Да споделим най-мръсните си фантазии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121579)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18629)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да споделим най-мръсните си фантазии
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 1191344 пъти
Моля администраторите за червена точка!

Отправям едно предизвикателство на всички готини и разкрепостени хора тук! Нека си разкажем най-мръсните, тъмни и тайни фантазии. Кое ни се иска, но никога няма да посмеем да поискаме от партньора си, кое тайничко се надяваме да ни се случи, но знаем, че няма и какво в крайна сметка ще си позволим да пробваме наяве.
Знам, че сексуалната разкрепостеност е на различни нива и ако за мен някоя мърсотийка е нещо нормално, за друг същата ще е едва ли не табу. Затова смело!

Но наистина мръсни фантазии, от онези, които те карат да се подмокряш (или надървяш). Фантазии, излиащи от границите на... ми мечтая си за вечеря със свещи и продължителен секс, еротичен масаж. Сметана, ягоди и т.н. Не казвам, че са лоши, даже напротив - много е красиво и естествено да си мечтаем да се почувстваме като Холивудски звезди. НО в тази тема нека става дума за нещо по-така: фистинг, анален фистинг, свършвания, писинг, тройки, оргии, играчки, сценарии, грубости... ВСИЧКО!!!

Моля за детайлни описания!
Анонимно поне можем да се отпуснем и да бъдем себе си, нали?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1151-1200 от 1643

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2275068817
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1325.   Момиче на 18, до скоро на 17. Доста добри фантазии пишеш още и от преди. Явно и добра фантазия имаш като цяло. Това е едно от основните неща определящи това кой човек колко е сексуален. Аз също имам развинтена фантазия, така че по-добре не човъркай в огъня, защото можеш да изгориш :). Батко съм ти също. То не, че това пречи за някоя фантазия, но гледам да не се запалвам, защото ще стане интересно. А за да пиша фантазии за конкретна жена, то трябва желанието ми да е неподправено. А в даден момент изпитвам непреодолимо желание да премина към материализиране на фантазиите. С други думи - кротувай по-добре ;) .

K-Man

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 271ed7317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1327.   От Лили

Благодаря за фантазиите, доста са добри.... ;) По принцип пиша само в тази тема, но съм писала преди доста време в още една пак с това име, защото си е моето.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: fa75e89306
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1328.   Беше много късно. Не се бяхме виждали от две седмици, той имаше командировка, а аз работа. Щеше да се сърди, но делото беше толкова интересно. Нищо трябва да се прибера, да му се извиня, да го утеша...

Отключвам и виждам, че в спалнията свети. Оставям чантата си и отивам да видя какво прави. Чете книга седнал на леглото. Ядосан е, дори не зачита, че влизам в стаята. Казвам му, че съжалявам за закъснението, сядайки близо до него.

-Пак ли предпочете работата пред мен?

Видомо е бесен и ми задава въпроса, който мразя, защото може би е прав. Защитавам се, че делото е било много интересно, но той ме прекъсва с груба целувка. Бута ме на леглото и сваля дрехите ми, заедно със свойте. Усещам възбудата му, препокрита с гняв. Грубо захапва едното ми зърно, възбуждайки ме много. Влиза бързо в мократа ми путка и с един тласък е целия в мен. В този момент не е важен спора, който сме водили преди седмица, а само пулсиращия му член. Докато забързва темпото хапе долната ми устна до кръв. След няколко мощни тласъка свършваме заедно, преплетени един в друг. Вече всичкия гняв се е изпарил и той ме целува нежно, оставяйки белези по мен, за да съм негова завинаги.

-Сега ще се зачудиш ли, когато те питам „мен или кариерата ти”?

-Отговора е бил ясен винаги-отговарям му аз с онази усмивка.

На сутринта ме събужда нежна целувкa.

-Извинявай за грубоста, просто трябваше да те имам на всяка цена, да бъдеш вечно моя. Без някой да те има или да получава твоите усмивки освен мен.

“D”

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2fc379b064
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1329.   1327 Лили, не, нямам никакви любопитства, свързани с името ти. Имах една идея, но... както и да е. Затова те питах

Плам

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7e9a6a2fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1330.   Фантазия за Момиче на 18

Ето още една фантазия за момичето на 18. Тя е ученичка и се подготвя за предстоящите матури, а аз съм нейният учител и тя идва у нас, за да й давам частни уроци. Следобед след училище момичето идва в апартамента ми. Страшно ме възбужда униформичката й. Момичето е със страхотни обувки с ултрависоки токове, къса карирана поличка, светъл чорапогащник и бяла ризка, под която се забелязва черен сутиен. Още като я виждам получавам ерекция, но се стремя да скрия възбудата си и започвам уж да й давам урок. Не мога обаче да откъсна очи от страхотното й тяло. Момичето си е сложило черно коланче на талииката и това я прави да изглежда още по-възбуждащо. Адски ме възбужда дългата черна коса, падаща по чисто бялата ризка. Ученичката вижда как я зяпам и започва да ме провокира - намества си сутиена, оправя си косата и си докосва устните. Седнала е на стол до мен и е леко разкрачена. От възбуда започвам да правя грешки като й обяснявам. Ученичката най-невъзмутимо ми казва:
-Ама господине, вие май трудно ще ми устоите. Така ме оглеждате.
-Много си хубава. Всеки би те пожелал.
Момичето се усмихва и сякаш четейки мислите ми, запретва ръкавите на ризката си. Обожавам жени, които обезкосмяват напълно ръцете си и виждам, че девойчето е с бели, идеално гладки ръце без едно косъмче. Не мога да устоя и започвам да се пипам отдолу. Малката палавница вижда това и също започва да ме опипва там.
-Определено имате нужда да освободите напрежението, господине.
Виждам, че тя ме гледа адски мръснишки.
-Ей сега вече ще освободя цялото напрежение!
Хващам дамата и я блъсвам на леглото.
-Ейй, защо така грубо? - пита ме тя.
Виждам обаче, че всъщност й харесва да съм груб. Продължава да ме гледа мръснишки, а погледът й казва, че иска груб секс. Затисвам я на леглото и започвам да я целувам по врата. Тя леко се съпротивлява, но въздиша тежко и виждам, че й харесва. Бръквам под поличката й и започвам да я опипвам отдолу. Момичето обаче се върти и не иска да се разкрачи достатъчно. Свалям поличката, чорапогащника и гащичките й. Девойката се прави на обидена:
-Я се спрете. Държите се адски непочтително.
-Стои мирна или ще те вържа!
-Много добре знам, че само се правите на отворен, но не ви стиска. Няма да посмеете!
Тя ме гледа предизвикателно, дори нагло. Очевидно отправя явно предизвикателство към мен. И тъй като продължава да се върти и да не мирува, решавам да действам твърдо. Искам да разкопчея ризката й, но ръцете ми треперят и директно я разкъсвам. За да не ми избяга, вдигам момичето и отиваме до коридора, за да взема, каквото ми трябва. Вземам няколко шала и чорапогащници на жена ми. Затисвам девойката и със собствения и чорапогащник връзвам ръцете й за леглото. Възбуждам се от това, че тя рита и шава. Това ме мотивира да я вържа още по-здраво. Леглото е много подходящо за тази цел. Вадя от раклата чаршафи и с тях стягам кръста и раменете на момичето към леглото. После разкрачвам максимално краката й и със шалове и чорапогащници ги стягам здраво за рамката на леглото - връзвам и глезените и коленете й. Спирам за миг да си отдъхна. Вече съм спокоен, че малката няма къде да ходи. Отивам да пийна малко вода, а момичето е така здраво завързано за леглото, че не може и на сантиметър да мръдне. Връщам се и виждам, че малката вече е мокра отдолу и продължава да ме гледа мръснишки и очакващо. С вратовръзката й й запушвам устата и започвам да я целувам по шията и коремчето. Виждам, че девойката е с доста стегнато тяло, а коремчето й е съвсем плоско. Мисля си: "Добре, че я вързах, защото явно спортува редовно и като нищо можеше да ме изненада". Девойката очевидно иска да бъде доминирана, но знае ли човек какво може да й хрумне. Харесва ми да знам, че е здраво завързана, обездвижена и напълно безпомощна. Събличам се, а тя скимти и ме гледа с интерес. Започвам да отърквам пениса си в путката й. По звуците, които момичето издава се ориентирам докъде стига възбудата й. Като чуя, че скимти твърде силно, спирам докосването до путката й и се задоволявам да я целувам по коремчето и краката. После пак отърквам пениса си в путката й и пак, когато скимтенето се усили спирам и продължавам с целувки. Докосвам я по ходилата, нея я е гъдел и прави едва забележими движения, с които се опитва да освободи глезените си - напълно безполезно, защото съм я вързал много добре и мога да я опипвам колкото си поискам. Тя скимти, а звукът наподобява смях. Явно много я е гъдел и аз продължавам известно време тази игра. После вземам колана от панталона си и започвам да го трия в путката й. Ученичката обезумява и започва да скимти много силно. Хващам я за косата й казвам да кротува и че ще правя с нея каквото поискам и както на мен ми харесва. Продължавам да търкам колана и пениса си върху путката, редувайки ги, включвам и езика си, но правя дълги паузи, които не харесват на ученичката. Тя видимо иска да си го вкарам в жадната путка, но аз продължавам само да я дразня. Момичето започва да скимти още по-жално, очите й чак се насълзяват и тя прави леки движения. Виждам, че иска да се мята на леглото, но движенията й са силно ограничени. Толкова е възбудена, че иска да събере краката си и да ги търка един в друг. Няма как обаче, защото са максимално разкрачени и почти напълно обездвижени. Когато ми омръзва играта с путката, прехвърлям се на гръдните й зърна. Те са страшно набъбнали и свръхчувствителни. Отърквам пениса си в тях, после го намествам между гърдите й, а това носи страхотна наслада и за двама ни. Усещайки, че ще свърша, отпушвам устата на момичето, а то послушно и без команда я отваря и налапва пениса ми. Спермата изригва, а малката я гълта всичката. После пак запушвам устата и започвам интензивно да лижа путката. Накрая и малката изхвърля огромна количество вагинални сокове, които аз гълтам с огромна наслада. После вземам едно одеяло, лягам при завързаната девойка, завивам и двама ни и известно време си почиваме. След това я освобождавам, изкъпваме се заедно, давам й една блуза на жена ми, защото няма как да излезе с разкъсаната ризка. Уговаряме се, че в следващите дни пак ще дам частен урок на ученичката.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2275068817
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1331.   Това може да се използва за база за фантазии. Опитайте да си представите каква идея и е хрумнала на Плам, какво смята да прави с Лили :).

K-Man

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9884aaa0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1332.   Хах , и как позна всичко ? Единственото невярно е че спортувам редовно.
Иначе и аз обичам гладки ръце и съм тъмнокоса.

Момиче на 18

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2b0813dbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1333.   До 1042 (момиче на 17)
Фантазията ти е интересна, но не бих казала, че е чак толкова извратена. Чела ли си 11 000 камшика? Там вече наистина става въпрос за извращения.
Всичките ти фантазии са много впечатляващи. Поздравления!
Вдъхновена от живота

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 197238d2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1336.   М 29
Моите фантазии са свързани със мръсници които харесват аналният секс, дълбоко гърло и секс на обществени места, но преди да споделя някоя по подробно един въпрос към жените и момичетата тук:
Доколкото се опитвам да изчета всичко тук, ми става ясно, че в мръсното подсъзнание на всяка от 16 годишните до MILF го има и аналният секс....
Как по дяволите да предразположа жената в леглото или да подразбера дали си пада по това, понеже с колкото съм бил все са пробвали, ама не им харесвало, а аз нали съм си добричък не им правя мръсно...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: de90e74996
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1337.   1336, интересно защо пък да не им харесва? !

Кучешката поза с много вирнато дупе. Смисъл, когато прониква - да удря напред към корема. Едни от ужасно силните ми оргазми за били в тая поза.

Гадното е главичката, докато минава - тогава и боли. Пъхаш настоятелно и нито много бавно, нито изведнъж да й го нахакаш. (това може след като отзад е разширено)

Другите пречки са психологически. Момичетата ужасно много се притесняваме, че там е мръсно и че като го извадиш ще се размирише на черва. и дори да ти дадат, тъй като тази мисъл ги измъчва.. не могат да се отпуснат.

Аналният секс е:
1. За напреднали дами, които просто обичат секса и нямат проблем да си дадат дупето на някой непознат
2. За влюбени жени, с които си изградил връзка на доверие и взаимна обич.

авторката

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d79064cffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1341.   Лили ти си номер 1 направо се възбуждам от това което пишеш :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a3391e6bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1342.   Първо започвам с нещо, което ми се случи. Бях на гости на приятел. Бахме седнали на канапето в кухнята у тях. Той ми предложи кафе. Аз му предложих да му направя минет. Той се съгласи. Парчето му е много дебело. Изпълва ми устата изцяло. Целувах го, лапах му го, лизах топките. После той ми го лапа на мен. Много се възбудих и му казах, че искам да се изкъпем заедно. Влезнахме под душа. Той беше много надървен. Казах му, че искам да ми го вкара. Без лубрикант. Опита на няколко пъти, но естествено не стана. После сложи лубрикант и ме намаза. Вкара ми го много внимателно. Почувствах се толкова разширен. Надупен и с дебел хуй в задника. Чувствах се като курвенце, готово да бъде задоволявано. Казах му да го изкара да ми го вкара пак целия. И така няколко пъти. Вкара ми го и го изкара целия. Толкова ми беше хубаво, че свърших. Искаше ми се да ме ебе още дълго, но ме беше заболяло вече. Няколко дни след това се чувствах разшитен и насилван. Но искам да го направим отново и този път да продължи по-дълго. Наистина ми хареса. Не съм гей. Харесвам жени и то много и искам да правя същото с тях, каквото направи той с мен. Харесвам жени, но и това ми харесва. Просто е приятно и възбуждащо. Фантазията ми е да го направя с някое семейство и мъжът да ме кара да правя същите тези неща, за да ми позволи да ги правя на жена му. А жена му да е страшно женствена. С пищни форми. С огромни гърди. С голямо сочно дупе. Истинска мръсница. И да ми каже просто, да правя с него това, което искам да прави с мен жена му :) Да и покажа нагледно как искам да се държи с мен. Което означава да започна да се дъжа като най-гладата за пишки и извратена курва. Той е впечатлен от освонодения ми начин на поведение и казва, че жена му е моя и мога да правя с нея ккавото си пожелая, когато си пожелая, защото те двамата вече са си омръзнали.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7899e4cc08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1343.   Хайде и аз ще се включа :) Но тук много ми забива с толкова много страници, особено докато изчета и другите коментари, та май е време за нова тема XD
Моите фантазии не са кой знае, колко извратени, единственото, което ме мъчи, е това че не мога да ги споделя с приятеля ми. Твърди, че му харесват подобни неща, но съм му казвала на два пъти какво искам и никога не ми го е прилагал след това :)
Кани ме в тях, качваме се в неговата стая.. по стълбите върви зад мен и леко ме пляска по дупето. Влизаме в стаята, дори не я е подредил, презервативите са извадени и разпръснати на леглото. Целува ме, страстно - с език. Губя се в целувката му. Дълбок глас ме отрезвява: "Къде? ", недоумяваща го гледам с широко отворени очи. "Къде го искаш, попитах? " и преди да съм събрала сили да отговоря заравя ръце в косата ми и устни до вратът ми. Изненадващо дърпа косата ми и ме навежда рязко към бюрото. Става груб. Мълча и треперя в очакване. Сваля панталоните си, без да ги събува напълно. Сменя вълната, става нежен. Гали ме навсякъде, минава надолу, сутиенът ми се озовава в краката му за секунди. Гали ме по гърба, обръща специално внимание на дупето, сваля бикините ми. Започва да ме гали с члена си, бавно и страстно. Стена от удоволствие, не издържам повече. Моля го да го вкара, да не ме измъчва така, моля го да спре. Но той е непоколебим. След хилядите ми молби, силно и рязко ме навежда още повече, вкарва ми го рязко. Надарен е, много. Умирам от болка - това ми харесва. Стена тихо. Той се приближава до ухото ми е прошепва "Кажи ми сега, моята кучка ли си? ". Мълча, не мога да го кажа, просто не мога. Плясва ме силно по задника и крещи "Кажи го курво! ". Викам, повтарям го, казвам му го. Продължава силно да ми го вкарва и да ми говори мръсотийки тихо.
-Кучко искаш ли да го усетиш в устата си?
-Дай ми го, аз съм твоята кучка.
Клякам пред него и го поемам, бие ме с него през устата, чука ме дълбоко в гърлото. Опитвам се да си поема въздух, дава се в соковете му. Харесва ми, както и на него. Кашлям тихо, стена, заровила пръсти в котето си. Не издържам.
-Изправи се.
Ставам гледам го в очите, целува ме, дълго, дърпа косата ми шепне ми.
-Не съм те виждала такъв.
-Така ти харесвам.
Не ми е нужно нищо друго. Обръщам се и лягам на леглото, гледам го предизвикателно в очите. Ляга върху мен, невъобразимо нежен е. Рязката смяна на игрите ме побърква. Хапя врата му, дишам тежко. Тласъците му са бавни, но силни и изпълнени с любов. Не ми трябва много, скоро започвам да стена името му, същевременно той ме изпълва с топлата си сперма, стенейки тихо заедно с мен.
След като свършим лягаме полупрегърнати и заспиваме, въпреки желанието да продължим.
Това от мен :D :)

Феникс

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f684adcbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1344.   Колко от вас могат да се похвалят че фантазиите са се сбъднали?! Я вижте това. . .

Октомври 2010. Преди два дни се запознах с едно момиче на 18, тогава аз на 26. Оказа се че още не си е ималa никого, но пък и вече е отворена, охотно се съгласи да излезем. Ресторант със страхотна българска кухня, романтична обстановка и музика по избор. След първоначалните стеснения разговорът се поотпусна. От дума на дума, нещата се поориентираха към по-интимни приказки - кой с кого бил ходил, колко време, къде са го правили и др. от сорта. Съвсем естествено, поканатa за танц си дойде от моя страна съвсем на място. Още си спомням, песента беше на the Bangles, Ethernal Flame. Притиснах я леко до себе се, поставих и двете си ръце ниско над кръста и, почти до дупето. Беше близо до мен и усещах как сърцето и позабърза ритъма. Малко и се изпоти челото, потреперваше от време на време. Някъде към средата я погалих с нос по врата и я целунах нежно. Направо я побиха тръпки навсякъде, настръхна. Към края направих същото. Почти ме пусна. След края на танца направо се беше изчервила, но знаех че сега е моментът. Предложих и да я закарам, но тя каза свенливо, дали имам терен. Разбира се! - Карай там!, без да ме погледне. Седнахме и към дома. Когато спрях и казах Тук!, тя излезе от колата. На сивата тапицерия, точно под дупето и видях едно петно. От какво беше, сетете се сами! Бях на втория етаж в къщата на майка ми тогава. Съблякохме, събухме влязохме в моята стая, пуснах климатика да се постопли, сипах и малка водка (пия само Absolut) и се чукнахме. Целунах я пак и я прегърнах силно, но нежно. поставих ръце на дупето и и обхванах колкото мога от него. Гушна се в мен и ми разкопча ризата. Не и останах длъжен и и свалих туниката. отдолу беше с боди тип прашка и чорапи до бедрата. Тя сама го свали и по гащичките и отпред се оказа същото петно, както и по тапицерията в колата. Беше подмокрена здраво! Притиснах я пак до себе си и и откопчах сутиена. Полукълба, стегнати прибрани, заострени като личсичи муцуни, настръхнали зърна. Казах, ти ли ще ме събуеш?. Докато кажа това и ми свали слиповете. Парчето ми изскочи нагоре, беше надървено до краен предел, 18 см. дължина имам, леко закривен надясно. Ахна, но не и дадох да му се радва още, хванах я и я зацелувах страстно шепнейки и "мръсотийки" - не знам каква е цензурата тук, но ще ви ги спестя. Ще кажа само че се изчерви тотално при тези думи. Целувах я по врата и шията и по ушите, едновременно с думите, които и шепнех. Направо се тресеше като дърво, което го секат. Слязох надолу и с един замах и свалих гащичките и зарових езика си (той също е доста дълъг) колкото мога по-навътре под венериния и хълм. Всичко беше потънал във влага и мускусната и миризма направо ме побърка. Направо седна на спалнята и се отпусна назад. Леко и разтворих и повдигнах краката - пещеричката и направо сълзеше, молейки се за твърдост, наказание и справедливост. Клиторът беше наедрял до пръсване, при всеки допир на езика ми до него се чуваха стенанията и. Хвана главата ми с ръце и ме направляваше навън-навътре. Тръгнах бавно нагоре, по хълма, корема, стомаха, гърдите, шията и в устатa, страстно я зацелувах, в същото време парчето ми се опря до влажната и цепка, от мен се искаше само леко да напъна и щеше да влезе като нож в масло. Потърках малко главичката в клитора и, след това бавно го вкарах вътре. Последва силно охкане, вдигна краката си и ги сключи на кръста ми. Усилвах бавно вкарванията и по честота и по дълбочина. По същия начин се усилваха и стенанията и. Започнах да целувам гърдите и, да си играя със зърната с език, навсякъде около тях всичко беше в тръпки. Изведнъж се вдигна, събори ме назад и ме яхна. Вкарваше го до дъно, стенанията и вече граничеха с леко викане. Малко след това се подпря с ръце на стената и извика силно. Падна отгоре ми в безсилие. Потните ни тела се бяха допрели плътно едно до друго, буквално усещах сърцето и как бие до пръсване. В това положение лежа няколко минути, после се надигна и се премести до мен. Целуна ме и се просълзи. След 2-3 минути я прегърнах и и прошепнах в ухото: "Искам и аз!" - "Добре!" каза тя и по пита ка го искам. Служих пръст на устат и - Шшшт!, обърнах я леко и зарових език в дупето и. Леко се надигна, с чупка в кръста. Розовата и халка беше останал незадоволена. Навлажних я с език и го вкарах леко вътре. Тя обаче я стегна. "Моля те, недей там!" - "Извинявай, прости ми!" Плъзнах езика надолу и леко го вкарах в розовата и цепка. Леко и показах как го искам и тя ме разбра. Застана на 4 крака и се надупи. Задната прашка ми е любимата поза. Вкарах го леко и бавно, от опит знам че на жената в този момент вече няма такова желание и го прави заради мен. Гледката от разтвореното дупе и влизащото ми в цепката и парче е най-великата гледка лично за мен! Усетих че не мога повече, извадих го и свърших с мощни, бели откоси на кръста и.
След няколко дни и се обадих, поддържахме връзка 1 година след това тя замина за Англия.

* Възможно е у някои да се породят въпроси как съм се пазил - презервативът досега ми донесъл повече проблеми, отколкото ползи, затова практикувам coitus interruptus или прекъснат полов акт, лично за мен това е решението. Разбира се трябва опит за да го практикуваш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 71b20cf446
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1346.   Момиче на 19 , не съм лесбиика, но бих го направила с момиче!!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bbab1cae65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1347.   М 16

Представям си как се прибирам вечерта и виждам една готина съседка да плаче в мазето отивам при нея и я питам какво е станало тя ми казва, че са я пребили. Аз започвам да я успокоявам и леко си спускам ръката към путката и тя е с къса рокля усеща движението ми и леко потрепва аз и бъркам с пръсти в путката и й предлагам да я еба тя не се навива отблъскваме, но аз я хващам и отиваме в мойто мазе заключваме се и я изнасилвам по брутален начин късам и роклята и и вкарвам кура си в устата и ама мн навътре тя се задавя изваждам го и едвам диша директно я обръщам и без предупреждение прониквам в анала и тя умира от болка аз и скуба косата удрям я и в едно буре с вода й навирам главата докато я чукам на задна тя се задушава и аз я изваждам обръщам и я връзвам на каишка еба я в путката накрая и се изпразвам по наййй-бруталния начин в устата и тя гълта всичко след това й давам храна, която да яде от краката ми и от хуя ми

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e65c9e2a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1348.   Фантазирам си за секс с еманципирана, романтична, ерудирана, девствена и в бъдеще моногамна феминистка на средна възраст. Искам докато я опъвам да ми говори, че мъжете и жените са равни, че обожава цветята, че съм й първия, че никога няма да го направи с друг, че правата на жените са много важни, че съм нейният принц и иска да се омъжи за мен, че мъжете /освен мен/ са животни, че харемите и мормоните са лошо нещо... накрая млъква, защото свършвам в устата й.
Гюро, 38

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d0644dad68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1349.   Моята разкрепостена фангазия е със съседката искам всеки път когато идва на гости особено през лятото когато е боса да и лижа краката да я чукам здраво ида и ближа циците до полуда веднъж ''без да искам'' и целунах крачето уж съм испуснал телефона неволно и се наведох да го вдигна й и дадох наи страстната целувка по крачето при което тя се усмихна и каза че съм палавник. Между другото тя започна да идва много често.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b86a359534
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1350.   Представям си как с моето гадже сме се скарали. По-късно аз се прибирам от работа в квартирата ни и гледам по пода венчелистчета и една табела "курорт вагинално забавление". :D. Започвам да се подхилвам и пристъпвам напред. Гледам го приятеля ми чисто гол сложил си една папионка и с неговото мускулесто тяло и мм.... Много ми стана яко. Придърпа ме сякаш иска да ме изнасили. Тупва ме на масата. Аз съм с къса поличка. Той я разкъсва и слиза долу като казва:
- Мац, пис пис пис...ела ми котенце :D
И нали започва да ме лиже и аз превъзбудена! След което докарва някакви камшичета и за почва да ме удря с тях. Мушкаше ми в вагината шишета! Мен ме боляло, но съм била толкова превъзбудена, че съм охкала и пъшкала. След което ми сложи една ягодка на пу***** , разтърка я и ме облиза. Започна да прави мелба върху вагината ми. Сложи сметана, портокали, ягоди .. и после я изяде! Беше ми толкова приятно, ммммм. После забравям за караници и за други неща и си лягаме.
Хаааххаах не мога да повярвам, че споделих такова нещо в интернет. Добре, че тук не търсят самоличност хахах. Никога не бих споделила такова нещо на приятеля си, защото той винаги е много нежен и никога не би си помислил да ми набива шишета там долу .. хахахах :D :D Все пак се надявам фантазийката ми да ви е допаднала хахаха :D :D

Rosity 18 год.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9d2ba2e377
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1351.   Фантазиите ми са много,но 2 са тези,които най-желая.Първо бих искала да вържа партньора си с белезници към леглото или той мен и всичко да е по-грубичко.Бих искала и да го правя в колата,особено на капака... Знам че не са кой знае какви,но...

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d384ce4ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1354.   Фантазирам си как се разхождам лятото и ме отвличат двама мъжаги. Връзват ме на легло и ме измъчват. Почват да ме скубят, да ме обиждат, а след това единият почва да се възползва от мен по най-бруталният и жесток начин. Аз съм чисто гола, а той започва да ме хапе, да ме целува по гърдите, да хапе зърната ми, продължава надолу с език и стига до путката ми. Почва да ме лиже, аз се дърпам, но няма какво да направя - завързана съм! Ужасявам се, но и започва да ми харесва. Прониква в мен с пръсти - 1, 2, 3... охх! Вече не издържам искам да избягам, но той идва до главата ми и ме кара да му го лапам. От началото го правя насила, но започва да ми харесва. Искам той да ме чука, не издържам искам този голям пенис да проникне в мен мощно. Той ми го изкарва от устата и след няколко секунди усещам как ми го вкарва рязко в путката. Почва да ме ебе като обезумял, хапе ме, дращи ме, скуби ме. Аз пощурявам от удоволствие- пъшкам, викам, стена. След това ме отвързва и почваме да сменяме пози. Все още съм с завързани очи. Умирам да видя кой ме чука така здраво. Почва да пъха пръсчета в ануса ми, а аз издивявам. Пъха ми го в ануса бавно, първо само главичката, след това постепенно забързва и накрая почва да ме блъска толкова силно, че пищя от удоволствие и болка. Свършва в задника ми, маха ми превръзката и продължавам с втория. И така няколко пъти докато се изтощя от секс.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 971e6aec49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1357.   Може би най-желаното, което искам да направя в секса е с жена, лизане, играчки, пенис колан. Тази мисъл страхотно ме възбужда, не съм би, имам си приятел, просто искам да опитам и с жена тайно от него
Жена 20г

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cab3719fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1358.   След 6 месеца с приятеля ми (който вече е бивш), само романтични мисли ми се въртят в главата.
Може би защото той беше толкова нежен към мен всеки път.
Искам да проникват внимателно в мен, да ме целуват нежно по вратлено, да ме галят и някой да ми казва, че съм хубава, че ме обича и иска да бъде с мен.
Бях забравила какво е това да бъдеш нечия.
Вярно, неангажиращият и спонтане секс си има своя чар, но може да го правиш спонтанно и с човека, в който си влюбен.
А неангажиращото просто омръзва, друго си е да се привържеш към някого, да го правиш само с него, да си лягаш редовно до него, да се будиш до него, да чувстваш, че наистина правите любав, а не е чукане за една вечер....
Ако някой има романтични фантазии, да споделя!


Момиче на 18

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 197238d2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1359.   Така, очертава се цялото лято да съм на Слънчев бряг и естествено си го представям лудо, откачено, без задръжки, където всеки се отдава на първичният си инстинкт. Общо взето разврат. Рускинчета, украинчета, българки.... Секс на плажа, в хотелски стаи.... тройка...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ca7db15c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1362.   Смятам за много романтично от обожание към жената да целувам краката й, да коленича пред нея, да й говоря, че се прекланям пред неземната й красота, да я масажирам и да я милвам нежно по цялото тяло

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 197238d2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1363.   Ще споделя нещо което ми се случи...
От около 2-3 седмици излизам с едно много сексапилно момиче... И като казвам много, имам предвид наистина много. Момиче което изобщо не е мой тип- блондинка, гримирана силно, високи токчета или както аз обичам да казвам - точно кифла.... От тия къде като я видиш и веднага я свързваш с нулев коефициент на интелигентност, мутра с врат и джип зад гърбът и. Само че нищо общо, не харесва напомпани мъжаги, такива които парадират с парите си, самостоятелна бизнес-дама, уверена, умна, интелигентна.... Общо взето външен вид и реалност- нищо общо... та какво видя тази жена в мен, мога само да гадая, но не и да се оплаквам. Та излизаме си ние двамата, уж като приятели но от началото още се усещаше, че м/у нас прелитат хормони, искри.... страшна работа. Тук не говорим за чувства, а за типичен животински инстинкт- само секс.... Една вечер излязохме в голяма компания, естествено през цялата вечер каквото и да си говорим, очите казваха всичко. В един момент свали гарда и започна да се държи като влюбена ученичка... изчервяваше се докато и правя комплимент, притесни се, започна да си играе с бижутата си, със косата си, да се заиграва с черешката на мартинито си. Усетих че това е моя момент и не я оставях да си поеме въздух, гледах я в очите с пронизващ поглед, казвах и колко е красива и секси, как искам единствено да и сваля роклята и белюто със зъбки, докосвах я къде уж случайно, къде не. В един мномент реши да си ходи, аз това и чаках. Нямаше как пред всички да и се нахвърля, не сме на 18 все пак, а и тя си поддържа авторитета все пак. Станах да я изпратя до колата и. Във въздуха се усещаше такова напрежение, възбуда, феромони. Отдавна не ми се беше случвало такова нещо. Тук е момента да споделя, че тя на думи не искаше нищо от мен и със мен, понеже няма чувства, а за нея секса без обвързване е напълно безсмислен. Отидохме до колата и, обърна се с гръб за да откл. шофьорската врата и просто тук не бях на себе си-сграбчих я с едната ръка през кръста и я притиснах към себе си силно за да усети възбудата ми, а другата плъзнах по бедрото и от вътрешната страна. Усетих тежка въздишка, опита се да ме избута и с двете си ръце, но пръстите и се забиха в мен. това ме окуражи още повече. Ръката ми се плъзна към шията и, извъртях леко главата и в страни и я захапах нито грубо нито леко. Думите и и реакциите и нямаха нищо общо, казваше ми да я пусна и оставя, а дишаше тежко, притискаше дупето си към мен и уж ме блъскаше с ръце, а те се впиваха в кожата ми и оставяха следи на места. Бях толкова възбуден от нея и нейното противоречие, че исках да я изчукам там, на капака на колата. За първи път не ми пукаше, че бях на улицата и имаше хора. Хванах я за косата и я дръпнах назад, отлепих я от вратата на колата и я обърнах с лице към мен. Опитах с крак да и отворя краката и да се настаня там, но ми отне малко усилия понеже моралните и задръжки не бяха паднали тотално до момента в който впих устните си в нейните. Пъхнах си ръката под роклята и и я докоснах от вътрешната страна на бедрото и леко плъзнах ръка нагоре, тя просто спря да диша. Притаи дъх, а това че карам такава жена да се чувства така, ме побъркваше мен. Беше влажна... Държах се като животно, но ръката ми я галеше нежно и тази комбинация явно я изненадваше и побъркваше. Дори не знам как бях забелязал че близо до нас едната сграда хвърляше сянка от уличното осветление, където беше тъмно като в рог-идеалното прикритие. Само я подхванах през кръста и понечих да я вдигна, а тя сякаш беше прочела мислите ми и преплете краката си около кръста ми. 2-3 крачки и бяхме прикрити от нощта, до нас имаше някаква кола. Обърнах я с гръб към мен и я бутнах леко за да се подпре на капака. Тук вече секундите докато си извадя портфейла и презерватива от него... Докато си го сложа ми се сториха като безкрайни няколко минути.... През това време моята нова "приятелка" си играеше със себе си. Вкарах си ръката в прашките и и плъзнах пръсти по клитора и, отместих прашките встрани, нямах време да ги свалям и леко го отърках в нея. Тя се подпря с две ръце и притаи дъх в очакване... Аз естествено не исках да я разочарован и противно на животинското ми държание го вкарах нежно и плавно.... Тук даже и аз се учудих от себе си, през цялото време си представях как я чукам бясно като животно, а сега.... Ръцете ми шареха навсякъде нежно, езика ми изследваше вратлето и, рамената и и ушето и когато я придърпвах към себе си и я прегръщах силно с едната си ръка. Тогава обаче исках и очите ми да се насладят на тялото и и отново я избутвах напред и си мислех "о, боже... изглежда толкова добре така"разрошена, възбудена, подпряна на колата с тази рокля която оголваше рамената и и стоеше плътно по тялото.... И тогава исках отново да усетя пак вкусът и и отново я придърпвах към мен. Получаваше се така, че когато я гледах исках да я усещам, а когато е плътно до мен и я целувам навсякъде където мога, исках да я гледам... Въздишаше тежко, а не исках компания или който и да е, да разбере какво правим, затова и подадох ръката си да я захапе за да е по тиха. Хареса ми, че когато го изваждах отпускаше захапката си, явно усещайки че ме наболява, а когато го вкарвах захапваше по силно. Усетих че няколко тласъка и ще свърша, но явно на нея и трябваше и по малко... Противно на филмите не свършихме заедно, а с малка разлика.... Отпуснах се в/у нея и стоях в нея сигурно около минута докато и двамата си поемем дъх. Всичко стана за около 5-6 минути може би, но беше повече от достатъчно. Не си казахме нищо, нямаше нужда от думи. Отидохме до колата и. Отворих вратата, тя седна, запали двигателя и една цигара, след това ме погледна с един странен поглед, хем благодарен, хем леко упрекващ с леко разочарование от себе си.... Всичко ми беше ясно. Казах и само ''лека нощ'' и затворих вратата. Стоповете изчезнаха нанякъде, обърнах се и погледнах ''нашето местенце'' в тъмното и отидох при останалите. Чувствах се задоволен и някак си виновен.... След това почти не се чуваме и не си говорим, казва че нищо не е станало, но... Когато се видим в компания не сяда при мен и не смее да ме погледне. Ако я заговоря ми отговаря с усмивка. Единственото което ме радва е че се докоснах до нея и това божествено тяло, както и тези 2-3 пъти когато засичам погледа и в/у отпечатъка от захапка на ръката ми, който си личеше може би около седмица...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 35206bc38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1364.   Мъж съм на 37. Първо искам да кажа че едва сега попаднах на тази тема за което безкрайно съжалявам. Доста съм разкрепостен на тема секс. Правил съм си тройки с две жени, с мъж и жена, лапал съм го на най-добрия ми приятел както и той на мен (честно казано и двамата го направихме за да задоволим желанието на жената с която си правихме тройка) и двамата сме хетеросексуални. Имах жена до себе си 12 години, която обичам и имам дете от нея но се разделихме. Много тежка раздяла да подчертая. С много драма. Но да не ви занимавам с нея. Преди 5-6 години бяхме на един купон. Останахме аз тя, и двама мои приятели. Разгорещихме се и аз предложих да си направим гол купон. Всички се съгласиха. Останахме по боксерки и прашки. Танцувахме и се забавлявахме. Никой от моите приятели не си позволи да пипне гаджето ми. Тогава аз я изправих до мен и казах на моите приятели да дойдат и да застанат до нея. Казах им че може да пипнат това което аз имам, без да се притесняват. Исках да им покажа на тях и на нея, че наистина имам нещо много до себе си. Те я галеха, пипаха я за циците, за дупето, целуваха я и за мен беше върховно удоволствие да я гледам как се възбужда. После тя ме бутна на дивана и ми направи най-яката свирка на света. Единият ми приятел легна на земята и започна да я лиже. Тя обаче въпреки че стенеше от удоволствие, стана и ме дръпна в другата стая. Правихме невероятен секс. Прибрахме с в нас и продължихме цяла нощ. На другия ден ми каза че е било невероятно. След време и предложих да си направим тройка с приятеля, който я лиза (тя му е казвала че ако не ми е приятел с удоволствие ще го изчука). Почти я бях навил но не се получи. Бях забравил за това, но сега... Сега сме разделени, вече два месеца, но на мен не ми излиза от главата какво можеше да се получи. Представях си тримата в тях, музика, по едно питие и танцуване. Голи, без задръжки. Танцуваме а тя между нас. Гали ме я, целуваме я, пипаме я, а тя стене и се моли тайно, да я почваме без да я питаме. Заставам зад нея и я целувам по гърба, тя е седнала на лежанката а той е пред нея. Срамежливо но все пак с огромно желание му го хваща в ръката си, обръща се към мен и ме пита с поглед "може ли'. Разбира се, и отговарям с усмивка. Тя го лапа, а аз изпитвам чувство което не е познато за мен до сега. Страхотна възбуда, гняв че го лапа на друг и удоволствие че на нея и харесва, 3 в 1. Уникално чувство. Заставам и аз пред нея и ни духа и на двамата. Питам я какво чувства, а тя ми казва... Божествено е. Слагаме я да легне, галим я и аз започвам да я лижа. Обожавам да я лижа, има страхотна кожа и страхотно пиче. Приятелят ми е малко стъписан, казвам му да и го сложи в устата, а тя вече го чака с нетърпение. Свършва от лизането и свирката, но тя знае че това е само началото. Тя е от жените на които съм причинявал " squirting" По запознатите знаят какво е това. Пръскащият оргазъм, , но не е още. Подготвили сме лубрикант, но не ни трябва, тя се е разтекла цялата. Слагам я върху него, бавно се нанизва и изкрещява. Виждам я как полудява от удоволствие, аз също. Пред мен се открива невероятна гледка, която не съм виждал до сега. Дупето на моята жена по този начин. Започвам да и лижа ануса а тя крещи все повече и повече. Слагам и го в устата да го навлажни, пускам една сочна плюнка на дупето.... и се започва. Бавно го плъзгам, но тя е нетърпелива и с един тласък го поема. Самата тя не очаква такова върховно удоволствие и... тишина. Не знае на кой свят е, не може да пророни ни дума ни стон. Аз полудявам, искам този момент да не свърши никога. Отпускаме се и продължаваме да я чукаме, тя стене, вика, моли ни да спрем, но ние продължаваме, чукаме я като за последно и на нея това и харесва. Сменяме още няколко пози и и свършваме в устата. В погледа и разбирам че е благодарна. Аз знам че съм и доставил най якото удоволствие на света. Целувам я и и казвам, че тя е всичко за което съм мечтал. Обичам я наистина. Жалко че вече сме разделени. Това е. Правете секс с душата си, не с умовете си. Защото когато го пожелаете, може да е късно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 523896ea55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1366.   От Лили :)

Ееееей! 1363! ... Страшно се навлажних докато четох, страхотно ме възбуди. ;)

Аз имам следната фантазийка от известно време - на гости да ни дойде много близък приятел на моя мъж, който да каже че се развежда и да е тъжен и подтиснат.... Дори започва да плаче и да споделя, че буквално е изпаднал в депресия... По-късно след няколко питиета да каже и че не е чукал от 5-6 месеца... После да каже, че има проблем с биенето на чекии, не му харесва и го прави много рядко (има такива мъже).... Тук е моментът да кажа, че през цялата вечер е текло електричество между мен и него, хващала съм го да ме оглежда.... Моят ми казва на ухото: "Няма да ти се разсърдя, ако го обслужиш ръчно, мила.... ", след което казва и на приятеля си: "Какво ще кажеш Лили да ти помогне с ръце? Няма да ви преча, само ще гледам"... Аз се сгушвам нежно в другия, той ме прегръща с ръка зад гърба ми и свалям ципа му. Започва да диша тежко, а руката му лекичко ме стисва през кръста. Пипам го, галя го... Челото ми е опряно странично в неговото, а и без това щедрото ми деколте сега изглежда още по-пищно заради това, че с ръце работя по кура му и гърдите ми са притиснати една в друга.... почти изскачат. Със свободната си ръка другият не смее да ги докосне и въпреки че е по-висок и главата му е над моята в тази ситуация аз знам къде гледа. Усещам, че топките му са доста твърди, може би почти болезнени от нередовното празнене и липсата на секс. Мачкам ги, а главичката я дразня с нежни пръсти. Масажирам топките внимателно. Мъжът ми гледа как помагам на приятеля му, гледа ме в очите. Става, доближава се, извръща главата ми от дейността, в която съм се съсредоточила, целува ме хубаво с език и пак се оттегля. Има неписани правила, които са ясни на всички - аз бия чекия, моят гледа, а другият.... другият се дърви, старае се да не се изпразни в първата една минута и НЕ пипа ;) Пъшка и диша тежко в ухото ми, което ме подлудява.... А моят гледа и е сигурен, че отдолу съм мокра. Не оставям топките без грижа, не спирам да ги галя, а отгоре забързвам темпото на чекията, Накрая го изпразвам върху корема му с адски тласъци и свиване на топките. Чак когато пулсациите спрат и курът му леко умекне той се освества и започва да диша нормално.
Изпращаме го и моят ми казва: "Идеална беше, малката. Сега е ред на устата ти".

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ca7db15c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1370.   Една фантазия, която принципно не искам да се случи, но се възбуждам като си я представям.
Избухва война и отиваме на фронта, но аз падам в плен. В безсъзнание съм и когато се съвземам виждам, че съм в тъмница с вързани ръце и крака, а около мен са противниците ни, сред които има и жени (в армията служат все повече жени). Започват да ме разпитват за военните ни тайни, планове и стратегии, но аз отказвам да говоря. Тогава една от жените започва да ме измъчва - гъделичка ме, дращи ми топките и си играе с пениса ми. Движенията й ме възбуждат, дишам тежко, а върху мен се хвърлят и другите жени - хапят ме, опипват ме навсякъде, а аз съм подивял от възбуда. Усещам, че ще експлодирам и накрая признавам каквото знам. После ме изпращат в едно село, където са останали само жени, понеже мъжете им са на фронта. Поставят ме на специална маса в центъра на селото и оковават ръцете и краката ми с вериги върху масата. Вечер ме прибират в затвора, а денем ме излагат на показ, за да задоволя сексуалните желания на жените. Всеки ден ми се изреждат десетки жени и правят с мен каквото пожелаят. Окованите мъже се увеличаваме, площадът се изпълва и с други пленници като мен и заприличва на сергия. Това е унизително, но и адски възбуждащо. Особено яко е на обяд, когато прибиращите се от училище ученички на 18 год. (по-малките не са пускани от майките си) минават за да огледат пленниците, да се насладят на телата им и да ги опипват. Една от ученичките всеки ден ме провокира - винаги е с къса поличка, идва при мен, опипва ме, докосва си предизвикателно тялото и само се наслаждава на желанието, което предизвиква у мен. Даже и бабите идват да ни оглеждат, а скоро в селото се съобщава, че пленниците ще бъдат използвани, за да забременят жените и да се реши демографската криза, предизвикана от войната. Предимство се дава на овдовелите жени. И на площада се започва масов секс. В продължение на години сме сексуални роби на жените

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4e6c48a560
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1371.   Приятелката ми почти всичко ми дава : анален секс, свършване в устата и р. н. ( но нещата стават рядко и когато тя каже ) моята фантазия е свършване на лицето, не иска да ми я сбъдне и много агресивно чукане в устата, дълбоко гърло и прочие ( нека не изглеждам егоист, после ще и се отблагодаря подобаващо), но това са моите фантазии

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e5c0fe3276
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1375.   М 19

№1344 опасен си! Ако ти е харесала, не я пускай да си отиде, според мен.

Ето това е №1363, това точно една от фантазиите ми!
Голям си късметлия, че си го реализирал. Радвам се за тебе.

Относно останалите уникални истории тука... направо унемях хD

Към авторката - мечта си :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 197238d2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1376.   От 1363... или Даниел

След няколко седмично прекъсване с въпросната дама, къде само се гледахме многозначно и леко виновно, което пък мен просто ме побъркваше, се видяхме и говорихме за това което се случи. По препоръка на приятелка реших да се съгласявам, отколкото да споря с жена. И даде ефект, обясняваше ми че съм и ценен приятел и т. н
С неохота се съгласих да сме "приятели" и зилизахме няколко пъти, където имаше едни докасвания извън моите разбирания за приятелство. Едната вечер когато се изпращахме, я дръпнах и целунах. Изобщо не съ дърпаше, а в едно време стана и доста страстна. Това ни държане като ученици-да се крием от хорските погледи.... ами липсваше ми. Това и нейно отричане.... Липсваше ми тази игра на котка и мишка, а кой е котката и кой мишката-не ме вълнува изобщо. За жалост ми се налага да замина за 4 месеца и може би това е "подправката" в нашата история която я прави интересна. Естествено че съжалявам, но от друга страна фантазията за нас може да се окаже по сладка така, отколкото опасността това м/у нас да стане нещо съвсем нормално и скучно. Убеден съм, че на всеки му се е случвало такова нещо. Да има някаква пречка м/у него и някого за да се получи нещо и да си е фантазирал какво ще стане. Така че фантазийките оставям на вас, а аз ще си запазя спомена за онази възбудена жена която ми шепнеше не, не, не.... а тялото и казваше не, спирай....

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 197238d2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1377.   От Даниел....
Естествено не се мисля за уникален случай, както аз обичам да казвам, аз съм магнит за идиоти.... Но след като моите случки ви допадат да споделя нещо от по ранните ми годинки. А именно точно преди аб. ми бал.
С най добрият ми приятел се запознахме с две сладуранки. И двамата бяхме бебета в свалките, но явно превличането беше взаимно и се получиха нещата и за двама ни. Лошото е че приятеля ми се уреди с по хубавата от двете, тази която беше точно мой тип. На всичкото отгоре беше от тия жени-тигриците... Начина по който ходеше, с такъв финес и начина по който ме гледаше. Този поглед можеше да ме накара да направя всичко. С тази с която аз бях всичко прикл. за около 2-3 седмици. Според нея не се получавало. После приятелят ми си замина за пролетната ваканция и ми възложи задачата да пазя неговата мръсница... Тя естествено не знаеше, но пък нямаше нищо напротив. Излизахме всеки ден, гледахме се доста интересно, ходехме в детските градинки да се крием от хорски погледи, но дотам. Детска работа. Тук вече идва интересното:
Един ден ми каза че ще прави купон във тях и ме покани с уговорката да взема от бялото вино на тате (дом. производство).... Отивам в тях и виждам само нея и приятелката и (моята бивша). Може би за 1 час изпихме по голямата час от виното и се напихме доста. Други така и не дойдоха-явно купона беше частен. Нещата взеха да стават много интимни и ми трябваше секунда насаме да си събера мислите. Все пак бяха бившата и гаджето на моя приятел. Не ме оставиха да мисля, седнаха едната от едната ми страна, другата от другата ми страна и се натиснаха:
-И двете те харесваме, с коя искаш да бъдеш? С мен или с нея? Или и с двете?
Не дочакаха отговор а почнаха да ме целуват и двете. Преместихме се в нейната стая. Редуваха се да пият и да ме яхват и целуват. Естествено тигрицата имаше страхотен вкус и ме целуваше с такава страст че... леле. не можах да се задоволя само с това и ръцете ми почнаха да шарят. за по удобно легнах на един диван. И тук алкохола ме събори. Бях на автопилот. Само от време на време като си отворех очите, виждах че смуча нечии зърна. Усещах че някой прави нещо на пениса ми ама какво, толкова бях пиян че, даже не разбрах (естествено че ме е яд)
По едно време само чух "леле, тате се прибира" и изтрезнях почти за секунди (полицай).
Взех си дънките и блузата и в асансьора с маратонки в ръка. Имаше една 60 годишна бабичка с очила която гледаше втрещено. Прибрах се. Вкъщи имахме гости. Бях още леко пиян и почнах да се събличам пред майка ми, за да си взема душ. като ме видя изпищя и каза само "Кой те би"
Погледнах се и... Нямаше читаво местенце по мен, гърбът ми издран, навсякъде по мен смучки-по вратът, по ръцете, по гърдите.... Ужас
Естествено не се махнаха за ден два и трябваше да си призная пред моя приятел. Отношенията ни се запазиха, а половин година по късно историята се повтори отново. Този път обърнах внимание само на тигрицата, която ми каза най-хубавото нещо досега. Че имам най-вкусните устни които е опитвала и я опияняват... За едни лъжа, за мен истина...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: dc814c2bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1378.   Много възбуждащи фантазии прочетох тук. Попринцип аз не си падам по грубия секс, но това е, защото не съм срещнала човек, на когото да се доверя и да знам, че няма да ме нарани.
Така, жена на 23 съм и много се възбуждам от BDSM порно. Представям си, че отивам у съседа, с когото сме близки приятели и често си разказваме сексуалните си фантазии и маструбираме заедно. [Съседа също е въображаем ;)]. Дошло е време да осъществим една от тях. Той ме връзва гола с въже, висящо от тавана. Дупето ми е вирнато, краката - разтворени и свити в коленете, силно стегнати от въжетата. Ръцете ми са вързани на гърба и не мога да помръдна. Той ми казва строго:
-Сега си изцяло под контрола ми, но ще ти оставя един избор - Подава ми една табла с пластмасова бутилка ледена бира на нея. - ще държиш тази табла със зъби, докато аз си играя с теб и ако бутилката падне, ще я натикам в тясното ти анусче докато прокърви и започне да ти харесва!
По дяволите!!! Той знае колко ме боли в дупето! Обичам прочистващото усещане, когато си правя клизма, но единствения път, когато правих анален секс се чувствах като 15 годишна девственица, която изнасилват с кол, а тя не може дори да изкрещи от болка! Не! Никога повече! Ще държа тази табла, ако ще устата ми изтръпне и зъбите ми да се счупят от стискане!
Захапвам я и се учудвам колко много тежи 1 литър бира. Съседът минава зад мен, прокарвайки пръсти по тялото ми. Ръката му се плъзва по гръбначния стълб към разтворената цепка на дупето ми. Продължава надолу. Сфинктера ми се свива, устните се отпускат, а клиторчето ми палаво потрепва и се пълни с кръв. Той започва да гали розовото хълмче, соковете ми се стичат и вече го искам в мен. Цялата треперя и ми е все по-трудно да стискам зъби. Искам да стена и да го моля да ми даде големия си, твърд до пръсване член. Пенисът му стърчи над боксерките в готовност, но той сякаш не го забелязва. Гали ме по гърдите, дразни зърната ми, пляска зачервеното ми дупе и после и после го милва нежно, за да излекува болката. Говори ми:
Искаш ме, нали, искаш да си моята малка секс кукла и да те тъпча докато путката ти се протрие. Но това не е достатъчно. За да ме имаш, трябва да поискаш всичко. - в този момент той ми зашлевява толкова силен шамар между краката, че изпищявам от болка и бутилката пада. - Такаааа, малката курвичка май иска да й разширя срамежливото анусче! Така вече ми харесваш, кукло.
Отпускам глава в отчаяние, вратът ме боли, ръцете и краката ми изгарят от болка заклещени в стегнатите въжета, под тежестта на собственото ми тяло.
Плача: - Моля те, само не в дупето, искам те целия във вагината си, в устата си, ще го смуча и гълтам докато въздуха ми спре и припадна, ще направя всичко, само не й това!!!
- Ти сама го поиска, сега ще си го получиш.
Помислих, че ще вкара шишето изведнъж и пак се почувствах като девствената тинейджърка, вцепенено очакваща наказанието на своя екзекутор. Но не... Той се изплю върху "забраненото място" и бавно започна да разтрива. Отчаяно се мъчех да стегна мускулите си, напук на широко отворените ми крака, но постепенно усетих, че страха в съзнанието ми се замества от едно непознато удоволствие, една изцяло физическа възбуда, която залива и унищожава страха, и ануса ми гостоприемно приветства пръста му в себе си. След кратка подготовка, приятелят ми намазва бутилката с лубрикант и бавно започва да ме чука с нея. Господи, колко е студена! Замръзвам и горя едновременно! Той вади бутилката, отваря я, отпива бавно и отново я пъха в мен, така че ладената бира се излива в ануса ми, пълни го и усещам как студените мехурчета ме гъделичкат все по-навътре. Той смачква бавно бутилката, докато стимулира набъбналата ми сливка. Анусът ми е така пълен, преливащ от хладни тръпки, а котето ми е толкова горещо мокро и възбудено, че почти чувам съскането при допира на горещите ми сокове с ледната бира. Искам да съм пълна навсякъде, в дупето, в путето, в устата, да ме блъскат, да ме шибат, да ме нанижат три големи кура и да ме разпорят от ебане! ИСКАМ ВСИЧКО!!!
А съседа с демонично спокойствие гали клитора ми и от време на време пъха по някое пръсче в загорялото ми коте, докато изстисква и послената капка бира в разработения ми анус. Вече откачам, умолявам и заповядвам да ме изчука: "Аз съм долна курва и искам КУР, скапаняк такъв!!! " При тези думи той рязко ми забива онова надървено чудовище чак до ташаците, а аз се извивам от болка и кеф, викам, пъшкам и го искам все по-дълбоко, докато той ме шиба с настървението на загорял пандизчия. Гърлото на бутилката все още е в мен и точно, когато избухвам в оргазъм, той го вади, оставяйки бирата да бликне от зейналия сфинктер. Върховен оргазъм! Нереално разтърсващ! Съседът-приятел-и-секс-Бог застава пред мен и когато отварям уста в очакване, той с две ловки движения се изпразва върху лицето ми. "Днес няма да те храня, кучко! " Гъстата му сперма се стича по лицето ми и дълго чаканият вкус бавно ми сеизплъзва, а аз облизвам близките капчици за да вкуся поне малко от вълшебния елексир.
Той ме оставя да вися известно време така, отпусната като парче месо, с въжета, впити до кръв в кожата ми, омазана в бира, сперма и пот, изпразнена от съдържание. Цялото ми тяло пулсира и ме боли - толкова силна и толкова незначителна болка. Чувствам се лека, извън тялото си, онова парче месо може да страда, но аз постигнах най-великото усещане - La petite mort - малката смърт на душата, която се издига към небето, за да докосне космоса и се връща преродена, за да възкреси изтощеното тяло.
:) Та това е една от най-разтърсващите ми фантазии и знам, че Великден мина, но ми идва да кажа: "Христос Воскресе! " Обичайте се!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6753cf467e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1381.   Мъж на 32г..
Ще ви споделя последната и най-възбуждаща моя фантазия.
Лято е. Една от тези нощи, които и без дрехи да си пак ще ти е горещо. На почивка съм с жена ми и майка й. Излизаме на ресторант за вечеря. Забавям се за момент и те излизат от хотела. Вървят бавно и след завоя ги виждам на 10-15м. пред мен. Забавам крачка, зашото гледката която е пред мен ми харесва много. Две жени, едната на 32г., другата на 50г. се хванали за ръце, облечени в тесните си рокли описващи техните тела се шегуват и смеят. Телата им не са от перфектните-по малки гърди, леки коремчета, но в комбинация с тесните рокли, дупетата и телата им създадоха в мен неповторимо сексуално желание на преспа с двете тази нощ. Вечерята мина леко и забавно по-между ни и виното което изпихме и тримата спомогна за продължението на вечерта.
Прибрахме се в хотела и всеки си отиде към стаята. Жена ми 2-3 пъти на шега ми казва, че няма кой да изтърка гърба на майка й докато се къпе. И сега пак го каза. Този път реших и аз да се пошегувам и се съгласих на нейното предложение. Учудващо за мен тя тръгна с решителна стъпка заедно с мен към стаята на майка си. Пред банята се замислих дали това не е тест за мен. Обаче тя каза сериозно:"Втора покана няма да получиш, да знаеш. Ше влезем двамата, щом те е страх. "
Банята беше голяма и майка й не усети отначало че влизаме. Когато отворихме стъклената витрина и ни видя, жената не можа да скрие изненадата си. Жена ми й направи знак с пръст да устните си да пази тишина и каза тихо-"Всичко е наред, отпусни се". Жена ми взе гъбата и се и я подаде на мен. Взех я и минах зад гърба на жена ми и я сапунисах цялата в гръб. Оставих я да се изплакне и пръстъпих плахо към майка й. Обърнах я с лице към витрината и я сапунисах цялата от долу до горе. В едната ръка държах гъбата, докато с другата нежно масажирах гърдите, дупето, и за десерт оставих да я докосвам между краката. Жена ми през това време дойде до мен и започна леко да масажира силно възбуденият ми член с едната ръка, а с другата докосваше майка си по тялото, леко и нежно. Не издържах много така и свърших върху добре оформеното дупе на тъщата. Двете жени излязоха и ме оставиха и аз да се изкъпя.
След 15 минутен душ излязох от банята, но в стаята беше тъмно. Различих че, двете жени бяха легнали на двата края на голямото легло, всяка завила се с лека завивка. Жена ми каза че не и се става и ако искам ще спим тука. Съгласих се, защото и мен ме мързеше вече и легнах между тях.
Споменът за двете жени, хванати за ръце не ми позволи да заспа. След 1 час опити за спане ми стана любопитно с какво е облечена жена ми, защото беше дошла само по халат. Надигнах завивката и видях че спи гола. Рзтворих й краката нежно и леко започнах да галя котето й. Почти веднага се възбуди и усетих колко е влажна. Без да чакам много влезнах вътре в нея и с леки тласъци след
20 мин. в една поза се изпразних в топлата й катеричка. Докато траеше това, майка й се завъртя неволно към нас. Завивката й така се отмести, че видях нощничката на тъщата. Беше една ефирна рокличка и беше гола под нея. Във възбудата си жена ми я галеще по едната гърда и по котето й. Тя леко стенеше, но през цялото време не си отвори очите. Полудях от възбуда.
След още 2 часа на сексуални фантазии, не издържах и спуснах ръката към бедрата на майка й. Топлината на тялото й ме възбуди още повече и ми даде смелост да продължа напред. Още на 3-4 секунда тя усети присъствието ми и разтвори краката си широко и насочи ръката ми към котето й. Държеше нейната ръка отгоре, да не би да реша да си дръпна ръката. Двата ми пръста се движиха много бързо и скоро усетих соковите й.
Дръпнах си ръката и вкарах членът си бясно в нея. Възбудата ми беше огромна. След смяната на няколко пози, жена ми се размърда от другият край на леглото и ни каза че сме много шумни. Казах й-"сега пак ще те приспим".
Изкарах го от тъщата и отидох при жена ми и разтворих краката й. Подадох ръка към майка й и казах"направете го заради мен, моля ви". Жена ми погледна майка си и каза"знам че това ще го подлуди, но ако не желаеш не го прави". Тъшата след кратко колебание подаде нейната ръка и аз я закарах пред дъщеря й. Бавно се наведе пред
розовата и мокра катеричка на жена ми и започна с вървът на езика си да докосва клиторчето й. На тази поза онемях. Отидох зад майка й, гледката беше невероятна. Зряла жена с глава между широко разтворените крака на дъщеря си, с едната ръка докосва младата жена по гърдите, от другата използва пръстите си и ги движи бавно във вагината й, и през това време с езикът си я кара да стене до полуда. Както бях зад майка й с нейното вирнато дупе и изскочила катеричка, го вкарах силно и мощно в мократа й путка. След 10 минути на див секс в тзаи поза, свърших и в майка й. Оставих ги двете прегърнати и отидох да си взема душ, след което заспах между тях.
На сутринта се събудих с ерекция и отново се насочих към жена ми. След като правихме секс за 10-15 мин и тъщата беше се събудила, помолих ги да се целуват с език, докато през това време свърших върху двете.

Ето една фантазия на мъж, защото видях че според вас мъжете не пишат по тази тема:)

Да дооточня:жена ми наистина се шегува с това да търкам гърбът на майка й, когато е в банята. Но всичко е шега, поне аз така го приемам. Едва ли ми говори сериозно

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9d72b79ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1382.   Представям си как ме чука брата на приятеля ми след като сме се скарали бурно.Брат му ме догонва с bmwто му успокоява ме напушваме се и правим бурен секс на задната седалка ,също и отнема девствеността ми. е.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8aebb3665e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1383.   Снощи ми се случи нещо наистина МНОГО странно и възбуждащо и не мисля, че бих го казала на някого освен тук. След него следва и фантазията :-)

Снощи към 1:00 през нощта взех такси за вкъщи. Изобщо не бях пила или каквото и да било, просто се прибирах след ресторант и разходка. Шофьорът ми каза, че съм много красива и завиждал на мъжа, който ме изпрати до таксито. Гаджето ли ти беше, попита. Не, отвърнах, току-що се запознах с него, приятелят ми ме чака вкъщи. Ахаа, вкъщи в събота вечер, ти колко гаджета имаш? Сега само едно, отвърнах, в други периоди съм имала и любовници. Шофьорът видя в мен сродна душа и започна да ми разказва как от 5 години си търси любовница, жена му вече изобщо не иска секс, а той е млад, на 40, в разцвета на силите си, много обича да се люби, да прави всичко както си трябва, да лиже много... Но най-много му липсва нежна женска прегръдка. Пожелах му най-сърдечно да срещне жената, която търси. Но аз искам с тебе, призна ми, много си красива и нежна. Обясних, че искам да бъда вярна на приятеля си, не искам да го наранявам и дори когато предишните любовници ме търсят, им отказвам. Той се натъжи. Вече бяхме стигнали, платих и аха-аха да му кажа довиждане, той много жално ми каза: просто нямаш представа какво е, гледай - показа ми надървения си кур през панталоните, по цял ден съм така, много обичам да се любя, а няма с кого. Ти много ми харесваш, моля те. Съжалявам много, но си тръгвам, казах му. Моля те, пиленце, умолявам те, каза и си свали панталоните, за да ми покаже колко е твърд, моля те, погали ме. Започнах да се смея МНОГО силно - ама че безумие, шофьор на такси, който не изглежда нито готин, нито умен, нито образован, а типичен шофьор, с когото не ти се иска да имаш нищо общо, да ми показва пишката си и да моли да го галя!!!! Моля те, пиленце, само мъничко. Моля те. УМОЛЯВАМ ТЕ! Спрях да се смея - този мъж беше толкова тъжен, разголен, истински. Не можех да си представя да го отхвърля, като е толкова... разголен, ама душевно. Да изляза от колата и да го оставя сам, надървен със свалени гащи... Не можах, честно, спомних си за мой бивш любовник, който веднъж ми призна, че никога не би отказал на жена, защото ще й скапе психиката, ще я нарани в най-интимното й... Моля те, премести поне колата, да не стоим пред блока, в който живея, казах. Свалих якето си и се наведох към предната седалка. Всъщност обичам да правя чекийки. Погалих топчиците му. Бяха избръснати и твърди. Всъщност имаше страхотна пишка :-))) Той изстена: даа, даа! Хванах в ръка главичката и започнах да я галя. Даа, даааа, много хубаво го правиш, шептеше с притворени очи. Опита се да ме целуне, но не отдръпнах. Погали гърдичките ми. О, колко е хубаво, колко е хубаво.... Погалих отново топчиците му. Миличко, ще свърша, извика. Хванах отново главичката и той свърши. Беше много кратко, сигурно 1 мин., но самата аз вече бях мокра. Страхотна си миличка, благодаря ти, благодаря ти, искаш ли да се избършеш? Исках. Повикаха го на адрес. Миличка, моля те, хайде да се видим пак. Не искам, казах, облякох се и си тръгнах.

Това беше истинската случка снощи. Не можах да заспя, защото мислех за него. Толкова възбуждащо беше да доставя удоволствие на непознат. За съжаление приятелят ми ми се сърдеше, че съм закъсняла, иначе щеше да види той :-))

Днес го няма, сама съм вкъщи и преди малко си свалих панталонките да си помечтая.

Представих си как отново се виждам с този мъж. Отиваме на хотел. Казвам му, че обожавам миризмата на току-що окъпан мъж, на сапун и чистота (това е вярно). Взема си душ, а аз го чакам. Толкова е възбуден. Слагам го да си легне и се навеждам над него с дупето напред. Гали го нежно. Започвам да го галя по топчиците и главичката, стене като снощи и предвиждам, че ще свърши за също толкова време. Искаш ли да свършил върху гърдичките ми и после да ги оближеш? Даа, искам, искам, ооох!!! Целите ми гърдички са в топла бяла спермичка. Обожавам това. Пичето ми е толкова мокро. Надвесвам се над него и той започва да ги облизва, зрънцата стърчат, играе си с тях и облизва всичко, всичко, отдолу, отгоре, отстрани, целите гърдички, толкова са твърди и сладки, страшно ми харесва. Слага ме да си легна по гръбче и започва да ме близка. Оооо, сега е мой ред да стена от наслада! Близка ме страхотно - нежно и бавно с широк отпуснат език, облизва соковете ми, стига и до дупенцето, вларва езиче вътре, а се галя с ръчичка, клиторчето ми пулсира. Толкова е хубаво! Връща се отбратно на него и започва да го близка рязко и бързо, гали ме с ръце по крачетата, аз стена и се гърча, гася косата му. Ооо, оооо, оооохххх! Сега е мой ред да свърша! Страхотно е! Той ме целува и близка по бедрата. Дава ми да си почина. Представям си КОЛКО е твърде вече! Готов е да ме оправи във всичките ми любими пози. Щастлив е, че ми е доставил удоволстие. Мъжете обичат това. Милва ме, виждам, че курчето му стърчи и ме чака... Само секунда си почина...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c9b2d72aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1385.   До 1222 :)
Страхотен разказ! По скоро романтичен от колкото мръснишки... разказ за върховна близост и приемане!

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 239c250408
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1388.   Мойта фантазия е как леля ми си има харем. И ме кара да отида, когато отивам ми казвам, че няма да еба нея, а няква бабичка за да имам опит, а нея щял да е чука някой батко. Аз отказвам категоричнно, но тя ми казва, че има само друг вариант да докарам мойта приятелка да се лижат двете с баба-та аз и казвам, че дори да е заведа тя няма да се навие. След 20 минутно говорене аз звънна на моята тя и идва без да ме целуне влиза и започва разговор с леля ми след малко тя излиза и ми казва, че е съгласна! Аз разтроен и казах дали наистина го иска тя категорично ми отговаря с ДА! Отивам при леля ми и питам как е нави и тя ми казва, че после в тях щял съм да разбера! След малко баба та влиза с едни провиснали цици и започва да се натиска с моята. Аз от своя страна си изкарвам дебелото парче и започвам да се самозадоволявам. Моята(Малко минионче с руса коса и стегнато тяло) и сваля гащичките на баба -та и започва да лиже космата и путка аз едвам се сдържам от това да не отида и да е изчукам както аз си знам. След малко баба-та сваля гащичките на моята и започва да е лиже с кръгови движения моята охка от възбуда след моята свършва в устата на баба-та и се обръща и започва да е лиже. баба-та не издържа и по бедрата и тече жълта течност в този момент разбирам, че бабичката пикае в устата на моята, а тя все по бързо започва да е лиже облизва и потните и мокри от пикня бедра и и дига гащичките в този миг бабата я спира маха и ръцете и си сваля гащите и ги натиква в устата и и казва да легне идва до мене и ми прави най мощната свирка докато мойта е легнала на земята с путните гащички в уста. Баба та ми казва да стана и да отида до нея и да се изпикая върху нея заедно с нея. Аз отивам мойта се дърпа но и хващам главата и е заливам с топла струя пикная след това баба та повтаря същото! След като свършваме леля ми идва ни казва да слезнеме до доло в колата и да е чакаме моята се облича и ми казва сега ще ти го върна. Качваме се ние и след мъничко идва леля ми. Облечена с едни тясна поличка от която позират белите и бикини и една тънка тениска без сутиен. Когато се качи в колата подаде на моята чорапогащник и и каза да го обуе. Тя изпълни нарежданията и леля ми запали колата. След като е запали отидохме в тях. А те мръсните започнаха да си лижат крачетата още потните им чорапки това страшно ме възбуди и тамън да отида да си го вкарам в устата на леля ми те ме спряха и ми казаха сега ще гледаш истински лесбиски секс без задръжки. Цяла нощ стоях на дивана свърших поне 6 пъти докато ги гледам как се лижат, пикаят едан върху друга лигат си стъпалата и се плюят!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 25 дни
hash: a6327fdd30
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1389.   До 1383 :)
Сбъднала си мечтата на обикновен човечец :D Само не разбрах целунал ли те е или си се отдръпнала и дали ти се е искало да се пипнеш и да свършиш и ти докато си била в колата :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 086b59111e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1390.   23 ж
Лично аз имам много фантазии и винаги като мастурбирам си представям различни извратени работи... искам да го направя с животно с кон искам да му духам да ми си го натикам... другата е да го направя с момиче както си седим и да се целунем да ме лиже и аз нея да се галим тя да извади вибратора си и да ме задоволява както го прави най добре... после да ми го натика отзад да бъде като мъжа да ме лиже отнова побърква ме това.. да ме захапе лекичко и аз да свърша тя да го оближе всичкото и да ме целуне преди да го е глътнала да ме накара да лапам на вибратора с всичката течност да ме накара я лижа аз да и бъркам с пръсти да ми натиска главата да я лижа докато не изригне в устата ми да я оправя с вибратора отпред яко и от зад да я пръскам а тя да стене от кеф така цяла нощ да се изпразваме и да се задоволяваме направо да ни е кеф и така когато си поискаме пак и пак а дори и с брат и той да ни наебе и двете и да ни кара да се лижим и задоволяваме да му лапаме и да ни ебе навсякъде и мисля да осъществя фантазията си...

 
  ...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 7aa4002696
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1391.   Това не е представяне а истина. Аз съм на 19 и с приятеля ми правим секс от 2 години насам. Веднъж бяхме в едно кафене, но решихме да направим секс в тоалитната, която беше огромна. Беше страшен лукс и вътре имаше диван. Беше супер. Той заклучи повдигна ме на мивката и грубо започна да къса чарпогащника ми. Разпори прашките ми и откопча сутиена като започна да мачна стегнатите ми гърди. Изплю се върху тян а след това ги облиза. Езикът му се спускаше надолу към влагалището ми много бавно. След това ме бъсна силно на дивана и вкара огромния си венест пенис и започна бързо да го вкърва и изкарва. Много ме възбуди. Най-възбуждащото беше изведнъж, че една сервитьорка отключи с резервния си ключ. Видя го как ме чукаше докато аз го притисках за косата и стенех. Каза ни веднага да напуснем, но най-невероятното е че той си доближи до нея без да си прибере пениса, скъса и копчетата на ризата като остави само да се подадат зърната на циците й. Стисна си силно и тя изпищя. Каза й "Гледай" и се върна към мен като преди това отново заключи. Без да се притеснява от нея си вкара пениса в мен, но го вкара целия от което аз изпищях. Тя стоеше като призрак. Беше на около 20 абе на моите години. Той огледа внимателно и й каза да се обърне иначе ще я убие. Тя ке обърна а той й пусна една ръка и свали розовите бикини изпод полата. Вкара го 5, 6 пъти при което тя си умря от веф, облякохме си и тръгнахме.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 14 дни
hash: f08563aa3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1393.   Отново съм аз! Реших, че е време да споделя някоя нова фантазия. Само че няма да се старая много. Представям си как съм сама в стаята, лежа на леглото и слушам на лап-топа песните на Bоys like girls. И изведнъж вратата се отваря и вътре влиза Мартин Джонсън (вокалът на Boys like girls), той е невероятен! С тези сини очи и тази сладка прическа и невероятно тяло...
Тааа, влиза в стаята ми, а аз лежа на леглото и в момента, в който повдигам погледа си, той ми се усмихва с онази ангелска усмивка, точно докато звучи парчето Thunder...
Приближава се до мен и сяда на леглото, а аз си нямам идея какво се случва. Толкова е сладък! Сяда до мен, усмихва ми се с неговата невероятна усмивка и казва (на английски ест) :
- Харесва ти, а? Това е първата песен, която писахме заедно като група.
- Знам- отговарям аз- все пак съм фенка!

Той отново се усмихва и внимателно взема лап-топа, докато песента звучи, оставя го на бюрото, което е близо до нас и се приближава до мен, а аз го зяпам като девственица на първа среща :D:D:D:D

-А знаеш ли нещо друго? Например, че съмстрашен в леглото? -самовлюбено подчертава той.
Без да съм казала каквото и да е, усещам устните му до своите и автоматично отварям уста. Ммм! Започваме да се мляскаме звучно, а песента се сменя със следващата от албума.
Усещам как ръцете му докосват гърдите ми.
както целува устните ми, преминава към врата, отмествайки леко косата ми и аз направо изтръпвам.
отпускам се, а той усеща и ме побутва леко да легна.
Надвесва се над мен и продължава да ме целува, а аз забелязвам, че вече е възбуден адски. Ръцете ми започвам да докосват под тениската му и усещат плочките му. Страшен е!
Той също бърка под моята и започва да очертава сутиена ми с пръсти, през който вече личат зърната.
След няколко минути мляскане и галене изведнъж Мартин просто скъсва тениската ми от раз и започва да ме опипва глубо.
поглежда ме пак с невероятната си усмивка, сваля неговата тениска и разкопчава панталона си.
Докато се усетя, вече и двамата сме голи и се търкаме един в друг като животни.
Той започва да смуче зърната ми и да ги хапе леко, докато припява песента, която звучи.
няма нужда да ме лиже, за да се увлажня, защото вече съм адски мокра. Виждам, че е доста надарен, а след няколко търкания и един силен тласък вече и усещам! :D:D:D

Започва да прониква яростно и да забива члена си в мен, а аз наблюдавам как се движи и следя проявите на екстаз по невероятното му лице. Обожавам усмивката му!

Искам да ме чука цяла нощ! Без да спира! Да го усещам в мен, да ме докосва, да е гали, да ме целува!


След няколко часа изтущителен секс в мисионерската поза аз вече съм се надъхала и решавам да го пояздя, но вместо това той ме хваща и ме обръща на задна.

Започвам да крещя, че не искам анално, защото усещам как търка члена си в ануса ми, но той запушва устата ми и прошепва в ухото ми " Relax! " и макар да е зад мен, чувствам, че пак се усмихва, но в следващия момент усещам, че прониква в котенцето ми и се успокоявам.
Започва да ме чука на задна и усещам как топките му се идрят в дупето ми, докато ме изпълва и опипва гърдите ми, а в ухото ми шепти мръсотийки. кой дапредположи, че такъв сладур е толкова перверзен! :D:D:D

Накрая го изважда от мен и най-сетне ми разрешава да го пояздя, а след това ми свършва в устата и заспиваме гушнати под звуците на неговата музика. :):):)


Момиче на 18

 
  ...
преди: 10 години, 13 дни
hash: 9a62a0589e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1395.   Много ми харесва идеята да завържа ръцете на една сладурана и да я карам да лапа хуя ми докато се надървя супер много, и започна да я чукам брутално в устата, а тя да се дави от слюнка, и от това, че хуя ми влиза в гърлото й.
След това да я сложа по гръб и да лижа малката й сладка путка, а тя да се гърчи от удоволствие и възбуда. Когато вече не издържа да я хвана за дупете и да я обърна на задна. Да го вкарам бързо и да започна да чукам бързо, а от удрянето на топките ми по бедрата й да се чува онзи хубав звук. Така да я накарам да свърши няколко пъти и после да го извадя и пак да й го вкарам в устата за да си опита вкуса. Като чукам пак в устата докато започне отново да се дави, да взема слюнката й и да я сложа по хуя си и да го натикам в дупето й. Така жестоко да го вкарвам и изкарвам в дупето й, че да се гърчи и крещи от болка и удоволствие. Когато си направя удоволствието да я накарам да свърши много пъти да я накарам да коленичи пред мен и да свърша върху лицето й супер много, а тя да го изпие и да се облизва искайки още, и намигайки ми закачливо.
TNT

 
  ...
преди: 10 години, 13 дни
hash: f684adcbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1396.   До 1393

"Започва да ме чука на задна и усещам как топките му се удрят в дупето ми, "

Момиче, ако Мартин Джонсън те чука на задна, топките му ще се удрят в корема ти а не в дупето (ако са големи и то). В дупето ще са ако те чука в мисионерска.

М34

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 дни
hash: 279fce1da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1397.   1396, я ми обясни как точно в корема ще се удрят, че наистина не разбирам? Вече съм правила секс в тази поза и нищо подобно не съм усетила, сериозно :D:D:D Не анално разбира се. Да уточн само, имах предвид ребрата, а не самите бузки, но аз не съм се изразила правилно. Иначе, не мога да чатна как точно в корема ще ми се удрят.
TNT , много яка фантазия! И аз обичам оня звук!
А иначе, не знам колко точно са му големи на Мартин, но ако можех да разбера, щях да съм на седмото небе и в друга позиция в момента :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Иска ми се да е истина, честно!




Момиче на 18

 
  ...
преди: 10 години, 9 дни
hash: 279fce1da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1398.   Офф, кви ребра... БЕДРАТА! Мале, много ме е хванало слънцето! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Момиче на 18

 
  ...
преди: 10 години, 9 дни
hash: af7cc1bb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1399.   Мъж на 23

Единия тип фантазии са ми насочени към спортистки: Ивет Лалова, например, ми разби сърцето с този италианец.. Фантазията ми конкретно се изявява в това да си навра главата между краката и да лижа докато ми се изприщи езика, по възможност след тренировка хаха, макар че на Ивет и ходилата ще и изям, изобщо от глава до пети. Имам фетиш към секви спортистки: волейболистки, гимнастички, лекоатлетки и пр. Държа да подчертая, че харесвам и пищни моми с големи дупенца, в които също бих желал да си завра красивата физиономия и да изсмуча всичко възможно.

Другата конкретна фантазия ми е свързана с лекарка/сестра (класика в жанра). Представям си как съм на някакъв преглед при зряла жена (около 40те, не че ще откажа и на някоя по-младичка, но по-младите обикновено са асистентки и вършат други неща) и естествено ме кара да си събуя гащите. Пипа го, гледа го, а на мене ми пораства в ръцете и, следва конфузно подсмихване, след което става по-твърд от всякога, хващам я, почвам да я търкам, вдигам и престилката и и го вкарвам в мокрото, леко космато пиче.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 дни
hash: f684adcbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1400.   1397, казах че това ще стане само ако са достатъчно големи, ненормално големи, идеята ми по-скоро беше че при половия акт топките ще срещат тази част от тялото на партньорката срещу която се намират, респективно при залюляването ще се удрят в дупето при мисионерската (а не в задна прашка както ти пишеш, чети внимателно! ). В задна прашка при залюляването си топките са срещу корема, като ще се ударят в него само ако са много големи, което практически няма как да стане, едва ли момиче на 18 ще прави секс с някой, който има топки като на бик, това е повече от ясно! В този ред на мисли грешката ти беше именно в това, че топките му ще се удрят в дупето ти само в мисионерска поза, затова цитирах и написаното от теб, за да няма повече неясноти, ето и двата варианта:

Грешния

"Започва да ме чука на ЗАДНА и усещам как топките му се удрят в дупето ми, "

Правилния

"Започва да ме чука в МИСИОНЕРСКА и усещам как топките му се удрят в дупето ми, "

Дано съм бил ясен.

 
  ...
преди: 10 години, 8 дни
hash: 2ee754875e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1401.   Здравейте,

Аз съм на 27 години със сериозна приятелка, която много обичам и сме много разкрепостени. Моята фантазия е следната:

работя в банка, в централа на банка. Обграден съм от много жени. Фантазията ми е свързана с една дама на около 40-45 години от финансов отдел с много миловидно изражение, лъхаща невинност отвсякъде, според мен е много неудовлетворена от сексуалния си живот, от живата си като цяло. Има нещо тъжно в нея. Може брака да не й е наред, не знам.
Представям си как някой път се качвам в асансъора и тя е там, гледа ме и ми се усмихва свенливо, кимвам й възпитано. Погледиде ни не могат да се отделят един от друг. Гледа ме, отваря си устата, но не проговаря... същото и при мен - аха да й кажа колко много й се възхищавам за женствеността, скромността, свенливостта, когато тя прави крачка към мен и без да проговаря сякаш ми казва - ИСКАМ ТЕ, бъди момче с мен, люби ме тук и сега, безрасъдно и нежно, наивно и безотговорно вземи ме, влез в мен, накарай ме да се почуствам пак жива... и започваме да се целуваме, надигам й полата, тя ме хваща там - вече е готов (както и сега, докато си мисля за нея) усмихва ми се, потреперва, жива е, иска го...
натискаме СТОП бутона на асансъора и започваме да се целуваме страстно, притискам я към мен, мачкам и гърдиде, тя е видимо щастлива, изгаря за мен... не бързаме, целуваме се, гали ме, галя я и аз вече там - представям си огромното (колкото шепа) й месесто котенце, как си завирам лицето, какта топлината й се разтича по врата ми. Колко е отпуснато и хлабаво - спомен от една отминала младост, към която аз мога да я върна сега, в асансъора.
Започвам да се разтичам тука на стола и сприрам да пиша :D

 
  ...

1151-1200 от 1643
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker