните си фантазии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121582)
 Любов и изневяра (29813)
 Секс и интимност (14412)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18629)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да споделим най-мръсните си фантазии
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 1191350 пъти
Моля администраторите за червена точка!

Отправям едно предизвикателство на всички готини и разкрепостени хора тук! Нека си разкажем най-мръсните, тъмни и тайни фантазии. Кое ни се иска, но никога няма да посмеем да поискаме от партньора си, кое тайничко се надяваме да ни се случи, но знаем, че няма и какво в крайна сметка ще си позволим да пробваме наяве.
Знам, че сексуалната разкрепостеност е на различни нива и ако за мен някоя мърсотийка е нещо нормално, за друг същата ще е едва ли не табу. Затова смело!

Но наистина мръсни фантазии, от онези, които те карат да се подмокряш (или надървяш). Фантазии, излиащи от границите на... ми мечтая си за вечеря със свещи и продължителен секс, еротичен масаж. Сметана, ягоди и т.н. Не казвам, че са лоши, даже напротив - много е красиво и естествено да си мечтаем да се почувстваме като Холивудски звезди. НО в тази тема нека става дума за нещо по-така: фистинг, анален фистинг, свършвания, писинг, тройки, оргии, играчки, сценарии, грубости... ВСИЧКО!!!

Моля за детайлни описания!
Анонимно поне можем да се отпуснем и да бъдем себе си, нали?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1201-1250 от 1643

преди: 10 години, 6 дни
hash: b0e7d5479d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1402.   Ето ви една нова фантазийка пак.
Много харесвам немците!
Представям си, че съм на море с една приятелка и вечерта сме на дискотека. И двете сме оскъдно облечени, леко пийнали и танцуваме. Ситуацията направо ври от хормони. Разгонени момчета и мъже ни наблюдават докато правим чупки на дансинга и гледаме похотливо.
Двама сладки немци ни зяпат. И двамата са руси и със светли кожи, мускулести и плочките им си личат под потните тениски. Наблюдават ни с такива големи очи, сякаш не са докосвали жена от месеци.
И двете забелязваме това и започваме да се движим още по-предизвикателно.
Най-сетне пичовете стават и започват да танцуват с нас. Постепено все повече се добилжаваме, започваме да се отъркваме и аз усещам колко е доволен моят кавалер :D
Той започва да ме докосва все по-свободно и очевидно му харесва.
гледам го в големите сини очи, невероятно секси е!
Танците започват да стават все по-разкрепостени и въобще не ни пука, че цялата дискотека ни зяпа.
Все повече започвам да се подмокрям, докато немецът ме докосва, а усещам че и той се е... стегнал!
След известно време изтущителни танци се сещаме, че е време да отидем на по-спокойно място и оставяме приятелите си да си денсват още.
Отиваме до тоалетната, където се запознаваме на спокойствие и преди да сме си запомнили имената, вече се мляскаме като луди.
Ръцете му веднага започват да мачкат дупето ми и да обхождат тялото ми.
Усещам устните му и езика му вече и по вратлето си и ръцете му навсякъде. Очевидно и двамата сме много разгонени.
Започвам да опознавам тялото му с ръце и откривам, че наистина е много нацепен.
Без са ме пита, ме хваща и ме вкарва в едната от кабинките, докато още не са дошли желаещи за тоалетната.
Заключва вратата и започва да ме целува още по-диво. Сам сваля тениската си и ме запознава с татусите си. Направо е страшен!
Заставам на колене и разкопчавам панталона му. Наистина е много доволен!
Започвам да го задоволявам орално, а той се опитва да бъде тих, за да не разбере някой какви ги вършим.
Доста се старая с устни и езиче и на него доста му харесва.
След това просто ме вдига, сваля бикините ми изпод полата, долепя ме до стената и започва да ме клати така яростно, както само немците могат. Всеячески се опитвам да бъда тиха, но е трудно. Членът му е доста голям и той е доста бърз.
След известно време секс, го вади то мен и пак ме поставя на колене. Свършва в устата ми, обличаме се и в момента, в който излизаме от каминката, виждаме, че нашите приятели тъкмо излизат от таз идо нас :D:D:D:D Май те също н еса се стърпяли.
След това просто се връщаме на бара и си поръчваме по нещо студено за разхлаждане.


Момиче на 18

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 34ff711574
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1403.   Мисля си за една мацка, която винаги се държи много перверзно. Говори мръсотии от типа как като види някой „як сладък батко“ иска да го „опита“ и после докато я чука брутално да го дере по гърба всеки път когато свършва.
Фантазията ми е свързана точно с нея. Пухкава със сочно дупе и големи гърди, а зърната и се очертават всеки път когато е горещо защото не обича да носи сутиен.
Иска ми се да отидем на плаж, но да е някой отдалечен и да сме само двамата. Там да полежим малко един до друг и тя да каже, че щом няма никой не и е проблем да си свали горнището на банския. Аз да се подсмихвам и следкато направи това да и кажа, че в такъв случай нищо не й пречи да си свали и долнището. Все пак сме сами, а тя да каже, че ще го направи само ако и аз остана гол. Понеже съм доста срамежлив обмислям малко предложението й, но мислъта, че ще я видя гола ме възбужда и решавам да го направя. Свалям банския си тип боксерки и мъжеството ми лъсва пред нея (естествено преди това съм го обръснал гладко). Леко пулсиращ и почти започнал да се изпълва с кръв, хуя ми стой пред лицето й, а тя го гледа няколко секунди без да помръдне. Съблича се и тя, а сладката й малка путка и дупенце са без нито едно косъмче. Шегувам се, че ако се опита да каце комар ще се хлъзне и ще си счупи праката. Тя се смее и след това ме пита искам ли да видя нещо. Без да чака отговора ми с два пръста разтваря путчицата си и ми показва клиторчето което вече е доста набъбнало. Аз се възбуждам още повече при тази гледка и хуя ми се изправя и започва видимо да пулсира. Тя се усмихва и казва: О! Явно ти харесва гледката.
Без да мога да кажа нищо стоя и гледам, а тя решава сама и ме хваща за хуя. Стиска леко и казва: Мммм! Доста е твърд. Мисля да го опитам.
Лапва главичката на хуя ми и прави недни хубави неща с език. Дръпва се леко назад и казза: Страхотен е! След което го лапва целия и започва да му духа супер яко. Прави си сама дълбоко гърло (което страшно много ми харесва). Отпуска се назад и ляга, а аз вече едвам чакам да и го вкарам в малката влажна путка. Още при първото вкарване започва да пъшка и едва си поема въздух. Кукам я така брутално няколко минути, а тя забива нокти по гърба ми всеки път когато свършва. От начало по-леко, после все по-силно. Вече започва да ми оствя белези и я предупреждавам, че ще я завържа, а тя казва, да правя каквото искам само да не спирам да я чукам защото много и харесва. Обръщам я по корем и завързвам ръцете й зад гърба й. Постявам я на колене и да се опира на гърдите си. Разтварям котенцето й и започвам да я лижа, а тя се гърчи от удоволствие и крещи. После го вкарвам нежно и я чукам бавно за да я изтезавам. Започвам бързо и грубо, а тя едва си поема въздух. Хващам я за завързаните ръце и я опъвам все по-силно и дълбоко, а тя крещи все повече и повече. Изведнъж спирам и го вадя, а тя се отпуска и диша тежко. „Искам още. Моля те. Искам пак. “ – едва си поема въздух. Аз се приближавам до лицето й и казвам с усмивка – Първо трябва да опиташ вкуса и топлината си. Тя застава на колене и без да чака втора покана лапва надървения ми до пръсване хуй. Облизва го, лапа го, ближе топките ми, сама си прави дълбоко гърло и спира за да си поеме въздух. Аз й казвам, че е добро момиче и минавам зад нея. Тя отново застава в кучешката с високо вдигнато дупе. Аз потърквам малко хуя си в путчицата й, но след това го премествам по-на горе и натискам леко. Тя се дръпва на пред и с недоумение пита: Какво правиш? Аз я хващам през кръста и я дръпвам към мен. Хуя ми без никакви спирки влиза в путката й, а аз правя няколко движения и отново го вадя. Премествам го към дупето й и казвам: Ще ти хареса. Започвам да натискам леко и хуя ми малко по малко влиза в дупето й, а тя потреперва при всяко пулсиране на хуя ми. Вкарвам го целия, а тя стои с зяпнала уста и едва диша. След няколко секунди сама започва да се движи, а хуя ми влиза целия в малкото и сладко дупенце. Хващам я за косата и започвам да я опъвам докато вкарвам и изкарвам брутално бързо и дълбоко целия си хуй в тази малка и стегната дупка. Правя това няколко минути и не издържам. Толкова е хубвао. Вадя го и едва успявам да се приближа до лицето й. Изхвърлям се мощно и супер много, а тя не може още да се съвземе от множеството оргазми. Цялото и лице е в сперма. Развързвам ръцете й, а тя събира и облизва спермата. Усмихва се, отпуска се по гръб и казва само: Уоу! Страхотен си. Малко почивка и искам пак, но преди това ще влезем малко във водата. ?
Хубаво лято на всички и много секс какъвто си пожелаете.
TNT

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f4e9e92cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1404.   Аз съм на 15 хахаха... Фантазирам си винаги, как някой идва дали ще е момиче или момче, няма значение, но идва и започва да ме лиже.... много много и то много бързо, но ме е вързал/а...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8082d2a4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1406.   със съпругата ми често си фантазираме. тя се възбужда страшно много от идеята да поема два кура докато лиже възбудена и пълна със перма вагина. говорим си как бихме лапали някой хубав кур. как ще го надървим и ще облизваме голямата му главичка и грапави вени. тя ми шепне в ухото как иска да види да ми го вкарват в ануса, аз да го поемам и да я лижа едновременно, а после да поемем бликащата сперма. на мен ми се иска да видя как сяда върху чуждия надървен кур и го поема в сочното си пиче. през това време аз да лижа набъбналите срамни устни и клитор на другата мацка. искам да засмуча вагината й и да усетя чуждите сокове примесени с остатъци от сперма. педсавяме си как двата кура влизат във влагалището й. възбуждаме страшно много преставата друг кур да се трие в моя и заедно да изпърваме разлигавената вагина на жена ми докато се изпразним в нея. след това да продължим с другата жадна путчица. искам да усетя възбудения и твърд кур в ануса си докато чукам чуждата жена. искам да го поемам докато ме изпълни с топла сперма. важни участници в нашите игри са вибраторите ни и пенис колан. обожавам да ме чука с него. тава са наште тайни игрички

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8082d2a4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1407.   искам някой да изпразни спермата си във вагината на женам ми а аз да я оближа

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 790516ca05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1408.   Така, прочетох голяма част от фантазиите и съм приятно изненадата. Нека и аз да споделя своята.

В реалния живот гаджето ми има най-добър приятел, който също е толкова секси, колкото него. (реалностите до тук) Много пъти съм си представяла как с приятеля ми просто си лежим на леглото и изведнъж идва секси приятелчето му. Аз се учудвам и го питам защо той е тук, а те само се споглеждат и не казват нищо. Както лежим и си гледаме филм изведнъж и двамата започват да ме опипват, да ме притискат към себе си. Единия започва да ме лиже, а другия ме целува страстно. Аз не искам това да се случва, опитвам да се освободя, но не успявам. След това, за наказание, приятелят му ми го вкарва рязко в дупето, а приятелят ми ме кара да му лапам и ми го вкарва до гърлото. После и двамата ме чукат едновременно и правят каквото си поискат с мен. Накрая свършват и просто излизат от стаята, все едно нищо не е станало!

Тази фантазия никога няма да се осмеля да я кажа на гаджето си.. Иначе страшно много ми се иска!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6022bc98af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1409.   Той се прибира вкъщи. Аз го чакам гола в кухнята. По зърната ми има сметана. Виждам го как ме гледа- в очите му играят малки пламъчета. Той веднага пуска куфарчето со на земят, съблича си палтото и набързо събува обувките си. Идва към мен и започва да ближе сметаната от зърната ми. След това тръгва да ме целува, но аз не му позволявам. Завързвам го за един стол, с ръцете отзад, за да не може да ме докосва, пускам песента на Enrique Iglesias 'tonight I am f***ing you' и започвам да му тазцувам пред стола. Отново го поглеждам в очите и виждам, че вече има нещо друго в очите му не само плачъчета, нещо животинско. Но аз продължавам да го дразня. Започвам да танцувам в скута му, като междувременно се пипам по гърдите и между краката. Вече виждам как милия ми любовник започва да се зачервява, да се поти и да ме моли:
- любов моя, моля те развържи ме вече.
Но аз се правя, че не го чувам и продължавам започнатото. Но след малко спорам и решавам да до поизмъча любимия си още малко. Започвам да мастурбирам пред него. А той, нящастника, продължава да ме моли:
- слънце мое... луна моя, моля те не мога да издържам повече... Умолявам те развържи ме.
Аз спирам и отивам към него и му прошепвам в ухото:
- Още малко, любов моя.
Поглеждам надолу, към скута му и виждам, че вече ми се е вдървил. Запявал да го разсъбличам. Първо събух панталоните му и чорапите, след това боксерките му, после махнах вратовръзката му и започнах да разкопчавам ризата му. Не можех да махна ризата от гърба му, тъй като ръцете му бяха завързани, заради това направо я разкъсах. Отново погледах кум скута му и видях възбудения му член. Започнах отново да танцувам в скута му, но уви не за дълго защото вече започнах да съжелявам приятеля си. Развързах го от стола, а после и ръцете му. Той веднага ме сграбчи, вдигна ме и ме занесе в спалнята. Там, още преди да си го е вкарал в мен, ми прошепна:
- обичам те, *****.
Щом чух това не можех да се сдържа и веднага го целунах. След това аз му прошепнах:
- тази вечер съм твоя робиня, обич моя. Не ме щади.
Като чу това, той веднага ме хвърли на леглото разтвори краката ми и почна да ме лиже. След известно време аз почнах да му правя свирка. Следващото нещо, което направи- завъртяме и ми каза да застана в кичешката поза. А аз, рожинията, му се подчиних. Той почна лекичко да си го вкарва и постепенно започна да ускорява. Той ме пляскаше по дупето в началото лекочко, но аз крещях да ме удря по- силно. Той ме послуша. След това си го извади и почна отново да ме лиже. В следващия миг аз станах, прегърнах го, сложих го да легне по гръб, а аз седнах ветхи него. Сложих пениса ми в мен и почнах леко да подскачам върху него. След малко погледнах гърдите му и забелязах, че има толкова много драскотини, от които дори течеше кръв. После той че обърна и той застана отгоре ми. И така, в смяна на пози, правихме любов до зори.
П. С. Съжелявам, че съм го разказвала в мин. Вр, ., все едно се е случило, тъй лато това е само фантазия, но малко се по увлякох.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4683c7cd0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1410.   Аз съм момиче на 19.
Представям си как гжто ми ме изнасилва. Аз се дърпам, моля го да спре, а той ме хвърля на леглото. Да ми показва, че ще ме завладее при всички положения, колкото и да упорствам.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f1f1187ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1413.   Вземам я към осем. Тя изглежда ужасно секси в черната си вечерна рокля, с чорапи с ръб и обувки с висок ток. Забелязвам прическата, маникюра, усещам аромата. Обичам такива жени си казвам наум.

Следва вечер, в която я обграждам с внимание. Държа се както следва да се държи джентълмен. Отварям й вратата, помагам й да слезе от колата, поднасям й палтото, правя премерен комплимент за начина, по който тя изглежда, посвещавам й цялото внимание и вежливост, на които съм способен. Карам я да разбере, че пред себе си виждам изящна жена и изискана дама, която заслужава да я нося на ръце.

Отиваме в апартамента ми, предлагам й коктейл, който сам й приготвям и поднасям. Говорим за една от картините във всекидневната. Разказвам й тривиални факти от живота на художника.

Нежно докосвам лицето й и я целувам по устните- правя го спокойно и уверено. После я хващам за косата и я свалям на колене пред мене без да говоря, без да питам. Тя започва да ми духа докато ме гледа в очите. Не издаваме звуци, няма стенания. Държа едната си ръка в джоба на панталона докато стискам косата й с другата. Червилото й оставя следи по члена ми. Смуче го бавно и спокойно и всяко движение на устните и ръката разкрива натрупания опит и похот. Леко ускорява ритъма, за да ми помогне да свърша. Казвам й, че е мръсна курва и чувам "мммм" докато тя гълта.

Преди да си тръгне застава пред огледалото и си слага червило.

На следващия ден изпращам цветя в офиса й. И получавам есемес "Прекрасни са".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fb8031044c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1414.   Винаги съм била много перверзна, макар че съм само на 21. Мислех си, че никога няма да намеря някой който да задоволява странните ми желания... Освен това се срамувах от тях и си мислех, че съм ненормална, че нещо не ми е наред и пр. Но ако мога да си позволя да дам един съвет на всички - ако осъществите фантазиите си, ще се почувствате много по-добре :) Ако половинката ви наистина ви обича, би трябвало да се съгласи да изпълни желанията ви, пък и нещата, които хората са споделили тук са в по-голямата си част осъществими и не чак толкоз "извратени".

При мен работата е малко по-различна; никога не бих се осмелила да поискам нещата, за които мечтая, от някой, който е "ванила"... Затова започнах да си търся партньор за по-груби неща. Извадих голям късмет и срещнах приятеля си с който успях да задоволя и най-тъмните си фантазии.

Той е свестен човек и по-"нормален" от мен; пада си най-вече по къси полички, червило, опашки, шляпане по дупето, анален секс... Обича да му правя свирки и да му лижа топките, а и на мен ми харесва ;) Понякога гледаме порно заедно и това много ни възбужда.

Аз обичам да се държат много грубо с мен... Да ме блъскат, да ме удрят, да ми плюят в лицето, да ме обиждат, да ме заплашват. Фантазията ми е да бъда отвлечена, изнасилена, третирана като парче месо и дори убита... Е, разбира се че това е само фантазия и не искам да се случи наистина. Но направо полудявам когато приятелят ми се държи грубо, когато ме притиска и държи здраво докато се дърпам... Когато ме стиска за врата и изпадам в паника, защото не мога да дишам, или когато ми запушва носа докато кура му е в гърлото ми... Един път му споделих една фантазия, която имам от много отдавна, и следващия път докато ме чукаше на задна, той изведнъж извади един сгъваем нож под възглавницата си, притисна го до гърлото ми и каза: "когато свърша с теб ще ти прережа гръкляна, ще гледам как кръвта ти изтича... " Не знам защо, но страхът и възбудата са прекрасна комбинация. Един друг път той ме чукаше доста грубо, което е болезнено защото члена му е с приличен размер ;) Започнах да стена по-силно и почти да крещя, а той каза: "млъквай, курво" и започна да ми удря доста силни шамари. Аз се разплаках, а той спря и започна да ми се извинява, направо се разстрои повече от мен. Аз пък казах: "това беше страхотно, моля те, не спирай", а той се учуди, но го направи... След това се чувствах много добре, сълзите някакси ме пречистиха... А пък той каза, че усещал как след всеки шамар путето ми става все по-мокро. Сега това адски ми харесва и искам да го уговоря да ме удари с юмрук, но него го е страх :P Неговата мечта пък е да съм по бельо и завързана за един цял ден, а той да ме използва когато пожелае, на края на деня цялото ми тяло да е покрито със сперма... Само че аз мисля, че ще ми стане скучно ако съм завързана цял ден. Но все пак, ще се повторя и ще кажа че да изпълниш най-мръсните си и най-странни фантазии носи голямо удовлетворение, така че го препоръчвам на всички :)

п. с. Понякога и аз си мечтая да съм доминираща, но за това ще разкажа някой друг път.

Силвия

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 59ddb8196d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1415.   Последните седмици свършвам само от мисълта как някой уринира по мен.
Представям си как приятеля ми ме закопчава с белезници за леглото и прави с мен каквото си иска и както си иска.
Само че не е груб, прави всичко с финез и се наслаждава да гледа как се смея под гъделичкащото чувство, което събужда в мен.
След секса и всички екстри искам просто да се изпикае върху мен, все едно е нещо нормално в секса, все едно му е второ свършване.

Момиче на 18

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cf7f118258
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1416.   Искам да спа със Сънчо. Не знам защо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 197238d2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1417.   Аз съм мъж на 30 и ми се иска или фантазирам за някое милфче което да ми разбива фантазиите просто за секс,да ме побърква просто,да си пада по анален и да ме тормози с дълги и мръснишки свирки.... Просто да ме предизвиква,да изкара наяве животинското в нас

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a0ab24bb0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1418.   Момче съм и имам ужасна фантазия понякога - че правя секс с певицата Дана Интернешънъл... Знам, че е транссексуална, но изглежда страхотно, а и обожавам песните ?, тя е една невероятна жена. Не си падам по транс жени, но Дана определено ми е някаква мръсна фантазия.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a0ab24bb0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1419.   Фантазията ми е, че го правя с певицата Дана Интернешънъл. Знам, че е транссексуална, но тя изглежда страхотно, обожавам песните ?, а тя е една невероятна жена. Вижте я например в клипа на Ding-dong... Страхотна е! А иначе изобщо не харесвам транс жените, Дана обаче е изключение ;).

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3765d3f418
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1420.   Здравей те. Мъж на 46, семеен от 25 години, жена ми също е на 46. Щастлив брак благодарение на разнообразния секс през годините. Обичаме да гледаме порно и да правим същите пози и действия като героите от екрана. Последните няколко месеца имаме една игра... всеки ден, всеки от нас си намисля някаква перверзия и вечерта си я осъществяваме. Обичаме секса във всичките му форми без садо, Върховно удоволствие ни доставя когато правим секс със друга разкрепостена двойка като редуваме орален, анален, вагинален, би и всичко което се сетите. Ще ви разкажа за вчерашния ни ден.
Бях на работа когато жена ми ми се обади и ми каза:
-Мили, здравей. Днес искам да отидеш до секс шопа и да си купиш една голяма тапа за газа, да си я вкараш и цял ден да стоиш на работа с нея. Довечера като си дойдеш съм ти приготвила изненада.
Отидох веднага до секс шопа, който е на две преки от офиса ми и си купих желаната играчка от жена ми. Върнах се в офиса и влязох веднага в тоалетната за да си я поставя. След това се отправих към офиса си. Явно походката ми е била доста странна защото секретарката ми ме попита да не ме боли нещо. Отговорих и че всичко е ок и влязох в кабинета си, седнах с облекчение във фотьойла си и се отпуснах в мечти за довечера. В пет часа секретарката ми влезе при мен и ме попита:
-Искаш ли да те откарам, знам как се чувстваш.
Погледнах я въпросително.
-Забравил си опаковката в тоалетната-каза тя на учудения ми поглед.
-Е, вече знаеш тайната ми. Ще съм ти много благодарен ако ме откараш до нас.
-Ок, да тръгваме че женати ни чака. -на което аз отново зяпнах. -Не се учудвай, аз съм една от изненадите за тази вечер.
-Ахаа...
-Пътем ще вземем и моя че и той не може да си кара колата сам.
-Сигурно и в неговия задник има нещо такова като в моя?
- Да така е.
Станах и тръгнахме за мъжа й и после за в къщи. Там жена ми ни посрещна гола само с една препаска с пенис колан. Отново бях изненадан но и ми стана приятно, след целувките за посрещане тя ни каза:
- Отивайте в банята и се изкъпете, чакам ви в хола! Вие двамата не вадете тапите от дупетата си.
Без да кажем нищо ние се съблякохме и влязохме в банята. След като се изкъпахме послушно отидохме в хола и се присъединихме към жена ми. Там тя подаде още един пенис колан на секретарката ми и й каза да си го сложи нас с мъжа й ни постави на единия диван а те двете седнаха на другия срещу нас.
- Едната час от перверзията ми се изпълни, -каза жена ми-сега предстой да направим и втората:Ние с Мима-секретарката ми-ще се чукаме двете а вие двамата ще се ебете заедно. Условието:-каквото правим ние да го правите и вие. Ок?
-Ок. Ок. -съгласихме се и ние с Пешо.
Жена ми започна да целува Мима като ме гледаше в очите, аз направих същото с Пешо. След известно време Ани-жена ми-нагласи Мима върху масата така че да може да я лиже и в същото време да гледа нас с Пешо. Той легна до жена си в обратна посока а аз се настаних между краката му. Ани започна да лиже Мима от ануса до клитора, аз се наведох за да направя същото.
- Извади му тапата от дупето - каза ми тя-и след това му го излижи, а когато смуча клитора на Мима ти му лапай хуя.
Изпълних точно указанията на жена си и се усещах много възбуден. В този момент ме осени една мисъл.
- Ани, Когато ебеш мима в дупето е ясно какво да правя но когато я ебеш в путката какво да правя?
- Ще му лапнеш хуя и ще му правиш минет като се опитваш да си вкараш върха на езика в канала на хуя му.
- Ок.
- А, и когато на някой му се прииска да се празни, може само в устата на другия. като съответния отива при жената му и споделя спермата с нея.



край на 1 част.
Ако ви е харесал разказа, пишете и ще ви изпратя следващите части

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 612abcfebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1421.   Не мога особено да се впечетля от гола жена.
Това което ме възбужда само като говоря е жена с много фин чорапогащник и супер високи и тънки токчета. От 15 години мечтая за такова нещо. Няколко пъти съм успявал да накарам половинката да се облече с купените от мен чопапогащи и токчета, ама е много рядко и за кратко.
Мечтая да галя краката и пипам токчетата, нежния допир на бедро в чорапогащник до пениса, а чорапогащникът е с отвор на точното място.
И тъй като рядко ми се случва това започнах аз да си обувам чорапогащник и токчета. Става страхотна чикия.
Но продължавам да си мечтая за женските крака. Проблема е че го искам твърде често.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 612abcfebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1422.   Ето нещо което не съм срещал. Само кипчета има и нета и то много ограничено.
Страшно се възбуждам от млада жена (до около 45-50 г) с изкуствени зъби, ама цели протези дето се махат. Ама не да ми прави свирка а само да ги сваля и слага а ако и аз и ги сваля докато члена ми е в нея, това ще е най якото свършване. Ако някой споделя това, моля за линкове с клипове.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 23cdd03515
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1424.   Това го изпратих по мейла на жената, която обичам, но с която не мога да бъда всеки ден. После открих този страхотен сайт. Да публикувам написаното ме провокира Лили, чийто фантазии четох снощи, възбуден до пръсване:

Да спим двамата прегърнати е вълшебство. Да усещам нежното ти тяло до себе си и равномерното ти дишане е толкова успокояващо. Така съм заспал и тази нощ – гол до теб и ти гола, почти върху мен дясната ти ръка върху сърцето ми, главата ти върху гърдите ми. Спим...., но не всички, изглежда само аз. Спускаш нежната си ръчичка от сърцето ми съвсем бавно и неусетно надолу по тялото ми. Изглежда не осъзнаваш колко си нежна по принцип, а сега се и стараеш да не ме събудиш. Не мърдаш с глава, ориентираш се по дишането ми. После ръката ти вече ме докосва, правиш го с върха на пръстите си, после нежно слизаш още по-надолу и с шепа обгръщаш тестисите ми. После с два пръта ме хващаш при основата и съвсем леко ме стискаш с тях, прекарваш ги нагоре и ме обхващаш с цяла длан. И спираш. Държиш ме с цяла шепа и не мърдаш, защото усещаш, че започвам да дишам неравномерно. Не искаш да ме събудиш. Обичаш ме. Моята нереакция ти дава спокойствие. И кураж да продължиш. Започваш нежно да ме галиш и усещаш колко много вече съм възбуден. А го правиш толкова нежно.... И пак спираш
Бавно, много баааавно спускаш глава надолу. Почти гледаш да не мърдаш за да не ме събудиш. Ето вече бузката ти е при корема ми, още малко ти трябва да не се събудя. Толкова съм близо. Вече върха на езика ти може да ме докосне, още малко...и успяваш. Държиш ме с ръка и леко ме докосваш с език, още сантиметър и ще можеш да ме цункаш. А как нежно цункаш – като пролетен вятър. Леко ме обгръщаш с устни, усещам топлината и влагата, усещам тестисите си в дланта ти, двата пръста в основата си. Усещам те така – не мърдаш, миг, два....едно вълшебство време, докато се убедиш, че все пак спя. После езичето ти започва да работи, ръката също. Не можеш да движиш главата си много и бързо, по-точно изобщо не я движиш, но ти усещаш, че и така е достатъчно, защото усещаш възбудата ми, усещаш колко съм твърд, когато спреш, или забавиш до минимум и без това бавното темпо, усещаш как сякаш пулсирам в устата ти. Облизваш ме с език, докато устните ти са ме обхванали нежно, движиш ръката си почти само с мисъл, от време на време ме стискаш с двата пръста, после с устни и усещаш неспокойното ми дишане. И не спираш, и пак усещаш, усещаш, усещаш как напрежението ми расте, усещаш как ме владееш, колко безпомощен съм в този момент, езика ти усеща първата струя, втората, третата и не спираш, усещаш и последната капка..... След това пак не помръдваш докато съм още между устните ти. Не знаеш дали съм се събудил, или спя. Не знам и аз, не знам дали съм се събудил, или съм свършил в съня си? Нали ти казах в началото, че това е само една моя среднощна фантазия....

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 99a660fe6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1425.   Лайт

Браво много интересни историйки :) :) :)

Като намеря и аз ще публикувам нещо свое :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 004959169b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1426.   Това е просто фантазия. Аз съм мъж на 31.

Представям си, че отивам на купон неканен. Никой не ми обръща внимание.
Всички се забавляват и се наливат като бесни. По едно време реших, че имам нужда от чист
въздух и излязох на балкона с питието си. Гледката над София нощем е невероятна и аз й се наслаждавах.
Изведнъж усетих някой зад себе си. Чух нежен женски глад да ми шепне в ухото :
"хич не харесвам да ми се натрисат на купона! " и ме хвана за косата отзад. Не можех да се обърна, държеше ме здраво за косата с едната ръка.
Изведнъж леко ме наведе напред и с едно рязко движение ми свали панталона до под дупето.
Не носих боксерки и изведнъж задника ми се оказа вън и лекия топъл ветрец го галеше.
Тя изглежда беше с рокля, защото усетих как я надигна и изведнъж нещо опря в дупето ми.
Беше предварително смазан, доста дебел, покрит с вени и разни пъпчици и огромна главичка
пенис колан. Разтвори едната ми буза от задника с ръка и започна леко да ми го вкарва. Много леко и бавно.
Докато не влезна целия. Курът ми беше надървен до пръсване. "сега ще ти покажа какво правя с неканените гости" ми прошепна.
И започна да ме чука по-бързо. Не пусна косата ми нито за миг, просто ме държеше и скубеше и е чукаше все по-бързо и ми ставаше все по-приятно.
Започнах да стена, а тя сложи другата си ръка на устата ми, запушвайки я. Започнах да прокарвам езика си между пръстите й и на нея това й хареса,
защото започна да си играе с езика ми да го хваща, да го прекарва между всичките си пръсти.
Чукането не спираше и тя се кефеше повече от мен. Изглежда пенис коланът й беше двустранен, защото започна да стене и да ми казва, че е близо.
Започна яростно да ми го набива, като го изкарваше само до главичката, без да я вади и пак го забиваше целия вътре,
докато пубисът й не опираше в бузите ми. Бръкна ми с една ръка в гащите и ми изкара кура навън и започна да ми бие чекии, докато ме чукаше като за световно.
Усетих, че самият аз съм близо до края и й казах, че, ако не престане ще свърша много скоро. Тя сякаш само това чакаше да чуе и започна да ме чука колкото можеше по-бързо
и да ми бие яростна чекия. Започна да стене силно и усетих, че ще свърши. Отдадох се на усещането и оргазмът завладя цялото ми тяло. Свършвах анално и започнах да се празня в ръката й, а тя
сякаш не искаше да похаби спермата. Когато утихнахме усетих как ръката й с пълна шепа сперма доближи устата ми. "Ето го и десерта " каза тя. "отвори уста! "
Подчиних се и тя започна да излива спермата в устата ми и да ми я рамасва с пръсти около езика и да ми бърка в устата с пръстите си.
Без да вади изкуственият пенис от току-що изнасиленият ми анус го разкопча от себе си и ми вдигна панталона оставяйки ми го забит дълбоко в дупето.
"Другият път пак се натреси и тогава ще видиш какво ще те правя... " ми прошепна и се отдалечи в тъмнината.
Краката ми трепереха, никога не бях свършвал толкова брутално. Обърнах се и видях само силует в черна вечерна рокля. Така и не видях лицето й.
Любопитсвото ме прогаряше какво ли ще ми направи, ако дойда пак неканен? !
Сигурно нямаше да съжалявам.

Край

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5135fcb9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1428.   Здравейте аз съм момче на 23 години пробвал съм доста неща свършване в устата и тя го гълта свършване във сливата свършване във ануса лизал съм както сливата така и ануса и моя анус също са го лизали 3-ка аз още един мъж и една жена при което те бяха женени има и още нещано както и да е .... аз имам нормални фантазии искам да се снимам във порно филм даже жена ми го е казвала че ставам за порно актьор издържам около 2-часа през тези 2-часа мога да не свърша нито 1-т мога да свърша и 7 пъти искам да пробвам оргия искам да пробвам 3-ка с 2-жени искам да я вържа и да и направя абсолютно всичко което си представяте

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e75717b0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1429.   Момче на 17

Имам една много сексапилна приятелка. Тя е висока, стройна, а гърдите й са толкова сочни и стегнати, че когато разговаряме, не мога да откъсна поглед от тях. Представям си, че седим двамата в една стая и пием кафе. Колкото повече гледам циците й, толкова повече ми се надървя. По едно време тя забелязва това и се засмива. Смутен, аз ставам и пожелавам да си тръгна, но тя се доближава до мен с женствена походка. Облечена е в тесни дънки с процепи, което още повече ме възбужда. Не мога да устоя на тези безкрайни крака. Тя прошепва в ухото ми:
-Знам, че искаш да си поиграеш с тези две бебчета.
Тогава понечвам да я целуна, но тя слага пръст на устните ми.
- Не толкова бързо, сладурче. Нека първо аз да си поиграя. Сега си мой.
Тя разкопчава ризата ми и прокарва език по тялото ми. С едната ръка докосва бавно гърдите ми, а с другата ме хваща за надървения член. Отиваме в спалнята, като през целия път тя не ме пуска и ме оставя възбуден и проснат на леглото. Пуска нежна музика и започва бавно да се съблича пред мен. Маха сутиена и мачка стегнатите си сочни напращели цици. Аз също се събличам, докато я гледам как опипва прекрасните си извивки и танцува под ритъма на музиката. Когато разкопчава дънките си, аз я спирам.
- Какво има, миличък, не ти ли харесвам?
- Харесваш ми гола, но с тези лепнати дънки ме влудяваш!!! - отвръщам аз.
- Охоо, фетишистче си падаш. Хайде, наслади ми се! - още неизрекла тези слова тя се озовава до мен на леглото. Сгушвам се в нея и леко захапвам едното й зърно като междувременно галя коляното й, където има процеп на дънките, а тя милва лицето ми. Прокарва пръсти през косите ми, а аз целувам прекрасните й гърди. Нежно докосвам корема й, като не пропускам нито едно местенце. Ръката ми се спуска все по-надолу към мокрото й котенце. Когато вкарвам пръстите си в нея, засмуквам зърното й и я оставам да изпита насладата. Тогава тя изрича:
- Значи с пръстчета ще си играем, така ли? - облизва двата си пръста и ги вкарва в дупето ми. Усещам сладка болка, но и удоволствие от това, че взаимно се чукаме с пръсти, докато мачкам лявата й гърда със свободната си ръка и смуча зърното на дясната.
- Добро момче, как само се гърчиш, докато си играя с теб. Заслужаваш награда. Уляля, какво си имаме тук. - тя слага ръката си до моята, с която й бъркам и котенцето и се изпразва. Взима соковете в ръка и разтрива гърдите си с тях. Течността, останала в моята ръка, ме оставя да оближа сам. Тя маха колана от дънките си, слага го на врата ми и ме придърпва към себе си. Облизвам бавно гърдите й и поглъщам всички нейни сокове. Членът ми седи надървен през цялото време, но неизползван.
- Позволи ми да го вкарам, не издържам.
- Изчакай още малко, миличък. - казва тя.
Сваля си дънките и ме кара да лижа стегнатото й дупе. Аз като "добро момче" изпълнявам и прокарвам езика си по сочните й задни части, докато я галя по котето и корема с ръце.
- Послушничкият ми, заслужаваш още една награда. Хайде сега, разтвори крака.
Тя взима пенис колан и започва да ме чука бясно. Двамата пъшкаме от удоволствие, а аз я питам:
- Откъде знаеш, че това ме възбужда?
- Всеки мъж мечтае да е играчка в ръцете на красива жена - прошепва ми тя. - Как искам да разширя сладкото ти дупенце.
Пенисът ми се надървя все повече и повече и всеки момент е готов да изригне. Тогава тя изважда играчката от задника ми и сваля бельото си. Аз само това и чакам и започвам да й лижа котенцето. После я повалям на леглото и го вкарвам в мокрото й путе. Цялата стене, пъшка и крещи от удоволствие. Не спирам да я чукам бясно, докато не усещам, че всеки момент ще свърша. Тогава го издаждам, и й го подавам към устата.
- Десертчето оставям за теб, прекрасна моя господарке!
Тя го поема и се изпразвам в устата й. Галя лицето й, докато поглъща топлата ми сперма.
Заспиваме двамата прегърнати и голи, а аз отново смуча зърното й.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ce2d4f8e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1431.   Петък е, денят в офиса беше тежък едвам изчаках края на работния ден и сега бавно се мъкна към вкъщи. Телефонът ми звънна. Изненада! Стар приятел от университета. Не сме се виждали от много време. "Да пием по кафе?" "ОК. На нашето място, в 6." Нашето място е, разбира се, до университета. Що кафета сме изпили там с компанията... Супер! Имам точно време да стигна до там. Пристигам даже 5 мин. по-рано, обаче той вече е там. Не се е променил изобщо, въпреки че не сме се виждали от доста време, само е с костюм, което ми е доста странно, ама така е и двамата работим в офиси. Сядам, поръчваме кафе и сякаш времето се връща назад. Отново сме на 20 и пак сме избягали от някоя лекция. Говорим си, разсмива ме както никой друг. После решаваме да се разходим. Неусетно стигаме до тях, вече не живее в Студентски град. Кани ме у тях да си довършим приказките, навън вече става тъмно. Възхищавам се на вкуса му, сам мъж, а апартаментът му е обзаведен безупречно. Говорим си и пием вино, спомняме си "онези дни" и какви щуротии правехме. "А ти помниш онзи изпит?... Ами професора по..." Между нас винаги е имало сексуално напрежение, но като студенти така и не стигнахме до никъде. Сега обаче страстта е по-силна от всякога. В началото уж се правим, че я няма, че просто водим приятелски разговор, обаче усещаме, че губим контрол и докато се усетя лежа супер възбудена в огромната му спалня и нямам търпение. Обаче той не бърза, иска да ме побърка преди това. Целуваме навсякъде, говори ми мръсотиики, докосва гърдите ми и ме докарва до агония от желание. Вече направо губя контрол от възбуда, гърча се и го моля да ми го вкара, но нееее, той иска да ме измъчи до максимум. Въпреки, че виждам, че едвам се удържа. В един момент усеща, че и двамата няма да издържим дълго и сваля панталона си. Онемявам! никога не съм виждала по огромен пенис! Ако не бях толкова възбудена сигурно щях да изпадна в паника, но сега просто искам това огромно нещо в мен! ВЕДНАГА!!! Явно и той го иска и не се колебае, с бясно движение ми го вкарва до край! Изпищявам от болка, но в следващия миг насладата ме залива и той започва да се движи бясно, а в същото време с ръка масажира набъбналия ми клитор. Първият оргазъм последва почти моментално. Не знаех, че съм способна на такова изживяване! Сякаш всичко в мен пулсираше неистово. Раждали приятелки твърдят, че такова било чувството когато имаш контракции, но при мен нямаше болка само върховно изживяване. Обаче знаехме, че това е само началото. Усетих как ми шепти "Падна ли ми, кучко! Сега ще те накарам да пищиш!" И наистина ме накара да пищя! Всеки е гледал порно филми и как актьорите пищят в тях, да, ама това е само филм, игра. А аз пищях наистина! За първи път изпитах множествен оргазъм, а след като разбра, че мога да получавам и скуирт направо ме побърка! Пищях и се тресях неконтролируемо! А той сякаш проникваше все по-дълбоко и по-дълбоко. Вече усещах как властно удря стените на матката ми сякаш иска да я пробие. Последва още по-силен оргазъм от моя страна. И почти загубих съзнание, но не исках да спира! Тогава се сетихме, че не е обърнал внимание на задника ми и той властно си вкара пръстите отзад докато продължаваше да ме побърква с огромния си пенис. След това последва експлозия! Мислих си, че е невъзможно да изпиташ анален, вагинален, скуирт и клиторен оргазъм едновременно. Оказа се, че е възможно! Пищях с цяло гърло и го молех да не спира! Чувството беше неописуемо, все едно вътрешностите ми експлодираха! Обаче аз исках още, още много! Тогава решихме да пробваме фистинг. Никога не бях пробвала преди, но той знаеше какво да прави. След поредния супер оргазъм, просто извади члена си и със замах вкара ръката си чак до лакатя и я сви в юмрук! Не мога да опиша какъв оргазъм последва! Мислех, че съм стигнала предела и не мога да изпитам по-силна наслада, но грешах. Болката и насладата се смесиха и за първи път в съзнателния си живот буквално излязох от тялото си и като страничен наблюдател гледах как тялото ми се гърчи и агонизира в най-мощния оргазъм. На всичкото отгоре нямаше край! Каза ми, че покрай многото си пътувания на Изток бил научил някаква техника, с която да удължи оргазма на жената. И я приложил върху мен! Просто бил любопитен колко дълго може да продължи един женски оргазъм. Оказа се неимоверно дълго. Пищях, гърчех се и усещах, че душата ми е извън тялото. Сякаш наистина умирах от наслада! В последствие ми каза, че в един момент даже се бил уплашил, че е прекалил и наистина може да ме убие, но това после. За момента не бях в съзнание, но ясно усещах вълните на удоволствието и как от мен се изливат литри бяла течност. Все пак в един момент, сякаш след часове, той спря с фистинга и отново вкара огромния си член. Сега беше мой ред да му върна услугата. Стегнах максимално мускулите си и обхванах плътно огромния му орган, а той започна бясно да ме чука. Последва нов невероятен оргазъм и кълна се усещах как буквално вътрешностите ми вибрират бясно, а матката ми имаше такива невероятни контракции сякаш раждах. В следващия момент усетих, че и той изригна и намали темпото. След това и двамата сме заспали. Събудих се късно на другия ден и в началото не можех да повярвам къде съм и какво съм преживяла, до леглото имаше закуска и една роза. А след малко се появи той. Усмихнат. "Добро утро! Благодаря ти за най-прекрасната нощ! Обаче мисля, че няма да е последна..." Усмихнах се и кимнах в знак на съгласие.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e46a94d0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1432.   Четох до N#90 горе, долу, но най-доброто беше N#19!!! Евала!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: af60c1c19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1434.   Аз съм жена и ме възбужда идеята да правя секс с двама бисексуални мъже. И двамата да са с хубави стегнати тела (даже си фантазирам за двама мои познати, които са много секси и мисля че биха си подхождали супер много ако играеха и за двата отбора. Всъщност за единия не съм много сигурна де, като подпийне сякаш мъжете не са му нито отблъскващи, нито съвсем безразлични) Искам ги и двамата, да ги докосвам и целувам навсякъде, да усещам ръцете им по мен, а в един момент да започнат да се целуват и опипват... гледала съм гей-порно в по-софт вариант, тези двамката така си ги представям общо взето, малко по нежно, като този мой приятел дето заглежда мъжете да е по-активния, а другия да се опита да се дърпа отначалото, но да се поддаде на удоволствието накрая... И разбира се да не се занимават само двамата, да има и за мен. Оф само като ги видя двамката заедно някъде и се подмокрям. В реалността нищо чудно да си спретнем една тройка, но... няма да си играят двамата за жалост. Не знам има ли други такива луди жени, но това е мойта си откачена фантазия.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: cd49590e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1435.   1434, тя идеята може и да те възбужда, но ако го видиш на живо най-много да повърнеш! И с мен стана така...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 23869612ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1436.   Леле 64,ти изби рибата направо....Какво да ти кажа,поздравления за смелостта да споделиш нещо подобно....дори не съм си и представял такова нещо.Но какво пък,нали затова са фантазиите ни-точно защото има много голяма вероятност да не ни се случат.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9d593e64e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1437.   Ще разкажа истинска история. Момиче 18.
С приятеля ми лятото се скарахме брутално. Бяхме в един парк в колата. Понечих да сляза, но той заключи вратата и отпрашихме. Казах му ''спри искам да сляза'' но не спря. Тъй като беше към 11 вечерта вече беше тъмно. Изви се и буря. Очаквах да идвме в тях, но той ме закара в една буквално изоставена къща на един наш познат. ''Влизай в стаята '' каза той и аз влязох. Вътре беше студено и тъмно, и честно да ви кажа ме хвана шубето. След няколко минути влезе и той. Стоеше пред мен без да обелва и думичка, но му личеше че е побеснял. Гледаше ме като освирепяло животно. Той по принцип е прекрасен човек, прекрасна усмивка, и прекрасен характер. Обаче тогава беше друг човек. Гледаше ме с онзи поглед, който ме накара да замръзна. После се приближи до мен. ''Защо се караме, бебе'' попита юе с удивително тих глас. Проблемът тук е че усетих как кръвта ми закипя. Погледът му ме възбуди. Доближи се до мен и ме погали по бузата. ''Още ли си сърдит'' усмелих се да попитам. ''Бесен съм'' каза той. И след това ме целуна. Започна леко, но след няколко секунди ме превзе. Хапеше устната ми, държеше китките ми, стискаше ме силно. После си припомних колко съм му бясна и му казах ''стига спри'' Това го подлуди. ''Не ми се дърпай миличка, няма да ти се размине, , каза той. Честно да ви кажа обичам да му се дърпам и последствията след това. Блъсна ме на леглото и започна да ме натиска. Стигна до най-слабото ми местенце - вратлето. Хапеше, смучеше до болка дори. Съблече ме бързо, след това и себе си. ''Спри до тук, ще викам'' казах аз, като знаех че ще освирепее още повече. Запуши устата ми с ръката си а с другата ми го вкара. Измъцах от болка и удоволствие. ''Ето така става като ме ядосваш'' говореше задъхано. Блъскаше силно и ме обърна на задна. Хвана ми косата и започна по-бързо. След като се изпразни легна до мен и каза задъхано ''не искам повече караници, обичам те'' и посше заспа....

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e7619e87ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1438.   Бих искал да правя секс с майка и дъщеря едновременно. Примерно майката да е на около 40, дъщерята на около 18. Само, че не мога да си представя колко извратени трябва да са. А върха на сладоледа ще е ако те двете правят секс с пенис колан. Дъщерята да чука майка си със страпоня, а после обратното. Извратено, а?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ebe5ccda4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1439.   А аз просто търся готина и навита дама от време на време да си чатим в приятен, еротичен чат. Може и в skype - то. Естествено, може да си говорим за всичко. Аз съм художник с богата художествена, но и богата еротична фантазия.... В късните нощи по някога няма по-приятно от това, да се отпуснем.... до край... ))) Както тук.. А после не се знае... ))) Моят Skype : ****

Модератор: Това не е сайт за запознанства. Няма как да публикуваме скайпа Ви.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 69621aee1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1440.   Напоследък с мъжа ми фантазираме за тройка.
Предварително сме се разбрали, че ще е със жена. На мен ми е неприятна идеята да има и друг мъж в леглото ми, освен моя.

Но аз си представям нашата "гост-звезда" по един определен начин. Искам да бъде малка, както на години, така и да е миньонче. От онези с малките дупета и големите, силно гримирани очи. И да се мисли за голямата работа.
Представям си, че я тормозим. Държа се ужасно с нея, карам я да му духа, разтварям й задника с пръсти, плюя вътре и гледам как й го набива. И после докато той прави това, аз я карам да ми лиже клиторчето и натискам главата й към себе си. Искам да й е трудно да си поема дъх.
Представям си, че сядам на фотьойла с разкрачени крака, а мъжът ми я натиска с крак и я кара да ме обслужва орално, докато аз му духам.
После я настанявам с корем към скута ми, така че да й вирне задничето и хубаво я наплясквам. След което я хващам за косата, изправям я и тя сяда в мен. Опъвам косата й назад и гледам как кура му влиза в гърлото й, а тя се дави и от очите й потичат сълзи.
Представям си как разтварям устата й с пръсти и той се изпразва там и опъвайки главата й назад, я карам да преглътне всичко.
И всички тези картинки са придружени с ужасно мръсни думички от моя и негова страна.

Това е от нещата, които искам да се случат наистина.
Даже си мисля, че сега покрай коледните партита и нова година, току виж сме си намерили някоя сладка тиинейджърка, която иска да бъде малтретирана

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 610e225a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1441.   Аз съм момиче на 14 години, докато четях коментарите ви много се възбудих. Имам въпрос към мъжката аудитория - бихте ли правили секс с по-малко момиче, което е на 13-14-15 или по-конкретно с мен? Висока съм 160 см, не много слаба, но не и много дебела, има къде да се щипне (48кг. ), със светлокестенява коса до кръста, хубаво лице и кафяви очи съм. Искам да си фантазирате нещо с мен и да го напишете тук.
Ето я и моята фантазия. На летен лагер съм и в бунгалото, в което съм е и момчето, което харесвам. Да го наречем К. Нощ е, към 3-4, всички спят, дори и аз. По едно време усещам как някой ми събува долнището на пижамата и леко и нежно си търка члена по дупето ми. Обръщам се и виждам К. Стряскам се, а той ме успокоява с думите "Тихо, секси. Прави това, което ти казвам! ". Той ме хваща за ръката и ме изкарва от бунгалото, понеже там са другите ни съученици. Излезли сме от бунгалото и той ме завежда до едно дърво. Събува ми пижамата а след това ме слага да легна на тревата. Аз съм с разкрачени крака а той си изкарва члена и с един бърз, силен, но в същото време много нежен тласък влиза в мен. През това време ми съблича и тениската. Аз оставам чисто гола. Той започва да ме целува по врата, после слиза надолу и стига до циците ми. Целува ги толкова страсно. След това изкарва члена си от вагината ми. Слага ме да легна по корем. Вкарва ми го в дупето. Вкарва, изкарва, вкарва, изкарва. Лелее, умирам от кеф. След това К. отново изкарва члена си. Изкъпва ме със сперма. Почва да ме лиже навсякаде, а през това време аз си играя с члена му. След това се целуваме страстно. Лежим на тревата, лице в лице сме и той отново ми го вкарва отпред. Вкарва, изкарва, пак вкарва и пак изкарава, а аз крещя много. След това се прегръщаме един в друг, лежим около 20 мин. на тревата гледайки звездите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ebe5ccda4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1442.   1441, не мога да отмина твоята история, без да я продължа! Влизам в ролята на учителя, който е дежурен същата нощ. Но дежуря заедно с колежката, която понякога е "скачала" в някоя друга авантюра, без да я усети мъжа и... Все пак, малко преди вие да се развихрите, тя не ми отказа. Даже и допадна много моето чукане, защото и тя си бе мечтала за нещо подобно, без да мисли на кого от тримата колеги ще поеме страстно хуя дълбоко в себе си! При това 15 дни лагер... защо да не и се изредим и тримата..? Е, това тя ми го каза след като се измихме след 2 часа готин секс в дежурната стая в удобния разтегаем диван! Та решихме все пак да обиколим през нощта лагера за да сме спокойни, че "децата" спят и всичко е спокойно. Чухме от 20-на метра вашето охкане и тихичко ви доближихме. Естествено аз като те познах в полумрака и виждайки сладкото ти тяло в момента в който той те омазваше със сперма, просто светкавично бях готов със плана как да ппопаднеш в обятията ми и да те докарам още много пъти до сладко изпразване! Тихичко ви доближихме. В погледа на колежката долових същия пламък! Тя пък се взря жадно в тялото и пениса на момчето и светкавично долових тя пък каво скрои в жадната си фантазия! Все пак ни видяхте и припряно се заобличахте спъвайки се в дрехите... Бяхте много сладки!
- Спокойно. Почти едновременно тихо казахме ние без да прикриваме усмивките си. Но с леко сериозен тон започнах аз:
- Ама вие не мислите ли за рискове! Имате ли поне малко опит... а на тебе за пръв път ли ти е? ! , попитах те аз.
-Ами... не., беше твоя отговор с много притеснен и почти отчаян тон.
Колежката веднага заговори момчето и бавно, сякаш непринудено, го поведе внимателно настрани, но не към бунгалата.... Аз така се бях възбудил! При вида на сочните ти гърди, изящните ти нежни бедра и леко окосменото триъгълниче, което се мярна в суматохата.. След като си бях починал след секса с колежката, хуя ми направо щеше да разпори панталона ми!!! Успокоих те постепенно и се отдалечихме в друга посока. Следва страхотно продължение! ...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 197238d2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1443.   Даниел,30 г.
Аз искам да попитам малката 14 г фантазьорка след като описва това така и иска ние да си фантазираме за нея,правила ли е секс че .... особенно пък и анален,както го описва ... обръща ме и ми го вкарва и хоп и айдееее ... голям кеф .....
Аз също си фантазирам за някоя палава ученичка,ама нека поне има 18,за 14 няма как да си фантазирам

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f684adcbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1444.   1441, да, случвало се е да си мечтая за такива неща - сексуални изживявания с 14-15 годишно момиче (м35 съм). Висок съм 185см, 91кг, с мускулесто и атлетично тяло (бодибилдър съм). Парчето ми е 18см., леко изкривено вляво (последните неща са истина).
Не виждам проблем такива връзки в днешно време, момичетата се отварят на по 12 и поддържат връзки с 25 и повече годишни (дали това е плачевно, колко жалко е това и къде отива младото поколение не е тема на настоящата дискусия, така че за целомъдрени изказвания в тази насока в нета е пълно със такива сайтове, тук е за фантазии).

Петък вечер е. Отивам към дискотеката, малко преди входа виждам 1441 да се моли на охраната да я пусне да се позабавлява вътре, но мъжът е непреклонен "-Не мога да те пусна, момичето ми, нямаш годинки за вътре, ако дойдат на проверка, горя моментално. Сори! Може само с пълнолетен придружител." Поглеждам, около 160см красиво момиче, със светлокестенява коса, красиво лице и кафяви очи, в които обаче напират сълзи. Веднага се намесвам: "- Пич, момичето е с мен, само че аз закъснях малко за срещата, няма проблем, влизаме с нея!". Поглеждам я и и намигвам многозначително с усмивка. Тъжното лице изведнъж се усмихва и грейва от щастие. 1441 ме хваща за ръката и само факта че въобще не ме познава я спира да се хвърли в мен. "-Няма проблем, влизайте!" - казва охраната. Влизаме хванати за ръце и се уединяваме в нещо като малко сепаре. Поръчвам си водка с кола, за нея джин с тоник, поръчваме си и фъстъци. Тя се притиска към мен за да се чува какво си говорим и казва:
-Аз съм Камелия (1441, позволи ми да ползвам това име формално!), на 14 съм.
-Аз съм Даниел (не се се казвам така в действителност), на 35 съм отговарям.
-Иииии, сериозно!? Не мога да повярвам, направо приличаш на културист.
-Не си далеч от истината, активно тренирам бодибилдинг от 7 години (това е истина), обичам активния и динамичен живот (това също).
- Знаеш ли, аз също!? - отговаря Камелия, играейки си с косата си, с усмивка неслизаща от лицето и прокарвайки пръст по ръба на чашата (тези, които разбират от женски знаци знаят какво означават тези).
Поглеждам я с лека усмивка, тя се е притиснала до мен и ме е хванала за бицепса (48см. обиколка действителна), възхищава му се, посягам и я прегръщам с другата си ръка като дланта ми стига и обхваща леко лявото и бедро. Тя потреперва и още повече се притиска до мен. Казвам:
-Искаш ли да танцуваме?
-Разбира се, ставаме ли?
След диско парчето сядаме отново, отпиваме и тогава и казвам:
-А какво ще кажеш за танц на някоя романтична балада!?
-Мечтаех си за това, но не посмях да ти го кажа.
-И това ще стане.
След около 10-на минути се чу гласът на диджея:
-Има ли кавалери и влюбени тук?! - след което пусна Mariah Carey - My All. Веднага ставаме, прегръщаме се на дансинга и затанцуваме. Обхванал съм я плътно с две ръце през кръста, леко слизайки с крайните пръсти към дупето и а тя се е заловила с две ръце за мен като за спасител и е притиснала обърната наляво глава към гърдите ми и сърцето и бие лудо.
Песента приключва и не усещаме как е минало времето. 12.30 е, казвам и:
-Няма ли да те търсят вашите?
-Спокойно, звъннах им че съм с голям познат, всичко е наред, не ми е за пръв път да се прибирам по малките часове.
След това ме прегръща, поглежда ме умоляващо:
-Искаш ли да тръгваме, искам да останем малко сами! Моля те!!
-Добре, тръгваме!
Плащам на сервитьорката и излизаме. Казвам:
-Аз живея на 2 преки, затова съм пеша, пък и съм пил. Ще те изпратя до у вас, къде живееш?
Тогава тя ме прегръща и с поглед като на кученце тихо ми се примолва:
-Моля те, нека идем у вас, само за малко, обещавам!!
Няма нормален печен мъж който да не разбере какво иска едно момиче от него по знаците, които му дава. Съгласявам се и прегърнати отиваме у дома. Влизаме, пускам климатика в хола да се стопли малко, след което отивам до кухнята да сипя кола в 2 чаши. Изведнъж две твърди полукълба ме притискат по релефния гръб. Обръщам се и я виждам по сутиен и прашки. Леко се изненадвам тъй като не очаквам толкова бързо развитие на нещата, но влизам веднага в крачка, прегръщам я след което тя направо скача в мен. Бавно стъпвам напред и докато тя се усети, вече лежи на спалнята ми и стене със затворени очи. Няма нужда от обяснение от която и да е от страните, оставам за нула време по боксерки, на които им е адски трудно да скрият това, което е в тях. Тя отваря очи, вижда ръце с мускули като буци, яки рамене, огромна "кофа"(запознатите знаят за какво иде реч), стегнат корем с плочки, онемява. Леко се стресва, но мигновено я успокоявам с леки движения и усмивка. Лягам нежно отгоре и подпрян на ръце, прегърнали я зад врата. Тя ме бутва леко настрани и си разменяме позите, тя ме яхва, хвърля сутиена си, стегнати гърди със възбудени и заострени зърна изпълват погледа ми. Посяга с две ръце и събува боксерките ми. Парчето ми, надървено до пръсване щръква нагоре. Тя ахва и го хваща с две ръце, които започват да треперят силно. Тя казва неуверено:
-Извинявай, досега не съм била с мъж на твоите години и за първи път виждам такова голямо нещо, малко ме е страх!!
-Няма страшно, просто ми се довери и няма да сгрешиш и на милиметър, остави нещата в мои ръце, просто се отпусни и се наслаждавай!
На свой ред я бутвам обратно в първоначалната поза (аз отгоре, тя отдолу) и с леко и плавно движение свалям прашките и. Красиво фризирано и адски подмокрено путенце, наедрял до пръсване клитор. Бавно заравям език между двете нежни крачета, шарейки с език около клитора и по междинката (областта между вагината и ануса). Хванала главата ми, със затворени очи и силни стонове на удоволствие. Бавно тръгвам нагоре с език, минавам покрай пъпчето, прекарвам език по двете зърна (с което стоновете стават все по-силни), залепвам няколко страстни целувки на шията и след което устните ни се впиват силно в страстна и продължителна целувка. Тя ме моли:
-Моля те, сега, сега!!!
Няма нужда от повече подканване, слагам презерватив и с леко движение започвам проникване в подмокрената, наедряла тясна цепка при което следва силен стон от невъобразимо удоволствие. Тя сключва крака зад кръста ми и силно ме сграбчва. Движенията стават все по-дълбоки, докато вкарвам половината си парче в путенцето и (просто усещам че няма повече място вътре) и бавно го движа. В един момент тя отваря широко очи и силно извиква, гърчейки се в бесните тласъци на оргазма си. Сграбчила ме е лудо с последните сили които са и останали. Гърчовете и преминават и тя се отпуска безпомощно назад със затворени очи. В същия момент получавам разтърсващ оргазъм, изваждам го от нея, махам презерватива и окъпвам корема и със соса си на гъсти млечнобели откоси. Тя гледа сякаш вижда чудо с широко отворени очи. Едва промълвява:
-Боже господи, не вярвам че това ми се случва, знаеш ли откога си мечтая за такова нещо!? Може ли да го пипна?
-Можеш да правиш всичко, не ме питай . . . . . .
Нежното и пръстче размазва спермата ми по стегнатото коремче. Целувам я нежно и вадя салфетки, подсушавам корема и след което си вземаме душ. Успокоени и задоволени сядаме, говорим си 15-20 минути след което я изпращам до тях.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5f2bc51d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1445.   Не, никой красив мъж (или поне повечето) няма да се хване с жена под 17-18 години, но все може да се намери някои педофил да те изчука. Просто жените са си в пика около 21, освен тия който се мажат като проститутки на по 15 години и на 25 вече са почервенели и с отвратителна кожа и са зависими от гримовете като наркотик, които са поне половината жени.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 197238d2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1446.   От Даниел, 30 год
До 1445... Само моля те не използвай моя псевдоним за има на героя си.... Става объркване, а аз съм писал и друг път тук и...
Предполагам, че просто не си знаел

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 610e225a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1447.   Аз съм 1441. Относно въпроса на Даниел, не не съм правила секс, а и мисля да се пазя поне до към 17-18 годишна. И все пак имам правото да си фантазирам разни такива неща. Човешко е. :) Благодаря на момчетатв, които си написаха фантазиите свързани с мен

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 610e225a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1448.   1442, и какво е това продължение с 1441?

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f684adcbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1449.   От 1444 до 1446 (Даниел, 30г. ). Извинявам се за съвпадението, просто докато писах историята твоят пост още го нямаше.

Venom

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bd9b3a6e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1450.   Мъж лъскащ и миещ кухнята, банята и тоалетната съвсем сам и знаещ как се използват перилни препарати

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6cb690b746
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1451.   Единственият мъж (35г. ) съм на групова лесбийска оргия в голям хол на къща, с горяща камина и меки пухени постелки по пода. Топло е, във въздуха се носи нежен дамски парфюм, телата на момичетата ухаят на страстно желание. Светлината е приглушена, а аз стоя чисто гол на голям шефски въртящ се стол, насред оргията. Ръцете ми са завързани за крилата на креслото с дамски прашки. Мога да се освобода по всяко време, но има едно условие. Ако издържа и не свърша, на края мога да чукам която иксам от тях. И както искам. А те се наслаждават на това някой мъж да ги гледа като се лижат и стенат от удоволствие. Безкрайни ми се сториха близо двата часа, в който момичетата първо се галеха, целувата, разсъбличаха... а накрая се лизаха, вкарваха пръсти в путетата си, колко ли пози 69 не видях, някои бяха с естествено оксмени и небръснати путки и мишници, други гладко избръснати. Чукаха се и с вибратори. Имах чувството, че всяка свърши по няколко пъти. Викаха все едно че им е за последно. Гледах ги и бях жестоко надървен, но не можех да свърша. Това още повече ги възбуждаше. И се стараеха да ме дразнят. Минаваха близо покрай мен, почти ме докосваха с тела, дупеха се пред мен с косматите си путета, докато се лижеха на пода върху мекия килим. Нищо не можех да направя, освен да се придвижвам и обръщам с въртящия се стол. Хуят ми пулсираше, щях да подивея да ги гледам как се лижат, правят скуърт, и слушам как стенат страстно. Пръскаха ме със соковете си докато правеха скуърт оргазми, уж без да искат. Една от тях, младо пиче с дълга права кестенява коса, уж леко неглиже, с малки гърди, едър ханш, светла бяла кожа с лунички и космата и добре подстригана путка свърши последна. Лежеше по гръб срещу мен, червенокоса опитна изкусителка около 40-те с пиърсинги и тату около пъпа и направи с пръсти такъв майсторски скуърт оргазъм, като имаше и забит вибриращ вибратор в дупето й, други пък я лижеха по гърдите, че тялото й се сгърчи от продължителни конвулсии. Соковете й толкова силно излитаха напред, че опръската пениса, гърдите и лицето ми. Струя от тях попадна в устата ми. Свършиха всички по няколко пъти. Капнали от умора. И сега трябваше да изпълнят и това, което бяха ми обещали. Развързаха ме и зачакаха коя от тях ще си избера. Имах право да избера само една. И да я чукам колкото и както искам. Избрах си момичето, което ме опръска със соковете си. Беше изтощена от оргазми, но и аз бях толкова възбуден, че нямаше да я чукам дълго. Поисках да застане в задна прашка и започнах с пръсти и лубрикант да масажирам ануса й. Накрая изстисках и част от тубичката вътре. Не и беше неприятно. Още повече, че я баха чукали многократно и с вибратор отзад и тя мръсно се кефеше на това. Момичетата се бяха насъбрали в кръг около нас, когато вкарах главичката на надървения си червен и пулсиращ пенис в задния й двор. Разтворих леко двете кълба на голямото й дупе и с плавни и нежни тласъци започнах да прониквам още по-навътре. Тя застена леко, хапече устните си и нанаде силни стонове когато й го вкарах почти докрай и започнах да й се празня вътре. Виках от кеф колкото си исках на върха на насладата си, а момичетата ме гледаха и се усмихваха.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 225322d623
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1452.   Плам
(реално случила се история... разбира се доукрасена, защото просто обожавам писането;)

Приятни сбъдвания и още по-приятни изненадващи и неповторими моменти на копнеж и любов от авторката на темата до всички, писали тук, приятели.

1400 коментара... прекрасни сте.
-

Той е пиян. Толкова пиян, че изкушаващата мисъл "после нищо няма да помни" все по-напрапчиво се завръща в главата ми.
Наоколо всичко кипи. Коледният купон е в разгара си, страстите са нагорещени до пръсване, алкохола е много, горещината е толкова гъста, че можеш да си откъснеш от нея. Телата са разсъблечени.
И във въздуха се усеща аромат на секс, усеща се нещо първично и диво, което само чака някой да го повика, за да ни превземе без остатък.
Той леко затваря очите си, алкохолът го успива и аз ставам:
- Къде отиваш?
- Тук съм. Ще изпуша една цигара на терасата.
На терасата има двойка мъже, които обсъждат нещо
- Преча ли?
- Не, разбира се.
Усещам как погледите им се плъзгат по тялото ми - толкова дръзки и нагли, че дори не можеш да се обидиш на това явно и демонстративно възхищение.
- Имате ли огънче?
Две пламъчета едновременно светват пред мен и те започват весело да се смеят. Споглеждат се многозначно, а после си посочват с глава нещо вътре. Не се обръщам - сигурна съм, че гледат заспалият ми приятел
- Студено е малко. - прошепвам аз, защото не издържам на това мълчание.
- Да, студено е - казва единия като леко минава зад мен
- Но може да не бъде - добавя другия.
Ръката му се вдига и леко погалва гърдите ми. Очите му изгарят от въпроси.
- За първи път съм на такова парти - опитвам се да ме мисля за явното им желание и леко се отдръпвам от тях.
- Значи не знаеш?
- За кое? - любопитна съм
- За това, че след полунощ започва една брутална оргия между всички.
Лицето на единия стана леко мрачно:
- Ако не си падаш е по-добре да си тръгнеш веднага. И ми посочвас глава нещо вътре.
Обръщам се. Някаква жена в синя рокля се е настанила в краката на мъжа ми, облегнала е небрежно ръка на бедрото му и изкушаващо отпива от виното си.
"Кучка! "
Сякаш го казах на глас, защото и двамата се разсмяха.
- Съпругата ми - каза единия - Винаги започва от онзи, с чиято жена започвам аз. И винаги свършва при мен.

Продължавам да гледам какво се случва вътре. Жените започват да се разсъбличат. Мъжът ми ме търси с поглед, но явно заради светлината вътре, не може да ме види зад стъклото на прозореца.
усещам как някой погалва врата ми:
- Е, какво реши?
Ръката му се спуска по гърба ми, дупето и се вмъква под полата ми. Пръстите му натискат мокрите ми бикини към мен и аз се усещам хлъзгава и много мокра. Нищо не съм решила, нищо не мога да реша, докато той продължава да ме гали така, а аз наблюдавам как жената в краката на мъжа ми, оставя чашата си на пода и започва да разкопчава панталона му.
- Точно така! - чувам във врата си - Гледай как ще му духа. Това възбужда ли те?
Беше другият мъж. Обръщам поглед към него, той е застанал до мен и е извадил оная си работа, мачкайки я, хваща ръката ми и я поставя там. Колко е горещ и твърд.
Мъчението отдолу не спира, но пръстите са заменени с нещо по-топло и меко. Той ме лиже, изпива сока ми и сумти радостно някъде между бедрата ми. Гърдите ми са разголени идругият ги мачка доста грубо, но не ме боли - хубаво ми.
Онази вътре вече е налапала кура му. Той все по-притеснено се оглежда, за да види къде съм и после я бута на пода и закопчава ципа ми. Това ми се отразява като отрезвително. Блъскам ръката му от гърдите си и влизам вътре, оправяйки роклята си. Вторият остава коленичил на терасата.
Мъжът ми ме поглежда в очите. Някъде отстрани се чува радостен вик
- Дванадесет часа. - прошепвам аз
Той хваща ръката ми и се насочваме към изхода. Обръщам се. Мъжът, който ме лижеше е прав и гол, а някаква жена поглъща онази му работа дълбоко в гърлото си и се дави.
Вдига чашата си към мен, сякаш за да ми каже наздраве и се ухилва.
- Да вървим, мила!
- Изтрезня ли?
- Определно! Искаш ли да останем и да... се включим.
Поглеждам как оргията набира сила. Телата са голи, навсякъде се чуват стонове, въздухът пращи от възбуда.
- Не! Всъщност не искам. Интересно ми е, но... толкова. Да се прибираме. Искам да ме любиш нежно цяла нощ.
- Цяла нощ - повтаря той и нежно ме целува. Навън въздухът мирише на сняг, на нещо свежо, на нещо чисто...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 376db7574f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1453.   М. 21г.

И така от къде да започна хмм.. имам сериозна приятелка разкрепостена може би колкото мен.

Та искам някой ден да излезем в Парка с компания, да се напием добре най - вече ТЯ. Отивам някъде Уж да пикая
и я викам с мен. Тя идва, водя я на някое страшно местенце например чешмичките в парка (от там минават хора). Връзвам и ръцете
зад гърба и и заповядвам да го хване нежно, тя е на колене и го държи но чака да се накефя на формите на устата и преди
да го вкарам. Тя е нежна - Аз груб. Играе го невинно и замаяно(от алкохола) но не спираме до тук. Отвързвам я и я оставям да съблече
долните гащички, надупва се и се опира в чешмичките очакваща ме... Хващам я с ръце за врата и я карам да стисне краченцата си
- а след това прониквам в нея мощно и докрай и почвам с бързо темпо да я чукам. Обръщам я, вдигам я и я поставям на чешмичката седнала
очите и гледат в моите и аз и го вкарвам в путката докато ме гледа. Спирам и я дърпам зад дърво което предварително съм запасил с въже.
Връзвам я в стил "прегръдка за дървото" и прониквам анално, вкарвам половиният и искарвам бързо докато я заболи, а след това почвам да го
вкарвам целият рязко, виковете и кънтят в ушите ми, усещам пулсация и мощно се празня в нея. След това я целувам нежно и пушим цигара.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 35117ea616
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1457.   Искам да го правя с полицайка с пола и жартиери, да има хубави устни, на които да свъ***ам. Да ми прави турски чик** с гърдите си. :д

Хаах, да се имам в извратеняка....

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cb6d5d6a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1460.   мъж на 25г. съм
за мен, най мръсната фантазия е, да свърша на приятелката си в устата до като го смуче, знам че за някой това е гнусно и унижаващо но аз какво съм виновен за порното, което ни показва толкова изкусителни неща, макар че на човек понякога си му идва от вътре, нещо което би му дало огромно удоволствие :) но винаги има неща който не може да си ги искаме за съжаление, понеже не знаем човека до нас какво ще си помисли за нас и за каква ги взимаме.. можем само да си останем с намеци и да чакаме на чудо :D

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 48a6be83ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1462.   Момиче на 16г.

Фантазирам си как докато ае прибирам от училище с най-добрия си приятел и той иска да ми дойде на гости след като влизаме в апартамента ми той ме зграбчва и започва са ме изнасилва. Предатавям си как ми раздава шамари на дупето докато ме чука анално, изпразва се в анала ми, удра ме и ме нарича кучка, и ми го тика в гърлото докато не се задавя. После вика моята на-добра приятелка и ме кара са я лижа и си вкарва всички пръсти с вагината ми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0eaef0c3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1463.   Мъж на 34 години съм. Моята фантазия е да бия момичето по време на секс, да и удрям шамари да я плуя по лицето и рв устата да и бъркам с пръсти в устата и гърлото, да я хвана за косата и да я дърпам и разкарвам из стаята. Един от много възбуждащите моменти е да си преставям как я карам да коленичи пред мен и я карам да си държи ръцете отзад на кръста след което стоя пред нея и тя в очакване на незнаино какво и се изплювам на лицето и тя се изненадва не много приятно след което получава шамар :) и да отбележа че всичко това си остава само в секса.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b0263d40b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1465.   Една от най-мръсните ми фантазии е да правя секс с една съученичка от гимназията. Ние вече сме на по 29-30 години и живеем в различни градове, но често се сещам за нея. В училище бях влюбен в нея, но тя беше по заможна, а аз някакъв смотаняк. Вече отдавна не съм влюбен, но ми остана тази натрапчива мисъл да я имам. Искам единствено да я чукам и да свърша в нея. Да заспим заедно и на следващото утро да правим пак секс.

 
  ...

1201-1250 от 1643
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker