Девствена след 30 - те :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствена след 30 - те :)
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 89336 пъти
Въпросът ми е основно към мъжете - какво ще кажете, ако жената, с която излизате, се окаже девствена и не е на 12-15 години - да речем... а на 30!
Какво би се получило в подобна ситуация, ако и мъжът до нея е с 4-5 години по-малък и е девствен... и с нещо променят ли се нещата - ако съответно - не е... Мъже, вие какви жени предпочитате и имате ли опит с такива жени... ама честно - желая ви хубава вечер.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 300

преди: 12 години, 1 месец
hash: c4fb39566b
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

1.   До 23 би било ОК момичето да е девствено. След тази възраст вече не е ОК. Най малкото човек трябва да е натрупал някакъв опит за да бъде пълноценен партнъор ако и половинката му е зрял човек.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3b67c20cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

2.   Здравей,
Имаш два варианта:
- намираш някой, който да те отвори за единия път и после си търсиш постоянен човек.
- намираш свестен човек и му казваш всичко.
Ако мъжът е свестен, не е голям резил или изненада, това че си девствена на 30!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fe8abb1f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

3.   Нямам представа какво си мислят българските мъже. Аз бях девствена на 34, е той го прие най-нормално! Но той е чужденец. Просот силно ме съмнява, че българските мъже са толкова, как да го нарека, широкоскроени!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 96fac10de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (66 гласа)

4.   Здравей, не съм мъж, но и аз мога да кажа няколко изречения. Аз съм на 23 и съм девствена. Не се срамувам ни най-малко-напротив. Не съм срещнала подходящият и не искам да го направя, защото така трябва. Малко хора знаят, не че аз крия, а те не ми вярват, защото изглеждам много добре. Освен това работата ми е такава, че използвам сексапила си и хората си мислят, че имам много богат опит с мъжете. Е, аз нямам никакъв. Не чакам принца, само да уточня. Чакам човек, който да ме обича и аз него. Знам, че подходящият човек би се зарадвал, че ще ми бъде първият. А защо не да ми бъде и последният.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0f9738588f
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

5.   Аз пък съм на 22 и съм девствен. Е малко срамно е пред другите, но какво да се прави. Българите сме такива, смеем се на такива неща.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fdf685331b
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

6.   Карайте я така :Д като станете на по 40 ще ви се иска постоянно ама тогава никой няма пък да ви иска :Д както са казали хората всяко нещо с времето си пък като искате си пропилявайте младостта мислейки и пресмятайки кои е по подходящ живота си е ваш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: aec0c6cce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами аз съм на 30 и съм девствена. Просто така се случи. Първото гадже 4 години не ме поиска, и той беше девствен мисля, но не искаше да се обвързва сериозно или да стане някой фал. Втория пак беше девствен на 34 години, но той ме искаше, обаче знаех че ще си заминава и аз не поисках, а и с него само половин година изкарахме. Третия е на 30 и пак е девствен. С него вече 2 години. Той ме иска, но не ме притиска и иска да стане като вече решим да живеем заедно и всичко да си е по реда. Не знам явно и аз все на девствени попадам, просто такъв и е вкусът. Иначе сега наистина го искам и се чувствам готова, знам че ме обича, докато за другите не бях сигурна и това са причините да не искам много с първото гадже (макар че и той не говореше за това), с второто не бях сигурна, че ще остане тук и не го харесвах чак толкова. Та така минаха си годинките, като се има предвид че и с гаджетата изобщо закъснях. Чак на 23 ми беше първото. Просто много учене, туй онуй и не оставаше много време. Ще видим до кога ще е така. Иначе преди си мечтай. ех да е в първата брачна нощ, както си му е редът. Това обаче вече отмина. Но това че съм девствена не значи че не съм се гушкала и така нататък. То почти си го правим, само без проникване. Така че удоволствието пак си го има в известна степен.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4b613b74b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

8.   Момичета, не искам да ви разочаровам, но не знам дали има много смисъл в това "чакам точния човек". Точно възрастта между 17 и 30 е тази, в която трябва на натрупате повече опит, за да може после да отсеете най-подходящия за вас и да създадете семейство. "Първи и последен"-няма такъв филм, как ще знаете дали се справя, ако не сте пробвали и с други. Сега не казвам да го правите с всеки втори, но до към 30 за мен е нормално една жена да има 2-3 сериозни връзки зад гърба си. Стига сте отлагали, а си живейте живота. По-добре е да се разочаровате, отколкото никога да не опитате... Jey

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c8eb09a4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (56 гласа)

9.   Не мога да разбера защо темата " девственост " вълнува толкова много хората. Голяма работа, че си девствен на 15, 25, 35 или дори 45 години. За първият сексуален контакт няма възраст. Това си е нещо индивидуално и няма строги граници кога да започнеш и кога да спреш да го правиш. Аз съм на 25 години и съм девствена. И какво от това? Да не би да съм половин човек? Да не би да съм по-глупава или по- лоша от околните? За девствеността ми няма виновни. Просто и аз не съм срещнала подходящия човек, а да спя с някого просто, за да ме отворят смятам, че е доооста тъпичко. Някои сигурно ще си кажат, че съм грозна и затова. Не, не съм. Почти всяка година имам оферти от мои приятели мъже да ходим заедно на морето и винаги съм отказвала тактично. Даже тази година един напълно директно си ме покани у тях, но аз отказах, защото просто не изпитвам нищо към него. За какво ми е да го направя с някого само, за да кажа после- " И аз го направих ". След актът няма да стана по-хубава, по-умна или по-успяла, нали? Животът ми ще си продължи в същата насока с тази разлика, че ципата ще я няма вече и удоволствието от това първият ми да е човека, когото обичам, ще се изпари като една неосъществена мечта. Защото да- това за мен е мечта. Искам да се отдам телом и духом на човека до мен. Искам едновременно да го обикна с душата си и да го усетя по всяка частица от тялото си. Това мога да го направя и без да съм девствена, но чувството и емоциите ще са 1 000 пъти по- силни и по-запомнящи се, ако съм. Сега ще има коментари от сорта на : " Ами чакай си го. Така ще си и умреш- сама и незадоволена :) ". Може и така да стане, но предпочитам да си умра чиста и изпълнена с мечти, надежди и неопетнени ценности, пред това да съм преспала с куп мъже и да си отида от този свят празна, употребена и изгубила част от душевната си красота заменена от похотта и мръсотията, които носят множеството материални връзки без чувства / не говоря за връзките лежащи на истинска любов и емоционално привличане между партньорите /.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6b04b9425f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, аз бях девствена до 26-тата си година. Сега съм на 27 години. Направих го за първи път със сегашния ми приятел, който е с 5 години по-малък от мен. Разказах му всичко преди това и той го прие съвсем нормално. Разбирам притеснението ти, но ако човекът до теб наистина си струва и държи на теб, той ще те приеме такава, каквато си. Успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3ebc4ad3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   До 3: Ама разбира се, те българските мъже неазвисимо, че са около 3. 5 млн, всички мислят еднакво, всички са еднкво "широкоскроени"... какво мислели българските мъже... абе не знам колко години си, ама мисленето ти е като на... както и да е.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b5c18a9e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 30 и си мисля, че няма проблем. Но зависи на какъв ще попаднеш. Да си призная аз самият търся подобно момиче, с принципи и самоуважение, с което да споделя живота си. За съжаление в БГ е пълно с хора без възпитание и не ми се иска да си помисля, колко подигравки може да отнесеш от някои хора.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7951ed7bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Бог ни е дал най-великото право - правото на избор!
Никой не живее твоя живот, нито ти неговия. Така че не виждам защо се притесняваш, всеки има глава на раменете си да прецени кога, как и с кого! Най-малко трябва да се ръководиш от стандарти - в живота такива няма.
Живей си своя живот и не обръщай внимание кой какво ще ти напише и каже!
Лично аз нищо, че съм жена бихте поздравила, защото не си направила това, което правят масово - лягат, с първият срещнат, за да кажат, че са вече бита карта :)
Все по-малко са момичетата, като теб - вдигни главата гордо :)

от опит

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d7a0e4f687
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

14.   На 23г. мисля, че е ОК да си девствена, но 32г. малко е смущаващо. Защото, за да сте пълноценни във връзката си трябва да имате някакъв сексуален опит, ако тепърва се наложи да се учите, може и да настъпи изнервяне при мъжа в такива моменти на интимност.
Ж32

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a5bda70942
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   to #1: а 24 вече не става? :)

ХОРА, ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО: НЯМА СТАНДАРТ ЗА НАС! ЕДИН НА 33 СТАНА ЖИВ БОГ. ДРУГ НА 33 НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ В ТОЗИ ЖИВОТ, КЪДЕ ДА ИДЕ, КОЙ ДА ЛЮБЕ.

НЯМА ЗА НАС СТАНДАРТ - НЕ СМЕ БУШОНИ, DVD-ДИСКОВЕ И ПРАХОСМУКАЧКИ.

Спомните си какво казват докторите във болницата: не питай у друг болен от същата болест за чуствата му и как му минава и т. н. Не се сравнивайте и не се съпоставяйте! Не си мислете че щом той боледува от същото, значи при теб ще става всичко примерно като и при него.

Ама много, много сме различни!

Като различни подвидове, различни тотеми, различни племена, различни сортове на чушки и домати, различни модели на автомобили... Значи, един прави на лост 20 пъти, а друг - 2 пъти. И то втория може да сбие първия!!! :-) Нали сте ходили на физкултура и знаете колко сме различни? :-)

Ако си девственна след 30 - значи това е твоята конституция, психологичен портрет. Търси човек, подходящ за твоята природа. Нали, значи, мечка не търси вълк? :-) Така и ние

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7899b71dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   На "старите моми" им личи отдалече, че са девствени и ако се събере една такава с девствен мъж, нищо пак няма да се получи. Ще си приказвате докато ви омръзне и пак нищо няма да свършите.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 03019a9e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

17.   Мъж съм, на 36 години. Според мен не е нормално една жена да е девствена на 30 години. За да е девствена на тази възраст има много причини и съм 100% сигурен, че авторката ни спестява някои неща. Питам се аз кое е това момче, което ще има 3 или 4-годишна връзка и то платонична с момиче и няма да му се прииска да се забавляват едно хубаво? Освен и момчето да е със същия начин на мислене? На сестра ми сина един път беше изпаднал в откровения и ми сподели неговите връстници (той е на 18 години) какви ги творят в интимно отношение. А и най-малкото аз ако се запозная с такова момиче ще си задам някои въпроси за това защо на тази възраст е девствена. Приказки от сорта на "пазя се за пирвата брачна нощ", "искам да ми е първия и последен", "не съм срещнала подходящия" само ме карат да се смея. Крайно време е да се разбере, че човек се учи докато е жив, това е валидно и в сексуално отношение. И какво ще се случи с една жена на 30 и мъжа и на 35 да кажем. Пълно фиаско! Защото колкото и да говорят, че мъжете гледат само собственото си удоволствие на никой мъж няма да му е приятно да попадне на жена с нулев опит, ще му бъде дискомфортно. Да, сега някой ще каже, че има ли любов всичко останало не е толкова важно. Пълна грешка! Любовта е съвкупност от физически и психически усещания и желания. Но когато са налице само психическите? Освен това може би за да останеш девствен на тази възраст жената има някакви кусури. А защо пък да не е привлекателна и да отблъсква мъжете - било то с вънщност, поведение, характер? Не на последно място трябва да се отбележи и едно изследване на екип от сексолози и психолози, в което се казва че въздържането от секс при жените води до отклонение в психическото състояние, нереална представа за нещата от живота и е вредно за детеродните способности на жената. Правете секс, докато сте млади, защото времето лети!
П. С. Към авторката: мила, часовникът цъка (ако се сещаш какво имам предвид). Замисли се!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7951ed7bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

18.   Ех, как не разбрахте, че ненормални неща в природата и живота няма, освен човешката глупост!
И защо някой с по-различно мислене и живот от нас веднага му лепваме етикета - ненормално!?
Че кои сме ние да определяме кой как да живее, когато не сме господари дори и на собствения си живот!?

Много думи без смисъл, не струват нищо!

от опит

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b5c18a9e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

19.   До 17 - ето аз съм един такъв мъж, който търси жена с нулев опит. А човек се учи докато е жив - да, виж уроците в този сайт. Тук може да разбереш много за полови предавани болести, да чуеш историята на поредното изплашено момиче, което пита дали е бременна, щом и закъснява и други истории за изневери и сексуални перверзии. Честно казано не искам да живея такъв живот, нито ми харесва, че светът е такъв. А нашият живот е такъв какъвто ние си го направим. Затова ти вземи тази с опит, за която ти си поредният и ще бъдеш сравняван от нея с всички останали, тя ще пресмята дали ти си най-добрия, ти нея също. Честито на печалившите.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9f56383765
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

20.   Да не ти пука! Имам толкова много познати (90% от жените) без секс след 30-те и по-нататък.
С една малка разлика - преди 30-те са имали някакви контакти, а след това мъжете им сдадоха багажа и ги оставиха на сухо.

Тук не мога да се стърпя: Мъже, лекувайте я тая простата, мама му стара. Толкова жени станаха зорлем девици - и какво да сторят, че вие сте монаси/ а може би пе.ераси...

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f015782e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

21.   Ами без да искам изобщо да се подигравам, за мен това не е "нормално". Който иска да ме смята за невъзпитана и тясноскроена. И въобще не става въпрос за някакви обществени и морални порядки, а за човешка физиология и психология. Доста преди 30 години човек би трябвало да е физически и психически узрял не просто да го прави, а да го иска, да го осъзнава като своя съвсем човешка необходимост. Която очевидно не задоволява. В твоя случай или не си съзряла да го искаш, или не си съзряла да го задоволяваш. Това за мен се изразява или във физически, или във психически проблем. Нормално в нелекуването на проблема няма! Значи не, просто не е нормално.

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 24b0c9ce57
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

22.   За мен също не е нормално... Напоследък се пуснаха няколко такива теми и след всичко прочетено оставам с впечатлението, че тези девственици на 25 и кусур години имат много старнен начин на мислене - като на човек, който тепърва ще съзрява, който все още не се е сблъскал с живота, не е усетил цялата му сила (в добро и лошо), човек който не се е докосвал до взаимоотношенията мъж-жена и съответно не ги разбира.
Твърдо вярвам, че една връзка между мъж и жена не е пълноценна без секс и ми е малко трудно да я нарека любов. Когато си влюбен не може да стоиш близо до любимия без тялото ти да изгаря от желание да усети другия по цялата си кожа, желаеш да го притежаваш и в същото време той теб, да отдадеш цялото си същество. Не разбирам как може да поддържаш връзка в продължение на 1-2 години без секс ‘защото не сте готиви’, но иначе много се обичате. Ами няма логика! Това не е любов. И ако твърдите обратното то явно никога не сте я изпитвали.

Разбира се, девствеността е нещо много интимно и на всеки му се иска да не сбърка човекът, който ще се докосне първи до нея. Но тя не е свещенна. Не я превръщайте в нещо, което едвали не обожествявате и пазите за принца на всички времена. Просто звучи много незряло.

Ако човека до вас е стойностен, харесвате се, разбирате се и се привличате взаймно, не вижам какъв е проблема. Никой не може да ви гарантира, че той е единственият, ще остареете заедно и т. н. Живота е пълен с обрати. Ако в този момент си имал един стархотен човек до себе си, който обаче няма да сподели бъдещето си с теб, имали защо да съжаляваш? Грешка ли е? Не си изчакала подходящия? ... Или ще чакаш цял един живот? От толкова избиране накрая може е да пропуснеш подходящия.

Опитвам се да расъждавам какво толкова ви тревожи в цялата тази драма наречена ‘секс’. Според мен има ниякакъв проблем на психологична основа четейки изказванията на девственици в доста напреднала възраст. Много сходен и странен начин на мислене... страх ли е... срам.... незрялост....? Влагате толкова голямо значение на нещо иначе толкова простичко.
Любовта е чувство, порив... не денонощни расъждения ‘Ох, да не сбъркам... ”
Ж27

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: eb3c2a265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Не е чудо невиждано, зависи кой как ще го приеме - за един е нормално, за друг - не. Причините си ги имаш и ги разбираш, въпросът е другият срещу теб да ги разбере, дано по-скоро да го откриеш.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7d60e63bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   По принцип, човек като навърши 13-15 години започва да съзрява сексуално и много бързо да изпитва сексуално влечение. Това повтарям при обикновените (нормални) момичета и момчета става още в ученическа възраст. Напълно нормално е едно момиче или момче да иска да осъществи това свое влечение, рано или късно

За мене е абсолютно ненормално една жена да се опитва да потисне (и то успешно) своето сексуално влечение толкова години (до 30 и повече например), или другия вариант е да няма такова влечение. И двете неща - НЕ са нормални.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 941a7ae019
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Мъж на 36 - Напълно подкрепям мненията на номер 17, 21 и 22!!!
Най-вече в частта с основанията да останеш девствена/девствен.
И напълно съм съгласен с твърдението, че на тази възраст, без секс, човек емоционално "изперква" и се превръща в обществено зло.
До девствените люде - престанете да строите кули на псевдо-морала от древни времена! Започнете да се наслаждавате на живота в пълен мащаб!

Малко, като виц ще прозвучи, ала когато го направите за 1-ви път и сте прекрачили 30-те, ще има да се псувате, колко хубави неща сте проспали в тоз' живот!

Хайде отивайте за презервативи и престанете да се вайкате по форумите!

Добрият вълк.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 43b70f2dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

26.   Нямало да има пълноценна връзка без предишен(богат) сексуален опит? ! Я стига смешки. :) Според мен тия с богатия сексуален опит не стават за връзка, камо ли пък за пълноценна такава. Човек трябва да гради връзките си на нещо по-стабилно, защото всичко омръзва и живота не е лесен.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 226466d8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

27.   22, очевидно е, че не разбираш тази тема. Защо изобщо си правиш тогава труд да я коментираш? Много са ми смешни такива хора- не ви разбирам, ама ще ви коментирам. Върви и спи с който ти падне и остави хората сами да си преценяват кога и с кого. Вие още малко ще започнете да определяте на хората и с кого да спят. Имайте поне маалко възпитание и оставете другите сами да си преценяват как им е хубаво да си живеят живота. Някои обичат да спят с всеки срещнат, други ги сменят през няколко месеца, а трети се стискат и чакат избрания. Всеки си живее според разбиранията. Няма нищо " ненормално ". По тази логина за мен е " ненормално " да спиш с мъж, който познаваш от няколко часа, но обществото го приема за нещо естествено. Разберете, че светът е шарен и всеки човек си има различна ценностна система. Това, че вие виждате света по един начин не означава, че всички трябва да мислим като вас.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 226466d8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

28.   И още нещо- забелязвам, че хората, които не успяват да разберат околните с по-различен мироглед, са адски тесногръди и дори леко изостанали в душевното си развитие. За тях, ако не си част от сивото еднообразие нещо не ти е в ред и трябва веднага да се промениш иначе ти лепват етикета " ненормален ". Това могат да го кажат само ограничени хора, които не виждат по-далеко от носа си. Лично познавам жени, които са спали с мъже над 30-те си години и са по-здрави психически от половината коментирали тук. Едната мадама даже в момента има прекрасна връзка и е много щастлива с избраника си. Сподели ми, че не съжалява и че чакането си е струвало. Но какво ли да ви обяснявам... няма да разберете.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d402577a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   ТУК НЯМА ГРАНИЦИ. КОГАТО СЕ ПОЧУВСТВАШ ФИЗИЧЕСКИ И ЕМОЦИОНАЛНО ГОТОВ ГО ПРАВИШ И ТОВА е. По скоро нито прекалено рано, нито много късно

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b3b7fb0914
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

30.   Едва изчетох до ном. 15, за което се извинявам на останалите, но тй е напълно прав. Аз съм женен ввече 20 г. и освен създаването на децата, друг секс почти не е имало дори в семейството... зная, че не вярвате, но не липсва нито на ме, нито на съпругата ми. Не е възможно ли? Някои веднага ще опонират, че не знаем какво сме изпуснали и т. п...
просто трябва да приемете, че всеки с всеки е различен и тогава се разбира. Авторката няма от какво да се притеснява - освен, ако е така против волята й. А ако сама е искала да остане девствена, никой няма право да й се надсмива или да я поучава. Това, че е девствена не я прави поп лоша, нито по добра от всички останали. Най щастлива ще е ако е такава, каквато се чувства, че иска да бъде и ако срещне партньор, който е със същата вътрешна нагласа (който няма да приема насила характера й, само за да й угоди).

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 316dae9d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

31.   Трудно е да се каже. В едно съм се убедил обаче - ако човекът до теб те обича - би направил всичко, би преминал през всичко, би преодолял всякакви бариери, за да бъде с теб. В контекста на това девствеността изобщо не би била проблем тогава. Ако е - този човек просто не те обича. Я ми кажете какво значи натрупан сексуален опит? Аз съм мъж и честно казано мнооооого бих се смутил и хич не бих приел жена ми да има богат опит. Да, не бих, за вас не знам, но не искам моята жена да е била под чаршафите на много мъже преди мене. За вас не знам, но за мене не е най-важното жена ми как се чука и какви свирки върти, може вие тъй да си ги подбирате и това да ви е критерия, но при някои хора не е. Имал съм няколко връзки в живота си досега и в крайна сметка секс правих само с едничката, която е и сега с мен. Осъзнах, че моя критерий е да обичам истински, за да правя и секс. Само ще ви споделя, че излизах с 2 момичета, които харесвах и ме привличаха сексуално и щом разбрах, че са курви се отвратих и вече не ме привличаха никак. Оставете жената да си намери точния човек, аз пък вярвам, че трябва да си имаш първа и единствена и тя да е само твоя, завинаги, да я обичаш и да си само с нея. Съжалявам, но не може да отдаваш чувства, емоции, тяло на някой си там, който не обичаш истински. Не го приемам лично аз

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 812a98471c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   Явно си асексуална. Да не си правила секс на тези години, не знам, не ми звучи добре, не за друго, но на тези години наистина би трябвало да си натрупала опит, иначе не мисля, че би била интересен сексуален обект за мъжете, т. е. няма да можеш да си интересна за мъжа в леглото, аз лично харесвам секса, имам нормален опит, без да съм лека жена, с мъжа до мен сме много сексуални и продължаваме да се учим един друг, двамата заедно. Успех и ти пожелавам да откриеш наи-после секса.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4187369d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   Аз сум малко по-малка от теб, но иаз не съм правила секс. Еми мъчно ми е, това е, не мога да се отпусна с мъжете, имах и семейни проблеми, т. е. с майка ми и баща ми. Четох една книга по въпроса и в нея пише: "Остави нещата в Божиите ръце" Вярно от психологична гледна точка си е малко късничко, но какво пък когато дойде тогава, квот' такова. Не се взимай толкова насероозно, нито събитията от живота. Ще стане рано или късно, ако не ще си остане само мечта. Мечтите са хубаво нещо.
Ще ви цитирам две неща за мечтите, едното е от Валери Петров. В една своя поема той казва: "... ти мечта за часовника точен, днес го имаш, но нямаш мечта. "
А Дамян Дамянов в едно свое стихотворение казва:"Далечното е всъщност ореолът. Една мечта се срива отведнъж. Разбулиш ли я, видиш ли я гола. "
Трябва да се мисли положително, оптимистично, че нещата ще станат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: ce247522af
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

34.   Аз не съм против такива жени. №17, според мен трябва да се замислиш, дали годините ти отговарят на акъла. Някои на твоята възраст, още питат майка си, какво им е сготвила. Дано да си намерил жената, която да те учи и в кревата. Целта на тази дисретация дето си написал, е да убедиш останалите, че трябва да се съгласят с теб ли? Запази научните си трудове за себе си. Мъж без опит и знания, търси жена с такива. Но дали такава жена ще му върже? Не съм съгласен с теб. Заради такива като теб, се срамувам.
Мъж 41г.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 017815bd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   Не било редно да си девствен след 25 или тридесет години. А кой определя кое е редно и кое не? Всеки от нас, човеците има своята индивидуалност и всяка човешка душа е уникална сама по себе си като една вселена. Ами я си представете в арабските страни заради културата им има жени, които ако не са омъжени остават девствени, или път неженени все още жени на 34, които са девствени, защото сексът извън брака е незаконен. Кой определя кое поведение е нормално и кое е девиантно. Според мен всяко човешко същество в този живот трябва да следва своя собствен избор. Западната култура и прословутата глобализация ни наложи едни стандарти и шаблонни модели за подражание. не казвам, че въздържанието трябва да бъде първо от всичко и преди всичко друго, но все пак ако това е нашето вътрешно убеждение, защо не. Именно другостта и различието ни прави уникални и това никак не е малко, но толерантност преди всичко. Имам позната, която е на 38 години и непрекъснато сменя партньори от сайтовете за запознанства. Буквално сутрин е интимна с един, следобед с друг, а вечерта с трети. Това направо е грозно, а и гнусно дори, за какъв сексуален опит тук можем да говорим, това си е едно чукане без абсолютно никакво друго съдържание. всичко което ми е разказвала направо би ме отвратило от подобна жена, ако съм един мъж. А и доста жени в днешно време се "забавляват" по този начин и според мен много малко са качествените жени, които имат поне някакъв морал. В тази връзка не мисля, че жените и мъжете избрали да бъдат различно по свой собствен почин, а не по принуда би трябвало да бъдат обект на подигравки. Обществото определено се нуждае и от такива застаряващи романтици на фона на цялата сексуална истерия, която ни залива отвсякъде.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 22d8084942
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

36.   до номер 4 Ако знаеш как си търся момиче като теб. Казвам го с най-голямо уважение. Момче на 24г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a80195cab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   номер 9, обичам те

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4a196dfd9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   37, как може да казваш, че обичаш някого, когото не познаваш? Май си от прекалено лесните и безинтересни мъже, които са готови да кажат всичко, за да впечатлят някоя жена :) Като теб мъже под път и над път :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 12ce3364b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   Изчетох една камара глупости, пример: една позната се пази до 26, после срещна "идеалния" в един момент обаче реши, че туй животно секса било хубава работа. И се зачуди дали "идеалния" наистина е такъв, щото чувствата са си чувства нагона си е нагон. И пробва с друг. Е от там като се почна едно жиглене, като отвързана. Па момчето имаше планове за жена да я взима. Аз съм мъж на 31, ми да ти кажа хич не ми се занимава да уча някоя сега, к'во да прави с него. И гаранция ти давам, че 90% от мъжете са така. Ще си легна с "талпа" в леглото. Представи си, един мъж, ти (без опит и на 30) и една 23 - 24 годишна стегната палавница. Много мога да кажа, но мисля, че е ясно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a80195cab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   38, мислиш ли че го казвам на сериозно ??

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8a5a23ecc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   И аз съм в купа - на 26 и още съм девствена.
Така и не се намери някой желаещ, просто наистина нямам оферти за тази работа.
Проблема ми е, че съм доста окосмена, общо взето по цялото тяло, предполагам, че това отблъсква мъжете. Не че не се поддържам, но колкото и да се епилирам, пак си личи.
Напоследък се опитвам да мисля, че в крайна сметка любовта е секса не са най-важното нещо на този свят - за да не се депресирам, поне доколкото това е възможно.
Иначе и моя съвет е да не се чака подходящия, ако има някакво привличане да се пробва.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6570de780a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Не знам какво да ти кажа... Тук няма правилно или неправилно. Има две основни неща: нагон, който започва да ни гони на 13г и на 20-22г. вече яко ни втрисва и онова търсене на правилният първи. Защо правилният ли? Ами защото искаме да ни е най-дорбият приятел и любовник едновременно. Аз се срамувах от девствеността си на 22г или по-скоро от липсата на опит. Не казвам, че това е правилно, но явно като премине 17-18г. човек започва да я схваща като нещо "излишно", като някакво бреме. Еми какво да правиш - някои са имали късмета да срещнат люботва по-рано, други - не са. Като цяло мисля, че девствеността в по-късна възраст, примерно след 25-26г е бреме. И не го кавам, защото масата от народа мисли така, а защото ще ти пречи на самата теб. Представи си ситуация: срещаш мъж на първа среща, той е толкова готин и между вас има химия на куб, направо ще експлоадира, която няма къде да завърши другаде - освен в леглото (било то и на първа среща). Не казвай "не съм от момичетата, които си лягат на първа среща", защото истинската химия не се случва всеки ден. И... в леглото сте... изгаряте... но ти си с опит "нула". Ок, някак си стигате до края. Резултатът: вероятността той да е разочарован е по-голяма от тази ти да си очарована. А мисля, че ако си допадате химически, ти ще си доста очарована. Извод: Липсата на опит той ще разчете като липса на химия впоследствие и най-вероятно ще си тръгне разочарован, без да има страст да се връща. Началото ще е бурно, защотот вие реално си допадате. Затова и той ще има високи очаквания, които обаче... е малко вероятно да се оправдаят. Ако някой има друго мнение, нека се опита да обори тази хипотеза... ;)ЖаНа 27

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 173a21e401
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Проблема не е ципата, аз лично не съм срещал с ципа. Притеснява ме факта, че до сега не си прекрачила нещо, което е нормално да стане поне 10 години по-рано. Не казвам да си сменила 5-6 мъже, но просто биологията така решава. Мисля си, че за това може пречката да е някъде в психологията. Ако 30 годишна жена преди да я опозная по-добре ми изръси, че е девствена ще бъда нащрек.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 202b1d7b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

45.   Познавам една жена на 42 години, която е още девствена. Знам го от най-добрата и приятелка и никога не съм я виждал да е с мъж или да говори за мъж. По служебно ми се налага да общувам с нея и мога да потвърдя, че си е малко странна. Бих казал, че расъждава като някоя на 18 години. А има две висши образования и не е никак глупава. Никой не може да ме убеди, че това е нормално над 30 години да си девствен. От половото съзряване до менопаузата, никога да не е влезнала половата система в употреба. Ами за какво я има тогава тази полова система? ! :) Да не говорим за многократно доказаните вреди на психиката от липсата на секс, защото жената, когато прави секс с мъж си набавя и хормони по този начин. Но всеки си е луд по своемо. Кой както иска, ако искате и на 70 си останете девствени, но от многото чакане принцесите, да не стане после вместо принц, да се задоволите с коня на принца.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 076794ae32
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   Тук всички говорите за "Чакане" на подходящия. Ами ако наистина абсолютно никой не идва при тези жени? Дори и само за единия секс?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7ac3586580
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

47.   Абе важното е да си намерят подходящия. На такива жени Бог им се радва, че не са си отворили краката от нетърпение пред някой непознат, ей така, колкото да ги отвори.

Бог има план, бъдеще за всички нас, не ни е забравил и никога няма да ни забрави, тъй че, на авторката казвам, спокойно, радвай се, явно в най-скоро време ще си намериш някой свестен мъж, мъж на място и ще бъдеш много щастлива с него. :) Това се отнася и за всички други момичета, които все още са девствени.

И аз съм девствен, на 20г. и вярвам че ще срещна своето момиче, все пак всеки влак си има пътници :)

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ebb672a64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

48.   Нормално е всичко, което ни кара да се чувстаме добре! Сексуален опит- няма такова нещо! Секса не е механични действия! И добре възбудената жена може да стане мноого по-опитна от всяка друга, пренаситена и отегчена от клатене мърла. Гаранция за хубав секс са жената да те желае, да е много възбудена и да не е почнала със секса много рано. такива жени и момичета често правят секса заради теб, чувстват се, че едва ли не нещо им дължиш после, за това че са ти "дали"... Поне за мен това не е приятно. Аз бих обожавал голяма на години и малка и наивна по душа мацка. Това значи, че тя си е такава и надеждите, че ще остане такава са по-големи! Една позната се пази така до 32 години девствена и подари това на мъжа си-французин в първта им брачна нощ. После пича и подари диамантена огърлица:) Е, аз не съм по тея филмирани и пресилени неща. Това вече е прекалено според мен, но все пак показателно, че е ценност! Освен това тези жени се запазват някак си детски и невинни. А детското излъчване се харесва на мъжете, понеже го свързваме с чистота. То в никакъв случай не зависи от годините. Все пак някаква 15 годишна, която пита бременна ли съм, не ми се връзва с чистота и чесно казано може само да ме отблъсне. Мъж съм на 27

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e9ef1e599f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

50.   Аз си търся такава жена:). Аз съм мъж на 32. Искам да съм първи:). Мисля, че почти всеки мъж ще се радва да си му първата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d6a06babfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

51.   Така. На 32 съм. Нито съм се пазила, нито съм го искала, нито нищо, но така се получи при мен, че още съм девствена. Ха! Айде, смейте се сега! Подигравайте се на воля. Пускайте машината за гавра и т. н.
Мислите ли, че нещата винаги стават като по филмите? Или, че хората са такива, каквито... Или въобще... Или, че е много гот да ви открият тумор на яйчника и да си кажете: "Браво! Свърши се преди да се е почнало. " Или да ви се подсмихват разни гинеколози, да се подбутват, да ви правят намеци за това, че: "... на Вашата възраст... вече трябваше да сте майка!!! " и да правят физиономии, пишейки "virgo" на поредното Ви изследване. И т. н.
И аз съм човек, и аз искам това, което иска всеки нормален 32 годишен човек. Но понякога...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8619deeb14
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

52.   M45
Хората са различни. Едни горещи други студени. Във времето също се променят. Все пак истински хубавият секс се получава някъде между 25 и 40г. Да кажем биологически е заложено. После естетсвено животът пак е прекрасен, но нещата леееко почват да утихват. Тъй че възползвайте максимално се от прозореца дето ви е даден. Е разбира се всеки си знае колко му е максимума ;)

 
  ...

1-50 от 300
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker