Да споделим най-мръсните си фантазии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121418)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18585)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да споделим най-мръсните си фантазии
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 1189810 пъти
Моля администраторите за червена точка!

Отправям едно предизвикателство на всички готини и разкрепостени хора тук! Нека си разкажем най-мръсните, тъмни и тайни фантазии. Кое ни се иска, но никога няма да посмеем да поискаме от партньора си, кое тайничко се надяваме да ни се случи, но знаем, че няма и какво в крайна сметка ще си позволим да пробваме наяве.
Знам, че сексуалната разкрепостеност е на различни нива и ако за мен някоя мърсотийка е нещо нормално, за друг същата ще е едва ли не табу. Затова смело!

Но наистина мръсни фантазии, от онези, които те карат да се подмокряш (или надървяш). Фантазии, излиащи от границите на... ми мечтая си за вечеря със свещи и продължителен секс, еротичен масаж. Сметана, ягоди и т.н. Не казвам, че са лоши, даже напротив - много е красиво и естествено да си мечтаем да се почувстваме като Холивудски звезди. НО в тази тема нека става дума за нещо по-така: фистинг, анален фистинг, свършвания, писинг, тройки, оргии, играчки, сценарии, грубости... ВСИЧКО!!!

Моля за детайлни описания!
Анонимно поне можем да се отпуснем и да бъдем себе си, нали?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1001-1050 от 1643

преди: 10 години, 9 месеца
hash: d7c86d7374
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1125.   Мечтая си да остана сам вкъщи със някое момиче и да се навра под бюрото и да му духам,а после обратно тя да ми духа като секретарка под бюрото.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1d5691c230
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1126.   Винаги съм изпитвала неудържима възбуда само при мисълта да правя секс с някой женен с деца, с който отначало да се правим на невинни и после да правим неудържим и страстен секс. Възбужда ме, това че е невъзможно и греховно. Забравих, че отначало искам само да се натискаме, докосваме, да се галим по цялото тяло до такава степен, че да сме толкова възбудени, че да се нападнем, както гладни животни нападът парче месо. Да правим секс като подивели. Също и униформените мъже ме възбуждат, както и мъже по - големи от мен.. не дядовци, но мъже, които са вече на зряла възраст. Аз съм на 18 и съм жена!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6c8c93aff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1127.   Аз искам да го направя с момиче да се започне се целувки по устата после по врата и надолу ауууууу... проблема е, че искам да го направя с определено момиче хаха!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ca4b345e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1128.   От Лили ;)

Имам нова фантазия, която обаче за съжаление няма да се осъществи.

Докато съм като в момента на режим от целодневно ходене чисто гола, мокра и възбудена, но неизчукана, приятелят ми кани вкъщи на питие свой много близък приятел, за да говорят по работа. Той идва и двамата сядат на дивана при ниската масичка. И двамата са готини мъже на средна възраст, прилекателни, облечени в хубави костюми. Моят батко ме извиква да им сервирам и аз се появявам пред тях с поднос чисто гола само с бижута, високите ми токчета и един жартиер на лявото бедро. Другият остава като гръмнат, но моят му казва:
-Спокойно сега, не се притеснявай.

Сервирам първо на него, доближавам се, навеждам се и поставям чашата с уиски пред него. Питам го колко кубчета лед иска. Той притеснено ми казва, че го пие чисто. Но съм сигурна, че го казва само за да се отдалеча по-бързо. Неудобно му е от голотата ми... и това, че буквално се вижда колко съм възбудена - лека влага се стича по вътрешната страна на бедрата ми.
Сервирам и на приятеля си и сядам до него с кръстосани крака, а другият е срещу и леко встрани от нас и не знае как да реагира, казва ни:
-Е, кво... Сега така ли ще говорим, аз мислех, че разговорът ни е сериозен..
Моят му казва:
-Сериозен е, но с Лили си правим един експеримент и... не можем да го прекъснем... Пък и решихме, че ще е интересно.

За момент се абстрахират от мен и си водят важните теми. Усещам обаче как погледът на другия плува към мен и по тялото ми, въпреки че той се опитва да го скрие и да се съсредоточи. Навеждам се към моя и казвам в ухото му:
-Оооохх, мило, искам да ти духам... сега.
-Ами.... в момента не ми е станал, малката.... Но не бих отказал да ми го подържиш в устата си и да излижеш топките, а?

Аз свалям бавно ципа на панталона му и изваждам кура му отвътре. Другият се стряска и казва, че ако искаме може да ни остави насаме. Но моят го спира с думите:
-Нее, няма нужда, остани да си довършим разговора без да се притесняваш.... Спокойно де...

Аз се излягам настрани и хубаво поемам целия му кур в устата си. Още е мек, но с времето започва да ме изпълва и се налага да го извадя. През това време той е съсредоточен в разговора, но другият едва му отговаря... заглежда се, бави изреченията си, но се старае. Започвам нежно да облизвам кура на моя батко, старателно го целувам, после бавно слизам към ташаците... Целта ми не е да го изпразня, а да го обслужвам покорно с устата си. Той на моменти ме спира. Аз се изправям и стоя послушно до него. После, говорейки с другия, той посяга към главата ми и отново я навежда надолу, а аз продължавам да целувам и облизвам нежно кура и тпките му. Постепенно разговорът им замира. Поглеждам към госта, гледам го право в очите докато с устни обхождам кура на приятеля си, а с една ръка си помагам. Виждам, че се е облегнал удобно, но все още не смее да започне да се пипа. Виждам, че курът в панталона му е вече станал.... Изваждам кура от устата си и тихо му казвам:
-Ако искаш да си го извадиш... не е проблем, можеш да го направиш и тук.

Той е смаян. Поглежда към приятеля ми, сякаш питайки го "абе.... това сериозно ли? ". Приятелят ми кимва за потвърждение. Тогава гостът ни разкопчава колана си, сваля ципа си и навън изважда прекрасния си голям и вече здраво надървен кур. Започва да го гали и лекичко да го лъска. Гледа как лапам на приятеля му на 1 метър разстояние от него и това го побърква. А моят се кефи на устата ми и на перверзната ситуация. В един момент другият ми казва:
-Ооохх, мисля, че след малко ще свърша, ако продължиш да правиш това.. Няма да издържа още много...
-Е, сега.... опитай се да издържиш повече. -казвам му аз.

Аз продължавам нежно да лапам на моя, но и двамата усещаме, че гледката няма да понесе още дълго на приятеля ни. Тогава моят му казва:
-Ако не се притесняваш... и когато усетиш, че повече не можеш... може да се изпразниш на дупето на Лили...

При тези думи другият започва бясно да лъска кура си, изправя се и търкайки главичката си леко между буските на стегнатия ми задник се изпразва.... А моят ми напълва устата.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d9d797982e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1129.   Леле, ако знаеш само как се изпразних докато те четох :)) Лъсках 25 минути, пет пъти се удържах и накрая просто избухнах, като си мислех как ти изпълвам устичката с гореща сперма :))) Невероятна мръсница си Лили, ако те срещна мисли му!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ca4b345e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1130.   От Лили ;)

Мммммм... благодаря, че сподели :) Кое те пришпори най-силно? За да знам все пак кое е е с по-силно въздействие ихихих

Между другото продължавам с оралния секс.... и все още не съм изчукана или оставена да си свърша самичка на спокойствие... Искам да кажа, че бедрата ми буквално са нон стоп мокри отвътре.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9e3eebd44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1131.   аз съм този от коментар 1112 - М32

В историята на Лили най-якото е пича когато и се празни на дупето, а тя лапа на другия. Аз лично тогава се надървих яко и ми се прииска да си ударя една. Но също харесвам да се дървя дълго време без да свършвам.

Иначе на въпроса, мога на свирки ужасно дълго, особено, ако мацката се мокри много и я усещам и ми дава да я близкам от време на време. Ама искам да ми духа дълго време и да и пълня устичката и да връща спермата обратно и после пак да го лапа.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8480bbc9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1132.   Искам да го правя с момиче! Не издържам! Искам да усещам топлите й устни до моите, да чувствам как търка големите си гърди в моите и аз своите в нейните, на допираме котенцата си едно в друго, да усещаме клиторите си и да смесваме интимните си сокчета.

Искам някоя мацка, дето вече има опит в секса с жени, да ме лиже, а после да научи и мен да го правя.

Моля ви, дами! Накарайте ме да откача от кеф!


Момиче на 17

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ca4b345e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1133.   От Лили до 1131 ;)
Много се радвам, че фантазията ти е харесала, още повече си зрял мъж.... обожавам по-големи мъже аз и винаги съм била само с такива... и още по-големи ;) Точно това ме възбужда - мъж, на който му доставя удоволствие да бъде стимулиран по-дълго време без да се празни. Аз приятеля ми съм го държала надървен с часове без да го изпразвам и постоянно близо до ръба, уникално е. Послеееее... става страшно ;) Напълва ми устата невероятно.

Другото, което страааашно ме подмокря е идеята за мъж воайор, на когото не е позволено да ме чука, а само да се пипа. Няма право да прониква никъде, а само най-много накрая да си потърка надървения кур в дупето ми или по корема ми... или леко по устните или между гърдите ми, за да си помогне и да изригне... да ме опръска със спермата си и това да е докосването му до мен. Това ми е страшно силна фантазия - мъж да гледа как лапам на приятеля си дълго време, как го обслужвам и да няма право да свършва по-рано. Това просто мееееее... побърква. В момента съм толкова мокра, че не е истина.

А искам да питам за това връщане на спермата накрая - няма ли да ти е по-хубаво, ако жената я преглътне всичката и после пак продължи да ти го облизва докато умекне в устата й?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a1ffc6339f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1134.   М на 32.

Лили, много ми харесват фантазиите ти. Мислех си че авторката е върха, но ти определено я задмина. Поздравления за начина ти на мислене и това как можеш да побъркаш един мъж.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5f6e61d862
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1135.   Накара ме да се сетя първото си "сексуално" приключение… Съседчето от горния етаж беше страхотна блондинка, също Лили. Били сме на 6-7… та с много уговорки я заведох на последния етаж, където аз и показах, каквото имах, а тя нейното дупе… Ако знаех само, че става и за друго освен за гледане :))

Това, което истински ме побърква, е да не спираш със свирката след като свърша. Вълните на удоволствието продължават поне още две-три минути ако го облизваш и бавно и нежно го лъскаш… но на кого ли обяснявам тия работи :))

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9e3eebd44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1138.   До Лили от 1131 (петър) на въпроса ти ;)

Мен ме кефи като и напълня устичката, голяма част от нея да я върне обратно и да лигави отново целия ми пенис и да усещам как се е смесила яко и със слюнката и как лепна и целия съм яко олигавен. Особено се кефя като облизва главичката бавно със спермичката. След това да се потъркам по дупето и докато става мекичък капчиците, които да останали да се стичат по бузките.
Изобщо аз се кефя да пълня дупето, а тя да усеща как главичката пуслира вътре.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 93b56b6933
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1139.   Лили, и аз съм мъж на средна възраст. Това да воайорствам без да те пипам ми допада много. Особено, ако си падаш ексхибиционистка и ти доставя удоволствие. Даже съм го правил, за съжаление - много рядко. Взаимно наблюдение на мастурбация. Удоволствието е огромно. Решението дали ще има някакъв контакт зависи изцяло от жената. Мечтая си много за това.
Като спра да пиша, ще трябва да изчакам докато ми спадне за да мога да изляза. Историите ти са чудесни. Браво! Блазе му на мъжа до теб. Истинско съкровище е намерил.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8480bbc9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1140.   Искам някой да ме измъчва. Да ме закочее с белезници и да бърка безсрамно в мен.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 93b56b6933
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1141.   Към Лили!

Здравейте всички! Обичам секса въобще и в частност - мръсните фантазии. И една от тях е, че в някой хубав ден те могат и да се сбъднат. Надявам се!
Мисля, че за да фантазира човек по такъв начин трябва да има съответната нагласа. При мен я има още от детска възраст. Ако щете вярвайте, но още в детската градина си фантазирах как правя секс с учителката си на задната седалка на автобус.
Обръщам се специално към Лили, защото смятам, че тя притежава въпросната нагласа. Ще си позволя да пофантазирам с теб. И ще се обръщам на "ТИ".
По някакъв начин сме се срещнали и сме заедно. Повече от два часа те наблюдавам какво правиш със себе си. А ти правиш всичко, което може да направи сам човек, и то по най-безсрамния начин. Резултата се вижда ясно. Вкаменен кур и поглед впит с безумна жажда в теб. Нямам право да мърдам. Толкова съм възбуден, че не съм на себе си. Явно ти харесва, защото всичко е мокро от соковете ти. Изненадващо решаваш, че искаш да ме имаш в себе си. Съгласявам се, как мога да откажа? Решаваме, че ще го направим по по-особен начин. Възбудена си страшно и имаш разкритие като, че ще раждаш. Вкарвам го съвсем бавно и внимателно, почти без да докосвам стените на влагалището ти. Вкарвам го докъдето могат да бъдат вкарани 19 см. И двамата застиваме и почти не дишаме. Условието е да свършим без никакво движение. Само с помощта на мисълта и въображението. Все пак мозъкът е най-силният сексуален орган. Фантазиите се развихрят и светът спира. Превърнали сме се изцяло в член и вагина, които правят това, за което единствено са създадени. Да си доставят взаимно удоволствие. Никой не знае след колко време идва мигът. Налягането е толкова силно, че ще ти пробие матката. А аз съм просто удавен от теб. Съприкосновението с ток дори не носи такова усещане...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b608c43de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1142.   Моята най - мръсна фантазия е : Отивам в един бар и след шестото питие (обичам да пия ) ме заговаря симпатичен арабин. Около 55 год. с атлетично тяло, с набола брада, но с малък пенис.. Казва ми да се качим в стаята му на ухо и го правим. Взимаме си вана и си поръчваме кока кола в стъклени шишета. Започваме да се обарваме и изведнъж започва да ме лиже. Докато аз се наслаждавам, той взема ботилката от кока колата и прониква с нея в мен бавно... След това изкарва малкия си пенис и започва да ме удря с него по челото. След това влиза брат му, изкарва ботилката от мен и вади огромния си член, започва да ме чука, докато прави свирка на брат си.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 66ea9820de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1143.   Супер фантазии имате! Моля авторката да пусне нова тема, тази доста понатежа и не се зарежда винаги... и обещавам да пусна и аз една моя фантазия :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ca4b345e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1145.   От Лили ;)

Обожавам да се чукам и да лапам на публични места, имало е случаи, в които мъж е стоял и е гледал, но той се е правил, че не го прави, а ние сме се правили, че не го виждаме.... Но така в една стая на съвсем малко разстояние не ми се е случвало за съжаление. А идеята ме побърква от възбуда. Ето и сега докато пиша започнах да се подмокрям лекичко.

Много бих искала да правя свирка на единия мъж, а другия да гледа отблизо и бавно и нежно да гали кура и топките си. И накрая да дойде при мен.... и още първото докосване на езика ми по главичката му да се окаже последната капка, която прелива чашата му... и да ми опръска устните със спермата си.
Ооохххх, отивам да свърша ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 46c4d86743
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1146.   38, мъж. Най-възбуждащите ми фантазии са свързани със секретите и ароматите на жената. Повечето жени държат на стриктната хигиена и по възможност на задължителна баня преди всяко чукане, но не си дават сметка, че за някои мъже именно силната миризма и остротата на вкуса на соковете й са най-силният стимул за мъжа. Поне при мен е така. Некъпана след няколкодневен изтощителен поход в планината, задъхана след неколкочасови тренировки във фитнеса... Дори не искам да си представя момиче, което не е отмивало наслагвалата се в продължение на дни слуз след ежедневното мастурбиране... Всичко това просто подлудява животиското в мен и ме кара да желая жената не просто с члена си, а с кръвта си. Сама по себе си силата на ароматите и секретите е достатъчна, за да изпусна контрол върху нагона ми, но когато тези аромати и вкусове са комбинирани със свян и стеснение, тогава просто подивявам. На няколко пъти съм чувал думи като "Моля те, не сега! " или "Ох, защо не беше вчера! " и в такива моменти съм особено настъпателен по две причини. Първата е, както вече казах, моята животинска пристрастеност към всичко, което женското тяло отделя. Втората е да наблюдавам и да се наслаждавам на вътрешната борба у жената, която се притеснява да не бъде определена като мръсница, но на която също толкова много, колкото и на мен, й се иска (по дяволите тампона или банята) да го поеме по най-мръснишкия начин. Бих искал да съм в интимната компания на жени, които отделят силна хормонална миризма. Бих искал преди да пристъпим към сърцевината да имам пространната възможност да проникна навсякъде и жадно да пия от всички видове сокове - от слюнката до соковете на долните отверстия, като едновременно с това бих искал да вдишвам дълбоко от аромата на същите тези отверстия.

Единак

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 71ac138712
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1147.   Здравейте! Стигнах някъде до 470 и ми се прииска и аз да разкажа една фантазия. Ж. 30
Представям си, че съм директорка на девическо уличище, което е 'много строго'. Далеч в гората, без достъп на хора до него. Един мразовит и снежен ден, докато пътувам с джипа из гората виждам нещо на пътя. Спирам и слизам бързо от колата. Оказва се млад мъж на видима възраст около 23-25 години, който е почти затрупан в снега. Успявам да го кача в колата и го откарвам в училището. Той не е много красив с дълга, черна коса, хилаво тяло, но изненадващо релефно. Отвеждам го в моята стая.
На следващия ден:
Въвеждам в стаята 5 от най-добрите си ученички. Те са облечени в сиви униформи - къса карирана пола, бяла риза с вратовръзка, сако и бели чорапи до коляното. Едната е на две опашки с черна коса, две от тях са сестри руси със сини очи на плитки, едната сладурана е с азиатски черти права коса и едно шоколадово вълшебство.
Те виждат завързаният мъж на леглото.
Казвам им :
- Еее, момичета, дойде времето, в което трябва да се научите как да доставяте удоволствие на един мъж!
Момичетата видимо са смутени и започват нервно да си шушукат.
Аз съм облечена в черен латексов гащеризон, косата ми е черна на каре, а грима - подчертава сините ми искрящи очи. Отивам до леглото и отвивам спящия мъж, който е гол под завивките. Казвам:
- Елате!
Те се приближават бавно и неуверено. Започвам да го целувам по устните като след всяка целувка правя пауза. Прокарвам език по шията му, той все още спи, но мъжеството му започва да се събужда. Подканям всяко едно от момичетата да повторят. Показвам им как да го докосват, но те през цялото време са вперили любопитните си очи в слабините му. Усмихвам се и им казвам:
- Трябва да бъдете търпеливи, за да се насладите на всичко, което ви очаква!
Младият мъж отваря очи и започва да се оглежда, надига се, но усеща, че е завързан!
- Не се притеснявай, няма да ти сторим нищо лошо. Само ще проведа един- два урока на момичетата, ако нямаш нищо против! Казвам с кадифен глас.

След което слизам надолу под пъпа. Мммм, бавно облизвам целия ствол, не бързам. Чувам как младежа започва да диша тежко. Твърдият му и пълен с кръв член е толкова вкусен и влудяващ, че аргггг.. Подканям отново момичетата едно по едно да опитат. ( тук може да се импровизира с историята, двете сестри да се скарат коя може да гълта повече и т. н. ) След което следва върховен екстаз. Момичетата облизват малка част от течността и след това им казвам.
Well done, момичета, а сега сте свободни!
Поглеждам младежа и се заемам сериозно със задачата ….
Малко телеграфно на финала, но оставям на всеки от вас да си я доразвие! Поздрав, М.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ce2d4f8e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1148.   Скуирт! Ама супер силно, направо да направя локва докато буквално умирам от удоволствие. Ако сте гледали такива филмчета знаете как изглеждат професионалистките в такъв момент, а аз не съм такава, така представям си какво ще е неземно изживяване. Ама сега работя по въпроса да го направя реалност.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d33f724845
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1149.   Влизам в магазин или по-скоро автокъща за мотори, сама жна на такова място си е предизвикателство, оглеждам ги един по един и се спирам на един зелен звяр. Консултанта идва пи мен и ми казва, че съм момиче с вкус. Поразясни ми някои от параметрите, но си личеше, че прехвърчат искри между погледите ни. Каза ми да го разгледам сама, че сега ще се върне. Качих се аз на зеления красавец нищо, че бях с къса пола, почувсвах го все едно, че е направен за мен, но непосмях да го запаля и в този момент консултанта се върна, застана до мен и започна да гали двигателя - "Красив е нали? " Аз се усмихнах, а той продължи по бедрото ми и нагоре под тясната пола.
- Харесваш ми, но някой може да ни види.
- Не се притеснявай мацо, затворх, сами сме.
Целуна ме невероятно страстно и продължително и вдигна полата ми на кръста, леко ме постави да легна назад сложих си краката на степенките, а той отмести прашките ми в страни и заигра с език по клитора ми, пъхаше си палавото езиче вътре в мен и пак на клитора, побъркваше ме, а аз мокрех седалката на зеления звяр и се извивах от наслада. След малко пъхна един по един два пъста и забърза темпото, хем ми лижеше клитора хем ми беше готино от вътре, невероятно чувсто ме накара да си затворя очите и да извия гръб и след няколко минути на интензивно вкарване и изкарване на пръстите си той ги извади, а аз пръснах от така дългоочакваната течност, невероятен оргазъм не можех да повярвам, че съм способра на това, стичаше се по седалката, а аз все още не бя на себеси, но го жлаех. Разкопчах му панталана и след като се показа надървения му дебел член направо го налапах за дълбоко гърло. Няколко пъти така в гърлото и неговата сперма се стичаше до моите сокове по мотора.
Ако Ви хареса ще има продължение с почистването на мотора.
Албена

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5576746d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1150.   До Лили
Обожавам жена ми да ми го лапа много дълго време и да ме държи възбуден но да не ми позволява да се празня.Беше моя фантазия преди години и когато и я споделих решихме да го направим.В началото не издържах дълго но в процес на времето стигнах до над 3 часа да ми го държи в устата си и да не се празня.След това обаче оргазмът ми е велик.Но има и още нещо:След всяко едно такова дълго стимулиране от нейна страна,пикая по над 5 минути.Жена ми често ми е споделяла фантазията си за писинг и аз редовно и пълня отворите с пикнята си.Сега си фантазираме да го направим пред друга двойка,момиче или момче.Твоите изявления ни възбуждат на макс и следим всичко което пишеш.Обикновено аз чета а моята половинка ми го лапа и ме стимулира с уста.Благодарим ти че те има.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1f19b6da09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1151.   Мъж на 35. Здравейте, радвам се, че я има тази страница, защото ми писна от фалш и показен морал, за пред хората. Особено жените, ако ги питаш, всяка търси "мил, нежен и разбиращ мъж". Обаче, като си отпуснат душата както тук, излиза, че почти всяка иска да я наказват, доминират и да я командват. Много интересно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1f19b6da09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1152.   Здравейте. Ами с течение на времето осъзнах, че си падам по малки момиченца. Не чак бебета, но на 10-12 годинки ме възбуждат страшно. Една от най-развинтените ми фантазии е как развратна майка на 12 годишно момиченце му показва как да ми прави свирки, как да ме гали, после то почва да ми прави пред майка си, после се сменят и редуват цяла нощ. Непрекъснато гледам такива снимки в нета. Едни комшии имат едно момиченце на 11 и на едно събиране тя ми седеше в скута и понеже непрекъснато мърдаше се изпразних в панталона, както си бях на масата. Със сигурност е усетила, че съм надървен, дано не е обърнала внимание. Сега се чудя дали да не пробам с някоя циганка, да и платя и да си реализирам фантазиите, те и без това там почват със секса от 10-12, но е рисковано, щото да не се изтърси на другия ден цялата циганска махала пред блока ми. Преди време четох една книга "Диктаторите", автора не го помня, там се описваше как един римски император е слагал члена си в устата на още неотбити кърмачета - аз не съм като него чак, но с това искам да кажа, че този вид секс явно го има откак свят светува, както и със животни и т. н.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5576746d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1153.   М на 44. Чета коментарите ви цял ден. Фантазиите ви ми харесват страшно много. Ето и моята история. Пиша смс на жена си-Като се прибера от работа, искам да ме чакаш гола, на колене и с вибратор в дупето. -Получих отговор само -ОК.
Идва края на работния ден и аз си тръгвам от офиса. Прибирам се и в къщи се чува тиха музика, влизам в хола и заварвам жена си в поза която исках по рано през деня с смс-са. Беше само по чорапи и токчета коленичила в кучешка поза и с най големия вибратор в дупето. Вечерята беше сложена и бе запалила една дебела свещ.
-Понеже си послушна ще ти позволя да ми лапаш хуя. -казах аз.
Тя се приближи на колене и длани по земята към мен и ми разкопча панталона, свали ми го заедно с гащите и аз седнах на дивана а тя ми лапна хуя. Започнах да вечерям а жена ми ми смучеше хуя и си играеше с топките ми. В този момент майка и влезе в стаята и ни завари в това положение. Жена ми се разрева и избяга в спалнята а аз не знаех какво да правя. Стояхме така поне 5 минути и след това майка и дойде при мен и ми зашлеви един шамар.
-Защо-попитах аз
-Как не те е срам.
Без да ни каже по вече нищо тя се отправи след дъщеря си, затръшна вратата на спалнята но от удара тя се отвори. Аз се доближих и погледнах в спалнятаЖена ми бе захлюпила очи в леглото и плачеше а майка и се опитваше да я завърти, тогава видях че вибратора е още в нея. Майка и също видя това, хвана го и го извади рязко, жена ми изрева а майка и се обърна и ме видя застанал с навирен хуй в касата на вратата.
-Това ще ти го навра в гъза, -каза ми тя дойде при мен и ми зашлеви още един шамар, мина покрай мен и направи две крачки после се върна хвана ме за хуя и ми го разлюля. После сложи вибратора в чантата си и си замина затръшкайки вратата. С жена ми не си говорим вече два дни. Какво да правя, дайте съвет.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5576746d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1154.   До Лили по повод 1118. Пише едно семейство м45 и ж42. Днес по обяд прочетохме писаното от теб и веднага решихме да се пробваме. Жена ми е велика в правенето на минети и без да се замисля веднага се нави. Настанихме се в удобна поза и нашето-твое шоу започна. До 20. 00 часа успяхме да се справим без проблем с това да не се изпразня но след това беше абсолютно невъзможно. След 20. 00 часа свърших 5 пъти в устата на жена си, сега е 23. 15.
-Съпругата.
-Лили, благодаря ти за ценния съвет и новото ни увлечение благодарение на теб:Мъжа ми и аз успяхме да овладеем ситуацията до осем часа и той да не се изпразни. След този момент обаче, нещата се развиха по следния начин:Неговите изпразвания и напикавания в устата ми, бяха напълно неконтролирани. Предварително се бяхме уговорили че ще го правим до 24. 00 часа и никой от нас под какъвто и да е предлог няма да става от от спалнята. Причината да спрем е че вече много му се скапа хуя от това смукане. За утре сме решили да го направим пак но освен че хуя му ще бъде в устата ми в путката ми или ануса ще имам и един изкуствен хуй. Това е за сега от нас и лека нощ и успех в фантазиите.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ca4b345e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1155.   От Лили ;)

Много се радвам, че съм ви вдъхновила ;)

Тази сутрин пък за какво си фантазирах... Че сме решили да облекчим един наш много близък приятел на 43 години, много готин пич, женен, който не е правил секс от 2 месеца. Моят батко му позволява да е в едно легло с мен, но без да ме чука...
Лягам до него в сатенено бельо, а той е чисто гол. Моят батко е седнал в удобен фотьойл до леглото и следи пича да не би да не издържи и да ми го сложи. Разрешено му е само да се притиска в мен и да ме докосва на определени места. Той се доближава зад мен и ме прегръща, гали ме нежно по рамото и бедрото... Усещам как курът му се надървя постепенно и започва да се опира в дупето ми, а то е обуто в ултракъси сатенени панталонки с дантела по края. Да, вече е здраво надървен и притиснат зад мен... Започва да диша тежко в ухото ми и с ръка да ме стиска за кръста, хванал ме е хубаво и ме стиска.. Не пипа гърдите ми, ръцете му стигат нагоре по тялото ми но до под гърдите и отново слизат надолу. Моят гледа през цялото време.
Другият пита дали може да пипа дупето ми с ръце и моят му позволява. Започва да го гали нежно, след това леко го зашлевява, после пак го гали... Започва вече по-учестено да пъшка в ухото ми и усещам, че хваща кура си с другата си ръка и започва бавно да го лъска и да го притиска и търка в тялото ми. Това започва да ме подмокря и то обилно. Той пита:
-Братле, може ли по-подробно да я опипам с него и с ръка... обещавам, че няма да влизам... моля те..
Моят му позволява, казва, че щом няма проникване, не е изневяра... Това ме възбужда страшно много и неусетно започвам лекичко да въртя дупето си и да го търкам в кура на другия. А той пък бавно сваля анталонките ми, под които съм чисто гола и гладка. Погалва първо стегнатото ми коремче, което вече се усуква в ритъма на бавната му чекия... Ръката му минава отпред и бавно надолу, където погалва мокрото ми путенце с 2 пръста. Нежно повдиха бедрото ми и намества надървения си огромен кур до путето ми, след това сваля бедрото ми и така курът му остава притиснат и пулсиращ точно на място. Главичката му леко се подава отпред до нежните ми устнички. Иска ми се да го поема в ръката си, в устата си.... но моят вижда погледа ми, приближава се и ми казва на ухо: "Не може, мила... не може и да свършваш... само той".
Другият започва да търка кура си между бедрата ми, а те са целите толкова мокри, че бавните му тласъци са идеално гладки. През това време той продължава да пръхти морно в ушенцето ми, което ме разгонва страшно много, и да ме стиска с 2 ръце за кръстчето. Усеща, че така ще се изпразни много бързо и изважда кура си от там. Пита моя: "Може ли с ръка да я усетя... само с ръка за малко? " Той му позволява. Тогава той отново премества ръката си отпред и лекичко погалва клитора ми с цялата си шепа. Аз започвам леко да конвулсирам и спонтанно намокрям ръката му с голямо количество влага. Цялата му длан е мокра.... Тогава с тази същата длан той хваща кура си и започва да лъска бясно зад гърба ми. Бие си чекията, като междувременно търка главичката на кура си в малкото ми стегнато дупе. А моят гледа спокойно, следи за това дали се спазват правилата и не ми дава да се обръка с лице към другия. В един момент другият го пита:
-Оооххх, скоро се празня, къде мога да се изпразня, а?
И моят отговаря:
-Е, хайде сега.... може на корема й...

Тогава другият полудява от кеф, забързва лъскането, грубо ме обръща по гръб, вкарва си средния пръст на едната ръка целия в пичето ми, а с другата си ръка си изпразва кура върху коремчето ми...
След това моят го отпраща от стаята, а аз оставам подмокрена, възбудена, опипана и ползвана като играчка за нечия чекия.... Моят вижда, че страшно ми се чука и ми казва:
-Ще те чукам, малката, но първо ме изпразни с уста, защото гледах този как те опипва и се дърви за теб 1 час.... и ако не ми лапаш първо... ще ти напълня пичето на третото вкарване... Така че клякай долу и лапай първо...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7082a661ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1156.   Най-много ми хареса фантазията на №11 :) С удоволствие бих позволил на момичето да направи това с мен :) №11, дай мейлче или фейсбуук :D А също така ми хареса и фантазията на №1147

Модератор: напомняме, че в сайта размяната на контактни данни е недопустима. Това не е сайт за запознанства.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: febbca03da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1157.   1156, фантазията под номер 11 е на авторката.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7082a661ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1158.   О да, вярно то си пише, че това е фантазията на авторката. И другите ме възбудиха, но нейната най-много. И в тази връзка аз имам фантазия, свързана точно с авторката, която толкова ме възбуди. Представям си я (авторката на темата) някаква много миловидна и наглед хрисима девойка - точно те са най-палави. Та тя ме кани на гости. Аз отивам, а тя е с къса поличка, мрежест чорапогащник и прилепнала блузка, без сутиен отдолу. Виждам я в коренно различна светлина - тя има страхотно секси тяло и дълги стегнати крака. Продължавам обаче да бъда доста сдържан. Сядаме на трапезата и тя започва да ме провокира с цел да ме възбуди - демонстративно докосва гърдите си и ми казва, че е зажадняла за секс. Аз обаче се правя на недостъпен, казвам й, че имам сериозна връзка и че можем да бъдем само приятели. Тогава тя решава да вземе нещата в свои ръце. Слага силно приспивателно в храната или напитката ми и след малко почвам да се унасям. Тя ме отвежда до леглото и вече не помня какво се е случило след това. Събуждам се здраво завързан за леглото (с каиши, белезници, въжета или нещо друго) и чисто гол. А дамата започва да обикаля около мен и да ми говори колко ме желае. Обула си е обувки с високи токове и тракането от тях ме възбужда, но продължавам да се правя на недостъпен и я моля да ме освободи и да ми върне дрехите. А тя казва, че няма да ми позволи да я отблъсквам повече и че щом с добро не съм изпълнил желанието й, ще ме изнасили. Аз се дърпам, но не мога да мръдна, защото съм много добре завързан. Тя започва да ме опипва навсякъде, след това се съблича и иска да я лижа. Отказвам, но тя грубо отваря устата ми и ме принуждава да се подчиня. Започва да се подмокря и ме принуждава да пия сокчето й. В един момент се възбуждам и не само, че спирам да се дърпам, но даже й отвръщам с нежни целувки между крачетата й. След това тя започва да целува тялото ми, и да ме гали по пениса, възбудата ми нараства и аз я моля да продължи. Но тя прави паузи, в които се гали отдолу и опипва гърдите си. Имам чувство, че ще подлудея и я моля да ме изпразни, но тя удължава максимално това мое усещане. Освен това ме кара да я ближа под мишничките. Нямам право на избор и се подчинявам. След това тя продължава да мастурбира пред очите ми, да се отърква в мен, а аз съм обезумял от възбуда. След дъълго мъчение, тя ме изпразва, като буквално ме язди, а аз съм изцеден като лимон. Тя ме развързва, но когато се опитвам да стана, не успявам, защото краката ми се подкосяват след дългото "мъчение" и тя ме хваща и ми помага да легна пак на леглото. Нужни са ми няколко минути, за да се съвзема след това уникално възбуждащо преживяване. То ме променя напълно - вече не съм кротък като преди. Тази жена събужда в мен истинска страст. Решавам да й го върна. Възбужда ме мисълта да я вържа и аз и то не с какво да е, а с нещата, които са по нея. Помолвам я да ми донесе вода и в момента, в който ми обръща гръб, я хващам и я просвам на леглото. Тя е учудена, че наглед кротък човек като мен действа така агресивно и ми казва, че тя е шефката тук и че тя ще решава кога какво ще става. Това ме побърква и й заявявам, че сега ще види на какво се казва подивял от страст мъж. Затискам я към леглото и вземам чорапогащника, шалчето и колана от поличката й. С чорапогащника й връзвам ръцете зад гърба, с шалчето връзвам краката й, а след това събирам китките и глезените й в областта на дупето и ги връзвам едни към други с колана. Сега палавницата е в ръчичките ми. Започвам да я гъделичкам навсякъде, а тя се смее неистово. След това се отърквам пениса в гърдите й и между тях. После започвам да я галя отдолу с ръце, а след това с вилица. Бодленцата на виличката побъркват моята палавница и тя започва да стене. Тогава й запушвам устата и милата може само тихичко да мърка като котенце. Измъчвам я така както и тя мен. После я връзвам в друга поза - легнала в ръце отзад и широко разтворени крачета. Продължавам да я опипвам отдолу, изливам върху путката й малко кисело мляко и започвам да го смуча от нея. После вземам игличка и боцкам леко зърната на гърдите й. Принуждавам я да ми направи свирка. А милата скимти, защото отчаяно иска да й го вкарам. След като й го връщам тъпкано, й го вкарвам, а тя получава страхотен оргазъм. Накрая я отвързвам и двамата оставаме няколко минути в леглото, голички един до друг, докато се съвземем. После заедно се изкъпваме и в банята продължаваме да се наслаждаваме на телата си и да се докосваме нежно. Осъзнаваме, че имаме нужда един от друг и че ще повторим това още много пъти.
P. S. Ехх авторке, не те познавам, а как взех да те желая :) Направо ми взе ума :D

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d35d2f5507
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1159.   Аз пък искам да упоя някоя непозната, която е много ама много яка с дълги наточени крака, с кожени ботуши, с огромни огромни гърди и после да я изчукам поне 5-6 пъти здраво докато се събуди като менкам вагината и задника.

Искам да се чукам с намазана с олио жена.

Искам да чукам една 12 годишна. Това според вас прекалено перверзно ли е?

С жена ми да участвам в групов секс. Може и да ми се наредят нагъзени 10 жени и аз да си го вкарам по един път във всяка путка и всеки гъз.

И на края някоя да легне и да се разкрачи и поне 20 мъже да я минем един след друг и всички да и се изпразнем в путето, та чак да пресъхне... От време на време и по един сандвич може да и правим.

Уау, сега разбрах колко съм перверзен, никога не съм ги признавал тези работи пред себе си. Според вас сбъркан ли съм?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fea2f33bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1160.   Oт авторката

:) Дано възбудата ти и желанието за игрички с една непозната от някакъв форум, ти е донесло хубаво усещане. И да ти пожелая да го изживееш с човек, който обичаш и реалността да е в пъти по-вълшебна от фантазията ти.

За мен не е нещо ново някой да фантазира за мен. Било тук в тази тема, било в реалността. Доста са мъжете, които са споделяли, че присъствам в мислите, което ласкае женското ми самочувствие - няма как да е иначе.

Много обичам тези игри със връзване. С мъжа ми много често ги играем. Много обичам да го изненадвам така, когато най-малко очаква. А фантазията, която съм описала в 11 коментар си я сбъднах. Разликата е, че тогава фантазирах за първата си любов, а я изпълних със следващия мъж в живота ми. Беше наистина хубаво. Оттогава все си връзвам шалчета на шията, когато излизаме някъде, особено шалчетата, които използвам за секс-игричките ни. Така цяла вечер го възбуждат някакви спомени от преживяна случка а след няколко намека.. мисли единствено за това как ще се приберем и ще "ми го върне тъпкано" задето съм си позволила така нагло да го мъча.

Въобще влудяват ме тези шалчета :)

Благодаря, че сподели! Чувствай се свободен смело да разказваш всичко - тук, в тази тема винаги ще се намерят хора които ще те разберат или ще имат сходни интереси.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 526a0afc13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1161.   Автора трудна задача си ми поствали, много са ми мръсните фантазии! Някой от тях:
1 Гаджето ми доминира над мен: нося каишка и ме разхожда като куче из апартамента, чука ме отзад с тия гумените пишки с колан, бие ми шамари, други подобни в същия акт
2 Аз доминирам: чукам я леко вързана, грубо! Бия и шамари(не силни разбира се), плуя е може би, общо взето тук аз я унижавам; Без пишкане и акита!!!
3 Троики, четворки, 7ци....

Аз маи съм доста свободно мислеш, както му казват хората "разкрепостен" направо :D
Добре, че не ми пука от това! :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f6e0f846f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1162.   Ясно е, че много хора имат своите фантазии, но на мен ми е по-интересно чисто психологически какво говорят тези фантазии за човека.

Аз например съм забелязал, че почти всички фантазии по ред причини са трудно осъществими напрактика и може би точно затова са и фантазии, понеже не са осъществени напрактика, но в същото време те си стоят там в подсъзнанието и ги желаем, но пък съзнанието веднага се противопоставя и казва "няма как да стане или ако стане, ще има сериозни последици". И така се заражда вътрешен конфликт и оттам неудовлетвореност. А споделянето до някъде облекчава този дисбаланс.

Колкото до самата фантазия тя според мен се поражда от някаква несъзнавана потребност, която пък води началото си най-често от детството. Това са някакви насадени от трети лица убеждения, наши изводи, нещо неизживяно и т. н.

Например мъж, който не е преодолял кастрационния комплекс от детството, има афинитет към дълги женски крака или висок ток като символ на фалоса. Един вид това е напомняне, че той си е там на мястото си.

Един пък искал 12 годишна - значи на тази възраст той е имал комплекс, свързан с това. Може би някоя му е наранила чувствата или е имал несподелена любов. И сега подсъзнателно иска да компенсира с момиче на такава възраст. Нещо като във филма Лолита.

Малко сложно стана, но ей такива мисли ми минаха през главата.

Ако някой желае може да продължи в този ред на мисли.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7082a661ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1163.   До авторката: Страхотно е, че така провокираш мъжа, той е истински щастливец. Със сигурност разпалваш голяма страст в него. Аз се възбуждам от подобни неща даже без жената да ме провокира. Преди време харесвах една жена и мечтаех да ме завърже и да си играе с мен. Възбуждах се, когато я виждах да носи по себе си каквото и да било за връзване като колан, чорапогащник или шалче, а тя въобще не подозираше за тези ми фантазии. Направо има химия между мен и авторката, усещам това през компютъра :) Наистина обожавам игричките с връзване и ще продължа с фантазиите си за авторката (дано това да не започне да я дразни).

И такаа с авторката сме гаджета, а тя е важна бизнес дама. Често има бизнес срещи включително и в съседни градове. Една сутрин отново ще ходи на такава среща, а аз ще я придружа, защото я обожавам и трудно издържам без нея дори само няколко часа. Излизаме от апартамента, а аз вече съм много възбуден. Дамата е с копринено шалче, бяла ризка, черна пола малко над коленете, черен чорапогащник и ботуши с високи токове. Дори само тракането от токчетата й ме подлудява. Гласът ми трепери от възбуда. Жената се качва в колата ни на шофьорското място, а аз до нея. Не си слагам предпазен колан, за да съм по-маневрен. Вече не издържам и започвам да я опипвам. Когато тя сяда в колата, поличката й се вдига още малко и открива страхотните й стройни крака. Гърдите й са толкова едри, че направо заплашват да изскочат от ризката. Опипвам авторката навсякъде - бъркам под поличката й, галя краката и гърдите й. Тя обаче се дразни, защото й предстои важна среща и не иска да се разсейва. Казва да изчакаме, но подивял мъж като мен не може да чака. Имам чувството, че ще се пръсна от възбуда, а ръцете ми не слизат от божественото й тяло. При това положение тя дори не може да шофира. Накрая се вбесява и ми казва: "Дай си веднага ръцете". Аз знам какво ще последва и не искам, но тя ми се скарва и накрая се подчинявам. Моята дама има на задната седалка една чантичка пълна с материали за връзване. Вади оттам едни белезници, закопчава с тях ръцете ми зад гърба, затяга ме към седалката с предпазния колан, за да стоя мирен и потегля. Ехх това се повтаря вече сигурно за стотен път. Само вързан мога да бъда спрян и да не пипам тази страхотна жена. На нея й е забавно, защото вижда, че възбудата ми не стихва. Аз мърдам на седалката, видимо съм неспокоен, но тя е спокойна, че с вързани ръце няма да й преча да шофира и започва да ме провокира. Когато спира на светофарите, демонстративно си докосва краката, а после погалва пениса ми през издутия панталон. Аз просто подивявам, направо ще експлодирам. Тя ме побърква, толкова е секси и я желая. Между градовете ни спира полицай за проверка. Вижда, че съм с белезници, но вместо да се зачуди какво става, само се усмихва, прави ни проверката и ни пуска. Очевидно ченгето разбира, че с такава страхотна жена един мъж трябва да бъде вързан, защото иначе ще й пречи да шофира. Стигаме до бизнес центъра, дамата ми сваля белезниците и отива за срещата, а аз оставам в колата и чакам час-два, докато срещата приключи. Страшно съм възбуден и намислям да й отвърна подобаващо. След като тя се връща и потегляме, аз настоявам да спре колата на някое закътано място между градовете. Някак си издържам да не я опипвам, защото знам, че скоро мъчението ще приключи. Авторката спира колата на подходящо място и вече мога да се развихря. Нахвърлям й се като подивял. Целувам вратлето й, а ръцете ми я пипат навсякъде. Треперейки от възбуда, свалям ризката и сутиена й. Целувам страхотното й плоско коремче, ближа я под мишничките, където тя обожава. Свалям, полата, чорапогащника и ботушите й. Моля я да си вдигне краката и й ги целувам страстно. Тя се овлажнява и започвам да я смуча отдолу и да пия сокчето й. Измествам облегалката на седалката така че дамата ми да е в полулегнало положение. Вадя въжета от чантичката на задната седалка и овързвам авторката върху седалката, а ръчичките й заключвам отзад с белезниците, за да види какво е :) После качвам крачетата й на кормилото на колата и ги връзвам за него с чорапогащника и шалчето й (не знам доколко е добро връзването с шал, но да кажем, че я връзвам добре и тя не може да се измъкне). Свалям си дрехите и започвам да си отърквам пениса по гърдите й коремчето й. После я галя отдолу, а тя вече е мокра и иска да й го вкарам. Но аз я измъчвам дълго, галя я, спирам, голя я спирам, в паузите я карам да ми лапа пениса, но малко, защото не бързам да свърша. От време на време я лижа отдолу, а тя вече вика и иска да стигне до оргазъм. Накрая свършвам в нея, а тя стига до оргазъм и се мята от възбуда върху седалката. После й давам да оближе влажния ми пенис. Решавам още да възбудя жената. Вадя вибратора й и го вкарвам в путето й. Намествам го и правя въртеливи движения, а авторката просто не е на себе си. После оставям вибратора вкаран в нея, горницата му стърчи и й отправям предизвикателство - да опита както е вързана да го извади. Тя действително се опитва, а безпомощните й усилия ме възбуждат. Вибраторът си остава вкаран в нея, а усилията я възбуждат още повече. Накрая проявявам милост и го изкарвам. Но аз още искам да я възбудя. Връзвам очите й с панталона си и започвам с перце да я докосвам по различни точки от тялото. Докосванията са кратки и съвсем леки, но достатъчни, за да я задъхат от възбуда. След като и двамата сме изтощени, отвързвам хубавицата и се прибираме вкъщи. До края на деня си разменяме страстни погледи и усмивчици. Страхотното преживяване ни държи в добро настроение през целия ден.

Имам и още една фантазия, която обаче е малко педалска :D
Пак съм с авторката. Тя е имала пътуване и не сме се виждали няколко седмици. Тя се прибира и казва, че ми е подготвила изненада. Аз се възбуждам само като я виждам и искам да я съблека, но тя не дава. Иска първо аз да се съблека. Обожава преди секс да стоя гол пред нея, да ме оглежда, а самата тя да си е облечена. Мога ли да откажа на подобна хубавица? Веднага се събличам, известно време стоя гол пред нея, заемам различни пози, а тя ме оглежда страстно. После ме кара да легна и връзва ръцете и краката ми за леглото. С чаршафа ме омотава през кръста, за да не мога да се движа изобщо. След това си сваля дрехите и що да видя? ! Моята прекрасна дама си е пуснала окосмение по тялото (по принцип харесвам жената да е безупречно обезкосмена, но бих пробвал веднъж за разнообразие с окосмена жена) :D Авторката ми казва, че сега ще си сменим малко ролите. Това ми звучи плашещо и казвам, че не искам да правим секс, докато не се епилира. А тя казва, че ще има епилиране, но епилираният ще съм аз. Възмущавам се и почвам да се дърпам, но нямам шанс да се освободя. Жената се наслаждава на безполезните ми усилия и ми казва, че е моя господарка, че съм в ръцете й, че ще прави с мен каквото си поиска, че съм неин роб. Тези думи ме възбуждат, но го прикривам и продължавам да се дърпам. А тя безжалостно вади епилатори си и започва да ме епилира. Боли ме, но тя настоява, че трябва да търпя. По-лесно изтърпявам, когато ме епилира отдолу, защото тя гали пениса ми и от възбудата болката се притъпява. Епилира ме напълно и ставам съвсем гладък, а тя е с окосмени ръце, крака, мишници и путка. Принуждава ме да я целувам навсякъде и да лижа косматата й путка и мишничките й. Трябва да се подчиня. Но ми е много странно - аз съм гладък, а жената е така окосмена. Тя казва, че иска да я желая дори когато е с косми и е много страстна. Боцкането от косъмчетата й започва да ме възбужда. Правим секс така и накрая хубавицата решава също да ми постави задача. Забелва максимално кожицата на пениса ми и иска да пробвам да си я върна в нормално положение. Опитвам се, но вързан нямам особени шансове, а усилията ми възбуждат и мен, и нея. А за да подсили възбудата, тя започва с виличка да докосва пениса ми от вътрешната страна, под кожичката. Това направо ме побърква. И тъй като не успявам да си смъкна кожичката, жената решава, че трябва да ме накаже. Освобождава ме и ме връзва в друга поза - легнал по корем. Аз съм толкова изтощен, че нямам сили да й се противпоставя. След като ме връзва здраво, тя казва, че иска да изпитам какво е да проникнат в теб. Изпадам в паника и отчаяно се мъча да се освободя. Дамата изобщо не се трогва и вади вибратора си. Моля я да ме освободи и обещавам, че ще изпълня всяко друго нейно желание, но тя изобщо не ме слуша, а с шалчето си ми запушва устата, за да не вдигам толкова шум. После намазва дупето ми с масълце. Това ме възбужда - тя има прекрасни бели нежни ръце и намазването ми се оказва доста приятно и за двамата. После тя пъхва вибратора в дупето ми, в началото ме боли и скимтя жално, но свиквам и това започва да ми харесва. Тя е много нежна и пъхва вибратора по-навътре много бавно и внимателно. Прави и въртеливи движения и това ме побърква. Усещането се оказва страхотно, благодарение на това, че върху мен работи истинска професионалистка. Възхитен съм от умението на моята дама да ми доставя удоволствие по всевъзможни начини. След като приключваме, аз й казвам, че вече няма да се съмнявам в уменията й и винаги ще правим нещата както тя поиска. Накрая тя се епилира. Няколко дни и двамата ще бъдем гладко епилирани :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c031eb285e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1164.   Аз си представям, че сме на почивка с мъжът ми и той много харесва някакво младо момиче, с което след почивката няма да се видим повече през живота си. Аз го подстрекавам да я свали, а на нея много й се ебе и бързо се дава. Уговаряме се с мъжа ми той да я чука, а аз да съм в другата стая, но да пазя тишина, че тя да не разбере, че знам. Но аз ги гледам през едно малко прозорче. И така те се чукат всеки ден в продължение на цяла седмица и после, вечерта той ме чука мене, и ми обяснява колко готино му е било с нея, как иска пак да й ближе путето и да я ебе. Накрая последната вечер сме се уговорили аз да вляза докато се ебат и уж да съм в шок от гледката. Всичко е по наша уговорка. Е, влизам докато го правят и мъжът ми ме принуждава да я ближа и да гледам как той я чука, да му хвана пишката и да й я завра в устата, да я моля да го ближе, а него да го моля да й ближе путето и си пъха пишката там. Той да ми удря шамари по циците и да ми казва "виждаш ли какви грозни цици имаш, а? я виж нейните какви са хубави! Смучи ги, смучи ги, че да видиш какви са хубави" И да ме принуждава да й ближем заедно циците, да се целуваме на зърната й.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 38eab4e9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1166.   Здравейте. Аз съм от 1153. Продължение...
Изминаха 3 продължителни дни в мълчание между мен и жена ми. Вечерта не издържах по вече и реших да говоря с нея.
-Мила, искам да поговорим.
-Какво да говорим? Вече всички ще знаят каква перверзна кучка съм.
-Не говори така, чуваш ли. -повиших тон аз. -Да не смяташ че майка ти ще тръгне да разправя какво е видяла.
-Не но ми е кофти.
-Ела при мен.
Притеглих я аз и я прегърнах. -Да забравим за това. Ок?
-Ок. Но не знам как ще я погледна в очите вече.
-Ще оправим нещата. Мисля че ако и дам възможност да ми напъха вибратора в гъза и ще и мине.
Жена ми се засмя.
-Дали? И защо мислиш така?
-Когато си тръгваше ми каза че ще ми го навре в задника. Мисля да и дам тази възможност. Навита ли си?
-Може. Как мислиш да стане?
-Ще и се обадя да дойде при мен и че искам да говоря за теб.
-Направи така че и аз да ви гледам.
Набрах номера на майка и.
-Ало. Ваня искам да поговорим за случилото се миналия ден.
-Няма какво да говорим. -сопна се тя.
-Чакам те в къщи чисто гол и сам и не забравяй да донесеш това което взе от тук.
Тя само затвори. След около 2 минути телефона звъна.
-Дъщеря ми къде е?
-В нейна приятелка, терена е свободен ако това питаш.
-Подготви се да ти разцепя гъза. -каза и затвори
-Готово след малко ще е тук така че се скрий.
-Ще вляза в детската.
-Ок. -През това време аз се съблякох и седнах на същия диван с чаша питие, пуснах порно и зачаках тъщата си. 10 минути по късно тя влезе в стаята и застана с цялата си грация пред мен, държейки в ръка вибратора. Не каза нито дума за това че ме вижда гол, загледа се в телевизора и чак тогава ми заговори.
-Виждам че се подготвяш.
-Виждам че ти харесва. Искаш ли питие?
-Да. -тя взе чаша и си наля голяма доза, после седна до мен на дивана и се разкрачи така че да видя сливата й. Беше обръсната и без бельо. Аз си хванах хуя и започнах да си го лъскам, гледах я право в очите а тя мен в хуя.
-Харесва ли ти хуя ми? Така голям и надървен... дъщеря ти го обожава.
-....
-Да мисля че ти харесва. Може да го пипнеш, няма да ти е за първи път.
-Не ми говори така копеле.
-А защо си без гащи и ми показваш сливата си? Виждам и колко си възбудена. Пробва ли вече тоя вибратор? Пъха ли си го в дупките? Представя ли си че е моя хуй? -продължавах аз.
-Само в путката...
-Разкажи ми.
-Мисля че ще говорим за дъщеря ми.
-И за нея ще говорим а сега ми кажи какво прави с вибратора?
-Ти сериозно ли?
-Толкова сериозно колкото ми е на дървен хуя. -тя се пресегна и леко ми го погали по главичката.
-Чудя се как го поема дъщеря ми. Наистина ти е голям, ебал ли си я отзад?
-Да, много пъти. Ти не си ли се ебала отзад до сега?
-Само веднъж преди доста години, но не повторих по вече.
-Защо? Какво се случи?
-някой друг път. Става ли?
-Ок. Харесва ли ти порно канала?
-Малко е блудкаво. -Смених на друг канал и когато стигнах до би сцени тя ме спря.
-Това ли ти харесва? Харесваш да гледаш как мъже си лапат пишките, или как жени ги ебът?
-Да, това ми харесва.
-Какво не ти хареса миналия път че реагира така?
-Кога съм казала че не ми харесва? Просто бях неподготвена и извинявай за шамарите.
-Искам да ми направиш минет. -това я шокира но се овладя бързо, остави чашата на масата и се наведе над хуя ми, леко го подуши нежно целуна главичката. После започна да го поема по вече и по вече, движеше се равномерно нагоре и надоло. Виждах а и усещах че е правила много минети до сега и практиката и е перфектна.
-Много добре се справяш но опитай да ми го поемеш целия, прекарай си го през гърлото и задръж.
-Дъщеря ми гълта ли ти го?
-Да и е много добра в минетите.
-Не се сърди но никога не съм гълтала хуй, само сперма.
-Добре продължавай докато ме изпразниш. Тя се наведе отново и ми го налапа а аз започнах да я събличам. Роклята и бе с цип от долу до горе, аз го разкопчах и я свалих. Тя остана гола и за нейните 55 години показа доста стегнато тяло. Наместих я на земята срещу мен и отново и го вкарах в устата. с една ръка и задържах главата а с другата набрах номера на жена си която ме чакаше да и дам сигнал. След секунди тя влетя в стаята при нас.
-Мамо, ще ми обясниш ли?
Тъща ми се стресна и в този момент хуя ми премина през гърлото и натиснах и задържах няколко секунди, после леко си го извадих. Тя се закашля но виждахме че търси изход от ситуацията.

следва продължение ако ви е харесал разказа.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 83e1f5c95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1167.   Не знам доколко се водят "мръсни" моите фантазии, според мен са си точно най-чисти, но въпреки това прецених, че мястото на някои от тях е тук, тъй като са свързани с доминиране.
Пиша в минало време. Получава се като разкази за Тя и той. Този е със заглавие Декларацията.

- Искаш ли да играем? – попита Тя
Той се беше замислил и в първия момент не я разбра:
- Да играем! На какво? – отговори разсеяно.
- На Господар и роб. – каза Тя без да спира да сгъва прането.
Събуди интереса му. Той вдигна глава, изгледа я и леко насмешливо и попита:
- И ти искаш да си?
- Господарка. – отговори усмихнато Тя, както си беше с гръб към него.
- И какво се иска от мен?
- Да слушаш. – разсмя се Тя. – Какво друго?
- И няма да се напъвам да мисля?
- Няма. – приключи сгъванетоТя и се обърна към него. Гледаше го лакомо, закачливо и беше повдигнала питащо вежди.
Той усети леко движение в панталоните си. Беше уморен, но може би идеята не беше чак толкова лоша.
- Кога започваме? – попита все още усмихнат.
- Веднага! – смени тона тя, който остана мек, но се прокраднаха заповедни нотки. – Ела тук!
- Сега ли!? Къде... Къде да дойда? – обърка се той. – Не става ли да си довърша презентацията и после. Пък и не съм се изкъпал...
- Сега! И се пита „Къде да дойда Господарке“. – Тя се гласеше да каже още нещо, но явно размисли. След кратко колебание добави. – Това вероятно е защото нямаме договор. Трябва да подпишем... Тогава може би, ще разбираш по-бързо. И не, не може да си довършиш презентацията. Или ти се изграе – или не. За къпането ще имам предвид. Е?
Той се надигна колебливо и се изправи все още не разбиращ къде да дойде. Презентацията му беше важна, но любопитството надделя. Какво ли е намислила... Договор... Звучеше интересно.
- Готов съм Господарке! – каза. Трудно му беше да влезе в роля. Усмихваше се сякаш се съгласява просто за да не я разочарова.
- Чудесно! Разчитах на това. – каза тя и лукава усмивка плъзна по лицето и. – Сега ела тук до мен! И стой мирен, да преценя искам ли те.
Той мълчаливо пристъпи към нея. Вдигна си двете ръце настрани и се завъртя, за да го разгледа Тя по-добре.
- Казах да стоиш мирен! Не слушаш. Явно договора си трябва. Сядай и пиши! – шляпна го тя по дупето. – Сериозна съм. Хайде! Ясно е, че без него не се получава.
Той се върна на бюрото, взе лист и химикал и зачака.
- Какво да пиша!? Ъ... Какво да пиша Господарке!
- Така... Почни от най горе в средата: Деларация. – започна да диктува тя. – „Аз долуподписаният, остави място за име, се съгласявам да бъда собственост на Господарката Сем, Всеки ден от 8 вечерта до 7. 30 сутринта плюс целите почивни дни, в продължение на три месеца считано от днес. Изключения могат да бъдат нощите в които Господарката реши да ме освободи. Може да бъде договаряно през деня, когато ще принадлежа на себе си. Съгласявам се да се подчинявам веднага и безпрекословно на заповедите и, да изпълнявам точно и с внимание желанията и, да не противореча и да не задавам въпроси. Съгласявам се, когато сгреша да приема с благодарност всяко наказание което Господарката сметне за уместно и по-всяко време което намери за уместно. Съгласявам се да използвам единствено обръщението Господарке или Господарке Сем.
Съгласявам се, че декларацията може да загуби сила, в случай че по време на притежанието ми, изрека „... “. Наясно съм, че веднъж загубила сила, Декларацията не може да бъде подновявана, до изтичането на уговореният тримесечен срок. Забележки“ – тук можеш да добавиш каквото решиш за уместно. Отивам до тоалетната и като се върна ще погледна какво си написал. – тя излезе.
Той се поколеба, страхуваше се, не знаеше какво и се е завъртяло в главата и... но все пак имаше код за измъкване. Не можеше да не и признае, че условието за неподновяване би го спряло да го използва освен ако случая не е много краен. Добре го беше измислила. И все пак не се сети какво да добави. Имаше и доверие. Написа „забележки: няма“.
Тя се върна, погледна листа и грейна. Разнежи се.
- Радвам се, че няма забележки. Обичаш ме, вярваш ми... обожавам те! Ще бъда добра господарка, ще видиш! Хайде сега напиши подпис отляво и печат отдясно. Ето тук! – и тя посочи с пръст двете места. Той се зачуди, откъде печат, но написа и подаде листа.
- Готово. Да се подпиша ли.
Тя му го върна:
- Не. Още не. Сега е 8. 30. Подпишеш ли влиза в сила. Ако не слушаш, ако пропускаш обръщение, ако грешиш... мога да стана лоша, да накажа. Искам преди това да ми прочетеш на глас и да си дадеш сметка какво подписваш.
Той беше започнал да усеща настроенитео на момента.
- Да господарке! – отговори. И зачете. Гласът му трепереше, на моменти устата му пресъхваше, някои думи изричаше шепнешком, изпоти се от напрежение, но продължаваше. Прочете докрай, посегна за химикал, бавно но уверено се подписа.
- Твой, съм Господарке! – прошепна. Не посмя да вдигне поглед към очите и. Подаде и листа и зачака.
Тя се разтрепери от удоволствие, без малко да се разплаче. Мина почти минута докато се овладее и му проговори леко пресипнало.
- Чудесен си! Прекрасен, чудесен... И мой! Мой, мой, мой! Значи внимаваш и изпълняваш точно!
- Да, Господарке!
- Отиди до леглото. Качи се на колене с лице към стената. Точно така! Сега махни колана си и го остави пусни на земята.
Той трепереше но изпълняваше, недоумяваше какво си е наумила.
- Сега искам да събуеш панталоните до коленете. Да... още малко смъкни. Чудесно! Сега и гащите дотам! Сега се наведи напред. Искам да сложиш главата си възможно най ниско. Не, не така! Махни ръцете. Дай ги отзад на кръста и се подпри на бузата си. Не опитвай да ме гледаш. Затвори си очите! И моля ти се спри да ги стискаш тия крака!
Тя се приближи и запоана да го гали по дупето. Той се размърда неспокойно.
- Кой ти каза да мърдаш! Стой! Искам да стоиш съвсем неподвижен. – шляпна го тя.
Той не очакваше толкова голям интерес към дупето си съвсем в началото и се притесняваше. Опитваше се да изпълнява и в същото време едвам сдържаше думите си. Трепереше.
- Хвани се от двете страни! Бузките на дупето хвани с ръце! Колебанията ще ги наказвам да знаеш. Престани! Днес съм благосклонна като за начало, но не знам докога. Хващай! – той се подчини бавно но точно. - Сега разтвори дупето! Искам колкото можеш да отвориш. Помогни си с ръцете. Той се опита, но не можа да продължи. Не посмя да се изправи, но промълви.
- Не съм се къпал Господарке!
- Казах ти, че знам! – шляпна го отново тя. Отваряй! – гласа и започна да става неревен. – Ти май не разбра какво подписа! Отваряй! Това е моето дупе и ще го миеш, когато аз кажа. Сега искам друго! Искам да го видя.
Той реши, че все пак не е чак толкова мръсен, беше само ходил по малка нужда след като се къпа сутринта и се подчини. Впи пръсти в двете полукълба на дупето си и се опита да разтвори.
- Още! Можеш още! – не го оставяше тя!
Той успя да отвори още мъничко. Тя беше наясно, че може далеч повече, но реши да не го тормози толкова от първия ден, и се примири. Взе една мокра кърпичка, помогна си с нейната ръка да доотвори колкото може и старателно го забърса. Посе повтори с още две кърпички. Той сякаш се поуспокои малко. Поотпусна се. Тя взе масажното масло и на съвсем тънка струйка изля мъничко ололо опашката. Струйката взе да се стича надолу, към ануса му. Тя си сложи медицинска ръкавица и започна внимателно да размазва течността около стегнатата дупчица. Натискаше леко, масажираше, но не навлизаше навътре. Искаше само да успокои и да отпусне.
- Отпусни се! – заповяда тя. - Можеш Още! Трябва ми още. Така стегнато нищо няма да стане. Отпусни!
Сви ръката си в юмрук и започна да масажира с него. Той се поотпусна още малко. Изглежда схвана, че тя няма да вкара цялата си ръка и докато е юмрук, а не пръст, ще му се разминава. Тя одобри резултата. Махна ръкавицата и стана.
- Можеш да отпуснеш ръцете. Почини си. След минутка се връщам.
Той се подпря на ръцете си.
- Не казах да ги махаш от дупето, нито да мърдаш. Казах само че може да спреш да разтваряш!
Той побърза да върне ръцете където си бяха.
Тя бръкна в дамската си чанта и извади нещо. Той не можа да види. Не смеееше да попита. Просто чакаше в напрежение, какво ще последва.
- Хайде пак! Отваряй! Силно! И никакви протести!
Той се паникьоса. И не помръдна. Кой я знае какво извади от проклетата чанта. Оставаше да го изчука докато се усети. Почти съжали, че е прибързал да се подпише, и със сигурност съжаляваше, че не сложи забележка. Докато той съжаляваше, тя го шляпна настоятелно.
- Няма да вкарвам нищо засега, упсокой се. Но заради колебанието и неподчинението, ще бъдеш наказан малко по-късно. Последен път казвам, отвори!
Той отвори, колкото можа. Тя разтри с опакото на ръката си. И после го докосна с нещо меко. Точно в средата на ануса, сякаш го мажеше, но не точно. Леко навлизаше навътре, но съвсем лекичко, после някак обиколи наоколо и това беше. Нямаше и 10 секунди всичко. Тя остави предмета. Чу се шумоленето на хартия. Декларацията, сети се той. Сякаш я отваряше да я прочете.
- Хайде момчето ми. Последно усилие. Трябва ми печат, на този документ. Отвори хубаво дупенцето да да си го взема! И не се стискай, че няма да стане красив иначе.
Майка и кучка! Идваше му да се разсмее и да ревне с глас. Така да му изкара акъла, защото и трябвал печат на проклетата хартия. Боже! Каква откачена жена имаше! Искаше за печат отпечатък от ануса му. Нормалните жени си червисват устните и целуват писмата си, а неговата...
Изведнъж се сети. Ами да! Сигурно му е червисала задника. Какво друго да извади от дамската си чанта, освен червило!
- Чакам! И се отпусни – Взе да нервничи тя.
Той отвори дупето си колкото можа. И се отпусна.
Тя доближи леко хартията.
- Сега ще натисна, може да имаш лек доскомфорт за момент, но не мърдай в никакъв случай! Искам да е красиво!
Натисна точно в средата, хартията леко се смачка и закрепи.
- Сега свий колкото можеш! И после отпусни!
Той се подчини, точно и бързо. Сви дупето си, задържа секунда две и отпусна.
Тя дръпна внимателно декларацията. Разгледа я и обяви:
- Страхотен си съкровище! Страхотен! Ти си най-златното злато, с най хубаото дупе и... ох, много хубаво стана! Искаш ли да видиш.
- Да, Господарке! – прошепна пресипнало той. - Може ли да се изправя?
- Може! Ето обърни се и виж! Нама да пипаш само! Това е мое! Подписано и подпечатано, ще си го прибера на сигурно място. За три месеца си мой! – тя грееше от удоволствие.
Той се изправи и погледна. Хареса му. Нещо като звездичка се беше получило, с цвят на любимото и червило. Леко размазано в единия край, но тя явно не забелязваше...
- Отивай да се къпеш! И да не забравиш дупето! – изпрати го със смях тя.
После го накара да целува гърдите и, да и направи френска любов свободен стил, както той пожелае докато тя свърши, после завърза ръцете му отзадна гърба не много стегнато и каза, че ще спят.
- Господарке! Боли ме! Трябва да свърша. – престраши се да помоли Той, когато тя си легна до него и видимо изглеждаше, че за нея вечерта е приключила.
- Знам! Искам да боли! Днес няма да свършиш. Имаш да изтърпяваш наказание, забрави ли!? Трябва да се научиш да ми вярваш, да се подчиняваш и да е бързо. Лека нощ!
Той опита да помоли още два пъти в разстояние на следващия половин час, но след последното твърдо, „не“ не му остана друг избор освен да се опита да се примири и да заспи. Беше му ужасно трудно, но господарката спеше...
Тъкмо когато се унесе усети ръката и. Галеше го по тестисите. Изохка болезнено и не посмя да мръдне. Не искаше да спира, боже как не искаше! И тя не спря, гали го, дърпа го, извива го, стиска го. Надигна се и започна да го целува.
- Вече сме утре съкровище. Мина полунощ. Не мърдай и ще те изпия за награда... Само не мърдай...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fd04045158
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1169.   От части истина, от части фантазия, надявам се всеки ред да се случи така както съм го написала.
Беше горещ летен ден. С досада надигнах тъмната си коса от възглавницата. Беше нов ден, изпълнен с интервюта. Запътих се към банята, след това към кухнята и ето ме- в любимата си комбинация от дрехи секси летен потник с прилепнали дънки, високи токове и слънчеви очила прикрили зелените ми очи, пътувайки към офиса. Провеждах интервюта за личен шофьор вече цяла вечност и при мисълта, че това ще е поредният ден изпълнен с лаконични и едва свързващи 5 думи в изречение безврати момчета ми идваше да обърна колата и да прекарам целия ден в леглото. След дозина такива беше ред на момчето направило ми най- много впечатление при прегледа на всички кандидати. Влезе в стаята а аз останах безмълвна, висок русоляв мъж с зелени очи, чаровна усмивка, плътни устни и страхотна фигура. Само се надявах да има зрънце повечко ум от предишните ми кандидати. Няма да изпадам в повече подробности …. а направо ще продължа с: ето го паркирал луксозната черна лимозина в двора на къщата чакащ мен облечен елегантно в скъпата си риза. Качих се в колата и тръгнахме по задачи. Знаех, че съм направила най- добрия си избор. Месец след месец, пътуване след пътуване, ставахме все по- близки, беше човек на който мога да се доверя. Та на едно такова пътуване извън града по работа аз го помолих да ме придружи на коктейла вечерта след срещата, чувствах го достатъчно близък за да го направя, а и изглежда невероятно. Срещата през деня беше натоварена, но нямах търпение да облека скъпият си тоалет и да застана до мистър Х. Прибрах се в хотелската си стая за да се приготвя. Бърз душ последван от така обичания от мен лосион за тяло. Обух червените си дантелени прашки, и прибрах красивата си фигура и големите гърди в малка бяла рокля на известен дизайнер, любимият му :) обух безумно високите обувки и седнах да пооправя малко прическата и грима. Сложих изкуствени мигли за да подчертая още повече зелените си очи и пуснах небрежно черната си коса. Сложих коралово червило и зачаках моя кавалер. След 10-на мин. Се почука на вратата, отворих а там стоеше той изтупан в бяла риза на дизайнера чийто рокля носех и аз елегантно разкопчана и очертаваща мускулестата му фигура. Беше страхотен. В този момент разбрах, че аз също не съм му безразлична, по принцип многословен сега успя едва да промълви:
- Страхотна си!
- Благодаря- отвърнах аз- ти също.
Запътихме се към залата на хотела, като той галантно подаде ръка за да го хвана.
Събитието естествено беше тъпо, сбирщина от хора с които работиш във вече напреднала възраст повечето, а последното нещо за което исках да говоря сега беше работа. Помолих своя кавалер да тръгваме и се извиних на домакина, че съм уморена.
Истината беше, че исках да отвлека Х из нощен Пловдив и да приключа сделката с него, а поне на това се надявах. Качихме се в лъскавият автомобил и отпрашихме към популярно заведение в града. Пийнахме, говорихме, забавлявахме се и танцувахме като на много моменти усещах дъхът му по разголеният си врат, който ме караше да настръхвам и леко да се възбуждам. Прииска ми се да го целуна толкова силно, бях зажадняла за устните му исках да ги вплета с моите още в денят, в който влезе в офиса ми. Тръгнах незабавно към тоалетната без да му кажа и дума. Върнах се на масата а той ме чакаше с озадачен поглед.
- Изморена съм, не се чувствам добре. - заявих аз
- Да се прибираме тогава. – отсече Х
Тръгнахме към хотела, а единственото нещо, което исках да сторя е да го прекрача и да го усетя вътре в себе си, дори и след изпитият алкохол имах благоразумието да не го направя. Пристигнахме и се запътихме към стаите си, които бяха през една врата. Изпрати ме до стаята ми и ми пожела лека нощ, наведе се към мен и целуна бузата ми, аз се разтопих, смутена бързо пожелах същото и с наведена глава като ученичка влязох в стаята си. Повъртях се няколко минути, но възбудата ми не отминаваше, исках го и то веднага. Тялото ми трепереше и ме обливаха студени вълни. Трябваше да го имам, сега беше момента. Тръгнах убедително към неговата стая, стигнах и се разколебах, тръгнах обратно към своята стая, но няколко крачки преди да вляза набрах нова скорост и този път почуках. Отвори ми полугол с телефон но ухото, успя едва да каже
- Ще ти звънна след малко.
И аз вече бях в обятията му, впила устни в неговите, по вкусен е от колкото си бях представяла.
- Дано и представата ми за други работи да се окаже права. - помислих си аз и усетих как силните му ръце ме обгръщат и не понасят към леглото.
Сложи ме нежно на спалнята, откопчи се устните ми и каза:
- От дълго време чаках да направиш тази крачка малката
- Мислех си, че не проявявам интерес за теб отвърнах аз
- Стига, кой не иска да спи с шефката, особено ако е дяволски красива като теб
- Да разбирам ли, че обичаш клишетата? !
- Е кой не ги обича каза той и легна върху мен.
Усещах силното му тяло върху себе си и не само него, усещах нещо сериозно на бедрото си. Целувахме се все едно е последния път, в който ще го правим, вдигнал ръцете ми над главата стискайки ги с едната си, а с другата мачкащ гърдите ми Х започна да се спуска надолу с целувки, започна с врата, дръпна с ръка роклята ми нагоре и надолу и тя остана на коремчето ми, продължи с целувките на врата след това целуна гърдите ми и лего поигра със зърната, , докато им отделяше нужното внимание отмести спусна свободната си ръка към мацинката ми (така я нарича той), усети че е влажна, топла и готова за него.
- Червени, а? ! Доста смело.
- Не ти ли изглеждам като смела жена? !
- Изглеждаш, но не знаех че си. Заяви ми Х, отмести прашките ми и впи устните си в мен втренчил поглед в мен, а аз прививайки се изстенах.
Беше страхотно, от толкова време мечтаех за тези устни там и този поглед на хищник пируващ с плячката си. Невероятен е с езика, не исках да спира исках да го удавя с мощен оргазъм, но имаше нещо, което исках повече- своята плячка. Извъртях се и го хванах за колана, дръпнах го към себе си, а после го бутнах по гръб, разкопчах го, свалих дънките и вече, макар през боксерките го виждах- голям е. Зарадвах се като малко дете. Нямах търпение и свалих и тях, а от тях изскочи истинско животно- дълъг, розов, невероятен и много вкусен. Минути в устни ласки и аз вече бях по гръб, а краката ми на силните му шоколадови рамене, а между тях пулсираща плът чакаща караща мацинката ми да се лигави още повече. Започна бавно и с всеки един тласък потъваше все повече и повече в мен, усещах го, толкова дълбоко в себе си, беше страхотно исках го все по- навътре и все по – бързо, а темпото не закъсня вкарваше огромния си кур, толкова навътре, че си помислих, че никога няма да мога да стана от това легло повече, стига да продълава обаче, това напълно ме устройваше, бях негова, а той ме въртеше като кукла, на задна, с главата на долу, във въздуха и как ли още не, не знаех колко пъти вече съм свършила, но знаех, че не са достатъчни, обърна ме на задна за втори път дръпна косата ми назад мощно разкривайки нежния ми врат, впи устни в него и с 5-6 мощни и бързи тласъка вече усещах как топлата му сперма е върху дупето ми а той се отпусна върху мен……….
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ…….
N. G.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ce2d4f8e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1170.   Ето и моята фантазия. Лято е, наскоро съм прекратила дълга връзка и сега е време за въстановяване, пуснала съм си дълга отпуска и съм се отправила към морето. Днес ми е първият ден, наела съм чадър и щезлонг, лежа на плажа, радвам се на слънцето, чета готина книга и слушам вълните. След малко се появиха те. Две готини момчета, на около 20 и няколко и ме помолиха да им наглеждам багажа докато идат да поплуват. Нямам нищо против. След малко се върнаха и завързахме разговор. Оказаха се студенти във ваканция, които решили, точно като мен да се отдадат на релакс на плажа. Прекарахме заедно целия ден и преди да се разделим се разбрахме вечерта да се видим и да идем на бар или на дискотека. Дадох им адреса на хотела и точно в 7 дойдоха да ме вземат, оказа се, че нямаме нужда от колата, защото бяха отседнали в един хотел близо до моя, та решихме да ходим пеша из курорта и да си намерим готино място за купонясване. Скоро си намерихме подходящ бар и прекарахме няколко щури часа в танци и пиене на коктейли докато в един момент не решихме, че ни стига. Като истински кавалери ме изпратиха до хотела, но понеже и тримата вече бяхме леко почерпени, пък и ноща беше толкова прекрасна, ги поканих в стаята си. В началото всичко си беше благоприлично, отворих мини бара, извадих малко вино и тримата седнахме на терасата с прекрасен изглед към залива да си говорим, но колкото повече си говорихме толкова по-близо сядахме един до друг и в един момент и тримата почувствахме сексуалното напрежение, но дори и в този момент те бяха джентълмени и не искаха да ме притесняват, обаче аз започвах да усещам позната влага под полата си, а техните панталони бяха подозрително подути отпред. И така дойде моментът, в който задръжките паднаха и започнахме да се целуваме, а любопитните им ръце започнаха да галят жадното ми за любов тяло все по-настойчиво. После съвсем внимателно се надигнахме от столовете и те ме пренесоха на ръце до огромното легло. Беше въпрос на време да захвърлим всички дрехи, които в момента само ни пречеха и аз бях възхитена от огромните им членове. Просто нямах търпение да ги вкарат в мен. Но явно те не бързаха и искаха да се насладят на момента максимално. Продължаваха да ме докосват навсякъде, вече и по влажното ми коте и да ме гледат как се гърча от желание и възбуда. После ми правиха френска любов докато не свърших няколко пъти. След това беше мой ред да им върна услугата и доста си поиграх с инструментите им докато не ги направих още по-твърди и настървени да ме атакуват. Най-накрая единият вкара огромния си член в мен със замах! Изпищях от кеф, но това беше само началото! Започна да ме клати диво докато не ме докара до скуирт, буквално не спирах да се празня и да крещя! После беше ред на приятеля му да направи същото, а първият ми го вкара отзад. Оказах се притисната между две млади момчета, които се оказаха изненадващо опитни за годините си и буквално ме разкъсаха от кеф. А на какво приличаше леглото... сякаш от мен се изливаше река! А оргазмине следваха все по-силини и все по-често един след друг! Освен това за първи път свърших клиторно, вагинално и анално по едно и също време! Беше толкова интензивно, че мислех, че ще умра! Тялото ми се тресеше неистово, а писъците ми сигурно са се чували из целия комплекс! Така продължихме чак до сутринта, непрекъснато сменяхме позите и откривахме все нови и нови и все по-интензивни начини да си доставяме наслада, пробвахме всичко, анален секс, вагинален, двойно проникване, скуирт, бондидж, садомазо техники... но най-щуравото беше когато успяха да наврът и двата си члена в супер влажното ми коте и да ми ги вкарат до дъно! А както каза бяха много надарени! Е, тогава какъв оргазъм последва... по едно време се сетих, че имам и вибратор и него го вкарахме в играта! Просто правихме всичко, което фантазията ни успя да роди и дори и най-откачените неща, които бяхме гледали по порно канала! И нямаше нещо, което да не ни хареса! Беше убийствено! Изобщо не бях си и помисляла, че тялото ми е способно на такива неща и на такива изживявания! А часовете се нижеха един след друг, а ние изобщо не смятахме да спираме! Най-накрая беше ред и те да свършат (моите оргазми вече никой не можеше да ги преброи, защото всичките се сливаха в един безкраен оргазъм, който трая часове) и тримата да заспим прегърнати на пода върху мекия килим. Не заспахме на леглото, защото заради скуирта и всичко останало леглото приличаше на малко езеро. Събудихме се ранния следобед и отидохме да си вземем общ душ в прекрасната баня. След това си поръчахме рум сървиз защото след снощи бяхме адски гладни и се разбрахме те да идат до техния хотел, да си съберат нещата и да се преместят в моя. Дадоха им стаята точно до моята. След това отидохме на плаж, а през ноща повторихме нашия луд секс маратон, но този път преди това минахме през близкия секс шоп и се запасихме с още повече играчки и аксесоали, за да направим ноща още по-дива! И така всяка нощ ние споделяхме и осъществявахме най-дивите и откачени секс фантазии, които главите ни можеха да измислят! А повярвайте ми, тези момчета имаха страшно въображение! А през деня се държахме като добри приятели и съвсем кротичко си лежахме на плажа докато в главите ни се зараждаше поредната щура секс идея! И така продължи до края на ваканцията ни, че и след това, защото се оказа, че учат в моя град и много често вечер след лекции ми идваха на гости. Само дето съседите ми взеха да недовостват от писъците и стоновете по цели нощи, та май ще трябва да помисля да си купя къща, въпреки че дори и тогава ще се чува.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b9a6582794
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1171.   Леле хорааааа! Отне ми страшно много време за да прочета всичко написано тук от самото начало. Имаше неща който бяха просто страхотни, но имаше и неща който ме отврътиха. Въпреки това реших да пиша. Поздравявам всички който са се усмелили да споделят фантазийте си.
До Лили: Страхотно се надървям като чета това което си написала, даже лъсках няколко пъти (м/у др. долових лека нотка на завист у приятелката ми което я настърви да духа още по-яко, но за това после). Пробвахме това с постояната възбуда и на косъм от свършване, но издържам само 2-3 часа, а и приятелката ми като види как пулсира и колко е твърд не издържа и иска да си го вкара в малката сладка путчица която се подмокря за нула време. Даже единия път ми се разсърди, че искам да и го натикам в путката и се наложи да и запуша устата с него и след няколко секунди изригнах в устата й супер много. После за да си почина малко си играх с пръсти с клиторчето й и с путката, и с анусчето (за което също имам история, но по-късно). След това правихме такъв секс, че не можеше да си стой на краката, цялата трепереше и по късно като я питах дали иска пак и почнах да си играя с клитора й, каза, че направо съм и натъртил путката и иска поне 1 ден почивка. Та с 2 думи благодаря за споделения опит. Беше страхотно, но все още не ми се получава да я държа на „сухо” повече от 24 часа. ?
А сега да си кажа какво мръсно и гадно нещо ми се въртеше в главата заради случилото се на скоро.
Бяхме се събрали приятели да играем карти. Мъжка компания, 4-ка белот. Играта вървеше доста добре и спокойно. Говорехме си всякакви простотии и пиехме каквото имаше. По едно време се прибра приятелката му. Да кажа, че е тип натокана, висока кучка, ходеща винаги с високи токчета, къса пола, риза разкопчана така, че да се показват циците или блузка с дълбоко деколте (а циците й са доста сочни и хубави), надута и с поглед и отношение тип „всички са ми в краката”. Та прибра се тя, а още не беше кой знае колко късно – 7-8 приблизително. Стоя малко в стаята и като видя, че никой не и обръща внимание почна да мрънка – искам това, искам онова, не си приготвил незнам си какво. Просто ми идваше да и кажа да млъкне. По едно време викна приятеля си в другата стая за нещо да говорят, а аз отидох до тоалетна. Чувах ги, че се карат за нещо, но не можех да разбера за какво. На излизане от тоалетната я засякох на вратата и понеже е тясно коридорчето почти се опряхме един в друг. Усетих ръката й леко да докосва пакета ми, но не направих нищо заради приятеля ми. Върнах се в стаята и видях, че другите 2 момчета са на вратата готови да си ходят. Облякох се и тръгнах и аз.
А фантазията ми се връща в онзи момент когато излезнах от тоалетната и се разминахме.
Разминаваме се и тя ме докосва леко по пакета и казва:
- Някой трябва да ме успокой.
Леко се усмихва, врътва дупе като разгонена лисица и влиза в другата стая. Аз отивам в хола, а момчетата вече ги няма. Приятеля ми казва:
- Ако искаш остани, за да няма много голям скандал.
Не казвам нищо, но сядам на дивана и гледам тъпо. След малко тя влиза в стаята облечена само с бял сутиен който стиска така циците й, че ще искочат всеки момент, а белите и прашки са така изрязани и впити в дупето й, че от пред става ясно колко гладко е обръсната, а от зад бялата лентичка направо влиза м/у бузките й.
- Какво правиш??? – пита я той и я хваща за ръката.
- Ами ако не искаш вече ти да ме чукаш може приятеля ти да го направи с удоволствие. Като приверих пакета му не е много голям и няма да ме боли путката. – казва тя супер яростно и изнервено.
Зашливява й лек шамар навежда я и разкопчава колана на панталона и панталона си. Издърпва колана, а панталона му пада и го сабува. С едната ръка си вади хуя и директно без да и казва нищо и го вкарва в устата, а с колана започва да я шляпа по дупето (не много силно, но достатъчно да се зачерви). Аз се сепвам от гледката и ставам уж да помогна на момичето (колкото и голяма кучка да е не бих оставил мъж да бие жена).
- Извади си хуя! – казва ми той като ме гледа ужазно разгневен и разярен.
Аз стоя стъписан няколко секунди. Той повтаря същото и аз го правя, но ми казвам да остави колана. Той го хвърля на страна, хваща я за косата и я завърта към мен.
- Това ли искаш!? – наведен до нея крещи почти в ухото й. – Това ли искаш кучка такава? Не ти стига моя и затова искаш още? Лапай му го! – казва заповеднически и тя ми го хваща с ръка и си го слага в устата.
От начало докато ми е мек тя го лапа целия без проблем, но след като се надървям започва леко да се дави, а той продължава да и движи главата напред назад. Удря леко ръката й за да ме пусне и я кара да ми го лапа без да ползва ръцете си. Започва да се дави повече и повече, а слюнката й потича извън устата и се стича по братичката й и хуя ми. При поредното вкарвана в устата й той натиска главата й и я държи така известно време, а тя се дави.
- Стига ли ти? А? Стига ли ти кучко такава? Нали искаше да духаш? – казва разярено и настървено той докато я държи за косата и натиска надолу.
Дърпа рязко назад косата й, тя успява само да каже задавено:
- Да… да… Стига ми.
Той я завърта рязко и тя застава с дупе към мен, наведена напред. Той дърпа сутиена й и циците й се оголват. Големи, нежни, гладки и с настръхнали зърна. Той удря няколко леки шамара на циците й, а след това казва грубо и на висок тон:
- Покана ли чакаш? Вкарай й го във влажната путка.
Без да се замисля и обхванат от невероятна възбуда я хващам за кръста, отмествам леко прашката й (или по-точно връвчицата) и вкарвам грубо целия си надървен до пръсване хуй. Тя почти изкрещява и се извива понечвайки да се изправи, но приятеля ми рязко натиска главата й надолу и вкарва също толкова грубо и рязко хуя си в устата й. Чува се само приглушеното й давене и опити за пъшкане и охкане от грубото вкарване в путката и устата й. Чука ме я така няколко минути и той си го вади от устата й, навжда се и пак с същия ядосан глас почти извиква:
- Харесава ли ти така? Какво има? Не можеше да си поемеш въздух ли? Сега ще ти спра въздуха. Нали искаш да те чука? Защо сега не ти харесва? – опъва косата й, тя диша учестено и едва поема въздух докато аз продължавам да я чукам в ужасно влажната путка.
- Отивай в спалнява и лягай на леглото! – казва той заповеднически и поглежда към мен.
Аз спирам за момент, вадя го и отивам в спалнята им. Там има голямо легло. Лягам на края и краката ми са почти на вън от него. Той я води след мен и отново я навежда да духа. Няколко минути ми го лапа целия и слюнката й отново потича по целия ми хуй чак до топките.
- Харесваш ли си вкуса? – пита я, като отново я дърпа за косата, а тя не отговаря нищо защото се дави в слюнките си.
Дърпа я напред за косата и на нея и става ясно, че трябва да ме възседне. Надкрачва ме и сяда на хуя ми сякаш не е никакъв проблем за нея, а аз започвам да се движа колкото мога и да го вкарвам и вадя почти целия. През това време той минава зад нея и слага главичката си на малкото и стегнато дупенце. Тя се извърта леко назад гледайки го с очакване сякаш казва готова съм. Той започва да натиска леко, а аз спирам да се движа. Вкарва го леко, малко по малко докато влезе целия (а всъщност мацката не си дава дупето, говорили сме по този въпрос с приятеля и той каза, че няколко пъти се е пробвал да я навие, но още щом го сложи на входа на малкото и дупенце тя почвала да вика, че боли и, че ще и се сцепи дупето от големия му хуй). Започва да се движи бавно, а аз усещам търкането по стените на путката й. Започвам да се движа и аз, а тя направо се гърчи от удоволствие м/у двама ни. Той се ядосва от гледката и започва да я чука супер бързо. След малко казва:
- Искам да и разпориш путката! Давай! Разпори я!
Аз се опитвам, но след няколко секунди спирам. А той пита:
- Защо спираш? Давай!
- Ще свърша ако продължа. – отговарям аз.
- Оффф! Ставай! – казва той ядосано.
Той ляга и тя без никакви притеснения му сяда на хуя и почва да се клати отгоре.
- Вкарай ми го! – казва тя и разтваря с две ръце бъзките на малкото дупенце.
За първи път не правя това което ми казват, а се качвам на леглото прав и й го вкарвам в устата. Тя веднага разбира какво искам и започва да ми го лапа целия като от време на време го вади и ближе топките. След секунди се дръпвам от нея за да не свърша в устата й. Минавам зад нея и използвам времето да се успокоя малко и да ми мине, а тя отново хваща дупето си с 2 ръце и го разтваря. Малката дупка на дупето и се е разтворила супер готино и очакващо. Не чакам дълго и го вкарвам рязко, а тя изпъшква получавайки невероятен оргазъм от 2-та хуя в нея. Започваме да се движим бързо и грубо, усещайки членовете си м/у тънките стени. Тя се гърчи в оргазъм след оргазъм и при всеки следващ крещо по-високо и по-високо. Забавям малко и питам приятеля:
- В дупето ли…? В дупето ли да свършвам? – едвам сдържайки се.
А той я бута на страни и се изправя. Хваща я за косата и я влачи като кучка докато тя все още се тресе от поредния оргазъм.
- Вкарай й го! – и тика главата й към хуя ми.
Тя ми го лапва и след няколко движения и се изхвърлям, а в момента в който усеща топлата сперма тя се дръпва на зад и следващите стрий опръскват лицето й. През това време приятеля й се изхвърля на гърба и казва:
- Кучка такава! Виж какво направи!? Сега ще трябва да го излижеш всичкото! – и натиска главата й към хуя ми отново.
Тя отваря уста и лапа отново хуя ми. Усмуква всичко по него след което обира всичко от лицето си и го поглъща. С леко не удобство прави същото и със спермата по гърба си. След това сяда на леглото и спокойно си поема дъх. Аз стоя и ги гледам леко не до умяващо.
- Какво беше това и защо? – питам аз.
- Спокойно. Понякога си правим такива сценки, а и от доста време искахме да пробваме тази тройка. Предполагам ти е харесало? – леко закачливо ми обяснява мацката все още задъхана.
Е това беше от мен, че стана много дълго. Друг път ще фантазирам пак.
TNT

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a800240977
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1172.   Здравейте отново от семейството вдъхновено от разказите и фантазиите на Лили.
С жена ми си спретнахме една уйкенд оргия миналата седмица. Историята започва още от петък вечерта:
Бях се излегнал на дивана пред плазмата и гледах някакво порно с надървен хуй, когато в хола влезе жена ми и с наслада от гледката ми каза:
-Мили, май си започнал без мен!
-Сори мила. В крайна сметка ти ще го получиш тоя надървения.
-Надявам се. Но все пак за наказание си намисли някаква фантазия. Аз отивам в банята, след половин час да си готов. Ок?
-Ок.
Жена ми се отправи към банята а аз продължих да си го лъскам и да мечтая за нея, докато гледам порно. Така й не разбрах кога е свършила с къпането и процедурите си, виждаикйя пред мен в цялата си грация. Застан пред мен леко разкрачена и с навирени цици, беше си наметнала едон напълно прозрачен черен халат знаейки че си падам по този й начин на представяне.
-Е, чакам да ми кажеш по какъв начин ще те накажа.
-Искам един 24 часов маратон от секс. Условието е през тези часове хуя ми да е постояно някъде в теб, в устата, в путката или дупето без значение къде но да е в теб. Единствено ще го вадя само когато ходя до тоалетната. Ок?
-Ок. Само че няма да е 24 а 48 часа. Предлагам когато решим да спим хуя ти да е в устата ми.
-Напълно съм съгласен с теб.
-През това време ще трябва й да се яде. Как е виждането ти по въпроса?
-Мисля да се обадя на сестра ти. Тя да се погрижи за закуските, обядите и вечерите.
-Не съм убедена че ще ти върже, но може да се пробваш.
-Подай ми телефона.
Жена ми се пресегна и взе телефона, после се приближи и седна в мен обекрачвайки краката ми.
-Няма да й се обадиш. -засмя се тя
-О дааа, ще и още как. Само гледай. Ако ще се отказваш сега е момента.
-В никакъв случай, говорили сме си за тройка с нея и тя е съгласна, знаеш че аз също нямам проблем.
Набрах номера и зачаках. След като чух гласа й и след баналностите казах.
- Със сестра ти правим един експеримент о за целта ни трябва още един, решихме да си ти.
-За какво?
-Секс.
-Отдавна чаках предложение. А и някой да ми отвори вратата, пред вас съм.
-... Изчакай за секунда. -и затворих.
Двамата с жена ми избухнахме в див смях.
- Иди й отвори. Малко по облечена си от мен. -Шляпнах я леко по дупето.


Ако сме възбудили интереса ви пишете и ще побликуваме продължението.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1bfd4a6785
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1173.   1172, няма да се изказвам дали е фантазия или истинска история… и в двата случая ми е интересно продължението, сестрата е пикантен момент :) Пишете смело, чета с удоволствие!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 41a7f03d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1174.   Това моето е не само фантазия но и мечта. Да хвана някой корумпиран, мазен, гаден политик и с една по тънка тояга (за да не го убия) с часове да го пера и той да квичи като прасе и да вика - "Моля ти се бати Шахо, не ме бий, е-и ме". Тогава аз да грабна един конски вибратор (най големия рзмер който намеря) и така да му го забия целия без смазка, че да му излезе чак от устата и на края да се изпикая върху него.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 87f3d16a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1175.   1174: хареса ми фантазията ти :Д
Още повече, че успя да свържеш фантазиите с тривиалното - те по условие са (модифицирано) отражение или плод на реалността

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dff4e1cbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1177.   От 1172-продължението на; -семеен уйкенд.
2 част

И така жена ми стана и отиде да отвори на сестра си а аз се заслушах във възгласите й който предизвика гледката на голата ми женичка.
- Охоооо, купона вече е започнааааал.
- Не, но почти. Ти си вече тук и да те светна за какво иде реч. Ела с мен.
Двете се отправиха към спалнята ни и вече не ги чувах какво си говорят. След 2 минути жена ми влезе при мен и ми каза да стоя тук и да ги чакам а сестра й щяла да се подготви. Кимнах в съгласие и тя ме остави отново сам. След половин час вратата на хола се отвори и в рамката й застана сестрата облечена в една папионка и черни кожени ботуши. В едната си ръка държеше тънка пръчка а в другата една каишка, на края и бе закачен нашийник а в него жена ми, имаше още един свободен за който предположих че е за мен. Погледна ме и каза.
-Ах ти робе, как смееш да се дървиш и да си биеш чекий без да съм позволила. Веднага на колене.
Погледнах жена си но тя бе свела очи и гледаше покорно в земята. -Казах на колене робе. -и ме плясна по бедрата. Надигнах се от дивана и коленичих.
-На четири крака. -заповяда нашата господарка-сега за твоето провинение ще накажа и двама ви.
Дръпна каишката на жена ми и я постави в същата поза до мен. После ни удари по 5 пръчки по задниците и застана пред нас. -Сега целунете путката на господарката си и ако не остана доволна ще ви накажа отново.
Наклоних глава към нея и започнах да й целувам путката, жена ми също се притисна в мен двамата започнахме заедно да се редуваме над въпросната путка. След 10 минути лизане и целуване Сестрата каза:
-Достатъчно. И двамата не се справихте. Наказанието ви ще бъде хуя ти робе да не излиза от тялото й през следващите 48 часа. Когато се изпразваш това да става само с твое предупреждение и мое решение къде да се изпразниш. Когато му спадне твое задължение е да му го лапаш и му го надървиш отново. -каза тя на жена ми. -След като му го надървиш аз ще реша в коя дупка да ти го сложи. Ясно ли е всичко?
- Да, господарке. -отговорихме заедно с жена ми.
- КОгато реша че ще спите, наказанието ви не спира. Ще бъдете поставени в съответната поза и завързани един за друг. Ясно ли е?
- Да господарке.
- Можеш да си го поставиш в която дупка решиш.
Аз седнах на дивана и посочих устата на жена ми. Тя пропълзя и ми го налапа до половината.
-Нямате право да се движите и двамата. Единственото движение е напред в която й да е дупка до изпразването. Второто движение е навън за смяна на дупката.
Играта започваше да ми харесва страшно много още от самото начало. Нашата господарка извади от гардероба постелки и ги подреди на пода като едно голямо легло.
- След първото изпразване ще заемете поза в това легло.
Измина половин час и аз виждах че краката на жена ми започват да треперят от позата в която бе застанала. Тя бе коленичила пред мен и бе леко приведена, реших да съкратя неудобната й позиция и леко мръднах с таза си. Хуя ми потъна още малко в устата й и жена ми ме погледна. Сведох очи и се опитах да и кажа с поглед да ме довърши. Тя разбра без думи и започна да ме дразни с език. Бавно и старателно без видими външни движения тя ме докара до края.
- Господарке, ще се празня.
- Разрешавам ти да свършиш в устата й.
Жена ми продължи да ме стимулира леко с език и след малко аз се изпразних, сестра й ме хвана за хуя с ръка и лицето на жена ми с другата и ни раздели.
- не смей да гълташ! Даа, добро количество.
наведе се и ми облиза хуя по който имаше още сперма. -Сега робе целуни жена си по устата за добрата работа.
Наведох се и я целунах а сестра й ме притисна в лицето й. Жена ми ми пусна език и аз опитах собствената си сперма от устата й. Сестра й се наведе и започна да ни целува и тя, така й тримата се омазахме подобаващо.
- Добре се справихте с изпитанието затова ще ви разреша да легнете на това легло и да продължите по на татък. Ти-посочи мен-имаш право да си го вкараш отново където пожелаеш.
Този път реших да си го вкарам в дупето й. Правили сме много пъти анален секс но винаги самият акт имаше предистория, Като смазка, разни играчки и т. н. Този път поради обстоятелствата жена ми ще трябваше да се пребори с хуя ми без помагала. Легнах по гръб и настаних жена си над мен, с ръка си насочих хуя към ануса й и тя разбра какво да прави. Хвана ми го със собствената си ръка и започна да си го вкарва, аз я държах за свивките на бедрата и я притисках надолу. Когато усетих че преминавам през отвора й направо примрях от кеф. Влязох в ануса й до край и й помогнах да легне на страни със свити крака и хуй в дупето. Жена ми започна да си свива и отпуска мускулите и така да ме държги по дълго време надървен. Лежахме и не мърдахме, нашата господарка отиде до кухнята да приготви вечерята и аз използвах момента да прошепна на жена си.
- Мило, много ми се пикае.
- Като дойде господарката я попитай за разрешение.
След 10 минути вече не издържах.
- Господарке, пикае ми се.
- Имаш разрешението ми да пикаеш там където си в момента.
- Господарке, в дупето й съм.
- Трябва ли да повтарям?
- Мило, какво да правя. -прошепнах аз.
Жена ми само са натисна с анус в мен и нищо не каза. До сега бяхме пикали един по друг но само в банята и то под душа, сестра й бе вече до нас и ако исках да продължа играта трябваше да играя. Вълнуваше ме момента от новото и реших ще го сторя. Отпуснах се и реката в мен започна да се прелива в пещерата на жена ми. Това страшно ме възбуди и аз се надървих отново. Понеже условието бе да стоя в коя да е дупка надървен а аз отговарях за момента аз си останах в задника й.
- Понеже стриктно изпълнявате заповедите ми, ви разрешавам да се обърнете един към друг но отново без да си го вадиш от нея. Помогнах на жена си да се надигне до седнало положение и тя започна да се върти около хуя ми докато застана с лице към мен. После пусна последователно крака надолу и легна отново върху мен. Цялото това упражнение бе направено без да излезе хуя ми от ануса й. Нашата господарка ни нахрани в тази ни поза и малко след тази вулгарно-скандална за някой вечеря аз с хй в ануса на жена си-усетих че отново ми спада. Когато вече бе напълно омекнал хуя ми започна полека да се измъква навън, жена ми си стегна стомашните мускули и напъна а аз в този момент бях изтласкан навън. С хуя ми излезе и част от урината ми от задника ми.
- Сега роби мой, заемете позиция 69 и да ви приготвя за сън-чухме ние.
- Господарке, поне да се умием-казах аз.
- Как смееш да оспорваш моето мнение? -и получих 10 удара с пръчка по бедрото, после клекна над главата ми и ме принуди да и излижа задника и путката. През това време бе навела главата на жена ми над хуя ми и я принуди да ми го налапа селия. След 10 минути тя стана от мен и намести жена ми така че вече бяхме в поза 69. Сложи ръцете на жена ми върху краката ми и ни омота със стреч, после изпъна моите ръце под краката на жена ми и съшо ги омота така че да станат едно цяло. Разкрачи краката й а с тях и ръцете ми и ни завърза за мебелите, после разкрачи и мойте крака и ръце на жена ми и също ги завърза, дойде ред да завърже и главата на жена ми. Провря каишката под таза ми и затегна до положение жена ми да не може да си вади хуя ми от устата си. После метна едно одяло върху гърба на жена ми и ни остави. Беше ми интересно дали жена ми ще успее да заспи с хуй в устата. Лизах я около половин час за да й се реванширам и аз а после сам заспал.

следва продължение.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e033eb3286
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1178.   Искам да чукам мацки с яки гърди супер оформени при това и то докъто не пукна да са поне 20-30.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: eaaf9d6fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1179.   Аз мразя гнусните неща и нечистоплътните. Мечтая си понякога как го правя с много мъже (красиви, сексапилни, чистоплътни и с големи атрибути). Искам да имам харем от такива расови :) мъже, които да са само мои и аз да съм единствената жена за тях. Ако ги хвана дори да мислят за друга ще последва линчуване в буквалния смисъл. Но ако осъществя това няма да мога да имам истинска любов и затова предпочитам любовта, която е изпълнена със страст до лудост с 1 човек. А фантазията ми с много мъже е просто сексуална перверзия, която не си струва. Нищо не може да замени любовта към 1 човек. Просто някои не са я изпитали в чистия си вид или са били разочаровани от нея, затова имат извратени, гнусни и напълно излишни и нездравословни сексуални мечти.
Хора осъзнайте се, научете се кое си заслужава и кое не, не се подавайте на фантазии, които могат да разболеят психиката ви!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f0924b5ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1180.   Здравейте. Аз съм на 24 години. Темата, която сте отворили тук е страхотна. Аз убожавам да говоря за подони неща. Относно фантазиите ми бих искал много развратна по - зряла от мен жена да ми духа по начин, който аз искам адски много. Стигал съм до консенсус с една от бившите ми приятелки, но това което я убедих да прави беше за кратко време. А именно става въпрос за свирка по време на която въпросната жена обилно и често ми плюе на хуя и го духа по най - развратния и надъхан начин. Смуче ми топките, плюе и по тях, лапа го целия почти постоянно и се задавя с него. С поглед ми показва колко много и харесва хуя ми и не спира да ми го повтаря. Също така ми лиже и дупето като започва с език от дупето, минава през топките и стига до върха на хуя ми и веднага го налапва целия и се задавя с него задържайки в това положение максимално много. Да ми заповядва да я чукам в устата здраво и да ме моли да и се изпразня в устата и върху лицето и. Накрая след това здраво духане да и се изпразня в устата и отчасти върху лицето и тя да ме изгълта и за финал след краткотрайно духане да я оправя аз с език, защото това ми доставя също голямо удоволствие. Ами засега е това от мен ако ви е харесало нещо от това, което ви споделих коментирайте :)

 
  ...

1001-1050 от 1643
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker